A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Majcsi
Köszi szépen! Remélem hogy sor fog majd rá kerülni! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Nno most van egy fél percem, mert a szomszéd barátném elszaladt a kislányáért az oviba én meg átjöttem vigyázni a picire, aki édesdeden alszik (egyenlőre). Igy nincs jobb dolgom, mint netezni.. Kép

Juca!
Háát igen, ti vagytok az etalonok és követünk is Benneteket! Szerintem is nézzetek be néha ide is, bár már én is elég ritkaság számba megyek...
Átjött a sok pozitiv (nincs hosszú iii) gondolatod, köszi! Kép

Csibe!
Drukkolok a karácsonyi ünnepséghez!
Biztos ügyi leszel! Aztán majd csak jut ránk is időd... Kép

Dido!
Tutti lesz fátok pénteken!

Dina!
Beszélgethetnél Jézuskával a január végi inszememről is! Megköszönném szépen!

Narco!
Sajnálom Kép

Junko!
Nekem inkább muris Karácsonyi hangulatot mutat a "nem fér bele a fa a tartóba" sztori. Mindig meg lehet találni a szépet, de legalább a humorosat a dolgokban! Kép

Niki!
Nagyon ügyes vagy, lehet, hogy lopok is tőled ötleteket... Kép

Na felébredt a gyönyörűség, most ennyi voltam.
Vendég

Dudu! Kétségtelen vicces volt, főleg hogy a férjem bizonygatta, hogy ő késsel simán belefaragja (semmi de semmi műszaki érzéke és kézügyessége és realitása nincs az ilyen dolgokhoz Kép ) . Volt a fa 3 cm átmérőjű a tartó meg egy 1 centis aluminium. Egyébként a súlyát sem bírta volna el...
No én ezen hümmögtem egy sort. Egy perc múlva állt az ajtóban hogy ez nem fog menni.

Most vettünk egy bazinagy kovácsoltvas fatartót, egy csípőig érő fához...nem baj, majd jó lesz a tavalyi alu-tartó. Kép Meg van még egy végszügség műanyag. Válogathatunk.

Azért ennyire ne menjél ritkaságszámba. Azért néha átkukkantok ám egy másik topikba is, hogy mi van veled...Kép

Ja és Virág!!

Azt nem is írtam, hogy jó, hogy jelentkeztél, és remélem már a nagy munka vége felé jártok. Majd gyere gyakrabban, legalább is ne egy hónapban egyszer.

j.
Vendég

Duddu! Azért teszem közkincsé ezeket a képeket, hogy nyugodtan szemezgessetek belőle, én is így gyűjtögetem az ötleteket.

Junko!
Nálunk meg idén lesz először vágott fa és az én páromnak hasonló a kézóügyessége az ilyen dolgokhoz viszont a realitása annál nagyobb, ő berendelte apóst csütörötkre, hogy faragja bele a fát a tartóba. Kép a kis leleményes.
Tavaly amúgy visszaválthatós fánk volt, idén sajna nem tudunk szerezni.

kancellárka

Dudu
Oké! Ígérem, hogy minél hamarabb el fogom kapni a Jézuskát, és szólni fogok az érdekedben. Kép De szerintem te is bele tartozol azon leendő kismamák csoportjába akik érdekében már beszéltem vele. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!
Ez olyan aranyos, most kaptam.
Kívánok nektek én is ezzel szép Karácsonyt, és mindenkinek újévre ugyanazt! Babát a pocakba, egészséges babát a bölcsőbe. Kép No meg bódogságot, békességet minden házba e szép (Nagy) Magyar hazában.

Kép

Junko
Vendég

Nos akkor mivel most két napig nemleszek én is mindenkinek olyan Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, amilyet elképzelt magának!
Kép Kép Kép
Kép
És végül egy ideillő:
Kép

kancellárka

Lányok!
Akivel esetleg karácsonyig már nem találkoznék, akkor annak üzenem, hogy

Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, és hogy találja meg mindenki a fa alatt a hőn áhított ajándékát, bármi is legyen az.

