Moni,
Haaat akcio az volt, remelem a hatas sem marad el. A PE-vel kapcsolatban, azert gondolom, hogy korai, mert meg nem esett a hom semmit sem, napok ota 36,6. Majd meglatjuk, azert remenykedem, hogy osszejon nemsokara.
Doris, Bea,
Pont ugy jartam en is, mint Bea, mikor kerestem a retihere viragot, mintha en lennek E.T. ugy neztek ram, vegul az egyik gyogynovenyboltban, azt mondtak, hogy talan a lohere virag masik neve lehet ez a retihere, azt ugyan nem tartanak , mert eleg draga(400-500Ft), de esetleg megrendelik. Egyenlore iszom a cickafark/palastfu koktelt, ugyhogy majd csak utana rendelem meg. Egyebkent ezeket a gyogyteakat erdemes nem akarhol venni, hanem gyogynoveny szakuzletben vagy gyogyaszati segedeszkoz boltban, en az utobbi helyen vettem 30gr csomagokban arultak 130.-Ft-ert. Szerintem ez teljesen normalis ar.

) A Tescoban en is vettem 1x gyogyteat, kb. 2szeres aron adtak, mint mashol.Nekem nem mindegy, ugyhogy inkabb utana jarok, hol olcsobb es a fennmarado osszeget elfagyizom.

)
Beszti,

(
Igen, arra szerettem volna rakerdezni, hogy megkaptad-e a gorbes mail-t, mert en nem kaptam valaszt. Ezek szerint irtal nekem, de sajnos nem jott meg.

( Megtenned, hogy ujra elkuldod, nagyon halas lennek es bocs, hogy ezzel farasztalak.
Kerlek ide kuldd :
timea_k@egon.gyaloglo.hu Breki,
Elkuldened nekem is a gorbedet, elore is koszonom. Mail cim lsd fennt.
Bnemeth,
Sajnalom, hogy nem sikerult, de latom nem vagy annyira magad alatt ez igazan dicseretes. Felnezek Rad! En minden mensibe belehalok egy kicsit…:o(
OFF
Kepzeljetek, vettem egy ujabb terhes konyvet a gyujtemenyembe. A cime Terhesseg hetrol hetre. Itt ill. a Terheskonyvek topicban olvastam rola es nagyon megtetszett, hogy olyan naploszeru es mas, mint a mar meglevo konyveim. Nagy boldogan mutatom a paromnak, mire o: - Es ki terhes itt??? , szoval nem volt elragadtatva. Igaz ez a 4.konyvem ebben a temaban, de hat ennyi oromom csak lehet, nem???
Egy kicsit hosszu lettem, bocsi, de sajna csak egyszer-egyszer tudok jonni, igy mindig van mit meselnem nektek. Jo hetveget mindenkinek.
Sok puszi,
Timici