A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Banyanya!
Köszöntelek nálunkKépKépKép
Sajnálom a babódKép,kívánom minnél hamarabb beköltözön hozzád,egy kis csillagKép
Ella
Vendég

No akkor nehezen, de remélem sikerült egy aranyos képet küldenem Nektek!
Kép
banyanya

Sziasztok lányok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, otthon nem jó a net, egy kávézőból írok.

nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat a mai UH-hoz, a baba két hét alatt a 6-szorosára nőtt! Ma már a petezsák 34 mm és a baba benne 18 mm. És már dobog a szíve is, 140-et ver percenként. K. ügynök szerint minden rendben van vele, 27.én megyek hozzá utoljára, ha minden ok lesz akkor is, akkor szülünk - azt mondta KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

próbálok holnap internetközelbe kerülni és visszaolvasok.

Mindenkinek továbbra is drukk, és küldöm a zebracsordát ám! Kép

Puszi
Noémi és valaki Kép
7+4 KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Szia Ella!
Köszönöm a kedves szavakat. Már én is nagyon várom azt a bizonyos 9 hónap kezdetét. Különben veled mi a helyzet? (Csak, hogy egy kissé képben lehessek, ha nem bánod...)Kép
banyanya

Ismeretlenül is grautla Neked Noémi! Az a bizonyos zebracsordát én is szívesen fogadnám, sőt etetném-gondoznám...KépKépKép
Banyanya
banyanya

KagylóKép
Nálam még csak jövőre fog a lombik kezdődni, úgyhogy én ilyeneket nem tudok. Te már kezded?

NoémiKép
Mekkorát nőtt!! Nem tudsz képet majd felrakni róla? (majd ha jó lesz a netetek)
Nem tudod véletlenül, hogy Barbi miért nem jelentkezik mostanában??

Banyanya
SziaKép Sajnálom, hogy elvesztetted a babátKép Remélem, minél előbb felétek rohan egy zebracsordaKép Aranyos a kép.

Ella
Én is hagyományos bugyi hívő vagyok. Sajna már elég nagyok kellenek belőleKép Merthogy nem vagyok sovánka. Na jó, kövér sem, de pont bugyitájékon dagadok.
Most nézem, milyen fiatal vagyKép
gtünde

Sziasztok Csajok!
Kép nem lesz sajnos, kaptam helyette egy lázas férjetKép
El sem jutottam a dokihoz. Gondolom nagyot nőtt már a lelkem, de ha így haladok legközelebb nevet nekem egy nagyot az uh-n.
Talán csütörtökön sikerülKép
Alig élek, kitartok beteg családom mellet, persze azt csak nektek merem megsúgni, hogy sz@rul vagyok, de gondolom a falka ezzel járKép

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi!
Nagyon örülök nektek!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
SziaKép Kitartás!! Férjednek jobbulást!

Jóccakát mindenkinek!
gtünde

SziasztokKép

Potter ÁgiKép
Nagy gratula, további jó babanövesztést kívánok és reméljük legközelebb láthatod a babát (megtudni a nemét)Kép

AmicaKép
Azért pihi is és küldök neked gyógyító energiákat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Vigyázz magatokra!!!

TüncsibeKép
Nem hiszem, hogy baba lenne a dologban, mert hát Pirike már kerülget, csak a niagara hiányzikKép

NoémiKép
Tényleg hatalmasat nőtt a babód!!! Szupeeeeeeeeerrrrrrr! Azért, ha tudsz jelentkezz!!!

BarbiKép
Merre jársz? Hogy vagytok?

BanyanyaKép
Én is üdvözöllek körünkben. És reméljük mielőbb kárpótol egy babó, akit 9 gyönyörűséges hónap után a kezedben tarthatsz!

Mindenkinek puszi és jó éjszakát!!!

manda

NoémiKép
Húha,mekorát nőtt a babókádKép
Továbbra is menek a drukkokKép

AmicaKép
jól végig söpört rajtatok ez a betegség,vigyázz magatokraKép

GtündiKép
Azt hiszem én vagyok itt a legfiatalabbKép
Én is pont ezért használok már ilyen bugyikatKép

BanyanyaKép
Hú,tömören!Kicsit rendszertelen a ciklusom,+nem volt pé-m,ezért majd kivizsgálások lesznek,de most nagyon pozitiv Képvagyok.
Nálad mizujs?

Na,Jó éjszakát Mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!Kép
Megint eltűntem egy kicsit, de ez a december vége olyan húzós. Korábbi években már 10-e után lógattam a lábam, most meg még 22-én délután! is programom van.
Jót nevettem, hogy ismét van egy ellentétes tábor téma (tanga kontra hagyományos bugyi).
Hát én az abszolút tanga párti vagyok, el sem tudom képzelni a hagyományos bugyit. Jól néznék ki a szűk gatyóimban tundra bugyiban. Én sokszor hallom a fiúkat azokon a lányokon röhögni. (Elég bunkók, szerintem mindenkinek szíve joga, hogy miben jár. Érdekes régen azt is szexisnek találták a férfiak.)

SzilvaKép
Én még a sima tisztasági betétet sem bírom elviselni a tanga bugyikban, pedig olyan háromszög alakút már régóta gyártanak. Nekem az is elcsúszik és tökre idegesít.

BanyanyaKép
Sajnálom a babódat, de ez legalább azt jelenti, hogy tudsz terhes lenni. Nekem még ez sem sikerült. Biztosan előbb-utóbb (mint mindannyian) babás leszel és Te is örülhetsz egy (vagy több) lurkónak.

Kép
Kép
tiza

Banyanya Kép
Jó a neved Kép Üdv. a topicban, de ne maradj sokáig! Nagyon sajnálom a babódat! Hány hetesen vesztetted el? (Sajnos én is túl vagyok egy vetélésen.)

Kagyló Kép
Egyre közelebb kerülsz a babóhoz! Meddig szeded elötte a fogigátlót?

Tüncsibe Kép
Vicces volt a bugyi-story Kép
Én láttam a fotódat, nem is vagy duckó!

Manda Kép
Szia! Mi újság mensi téren? Nálam semmi Kép
Azért rendes tőled, hogy vársz még rám Kép

Mary Kép
Tudom, nem olvasod, de azért küldök neked mai babatapikat: +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Mára ennyit.)

Noémi Kép
Ez egy óriás-baby lesz Kép Hurra.
A következő UH-hoz küldök babanövesztőket: +++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Tizomp Kép
Tényleg jól eltűntél. Szegény, ennyit dolgozni! Vagy nem munkaügyben van programod? Én már csak lájtosan adom elő a munkát. Muszáj bent lennem, de azért nem töröm össze magam. Sajnos én adom az ügyeletet ünnepek között is. No nem baj, legalább tudok netezni Kép
Tanga ügyben egyet értünk. Máááá megint nega. vagy! Lesz és kész!

Kép
Kép
szilva069

Tizomp
Az én párom meg a nadrágból kilógó tangától tud rosszul lenniKép Na meg a majd-leesik-rólam-mindenem-kilátszik csípőnadrágoktólKép Én nem vagyok tangaellenes, csak nem bírom elviselni. Azért van nekem is, de csak különleges alkalmakra, ha érted..Kép
gtünde

Szilcsike
Akkor jól álcáztam magamKép Na jó, nagyon duckó tényleg nem vagyok. Én hasra erősítek, csak kajávalKép
Amúgy, mily rémisztő (legalábbis nekem), 74 kg vagyok 172 cm-hez. De voltam ám 54 kg is De hát a nyugodt párkapcsolat ezt hozta ki belőlemKép
gtünde

Sziasztok CsajokKép
Hát sajna én a ducik táborához tartozom, mióta az eszemet tudom mindig súly problémával küszködöm, valamikor sikerül leadni 5-10 kg, valamikor meg felszedni.Kép

SzilvaKép
Hát úgy néz ki még mindig nem öntött el (ahogy Tüncsibe fogalmaz) a niagara.Kép
Várom, hogy utolérj!!!