Ez a Drága Angyalka hozza el mindenkinek az ajándékot, hogy
Kép

következő karácsonykor már ilyen kis Mikulás legyen mindenki családjában.
Kép

A barátságot pedig soha senki el ne felejtse, hiszen vannak még furcsa párok a világon.
Kép

Kép

Még 1x Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltok rám és hogy együttéreztek! Hát őszintén szólva, mi sem gondoltuk volna, hogy ez lesz az öcsém kórházi kezelésének eredménye, de sajna így alakult! KépKép Az orvosi eredmények szerint tüdőgyulladás volt a végzetes baj. Kép De mivel boncolás nem volt (édesanyja nem járult hozzá), nem fogjuk soha megmondani, mi is volt igazából a fő probléma. Kép
Még egyszer köszönöm a vigasztaló szavakat!

Kellemes ünnepeket mindenkinek! Kép Kívánok sok zebrát a fa alá!!! Kép
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Látom a hóesés és az Ünnep közeledte, meghozta a hangulatot!(még, ha el is olvadt...)

Nárcisz!
Úúúgy sajnállak! Kép
De szép lett volna...(persze nem szomorítlak még én is)De mindig talpra kell állni!...

Niki!
Milyen ügyi vagy!!!
Én még nem próbálkoztam ilyenekkel, csak "kész" termékeket rakosgatok sikeresen(?)...(az üvegfestés kivétel)
Neked is Boldog, békés Karácsonyt!!!

Majcsi!
"Szabi"!, akkor, minden jót Nektek!Boldog első Karit a pocaklakóval és a családdal!

Dina!
Én is "magamra vehetem" a Jézuskával folytatott eszmecserédet???Húú, nagyon jó lenne...még, ha késve kapnám is meg a "csomagot", nem reklamálnék...Kép

Dudu!
Látom,jobban vagy és "gyerekezel"...Gyakorolj csak!Bízzunk benne, hogy januárban pocaklakó!...Kép

Csibe!
Jó lesz minden holnap(ma)!!!Beszámolót, azért kérhetünk?Ünnepség, aztán SZÜNET!!!Pihenni és , ha van időd, akkor írni nekünk...

Kisördög!
Jó, hogy minden rendben Nálad!Akkor "beköltözhet"?Tudod, Dina "beszélt" az érdekünkben!...Kép
Köszi a "névadót", kipróbáltam én is...

Dido!
Lesz fa, ez tuti!Még lehet, hogy "jól is jártok".Van ismerősöm, aki arra specializálta magát, hogy utolsó nap vesz fát...Hidd el nekem, minden évben gyönyörű fájuk van!!!Ne aggódj!Kép

Reggel 7-től ismételt andrológiai vizsgálat.Én is elkisérem Apát, hogy szerencsét hozzak...
Szorítsatok!!!...Mondjuk "segíteni" egyedül is tudok...Kép

Puszó Mindenkinek!
Na "lustizom" egy pár órácskát, aztán indulás...
Brill
Kép

Kép
brill

Brill!

Csak "ügyesen"! Kép

Nálunk itt Szegeden eső esett...Kép Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Valér! Nem tudok mit mondani, részvétemKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Brill!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junko!
Itt is elolvadt minden estére, és a végén még eső is csepergettKép. Hogy lesz így szép fehér karácsonyunk?!?!?!?Kép

Van egy jó hírem:
Meg lett a 3. progi eredményem is: 29,5
Ez szerintem jó, de majd du. felhívom a dokit, hogy mi legyen.
A proginak nem folyamatosan kelle csökkenie a ciklus végén ha nincs baba?
Nálam így néz ki:
19. nap: 31,9
21. nap: 26
23. nap: 29,5
Persze lehet, hogy már mindenütt rémeket látok, csak olyan furinak találom, hogy a 2.-tól nagyobbb a 3. eredmény?!?!?!?!

dido

dido
dido

Lányok!

Rakok fel pocakos képet. Kofa szerint úgy nézek ki, mint egy jóllakott krumplibogár.

Kép

Juca

tjuca

Juca!

Nagyon csini kismama vagy! Látszik az arcodon a boldogságKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Csatlakozom Évihez, szerintem is nagyon csini kismami vagyKép! Nagyon édes a pocidKép!!!

dido

dido
dido

Juca!

