A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Csajok, nem Marynek van három focicsapatnyi a petefészkében?Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szilcsike
Marynek van ilyen sok tüszője, nem MandánakKép
gtünde

ElizaKép
Mit jelent az a teljes kivizsgálás? Mert egy sima nőgyógyászati vizsgálatból nem sok minden derül ki. Volt hormon, petevezető átfújás, férjednek andrológia meg minden? Laparon úgy emlékszem nem voltál, pedig pl. endometriózis és más rendellenességek is csak azzal állapíthatóak meg. Vagy már mindenen túl vagy?

TüncsibeKép
Azért a tunyaság is jó néha. Én vasárnapra tervezem. Szombaton borkóstoló Villányban. A hó meg olvad. Ezt sem szeretem, csupa locs-pocs minden. Akkor inkább a tegnapi.

SzilvaKép
Igazad van, de nem mindig jön össze az a minden másnap. És mindig arra gondolok, hogy na pont most maradtunk le.

Kép
Kép
tiza

Tiza, külső-belső uh-ng, citológia, rákszűrés, teljes vér-vizelet vizsgálat, hormon vizsgálat.
Minden jó lett. Nekem redszeres a ciklusom, mindig is az volt, és már két éve terhes is voltam egyszer, csak nem maradt meg a baba, így feltételeztem, hogy a nincs semmi bajom. A petevezetékátfúvás meg a laparoszkópia úgy gondolom már olyan dolog, amit akkor csinálnak, ha már több év telt el és nem történt semmi. Nem hiszem, hogy 5 hónap után ilyenekre kellene mennem. Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Régóta fontolgatom már, hogy írnom kéne ide. Kétgyermekes anyuka vagyok, Balázs 10, Réka 3,5 éves, és nagyon szeretnénk még egy testvérkét. Tavaly augusztusban első próbálkozásra össze is jött a baba, aztán októberben kiderült, hogy nincs szívhangja, el kellett venni, mert nem indult meg a vetélés. Azóta hiába próbálkozunk.
A műtét előtt olyan 28 napos ciklusaim voltak 5 napos vérzéssel, hogy öröm volt nézni. Azóta viszont 24-26 napra megjön, a ciklus második felében vérezgetek, van, hogy mensi előtt 2-3 nappal, de előfordul, hogy 1 hétig is eltart. Néztek hormonszintet többször is, de mindent rendben találtak.Januárban megyek egy nőgyógyászati uh-ra a Barossba, ha ott sem mutatnak ki semmit, akkor nem tudom, merre tovább.
Volt/van valakinek ilyen vérezgetése? Mit kaptatok rá? Az ébredési hő meg a PG53 szerint van tüszőrepedésem, gondolom, utána csúszhat valami nagyon félre.
Ja! Lassan 37 éves leszek, valószínűleg ez sem tesz jót a babaprojektnek...

Wish! Kerülhetnék rögtön a felső (sárga) táblázatba Kép?

Sziasztok!
Tünde

Tünde
tünde28

ElizaKép
Szerintem sem kell 5 hónap után ilyesmi, de így nem lehetsz benne 100%-osan biztos, hogy minden ok. Ráadásul 2 év az nagyon régen volt, azóta változhatott is a helyzet. A párodról nem írtál semmit. Ott is lehet probléma (és az is változhat idővel). De még korai lenne aggódnotok, nem olyan régóta próbálkoztok. Légy még türelemmel, ha nehéz is.

Szia Tünde 28Kép
Üdvözöllek a topicban. Nekem van hasonló problémám, de nem vérezgetek csak valami barnás pecsételés van kb. 2,3 sőt néha 7 nappal menzi előtt. Hormonvizsgálat és uh is volt, mégis mindent rendben találtak. Én sem tudom mi az oka. Januárban megyek laparra, talán ott kiderül valami. Az biztos, hogy a kor is számít, de nem jelenti azt, hogy ne lehetne még babád, lehet, hogy csak több időbe telik.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!KépKép
Üdv EliKép, TündeKép

Megjöttem UH-ról.
Hátsó falban 22mm-es myomagóc láthatóKép
Nyh:7mm, legnagyobb tüsző 10mm (10.cn)

