2005.12.20 23:01
2005.12.20 23:07
2005.12.20 23:14
Én meg rohangálok utána, meg elkapom, amikor meginog. Ez ám a fogyókúra
. És Valérnak annyira hiányoztam, hogy nagyon
.
. Melyik progival csináltad? (Ha írtad, akkor bocsi, elég felületesen olvastam csak vissza).2005.12.20 23:36

2005.12.21 00:13
És légyszi, ne legyen rossz kedved!!!! Itt vagyunk mi és megvígasztalunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó anyuka vagy és ez a huncutszemű Maja képeiből is látszik, hogy elégedett, kiegyensúlyozott kiscsaj!!!!Ja és nyugodtan mondj el bármit, ami nyomja a lelked, megpróbálunk segíteni, hiszen elvileg azért van ez a topik többek között, hogy egymásnak segítsünk, ötleteket, tanácsokat adjunk és sok sok hasznos infót szerezzünk!!!!!!
Úgy féltem, hogy nem fog tetszeni....
A legelső talin amire elmentünk Fürti is nyúgöske volt, de aztán utána a második alkalommal már kevésbé, utána mégkevésbé és a végén láttad most, megszokta a haverokat!!!!Gyertek ti is minél többször és meglásd Gréti is meg fogja szokni!!!!! Aztán lehet ma éppen rossz napja volt a pici lánynak, ez még a felnőttekkel is megesik, hogy bal lábbal kelnek, nem?
1 szó mint 100 gyertek legközelebb is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gréti nagyon cuki kiscsaj!!!!!Meg amúgy is erösíteni kell a női szakaszt!!!
Mellgyulladás..
Remélem sikerül túltenned magad hamar ezen a zűrös időszakon!!!!! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj!!!
nem megy ki a fejemből....vajon mire gondolhatott...? lehet kinevette..
De ugye most már jobban van? Hogy jött ez a vírus?? Mesélj többet, érdekel mi van veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2005.12.21 01:18
. Látszik, hogy nagyon bensőséges hangulat uralkodhatott a találkozón, örülök, ha jól éreztétek magatokat, és szép ajándékokkal leptétek meg egymást és a babákat.
! Nekem különösen a képkereted tetszik. Valérnak gratulálok a járáshoz! 2005.12.21 04:04
Pályázzunk rá valahova

2005.12.21 08:19
2005.12.21 08:32
Méghozzá a Zsófi lányom ágyában
Zsófi meg az én helyement aludt. Mindketten horkolnak, persze a férjem viszi a prímet..Most a két horkolós egy szobában volt, én meg olyan jót aludtam, hogy na
De így meg nem írtam tegnap aztán semmit
(Meg a mamiknak, remélem
)
A konyhában van, ott látjuk mindig. A naptárt tényleg Ti csináljátok? Szeretem a falusi építészetet
KÖSZÖNÜNK MINDENT!!! 
Kittycicával megy, ma adom fel a csomagot, du. Remélem odaér, vmi expressz módon küldöm
Még azt nem tudom, hogyan csomagolom be...Milyen kakukkos óráról van szó?
Meg alig írtam Neked mostanában... Olyan kár, hogy nem voltál tegnap
Karácsonyi hangulatban telt az idő, zene is szólt. De Rozi úgy elfáradt, hogy ma reggel az előbb elaludt a kezemben.
Egyszóval jó kis tali volt, csak hiányoztatok...
Sajnálom, hogy nem tudtál tegnap jönni
, de biztos gyönyörű lett a műsor.
És milyen szexi selyemtakarója van
Jó lenne látni, hogy megy, olyan kíváncsi vagyok! Gyertek el majd talira, jó?
Egy picit többet írj róla, de annyira sajnálom, hogy így alakult. Szegény Lilóca és szegény Te... Most hogy van a pici lány?
Majd kitalálom hol, jó? Lespájzoltam Nektek is két párnát
Cserépdarabok, falbontás maradványai, fahulladék, amit nem lehet elégetni stb. Annyi felesleges holmi összegyűlik, az új évet már ezek nélkül szeretném kezdeni...A férjem ma még szabadságon van,elintézünk mindent, amit tudunk. Pl kivágja a kertben a karácsonyfát is, mert aztán nem lesz rá idő. 23-án este lesz feldíszítve, amikor a gyerekek már alszanak és másnap reggel lehet megcsodálni a fát
Le lesz fagyasztva és 25-én esszük (ők, mert én nem szeretem).
2005.12.21 08:58
2005.12.21 09:01

Takarítottam, főztem, mostam, gyermekeztem, bevásároltam, stb.stb. Meg aztán nem is volt igazán fergeteges jókedvem, mert már megint marcangolnak az év végi gondolataim. Egyszer tényleg le kellene ülni, és végiggondolni mindent, és letisztázni magamban mindent.

2005.12.21 09:11
Nagyon ügyes vagy. Remélem, hogy valaki tesz fel végre egy közeli képet is.
Férjed nagyon ügyes lehet, és aranyos is, ahogy az ünnepi menüt dézsmálja
2005.12.21 09:17
Le van tojva a lakás stb. Az a lényeg, hogy a gyerek egészséges legyen. Sztem az a legszebb karácsonyi ajándék.

2005.12.21 09:42
)
olyan jó szívű vagy,azért lesni ám a postást is.
Bocsi Hüpi
LÁtszik jól éreztétek magatokat.
én még azokkal nem kereteztem.
2005.12.21 09:58

A fogóim legalább megvannak.

Pedig én szomorú dolgokról írtam

De annak örülök, hogy vetted a hülye akasztófa humoromat
2005.12.21 10:02

Tessék má' néha képet feltenni.

2005.12.21 10:13
Jó, hogy elmúlt már a hasmenése, most már hamarosan rendbejön, megint a régi lesz. Biztos visszatér az étvágya is, én úgy tudom, mindegyik babának elmegy, mikor betegek. Romos lakásban is lehet szépen karácsonyozni, az a lényeg, hogy egészségesek legyetek. Mikor mi Mo.-ra költöztünk, még 24-én is a szolgálati lakást sikáltuk, karácsonyfánk se volt, de azért jó karácsony volt.
Bár mióta van nekem családom, azóta kevésbé.
Nálunk akkor kezd üvölteni, mikor ráfektetem az overallra, és tart addig, amíg el nem indulunk. Nem tudom, mit gondolnak a szomszédok, mert a babakocsit, cipőket a kinti folyosón tartjuk, és zeng a ház, amíg cipőt veszek meg kabátot.
Nagyon ügyes vagy, olyan szépeket készítettél. 2005.12.21 10:28
(mint mindig), és nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott, pedig én is készültem ajándékkal
2005.12.21 11:53
Olyan elveszettnek érzem magam néha, a párom reggeltől estig dolgozik, de szó szerint és nagyon nehéz így egyedül a gyerekkel. 2005.12.21 12:04
olyan kis édi pofija van
na de tényleg eldugulok ebbenn a témában 
2005.12.21 13:58
A csokiból már ettem
, a kedvenceim
A többit meghagyom a lányoknak. Mindent majd csak estefelé fognak ők is látni, amit küldtél és mindenképp beszámolok Neked az örömükről. 
Olyan dühödten nyomkod mindent a szájába. A vásárlást is egyedül intézi a férjem, mert Rozit inkább az 5-kor kezdődő karácsonyi műsoron szeretném csúcsformában látni. Na nem mintha ő lépne fel
, csak nézők leszünk, a lányok lesznek a színpadon. Így aztán most du itthon maradtam a takarítással. A férjem egy angyal, annyit segített hétfő óta, hogy hihetetlen. Kivágta a karácsonyfát is, jó nagy
A konténer meg majdnem pupos, ahhoz képest, hogy azt hittük alig lesz benne vmi.
2005.12.21 14:39
! Mennyire látszik már a 2 kis foga...Köszönöm, hogy leírtad, milyen volt a karácsonyi találkozó, meg azt is, hogy hiányoltál, aranyos vagy. De 2 gyerekkel nem akartam elmenni, Viola minden új helyen tud váratlan dolgokat produkálni viselkedés terén
. Talán eljutok majd valamikor a jövőben még a művházba kettesben Virággal, és akkor ő is találkozik a babákkal
.
, az ajándékok miatt meg miért lennél zavarban, szívesen adtam
. Ez a cica valamilyen mesefigura? Nem láttam még ilyet, szuper ügyes vagy, hogy elkészítesz ilyeneket.
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|