És végre fejes képet kapunk valakitől!!!Nem is gondoltam hogy ilyen nagy már a pocakod. Krumplibogár jóóó Kép.

Didó!
Nem tudok hozzá szólni az eredményeidhez, de szerintem ne aggódj. Ráadásul nem nagy az eltérés. Sztem, ennyire ingadozhat.

Kismamák merre vagytok, hogy bírjátok a karácsonyi tülekedést?
Évi, te hogy vagy? Látom itt vagy, de nem írsz magadról, mi újság, hogy bírod?

Sysy, Adri és a többiek?

j.
Vendég

Köszi kösziKép

Éppen dolgozok és költségvetést módosítunk, úgyhogy még nem érzem a karácsonyt, de holnaptól mizéria!
A legtöbb ajándék már megvan, de nincs még fa. Szerintem kb. ugyanannyira vvisel meg a tülekedés, mint másokat.
Vettem magamnak egy csészét, ami már olyan csúf, hogy szép. Egy mangalica, mai lenyelt egy rénszrvat, ez az ábraKép Nekem ez is örömet okozottKép Dolgoznak a hormonok!!!

Na mostantól olvasok, ha van időm, mert vár a munkaKép

Juca

tjuca

Junkó!

Köszi szépen, mi jól vagyunk, a karácsonyi bevásárláson már túl vagyunk, hétvégén már be is csomagoltam mindent.Kép Dóri annyira jó kislány, még mindig nem okoz semmi nehézséget a pocak, picit talán dagad a lábam, de ez simán belefér. Már kb. 38 centi és 1200 gramm. Sokat mocorog, tök jó esti program, hogy apával bámuljuk az akcióit, ahogy hullámoztatja a hasamat. Megvettük a babakocsiját, szerintem tök jó vásár volt. Akit érdekel esteleg, az albumomba tettem fel róla egy csomó képet (mármint a kocsiról- Évi77 és kis családja az album címe)
Még január közepéig dolgozok, utána otthon pihi.

Jók legyetek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!

Vagyok ám én is, csak inkább olvasó üzemmódban. Elég sok minden jött össze így az utolsó napokra a munkahelyen, úgyhogy nem unatkozom. Kép Mi is jól vagyunk, holnap megyünk 28. heti UH-ra, nagyon várom már, hogy újra láthassam Kristóf babát Kép

Dido Kép Szerintem jó a progi eredményed Kép

Juca Kép Tényleg csinos kismama vagy Kép

Évi Kép Gratula a babakocsihoz! Mi is megvettük már, mi Bergont vettünk, a lenti topikban azt tanácsolták a lányok Kép

Junko Kép Januártól szerencsére már otthon leszek, úgyhogy rajtam nem fog múlni a tali Kép

Csibe Kép Kitartás, nemsokára itt a téli szünet Kép

Narco, sajnálom, hogy megjött Kép

Szép napot!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Tüntetően hagytam rajta a fejemet a képenKép Amúgy sem csatolhatom le!

Remélem ezzel most divatot teremtek!!!

Juca

tjuca

sziasztok

Atmentem olvaso uzemmodba, de abban aktiv vagyok! Kép

Ari a pocakod Juca Kép

Dina, vizsgak megvannak? Szurkolok am neked... Kép

Csajszik, biztos irtam mar hogy Londonban elek, de az a lenyeg hogy Karacsonyra megyek haza Budapestre es szeretnek elmenni a dokimhoz.
Legutobb amikor nalla voltam (Okt) Clostilbegyt-t irt fel es hormonvizsgalatot es rakszurest csinalt. Azota beszeltem vele, mondta hogy az eredmenyek jok lettek Kép
Baba nem jott ossze meg (2 napja megjott Kép)...de majd talan Dec vegen osszehozzuk Kép
Szerintetek milyen vizsgalatokat lenne erdemes elvegezni a biztosabb siker erdekeben? Kép

Kosz a segitseget
Icus

Kép
icus

Juca, Évi, Timi!
De jó Rólatok is olvasniKép. Nagyon szép, boldog karácsonyotok lesz, jövőre pedig már attól kell félnetek, hogy hová rakjátok a fát, nehogy elérje a kis Lurkó valamilyen óvatlan pillanatbanKép.