Nem örülök. Dokim azt mondta, ne aggódjak, megoldjuk. Hétfőn kontroll UH, megnézzük nőtt-e a tüsző. Ezért barnázgatok én 8 napja.Kép
Vendég

Hali!
Rég írtam...vagy csak ti írtatok sokat? Kép
Ma már dolgoztam...lassan meggyógyulok. Most viszont különösen sok joghurtot kell ennem az antibiotikum miatt.
Eliza
Enegem érdekelnének azok a homeopátiás csodabogyók. Kép
Leírnád mik azok?
Ha Babcsi a nagy teszetlő, Tiza a nagy sportoló, Sackó a nagy betétes Kép...akkor én meg az vagyok aki mindent **art beszed/megeszik/megiszik ami segíthet. Kép
Amúgy most épp a "Super Green Food" a soros...az Ökonettől:méregtelenít, tele van vitaminnal, ásv anyaggal...kandida ellen is jó (nem mintha az lenne..de ne is legyen) Kép

Mielőbbi pocakosodást mindenkinek!!!

Kagyló
Drukkolok a hatching-es lombikhoz!!! Lehet, hogy tényleg nagyon kemény az a sejtburok.

Kép
vizkriszisback

Lányok!

Elbúcsúzom, megyek haza készülődni, ha nem tudok jönni mostanában, akkor mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok, meg pozitív teszteket, aki babás növessze a pocakját, aki meg nem, az a tüszőcskéitKép

Holnap megírom Szilvának, mennyit sikerült leszívni, aztán hétfőn meg kiderül lesz-e transzfer. Ha nem, akkor sajnos kedden jövök.
De bízom benne, hogy nemKép

Puszi nektek!
mary78

Gyugyi Kép - sajnalom. De mi az hogy "megoldjuk"? remelem egyszeruen fog menni !
Eleg nagy volt ?? (az uh merete,,amit kerdeztel..KépKép)

Krisz Kép orulok, hogy jobban vagy !

Mary Kép mar nem is jossz Kar.ig? elutazol?

Tunde28 Kép szia itt. huu,te vagy mar a 3.tunde ! ossze ne keverjunk, raadasul a masik Tunde is "szamos", csak o 30, ha jol tudom..Gratula a 2 gyerekhez. Drukkolok jan.ra a vizsg.hoz.

Elisa Kép mikor ment el a baba? nagyon sajnalom, nem konnyu ilyet feldolgozni.

Amica Kép mas otletem nincs,,akkor csak muljon el magatol..
saci

Sziasztok!Kép
Nem semmi termés volt ma!
Megjöttem a nagy BP-ről, megint eléggé fárasztó volt az előadás, le is léptünk a kolleganőmmel az utolsó fél óráról.

SzilvaKép
Úgy néz ki kerülget már a Pirike, tessék belehúzni neked is!
Megkezdődött a barnázgatás, talán holnap vagy holnapután beköszönt. Csak nem tudom, hogy megyek így a második vagy a harmadik napon.
Ha megjön legkésőbb a hétvégén, akkor számításaim szerint tényleg jan. első hete lenne a nyerő. Csak mi lesz a vastagításommal?!Kép
Nekem a szerdai nap lenne a jó arra, hogy újra Pestre menjek. Na, majd meglátom.

Szia ElizaKép
Bevallom én is ismerlek már, szoktam olvasgatni a topicotokban! Kiváncsi leszek mit mond majd a kineziólógus neked. Tényleg fiatal vagy még, mi is már a férjemmel több mint 2 éve próbálkozunk, ja és én lassan 32 éves leszek. Te még a 25 éveddel nem késtél le semmiről! Nyugi, ne akard annyira görcsösen, és akkor biztos sikerül!!!

MaryKép
Hát nagyon ügyi vagy! 30 tüsző az nem semmi!!!
Ügyesek legyetek holnap és sok-sok fagyi babód legyen!!! Küldök neked sok-sok termékenyítő energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Nálunk már sajna olvad a hó, holnapra meg esőt mond az időjós, de remélem a fehér karácsony összejön, ahogy igérte!
Hát én is úgy gondolom, hogy kb. febr. vagy márc. lesz mire neki kezdhetek a lombiknak. Utána meg minden azon múlik, ahogy Szilva is írta, milyen protokollt javasol a doki. A short kb. két hét alatt lemegy, a longnál pedig kb. 1 hónap mire punkció lehet.

