A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Prüntyi, Julcsinak most jön az első foga, de erre sajnos nem a párom hivta fel a figyelmemet, hanem egy hatalmas, szűnni nem akaró sirás. Szegény kis manókám!
Benianyu: csuda helyesek együtt, biztos jó haverok lesznek.
And, tündériek, Eszti és a rén. Na és Eszti tappancsai!
Sis, milyen helyes Máté, és nagyon okos szemei vannak.
Prüntyi, jól áll neki a rövid is! Úgy tűnik, neki is tetszik.
Zsuzsa
tzsuzsa

Benianyu! Kép

Nagyon édik a fiaid! Én is teszek fel egy puszilós képet.
Kép

Nyúlné!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sisotris!Kép

Nagyon szép Máté! Bubus már születésétől emelte a fejét, egyre hosszabb ideig tartja, mostmár néhány hete szinte bármeddig. Hasról hátra nem mindig sikerül megfordulnia, oldalra fordul szintén születése óta, a tárgyakért csak néha nyúl, de tudatosan még nem tudja megfogni. Õ is modja, hogy hö, gi, gá.

Zsóf+Bubus(10+2)

Kép
Kép
göndörzsóf

And!Kép

Csúcs Eszti a rénszarvassal!

Prüntyi!Kép

Szép Tündi új frizurája!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsuzsa,
Na igen, most már mi is tudjuk, hogy a sok görcsös, vígasztalhatatlan sírás miért volt, (először a hasára gyanakodtunk), aztán sejtettük, hogy van köze a fogához, de azt hittük csak az ínye, de a Dentinox kence csak 3 hónapos kortól adható, azt meg ugye most töltöttük kedden, így nem mertem kenni!
Bár azt olvastam, hogy a korai fog hajlam örökletes, és Apának is 3 hónapossan már volt foga...Kép Szerencsére a cicimen még nem érzem...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ja kb.2 órán keresztül vágtuk...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!Kép

Havtünde!Kép
Dehogy anyatejes, már szinte csak tápszert kap és már burgonyát és répát pűrésítveKép
Különben bizti nem ilyen jól alakulna a napirend ha szopizna csakKép
Akkor azért az éjszakát sem barná talán így ki.

Minden baba cuki!!!!!!!!

And!Kép
Szuperek a képek, és tuti nagy öröm lesz a nagyszülőnek!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek!!!!
Jó éjt!Kép

Mea
mea

And,
Eszter óriás huncutka KépKép

Prüntyi,
Tünci haja gyönyörű sűrű erdő Kép

Göndörzsóf,
valóban göndör KépKépKépKép Alig várom, hogy már Máté is ekkora puszit nyomjon a kistesónak, aki reméljük Panna lesz, ha lesz Kép

Máté is születése óta tartja a fejét, és kéthetesen véletlen átfordult hasról hátra Kép
Azóta csak múlt hét szombaton produkálta ezt háromszor egymás után, és oldalra már ő is fordul.

Észrevettem, hogy tisztába rakásnál, amikor játszom vele, nagy hőőő-k közepette kínálgatja nekem a kezét, kóstoljam meg én is, mutatja a két haverjának (a boyler és a hősugárzó Kép ), hogy megvan a keze, ezen kívül, amikor a lábát puszizom, nézi ezerrel, és dugja a számhoz, úgyhogy előbb utóbb az is meglesz KépKép

Apa most rakja tisztába, aztán én megyek vele aludni, mert nagyon leszívott a mai nap Kép

Pusztok, holnap itt

Sisotris és Máté
2 hó + 6 nap

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséreteket! Ilyenkor persze hízom jónéhány kilót! Kép Kép Kép

And,
Eszti nagyon édes a szarvassal és ő is milyen helyes hurkákat kezd növeszteni. Kép

Barbi,
Remélem, jobban vagy és sikerül visszahozni a tejet! Megy a drukk! Azt hiszem én is örülnék 4,5 kg minusznak, de ilyen áron semmiképp.

