Sis, férjed nagyon jól mutat a konyhában
én is már felajánlottam férjnek, hogy nyugodtan megtanulhatna ő főzni, én türelmes vagyok

hol van az megírva, hogy a nőnek kell a fránya házimunkát végezni ebben az emancipált világban... nekem is jut elég meló. ha kell inkább nézem én a foci vagy kézilabdameccseket, üsse kő

kibírom!!
Mókuskám még mindig alszik. olyan bajban vagyok ilyenkor. fél11-kor evett utoljára, megígértem az apjának, hogy nem keltegetem, de minden neszre odafutok, hátha ébred. gondoltam, hogy nagyot fog aludni, de ekkorát?

mondjuk éjjel is felébredt és este sem aludt el , csak későn. lesz, ami lesz kivárom, míg felébred.
tényéeg, Benianyu, akartam kérdezni, nálad mit jelent az, h nem hagyod aludni fürdésig? mit csinálsz vele?
Eszti, ha álmos folyamatosan sír, aztán meg elalszik, max negyed órára még esetleg el tudom terelni a figyelmét, de tovább nem.
Sis, ez az alienes kép nem semmi, én ha ma rosszat álmodom, az tuti ettől lesz!
Christin: a hobbyboltokban lehet kapni paszpartut, abba teszem bele a fényképet, beleragasztom, ennyi. egy pár ezüst és arany színűt vettem borítékostul, ma elküldte apa, nem fotóztam le, ha még csinálok, majd lefotózom és megmutatom.
Hari, csak azt tudom, még mindig írni, hogy kitartás! Eszti egyszercsak megjavult

fogalmam sincs mitől, csak egszer észre vettem, hogy nem sír annyit, és az a hasfájós sírás megszűnt (múlt hét hétfőn volt 1x) -kopp-kopp-kopp. így is tud sírni úgy, h beleremeg a ház, főle fürdésnél, és ha éhes, de ez már belefér. és rajtam sokat segít ez a gurulós járóka. most is ott alszik, amikor már kellően álmos volt hasra tettem tologattam, és elaludt, amikor kezdett mocorogni kicsit ringattam és visszaaludt, aztán többször már azt hittem felkel, de nem. szeret ott aludni
Megann!
nyugi, én is ilyen hülye vagyok

nem vagy felelőtlen, legfeljebb egy kicsit figyelmetlen, előfordul. de gondolod, hogy minden gyerek úgy nő fel, hogy soha nem történik vele semmi felelőtlenség/figyelmetlenség?
tegnap amikor csináltuk a karácsonyi képeket egy kockás valamire fektettem rá Esztit, amit persze nyaldosott, amire aztán rábukott. textilpelussal feltöröltem a cuccot, és tiszta piros lett a pelus

ez tuti nem egészséges

persze rögtön azt gondoltam, hogy ezért nem bír elaludni, ezért ébredt fel hajnalban és ezért alszik most is. agyrém vagyok, biztos semmi baja sincs! legalábbis remélem
szóval még időben észrevetted, nem lesz semmi baja Lénának, ez tuti!!!!

köszönjük még1x a rénszarvasos dícséreteket
na megyek és kukkolom a lányom, hátha végre eluralkodik rajta az éhség...