Sziasztok csajszik!
Na most van időm írni, úgyhogy reszkessetek
Adri!
Nagyon izgultam, és teljesen elkeseredtem tegnap, hogy nem írtál, ilyet ne csinálj töbet lécci. Végülis minden jó, ha jó a vége! Innentől már semmi izgalom, csak kelengyebeszerzés legyen a legnagyobb gondod
Kinga!
Hát persze, hogy emlékszem rád, és a képre is. Én akkor külön megköszöntem, hogy értem is imádkoztál, Szóval valszeg én is neked köszönhetem Stöpszlit, na meg a páromnak!
Dido!
Hát a magyar egészségügyi kálváriához nincs mit hozzá tenni, Én továbbra sem értem, hogy miért kell várni, max. nem jön össze az alacsony progi miatt, ha meg mégis baba van, akkor eszed a progit, mint a kisangyal. Ajándékot nehéz így venni ennyi infóból, de szerintem én egy jópofa táskát vennék. Tegnap láttam a Manu Artban, az árát nem néztem, mert én a kismami szekcióban voltam érdekelt

CD vagy könyv is jó ötlet, de ahhoz ismernei kell a lányt. Ha tudod, hogyan öltözködik, akkor egy gyűrű, fülbevaló is jó lehet, de ez megint necces.
Duddu!
Én is sokat dolgozok, de jan. elejéig felszívódok, és színemet sem fogják addig látni. Tudni kell, hogy hol a határ, nehogy nagyon kimerülj, és akkor még az ünnepek sem lesznek olyanok, mint szeretnéd.
Újak!
Üdv itt!
Unique!
Szerintem nem kell külön topik, mert mi vagyunk az etalon

A számos eset mind bíztatás az utánunk babásodóknak! Én mindig örömmel olvastam az elődeimet. Tudom, hogy milyen érzés várakozni hoszzú hónapokon éveken át, de ha egyedül vagy, az még rosszabb. Persze én csak egy vagyok itt a sok lány közül.
Rólam:
Szerdán voltam AFP szűrésen, meg terheléses cukorvizsgálaton, hát mit mondjak nem volt túl fincsó. Olyan hihetetlen nyugodt vagyok, nem izgulok az eredmény miatt. Jövőhét pénteken kell mennem uh-ra és addigra már lesz eredmény is. Nagyon megnyugtató volt a szülésznő, aki velem foglalkozott. Most megnyugodtam, lehet, hogy a hely szelleme miatt, jó volt belegondolni, hogy jól döntöttem, amikor maradtam ennél az orvosnál, és a Margit kórháznál. Pedig ha valaki emlékszik vacilláltam, csak kapott még egy esélyt, de él vele:o Pocakom nől, most már ha szeretném sem tudnám titkolni. Emberekből egy csomó pozitívumot váltok ki és ez nagyon jó. Igazán rossz tapasztalatom nincs, hogy lekopogjam.
Karácsony rohangálós lesz, na meg a lakásvásárlási projekt is bedőlt, legalábbis az első kör, de nem adjuk fel

Munkahelyen végül megállapodtam a szerződést illetően, abból is sikerült jól kijönnöm. Szóval most minden gömbölyű nem csak a pocakom
Kívánom, hogy mindenkinek legyen nagyon boldog és pihentető karácsonya, és mindenkinek teljesüljön a legféltettebb álma, vágya. Én már nagyon várom a bejglit is, a halat is, a fát is, a templomi pásztorjátékot is, a gyertyagyújtást na meg az imát és éneklést is! Ha addig már nem kukkantanék be, akkor a fentieket kívánom nektek is!
Juca
Brill!
Köszi a smileykat! Ha nincs időm olvasni, csak nézegetni, akkor mindig felvidítanak!