Dóri,
Egész kibírható volt ezek szerint a délután. Azért jó, hogy a sarkadra álltál a héten. Ügyes vagy! Kép

Sis,
Máté is nagyon aranyos.Kép

Prüntyi,
Tényleg bátrak voltatok a hajvágással! Helyes lett Tündi! Kép

Göndörzsóf,
Imádnivalóak a srácok. Kép

Ma megint voltunk moziban Apával. Nagyon jól éreztük magunkat. Megnéztük a "Szex és más semmi" című filmet, aranyos és szórakoztató volt.
Kinéztük Beninek ajándékba egy modellvasutat, nagyon klassz. Majd Apa megveszi holnap vagy kedden.

Benianyu és Dani (9+1)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sis,
Úgy néz ki, hogy Máté is a fürdőszobában, (talán épp a mosógépen?) tornázik?

Dani is szeret mosógépen tornázni, karatézni, mocorogni, és ott biciklizünk fürdés előtt is. Neki az orrszívó porszívó csöve a nagy haver. Úgy játszik vele, mint a játszószőnyeg lógos játékaival.

Kép

benianyu

Hú, de szép fiúk kerültek fel (Dani, Bubus, Gergő)!
Teszek fel én is fotót a kis örökmozgómról, aki annyira igyekszik, hogy előbb utóbb kibújik majd a kiságy egy rácsközén. Ma reggel úgy találtam rá, hogy még a merőlegesen is túlfordult, és az ágy másik felében volt. nem tudom, hogy csinálja, de a nagyágyon már nem nagyon merem ezek után egyedül hagyni.
Kép
tzsuzsa

Nagyon jó fotókat tettetek fel, nagyon édesek a babák!!!

Szegény Zitámat ma először nem szoptattam egyáltalán.KépKép Õt annyira talán nem viselte meg, alszik mint a bunda. Én egy kicsit bőgtem, úgy sajnáltam.Kép
Nyugtassatok meg, hogy azért a 10-20ml tejért nem érdemes vacakolni. Ha volt egyáltalán annyi. A cicimen semmi változás no szopi ellenére.

Tünde+Zita 3hó-5nap
Vendég

Sziasztok!

Bekapcsolódhatok hozzátok?
Az én kisfiam 09.08án született császárral.
Hatalmas baba Kép
hirtelen ennyi...
pussz:
Krisztina

KépKép
christinbaba

Tünde!Kép

Ahogy te érzed, úgy jó. Kép Ha úgy gondolod, nem érdemes, akkor nem, de ha bánod, akkor igen. 10-20 ml is valami, és megnyugvás is lehet a picinek a szopi, meg neked is lehet jó érzés. Ahogy nektek jobb, úgy csináld.Kép

Zsuzsa, Benianyu, Sisotris!Kép
Köszi a dícséreteket!

Zsuzsa, majd holnap megmutatom a fiúknak is a képet!

Nem tudom mi volt ma este, Bubus nagyon sírt, és sokáig.Kép Pedig nem szokott. Lehet, hogy a hasa fájt, pedig nem ettem semmi durvát. Az Állítsátok meg Terézanyut! felét nem hallottam miatta, pedig hónapok óta nem néztem esti filmet. Nem baj, azért nem volt annyira jó. Szegény Bubus! Most az ujját szopizza. Olyan rossz, mikor nem tudok segíteni rajta.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

BarbiKép,
remélem, már jobban vagy! Sajnálom a tej-ügyet, kitartás, lesz még jobb (kívánomKép)!

Szia KrisztiKép!
Emléxel még rám???
Jól vagytok???
Kati
Vendég

Hűű lányok, most gyártom a képeslapokat, hulla fáradt vagyok, de nagyon jók lesznek! képzeljétek, amikor anyukán kinyitja a postaládát és Eszti vigyorgós képével találja magát szembenKép

köszönjük a dícséreteket, nagyon jól estek! különösen, hogy óriás (Sis) és hogy hurkás (Benianyu)Kép nagyon igyekszünk ám utolérni a többi babátKép

Sis, jót röhögtem Máté haverjainKép
de Danibaba barátja se kutyaKép

Göndörzsóf! nagyon édes a nagyfiad ahogy megpuszilja a kistesó feje búbját! én is várom már a kistesót, hpogy majd Esztiről is legyen ilyen kép, hogy puszilja az ő kistesójátKépKép

hű, Barbi ez a kórság nagyon sz.r lehetett, jobbulást, vedeld a vizet!

Tzsuzsa, Julcsi kis tornászlány, majd futhatsz utána, amikor kúszni kezdKép

na befejezem a képeslapgyártást...

KépKép
KépKép
and

Na amit írtam az most tűnt el, hurráKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szóval akkor még egyszer Kép

Jó reggelt mindenkinek, bár gondolom egy pár órája már mindenki fent van!Kép

Barbi! Jobbulást, remélem már gyógyulóban vagy és a kicsik nem kapják meg!Kép Tejcsi ügyben kitartás, talán menthető!

A képek nagyon édesek!

And! Eszti nagyon cuki a rénszarvassal!

Sis! Máté nagyon ügyesen tartja a fejét hason fekve!Kép

Prüntyi! Tündike haja cuki lett, és gratulálok az első kis fogacskához! Kép

Zsóf! Én is szeretnék már ilyen puszilkodós édi képet, remélem egyszer (nem túl sokára) Peti is így puszilja majd a kishugát!Kép Mert remélem Eszti lesz a következő babánk!Kép

Benianyu!
Danibaba és a haverja KépKépKép

TZsuzsa!Kép
Petit is sokszor az "ágyvégéből" szoktam összeszedni! A kiságyban is már teljesen el kúszik mászik (én sem tudom hogy csinálja)Ma is az ágy legvégéban volt keresztben!KépKépKép

Havtünde!KépKépKép Sajnálom!

Christinbaba! Üdv. köztünk, írhatnál kicsit többet Magatokról!!!KépKépKép

Viki+Petike 3 hó+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Úgy nézem most csak az én babám alszik!Kép De tegnap pl. nem tudtam jönni, csak kicsit olvasgattalak Titeket!

Peti egyébként tök jól elvan napközben, csak sokszor ott kell lenni mellette és játszani vele! Felhúzni a zenélőt stb... Már egy ideje nevet magára a tükör előtt, olyan kis édes!!! Teli szájjal vigyorog a tükörképbabára!Kép

Tényleg pár napja csak oldalt fekve alszik el!Kép Az is olyan helyes, leteszem a hátára, és az első dolga, hogy felhúzza a kicsi llábait és elfordul oldalra!KépKépKép

Tegnap egyszer megint sikerült a pohárból itatásKép Úgy tűnik minden második akció sikerül csak!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Köszi az együttérzést!

Viki!
Megnyomod az egéren a jobb gombot->visszavonás; és már vissza is jön, amit írtál.

Nem tudom, mi van Zitával 2 napja, egyfolytában nyüsszög ha a kiságyban van. Ideje lenne járókát beszerezni? Õ még nem nagyon mászkál az ágyában. Csak annyi produkciót csinál, hogy én oldalt fektetem, és a hátára fordul. És jókat vigyorog, ha lát minket, meg ha játszunk. Meg akkor is, ha énekelek neki. Bár apa szerint olyankor inkább kiröhög. KépKépKép

Tünde+Zita 3hó-4nap
Vendég

Sziasztok!

Szóval Chrisbaba (Krisztián),nagyon jó baba,bár az utóbbi napokban ő is kicsit nyügike volt.Fogalmam sincsen miért,mert szinte sosem szokott sírni.Szerdán oltást kapott..lehet azért?!
Sajna már nem szopizunk,csak tápi,meg kostolásként alma,banán Kép Olyan édesen nyammog rajta Kép)
Õ is forgolódik az ágyában elég rendesen,leteszem vízszintesen,s fél perc múlva már függőlegesen fekszik Kép)
Emeli a lábát,s fordul oldalra.Már majdnem hasra is fordul,csak még a kezecskéje útban van neki Kép

Éjszaka mindig lerúgja a takaróját,mi a megoldás lányok?A hálózsákot nem szeretem.

Nemesek persze,hogy emlékszem.hogy vagytok?

Kép

KépKép
christinbaba

Helló!

Sis!