Most nekem is jó kedvem vanKép, alig tudom összezárni a szám Kép, beszéltem a dokival és az eredményeim szerinte is jók, úgyhogy ettől a hónaptól már ÚJRA INDULHAT a dologKépKépKép!!!!!!

Most megyek vasalni azután porszívózni, holnap pedig utazunk haza, majd vissza....
Úgyhogy ha karácsonyig már nem tudnék jönni akkor MINDENKINEK AZT KÍVÁNOM, HOGY ÚGY TELJEN AZ ÜNNEP AHOGYAN ELTERVEZTE, ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁKép!!!!!

dido

dido
dido

Dido! Kép

Hurrá, nagyon örülök!

Timika, Évi!
Azért ne dolgozzatok sokat. Nem is tudom hogy bírjátok.

Timika!
Tényleg jó lenne ha januárban összefutnánk, csak összehozzuk valahogy. Csak ne a 2. héten, mert síelni fogok.

Csibe!
Egyébként nincs semmi, doktornővel megegyeztünk, még három hónapot próbálkozunk, aztán lehet fogcsikorgatva de elfogadok egy kis segítséget.

Évi,
majd megnézem az albumodat, csak most főnököm itt randarílozik, aztán nem tudok jönni.

Juca ígérem, ha egyszer pocakom lesz és kivonulok a munka világából én is fejes képet rakok majd be. Bár lehet, hogy csak háttal Kép.

j.
Vendég

Sziasztok LÁnyok,

Vagyok én is, olvasóban Kép

Jó hallani felőletek! Igyekszem mindig olvasni, de írni sokszor már egyáltalán nem jut energiám.

JucámKép
Nagyon csinos kismama vagy! Értem ám a célzást a fejjel kapcsolatban Kép Kép Kép
Ja, Kofának igaza van: egy jóllakott, boldog, kiegyensúlyozott krumplibogár. Kép Én is az vagyok. Kép Bár én már kezdek inkább egy kis tankhoz vagy egy óriási gumilabdához hasonlítani Kép Kép
Vigyázz magatokra!

ÉviKép
Nagyon klassz a babakocsi, amit vettetek! Hol vettétek? Olvastam a másik topicban az árát, szerintem nem volt sok érte. Szinte már csak nem beszél Kép
A pocim nekem is hullámzik, főleg este amikor szeretnék végre elaludni meg kajcsi előtt amikor picit éhes vagyok Kép Utána meg jön a nagy alvászat Kép Kép Kép A kicsim eléggé óramű pontossággal működik odabenn Kép
Mi pénteken megyünk dokihoz, de pont azon gondolkodtam, hogy most kivátelesen nem kérek UH-t, hiszen úgyis érzem őt, meg aztán lehet, az sem jó, ha túl sokat UH-zzák... Kép

DudduKép
Sok-sok pihenést kívánok Neked, igazán megérdemled már! Ja, és köszönjük a tábla vezetést! Nagyon profi vagy! Kép

DidoKép
Gratulálok a nagyszerű eredményeidhez! Akkor most gondolom nagy az öröm a pároddal! Hajrá, jönnek a nyugis ünnepi napok! Kép

Puszilok mindenkit, ha esetleg már nem jönnék Karácsonyig, akkor:

Kép

És kívánom, hogy a Jézuska mindenkinek hozzon egy kis pici pocaklakót minél hamarabb!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok, lányok!

Látom, mindenki el van foglalva a karácsonyi előkészületekkel! (De nagy a szám, nem írtam vagy öt napja már! Kép)

Dido!
Nagyon jók az eredményeid, most aztán mindent bele, nagyon drukkolok nektek!

Évi!
Szerintem Dóri nagyon jól fogja érezni magát a kocsiban! Megkérdezhetem, mennyiért pazarolták? Lehet, hogy nekünk is vennünk kell.

Duddu!
Te is úgy vagy a gyerkőcökkel, mint én? Imádom őket, de néha jó kipihenni a fáradalmakat... Kép

Juca!
Nagyon szép kismama vagy! Kép Alig várom, hogy nekem is legyen már pocakom, holnap töltöm a 14. hetet, és még alig látszik valami. Nálad is így volt?