SaciKép
Lesz még inszemed dec-ben vagy majd talán jan-ban? Ráérsz még az örökbefogadással foglalkozni, hisz még a lombik lehetősége is előtted van!
Igen, érzem, hogy egyszer lesz gyerekünk, csak jó lenne tudni az időpontját!Kép

GyugyiKép
Nehogy elkenődj már! Nekem is van miómám, de azt mondta annak idején rá a doki, hogy nem gátolja a teherbeesét. Bár nem emlékszem, hogy hol található?!Kép

manda

Saci
Mary78 azért nem tud jönni mert csak a munkahelyéről tud netezni..holnap punkció, tehát nem dolgozik...ha lesz transzfer hétfőn...akkor meg 2 hétig neem fog dolgozni. Asszem.Kép

Kép
vizkriszisback

Saci Kép
mondjam azt, hogy nem igaz, hogy a hormonális működés 10 %-át ismeri az orvostudomány? Én nem hallottam, de síííímán elhiszem. Kép Bocsi...nem mondhatok mást, nem egy csapatban focizunk. KépKépKép
Na, félre a viccet, elképzelhető. Próbálj meg nem sokat művelődni az internetről, mert sok oldal kacsával van tele.

Lombik, beágyazódás: pár hónapja olvastam, talán egy angol vagy egy német cikkben, egy orvosi folyóiratban, hogy kimutatták okos emberek, hogy a méhen belűl nem random ágyazódik be a zigóta, hanem fog valami kémiai jeleket a pici, ami olyan helyről jön a méhből, ami neki ideális, és odacuppan. Kép A végső konklúzió az volt, hogy ha sikerül azonosítani a résztvevő molekulákat, akkor az sokat dob majd a lombikprogramon, mert mint ti is írtátok, ezt még nem sikerült befolyásolni gyógyszeresen. Nem olvastam az egész cikket, csak azt absztraktot futottam át, másra nem nagyon emlékszem.
Ez gondolom még a jövő...ki tudja?

Hétfőn megyek 18 hetes UHra, majd írok, mi volt. Kép Képzeljétek, a babó ma este nagyon aktív lett. Kép Jaaaj, csajok, bárcsak minél hamarabb éreznétek hasonlót ti is, mindannyian! KépKépKép

Ági, avagy tampon-Ági, a tejbetök
17+5
potter_76

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk, mára már elég volt a házból, csomagolásból meg minden. Ma már apa is szabin van úgyhogy ketten hajtuk a dolgokat, azért így könnyebb. Baromi fáradt vagyok de annyira szép lesz a kecó, hogy megéri.

Estére begörcsölt a p.fészkem, biztos a fáradtság okozza. MOst is görcsölget picit. Látom Tüncsibaba, hogy megjött a fránya de csak lájtosan, miért nem Szilcsihez megy az a kis .....Kép

SzilcsiKép TüncsiKép SaciKépMandaKép AmicaKép NoéKépGilingKép BarbiKép LaraKép GyugyiKép KrisztaKép TizompKépIldikóKép Eliza, üdv.ittKép és mindenkiKép
...sok puszi és ha egyenlőre többre nem is de legalább egy beköszönésre próbálok mindig benézni.

Ja, és még mindig nem teszteltemKépKépKép

Csíkos álmokatKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ketten már biztos könnyebb lesz a pakolás isKép

Vatta-Sackó és Tampon-Ági, ez nagyonKép

Ági, örülök, hogy beindult a pöttöm! Képzeld én is kezdek alakilag rendeződni, mégsem leszek azért még bálnaanyóKép!

Mindenkinek szép álmokat! Mentem!

Kép
Kép
Kép
amica

Szilva069
Igen, most pár hónapot kíhagytunk. Pihennem kellett és újra erőt gyüjteni a kezdéshez. Meg úgye 2. lombik után már nem nagyon hittem abban, hogy sikerülhet. Pedig tényleg mindent betartottam, és mégis folytatnom kell tovább. Köszönöm szépen! Neked is hasonlókat kívánok.
Kriszti
Bár úgy lenne, ahogy te is mondod meg ahogy én is gondolom. De nincs más reményem arra, hogy sikerüljön. Kuráljad magadat. Azért már jobban vagy? A méregtelenítés jót tesz a szervezetnek. És terhesség előtt is ajánlatos megcsinálni.Puszi

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok lányok!