Lénám 3 hó+5 napos és még meg se mukkantKép
Viszont a játékaiért már nyúlKép
És meg is fordult már hasról hátraKép

Benianyu!
Hány éves is Beni?4?
Azt hiszem rólatok fogom mintázni a családomat, azaz akkor jön kistesó, ha Léna Benikorú leszKép
Olyan helyes ahogy szeretgeti DanikátKép, meg biztos már olyan értelmes is Beni, és megért egy csomó mindentKép, és önálló isKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

SOS!!! NAGYON FONTOS LENNE SZÁMOMRA!
A múltkor valaki feltette ide egy ÁNTSZ-es nő telefonszámát, aki tájékoztatást tud adni oltás ügyben. Nem találom, de nagyon fontos lenne.
Olit du. visszük oltásra. Infanrix-szel lesz oltva, amiben benne van az OPV is, de a dokibácsink be akarja adni neki a Sabin cseppet. A kettő ua. én pedig nem akarom, hogy valamit duplán kapjon.
Légyszi akinek megvan a szám írja meg ide!!!

Ildi

Kép
vrucsincá

Benianyu, Kati, And, Viki!

Köszi a jobbulásokat, javulok, de éjszaka is 1-2 óránként rohangálok a WC-re.....
Tejem iszonyatosan apad, pedig iszom napi 4 litereket, de tegnap már 2x is pótolni kellett. Pedig este 120-t evett, de csak nézett rám, hogy ez nem elég. Még 100-t megevett simán üvegből és nézte, hogy miért üres.....többet nem adtam neki.
Szóval az étvágya is most ugrott meg sajna.

And!

Nagyon aranyos Eszti a rénszarvasos képeken. Ez a karácsonyi képeslap tök jó ötlet!

Folyt. köv., mert Leon felkelt.
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Hogy csinálod a képeslapokat? Kép

pussz:
Krisztina

KépKép
christinbaba

Szép reggelt!

Remélem, mindenkinél ilyen tuti jóságos, napos, behavazott idő van!

Köszönjük a dícséreteket, Máté örült neki nagyon Kép

Megann,
nem baj, ha Léna nem nagy dumás. Húgom pasija másfél évesen szólalt meg először, de akkor rendesen beszélt, mint kiderült, végig értette, amit mondtak neki, csak lusta volt felelni KépKép

Benianyu,
jól gondolod, mosógép teteje a nyerő! Épp ideális magasságra, szélességre egyaránt! Kép
Kép

Itt épp beszélgetünk

Kép
Kép

És egy nyafizós apjával Kép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!

Nagyon nagyon édes Kép

KépKép
christinbaba

Megann
Te milyen édes vagy! Kép
Beni augusztusban volt 4 éves. Nálunk bejött ez a korkülönbség, bár biztos minden korkülönbségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
Most oviszünet van, hármasban vagyunk. Kép

Barbi,
További jobbulást neked! És hajrá a tejmegmentési akcióban, biztos sikerülni fog!!!

Christinbaba,
Üdv a csapatban! Kép
Krisztián nagyon helyes Kép
Ha szeretnél bekerülni a táblázatba, kérek szépen koordinátákat (baba neve, szül. idő, szül. méretek, kórház, tesó adatai, ha van, te korod és a lakhelyetek).

Benianyu és Dani (9+2)

benianyu

Sis!

Azért az a másfél év szerintem túlzásKép
Ez legendának, mendemondának nagyon jó, de számomra hihetetlen...
A könyvek azt írják, hogy 3-4 hónaposan ha nem gügyög, akkor már érdemes kikérni orvos véleményét...Kép
Én nem azt várom hogy gügyögjön, csak legalább hööööööözne egy kicsitKép

Vrucsinicá..
Sajna nem tudom a számotKépKépKépKép
Pedig az elmaradt 3 hós oltást mi is szerdán kapjuk....
Ezek szerint te az uj 3 hóst adatod Olinak??

M

Kép

Kép
megann

Sistoris!

Nagyon helyes kiskrapek a Máté!

Prüntyi!

Tök jó lett a Tündi haja, nagyon csini!

Göndörzsóf!

Jó, hogy Gergő így szereti Bubust! Noelnek is van egy ilyen macis gatyája (inkább mostmár Leonnak, mert Nolcsi kinőtte...)