Én azért majd megpróbálok jönni, ha esetleg nem találkoznánk, nagyon boldog, meghitt és szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek, és azt, hogy teljesüljön a Jézuskától kért kívánság!

Ilyen angyalkák látogassanak el hozzátok:

Kép

Remélem, fehér karácsonyunk lesz, és tudunk építeni hóembert:

Kép

Puszi mindenkinek:

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Dido Kép Örülök, hogy újra kezdődhet a projekt Kép

Junko Kép Sokszor már elég nehezen bírom, főleg a reggeli felkelés szokott gondot okozni, mert hajnalban sokszor felébredek és van, hogy 1-2 óráig nem tudok utána visszaaludni. Bezzeg mikor csörög a vekker, szívesen aludnék még Kép De ezt a pár napot már féllábon is kibírom Kép

Évi Kép Lehet, hogy írtad már, de ti megvettétek már a bababútort?

Lányok, ugyan én a héten még végig dolgozom, de azért szeretnék már most nagyon boldog Karácsonyt (és minél több zebrát) kívánni mindenkinek!!! Kép

Puszi:

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Lányok!
Sajna velem csak rossz történik. Meghalt a babám. Kép Kép Kép Nincs szívműködés. Holnap befejezik a terhességet.

Duddu
Kérlek vegyél ki a táblából.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Nem is tudom mit mondjak,ez szörnyű!Kép
Együttérzek Veled és tiszta szívől sajnálom!KépKép:
Kitartás!

Sysy
sysy77

Majcsi!Kép
Részvétem! Legyél erős!

Kép
Kép
zsazsóka73

Junko!Kép
Te is szegedi vagy?

Kép
Kép
zsazsóka73

Majcsi Kép Istenem, ez szörnyű KépKépKép Nem is tudom mit mondjak... Nagyon sajnálom KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Majcsi!
Kép
nagyon sajnálom, ez szörnyű Kép
Próbálj egy kicsit megnyugodni. Bár tudom, hogy most semmi sem vígasztal Kép

Sajnálom Kép

Kép
narco

majcsi nem is tudom mit irjak ilyenkor.tudom hogy modt semmi nem vigasztal....

nagyon sajnalom.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

MajcsiKép
Õszintén sajnálom ami történt KépKépKép Hú ez a hír teljesen letaglóott.... Nem is tudom hogy mit lehet mondani ilyenkor.... KépKépKép

Icus
Köszi a drukkot a vizsgákért, azt hiszem a tegnapi (21) kivételével minden vizsgám megvan. Ez valahogy nem jött össze.

Brill
Igen te is magadra veheted az eszmecserét, mivel minden babára vágyó érdekében beszéltem vele! Azt mondta hogy megpróbálja minél hamarabb küldeni a babócát, de szerintem nem lesz baj ha esetleg 1-2 hónapot késni fog a project, mivel tudjátok nagyon sok kérést kapott ilyen irányba. De akinek tudja már most is vagy esetleg januárba fogja teljesíteni a kérést. Kép

Juca
Nagyon szép kismama vagy, és jól áll neked a pocakosodás. Kép

Pusza mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Ilyen szomorú hír! Majcsi nagyon sajnálom sok erőt kívánok én is neked.
mátra

Szia Mátra!
Hol maradt a csütörtökre beígért levél? Kép Remélem hogy mindent el tudtatok intézni, és már minden megvan karácsonyra nektek is! Nekem még gyümölcsöket kell vennem, meg darált kekszet, keksztekercsnek. aztán ennyi. Ja még a páromnak valami ajándékot! Kép

Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

!Majcsi!

Úristen, nagyon sajnálom. HA valamiben segíthetek, tudod az e-mail címemet.
Kérlek gondolj arra, hogy képes vagy teherbe esni. Ez nagyon fontos. Nem tudom az orvosok ilynekor mit mondanak, vagy nem kellene-e váltani, de egy alapos kivizsgálással, hormon vizsgálatokkal, talán rá lehetne jönni mi a gubanc. És a férjednél is vizsgálódni kéne. Hidd el semmi nem történik véletlenül - bár tudom nagyon nehéz lehet most - de ami történt a ti érdeketekben történt.
Pihenjetek kicsit, erősödjetek pár hónapot, menjetek el kivizsgálásra, és kezdjétek el újra. Sikerülni fog, és a legtökéletesebb gyerekeitek nektek lesznek. Kép

Junko
Vendég

Szia Dina!
Látom,közben megtaláltad az írásomat. Kép
Egész éjjel a dokimról álmodtam. Borzasztó volt, mert folyamatosan azt mondogatta, hogy nem fog összejönni a baba és próbáljuk meg a lombikot és arra is csak 3 napunk van. szörnyű volt.
ráadásul hasra fordultam, ami még nem nagyon megy a laparoscopia óta. Még most is fáj. Úgyhogy ha valakinek ma lenne ideje helyettem pihenni azt megköszönném. Kép
mátra

Sziasztok!

Majcsi!

Erre nem lehet senki felkészülve! Kívánom, hogy rendbejöjj lelkileg! Most nem magyarázat az, hogy egy vetélés nem vetélés, kérdezz okot!!! Szerintem még mindig bűnös a progihiány (vérzés az elején), bár ne legyen igazam, de nálam is ez lehetett a baj. Progiból nem lehet sok, tehát mindenképpen követeld ki legközelebb!!!!! Gondolom most már megnézik ,van-e valamilyen genetikai vagyimmun difi. Most pihenj, és imádkozz. Szorítok érted, hogy minden rendben legyen. Postaládám még mindig jucitel@freemail.hu. Várlak vissza tavasszalKép

Juca

tjuca

Dudu!
Légy szíves vegyél ki a tábliból. Annyira ritkán tudok jönni, hogy felesleges a kis mindentudóban számon tartani engem. Ha időm engedi, úgyis olvaslak Benneteket. Most meg ráadásul vagy 2-3 hét kihagyás után olvastam be hozzátok csupa rossz hírre. Kép Kép Kép Komolyan mondom, ha nincs Adri és Kinga üzije pár nappal ezelőttről, elsírtam volna magamat. Nem is olvastam most tovább.

Kinga! Kép
Én is emlékszem rád! Nagyon drukkoltam neked, hogy ne kelljen olyan sokat várnod a babásodásra! Sőt emlékszem a történetedre is a barlanggal és arra is, hogy mennyit imádkoztál értünk. Örülök, hogy az önzetlenségedet így hálálta meg a sors és remélem, hogy az imáid meghallgatásra találnak, és többekhez is baba költözik hamarosan.

Adri! Kép
Kimondhatatlanul örülök, hogy mégsincs semmi baj Levikével! Ez a név szerencsét hoz, tesóm kisfia is Levi és a legigazibb tündér a Földön! Kép

Juca! Kép
Gyönyörű a pocid! Remélem már nyugalmas (rókamentes) lesz a terhességed hátralevő része!

Nem is tudom mit kívánjak ilyen vegyes hírek után... talán azt, hogy a karácsonyfa alatt elmondott első, őszinte kívánsága mindenkinek váljon valóra!

Seszi
seszi

Mátra
Semmi gond hogy nem tudsz képet küldeni csak így nehezen tudunk behatárolni, hogy ki is lehetsz valójában. Tényleg a párod is terenyei? Mesélj emagadról akkor hogy hogy nézel ki! Hátha véletlenül összefutunk valahol.
A dokival kapcs. ne idegeskedj. Biztos minden rendben lesz. Nem olvastad hogy a héten találkoztam a Jézuskával és beszéltem az összes babára váró leendő anyuka nevében vele? Kép

Seszi
Igazad van. Mikor én idekerültem 1 hónapja, akkor mindenki csak a jó híreket mondta-írta. Most az utóbbi időben sajna sok rossz hír terjeng a topikban. Kép Remélem hgoy minél hamarabb vége lesz ennek a sorozatnak és mindenki újra csak jó híreket hallat magáról. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!
Hallott már valaki a "beágyazódási süllyedésről"???
anna23

Majcsi
Ha nem gond megkérdezhetem hgoy mennyi idős volta picurka?
Teljes szívemből átélem a helyzeted, mert én is átéltem egy vetélést, és tudom hogy milyen rossz, főleg ha már tudtál is róla, illetve ha már a szívhangját is hallottad. Nálam is ez volt. KépKépKép
CSak azt kívánom, hogy légy nagyon erős, minden jobbra fog fordulni!

Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Drága Majcsi!

Nagyon-nagyon sajnálom...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Majcsi

Ez iszonyatos!
El sem tudom képzelni, hogymost mit érezhetsz, pláne a múltkori eset után!!!!
Ha elég erősnek érzed magad, akkor kérjetek egy alapos kivizsgálást, ami talán rávilágít az okokra (genetika, meg ilyesmi).
Mag vagyok döbbenve és nem találok szavakat!
A sajnálom itt olyan kevés!
Próbálj erős lenni és bízni, bármilyen nehéz!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Wish, Tündérke!
Merre vagytok?
Rég olvastam rólatok.

Majcsi!
Tudom, most nagyon rossz neked. Annyi mindent szeretnák neked leírni, de nem tudom olvasol-e, illetve tudsz-e most velünk lenni. Gondolom azért most leköti minden figyelmedet a dolog, illetve még a kórházban vagy.
Tudod nagyon sokan vagyunk melletted, és én soha nem tudtam elképzelni, hogy milyen rossz lehet ez, amíg velem is meg nem történt a rossz. Tudod a családomban sok vetélés előfordult már, el sem képzeled, hogy mennyire derült fény a legutóbbinál. Én sem rejtettem aztán már el előlük, hiszen a családomban összeszámolva olyan 15-20-ra saccolom. Ez az a dolog, amit annakidején én sem árultam el itt a fórumon, hogy szeptemberben miért voltam annyira kiborulva, amikor velem is megtörtént. Rettenetesen ki voltam borulva, illetve kísért ez még ma is engem. Hiszen az egyik legnagyobb tragédia. Hiába próbálsz mag belőle profitálni, mert legalább a terhesség egy kis szakaszáig eljutunk, amikor olyan sok embernek még eddig sem sikerül. (Ne haragudjatok érintettek, még egyszer bocsi). Próbálunk valami pozitívumot kihozni a dologból mindannyian.
Majcsi: arra kérlek, hogy próbáld meg ennek fényében feldolgozni a veled történteket. És majd 3 hónap múlva, tavasszal, amikor minden új életre kel majd, akkor igenis hangoztatni kell a dokik felé, hogy jobban figyeljenek rád. Nem minden áron, de kicsit jobban.
Azt mondta nekem a barátnőm (akkor ez nagyon féjt): "most szeretnél egy beteg babát, vagy a megfefelő időben egy egészségeset", kb így hangzott. Iszonyat dühös voltam rá, de mostmár megértettem, hogy mit akart mondani.
Így kívánok neked kitartást, nagy-nagy erőt, és minden szépet, és hogy legyen olyanok, akik felsegítenek majd téged, ha eljön az ideje, hogy tovább folytathatsd az életet. Ami végeredményben azért nagyon szép...

N

ui.: senkit nem szerettem volna megbántani. Ha mégis sikerült, akkor ne haragudjatok, de ezt gondolom.

Kép
narco

Narco
Pontosan így érzek én is. nekem is nagyon nehéz volt feldolgoznom a kicsim elvesztését, de lassan sikerül. Soha nem fogom elfelejeteni, de meg kell próbálni túltenni magam rajta. Sajnos ugyanezt a mondatot nekem is elmondták, és rettenetesen fájt, hallani a szeretteimtől. De belenyugodtam hogy a természet azt akarta hogy ne akkor legyen kisbabánk hanem később, mikor már jobban fel vagyunk rá készülve. Bízom benne hogy ami egyszer sikerült (igaz csak egy pár hétig) az utánna is fog sikerülni. Szerintem ezzel minden olyan leendő anyuka így van, aki sajnos már átélt egy vetélést.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!
Felétek milyen az idő? Mert itt nálunk Szakad a hó! Szép nagy pelyhekben. Kár hogy én meg itt vagyok az irodában és nem sétálhatók kinn. De amjd ebédszünetben...!!!

Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Zsazsóka!

Igen. Kép

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: