A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gtündi
Köszönöm! Majd itt leszek én is ha te is kezded, és kezem lábam X-ben lesz! Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Most nyomtam le 3 milka hóembert. Fincsi!!Kép
Vendég

Gyugyi ez aztán nem volt szép dolog tőled!KépKépKép
banyanya

Sziasztok!Kép
Én is kérek csokitKép
ImádomKép
Vendég

Gyugyi
Áll már a fátok?
Vendég

Ella
Holnap díszítünk.Kép
Vendég

<!--attachment: n_vtelen-317954.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*44.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (44.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Banyanya Kép szi itt nalunk...

nagyon karacsonyozik mindenki, mert kevesebbet irtok-
en valoszinuleg penteken megyek az inszemre,,utolso pillanatban, persze addig meg nezik a tuszoket. A penteket csak en szamoltam ki. kb.

Gyugyi Kép kulfoldon is sok helyen elore diszitenek,,nem is rossz otlet

Amica Kép hogy birod a karacsonyt? gyerekeknek minden megvan mar? domper Martonnak?

Iza Kép szalonna light Kép hihih. ez jo !!!

Ella Kép mindenki ekkora csoki fuggo?

Manda Kép jo vacsit, remelem a gyogyszer hatott

Szilav, Tundi, Kagylo Kép gyors hello nektek is,,
Babcsi Kép hogy megy a koltozes??
Kandi Kép - ?
saci

Szió Saci! Én még vhogy nem igazán kerültem karácsonyi hangulatba. De ami késik nem múlik.Kép Már csak egy napot kell dolgoznom és akkor jön a téli szünet, akkor végre nyugodtabban készülhetek a vizsgáimra. Kép De csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy egy Milka csoki sokat dobna a hangulatomon.KépKépKép
banyanya

Tündike baba!
rendicsek,várom a könyved...Kép!
Sacika drága!
Egész napos vagyok,elvileg csütörtökig...Képés a karácsony elötti bevásárlások estére maradnak stb....ma fát is vettem,és bölcsis vacsora is megvolt ma....holnap estétől jövök...
...ja és nem jött még meg!51!Teszt -!
na pusza
AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Kiszámíthatatlan az itthoni net, hol műxik, hol nem. Most sikerült Kép.

Sokat gondolok rátok, bárcsak mindenki olyan hányingerrel küszködne már, mint én. Ma tiszta ideges lettem estére, úgy látszik, eddig bírtam, de azért nem panaszkodom. Kb. azt képzeljétek el, hogy ébredéstől ébredésig, éjszaka is folyamatosan émelyegsz és hányingered van. Ha nem eszem azért, ha eszem azért. Kép És persze közben enni kell, mert a baba igényelné. Hát, azért örülök neki, K. ügynök azt mondta tegnap, hogy ez is azt jelenti, hogy ez egy élő terhesség. NAgyon boldog vagyok. Persze a Karácsonyt most egyáltalán nem várom, zöldségen és gyümölcsön kívül nem sokmindent eszek Kép. Egy-két napja a szagokat is intenzívebben érzem.

Banya Kép nekem betöltött 9. héten ment el a babánk áprilisban, most már látom én is, hogy már az első UH-on sem volt minden ok vele. PErsze émelygésem se volt, de ez állítólag nem is számít. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb kárpótoljon a természet egy egészséges babával titeket is, nagyon drukkolok. Mi 3 évet vártunk erre a pozitív tesztre. El se hiszem, de tényleg. Mindenkinek lesz babája, mindenkinek!

Megpróbálom felrakni a bébifotót, ha nem zavar titeket!

Manda Kép indulnak a drukkok! KépKépKépKépKépKép

Barbiról sajna semmit sem tudok. Kép
Vendég

Szia NoémiKép

Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek, én is nagyon drukkolok ám nektek!!!KépTényleg nagyon sokat nőtt a babád, és én is kíváncsi vagyok a fotódra!
Velünk is minden ok, 32.héten vagyok, ha van kedved és persze érdekel, nézd meg Márkról a 4d-s képeket, ma voltunk, tudod melyik topikba vagyok, Indiaanyó tette fel a képekete ma, 22:23-kor.(Nekem nem sikerült lekicsinyíteni)Már 2228gr a súlya, olyan kis pufók a képeken.Kép

Szurkolok továbbra is, nagyon vigyázz magatokra!!!Kép

Alina+Márk baba
Vendég

Gyugyi Kép
Biztos szeretne közelebbi barátságba kerülni a férjem a pároddal. Tetszene neki a garázsotok Kép
Mi is csatlakozunk a korai faállítókhoz. A párommal a karácsonyt a rokonaimnál töltjük, ezért én holnap fogom díszíteni a fát, és pénteken fogjuk megtartani a saját karácsonyunkat az új házikónkban.

Noémi Kép
Szerintem is nagyon jó jel, hogy ilyen sz@rul vagy. Örülök neki Kép Nagyon várom a következő UH eredményt! Puszi!

Manda Kép
Milyen volt a céges buli? Nálunk sajnos idén nem lesz Kép
Végre beköszöntött neked az 1. cn. Sajnos csak sereghajtó lehetek, mert nálam még mindig semmi.

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

SzilvaKép
Igen tegnap volt az 1cn. Nagyon jó volt a vacsora, én jól tele ettem magam, igaz éhes is voltam és fél 8 is lett mire kihozták. Szegény férfiembereknek kevés volt, 4 személyes tálat beszéltünk meg a vendéglővel, de ez inkább 4 nőre volt számolva vagy gyerekre és nem 4 felnőtt férfiemberre. Külön kellett még rántott húst kérni nekik, elég ciki volt sajnos. Kép
Nekem minden ízlett.
Hát sajnos én vártam, hogy együtt kezdjünk, de nem sikerült. Lehet,hogy akkor most ez a transzfer sem fog sikerülni nekem? Mert hát a Noémi azt írta, hogy úgy érzi együtt leszünk babásak.
Azt hiszem nem megyek fel Bp-re, majd jan.2-án. Inkább szedek Elevitet három naponként, meg E vitamint, hátha úgy is jó, végülis a múlkor ezeket nem szedtem, előtte pedig igen.

NoémiKép
Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy! További jó babásodást kívánok!!!!! A 3 év, amit vártatok abban benne van az inszem is vagy nincs?

Mindenkinek puszi, babanövesztők, babatapik, tüszőnövelők, poz.energiák mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++

manda

Manda Kép
Dehogynem leszünk együtt babásak! 1-2 hét már igazán nem számít! Csak jó lett volna, ha egyszerre járunk legkedvesebb ügynökünkhöz Kép
A szülésnél még be is hozhatlak ám!
Olyan jó lenne, ha ezúttal sikerülne minnyájunknak. A vitaminok mellett Wish a Baby aspirinre esküszik m.ny.h. vastagítás terén! Szerintem próbáld meg azt is!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Ja, és sok fehérje (joghurt, tej, pipihusi) és ásványvíz! (De gondolom ezt úgyis tudod)

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Ja, és örülök, hogy tegnap jól sikerült a buli, és hogy finomat ettél!

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt!Kép

Megjöttem UH-ról. örülök is meg nem is. A két tüsző eltünt, vagyis megrepedt. Ez jó, de apa csak most jön hazafelé.Kép 4 napja nem kaptam már "utánpótlást", úgyhogy szerintem ez a hónap ugrott. A dokim is olyan furcsát szólt be, hogy akkor minek pazaroljuk az adófizetők pénzét UH-ra. Tökre kiakadtam.
Most bánatomban kelkáposztafőzeléket reggelizem!Kép Le kéne állni, mert lassan kezdek "elmalacosodni", azt meg nagyon utálom.
De karácsonykor ki tud fogyózni !?Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy így eltüntettemKép, remélem azért valaki csak hiányoltKép

Velünk minden rendben a petezsák 26mm benne a pocok 8 mm-es 145/min a szívverése, K ügynök szerint minden rendben veleKép,kaptam papírt a terhességről.

Noémi nem semmi nagy a pockod, óriásbébi lesz a végén, vigyáz magatokra nagyon!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Akkor megnézem majd a gyógyszertárban. Így lehet kapni, hogy Baby aspirin?
Remélem, akkor hamar követsz!!!
És köszi a segítséget! Tudsz valamit Maryről? Hogy van? Gondolom pihen!

GyugyiKép
Sajnálom, ha ugrott ez a hónapotok, de a dokival ne foglalkozz, az a dolga,hogy megnézzen UH-n. Más nem foglalkozik azzal, hogy mi van a polgárok pénzével, te miért foglalkoznál vele?!
Hát igen a karácsony bűnbe viszi az embert az evés terén, nehéz ilyenkor önmegtartóztatást gyakorolni!Kép

WishKép
Majd ha teszel fel táblát, akkor ma vagyok a 2cn-on!!! Köszi! Remélem fertőzésed ill. gombád már múlóban és intenzíven készülhetsz majd a januári lombikra! Hajrá! Hajrá!

manda

BarbiKép
Hiányoltunk, biza!
8 mm !Kép Gratulálok! Terheskönyvet berakhatod a fa alá!Kép
Nem K ügynök volt tegnap a híradóban?
Vendég

BarbiKép
Persze hogy hiányoltunk, ha visszaolvasol, láthatod!
Nagyon szép, örülök a babódnak, nőjön nagyra!!!!
További jó babásodást kívánok!

manda

SziasztokKép
Hát tényleg keveset írtok. Tök hamar vissza tudtam olvasni. Én még péntekig vagyok (de papíron már szabadságon).

SzilcsibeKép
Sajnos a tegnapi nap nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Délután hazajött a férjem, gondoltam jó alkalom akcióra. Volt is puszilgatás, csókolózás, de aztán láttam rajta, hogy most éppen nincs kedve hozzá. Nem szóltam, de olyan rossz kedvem lett, hogy észrevette. Utána még rosszabb lett, teljesen kiborultam, kb 2 órát sírtam, még össze is vesztünk. Mondtam neki, hogy szerintem már megérzi a szagomon, hogy mikor kellene és ez taszítja. (Ezen röhögött.) Aztán elment otthonról és visszajött egy óra múlva és mégis volt akció, de így már nem esett olyan jól.
Tegnap elhatároztam, hogy feladom egy időre, mert nem bírom idegileg, de most már elszállt ez az elhatározás. A férjem szerint mindent olyan görcsösen akarok (sport, nyelvvizsga, gyerek). Ez lehet, hogy így van, de én mindenben maximalista vagyok. Vagy csinálom 100%-osan vagy sehogy. Hogy lehet nem gondolni rá? Ez olyan, mint a kábítószer. Egyszerűen függő vagyok. Állandóan az foglalkoztat, hogy mikor lesz pé. Ez borzasztó.
Most már jobb kedvem van. Reggel voltam futni. Tegnap kihagytam (lehet, hogy ezért volt szar kedvem.)

Kép
Kép
tiza

Szép napot mindenkinek!

Barbi
Végre jelentkeztél!Kép Örülök, hogy minden rendbenKép Képet nem tudsz felrakni Pocokról?

Noé
Megértem az örömödetKép Bárcsak már mindenki érezhetne hasonlót!!

Szilcsike
Ez a fránya piri (direkt kisbetűvel íromKép) nem tudom, hol kódorog. Majd jól szétrúgom a s..gétKép

MandaKép
Azért érdekes, hogy gyerekadagot adtak. Ettetek már máskor is ott? Mindig ilyen adagokat adnak?
Januárban már beültetésre mész??
Küldök méhnyh-növelőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Most vettem észre, hogy a 1,5 órával ezelőtt megírt üzimet nem küldtem el. Azóta már megjártam az Interspart. Nálunk most lesz karácsonyi buli. Arra vásároltunk be.

GyugyiKép
Ne foglalkozz a dokival. Elvégre honnan tudtad volna, hogy mikor reped meg a tüsződ.
Karácsonykor senki ne fogyókúrázzon. Majd januárban. Tegnap én is formában voltam evés terén. Ebéd után megettem egy Bounty-t, aztán két szaloncukrot, otthon 2 db kekszet és este egy hatalmas meggyes pitét. Aztán nem tudom hány zsíros kenyeret és lefojtottam egy túrós rétessel. (Ja és 2 pohár vörösbor is lecsúszott.)

Kép
Kép
tiza

Tizomp
Látom, tegnap te is hasra erősítettélKép Hát én máskor sem fogyózomKép

Gyugyi
Sajnálom, hogy most nem jött össze.Kép
gtünde

Barbi Kép
Gratulálok a babához, és a hivatalos babaváráshoz! De jó neked Kép Kép Kép Kép Kép

Gyugyi Kép
A dokival ne foglalkozz, az elszalasztott lehetőséget annál inkább sajnálom. Azért még van egy kis remény, tudod a petike 24 órát termékenyíthető meg repi után. Ugye Apát azért elkapod este?!
Mindig tanul az ember valamit, nem kellett volna elmondanod a dokinak az igazat Kép

Manda Kép
Wish ezt szokta írni: Baby aspirin. Szerintem így kell kérni, ez a neve Kép Remélem ez a sok minden szépen fogja növelni a mny.h-t. Különben meg most biztos esélyesebb lesz a dolog, mert nem mindig növekszik ugyanúgy a mnyh. Ennyi támogatással jónak kell lennie.
Én minden esetre küldök növelőt: ++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Mary biztos pihizik, majd lehet, hogy küldök neki sms-t. Kíváncsi vagyok mikor lesz eredményhírdetés!
Marynek babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Még nem a terheskönyvet kaptam, hanem egy igazolást hogy terhes vagyok,mondjuk nem tudom hogy le kell-e adni a körzetinél vagy nem, látjátok ezt el is felejtettem megkérdezni örömömbeKép

Tündi most egy egész fotó sorozatot kaptam ( 4 képet), de nem tudom hogy lehetne felrakniKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tiza Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem úgy alakult a tegnap este, ahogy eltervezted. Megértelek, hidd el, és nagyon átérzem a helyzetet Kép
Én ugyanilyen vagyok, a terveimet minden áron próbálom megvalósítani. Sajnos néha nem csak rajtunk és az elhatározáson múlnak a dolgok. Ha ilyen régóta szeretne az ember gyereket, és annyi kudarc éri, mint minket, akkor nem lehet már kikapcsolni az agyunkat. Ez már a zsigereinkbe van beleégetve, a tudatalattinkban van.
FEL A FEJJEL! És figyeld továbbra is a p.érésedet, mert lehet, hogy azon múlik!

Kép
Kép
szilva069

Szilva és TüncsibeKép
Köszi csajok a mnyh.növelőt!!! Elteszek belőle, hogy sokáig segítsen!
IzaKép
Ne légy szomorú, biztos van abban valami, amit írtál, hogy nagyon akarod azt a babót! Picit próbálj meg lejjebb adni ebből, nem jó, ez is gátolhatja a baba megtapadását! Tudom nehéz, mert szerintem mindegyikünk így van ezzel, hogy már holnap szülnénk is! Futás biztos jót esz a problémák megoldásában!

manda

TizompKép
Én is azt hittem, hogy nem lehet nem rá gondolni. De mostanában egész jól megy a nem-rá-gondolás.
Lehet, hogy azért, mert tudom, hogy csak januárban folytatjuk a dolgokat, addig meg nem izgatom magam. Ha összejön, összejön, ha nem, nem.
Én max. menzi előtt kezdek azon filózni, hogy hátha mégis... Aztán persze kiderül, hogy nem. De most pl. semmi depis hangulatom nem lett, hogy megjött. Vannak dolgok, amikben én is nagy elvárásokat támasztok magammal szemben. Pl. most a nyelvvizsgán is; nekem nem volt elég, hogy sikerült, mérges lettem magamra, mert ha nem izgulok ennyire, akkor a szóbelim sokkal jobb is lehetett volna. Na meg az írásbelin is "csak" 98%-ot értem el. Írtam egy bonyolult mondatot, amit nem kellett volna, mert szerintem abban volt a hiba. Szóval, én ilyeneken is tudok rágódniKép
gtünde

Csajok, itt hétágra süt megint a nap! AffeneKép Miért nem esik már végre a hóóóóó????!!!!!?????
Hogy lesz így szép fehér karácsonyunk?!?
Persze az időjárásjelentésben is csak a keleti országrészre mondtak havat.
gtünde

SzilvaKép
Már megbántam, hogy elkotyogtam a dokinak, hogy nem volt itthon apa.Kép Legközelebb hallgatok. Ugyis azt mondta, hogy majd jövőre visszatérünk a dologra, most nem áll rá az agya. (?) Bezzeg az enyém!

TizaKép
Pont igy vagyunk mi is ezzel a "gyerekgyártással". Már alig merek közeledni apához. Nem jó ez így, hogy a pé miatt kell, nem pedig akkor, amikor rákívánsz. Mondjuk huszonévesen is könnyebb volt, mint így a 40 környékén.
Ma is. Örülök, hogy hazajön végre, tök jó lenne az esti "dejóhogyújraittvagy". De nem bírom kiverni a fejemből, hogy lehet, hogy még bennem kering valahol a leendő gyermekem egyik fele. Nem túl "izgató" gondolat.

BarbiKép
Régen a terhesgondozóban kellett jelentkezni. Meg a körzetihez is menni kellett. A kiskönyvet hol adják? Kérjél gyorsan kari előtt!Kép
Vendég

TüncsiKép
Tök jó neked, hogy tudsz nem rá gondolni. Talán a karácsony eltereli a figyelmünket.
Nem is meséltem még: Van egy kolleganőm (nagyon csípem), szintén 2 gyermeke van. Õsszel mondta, hogy ő még nem szeretne 3. babát. Most derült ki, hogy 8 hetes terhes! Első próbálkozásra összejött nekik! Annyira irigylem.
Vendég

Csajok, sziasztok,
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Gyugyi,
a dokid kicsit pőrén fogalmazott. De szerintem is akkor van értelme az irányított családtervezésnek, ha kihasználjátok az ovulációt. Szóval fogalmazhatott volna máshogy is.
Biztos nem tudjátok, de mindenki egy pénztárcából kap. Az is, aki szimulál a dokinál, az is, aki nagy bajsággal fekszik bent a kórházban, az is, aki tüszőt nézet UHval.
Manda,
minek foglalkozni a polgárok pénzével?????
Ti is ezzel foglalkoztok, amikor bementek egy lekoszlott rendelőbe, egy fáradt nővér beszól nektek, egy olcsóbb gyógyszertől mellékhatás lép fel nálatok, van egy lestarpált személyzet miatt több műtéti szövődmény. Néha én is majd sírva fakadtam, mert nem találtam már a műtőben megfelelő fájdalomcsillapítót...és ha nem tudtam máshonnan gyorsan beszerezni, akkor a beteg ébredékor fájdalmában majd leugrott a műtőasztalról. Vagy olyan tubussal intubáltam, amelyik nem az ő mérete volt, mert nem volt más...és tudtam, hogy emiatt fájni fog a torka. Én is szortírozok a vizsgálatok közt, mert tudom, ha nincs értelme, akkor valaki miattam nem fog kapni valamilyen gyógyszert, fecskendőt...és még mennyi mindent, amit jobb, ha nem is tudtok. Ez persze sarkítva van...de az az orvos, aki nem foglalkozik a "polgárok pénzével" az veletek is kiszúr. És nem azért van senki, hogy a tüszőt nézze. Ha így lenne, akkor kórházi robotok is teljesíthetnének helyettünk.
Persze becsúszhat véletlen, hogy apának hirtelen el kell utaznia, nem akkor reped meg, amikor várod, ezt megértem.
Csak azért írtam le ezeket, hogy lássátok a másik oldalt is. Nekem sajnos sok kellemetlen pillanatot okozott az, hogy egyre kevesebb gyógyszerrel, kesztyűvel, egyéb dologgal dolgozhatok, annak ellenére, hogy nem én szívtam vele személy szerint, hanem a beteg. Néha leég a bőr emiatt a képemről, de ez van.
potter_76

TüncsibeKép
Csak kisadag kajákat készítettek össze a 4 személyes tálra és a fiúk éhesek maradtak. Most megy a harakiri a tulajjal számlázással kapcsolatban, mert szóltunk, hogy nem voltunk megelégedve az étellel. Sokszor szoktak a fönökök nálunk ebédelni vendégekkel és még soha nem volt panasz rájuk. Hát most lett!Kép

manda

Potter ÁgiKép
Én nem az egészségügyre értettem,hanem a politikusokra, akik csak úgy szórják az emberek pénzét. Ha az eü-be tennék azt, amit kell, akkor nem lenne ennyi probléma, amit leírtál. Na, de mindegy, berágtam!

manda

TüncsibeKép
Januárban megyek transzferre, ha minden ok lesz eü-ileg.

manda

ÁgiKép
Igazad van, csak szarul esett. Épp elég baj ez nekem, majd szét robbanok. Na de ezen kár rágódni. Apa most ért hazaKép Már kupi van a lakásban.Kép
Sziasztok, később még bekukk!Kép
Vendég

Manda Kép
OK lesz!

Kép
Kép
szilva069

Gyugyi Kép
Hajrá Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda,
szerintem a politikusoknál is van kontroll.
Egyszerűen az egészségügy nem profittermelő ágazat. Ez nyugaton is probléma, ott is szortíroznak, csak ugye ott nagyobb tőkéböl. Angliában egy szükséges vizsgálatra néha 3 hónapot is várnak a betegk. Nem azt mondom, hogy ez kell, de mondjuk nem csináltatnék pl minden egészséges fiatalnak ekg-t, mellkas rtg-t meg labort műtét előtt, mert felesleges. Õszintén szőlva ezeket soha meg nem nézem műtét előtt, csak ott a papír. Más kérte azzal a címszóval, hogy mutassa meg az anesztesnek. Meg jó, ha van...micsoda marhaság.
Egyébként rátok nem haragszom egy pillanatig sem, csak erre a feudális rendszerre, ami nálunk van.
Na, tényleg csak belelovallom magam.
Most rohanok.
sziasztok.
potter_76

Manda, nyugi biztos hogy sikerülni fog, nyálkahártyára gyurni kell egy kicsit és már ott is lesz a babóKép

Szilva Kép nálad is minden rendben lesz még idén megérkezik hozzád a piri ebbe biztos vagyok!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Köszi a támogatást!!!

manda

GyugyiKép
Szerintem ne hagyd ki a mai napot. Nálatok legalább most van indok, nem kell a férjednek a gyanakodni a gyerekgyártásra.
Nem jól van ez így, tudom, de egyszerűen nem tudok okos lenni. Mindig azt gondolom, hogy pont most fogok lemaradni a megfelelő alkalomról.

TüncsikeKép
Az előbb esett a hó, de már elállt. Vicces ez az időjárás. Most megint süt a nap.

SzilcsibeKép
Drukkolok, hogy Piri jöjjön már (a szemét nyomikosarával).

BarbiKép
Már én is kíváncsi voltam mi van veled. Úgy eltűntél. Biztosan szép karácsonyotok lesz, legalábbis én azt kívánom és nagyon boldog terhességet!

Kép
Kép
tiza

Tizomp
Ja, tök hülye ez az időjárás. Hol süt a nap, hol nem. Meg ez a jeges orkánerejű szél sem kellemes. Főleg, ha szemből fújKép Mert ugyi, ha hátulról jön, legfeljebb gyorsabban hazaér az emberlányaKép
gtünde

Szép napot mindenkinek!
Visszaolvastam, de nincs beszélhetnékemKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Ne légy búbánatos! Mi szomorított el??
Igaz, ma én is olyan furán rosszkedvű vagyok, és nem tudom, miért.
gtünde

AmicaKépúgye nincs semmi baj, hogy ennyire szomorú vagy! Férjed jobban van már? Te hogy érzed magad?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Amicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?