Benianyu!

Dani hatalmasat nőtt, nagyon nagy fiú már!

Tzsuzsa!

Julcsi nagyon ügyes, Leon még nem "mászik" sehova...

Tünde!

Most én is úgy vagyok vele, ha annyira elapad a tejem, hogy csak minimális marad, akkor én is csak tápozni fogok! De ne így legyen!!!
Nagyon fárasztó ez az etetés+tápozás. Aki így csinálja, minden elismerésem!
Szóval megértelek.

Christinababa!

Micsoda művészkép Krisztiánról!

Képzeljétek Noel is beteg, hányás+hasmenés...Tegnap vitte el Anyu, akkor még jól volt, de éjszaka kezdte, azóta 2 óránként hány és reggel óta hasmenése is van szegénykémnek. Azt hiszem, jobb ha nem hozza haza, félek, nehogy Leon is elkapja. Persze baromi szar, hogy nem lehetek vele.

Na megyünk a dokinénihez tápi receptért (bár ne kéne).

Barbi & Leon(15+4) & Noel(20 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Már csak azt nem tudom hogy hogy fogom ezt beadagolni apának???KépKépKép
Tegnap beszéltünk erről...akar kistesót, mindig is akart, csak most leakadtunk a korkülömbségen..
Nem lenne jó mostanában, mert: "még Léna is csak picike"
De 4 év se jó, mert azért"élni is kellene, és nem babázni sok éven kereszül"

Úgyhogy fogas kérdés...és erről még én is így vélekedem..
Félek a kicsi korkülömbésgtől, hogy akkor diliházba kerülnékKépKép, de a nagyot sem szeretném, mert akkor valóban csak "kakit mosunk" 6-7 évig...és ráadásul a gyerekek is "elnőnek" egymás mellől...
Na szóval nehéz dió....
Egyébként én 3 év korkülömbséget terveztem, de egyik hétvégén úgy gondolom, hogy jó lenne ha már most terhes lennék és letudnánk a pisi-kaki-pelus-szopi problémát hamar, és hamar mobilok tudnánk lenni, másszor meg úgy gondolom, hogy kell az a pár év, hogy utána újból megajándékozzon a sors egy édi-bédi babával..

M.

Kép

Kép
megann

ChristinKép,
nagyon jó ez a kép!!!

MegannKép,
ne aggódjKép, Kornél állandóan gagyog, és gurgulázva rötyög, de a mozgás, az nagyon nem... Még az oldalára sem hajlandó, sőt, ha oldalra teszem, nem vágja hanyatt magát, pedig az tényleg csak egy mozdulat lenneKép.
Viszont nagyon ügyesen tartja magát, de azt már születése óta szinte...
És bármeddig képes hason könyökölve nézelődni... pontosabban, amíg van mit néznie, addig elvanKép ebben a pózban!!!
Kati
Vendég

Megann!

Valszeg gagyogott ő, csak gondolom szavakkal nem nagyon beszélt Kép Mindenesetre mesének még mindig szép KépKép

3 év et szeretnénk mi is várni, aztán jöhet Panna Kép

Sis
9+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbapapa jobbulást nektek Kép

Benianyu íromKép
2005.09.08született,Scheinberger Krisztiánnak hívják,A Bajcsyban szültem 3860g55cmrel,tesó nincsen (még) ő az első baba Kép s a 17.kerületben lakunk(nemrég költöztünk ide.

Mostmár 8 kiló Kép)
Kép

KépKép
christinbaba

Chris,
Vettem. Kép Még a te korod kéne, ha nem titok és már teszem is fel a friss táblát. Kép

benianyu

Benianyu,én 26éves vagyok Kép
hova teszed fel? Kép

KépKép
christinbaba

ChristinbabaKép,
a költözéssel rendben ment minden? Már berendezkedtetek???
Eszembe juttattad, és visszanéztem a régi topicba... jó nosztalgiázni!

És végre nem mi vagyunk itt az egyetlen szumós pasik:
Kép
Felvesszük a versenyt Krisztiánnal!!!
Kornél már 7,5 kg körül van (pontosan nem tudom, mert ma kellett volna mennünk mérésre, de a védőnő felhívott, hogy nem lesz ma mégsem rendelése), igaz, mi csak anyatejesek vagyunk!!!
Te meddig szoptattál?
Kati
Vendég

Jól látom, hogy ez már nem a hagyományos hordozó, hanem gyerekülés? Vagy csak a képen látszik úgy???
Vendég

Kati, honnan és hogyan teszed fel ezeket a jópofa képeket?
Vendég

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 20 hét + 5 nap
Helga Első baba Született 2005.08.01 Botond 30 év / Bp. 3500 gr, 55 cm 20 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 19 hét + 2 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 19 hét + 1 nap
Duda Első baba Született 2005.08.07 Natasa Schöpf-Mérei 28 év / Bp XIII. 3250 gr, 54 cm 19 hét + 1 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 18 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 17 hét + 6 nap
Malvinka Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 17 hét + 3 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 17 hét + 0 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 16 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Budaörs 3100 gr, 53 cm 16 hét + 6 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 16 hét + 0 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 16 hét + 0 nap
Csillahbabe Első baba Született 2005.09.01 Bulcsú Soproni Erzsébet Kórház 26 év / Sarród 3600 gr, 53 cm 15 hét + 4 nap
Csikken Első baba Született 2005.09.01 Roland HIETE Dunaharaszti 3055 gr, 55 cm 15 hét + 4 nap
Barbapapa Noel 2004.04.17 Született 2005.09.01 Leon Péterffy 29/ Bp. XI. 4070 gr, 54 cm 15 hét + 4 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 15 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 15 hét + 1 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 27 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 14 hét + 6 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 14 hét + 6 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 14 hét + 6 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 14 hét + 5 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 14 hét + 4 nap
Christinbaba Első baba Született 2005.09.08 Krisztián Bajcsy-Zs 26 év/ XVII. ker 3860 gr, 55 cm 14 hét + 4 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 14 hét + 4 nap
Juci6 Első baba Született 2005.09.09 Márton Schöpf-Mérei 26 év 4200 gr, 60 cm 14 hét + 3 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 14 hét + 3 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 14 hét + 3 nap
Picur 4 Noémi 1992.09.11, Emma 1996.10.22 és Eliza 1998.07.02 Született 2005.09.12 Péter Szegedi Női Klinika 37 év 3800 gr, 51 cm 14 hét + 0 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 13 hét + 6 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 13 hét + 6 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 13 hét + 6 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 13 hét + 5 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 13 hét + 3 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 13 hét + 3 nap
Cipó Bori 10 éves és Bodó 7 éves Született 2005.09.18 Emma Baja Baja 3180 gr, 53 cm 13 hét + 1 nap
Thomasanne Első baba Született 2005.09.19 Tamás Szent István 27 év /XIII. ker 4100 gr, 57 cm 13 hét + 0 nap
Norege Nóra 2002.02.20. és Réka 2003.06.26 Született 2005.09.19 Gergely Sote I. 29/Szigethalom 3750 gr, 58 cm 13 hét + 0 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 12 hét + 4 nap
Óréka Első baba Született 2005.09.22 Ágoston Sote I. 29 év 4250 gr, 61 cm 12 hét + 4 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 12 hét + 3 nap
Havtunde Első baba Született 2005.09.23 Zita Győr 31 év / Győr 3740 gr, 52 cm 12 hét + 3 nap
Anina Első baba Született 2005.09.23 Ádám Szent Imre 31 év / Dunakeszi 3500 gr, 57 cm 12 hét + 3 nap
Nyúlné Első baba Született 2005.09.28 Márton Péterffy 28 év / Bp XI. 3360 gr, 50 cm 11 hét + 5 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 Született 2005.09.29 Gergely MÁV 32 év / Bp XX. 3500 gr, 56 cm 11 hét + 4 nap
Penna Kevin 2003.06.13 Született 2005.10.02 Tamara MÁV 31 év / Újpest 4350 gr, 54 cm 11 hét + 1 nap
Ayse Lili 2001.04.28 Született 2005.10.02 Andris MÁV 35 év / Nagykovácsi 3800 gr, 56 cm 11 hét + 1 nap
Davallia Első baba Született 2005.10.04 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 3050 gr, 50 cm 10 hét + 6 nap
And Első baba Született 2005.10.04 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 2400 gr, 49 cm 10 hét + 6 nap
B_brigi Marcell 2003.10.24 Született 2005.10.04 Barnabás MÁV 34 év / Dunakeszi 2850 gr, 52 cm 10 hét + 6 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 Született 2005.10.07 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 3890 gr, 59 cm 10 hét + 3 nap
Jatka Első baba Született 2005.10.07 Dóra Judit Péterffy 28 év 4050 gr, 53 cm 10 hét + 3 nap
Sisotris Első baba Született 2005.10.12 Máté Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 3650 gr, 58 cm 9 hét + 5 nap
Ppanna Első baba Született 2005.10.12 David Algír 25év / Algír és Bp 3300 gr, 50 cm 9 hét + 5 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 Született 2005.10.13 Dominik Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 4250 gr, 52 cm 9 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 Született 2005.10.14 Viktória Dorottya Uzsoki 28 év / Újpest 3550 gr, 56 cm 9 hét + 4 nap
Hari Első baba Született 2005.10.14 Lili Dóra Szt. István 30 év / Bp. XIX 4200 gr, 58 cm 9 hét + 3 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 Született 2005.10.15 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 3050 gr, 52 cm 9 hét + 2 nap
Uxi Első baba Született 2005.10.28 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 3100 gr, 53 cm 7 hét + 3 nap
Heni Első baba Született 2005.10.30 Ajsa Csenge Schöpf-Mérei 29 év / Erdőkertes 2720 gr, 53 cm 7 hét + 1 nap
Annamami Első baba Született 2005.11.09 Márton Áron Budai Honvédkórház 30 év / Bp. II. 3230 gr, 56 cm 5 hét + 5 nap
Proone Első baba Született 2005.11.27 Klára Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 3370 gr, 52 cm 3 hét + 1 nap
</pre>

benianyu

Nemesek,
jó fejek ezek a védőnők!

A miénk az 53. szám helyett a 35-be csöngetett, és csodálkozott, hgoy nem jön ki senki. Annyi agya meg nem volt szegénynek, hogy felhívjon, én meg itthon dekkoltam, dél helyett még négykor is, aztán jött a tel, hogy booocs, nem voltam. Észrevettük KépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Megann! Oli már a 4 hónaposat kapja Kép

Végülis kiderítettem a számot. És megérdeklődtem. Már tényleg megbántam, hogy nem maradtunk a réginél Kép

Kati! Olivér detto, mint a te kisfiad, fordulgatással nem erőlteti magát, viszont álladnóan dumál, be nem áll a szája Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Megann
szerintem ha a síráson kívül más hangot nem ad Léna, mondd a gyerekdokitoknak!!! Hallásvizsgálaton minden rendben volt?

Barbi
Mi Zita 3 hetes kora óta szopiztunk+tápszer minden kajánál. Egy kajálás több, mint 1 órán át tartott. Gondolhatod...
Már megnyugodtam, elvégre nem mérget adok neki, hanem olyan kaját, amit direkt az ilyen kis manócskáknak fejlesztettek ki az okosok.

Sis
nem lehet, hogy Apa szakálla bökte a kissrácot? KépKépKép Nagyon édes, helyes pofija van!

Krisztina
hogyhogy ilyen hamar elkezdted a hozzátáplálást? És mióta, milyen teát adsz? Én ezzel mindig gondban vagyok, nem tudom, adjak-e Zitának. Ha adok, akkor mikor, és mennyit?
Mindenesetre jó karban van Krisztián, helyes kiskölök Õ is!
A cumit is milyen ügyesen fogja! Azért a maci kicsit segít tartani? KépKépKép
Vendég

Tünde,
nem hiszem, Apa szakállába szeret elbújni.

De ezt meg kell mondanom Apának, még senki nem mondta neki, hogy édes, helyes pofija van KépKépKépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
ha már elmondtad Apának, sebaj...KépKépKép
Máté azért jobban tetszik nekünk! KépKép

Tünde
Vendég

Hát lányok, aki kint "szellőzteti" a babáját, nem tudom hogy csinálja. Én most kitettem, de én fázom, úgyhogy bejöttem. Itt fekszik az ablak előtt a hintaágyban a hordozójában, ablak tárva-nyitva, de így is percenként ugrálok oda, hogy megnézzem nincs-e valami baja. Nem feküdt-e rá egy cica, vagy nem szállt-e rá egy akármiKép Szóval nem tudom hogy csináljátok, de nekem nem megy úgy, hogy ne álljak felette, még ha az ablak túloldaláról, akkor is. És ti meddig szoktátok kint hagyni? Olyan szépen alszik, hogy hagynám akár estig is. Ugyanakkor félek, hogy fázik, vagy melege van, úgyhogy már hoznám be, pedig még csak most tettem ki. Tiszta gyagya vagyok. Ha fázna, vagy melege lenne, akkor sírna nem? Vagy ha alszik, akkor észre sem veszi? Segítsetek!!

Hari, Lili 9+3

Kép
Kép
hari

Sis, de jó, hogy itt vagy megint. Máté tényleg nagyon helyes, de az apukája isKép

Kép
Kép
hari

Hari
ha a keze-lába nem hideg, akkor nem fázik.
Nyúlj be a mellkasához, ott érzed, hogy jó-e neki. Ne legyen hideg, és ne is izzadjon. Szerintem ha fázna, sírna. Gondolom. Asszem...
Vendég

Nemesek,sajna csak 2 és fél hónapig sikerült Kép biztos betett a költözés is,semmit nem tudtam pihenni,s volt,hogy 3kor reggeliztem Kép
Még elég kupisan vagyunk ám,felújítás meg minden...no mani,itt a karácsony... Kép
Az még a hordozó,de ha ráadom az overralt,már bele sem fér Kép lassan nem tom miben hurcibálni Kép
Chris tényleg elég husika,de én is ilyen voltam Kép Meg egyikünk sem kicsi,se apa se én Kép
Havtunde:
A doktornéni engedélyezte,ill ő mondta,hogy lehet.A csak tápis babáknál már lehet,a tápi eléggé felfújja őt.Inkább zöldséget egyen,meg gyümit Kép
Teát régóta adok neki,ő is szomjas.Ha szopizna nem kéne neki(elvileg)
A mecsek babyt adom,egyenlőre,de most fogok váltani másikra Kép
Ha nem kell neki már a tea,úgyis kilöki a cuclit.
4 óránként eszünk,ha hamarabb "nyöszörög" adok neki egy kis teát,s akkor van olyan is,hogy 4és fél órát kibír Kép
Igen,azért az segít,apa szokta így etetni Kép)

pusszz

KépKép
christinbaba

Sziasztok!
Végre visszaolvastam! Pár napra eltűnik az ember és órákat tölt a gép előtt. Kép
Csatlakoznánk a szumós srácokhoz, Tomi 7400 gramm volt tegnap este.
Vrucsincá
Leírnád mit sikerült kideríteni, akár priviben is. peterszilva@t-email.hu
A mi doktornénink is Sabin cseppet akar adni a babónak. 3 hósan Infarix IPV Hib- et kapott és a 4 hósnál akarja a cseppeket beadni. A legjobb, hogy ő sem tudja mikor mit kell adni.....
A babák nagyon édesek!!!

Tomi nagydumás, de egyelőre csak oldalra fordulunk, csak néha véletlenül fordul hátról hasra. A múlt héten kapta apa az első hangos kacajt! ( Jellemző pasik tartsanak össze Kép )

Megyek mert felébedt!!
Nyúlné Kép és a képek nagyon jóóók!

Thomasanne és Tomi 13 hét

A következő babát én is 3 év múlva tervezném, de apa kicsit gyorsabb tempóban gondolkodik, hogy beleférjen még egy 3. babó is. Kép Kicsit én is hajlanék rá, de hasonlóan Megannhoz félnék, hogy idegileg nem bírnám egyszerre a 2 kicsit. Vagy csak keveset gondolunk magunkról?

Kép
Kép
thomasanne

na nálunk is apa már most szeretné a következőt...mondtam neki felejtse el Kép)

KépKép
christinbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?