A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hát az orvosra nem lehet panaszom, de az újszülött osztályon voltak gondok. Bár 6 kávé-csokicsomagot vittem be nekik, lecsesztek, hogy amikor már felöltöztették a lányom és már én is utcai ruhában voltam, nem mentem vissza "elköszönni a nővérkéktől" elég egyértelmű volt, hogy mire gondolnak.
Egyébként mivel császáros voltam az intenzíven dolgozók sokkal jobban megérdemelték volna, mert lelkiismeretesek, és kedvesek voltak, ellentétben néhány újszülöttessel. (nekik valóban nem adtam csomagot) kövezzenek meg!!!!
pomat

Kata, köszi, de a végén lecsuknának! Kép
Pomat, nekem eddig csak jó dokival volt dolgom, mikor pl. aput műtötték, a pénzt a doki nem volt hajlandó elfogadni, amit csináltunk a végén ajándékcsomagot, azt is nagynehezen! Mi anno a nővérkéknek is adtunk ott, de ők is eléggé vonakodtak tőle!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Sok mindent irtatok és sok emberrel egyet értek. De lássuk be ha mi is nögyógyászok lennénk és hajnal 2-kor csörög a telefon:
- Megindult a szülése doki xy-nak 20 perc mulva jo lenne ha itt lenne. Ezért mi is elvárnánk a hálapénzt=tarifat. (Én azon kivagyok akadva, hogy tulórát nem fizetnek a munkahelyemen Kép )

Másik: Amikor elöször felnéztem ide a célom az volt, hogy egy orvosról érdeklödjek, tapasztalatokat gyüjtsek. És mivel kiirtam a nevét kaptam megnyugtató információkat, az anyagiakat megbeszéltem az illetővel privibe (Õ biztos felismerte magát Kép köszönöttel tarozom is neki, hogy megosztott velem mindent) Tehát én itt kaptam segítséget orvos választásban.

Az, hogy egy orvos hivatalosan mennyit keres, bárki utánna járhat, mert közalkalmazottak. Megvan állapitva egy fix xy tarifa amit a prof kap, ennek 70% kapja a docens. Az adjunkus a fix tarifának az 50% kapja. A tanársegéd a fix tarifa 40% kapja. Lehet, hogy valamit rosszul tudok, de én igy tudom. És erre jövünk még pluzba rá mi kismamák.
Az autópűlyákat épitő munkások több pénzt kapnak kézhez mint az adjunktusok. Ezzel most nem biztatni akarlak titeket a hálapénzre. Mert én sem vagyok hálapénz párti csak leirtam amit tudok.

És jöjjön egy negatív történet:
Évekkel ezelött rosszul lettem (nem terhesség miatt) a haverom behuzott a klinikára, mert menni sem tudtam a fájdalmaktól. Pont óra átállításkor az éjszakás régi óra szerint lelépet a délelöttős (vasárnap volt) uj idő szerint jött + egy ora késéssel. 2 órán keresztül nem volt orvos aki rám nézzen. Ez azért egy szülés esetén elég gázos lenne. Tehát jobb ha van valaki aki tudja, hogy ki is vagyok és ha megindul a szülés akkor azon lesz, hogy mihamarabb ott legyen mellettem.

Szép napot: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika,
Jól tudod a fizukat! Kép

Kata
pankata

Sziasztok!

Akit érdekel, van 2 telefonszám fenyőfa bérléssel kapcsolatban. Az első egy Újszegedi, ott vágják ki előtted, 3000 Ft + 1000 Ft amit visszaadnak. Lucfenyő. 06 30 4737837
A másik a Rügyecske alapitvány, Õk nem vették fel egyenlőre! 06 20 5360677

Zituska!
Kösz az emailt. Hallottam már róla. Rosszat!!

Zita
zita_29

Pomat!
az én fogtömésem 12ezer/darab, a hajam olcsóbb szokott lenniKép Kép Kép Kép

Rika!
mennyi a fix egy profnál? mármint fizu?

Zozo
Vendég

Én maximálisan megkapom azt a figyelmet a dokimtól,amire szükségem van.És ezért természetesen fizetni is hajlandó vagyok (voltam), merthogy nem csak munkaidőben akadtak kérdéseim.Soha nem volt rossz napja,és mindig segített, ha kértem. Most pl. egy speciális genetikai vizsgálatra van szükségem, amit csak Bp-en végeznek el, és ő telefonálgat utánuk, hogy fogadjanak.
kissvirag

Zozo!

Megkérdezem a férjem, Õ mássza a ranglétrát Kép
Én csak ücsörgök a létra aján és integetek neki Kép
De Õ nem orvos, igy nincs is hálapénz esetleg egy köszönöm tanárur a ketteset Kép

Kissvirág!
Miért kell Bp-re menni spec genetikára? Mi a baj? Tényleg rendes dokid.

KépKép

KépKép
rika07

Zozo!
Most csak gondolkodtam kb. kézhez 250e a prof
docens:175e adjunktus:125e tanársegéd:100
De ezek a fizetések jogilag le vannak tisztázva, mivel közalkalmazottak tehát törvény van ra. Egy Cd jogtárban biztos megleled. Kép

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Van egy öröklődő betegség a családban, amit nem az utolsó pillanatban akarok megtudni. Azért még reménykedek, hogy Szegeden is levehetik a mintát, mert a lányommal elég macerás lenne az utazás.
kissvirag

sziasztok

férjem mondta hogy a rádió88-at fel lehet hívni és ott mondanak telszámot, hogy hol lehet bérelni fenyőt

felhivtam a rádiót, ezt a számot kaptam: 30/473-7837

hívom is

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika,
Kb. így van, kicsit felfelé kerekítve Kép

Kissvirág,
bocsi, lehet le vagyok maradva, jön a kistesó, vagy még csak tervben van?

Pusz,
Kata
pankata

Zita, Bea,
Köszi az infót, én is elkezdek telefonálgatni Kép
pankata

közben látom zita is írta
nekem azt mondták 2500 Ft métere a fának, + 1000 Ft ami visszajár ha visszavisszük

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Most végeztem, reggel óta hidegtálakat csináltam! 3/4-ed 5kor keltem, 5kor fogtam hozzá és most lettem kész! Kép Alig élek!Kép De olllyan jó volt végre újra azt csinálni amit szereteeeekKépKép
Franciasali, fokhagymás-oregánós gombasali, tojásos-sonkás krumplisali volt, meg minifasírt, kolbásszal töltött karaj,tonhalas kaszinótojásm cukkinis pulykasonkatekercs és zelleres-almás tarjatekercsKép Hmmm Isteni lett minden sztemKép Iszonyatosan ki vagyok nyúvadva, elszoktam ettől a strapától...Kép
Bogaram apájánál van,Viola meg nagyiéknál...dél óta gyerekmentes övezet van itthonKépKép Csend és nyugalomKép

Virág: Tényleg miért kell Pestre menned? Mi baj? Nekem is majd mennem kell Pestre, az 1.sz. nőiklinikára ha szeretnénk 3. babát,a Hellp szindróma miatt! De egyelőre még nem tervezzükKép

Kata: Tényleg csodaszép a nagyfiadKép Milyen volt a buli?? Mi van a tortáján? Fénykép Róla??? Vagy mi az, nem nagyon látszik....

Zita: Köszi a számokatKép

Rika: Te hány hetes is vagy?

Zsuzsi: A barátnőmet meg most hozták előre 3 héttel, február végére volt kiírva és most február 2-re tették át, mert olyan nagy a babája...Kép Már most 2 kilós!!!Kép Sztem nem húzza ki februárig, én január végefelét saccolok nekiKép

Tegnap voltunk a kicsivel dokinál, és negatív lett a széklettenyészete!Kép De a doktornéni biztos ami tuti alapon felírt egy lila színű gombaölő ecsetelőt a fenekére, (ami mindent befog, az összes ujjam olyan, pedig vatta segítségével viszem fel a popsira..) Meg valami szájon át szedhető folyadékot is kapott a jányom! Szintén gombaölő. Ja az a lila ecsetelő 79 ft ba került, és vettem hozzá egy csomag vattát, hogy fel tudjam vinni a bőrére az meg majd 300 ft voltKép Drágább a leves, mint a hús...... Jó nem egy nagy összeg nem azért írtam, csak többe került a körítés, mint maga az anyag....Kép

Na lépek a konyha úgy néz ki mint atomrobbanás utánKép Megyek helyreteszemKép
Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kata, a fiaid nagyon fotogének, jó ez a kép Ádiról, boldog szülinapot neki! Kép

Hát ahogy nézem, talán nem mindig fogalmaztam meg világosan, hogy pontosan mivel van bajom pl. nem azzal, ha a magándokinak fizetni kell ha éjszaka ugrik, hanem a szerintem irreálisan magas összegekkel. Már az elején is ezen akadtam ki főleg, de már nem kezdek magyarázkodni, mert ahogy látom se vége, se hossza! Mindenki úgy érti ahogy akarja...

