A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Manda Kép
Én pénteken voltam ilyen. Otthon takarítottam, jó sz.r kedvem volt, bepusziltam 1 üveg rosét, és bömböltem magamban. Mire hazajött a férjem totál "jó" hangulatba kerültem, úgyhogy nem győzött vígasztalni.
Néha tényleg ki kell jönni valahogy a szomorúságnak. Jobb, mintha bent maradna az emberben...
Küldök röhögőset: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszi SzilvaKép
Örülök Marynek és én is nagyon boldog karácsonyt és egy babás új évet kívánok neki és persze neked is és mindenkinek!!!
Én inni nem merek, bár lenne itthon mit, de este újabb vacsora a Karcsiék cégénél.
Úgyhogy józannak kell lennem. Tényleg fárasztó volt a hétvégi tapétázás?

manda

Manda Kép
Szombaton befejeztünk mindent. Vasárnap kedves férjem lecsiszolta flex-szel az emeleten a betont, mert magas volt a laminált-hoz. Az összes port az alsó szinten landolt. Képzelheted, minden csupa por lett, úgyhogy mindent le kellett törölni, porszívni, stb. De legalább kitakarítottam. Minden rosszban van valami jó.
Akkor tényleg ne igyá, majd csak a vacsorán egy keveset. Különben is, neked már egészségesen kell élned, nem sokára babák fognak csücsülni a pocakodban Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszi Szilva, de majd meglátjukKép
Most megint visszamegyek takarítani és már nem jövök netezni. Jó pihit neked estére!
Majd holnap benézek!!!

Pusszancs

Manda

manda

Manda Kép
Szia! Jó mulatást!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Holnap nem dolgozom, meg az ünnepek között sem. Nálunk ilyenkor üzemszünet van, úgyhogy alig lesz bent valaki. Sajnálom, hogy az a fránya szgép így betett nekedKép Remélem, azért pihizni is tudsz valamennyit az ünnepek alatt. Én többször benézek majd a két ünnep között, majd figyelem, vagy-e.Kép
Marynek üzenem, hogy továbbra is pihizzen sokat, és nagyon szorítok neki 30-ára!Kép

Manda
Úgy látszik, mostanában mindenki ilyen letargikus hangulatba került. Én már kezdek kilábalni belőle. Lehet, hogy nem pre-, hanem postmenstruációs szindrómám van?Kép Jó takarítást, estére meg jó bulizást!

AmicaKép
Remélem, ma végre eljutsz a dokihoz! Várunk a hírekkel.
gtünde

Tüncsibe Kép
Puszi neked! Majd pihizek is. Nem töröm össze magam a munkával!
Akkor azért még biztos "beszélünk" !

Kép
Kép
szilva069

Itt egy kép, hogy a szomorkodós-depiseket felvidítsa, a címe: JégkrémKép

Kép
gtünde

Szilcsike
Igen-igen, "beszélünk"Kép
gtünde

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést még egyben vagyunk. Kép
A doki szerint egyben karizunk.
28.-ig szeretnék igazából megszülni, mert a doki elutazik 29.-n külföldre. Kép Kép Kép

BarbiKép
Sikerült valamit intézned papír ügyben. Én javaslom jelentsd a rendőrségen, úgy kapsz valami ideiglenes iratot, ami jó a személyi stb.. helyett. Várj egy hetet vagy az újévig, mert hátha visszapostázzák neked.
Nekem tavaly karácsonykor ellopták a pénztárcámat benne volt az összes iratom. A pénzt kivették, de a pénztárcát beledobták egy postán a levelekhez és a posta visszaküldte nekem. Ha zsebtolvaj vitte el szerintem ezt fogja tenni.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Tündi! Kép

Hogy vagy? Te is sürögsz -forogsz a konyhában?
Én most sütöm a beiglit, utána kellene valami mézeskalácsot sütnöm.
Most éppen keresek receptet. Kép

Kép
lara26

sziasztok csak bekukk és mindenkinek kellemes békés karácsonyt szeretnék kívánni
és van szívhangunk és kezdek kicsit jobban lenni
puszi mindenkinek
gili
gilingalang

Sziasztok Lányok!
Mi ez a sírós hangulat? Jön a Karácsony, kívánom, hogy hozzon mindenkinek vidámságot!

Szerencsére holnap nem kell dolgoznunk, nem bánom, mert már nagyon fáradt vagyok.

Szilcsike, jó ötlet a kívánság. Majd éjfélkor gondolok rátok.

Velem semmi különös. Most megnéztem 13. napon vagyok. Ha lenne Lh-teszem elvileg ma lenne +. De ebben a ciklusban nem néztem hőt se. Így nem tudom hogy állok, de azért az időszakot nem hagyjuk ki.

Aki már nem jön Kellemes Karácsonyt kívánok!
Kép

Kép
mofly

Sziasztok!
Szilva meg tudlak érteni a szgéppel kapcsolatban. 5 évvel ezelőtt utolsó éves főiskolásként pont a szakdolgozati leadási határidő előtti este szállt el a szakdolgozatom a gépemről. Háát nem is voltam nagyon kiakadva.Kép Azóta néhány havonta archiválom az anyagaimat...

Gtünde nagyon tetszik a kép. Ha én ezt tudtam volna korábban is...KépKépKép
banyanya

Sziasztok!
Voltam!!!!!!!!!
Kölyöknek van két keze, két lába, mozgott éppen és 38mm!Kép
Most többet nem tudok írni, kép talán holnap sikerül, szép álmokat!
Én megnyugodtam, hogy nől, fejlődik, így könnyeb émelyegni isKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Amica!
Gratulálok!Lám még nem is olyan régen...szomorkodtál,hogy nem akar,a férjed 3.babát,ma meg már integetnek egymásnak!
Ügyi vagy!
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva, Tundi, Manda, Amica Kép kosziiiii a drukkokat !! jol esik, no meg el is fog kellni holnapra...+++++++
Tuncsike - a vonat remelem szerencset hoz...

En is ki szoktam bukni neha,,az is kell, a bogest jot tesz + tisztitja a konnycsatornakat Kép Kép - a rose meg jobbat tesz !! Kép
nekem is jol esik magamat sajnaltatni, csak felesleges hosszutavon folytatni, mert mindig rajovok, hogy magammal szurok ki.....Kép
Remelem a Karacsony mindenkinek szep lesz es jovore tobben leszunk / lesztek a fa alatt.

Kandi, Agi, Banya, Giling, Gyugyik, Mofly, Lara, Babcsi, Wish, Krisz, Barbi, Mary, Elisabeth Kép KépKép Boldog KAracsonyt, ha nem talalkozunk, - bar en meg a holnapi inszem utan tuti, hogy benezek..

jo ejt : Sackolany
saci

SackólányKép
Drukkolok az inszemhez, írd meg mi volt. Az eredményeid nagyon bíztatóak.
Úgy látszik ez egy kiborulós időszak. Én kedden buktam ki. Annyit sírtam, hogy még szerdán is be voltak dagadva a szemeim. A kollegák meg csak kérdezgették, hogy mitől vagyok olyan nyúzott. Szerintem van valami a levegőben. Majd a karácsony helyretesz minket.

SzilvaKép
Jól tetted, hogy bepusziltad a rosét. Én is szeretem, de már megfigyeltem, hogy rosszkedv ellen nem jó az egyedül ivászat, mert még jobban elszontyolodik az ember lánya. Máskor hívj társat!
Tudod mit? Legközlebb majd on-line baritozunk (ezt gyerekkoromban mondtuk a tesómmal csak akkor még Traubit ittunk). Én is kibontok egy üveggel meg Te is, aztán a számítógép előtt csevegünk és jókat rötyögünk. Sőt, más is bekapcsolódhat.

Kép
Kép
tiza

Lányok Kép
Kihalt a topic Kép
Gondolom már mindenki a karácsonyra készül.
Egyedül én dolgozom csak Kép Szörnyű, ráadásul teljesen egyedül vagyok az irodában.
Maryvel megbeszéltük, ha tudom úgy alakítom a dolgaimat, hogy akkor megyek be a BMC-be, mikor neki lesz eredmény. Remélem jó Ómen leszek Kép

Sackólány Kép
Remélem jó nagy tüszőid voltak, amik éppen megrepedtek, és szép vastag mnyh-ba tud majd beágyazódni petike! Drukkdrukkdrukk a sikerhez!

Amica Kép
Már végtagokat is láttatok a 4 centis babócán? Ez csodálatos lehet! További jó émelygést kívánok, de azért lassan talán már jobb lesz!

Kandi Kép
Mindig olyan jó képeket raksz be Kép

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Te mék dolgozol?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!

A rendőrséget tegnap letudtam, bejelentettem az irataim eltünését nem volt egyszerű feladat de túl vagyok rajta, jövő hét szerdára kaptam időpontott az okmányirodától.

Saci csak ügyes, már most küldök babatapit az inszemhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

AmicaKép örülök hogy végre eljutottál a dokihoz és hogy már ekkora babát látott!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tiza Kép
Igazad lehet az egyedül ivásban Kép
Az a baj, hogy én általában egyedül iszom, mert a férjem sose nem iszik semmit a colán kívül Kép
Persze ez nem baj, nekem egyedül is jól esik a finom borocska. Mikor megismerkedtünk cikinek éreztem, hogy mindig csak én iszom, de már nem zavar (remélem őt sem) Kép
Jól hangzik a online ivászat! Meg kell valósítani, csak az a baj vele, hogy egyenlőre csak a m.helyemen tudok netezni, itt meg nem biztos, hogy tolerálnák az alkoholizmusomat Kép

Kép
Kép
szilva069

Szép jó reggelt!
Csak bekukkantottam, mert itthon ez a nyitóoldalam. Most megyek Anne Geddes képeket keresgélni, mert a húgom lányának csinálok naptárat, abba kellenek.
Aki még dolgozik, annak jó dolgozást!

Sackólány
Ügyes legyél!!Kép

Szilcsike
Hallgas valami szép karácsonyi zenét, attól jobb kedved lesz.Kép
gtünde

Saci! Én is küldöm Neked a drukkokat!Kép
Szilva nem vagy egyedül. Bár én már nem dolgozom, mert a suliban téli szünet van, azért itthon bekapcsoltam a gépet... Ha van kedved, akkor ráérnék takarítás közben egy kis csevegésre-fecsegésre.KépKépKép
banyanya

Amica! Neked pedig gratulálok a babucihoz. Én is már szívesen tartanék itt...Kép
banyanya

Sziasztok lányok!

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Banya Kép
(Valaki már kérdezte, hogy nem baj a megszólítás?)
Szóval én benne vagyok a csevelyben, mert eléggé kihalt a munkahelyem.
Szerencsére én már az otthoni takarítással végeztem. Áll a fánk, ma fogunk a férjemmel karácsonyozni, mert szombaton reggel elutazunk vidékre. Az ünnepi vacsorához is megvettem már mindent.
És mi lett a szakdoliddal? Az elég ciki lehetett. Ha csak újra kell gépelni nyomtatásból, az is elég hosszú idő. Hacsak nem vagy gépíró, mint én Kép

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
Nincs különösebben rossz kedvem, de a karácsonyi zene jó 5let, majd nézek valamit a rádióban.

Wish Kép
Hova tűntél? Karácsonyi készülődés?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép Nyugodtan hívhatsz banyának. Nem véletlenül választottam ezt a nevet.KépKép Tudod az angyalka már foglalt volt.KépKépKép
Hááát nem voltam (vagyok) gépíró.Kép Egy nagy szerencsém volt a szerencsétlenségben, hogy egy néhány hónappal korábbi változatát megtaláltam a gépemen. Tehát egy éjjel alatt megírtam-kiegészítettem, na nem lett így vmi nagy szám...
A férjem pont most próbálja a fánkat belefarigcsálni, pontosabban beletuszkolni a karácsonyfa talpba, de vhogy nem akar összejönni... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a konyhakéssel próbálgatja mindezt véghezvinni. Kép
banyanya

SzilcsibeKép
Igen, még dolgozom. Vagyis inkább azt mondanám, hogy bent vagyok a munkahelyemen. Nem akartam szabadságot kivenni, mert ez csak fél nap (pénteken 1-ig vagyunk) és úgy sincs semmi. Csak netezek.

ElizaKép
Mi volt a kineziológusnál? Meg voltál vele elégedve?

Kép
Kép
tiza

Szia Tiza!

Nagyon megvoltam vele elégedve, mondhatom azt, hogy maga a csoda, ami ott volt. Még négyszer megyek , aztán egy hónap múlva. Ajánlom neked is! Szerintem érdemes!

Kép
elizabeth25

Banyangyal Kép
Ez is hosszú Kép
Fő, hogy sikerült valahogy rekonstruálni nagyjából a sz.dogát!
Nehogy megvágja magát szegény férjed! A konyhakéstől lehet, hogy búcsút vehetsz Kép
Nálunk persze még a fa beleállítás a talpba is rám maradt Kép Már megszoktam. A férjem mindig az utolsó pillanat után hagyja, ezért kell nekem csinálni, ha fel akarom díszíteni. Ügyes nem?
Mondjuk nekünk tök jó talpunk van, mert bármilyen átmérőjű fenyő belefér, két csavarral kell összehúzni, és beáll frankón a fenyő Kép

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Teljesen igazad van, minek elpocsékolni egy ilyen napot szabira. Nálunk is félgőzzel megy a munka (csak a főnökök elött kell dolgozást színlelni). Jó, hogy mégsem vagyok egyedül. Te is és Banya is!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Azt hiszem én is megtanulom a fenyő talpba faragását, mert a férjem minden évben órákig foglalatoskodik vele és mindig ferde lesz a fenyő. Szerinte nem gáz és elkezdi alulról polcolni a talpat valami papírral, hogy egyenesnek látszon. Tavaly 3x küldtem vissza.
Pedig kb. 1,2 m-es fánk szokott lenni.

ElizaKép
Örülök, hogy jól sikerült, de én inkább kihagyom. Szerintem csak annak válik be, aki hisz benne.
Egyébként mint mondott a babásodással kapcsolatban?

Kép
Kép
tiza

Felderítette azokat a lelki okokat, ami miatt eddig nem sikerült, és megmondta, hogy kb. mikor leszek babás. Kép
Amúgy én sem hittem benne, de tudod mikor elmond olyan dolgokat az életemből, bizonyos időszakokból, életéveimből, amiket csak én tudok, más nem, főleg ő nem , mert nem is ismer, hát akkor majdnem leültem. Kép

Kép
elizabeth25

Tiza amúgy nektek már van babátok? Ha nincs, mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

SzilvaKép
Hmmm, már mi is gondolkoztunk azon, hogy lehet, hogy be kellene végre szerezni egy normális talpat... De vhogy mindig elmarad...
Elizabeth! Felkeltette a kíváncsiságomat ez a kineziológus. Mesélnél egy kicsit arról, hogy mit csinált veled, mit éreztél stb.?
Tiza jó netezgetést! A nővérem barátjának, szegénynek még holnap is kell dolgoznia.Kép Na én erre nem volnék hajlandó!
banyanya

Banyanya, leírom mailben, ok?

Kép
elizabeth25

Látom, már elkéstem a kérdezéssel. Elizabeth esetleg meg tudnád adni a kineziológus számát? Érdekelne a dolog.Kép
banyanya

Hmmm mintha mindig utólag sikerülne csak választ küldenem...Kép Elizabeth előre is köszönöm. Az email címem linkoczi@freemail.hu
banyanya

Banyanya, elküldtem neked. Kép
A többit majd ő elmondja neked. Kép

Kép
elizabeth25

Szilcsi!
Ha minimálbérrel mentem el táppénzre (persze csak annyival jelentettek be, minek is a diplomámKép) akkor mennyit fizet utánnam a cég? Azért kérdezem, mert elég ferdén nézett rám tegnap a főnököm, de nem érdekel, egy építészirodában van ám azért pénz...
Tudom talán két hétig többet és azután?
Ha lenne pár szabad perced megköszönném ha válaszolsz. Puszi!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
A táppénz 1/3-át a munkáltató fizeti, még a minibál béres bejelentéssel is. Biztosan ez nem tetszik neki, de ne törődj vele. A minimálbért is kaptad, míg dolgoztál? Mert ha nem, akkor aztán meg mégúgyse legyen lelkiismeret furdalásod, mert egy csomót spórolt rajtad!
Jól vagy ma?

Kép
Kép
szilva069

Banya Kép
Az biztos, hogy szuper, hogy nem kell várnom a férjemre a fafaragás terén, és tök egyszerű beállítani.
Az egyik kollegám csinálta nekem tavaly karácsonyra. Szép kézimunka. Nagyon örültem neki Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica
Gratula a gyönyörű szép kezes-lábas babódhoz!Kép

Szilcsike
Látom, többen is felkaroltak. Látod, nem maradtál egyedülKép

Banyus
Ezek a férfiakKép Komolyan, néha olyan kétbalkezesek tudnak lenni. Még jó, hogy vagyunk mi nőkKép

Elkészült a naptár. Szerintem tök jó lett. Már két éve csináltam egy cicásat is.

Most megyek, mert még be kell mennünk a városba.
gtünde

Amica Kép
Ja és azt nem írtam, hogy az első 15 munkanapot (betegszabadság) is a munkáltató fizeti, ami álatalában a munkabér 75 %-a. Aztán látom, hogy ez csak a bejelentett fizu. Piszokság. Mi is minimálbérrel vagyunk bejelentve, de van egy olyan megállapodás, hogy 3 hónap táppénzkiegészítést fizetünk a dolgozónak a tényleges béréhez igazítva.

Kép
Kép
szilva069

Banya itt vagy még?

Kép
elizabeth25

Szia Elizabeth! Most gyorsan visszanéztem, de mennem is kell, mert most már én is beszálltam a fa elleni küzdelembe.Kép Tiszta tűlevél az egész lakás. Majd hza megnyertük a fa elleni "csatát", jelentkezem. Köszönöm a telefonszámot, megkaptam.Kép
banyanya

Banya Kép
Hajrá, szurkolok nektek! Vesszen a fa Kép

Eli Kép
Te mit csinálsz? Otthon vagy, vagy dolgozol?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?