Cb!
örülök nektek itt!
Hari!
Ne mondj már ilyeneket!!!TE annyira aranyos,gondoskodó meg igyekvő,jó anya vagy!
Aki szar anya, az nem ilyen és nem lenne lelkifurdalása sem semmi miatt!
Nézd, a pszicológusnak igaza van!
Nem tudsz az "akaraterő módszerrel" leszokni, és azzal én sem tudtam volna!
én -röhejes, tudom..-egy könyvvel szoktam le, ha még valaha megkapom, mert azóta sem lehet kapni, akkor elküldöm neked majd, hátha!
de azt én sem állíthatom, hogy tökre leszoktam!
NEm gyújtottam rá tavaly november óta, de nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe, mennyire szeretnék rágyújtani. AZ egyetlen dolog, ami visszatart, hogy félek!attól félek, hogy ha rágyújtanék visszaszoknék,nem tudnám letenni még egyszer.Meg a saját bűntudatomtól is nagyon félek

tudom, hogy attól még nem lenne bja lillának, ha megint rágyújtanék csak egy szálra, de nálam lehet,hogy aztán jönne még egy utolsó szál, meg még egy... mikor ott voltam nálad, akkor gondolhatod, hogy az járt a fejemben, hogy kérek egy szálat, hogy megtudjam, szeretek-e még cigizni.de nem mertem.
nem is merek ezután sem, és amiatt sem akarok, mert anyóst-akit ugye rohadtul utálok- folyton izélgetem a cigizése miatt, hát elég cink lenne tőlem ezek után rágyújtani...
de qrva nehéz leszokni

tudom

az egyik nagybátyám gégerákot kapott és még így is csak a műtét után sokkal később szokott le, mikor dumáltam vele, ő is mondta, hogy egyszer kell eldöntenie mgában az embernek, hogy "komolyan, nincs szükségem a cigire, nélküle is mindent meg tudok csinálni" és csak akkor tudod nyugodt szívvel letenni.a nagybátyám sem a rák miatt tette le, csak elege lett az egészből, hogy a cigi rabja.bebizonyította, hogy képes megszabadulni a függőségből. azóta sem cigizik.
Tudod mit mesélt?hogy az onkológia udvarán térdig lehet járni a csikkben
én anno a cigiellenes világnapon olyan ideges voltam,hogy én miért rontom vele az egészségem, hogy idegességemben többet szÍvtam mint egyébként.ráadásul majd ha visszamegyek az egyetemre, nem tudom hogy fogok ellenállni, ott is rengeteg bagós van

és a tanuláshoz hozzá tartozott nekem a cigizés is

...Mikor leszoktam, nem hittem volna, hogy cigi nélkül is jól fogom magam valaha érezni, de azóta sem haltam bele a leszokásba

szóval összejött.
már nem szokom vissza, de sokszor úgy érzem, iszonyú jól esne járni egyet és elszívni egy-doboz...

- cigit...
Lillát sem tudom, hogyan fogom majd meggyőzni, hogy ne szokjon rá, mert ahány tini szembejött ma séta alatt velem, mind füstölt
De nem vagy rossz!tényleg, én komolyan megértem, lehet, h a párom cigizne, nem tudtam volna letenni!
ha idegeskedsz, még többet szívsz!inkább csak nyugodj meg, neked így megy, van még millió másik anya aki mindent megtesz a gyerekéért, és dohányos!na és? a gyerekorvosunk is cigizik, igyekszik titkolni,de a kiéhezett orrom 500méterről kiszagolja
Ne emészd magad, inkább örülj, hogy a terhesség alatt nem szívtál!!!
az lett volna jobban gáz, mert akkor a kicsi szén-monoxidot kapott volna oxigén helyett. most már ő vesz magának levegőt, a tejből meg nem hiszem, hogy sok nikotint kapna!
jó éjt, puszy és nagyon -naygon jól esett, hogy gondoltatok ránk! még 1x köszönöm Lillus nevében is a csomit!!!nagyon szuper, tökre tetszik Lillának!!!nagyon szereti az ilyen szÍnes,csörgős izgalmas cuccokat!!!anlig tudta kivárni, amÍg kimostam!(kimostam,mert agyonszopogatja

)
jó éjt,