Negatív élmény: kijutott bőven, mivel volt már részem többszörös arckoponyatöréstől a bokaficamon át a mellből kioperált cisztáig mindenben. A töréshez kapcsolódik a legdurvább, nem azért nem írom le, mert nem vállalom, hanem mert nagyon hosszú, és nem hiszem, hogy a babanet oldalra illik. Ha nagyon kíváncsi valaki, emilben megírom. KépKép

Ezután csak pocakos-babás, jókedvű hozzászólásokat írok... KépKép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Cenikö!

35 hetes leszek vasárnap Kép Kép Kép
Már a végefelé közeledünk Kép Várom a nagy találkozást!

Pankata!
Én csak mélázgattam és erre jutottam sajna Cd jogtáram nincs, pedig olyan jo lenne, mindig akad valami megnézni való benne.

KépKép

KépKép
rika07

Tényleg, köszi mindenkinek a "fenyőfa" számokat! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő,
én ezt tökre nem értem, hogy a terhesség uccsó harmadában a baba mérete miatt hogy lehet tologatni a szülés napját?! AMikor ugyanúgy tökegészséges egy 2600 ill. egy 4000 grammos újszülött, ha a megfelelő héten születik. Ilyenkor már a genetika lehet a fő mérvadó, nem? Én ezen le vagyok döbbenve........

Éppen ezért van az UH az elején, meg a nucha szűréskor épp ezért adják meg a pontos terhességi kort. Mert akkor még minden baba egyforma méretű és viszonylag pontosan be lehet mérni. De a végén már nem. Jozsót csupán 1000 grammal kalkulálták el, pl. a végén. Kép

Azért ku...a nem örülnék, ha 3 héttel előrébb hoznák a szülésemet, csak mert az UH szerint nagy a baba és bevallom, még ha saját felelősségre is, de nem is hagynám (persze feltéve, ha minden ok a babával, meg velem). Most gondolj bele, egy 37 hétre született babó éppenhogycsak nem korababa és lehet attól 3 kiló feletti akár, tuti nem olyan érett, mint egy 40 hétre született 2500 grammos.
Vendég

Zsuzsi!
engem érdekel, oviandi@invitel.hu

Enikő!
hozzánk mikor jössz főzni?Kép
bevallom, én is ezt tanultam, de nem fogott meg a se a főzés, se a sütés, se a felszolgálás, na jó főzni főzök, meg szeretek ,tudok isKép de csak itthon, nem tudnék soha szakácskánt dolgozni.

Zozo
Vendég

Dancsi: Én nem tudom miért hozták előbbre, nem vagyok orvos (mellesleg nekem meg karácsonykor kitolták február közepéről a végére, pont Viola kisebb méretei miatt, a kiskönyvemben párszor át is korrigálták ide-oda rakosgatták az időpontokat-!!!!) De van abban valami amit mondasz... én sem tudom miért tologatják, a baba úgyis akkor jön amikor jönnie kell, ahogy Zsuzsi mondtaKépKép A végén meg úgyis minden másnap van ctg, áramlás, magzatvízkukkolás...stb és ha baj van azonnal beavatkoznak... Viszont az durva, hogy majd 1 hónappal hozták előbbre....Igazad van!
A bnőm kisfiának a bpd-je és egyéb méretei már most akkora, mint Violának, amikor született!!!!

Nekem 2300 grammra saccolta az UH gép és kereken annyi is lett! 37 hétre....

Rika: Azt elhiszemKép Jól vagy???

Én is köszi Beának is a kölcsönfenyős telszámot!!!

ceniko
Szeged

Enikő,
Amiket leírtál, kajákat, az kész merénylet! Kép Olyan éhes lettem, szörnyű! Imádom a hidegtálakat, meg a salikat!
Igen, Ádika tortáján a fényképe van, Apa találta ki, hogy ilyet csináltat, tuti ötlet és nagyon örült Ádi is!
Jó, hogy a tenyésztés negatív lett. Akkor most Canestennel nem is kell kenned?

Zsuzsi,
Köszike, hát ebben- a "fotogénségben"- nem rám ütöttek, az biztos Kép
Én egyébként arra gondoltam, hogy a szülés-után-maroktartás élményt írja le valaki, merthogy ezen mindenki felháborodik, teljes joggal, de kinek volt ilyen tapasztalata???
Az eü rendszert mindnyájan ismerjük, de továbbra is azt mondom, hogy ez nem csupán ezen a téren van így. Most nem írnám le negatív tapasztalatomat egy kőművessel, egy kereskedelmi céggel, egy könyvelővel stb. kapcsolatban, és folytathatnám, de tényleg nem erre a fórumra tartozik.
Igazad van, babázzunk Kép

Dancsi,
itt az "előrehozás" kapcsán nem lehet, hogy csak a baba mérete alapján az uh becsüli idősebbre a Picit? mert sztem erről lehet szó. Nálam is főként Ádival mindig a kiírt időpont előtt két hétre adta meg az uh a szülés várható idejét. Aztán 1 nappal született meg hamarabb... A súlyt jól becsülték, kicsit kevesebbet, 400 grammal. 1 kiló tévedés az nem semmi!Pluszba vagy minuszba? Hány hetes is vagy most? És neked kb. mekkorára "becsülik" az öcsit?

Rika,
éÉn is szeretem nézegetni Cd Jogtárat, és az egyik ügyvédnő barátnőnk azt mondta, egy jogász veszett el bennem. Mondtam, hogy de az nagyon Kép Bár a két szakma gondolkodásmódja nincs messze egymástól, sztem.
én most nem néztem meg, csak az én és a kollégáim fizujából indultam ki.

Pusz,
Kata
pankata

Zozo, mail ment!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
írtam.
Vendég

Kata,
Éppen ez az, amit nem értek. Hogy a méret alapján miért akarják előrehozni. És pláne több héttel. AMikor olyan nagy szórások lehetnek a 40 hétre született makkegészséges kiskölyökök súlya között.

Jozsót születése előtti napon 3 kiló alattinak mérték és 3740-el született. Sírtam a dokinak, hogy pici a baba, de ő nyugtatgatott, hogy ugyan már, ez nagy kölyök, azért nem akar beindulni és igaza is lett. Kép Kép

Amúgy volt egy UH még régebben, ott kb. 1 héttel tűnt nagyobbnak a baba, de szó sem esett a szülés napjának az előrehozataláról. Csak annyi történt, hogy a gép kidobott egy dátumot, hogy a méretek alapján ennyi a terhességi kor.

Amúgy most vagyok 35 hetes.
Vendég

Sziasztok!
Szerintem ezzel csak az a baj, hogy a súlyt a gép a baba többi adata alapján becsüli.
Egyik ismerősömnél több mint 3 kilóra becsülték a baba súlyát, és a végén ez alatt volt kb. 2-300 grammal.

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi,
Sztem mert csak az átlagot nézik, ami 3000 gramm, ha jól tudom és ahhoz viszonyítanak. vagy ha valakinek nagyon szabálytalan ciklusai voltak, akkor elég nehéz kiszámolni a kort, bár 3 hét elszámolás nekem is soknak tűnik.
Ti készültök utazni? Jól emlékszem? Mi lett a döntés?

Exi, a 200-300 gramm az nem is olyan sok, én még a 400-at sem tartottam annak. Pláne a végén nehéz mérni, mert a fej és mellkörfogatból becsülik a súlyt, és ha a baba feje már beilleszkedett, nem kapnak pontos adatot. Nálunk is ez volt ÁdinálKép Sőt Dávidot a gép mérte valamennyinek (kevesebbnek) a doki meg megfogta a pocimat és megmondta a súlyát, 3 nappal szülés előtt ő mindössze 100 grammot "tévedett".

Pusz,
Kata
pankata

Az unokaöcsémnél 550 gramm volt a tévedés, 3600ra becsülték és 3050 volt a születési súlya.

Mi az uh alapján visszacsúsztunk 5 napot, de nálunk ez a pontosabb időpont. Nekem az első volt elszámolva, mert azt az átlag 28 napos ciklus alapján számolták, az enyém pedig 35 nap. Ráadásul kicsit nehezen jött a lurkó, volt hőmérőzés meg peteérés meghatározás teszttel, szóval én napra pontosan tudtam a peteérést, annak is a későbbi időpont felel meg.
A 3 hét azért nagyon soknak tűnik...

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Jó reggelt!!!

Dancsi: Hűűű már 35 hetes vagy? Hogy rohan az idő!Kép Megint csaszi lesz? Jozsóval miért is császároztak, téraránytalanság miatt? Mostmár automatice császár lesz a 2.?

Kata: Már nem kell kennem Canestennel a popsiját, csak ezzel a gyógyszertári lila lötyivel, valami szörnyű!
Hol csináltattátok a tortát? Hány szeletes? Mennyibe került??? Állatjól néz ki! Amikor a Virágba dolgoztam ott is csináltak ilyet,spéci számítógéppel...
Nekünk kb 2 éve a tévénk döglött be, illetve egy villámcsapáskor elment a hang, és 6800 ftért jött ki a tévészerelő, abból 4000 volt a munkadíj, a többi akiszállás, és egyéb... kb 2 percig tartott, míg leszedte a tévé hátsó műanyag borítását, összeforrasztott 2 pici kábelkát majd visszatette a hátsó részt!És kész! Szóval ehhez képest egy szülés 20-30 ezerért nem sok. Annak aki tud ennyit is adni.....

Zozo: Mikor menjek??KépKépKép Hol végeztél Szegeden? De nem is dolgoztál a szakmában???

Fáj a torkom...

Szép napot!
E

ceniko
Szeged

Enikő!
bármikorKép Kép Kép Kép

A Krúdyba, csak gyakorlaton voltam a Forrásba, Novotel, mint felszolgáló és dolgoztam Bécsben egy étteremben mint szakács-felszolgáló, 5 nyáron keresztül, bevallom ott dolgoznék, bármikor, az nagyon jó volt, sőt imádtam.
Svájcban is volt helyem, de oda nem mentem, utána mehettem volna Bécsbe vissza, de megismertem a férjem és így maradtam, különben már nem lennék Magyarországon ez biztos, 1000% . és a szakmában dolgoznék ez is tuti.
nem tudom miért, de itthon valahogy nem menne a dolog.
nekem sok osztálytársam kint dolgozott Svájc, Német o. Ausztria, ha más nem ott volt a gyakszi.
ezt még a német tanárunk intézte, 3.ban kimentünk és utána engem visszahívtak, meg másokat is.
szuper jó volt.
Vendég

Zozo: Küldtem mélt! Kép

ceniko
Szeged

Enikő,

Tortácska a Kálvária cukiban készült, mert Apa reggel találta ki és ott elég, ha 3 órával előtte viszel egy képet. Vmi spéci ostyaszerűségre tették rá, ehető volt (legalábbis remélem KépKépKép). Olyan pici torta volt, csak négyőnknek és így 4500-ba került.

Zozo,
érdekes lehetett kint dolgozni! Én amikor hosszabb időre külföldön voltam, mindig hazavágytam Kép

Pusz,
Kata
pankata

Enikő!
írtam.Kép
Vendég

Kata,
igen, mi akarunk utazni. A doki elengedett, a férjem nem akarja, hgoy én is menjek velük. Majd látjuk mi lesz.

Nálam pl. a terhességi kornál a ciklus kilőve, szoptatás mellett lettem terhes, így nincs mihez viszonyítani. Nekem tényleg csak az volt a fura, hogy ami időpontot kidobott a gép a huszonvalahanyadik héten, az nem volt egyenlő az első harmadbeli időponttal, de a kutya se törődött az eltéréssel.

Nem lesz automatice császár, de pár nappal a kiírás után ha nem indul be,akkor sajna igen. Császár után nem lehet indítani a másodikat. (Jozsót indították, túlhordás miatt). SZóval bízzunk a spontán beindulásban. Doki szerint 5% a hüvelyi szülés esélye. Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

Nálatok nem szarakodik a kábelTV??
Ritkán néznék meg valamit, erre nem tudom, mert elmásznak a csatornákKépKépKép
Szét száll az agyamKépKép

Bocs, az off-értKép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Pankata,
Én tudom a helyet ahol 400-ért rányomtatják az ostyára amit csak kérsz.
4500 szerintem kicsit sok ha tényleg csak 4 személyes volt, viszont nagyon szép.
Mondjuk én könnyen beszélek a Palánk cukrászatában dolgozik egy barátunk aki egy 16 szereles oroszkrémet fényképpel együtt 1500,-ért mért barátilag.
pomat

Zituska!
nálunk működik, nézem a meccsetKép
Vendég

Sziasztok!