Megint csak most jutottam géphez, már az igaz zebrák álmát alusszátok Kép.

Babcsika Kép ez igen! Gratula a házhoz, jó pakolászást!

Eliza Kép nem olvastalak végig, csak a mait láttam, szépen haladjatok az úton. Én még 24 éves voltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, most 28 leszek mire a babóca megszületik. Arra gondolj, hogy időben nekiláttatok, ha bármi gebasz lenne, akkor is néhány éven belül BIZTOSAN TUTIRA 1000% összejön. Engem is sokszor ez mentett meg, meg az, hogy tényleg hamar belevágtunk. Kitartást, remélem hamar sikerül pocakot növesztened Kép

Fruzsi Kép kísértetiesen hasonlítanak az érzéseid az én szeptemberi állapotomhoz. Az inszeminációs topikban írtam erről egy hosszabb gondolatsort még Barbinak a pozitív tesztje előtt néhány nappal, kérlek olvasd el. Nem tudom, hogy pontosan mi segített, a táppénz, a pszichológus vagy a kineziológus, de valamelyik (vagy talán együtt mind) most egy pici babakezdeményt hozott a pocimba, és nagyon-nagyon vigyázok rá. Nincs mit veszítened, fél évig nyugodtan lehetsz otthon táppénzen, addig pedig biztosan fog sikerülni. Még van 2 inszem lehetőségetek és ha az sem jönne össze talán még a lombik is belefér. Hidd el, másképp éled meg az egészet, ha nyugodt vagy. Mert sikerülni fog. BIZTOSAN!
Szóval, beszéljétek ezt át apával, én nagyon támogatom.

Szilva Kép pirike nagyon eltévedt, de én kitartóan küldöm hozzád!

Manda Kép kicsit küldjél már te is Szilvának, nehogy lecsússzon Kép.

Mary Kép nagyon drukkolok a punkcióhoz, nagyon ügyi vagy! Várjuk a híreket, biztosan lesz transzfer, nem is lehet más. 30 tüsző az írtó sok! Legalább 2-3 lesz közöttük, akiket majd visszakapsz remélem! Kép

Sackólány Kép nehogy lemaradj az inszemről, Wish Kép egy angyal, hogy így törődik veled is.

Ja, nem is írtam magamról. De kitalálhatjátok Kép
Émelyget, hányingerem van, egyik pillanatról a másikra megundorodom a kajáktól, ez konkrétan azt jelenti, hogy mire megfőzöm, már nem bírok enni belőle. Szegény párom Kép, csak nevet rajtam. A pocakszúrkálás elmúlt, de nagyon izgulok a hétfői UH miatt, ott minden kiderül, most lesz szívhang is már. Kérhetnék egy kis drukkot a bébikénknek?
Sajnos tavasszal ez az UH volt az utolsó, és itt már szólt az orvos, hogy nem fejlődött eléggé a baba, ezért nagyon izgulunk, hogy most mindent rendben találjon és akkor egy kő leesik a szívemről, aztán persze a többi. Kép

Jó éjt mindenkinek, én még mindig küldöm a zebracsordát, remélem jó helyre érkezik Kép Csak valakihez érjenek már oda KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi
Noémi
7+0 Kép (de csak mert már éjfél van Kép)
Vendég

Megint elnézést akiknek most nem írtam, nem bírom követni, de igyekszem Kép

ÉS ma már Kép
7+1 KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

NoéKép

Köszi szépen és küldöm neked a drukkokat ezerrel, biztos minden a legnagyobb rendben lesz!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi,

Légyszi' segíts a tudatlanságomon KépKép, mit jelent a "punkció" és a "transzfer"? Lombik?

Adi, a "babát szeretnék" topikból
adi77

Vizkriszisback, két homeos bogyót szedek. Az egyik neve Agnus Castus, ez barátfacserjéből készül, és a termékenységet segíti elő, állítólag, a másik a Folliculin, ami pedig tüszőérés serkentő. Ezen kívül szedem az Elevitet illetve az Almaecet kapszulát, aminek nagyon sz** az íze meg a szaga, de csak lekell gyorsan nyelni. Ez is a termékenységet fokozza. Ezeket a tippeket a másik topicban lévő lánytól kaptam, akinek az anyósa homeopátiával foglalkozik.

Saci, két éve ment el, most már túl vagyok rajta, lehet, hogy azért van az, hogy azóta annyira szeretnék babát, de bízom benne, hogy már nem sokat fog váratni magára! Kép Ti hogy vagytok?

Manda, köszi szépen a tanácsokat, nagyon aranyos vagy és jól esett a "törődésed". Kép Remélem, hogy hamarosan tényleg sikerülni fog, a kineziológusban meg bízom, hogy ha már annyi mindenkinek segített, nekem miért ne tudna? Kép

Babcsi, köszi az üdvözlést, és azt is, hogy ilyen nagy szeretettel Kép fogadtatok. Örülök, hogy itt lehetek! Kép Kép Kép

Noémi22, köszi a biztatást, neked is, ez ilyenkor nagy erőt, löketet ad az embernek. Ti hogy vagytok? Hogy viseled a babásságot? Kép

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Nagyon aktív ez a topic! Nem is bírom követni!

Már csak karácsony után jutok net közelbe ezért, most kívánok Minekinek Békés, Boldog Karácsonyt! A Jézuska remélem meghozza Mindenkinek azt amit kíván!!!

Ma vagyok a 22. napon! Hát majd meglátjuk..... Vezértüsző, ciszta sehol...
mot

Noémi Kép
Végre valahára megtudhattam, mikor mégy UH-ra.
Hétfőhöz egy kalappal +++++++++++++++++++++++
Kívánom, hogy szép szívhangot lássatok az UH-on! Minden rendben lesz tudom.

Mary Kép
Már lehet, hogy a műtőben vagy! Drukkdrukkdrukkdrukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Kagyló Kép
Mikor kezditek a lombikot?

Babcsi Kép
Már úúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányzol Kép

Bunyesz Kép
Én tisztában vagyok vele, hogy Marynek van a rengeteg tüszője, elvégre én vagyok az összekötő Kép Eliza írta Mandát!

Manda Kép
Örülök, hogy Piri már nálad jár! Sajnos velem a helyzet változatlan, pedig nagyon jó lett volna együtt csinálni ugyanazt Kép
Tényleg mi újság, +jött már? Várj még egy kicsit!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Hogy vagy?Pirike?Mikor kezdhetitek újra? Szerinted ha tegnap este jott meg akkor a tegnapi vagy a mai nap az 1cn nap?
Kisebbedett a cisztám 1cm-rel. Gyogynovénybol készult cseppeket szedek val.szinu ennek koszonhetem. Remélem hamarosan eltunik és folytathajtuk. Doki azt mondta hogy kb 1 honap mulva menjek hogy még elhamarkodott volna operálni. Hát ennyit rolam.

A tobbieket is puszilom és drukkolok a háttérbol.
mili

Milli!

6,5 cm cisztám tűnt el 2 ciklus után! Már a műtét részleteit beszéltük!!!

Tehát fel a fejjel!!!!
mot

Mili Kép
Ha este 6 után jött meg, akkor ma van az 1 cn-od, úgy számold!
Ez tök jó hír, hogy kisebb lett a cisztád. Idd tovább a csodacseppet Kép Én is remélem, hogy 1 hónap múlva a doki már semmit sem fog látni belőle, és végre kezdetitek a lombikot!
Várom Pirikét ezerrel, hétfőn lesz 6. hete a műtétnek. Sz. ügynökkel abban maradtunk, hogy az első mensi után visszamegyek hozzá, aztán megbeszéljük a továbbiakat. Csak remélni tudom, hogy ez azt jelenti, hogy már vissza is kaphatom a fagyibabákat.
Még 1x gyógyulást kívánok!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike édesemKép
Akkor nézd meg a tegnapi 12.54-es hozzászólásodatKép

Adi
SziaKép
Igen, lombiknál van punkció (ez a petesejt leszívás) és transzfer (a megtermékenyített petesejtek visszarakása).
gtünde

Tüncsibe Kép
Kép Tényleg hülye vagyok, sőt Bunyesz Kép
Manda Mary Bocs kavarok Kép Hát hogyne tudnám ki mit csinál éppen! Képben vagyok, csak a kezem mást ír Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Nem adom a nevem!!Kép
gtünde

Főbunyesz Kép
Na jó, megtarthatod Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Küldök minden bajra egykis orvosságot!
Neten is rendel a lánykám!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Kép
Benézek, de ma szabin vagyok!

AmicaKép
Édes ez a kiscsaj!!! Vigyázz magatokra! Jó pocakodást kivánok!

NoémiKép
Drága, nyugi biztos minden rendben lesz hétfőn, de azért küldöm a drukkokat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

ElizaKép
Írd majd meg, hogy mit mondott a kineziológus, olyan kiváncsi vagyok rá! Engem is foglalkoztat a téma, csak innen Fehérvárról nehezebb lenne feljutnom hozzá. A Gilingtől már kaptam egy telefonszámot, de majd meglátom.

SzilvaKép
Hát még nem jött meg rendesen, remélem még csúszik egy-két napot. Küldöm neked is: Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!Piri menj Szilvához!
Remélem eljut hozzád, és akkor együtt kezdhetünk, én próbállak bevárni, de félek, hogy holnap már itt lesz ezerrelKép

BabcsiKép
Annyira örülök, hogy költöztök! Tudom milyen jó érzés, mi is amikor két éve költözködtünk, annyira akartam, nem érdekelt, hogy majd mi és hogyan lesz, csak már a saját kisvackunkban lehessünk. Előtte anyuméknál laktunk (5 lépcsőházzal lejjebb), nem volt rossz, csak már azt akartam, hogy a sajátunkban legyünk. Azt és úgy csinálhassam, ahogyan én akarom! Úgy költöztünk el Mikulás napján, hogy anyumék az unokaöccsém eljegyzésén voltunk, nekünk meg barátok segítettek. Szegény anyunak minden baja volt, hogy nem lehetett ide, de este azért segített bepakolni a konyhaszekrénybe. De már este itt is aludtunk!!! Na, jó össze-vissza írtam, de ez van!

Tüncsibe, alias Bunyesz
Akkor holnap mentek a nagy Németországba?

KagylóKép
Én is úgy voltam, mint te a 2.sikertelen lombik után, ezért is volt az, hogy kihagytunk egy hónapot, de most már alig várom a transzfert és reménykedem, mint mindenki olyankor, hogy hátha ez most sikerül. Ugye a remény hal meg utoljára!!!

MaryKép
Gondolok rád, remélem már túl vagy a punkción, de már biztos!!! Feküdj, pihenj sokat!!! Pusszancs!!!

Üdv mindenkinek!
SaciKépMotKépMiliKépKrisztaKépBarbiKép

manda

ElizaKép
Te is bak vagy? Jaj, de jó! Olvastam a másik topicban! SorryKép
Én is szülinapi ajándékot szeretnék, jan.8-ra!

manda

Manda én is Bak vagyok. Január 4.én születtem. Kép
Nekem 8-10 körül nem kéne megjönnie. Kép
Neked jan 8.án van a szülinapod? Kép
Amúgy a párom Fehérvárri, három napot ott fogunk tölteni a szüleinél 26-27-28. Kép Talizhatnánk is akár Kép

Kép
elizabeth25

Lányok, írt Mary Kép

6 petesejtet szívtak le. Éppen a sok tüsző miatt nem érett meg több. Sajnos továbbra is fennáll a hiperstimu veszélye, ezért sok infúziót kap.
Hétfőn eldől majd, hogy mi lesz.
Puszil mindenkit!

Kép
Kép
szilva069

Köszi Szilva a híreket!
Írd meg légyszi a Marynek, hogy sokat gondolok rá, és pihenjen a hétvégén, pont a hiperstimu miatt!!! Vigyázzon magára! És ha most nem is lesz transzfer, az csak az ő és a babók érdekében lesz!

ElizaKép
Ok. Majd még beszélünk róla, mert még nem tudom, hogy alakulnak az ünnepek, valószinüleg mi is hazamegyünk a férjem anyukájához és bátyjához Gántra és biztos két napot ott leszünk (26,27?), meg úgy néz ki Pirike meglátogat lassan, akkor meg mennem kell a BMC-be BP-re is. De hátha összejön azért a találka?
Ha nem titkos Fehérvár melyik részén laknak a párod szülei, mi a Palotavárosban lakunk, régi Lenin ltp.

manda

Szilva069
Nem tudom egyenlőre várom, hogy megjöjjön. Talán január vége vagy február eleje.
Manda
Most minden kis szalmaszálba meg kell kapaszkodni. Bizni.........! Nagyon várom már én is, csak azért van egy kis rettegés bennem, hátha megint padlon leszek. Kép De feladni soha nem fogom! Előre a lombikra! Neked hányadik lombik lesz? Nálatok mi a próbléma?

kagyló

KagylóKép
Nekem a 2.fagyibabás transzferem lesz (3.lombik).
Nálunk a férjemnél vannak a nagyobb problémák a kiskatonák számával, nálam csak peteérés hiányt diagnosztizált az otthoni nőgyógyászom, a BMC-ben ezt nem tudták megállapítani pontosan, de hát a lombiknál ez nem érdekes. Úgyhogy nekünk rögtön lombik lett, inszem szóba sem jöhetett.
És nálatok mi a helyzet?

manda

MandaKép
Én a Sarló utcában laktam, azaz a szüleim most is ott laknak és én is januári vagyok (16) Kép
Én is azt mondtam, hogy szívesen lemondok előre a szülinapi ajándékokról cserébe egyértKép

SzilvaKép
Marynek drukkolok. Üzenem neki, hogy otthon sok vízet igyon és sok fehérjét egyen. A kórházban is fehérjeinfúziót adnak a hiperstimusoknak, így valószíbűleg neki is.

Wish

wish

Manda, ők a Munkácsy Mihály u-ban laknak.

Kép
elizabeth25

Manda
Nekünk a minöségével van próbléma, mennyisége rendben csak ICSI jöhet szóba. Velem semmi gond. Nincsen fagyibabám sem. Indul az egész előlről.Mikor lesz a nagy nap?

kagyló

WishKép
Tudom, hogy jan.-i vagy, már azt hiszem "beszéltünk" róla. Igen nekem se kellene egyéb szülinapi ajándék egy pozitív HCG eredményért! Itt laktál mindig Fehérváron? Mi régen a Sebes Imrében is laktunk mai Gáz utca, nincs messze a Sarlótól, és ide is jártam oviba azt hiszem Velinszky ovi, ami ott van a TB mellett.

ElizaKép
Tudom hol van, nincs is olyan messze a ltp-től.

manda

KagylóKép
Ti mikor kezdtek?

wish

Kagyló Kép
Ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz ha esetleg nem sikerül. Egyenlőre készülj a lombikra és higyj a H.-ben, hisz ez egy plussz segítség a sikerhez!
Nagyon bízz benne!

Manda Kép
Kb. ezeket írtam Marynek válaszul, és hogy mind nagyon drukkolunk neki!
Neked jó pihizést kívánok. Köszi, hogy küldted Pirit. Lehet, hogy azt hiszi elköltöztem más bolygóra? Na neeeeeeeeeeeem gyere hozzám kisanyám, gyere Kép

Kép
Kép
szilva069

KagylóKép
Nem tudom, minden attól függ, hogy mikor jön meg a Pirike, de én úgy számolom, hogy jan.első vagy második hetében. Legutóbb a 20.cn-on volt a transzfer, ha megjönne a hétvégén, akkor az kb.jan.5,6.körül lenne. Pont (mint írtam) a 32.szülinapom előtt!

manda

Manda Kép
Mi pedig a Berényi úton laktunk. Asszem a Gáz u.is ott van valahol!
Halottak napján mindig szoktunk menni Fehérvárra, mert a Papám ott van eltemetve. Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Bár tudnék valahogy segíteni, hogy Piri már meglátogasson!Kép
Köszi, de már neki kellene állnom konyhabútort takarítani, az a mai terv. De még mindig itt ülök a gép előtt és lesem a válaszokatKép

manda

Manda Kép
Olyan sz*r, hogy én még tervezni sem tudok Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Egy kicsit lejjebb a vasút felé, de nincs olyan messze tőle. Hát igen Isten útjai kifürkészhetetlenek, minden út Fehérvárra vezet!KépKépKép

manda

Manda Kép
Jöhetnél hozzánk is takarítani, mert nekem ez a hétvége is kimarad. Holnap reggel megyünk Apósékhoz újra folytatni a tapétázást Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?