A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AmicaKép
Rám is rámhoztad a frász! Mi baj druszám?

manda

Esik a hó!Kép
Én meg álmos és rosszkedvű vagyokKép Lehet, hogy front van?
gtünde

Tüncsibe Kép
Én már másfél hónapja vagyok rossz kedvű Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Na jó, de neked okod is van rá. Nekem meg nincs.
gtünde

És a hó sem esik márKép
gtünde

Ja, most tök hülye idő van, de nekem nincs rossz kedvem, mert már ittam 1-2 deci bort meg tele ettem magam minden földi jóval. Nem iszok többet, mert autóval vagyok (sajnos).

SzilcsibeKép
A Te rossz kedved érthető, de lesz még sokkal jobb is. Sokszor eszembe jutsz, hogy milyen rossz lehet Neked, meg milyen érzés lehetett (a jó is meg a rossz is). Főleg futás közben gondolkozom ezen.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok! Nekem is elég rossz a kedvem. Az iskolában volt karácsonyi vásár, ahol a gyerekek árulták a kis játékaikat. Természetesen nem bírtam megállni, hogy ne vegyek, hiszen mindegyikük hívogatott vásárolni. Erre az egyik kollégámnak az volt a reakciója, hogy minek veszem meg ezeket, hiszen úgysincs gyerekem. Na ez igazán jólesett.Kép
banyanya

BanyaKép
Ne is törődj vele. Mások úgy sem értik, hogy milyen ez. Tőlem napjában hárman kérdezik mi újság baba ügyben én meg mondhatom, hogy dolgozunk rajta. (Majdnem beszélhetnék egyes számaban is. Tudom, megint nega vagyok.)

Most telefonált a barátnőm, hogy menjünk fallabdázni. Csak elfelejtettem neki mondani, hogy annyira tele ettem magam a karáncsonyi bulin, hogy meg sem bírok mozdulni. Ma már megpróbálok többet nem enni. (Végülis 2,5 órán keresztül folyamatosan azt csináltam.)

Kép
Kép
tiza

Úgy látszik többet ittam a kelleténél, mert tele van hibával az előző hozzászólásom. Most elköszönök tőletek, mert lassan megyek haza.
Holnap meg még pénteken is benézek.
Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
tiza

Kész a karácsonyfánk!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Küldök egy kis ünnepi jókedvet!
Vendég

TizaKép
Köszönöm a biztatást. Az az igazság, hogy egyre nehezebben viselem el a beszólásokat és a szokásos kérdezősködéseket. Most már azért javult a kedvem.
GyugyiKép
Ha van rá lehetőséged. Felrakhatnál egy képet a fáról.(Ha már Milka csokit nem küldesz.) KépKépKép
banyanya

Megpróbálom.

Addig is:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
BanyaKép
fhú,nagyon rossz lehetet,de Sz@rd le az ilyen beszólásokat,te tudod mi van az a lényegKépEgyébként is nem sokára már odaadhatod a babádnak azokat a játékokatKép

GyugyiKép
Szép a fátok!!!!Kép

WishKép
Merre jársz????

Lányok mi ez a depis hangulat?Küldök nektek sok jókedvet!KépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép
Vendég

Gyugyi nekem is nagyon tetszik a fátok. :-) Különben a mi karácsonyfánk is kék színű díszekkel lesz feldíszítve.
Ella tudom, hogy nem kell a beszólásokkal foglalkoznom. De tele van a hócipőm azzal, hogy mindenki azt hajtogatja, hogy nem ártana 27 évesen már az első gyereknek meglennie. Meg bezzeg amikor ők már ennyi idősek voltak... És amit különösen utálok, ha azt mondják, hogy majd megtudom, ha nekem is lesznek gyerekeim és, hogy könnyen vagyok, hiszen nincs még gyerekem stb. A hab a tortán amikor, ha vkinek vmi nem tetszik, akkor mindig lehet a gyerekére hivatkoznia, hogy a gyereke nem tud aludni,nyűgös lesz miattam... Na most aztán jól kidühöngtem magam! Bocs!
banyanya

BanyaKép
Inkább dühöngd ki magad, mint magadba tartsd!Na és akkor mi van ha még nincs babád?én még csak 21 vagyok,de tőlem is ezt kérdezik,h mikor lesz már gyerek?Nekem a hab az mikor(elég molett vagyok),megkérdezik,jaj mikora várja,de aranyos kismama?na ettől herótom van,főleg mikor ezt a vetélésem után kérdezték.Szó-szó tudnak az emberek elég... lenni,akaratukon kivül is,ezért gondolom meg2*is h mit mondok,de aki rosszindulatúan mondja hát...
Na jó felpörgettem magamKép
De nem depizhetünk beKép
Vendég

Sziasztok!
Kagyló
Ne harizz, hogy nem írtam mail-t. Nagyon el voltam havazva...na meg nem is történik velünk semmi érdekes. De holnaptól téliszünet!!!! Kép és közeleg a pé-m is!!!! Kép Hátha lesz majd miről írni.
Remélem a fogigátlók szép fejlett petéket fognak eredményezni a következő hónapban. Kép
Most nagyon fáradt vagyok...megyek fürcsizi és szunya.
Legyetek jók...ha tudtok! Kép
Ui.:Nekünk a tejszínhabos nutellás csoki a gyengénkKép A cola-ból a lightot isszuk...ha iszunk...de inkább a szénsavmentes ásv.víz a menő. Tornázgatni is szoktunk...elég jó formában vagyunk...de mivel mostanában el voltunk havazva...mi pont a téliszünetre tervezzük az aktivizálódást tornailag.
Abszolút tangapártiak vagyunk...azok között is van kényelmes (csak ne legyen túl szoros). A tanga kontra "number 2"-s ügyről pedig annyit, hogy van babapopsikendőm. Kép Szóval nálam gond egy szál se.
Továbbá tamponpárti is vagyok. Próbálom minél gyakrabban cserélni....legutóbb pont akkor volt ez itt vitatéma, amikor megjött....kipróbáltam éjszakára a vattát (100% cotton) Kép....és az összes vér bennem maradt....persze tudtam, hogy ez lesz...úgyhogy ébredéskor elég bénán...a bugyimat szorítva vánszorogtam a wc-re....és ott folyattam ki az éjszakai adagot. Én sem érzem jól se vattával se betéttel...hisz egy babát is rögtön tisztába teszel ha bepisilt, hogy ne csípje a pisi stb....ez itt nem megoldható...hisz folyamatos a vérzés. Na meg utálom azt az érzést is, hogy "folyik"....félelmetes. brrr
The end Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Megvagyok ám, semmi baj csak kimerült voltam. Most kicsit pihizek és minden ok!!!!!!!!!!Kép
Holnap megyek dokihoz, legalábbis egy hete tervezem, remélem eljutok és lesz képem...
Pénteken mi is karácsonyfázunk, a miénk szalmadíszes lesz némi piros fa figurákkal.

Kép
Kép
Kép
amica

Ilyen ajándékot kívánok mindenkinek!Kép

Kép
Vendég

Ella hááát próbálok nem "bedepizni", de néha azért összejönnek a dolgok... No ezzel a képpel mindenkinek egy kis jó kedvet és vidámságot küldök. Jó éjszakát! Kép
banyanya

Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!

Örülök, hogy egyre kevesebb az ismerős név....illetve, hogy olyan sok babát láttam a táblázaban.

Noémi Gratulálok!!!! és persze Mindenki másnak is!

Az új évre sok-sok örömet kívánok a babaváróknak és sok-sok kitartást és babát a még babára vároknak Kép

Puszilok mindenkit, akit ismerek és akit nem

Kép
drika

Gyugyi Kép
Én is feldíszítettem a karácsonyfát tegnap! Nekünk fehér díszekkel ezüst boás a fánk.

Tegnap már nem tudtam hozzászólni a kicsit depisre sikeredett beszólásokhoz: de remélem mára már mindenkinek jobb kedve lett Kép Kép Kép
Én nem vagyok depis, csakhát valahogy az van bennem, hogy 2 hónapja még egészen máshogy képzeltem el ezt a karácsonyt.

Képzeljétek, tegnap délután sikerült kitörölnöm a gépemből az összes 2005-ben készített kimutatásaimat. Az a jó az egészben, hogy egy csomó mindent nem is tudok már pótolni. Nagyon ideges voltam. Most várom a számítógépeseinket, hátha elő tudják valahonnan kaparni az eltűnt dolgaimat. Iszonyat munka vár rám emiatt Kép

Lehet, hogy Piroska megmurdelt?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Én változatlanul depis hangulatban vagyok, és az a rossz, hogy fogalmam sincs miért. Ja, meg valami álomkórféle is rámtört. Nem tudom kialudni magam, most is majd elalszom.
Teljesen kitörölted a kimutatásokat vagy a lomtárban még benne vannak? Mert onnan vissza tudod őket állítani.
Hát nem lenne baj, ha megmurdelt volna; de csak abban az esetben, ha ez azt jelentené, hogy terhesek vagyunkKép
gtünde

Sziasztok!

Bocsi hogy zavarok!

Hallott már valaki a "beágyazódási süllyedésről"??
anna23

gtünde

Sziasztok!
Ma éjjel aludtam dec.2.óta előszőr!!!!!!!!!!
Ettől már szebba világ!!!!!!!
Férjem még holnap is dolgozik még fánk sincs, de már a helye megvanKép
Puszi, ma ne szomorkodjunk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Tüncsibe Kép
Képzeld, sehol sincs se lomtárban, se sehol. A mappa egész tartalma felszívódott. Ezt nagyon elbaltáztam Kép
Azért neked is van okod egy kis depire. Remélem Apa este már felvidít a jelenlétével. Nagyon jó lenne, ha a 2006-os év mindenkinek babát hozna Kép
Én ezt fogom kívánni szilveszter éjfélkor. Kívánjuk majd együtt topicosok, hátha bejön a kollektív kívánság Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Végre jobb a hangulatod! Lehet, hogy csak többet kéne aludnod mormota?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Oksi, benne vagyok a kollektív kívánságbanKép
gtünde

Gtünde

Sajnos nem tudok angolul, de azért köszi. A magyar lapokon sehol nem lehet erről olvasni.:-((
anna23

SzilcsibeKép
A közös szilveszteri kívánságban én is benne vagyok. Sajnos most elmegyek és ma már nem is leszek. Délelőtt egy kicsit még dolgozom, aztán megint buli lesz, csak most egy másik helyen. Holnap még benézek hozzátok.
Képzeljétek tegnap bevezették hozzánk otton a kábeles internetet. Lehet, hogy majd a két ünnep közt is tudlak benneteket olvasni. Eddig nem volt kedvem, mert a betárcsázós internet idegesített.
Puszi holnapig

Kép
Kép
tiza

Lányok!

A másik topikból tudom, hogy tegnap 13:55-kor megérkezett Zituska kisfia Boti baba 3680 grammal és 52 cm-rel. Kép

Mi még egyben. Kép

Ági
39+0

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Képzeljétek minden iratomat elhagytam vagy ellopták! Most az ügyintézés közepén vagyok, de nincsen születési anyakönyvi kivonatom, mert anyának a nyugdíjazásához beadták és anélkül nem tudok semmit intézniKép, biztos nem vagyok mérges!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lanyok, mi ez a rossz hangulat , amirol beszeltek ?????

hat kerem: midnenkinek sikerulni fog !! KépKépKépKép
es oruljunk neki, hogy mehetunk dokihoz es hogy van eselyunk, 10 eve csak neztek volna rank nagy szemekkel.
Es az sem elhanyagolhato, hogy itt mindannyiunknak van parja, sot olyan parja, aki kitart a nehez idokben, mert ez itt" a nehez idok" Kép - es ennek is vege lesz , es rohogve fogunk erre visszagondolni.
Szoval: csak pozitivan, tok mindegy, hogy most iden kar.ra pocakosodtunk, vagy jovore. Nem itt kezdodnek a tragediak !
Kivanok mindenkinek SZEP karacsonyt , sok sok puszi : Sackolany
( holnap lesz az inszem, ma az LH teszt + lett, 21 mm tuszo, 10 mm nyh. - drukkoljatok )
saci

Barbi Kép - ez szornyu,,kitartast kivanok a millio hulye papirmunkahoz Kép

PAgi Kép - meg lesz Picur Kar. elott???

Amica Kép orulok, hogy tudtal aludni..az az egeszseg es joerzes alapja
saci

Barbi Kép
Nem irigyellek az iratok pótlása miatt. Egyszer én is átéltem már ezt, tudom milyen utánajárás, és mennyi pénz! De ne idegeskedj nagyon, mert az árt a babónak. Gondolj arra, hogy legalább Õ már meg van Kép

Sackólány Kép
Sok sikert a holnapi inszemhez! Végre összejött! Drukkolok!

Zituska Kép
Óriási gratula a babóhoz! Sok boldogságot nektek!

Ági Kép
Neked babás karácsonyt kívánok! Húzz bele Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány
Szép tüsző és mnyh.!!!Kép Mennek holnapra és azutánra a drukkok ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg indítok neked is egy szerelvényt, hátha szerencsét hoz, mint MarynekKép

ZitusKép
Nem ismerlek, de hatalmas gratula!! Szép súllyal születettKép

Ági
Még egyben?Kép Lesz belőle karácsonyi baba?

Barbi
Hát igen, ez eléggé idegesítő, pont így karácsony előtt. De vigyázz a babóra, ne idegeskedj feleslegesen!
gtünde

Csajok!

Tök rendi a főnökünk, elenged minket délben hazaKép
gtünde

Tüncsibe Kép
De jó nektek! Nálunk ez nem jellemző Kép
Jó készülődést karácsonyra. Holnap már nem is dolgozol?

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Akkor jó pihenést!!! Ha nem jönnél holnap akkor nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

SzilvaKép
Csak egyedül? Én mától itthon vagyok egészen januárig. Remélem megtalálják neked a törölt kimutatásaidat! De hogyan sikerült kiiktatnod őket?

SaciKép
Szuper minden, drukkolok, minden jót kívánok a holnapi inszemhez!

GyugyiKép
Tényleg szép a fátok! Nekünk kicsi műfenyőnk lesz, már két éve vettük. Úgy beszéltük meg a Karcsival, majd ha lesz babónk, akkor lesz újra igazi fánk. Nekünk színes lesz, mert én azt szeretem, ha a szivárvány minden színében pompáznak a díszek, csak legfeljebb a boá lesz egyszínű. Eddig mindig ezüst volt, talán idén is. Bár vett a Karcsi piros szinűt, majd meglátjuk!

AmicaKép
Csak így tovább, pihenj!!!

BanyanyaKép
Aranyos képet tettél fel, nagyon tetszik.

manda

BarbiKép
Ne idegeskedj, majd mindent újra pótolsz, gondolj a babóra, ne izgulj! Nekem, hála még semmi nem tünt el, de azért átérzem a problémádat!

manda

SaciKép
Különben teljesen igazad van, szeretem mikor ilyen optimista vagy!!! Ne depizzünk, hisz mindjárt itt a karácsony!!!

SzilvaKép
Én is csatlakozom a szilveszteri kívánságolók közé!!!

manda

Manda Kép
A 2005-ös kimutatásokat akartam átmásolni egy új 2006-os mappába, de véletlenül áthelyeztem másolás helyett, és kérdezett közben valamit a kompúter, amit elolvasás és megértés nélkül leokéztam. Aztán már csak a két üres mappát találtam. Sajnos extra hálózaton dolgoztam, és így aztán tényleg reménytelen a visszaállítás. Már lenyugodtam, dolgozhatok duplán.
Sajnos én még holnap is melózok, meg ünnepek között is Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
SajnálomKép
Piri sehol?

manda

WishKép
Majd, ha erre jársz, küldj egy táblát! Köszi!
Azt hiszem ez a mai nap a 3cn. Már tábla nélkül én sem tudom!Kép Remélem jól vagy?!

manda

Manda Kép
Piri? Ki az?

(Sehol)

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
"Asszem" tényleg terhes vagyok, elbőgtem magam, hogy megszületett Zitus kisbabájaKép
Emlékszem Jankánál elég volt végigmennem a kórházi folyosón az uh előtt és volt dolgom elbújni a többiek elől, mert ott potyogtak a könnyeim az ajtó előttKép

Sajna az alvás azért nem ment mert éjjelente átlag ötször keltettek a gyerekek és nem tudtam mit tenni ellene.
Remélem most kicsi nyugi jön. A férjem ma is estig lesz, fogalmam sincs este lesz-e még doki, talán ilyenkor már senki nem akar nála sorbanállni és korán elmegy akkor pedig hiába megyek. Ez még rejtélyKép

Sackó, jó!!!!!!!! Holnap beköltözik a másik fél gyerek!!!!!!!!!!!

Tüncsi, Manda, Babcsi és mindenkiKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia AmicaKép
Felfedeztelek a másik topicban is!Kép
Hát azért nyugalmasabb karácsonyt kívánok, mint amilyen a megelőző napok voltak! Próbálj meg pihizni, bár könnyen mondom nincs gyerekem és hát velük másabb, de remélem egyszer én is megtudom.

Jaj, csajok olyan sírós vagyok és nem tudom miért. Itthon takarítom a wc-t és a fürdőszobát, hallgatom a Zoránt, de majd kell valami vígat keresnem, mert szép szerelmes számai is megkönnyeznek. Biztos most ocsudok fel, hogy mindjárt itt az év vége és nemsokára megint egy évvel öregebb leszek, de sehol senkiKép
Na, nem akarok ám depizni, de átérzem SzilvaKép érzéseidet!

A francba már megint potyognak a könnyeim, ha papírra írnék már átázott volna! Sorry, csajok!

Eddig mindent magamba fojtottam, úgy látszik egyszer már ki kell jönnie, de most se fogom engedni neki. Jó lenne valahová elbújni és ott egy jó sírni!

manda

Na, már kicsit jobban vagyok, megyek vissza dolgozni!

manda

Mary 30-án megy BMC-be, akkor lesz az eredményhírdetés. Azt írta, hogy sokat pihizik, iszik, sok fehérjét fogyaszt, és hogy nagyon lassan megy az idő.
Mindenkinek boldog karácsonyt kíván.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?