Zita, nálunk jó a kábeltv! Kép Anyu most épp Csillagkaput néz.

Megjártuk Pestet. Öcsémnek megvettük a monitort, talán egyelőre nyugiban lesz. Kölcsönöztem biztonsági övterelőt, hát nem valami nagy szám, az sem kizárt, hogy anyóssal összerakatok egy spécibbet... Viszont az ára 1 éven belül levásárolható, és ha kész lesz a saját, visszamegyünk babakocsiért. Szerencsémre a boltban pont volt olyan, amit régebben kinéztem a neten, és a férjemnek is nyerő volt...

A mai nappal csak annyi a gond, hogy a hosszúra nyúlt (és felesleges) futómű beállítás miatt lemaradtam egy ismerősöm esküvőjéről. Kép Az ajándékot is épphogy a kezébe tudtam nyomni, mielőtt elindultak az étterem felé...
A felesleges azért volt, mert a hiba ugyanúgy fent áll, és már nem elsőre szenvedünk. Egyre jobban érlelődik a férjemben a gondolat, hogy egy régebben törött autót vettünk - újként... A futóművesnek is az volt az első kérdése, hogy volt-e összetörve...

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,küldtem a képeket a Barniról, légyszi tedd fel hogy a lányok is megtudják nézni!
Ha már én nem tudom lekicsinyíteni!!!!
Köszönöm szépen!!!!

Ja a Barnabás tegnap előtt 3700gr volt,úgyhogy mióta hazaengedtek(2 hete pénteken) 1/2kg hízott!
Kis éhenkórász a kisfiam!!!
Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

BarnabásKép

Kép

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Bibi! Jujjj, nagyon édes a kisfiad!!! És szépen gömbölyödik is!Kép

Melinda
33+3

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Köszönöm!!

Lányok,neketek volt csómó a honotokaljában???
Egy pici csomó van ott,és nem tudom hogy a szoptatás miatt,vagy pedig szőrtűsző mert semmi nem látszik !!!

Köszike!!!

Kép
bibi226

Köszi!

neketek volt csomó a honotokaljában???

Kép
bibi226

Bibi!
nagyon szép kisfiú BArnabás! édiKép

nekem nincs csomó. nem tudom mi lehet.
Vendég

BibiKép

Nagyon édi Barnabás!!KépKép

Én is úgy várom már a kis csomagomatKép, de nem akar még elindulni...

Ez a hülye kábelTV...Kép Bizonyos időközönként elmegy az összes csatorna - kivéve a TV2 és az RTLklub - aztán egyszercsak visszajön...
Most nem jött vissza...Kép
ZozoKép jó neked, én így lemaradtam a meccsrőlKép. Jó, az eredményt tudomKép, de akkor is...Kép

Pussz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
írtam.

Kata!
én is hazavágytam, de a meló kint jobb volt, más nem.
meg van a dokinéni? voltatok már nála?

Dancsi!
hogy szalad az idő tejóég. nincs sok hátra a szülésigKép
Vendég

Bibi,
nagyon édes a kicsi fiú! Kép

Csomó? Ajaj. Nekem volt, sokszor. Fáj is? Nekem fájt, begyulladt, meg lázas voltam. De fájdalom nélküli, és hónaljban sosem volt. Ha fáj, meg megy fel a hőd, próbáld kifejni, ha nem megy, menj be a klinikára a gyerekágyas osztályra.

Esetleg szoptass hónaljtartásban, előtte masszírozd át, meg tegyél rá forró borogatást, hogy könnyebben ürüljön.
Vendég

ZozoKép
Én is írtam!Kép

Kép
Kép
zituska28

Zozo: Csomóm nekem is volt az elején...az a tejcsi lehet...szoptatni, szoptatni, szoptatni, ha nem javul, Dancsira hallgatni! Kép
Próbállj úgy szoptatni, hogy a csomó felé legyen Vivi álla.
Nekem elmúlt, minden gond nélkül. És akkor éreztem amikor rég óta nem szopizott Gréti. Nem egy alkalom volt...

Karmen: Köszi az ajándék-ötletet, vettünk Grétinek olyan macis cuccot karácsonyra. Kép Már alig várom, hogy kibonthassuk Kép

Bibi: Gyönyörű a kisfiatok! Kép

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jó reggelt!

Bibi, nagyon szép kisfiú! És mennyi haja van! KépKépKép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint