A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Igen, az esélylatolgatás... A lényeg, hogy egészséges babánk legyen, hogy hogyan, az már mindegy!!! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Pomat,
mekkora volt az "elefántbébid" Kép?

Én semmit nem szedtem, nem ittam pluszba, Ádika 3 óra vajúdás után született meg a 2. tolófájásra, Mini pedig gyakrolatilag 15 perc alatt (előtte másfél órát "vajúdtam"). Anyu velünk dettó így volt, sztem is nagyrészt alkati kérdés Kép

Pusz,
Kata
pankata

Köszi a véleményeket a teáról. Igazából szerintem is alkat kérdése a szülés, de mégiscsak izgatja a fantáziám ez a tea dolog. Bár a dokim szerint, ha az első szülés gyors volt, lehet számítani arra, hogy a második is az lesz. Lottival 10kor értünk be a klinikára, 1/2 12 -kor kerültem szülőágyra és 13.40-kor felsírt elsőszülöttem.KépHát nagyon reménykedem, hogy Linda is is tervezi világrajövetelét.KépKép

Melinda
34

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Rika,én míg Barni a pocimban volt mindennap porszívóztam,és most úgy alszik a porszívó hangjára hogy az csak na!!

Melinda,nekem sem hatott a málnalevél tea,de naponta én 2 bőgrével ittam!!!
De remélem neked használ!!!

Képzeljétek a Barni fogyókurára van fogva!!
3220gr engedtek haza ,és tegnap 3920gr volt a védőnéni kiakadt,és mondta hogy 2 hét alatt ez nagyon sok!!!
Tartanunk kell hogy csak 3 óránként ehet,közte ha nagyon éhes vizet kaphat csak!!!!

Violának,én is boldog névnapot kívánok,tegnap nem tudtam jönni!!!Bocsi!!

Én pedig köszönöm a gratulákat a Barni nevében is!!!
Enikő,neked pedig hogy feltetted a képeket!!

Puszancs mindenkinek:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!
Enikő!
Violának utólag is sok boldogságot!

Bibi!
Nagyon szép és aranyos a kisfiad! Sok boldogságot kivánok hozzá!

Lányok!
Nem tudnátok mufin receptet írni! Azt mondták az almás- fahéjas a legegyszerűbb. Tudja valaki? És papirt kell tenni a mufin sütő formába mielőtt belerakjuk a tésztát? Segitsetek légyszi!!!!!!
Köszi.

Zituska!
druszám, mi van veled? Baba bennt van még a pocidba? Vagy azért nem irsz, mert akció van???

Zita
zita_29

Fogyókúra egy ilyen pici babának? Én teljesen süti vagyok hozzá, mert gyerekem még csak a pociban van Kép, de mióta terhes vagyok azt hallgatom a védőnőktől (és olvasom minden kismamáknak szóló kiadványban), hogy szoptatni igény szerint, ahogy a babának kedve van, és nyugodjak meg, mert az anyatejtől nem fog elhízni... Akkor most mégis? Ha az én manóm "túl" jól fog gyarapodni, számítsak rá, hogy majd beszigorítják szegénykének az evést??

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi: Nem szoktam mostanában ide írogatni, de most megteszem. Ha szoptatod a babádat (igény szerint), akkor annyit ehet, amennyit akar. Persze, ha bírja a pocija, és helyesen szoptatod (vagyis nem csak előtejet eszik állandóan) KépAnyatejes baba tényleg nem hízhat el. Dorka az első hónapokban 2 hetente hízott 5-600 gr-ot. Most mégis egy nyúlánk, arányos felépítésű kölök.
Más dolog, ha tápszert eszik a baba. Ott pontosan be kell tartani az adagokat, mert felfújhatja a manót.
Ja még annyit, hogy én is belementem ebbe a "3 óránként szoptatni" rendszerbe, aztán jöttem ide a Babaszobára a lányoknak sírni, hogy elapadt a tejem. Hetek alatt értem el, hogy újra szopizhatott a lányom, ami azóta is tart (1 éves). Bár a helyettes védőnő engem is leosztott, hogy ő nem híve az igény szerinti szoptatásnak.
Ez az én véleményem, mert nálam ez vált be. Másnak lehet, hogy a 3 óránkénti szoptatás a megfelelő.
kissvirag

Bibi! Lehet, hogy mást mondanak majd a többiek, és a sok tanács közt nehéz eligazodni, de szerintem a védőnőtök nincs a topon. Barni még nagyon pici, ha most betartanátok amit mond, egyrészt a tejed mennyiségének rovására menne (kereslet - kínálat elve), másrészt Barni sírna nagyon, mivel a víztől senki nem lakik jól, nemhogy egy újszülött.
Örülj, hogy szépen gyarapszik, etesd továbbra is igény szerint!

Melinda
34

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Rika! Szerintem porszivossal lehet rendesen kiszivni az orrát! Orsi is rájött sokkal jobb neki, most már ö kéri kapcsoljuk be, söt dugja is az orrába. A mienk sem halkKép Gyógyszert én 37. hétig szedtem

Orsi megint taknyos, de szerencsére megint nincs semmi más baja.

Tudja valaki hogy Nyúlanyónak már megszületett a babája?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! "Nyúlanyó" márciusra vagy áprilisra várja a babót, nem?
Viszont el is felejtettem, hogy olvastam, hogy a négyes ikreknek megszületett az öcsikéje.Kép Te ismered őket, ugye?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

zita_29

Melinda,
Jó, hogy neked is gyors szülésed volt. De ezt ismételgesd el majd a szülésznőnek többször, mert nekem valahogy nem akart hinni és majdnem a zuhanyzóban született meg Mini. Még jó, hogy tudtam, mi az a tolófájás és a Férjem kint várt a folyosón!

Bibi,
Én nem értem, de tényleg! Mármint a védőnénit... Sztem is igény szerinti szoptatás, ez egyértelmű és kb. 2-3 hós korára beáll az ő igényei szerinti napirend, meg a kereslet-kínálat.
Ha én megmutatnám a két Fiú babanaplóját, szegény védőnéni lehet infarktust kapna a hízástól Kép

Zita,
Nem fontos a papír, én csak kivajazom-kilisztezem. Igaz, utána nehezebb mosogatni, de papírt mindig elfelejtek venni Kép

Zituska,
Tényleg???

Pusz,
Kata
pankata

Bibi!
Ha nem hasfájós, nincs semmi baja, szerintem is etesd bátran, amikor csak akarod. Az én védőnénim ezt is javasolta. Az se baj - azt mondta - ha másfél kilót hízik egy hónap alatt. Ha az elején gyorsan hízik, akkor később nem fog annyira, de ez nem baj.

Gira
Vendég

Málnalevél tea: nincs olyan, aki meg tudná mondani, hogy jobb/rosszabb volt a szülése málnalevél teával. Nekem a szülés 16,5 órás volt, előtte ittam rendesen a málnalevél teát. De lehet, ha nem ittam volna, ennyire se ment volna és császár lett volna a vége. Ezt aztán senki se tudja... Én bizti ami bizti a következőnél is iszom. Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!
Nekem a porszívós orrszívás akkor is durva megoldásnak tűnik...
Bibi, ez azért elég gáz, hogy fogyóznia kell Barninak. Nekem még nincs ugyan gyerekem, de ilyet még nem pipáltam... Én ettől függetlenül etetném, aztán majd ha megmozdul, két pillanat alatt ledobja. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,
Az orrszívás babától is függ ám, mert ha van egy gyakran "takonykóros" babócád, akkor jobb ha rendesen leszívod, mert inkább ez, mint arcüreggyuli... Nekünk ilyen szempontból is szerencsénk volt Ádival, elég volt bőven a hagyományos, most pedig még 5 hónap után nehéz nyilatkozni, de eddig kopp-kopp Kép

Kata
pankata

Melinda! Nem tudtam mikorra van Nyúlanyó kiirva. Igen ismerem az ikrek szüleit, de már nem lakunk a szomszédban ritkábban futunk össze. Az ujságban meg nem olvastam, pedig direkt figyelni akartam, nem vettem észre.

Exi! szerintem nem fáj nekik az orrszivás, Orsi tényleg mindig hagyta. Inkább a hangja kellemetlen. Amugy meg ha fájna is kicsit neki, akkor is jobb szerintem mintha arcüreg gyulladást kapna. Mi szájjal szivtuk eleinte az orrszivot, szinte semmit sem szedett ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vagy az orrváladék a baba fülére húzódik és felszúrják. Mivel nem tud orrot fújni, igy muszáj neki kitakaritani. És a porszivós orrszivás ennek a leghatékonyabb módja.
bebefon

HÁt nekem akkor is brutál: nem a fájdalom miatt, akkor nem találták volna ki Kép, hanem a hangok miatt...kegyetlen.
Persze az tény, hogy jól ki kell tisztítani, ehhez nem fér kétség!

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi,
a védőnő egy fa...kalap, már bocs. Anyatejes babát, hogy a bánatban lehetne fogyóztatni??????

Exi,
egyáltalán nem brutál a porszívózás, hidd el, próbáld ki magadon! Kép Kép És sajna muszáj megtenni, mert ha nem szívjuk, csak rosszabb lesz és lassabban gyógyul.
Vendég

Exi: Én is ódzkodtam a porrszívós orrszívótól Boginál nem is volt, mert nem volt takonyos tipusú baba, 1 évesen meg már fújta az orrát!(sünizett és azzal kijött a trutyi) De Viola amióta megszületett szinte folyton szörcsög,hol jobban hol kevésbé, úgyhogy neki elég rendszeresen szívjuk az orrát. Mondanom sem kell mennyire ordít, de inkább üvöltsön az orrszívástól, mintsem arcüreg vagy fülgyula..... sztem

Melinda: És mi lett az 5. baba? Úr Isten 5 gyerek? MegőőőrülnékKép

Bibi: Nagyon szivesenKép!! Jól vagytok? Vigyázz magatokra, mi kollektíve betegek vagyunkKép

Csajok hol lehet venni mézeskalácskiszúrót és pogácsaszaggtót? Se a tecsóba se a corába nem találtamKép
Kata ha nem felejted elKép, akkor a muffinpapírt hol veszed? Anyu hozott egy csomó meggyet meg cseresznyét, sztem abból holnap muffint sütök majd...

Vettem pontyot, főztem hallét, meg sütnivalót hagytam!

Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt lányok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de Zituska megkért, hogy írjam meg, hogy tegnap 13:55-kor megérkezett Boti baba 3680 grammal és 52 cm-rel. KépKépKép A szülés szerencsére simán ment, Boti 4 óra alatt megszületett KépKépKép

További szép napot kívánok mindenkinek!

Timi+Kristóf
(28)

KépKép

KépKép
timika

Timi: Nagyon szépen köszönjük ezt a jó hírt!!

Zituska: Nagy nagy gratula, sok boldogságot kívánunk Nektek! Gyönyörű paraméterekkel született BotiKép A legszebb karácsonyi ajándékKép

E

ceniko
Szeged

Üdv!
Hát nekem annyira nem brutál!!! Szerintem. Ahogy írtam, nem is a fájdalommal van a gáz, hanem a hanggal. Igazán feltalálhatnák a megfizethető árú, de halkabb szerkezetet. Én egyelőre nem nyilatkozom, majd meglátjuk, hogy nálunk mi lesz.
Én is kibírtam a fülészetet...de hát kiderül, ha beborul. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő Kép Szívesen Kép Egyébként olvasgatni szoktalak titeket, úgyhogy Violának én is boldog névnapot és minden jót kívánok - így utólag is Kép

T+K

KépKép

KépKép
timika

Timi: nagyon szépen köszi nagyon aranyos vagy Kép Kristóf még pocaklakó? Mikorra várod? Első baba?
E

ceniko
Szeged

Zituska!
Szuper hír. Lehet már otthon fogtok karácsonyozni. Sok boldogságot.

Enikő!
Dobjál már meg légyszi muffin receptel.
Köszi!

Zita
zita_29

Zita muffosok mentek.....Kép

ceniko
Szeged

Enikő Kép Kristóf még pocaklakó, ma vagyunk pont 28 hetesek és délben megyünk UH-ra Kép Nagyon várom már Kép Első babó egyébként és március 18-ra vagyunk kiírva Kép

KépKép

KépKép
timika

Ceniko!

A pogácsa szaggatót+mézeskalácsfigurát nézd meg a 100ft boltba. Ha ott sincs én szivesen adok neked kölcsön, mind kettőt. Én az ágyba ugysem fogok sütkérezni Kép
Csak szólj! Kép

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zituska,
nagy-nagy gratula! Kép

Zita,
küldök neked én is kettőt, az egyik earl-grey-es, a másik milka csokis Kép

Enikő,
Nálunk holnap négyesben az előkarácsonyi menü rántott velő lesz krumplisalival, azt rendelték a Fiúk. Szenteste Anyuéknál a "szokásos": fokhagymás lepény, halászlé, sült hal, rántott libamáj, mákos guba és mákos, meg diós beigli Kép és most élvezni is fogom, mert tavaly épp az első harmadban voltam...

Pusz,
Kata
pankata

Timi: Hűűű márciusi ifjak lesz, mint BogaramKép Tavasszal szupi szülni (sztemKép)
Nagy már a pocakod?? Merre fele laksz?

Rika: Édes vagy, nagyon köszi, de én mindenképpen szeretnék venni! Azt hiszem ma bemegyünk a karácsonyi vásárra és benézek a Kárász utcán a BoszorkánykonyhábaKép Ott tavaly mintha láttam volna, csak akkor szagundor miatt nem vettem, mert nem bírtam volna +csinálniKépKép Jól vagytok?

Kata: szombaton utaztok? A rántott velő jól hanzik? Te készíted? Konyhatündér vagy?? Kép Sokan undorodnak a belsőségektől, meg a haltól is.....
Fokhagymás lepény? Hogy készül? Nálunk az nem hagyományKép

Viola reggel fél 8kor kelt és most megint alszik, már sírt, hogy tegyük le annyira álmos volt! Lehet front van, nem szokott ilyenkor aludni!
Rlem nem lesz beteg....

Pusz
E

ceniko
Szeged

Gratulálunk Zituskának! Szép nagy baba lett Boti!Kép Sok boldogságot és rengeteg tejcsit Nektek!
Egyébként Boti születését még a rádió88 is bemondta!

Enikő! Az 5. baba kisfiú lett, László Emil.
Karácsonykor mi eddigi szokásunkhoz híven (szerintem utoljára, mert ugyebár jövőre mi már négyfős család leszünk.Kép)megyünk mint a meszes, talán majd 27-én leszünk itthon. Akkor majd csinálok vmi különlegeset, de még nem tudom mit, majd felmérem a terepet.Kép

Melinda
34+1

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő: Igen, szerintem is ideális a március, már kifelé megyünk a télből és végre jön a jó idő, amit annyira szeretek Kép De persze a téli babónak is ugyanúgy örültünk volna Kép Nálatok Bogi még halak vagy már kos? Pocak: hát, összehasonlítási alapom még nem nagyon van, de az elmúlt pár hétben elég sokan mondták, hogy látványosan megnőtt a pocakom Kép És még messze nincs itt a vége KépKépKép Mi Alsóvároson lakunk, közel az állomáshoz. Ti?
Viola szerintem csak a frontot érzi; az előbb beszéltem a párommal, aki elég érzékeny az ilyen időjárás változásokra és ő is panaszkodott, hogy nagyon fáj a feje Kép UH után írok még Kép

Pankata Kép Ez a mákosguba nagyon jól hangzik KépKépKép

Pussz

T+K

KépKép

KépKép
timika

Még azt szerettem volna mesélni, hogy megvettük azaz kikölcsönöztük a fenyőfátKép Az Ady térről, ami a Délagyarba is meg volt hirdetve! (köszi Exi, hogy szóltál, mi nem járatjuk a DM-et nem tudtam volna), szóval olyan 11 fele értünk oda és már csak kb 5-6 darab volt ami még nem volt lefoglalva-eladva, sztem aki dél után ment már egyáltalán nem kapott, bár nem tudom, hoztak-e újabbakat ahogy fogyott....
Na a lényeg, hogy 3000 ftot fizettünk amiből 2000 ftot visszakapunk ha visszavisszük! Január 5.-ig maradhat, de előbb is vissza lehet vinni a Fűvészkertbe, vagy 5.-én az Ady térre!

Nem túl nagy fa, kb 1,3 méteres de én még kisebbet szerettem volna csak nem volt Kép Szal pici panelbe max ekkora való szvsz!
De a lényeg, hogy igazi fenyőillatú karácsonyunk lesz + sikerül megmenteni egy fát a biztos haláltól ez már megérteKépKép

Melinda: Szép nevet adtak a picinek!Kép
Dejó lesz nektek nagyiztokKép

E

ceniko
Szeged

Zituskának garatulálok!

Enikő!

Bezzeg a Noémi nem alszik.6h-kor kippattant a szeme,és azóta már szétszedte a lakást.

Timi!

Üdv.köztünk.Gratulálok!

Ildi
tfildiko

Enikő,
Hogy én konyhatündér??? Kép vannak "specialitásaim", mint pl. a majonézes krumplisali, meg bizonyos sütik, amiket a család imád. A rántott velő nem nagy kunszt, még nekem is megy, de már előre "sírok" ha a puceválására gondolok Kép
A fokhagymás lepény Palócföldről származik, nagyikámék salgótarjániak (voltak) és minden karácsonykor ezt ő készíti. Igazából egy semleges, mondhatni ízetlen krumplis lepény, amihez mindenki maga pucolja a fokhagymát és harapja hozzá. Így kezdődik a Szentesti vacsi nálunk.

Timi,
Na igen, a mákusguba a másik, ami szintén Nagyikám "reszortja", ő süti a "kiflit" is hozzá. És nálunk kétféleképpen eszik, Nagyapám olajosan, Apu cukros vízzel. A család többi tagja a beiglire szavaz Kép
Tavasszal a mi családunkban esküvők voltak, így a babák vagy téliek, vagy ősziek Kép. Mini kivétel, ő nyári babóca.

Pusz,
Kata
pankata

Timi: KosKépKép de az a tipikusKép Õ 25.-én született!
A Micimackó bababolt utcájában lakunk Rókuson!
És tuti, hogy fiú lesz? Hihi hallottam én már olyat akinek a végén "leesett" a kukija, ugye Gira???KépKépKép Úgyhogy sztem agyaljatok azért a lánynéven isKép Vagy van talomban?

Ne haragudjatok, szómenésem van, nem kell főznöm, fel van takarítva a kicsi alszik, a nagy kiküldött vonatozni egyedül szeret, szal uncsizomKép

ceniko
Szeged

Enikő!
Mi is átaludtuk az egész délelőttöt...mindketten Kép Biztos front van.

Gira
Vendég

Zituska,nagyon-nagyon gratulálok,örülök hogy ilyen hamar meglett a baba!!
Remélem nem fáj nagyon a gát sebed!!!
Gondolok rád!!!

Enikő,vasárnap összeszedtem valami hányásos vírust,szerencsére egy du. alatt végig ment rajtam!!
Mondta a doktornő,hogyha nem múlik el be kell mennem infulzióért nehogy kiszáradjak,de szoptatni nyugodtan szoptathatok mert a Barnint megvédi az anyatej!!!!

Dancsinak teljessen egyetértek a porszívó órszívóval kapcsolatban,inkább minthogy arcüreg gyuszija legyen!!!

A szopizással kapcsolatban,szoptatok rendessen de próbálom hogy 2 óránként etetni!
Az a baj ha össze-vissza eszik akkor fáj neki a pocija!!!

Barni imád kint a levegőn,délelőtt és délután is kint vagyunk vele!!!

Lehet hogy már nem jövök karácsonyig úgyhogy mindenkinek:

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS,SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!
Puszancs:bibi és családja

Kép
bibi226

Sziasztok!
Zitusnak nagy gratulaKép

Kata!
útálok vásárolni is, olyan bunkók tudnakl lenni az eladókKép
én sosem értettem ezt a 3-at próbálhatsz egyszerre rendszert. külföldön ha akartam az egész boltot bepakolhattam a próbafülkébe a kutya nem szólt, sőt még vissza sem kellett pakolnom, volt olyan h. a fél üzletet felpróbáltam, de végül nem vettem semmit és nagyon kedvesek voltak, de itt??????
felpróbálsz valamit, ha nem veszed meg gyilkolnak a szemükkel.
közben kitaláltam, biztosan zavarja őket a telefon, piszok nagy meló a bélyeget "felnyalni" a borítékra, meg megszámolni a pénzt(géppel) Kép

Én is akarok moziba menni, tudjátok mit szeretnék megnézni????
Fűrész 2.
az 1 brutális volt, unokaöcsivel nézzük ezeket a filmeket, senki más nem bírjaKép mi imádjuk.
Vendég

Sziasztok! Megjöttem az UH-ról, kismanóval szerencsére minden rendben van, 1100 grammra saccolta az UH a súlyát Kép

Enikő Kép Akkor nem lehet könnyű Bogival KépKépKép Neked mi a horoszkópod? Kérdezted, hogy biztosan fiú-e a baba. Egyelőre a 17. héttől minden UH-n azt mutatja, hogy ő bizony kisfiú KépKépKép Most is mondta a Sikó, hogy még mindig kisfiú, nem változott a neme Kép Azért persze gondolkoztunk lánynéven (biztos ami biztos), valószínűleg Noémi Csenge lenne Kép

Mi is szerettünk volna fát kölcsönözni, de mire a párom odament az Ady térre, már az összes elkelt Kép Úgyhogy idén újra vettünk egy kis gyökeres ezüstfenyőt, majd a párom egyik kollegája elülteti a kertjükben Kép

Pankata Kép Úgy meg extra finom lehet a mákosguba, ha a nagyid készíti hozzá a kiflit Kép Nálunk halászlé lesz, rántott hal majonézes krumplival és utána bejgli. Meg sütök még mézeskalácsot is Kép

Tfildi Kép Köszi az üdvözlést Kép

GiraKép most hallottam, hogy állítólag kettős fronthatás van...

Zozo Kép Beállt nálatok a szoptatás?

KépKép

KépKép
timika

Szia Timi!
milyen mini a baba 1100g Kép Vivi is volt 1szer ekkoraKép
az jó ha minden oké. tiszta para voltam az ilyen vizsgálatok előtt állandóan.
sokat vártál az UH-ra?

nem szopizik (sajnos), néha minimálisat, tápszert eszik és valamennyi tejet, amit fejek (nem sok) meg amit kapunk (az se sok)

mi töves fenyőt vettünk, nem tudom milyen fajta, de nem szúr, virágkertészetben vettük kb.1m-es és 9ezer FT volt, gyönyörű.
Vendég

ja, és tegnapelőtt már fel is díszítettükKép
Vendég

csak 1bajunk van Vivi nem tud kakilni a tápszer miatt, hashajtózunkKép
tegnap nyakig sikerültKép szó szerint minden olyan lett.
Vendég

Zozo Kép Igen, olyan kis törékenyek Kép De képzeld, most beszéltem az Incivel (védőnő) és azt mondta, hogy az UH által becsült súly csak a csontok súlya, amire még rájön a husi is, ami kb. 0,5 kg. Így viszont "már" 1600 gramm, ami elég szép, nem? Kép Kb. olyan 40 percet vártam az UH-ra, de most nem féltem, pedig alapjáraton én is elég parás tudok lenni Kép

Sajnálom, hogy nincs elég tejcsid, de a lényeg, hogy Vivi rendesen fejlődjön. Van vmilyen homeós bogyó, meg süti, meg szoptatós tea, amik állítólag segítenek a tejszaporításban, ezeket próbáltad már? A hashajtóhoz nem tud Vivi hozzászokni? Egyébként a kamilla tea is hashajtó hatású.

T+K

KépKép

KépKép
timika

elvileg nem szokik hozzá, d.nő szerint, a kamilla nekem is szimpibb, holnap jön a védőnő és rákérdezek, azt cukrosan kell neki adni. hosszútávon
jobb lesz sz.tem.

1600? nem semmiKép nem is tudtam h. acsontok súlyát méri a gép.

a szopis teát próbáltam, mióta megjött(Hurrá) azóta még kevesebb a tejem.
Vendég

Bibi: Csak ha átment rajtad a hasmars! Rajtam ez a rohadt nátha sehogy se akar átmenniKép

Gira: Hát lehet, h front van, mert most megint alszik mind a kettő!Kép

Zozo: Mi is töveset vettünk volna, ha nem tudunk kölcsönözni. Azt mondták az Ady téren, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a kölcsönfa iránt, és jövőre biztosan még többet hoznak!Hát nem árt, mert 1 óra elteltével szinte mind eladták!

Timi: Hát az 1600 gramm már egész jó súlyKép Én se tudtam, hogy az uh a csontok alapján méri be a babát... Hát nem könnyű vele, az tuti, pláne úgy, hogy a párom is kos, és 2 kos...hááááátKépKépKép Meg elég rossz a Bogim természete, akaratos, hisztis, rosszul fogadta a tesót, teljesen kikészültem tőle, de mára már azért kicsit normalizálódott a helyzet, a "nyugtatóknak" köszönhetőenKépKép Vért izzadtam vele, de hát ez van! Senki se mondta, hogy könnyű leszKép Én vízöntő vagyok, mint ViolámKép
A Noémi Csenge is nagyon jó választásKép Ha lesz újabb infód Zitusékról azt azonnali hatállyal oszd meg velünk kérlekKép! És mond meg neki, hogy puszikáljukKép

Szerettem volna elmenni a karácsonyi vásárba, meg a Dómba megmutatni Boginak a jászolt, de ha igy fog esni a hó nem tudunk elmenni. Apa egy haverjának segít költözködni! Úgyhogy nem tudom lepattintani Violát!
Volt valaki a Dómba?

Puszka
E

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?