Bugyi témában, én nem szeretem a tangát, átlagos női alsót hordok, de nem széles pánttal. Egy tangám van, amit csak néha, ha olyan nacit veszek fel használom, de idén nyáron nem volt rá szükségem.Kép Bár nyárra lefogytam 12 kg-ot, amiből már visszahíztam 7 kg-ot. Sajna, kiló egyszer fent, egyszer lent.Kép
Még jó, hogy a Karcsit nem zavarja, ő amúgy is a húsosabb nőket szereti (persze ha a felső test is jól domborodikKép) és így engem!!!!
Ha most olvasná, amit írtam, biztos pirulna.Kép

manda

Sziasztok! Jó reggelt!
SzilvaKép 6 hetesen vesztettem el. Bár még csak egy icuripicuri pontocska volt, az elején tartottam a terhességnek, azért eléggé megviselt a dolog. Akkor az orvosom azt mondta, hogy ez bárkivel előfordul, nem is kell kivizsgálni, ne csináljak belőle nagy ügyet... Most már bánom, hogy nem csináltam belőle "nagy ügyet", hanem hallgattam a dokira...

Vmi vidámabb: Én is csatlakoznék ezennel a tanga kontra "kényelmes" bugyi vitához. Én inkább a normális, nem falatka bugyikat szeretem. No ehhez hozzátartozik az is, hogy én sem a pehelysúlyúak csapatához tartozom. Még szerencse, hogy a párom mindig azt mondja, hogy ő az olyan nőket szereti, akiken van mit fogni.KépKépKép
banyanya

Szia BanyanyaKép
Akkor a párjaink hasonlóan gondolkodnak!
Éljenek!!!

manda

Tüncsibe Kép
Az a fő, hogy jól érezd magad a bőrödben Kép

Manda Kép
Szóval Karcsi szereti, ha van mit fogni az asszonyon Kép

Banyanya Kép
Tudom mit éreztél, sajnos. Nekem a doki azt mondta, hogy a vetélésnek ebben a korai szakaszában nem lehet megállapítani az okát. A magzatot sem lehet ilyenkor vizsgálni, olyan apró. Próbálkozzatok szorgalmasan, remélem hamarosan új pötyike lehet a pocakodban!

Kép
Kép
szilva069

Gyugyi, Saci, Tünde, Kagyló, Ella, Manda, tercsi, Fercsi, Kata, Klára, Kép
köszönjük a bókokat. Kép

Noémi,
Kép növekedjetek nagyra. Kép

Bugyi-tanga: inább én is bugyi, de sokszor tanga is jöhet. Azt nem szeretem benne, hogy kakilás után marhára nem praktikus. És a tangába helyezhető tisztasági betét elég gyakran elvándorol. Bocs a pőreségért. Kép ha szororsabb cuccban vagyok akkor azért oké.
potter_76

SzilvaKép
Nem vagyok annyira nega. Azt hiszem ma van a nagy nap. Tegnap nem tudtam rávenni a férjem az akcióra. Komolyan, ha nem szólok, tuti, hogy a legesélyesebb napok maradnak ki. Na majd ma megint próbálkozom. Remélem nem alszik el megint.
Egyébként tényleg dolgozom. Nekem még nincs év vége, talán majd mától.

TüncsibeKép
Én sem bírom, ha valakinek kilátszik a tangája a gatyából. De ott nem a bugyival van a baj,hanem a nacival. Szeretek divatosan öltözni, de iszonyú némelyik nadrágnak hol van a dereka. Néha én is észreveszem, hogy kilóg a bugyim, nagyon idegesít, de azért már egész jó csípő bugyikat lehet kapni (tangát is és simát is.)
Egyébként az én férjem is szeretné, ha húsosabb lennék, de én nem tudok és nem is akarok meghízni. Néhány kilót azért talán fel tudnék szedni, ha nem mozognék, de akkor csak a hátsóm lenne nagyobb és rücskösebb, amitől tuti depi lennék. Én egyébként azt nem szeretem, ha valaki úgy sovány, hogy nem eszik, csak turkálja az ételt és máson se él, mint salátán. (Akkor inkább legyek husi.) Imádok enni és hál istennek annyit ehetek, amennyit csak akarok, de sose koplalnék.
Valamelyik nap olvastam, hogy Béres Alexandra miket eszik egy nap. Én biztos éhen halnék (szinte csak csirke, saláta meg müzli). Ilyen áron nem kéne az alakja.

Kép
Kép
tiza

Tizompacsi Kép
Akkor akcióra fel. Finom vacsi, csinos ruci (tangával) és becserkészés Kép Remélem ma sikerül, nehogy elszalaszd! Holnap beszámolót kérek!
Jó munkát, remélem ez a mai lesz az utolsó!

Kép
Kép
szilva069

Szilva sajnos önmagában a "szorgalmas akciózás" nem vezet(ett) eredményre... Az alacsony progi szintemre a doki clostylbegitet írt fel, amit a következő ciklustól kezdek szedni. Tényleg nektek mik a tapasztalataitok ezzel a bogyóval kapcsolatban?
TizaKép
Irigyellek, hogy ilyen elkötelezett mozgáshívő vagy!KépKép Én már annyiszor elhatároztam, hogy ideje fittebbé válnom. Csak hát a meló után általában nem vagyok vmi túl lelkes a sportok terén.KépKép Vhogy épp eleget mozgok az iskolában a gyerekekkel.KépKépKép
banyanya

Banyanya Kép
Itt sokan vannak Closty-sok, és sokaknak össze is jött vele a baba Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Lányok! Szia Banyanyanya! Nálunk a párommal közel 4 éve nem jön össze a baby, holott egészségügyi probléma nincs egyikőnknél sem. Három hónapja kezdtem el szedni a clostilbegyt-et, úgy gondolta az orvos, hogy ezzel stimuláljunk egy kicsit. Eddig nem jött beKép Jelenleg is tiszta depi vagyok. Az ismerőseimnél voltak olyanok, akiknek gyógyszerrel hozták meg a 4-5 hónapig kimaradt mensijüket, majd amikor beállt a ciklusuk closti-t kezdtek el szedni, s elsőre, másnál második ciklusnál összejött a béby. Erre mit mondjak? El vagyok totál keseredve!!! Pedig minden bizalmam ebben a bogyóban volt. Ma "kellett" volna megjöjjön, de szerintem meg is jön a napokban, mert közbe-közbe érzem a pocim enyhén.Amíg nem szedtem a bogyót, addig mindig pontosan a 30 cn-on megjött, múlt hónapban a 33.-ra jött meg. Ebből gondolom, hogy ismét csúszunk. Mindenkit puszilok és Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok!!!!
katka30

Szilcsike, Banyus
Nem fájdítani akarom a szíveteket, de itt nagyon jól elmagyarázzák, miért történhet a vetélés. Szerintem érdemes elolvasni:
http://meh.communio.hu/kerdval.htm
gtünde

Katka ez elég elkeserítően hangzik!Kép De én optimistán próbálok hozzáállni. A doki szerint csak ez a kis lökés kell és remélhetőleg pár hónapon belül sikerülhet. Hááát majd kiderül. Mindenesetre (bár nem igazán vagyok nagy szakértő a témában) azt javasolnám Neked, hogy kitartás, hiszen pozitívum, hogy mindent rendben találtak nálad. Próbálj nem mindig ezzel foglalkozni, és vmi mással elterelni a figyelmedet. Én pl. munka mellett tanulok. A dokim szerint pedig ami mindenkinek jó hír lehet, a 2006-os év egy szuper év lesz!KépKépKép
banyanya

Szilcsike, Banyus
Nem fájdítani akarom a szíveteket, de itt nagyon jól elmagyarázzák, miért történhet a vetélés. Szerintem érdemes elolvasni:
http://meh.communio.hu/kerdval.htm
gtünde

Tüncsibe Kép
Köszi, már jártam itt is. Elég sok mindent elolvastam már a témában. Csak az a nehéz, hogy a miértekből válaszd ki a sajátodat.

Kép
Kép
szilva069

Bocsi csajok!

A hülye bnet kétszer küldte le az üzimKép

Katka
Rég voltál, pedig az elején még milyen lelkesen irogattálKép Ne szomorkodj előre, mert még lehet ott baba.

BanyusKép
Én is szedtem clostit. Lettek is szép tüszőim. Csak legutóbb elég satnya volt a méhnyálkahártyám, szerintem azért is nem sikerült a legutóbbi inszemem. Amúgy nálam sem találtak a magas prolaktinszinten kívül semmi problémát.
gtünde

SzilvaKép
Hát remélem, hogy összejön az este. Ma reggel még pozitív lett az LH tesztem és a hőm is leesett 36,4-re, úgyhogy reménykedek.
Hogy megérezted! Valahogy tényleg nega lettem. Olyan ingerült vagyok. Ebédidőben elmentem a keresztlányunknak ajándékot nézni (nem könnyű eset, mindene megvan) és felhívtam a boltból a férjem. Meséltem, hogy tök jó kreatív dolgok vannak, sokmindent lehet festegetni, erre megkérdezte az anyukát (egyébként a húga), hogy ilyesmi jó-e, az meg mondta, hogy hááát festeni nem nagyon szeret. Erre én meg spontán: akkor kapja be. Remélem nem hallatszott ki a telefonból. Egyébként sem a sógornőmet sem a gyerekét nem szeretem. Tudom, hogy furán hangzik, de borzasztóak. A világ egyetlen kislánya, akit ki nem állhatok.

BanyanyaKép
Hát azért nekem sincs mindig kedvem mozogni. Pláne nem munka után, ezért reggel hajnalban megyek futni. Ma például pihenek, mert tegnap nagyon elfáradtam. Reggel 9 km futás, délután 2 óra takarítás. Már örültem, hogy végre ledőlhetek, mikor a férjem telefonált, hogy foglalt pályát és megyünk fallabdázni. Előtte megbeszéltük, hogy nem megyünk, mert sok lesz nekem egy napra. Egyébként ő alig mozog valamit. Szegénykét 11:0-ra elvertem. Mentségére legyen mondva májusban eltörte a bokáját és ez volt az első alkalom, hogy megpróbált játszani.

Kép
Kép
tiza

Tüncsibe Kép
Ismerem a problémát Kép

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Kár, hogy a rokonait nem válogathatja meg az ember, biztos meg van rá az okod, hogy nem szimpatizálsz vele. Jó kis ajándék-ötlet volt pedig, szerintem inkább poénos volt a beszólásod, Nekem tetszett Kép
Éreztem az írásodon, hogy nem vagy a toppon Kép Remélem kidühöngted már magad, és készülsz az estére Kép
Nálunk is ez a felállás. Én sportolok, Õ nem.
A nyári betonozások azért jót tett, mert akkor kisebb volt a pocakja. Mindig azt mondjuk mindenkinek, hogy nálunk Õ hordja ki a babát. Nem is rossz 5let, lehet, hogy neki hamarabb sikerülne Kép

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe köszi a tájékoztatást!Kép
TizaKép
Reggel hajnalban futsz??? Ez még rosszabbul hangzik! Reggelenként még annyira sem vagyok aktív mint délután.. Az ágyból való kikászálódást nálam hosszú rituálé előzi meg.KépMondjuk a nővérem is hasonlóképpen aktív mint te. Ha heti min. 3 alkalommal nem megy tornázni vagy mozogni, már rosszul érzi magát, minden baja van. Vhogy én nem szoktam magam emiatt rosszul érezni.KépKép
banyanya

No sziasztok lányok! Majd még este benézek! Most könyvtárba kell mennem a további vizsgáimhoz anyagot gyűjteni.
Tiza: Szerintem tök jó dolgot találtál ki. De a mai gyerekek nem igazán szeretnek kreatív dolgokkal foglalkozni és sajna annak örülnek, ha minél nagyobb és drágább ajándékot kapnak.(Tisztelet a kivételnek!)Kép
banyanya

SzilvaKép
Nálunk is ez a férjem szövege (mármint, hogy ő hordja ki a gyereket.) Jó kis pocakja van, nem igazán változik. Nem eszik sokat, csak össze-vissza és sok édességet. Én pont fordítva. Szeretem a rendszert az étkezésekben, nem esik jól állva v. futtában és kevesebb édességet eszem. (Ma erre rácáfoltam, mert benyomtam egy Bounty-t, utána meg két szaloncukit.)

BanyaKép
Ugye nem haragszol, ha lerövidítem a neved? Itt már majdnem mindenkinek van valami beceneve. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem vagy valami sportos. Élj úgy, ahogy jólesik,
nekem így esik jól. A férjem szerint nem vagyok normális, szerinte úgy élek, mintha a maratonra készülnék. Nem esik nehezemre. Rossz alvó vagyok, már 5 óra után magamtól is ébredezek.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Olyan álmi lettemKép
Majd este benézek, megyek összekapom a konyhátKép

Ezt kár is volt megírni, na de ti csak víganKép!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Tiza Kép
Az én férjemnek a Cola, a Milka csoki, és a Nutella a gyengéje. A felsoroltak egyikét biztos, hogy fogyasztja Kép
Én sokkal mértéktartóbb vagyok.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
A Colán kívül nálunk is minden jöhet. A férjem már várja, hogy feltalálják a Nutella és a szalonna lightot.
Én is mértéktartóbb vagyok, inkább húst eszek.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Úgy néz ki, hogy ma lesz az 1.cn-on, mert már fáj a hasam is és erőteljesebben jelentkezik Pirike is. Az egészben az a legjobb, hogy ma lesz a céges vacsora, remélem hasfájásom nem újul ki nagyon, már bevettem egy Algopyrint.
Hát nem értél be, sajnaKép

manda

SziasztokKép
Lassan megyek haza, aztán 6-kor vacsi, majd holnap találkozunk!!!

Pá Picinyeim!!!! Jóccakát és majd babás álmokat!!!

MaryKép
Babatapasztók mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Szióka!Kép

SzilvaKép
Azt hiszem, jól megértenénk egymást a férjeddel!Kép De az is lehet, hogy összevesznénk a milka csokin! Az én párom
területi képviselő, Milkákat (is) terít a megyében. Tele van a garázsunk csokival!!

TizaKép
A Nutella light engem is érdekelne!Kép

Ja,
nálunk apa sportol. Én meg punnyadok.
Vendég

Gtünde
Nálam nem sokára indul majd a lombik. Már előre izgulok, hogy mi lesz belőle, de bízom a sikerben. Majd te is meglátod ha ott leszel, mi mindent kell szedni, vagy be adni magadnak, és mivel jár. És te jövőre mikor kezded?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Potter76
Sajnos ahogyan te is írod, vannak a tangának hátrányai is. Viszont az én párom megveszik érte!Kép
Vizkriszisback
Mi van veled? Még E-mailt sem kaptam tőled...szomorú vagyok Kép
Szilva069
Hát minden egyes próbálkozással én is azt hiszem, hogy közelebb vagyok, de sajnos még eddig nem sikerült. Hídd el bízok benne! És elkerül a gólya. Kép Egy hónapig szedem a gyógyszert utána indulnak az injekciók.

Küldök nektek egy képet, ezt kívánom mindenkinek:
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csak egy gyors bekukk így estefeléKép

Kagyló
A januári menzim után megyek vissza a dokihoz megbeszélni a dolgokat. Szurkolok nagyon Neked!Kép

Kandi
SziaKép Majd írok ám, csak nem akarom összecsapniKép Úgyhogy olyan csüt.-péntek magasságában megy a levélkeKép
gtünde

Mindenkinek jóccakát!!
gtünde

Sziasztok! Visszatértem a könyvtárból. Csak úgy zsong a fejem a sok tudománytól.Kép
Gyugyi a párom nagy Milka csoki rajongó. Szívesen felajánlanám a garázsunkat a tiétek ellenében.KépKépKép
banyanya

Jó éjt mindenkinek!
A milka nekem is jöhet!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Hű de kihalt ez a topic!
Mindenkinek jó pihenést!Kép
banyanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: