A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hú, elég gyorsan sikerült legyűrni a fát. Azért beszereztem néhány sérülést. De a lényeg, hogy végre áll a fa, és még ki sem kellett kötni.Kép Mondjuk elég gáz, hogy végül egy kövekkel teli sárga felmosó vödör lett a talp, amit nem győzök most vhogyan álcázni. KépKépKép
banyanya

Szilva, bent vagyok a melóhelyen Kép

Kép
elizabeth25

Banya Kép
Jézusom? És mi lett a talppal?

Eli Kép
Sorstársam Kép
Nyugtass meg, te sem viszed túlzásba a munkát Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva, hát nem Kép Elvileg háromkor elmehetünk haza.

Kép
elizabeth25

BanyaKép
Hát a netezgetés jobb, mint a takarítás, de ellentétben Szilvával én még nem végeztem vele.
Én sem szeretnék 24-én dolgozni. Habár a férjemnek sem lesz jobb, mert a bátyám jön haza Amerikából és neki kell várnia a reptéren. Én sajnos nem vállaltam be a pesti vezetést.

ElizaKép
Még nincs babám, terhes sem voltam soha. Tavaly szeptember óta próbálkozunk, de 1 évig nem foglalkoztunk vele különösebben. Csak kb. 5 hónapja figyelem a ciklusomat és járok orvoshoz.

Kép
Kép
tiza

Tiza és a doki mit mondd? Amúgy hogy figyeled a ciklusodat?

Kép
elizabeth25

SzilvaKép Nem bírta megtartani a fát. Pedig mi aztán tényleg próbáltunk mindent bevetni: kikötözés, kikövezés, falnak döntés... Csak egy könnyű műanyag talp volt, ezért nem bírta el a fánkat. Bár én kis fát szerettem volna, a kiválasztást a páromra bíztam. Ma egy kissé meghökkentem amikor megláttam a fát... De most ismét mennem kell, mert próbálok még vhonnan néhány tonnányi díszt előállítani-keresni a fához.KépKép
Eliza majd azért még szeretnék veled konzultálni a kineziológusról.
Mindenkinek jó időtöltést a melóhelyen!Kép
banyanya

Banya, két ünnep között nem leszek, otthon pedig nincs net, úgyhogy legközelebb jan. 2án tudunk beszélni.

Kép
elizabeth25

ElizaKép
Voltam vérvételen, Uh-n, a férjemnek kiskatonavizsgálatot csináltak és minden teljesen rendben van. Már csak egy lapar van vissza januárban. Utána majd meglátjuk.
A ciklusomat úgy figyelem, hogy hőmérőzök, csinálok LH tesztet és nézem a cervix nyákot és megpróbálom úgy alakítani, hogy ovuláció környékén mindenképpen legyünk együtt, lehetőleg 1-2 naponta. Eddig nem sok sikerrel.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
ElizaKép
Nekem is küld el a kineziológussal kapcsolatos véleményedet stb... m.anda@freemail.hu

SzilvaKép
Én is itt vagyok, de folytatom majd a takarítást. Sajnos a kedvem nem lett jobb.Kép

TüncsibeKép
Szióka! Aranyos a kép, de sajnos a kedvemen nem segített. De köszi!

AmicaKép
Örülök, hogy minden rendben a babóval! Vigyázzatok továbbra is magatokra!

manda

Manda nem a véleményemet küldtem el , azt röviden ide is felírtam, hanem a nevét és az elérhetőségét.

Kép
elizabeth25

Manda Kép
Na ne máááá, tessék jobb kedvre derülni, mert szólni fogok Karcsinak!

Karcsi Kép
Csinálj valamit Mandával, hogy jó hangulatba kerüljön Kép

Kép
Kép
szilva069

Lányok!
A főnököm elengedett, úgyhogy megyek intézem a dolgaimat. Legközelebb január 3-án leszek, de majd megpróbálok otthon is netezni.
Mindenkinek kellemes karácsonyt és babásodást kívánok! "Terhesedjetek"!

SzilcsibeKép
Neked Pirikét kívánom végre.

MandaKép
Legyen jobb kedved! A karácsony nem a búslakodás ideje. (Tudom, könnyű azt mondani.)

Sziasztok
Tizomp

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép
Visszajöttem, csak felmostam kint a lépcsőházban, mert most én voltam a héten a soros(de csak a mi szintünkön és lent a közös részen)

Mindenkinek ezt a kis versikét küldöm szeretettel karácsonyra:

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák,
felmelegedsz s szívedet öröm járja át.
Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív,
valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid!
Boldog karácsonyt!

Én is kívánom magam és férjem nevében, hogy mindenkinek váljon valóra a legszebb álma a jövő évben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manda és Karcsi

manda

Már jobb a kedvem, de már alig várom, hogy a Karcsi hazaérjen. Biztos azért depiztem, mert dolgozik.

manda

ElizaKép
Azt gondoltam azért, írsz arról és elküldöd email-en, hogy milyen volt, mit mondott, ha nem titkos, stb...

manda

Manda & Karcsi Kép

Köszönjük a szép verset. Nagyon találó!
Én egy szép cipőt szeretnék!
Na jó ez csak vicc volt, másra vágyom....

Karcsi is otthon van?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Még nincs itthon, a nevében írtam.

Cipőt bármikor vehetsz magadnak, tudsz mást?Kép

manda

Huh Manda nagyon összetett a dolog. A lényeg, hogy sokmindent elmondott a múltamból, amit csak én tudtam, más nem, főleg ő nem, tehát olyan, mintha jósolt volna. Megállapította, hogy van pár dolog, amit a múltban helyre kell tenni, és utána jöhet a jelen. Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Szilcsi köszönöm! Rajtam annyit spórolt már, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!!! Négy éve 22.600 és 32.000 között vagyok itthon... Mondanom sem kell mennyit spóroltam már.
Közben megjött ebédelni a férjem majd jövök!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Új ruha? Netán egy bunda? Kép

Kép
Kép
szilva069

Iza, Szilva, Barbi, Tundi, Banyanya Kép - koszi a drukkokat ! azert sikerult biztos kar. elott, mert gondoltatok ram,,,++++ KépKép
ez uttal nem leszek ovatos,,nem szedek be semmiylen gyogyszert, mert ezt az allapotot is ki szeretnem probalni. Hatha ez jon be Kép. Meg mindig van 2 inszemem, es akkor megint pozitiv leszek es szedem az utrot es tarsait,,de most nem erdekel. Hulye vagyok ??! (tudom, hogy igen.)

Elisabeth Kép es mikor leszel babas? mikorra mondta?
ez nagyon erdekes...en abszolut hiszek ebben, ha jo helyre jarsz es nem...de mivel a multatbol is sok mindent tudott, igy meggyozo

Manda, Karcsi,, KépKép hogy vagytok???

Szilva Kép meddig dolgozol?? kitartas !! Kép Ez nem fair,,menjel haza "pockot mosni", meg ilyesmi...Kép

Babcsika Kép , Wish Kép hianyoztok ! ugy latszik oriasi fozesben vagytok !! majd irtjatok !

Gyugyi Kép Gondolom te is el vagy foglalva,,boldog karacsonyt neked + tobbieknek is !

Sackolany
saci

Saci, nekem tavaszt mondott! Nagyon jó helyre kerültem, ő nem kókler!

Kép
elizabeth25

Amica Kép
Tényleg ne foglalkozz a rosszalló nézéssel. Õ úgysem fogja ezt megérteni. Örülj a kezes-lábasnak Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Végre-végre nem maradtál le az inszemről. Megnézett a doki elötte UH-gal? Megrepedtek a petikék?
Tudom, hogy kiváló orvos vagy, de az Utrot légyszi-légyszi szedd, mert az segít a beágyazódásban, megtapadásban. Jóóóóóó?!

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Már minden pockot lemostam otthon Kép
(Mondjuk a macskákat még nem!) Azokat is lehet?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi, örülök ám!!!!!!!!!
Teszem is képet!
Az előbb benéztem a nyáriakhoz, hát most köszönt el Majcsi a babprojektesből, egy nappal volt "fiatalabb" nálam, már be is fejezték a terhességét. Szörnyű lehet ez most.
Na de nem szeretnélek benneteket szomorítani!

SackóKépKépKép
Manda és Karcsi, szépítsétek a házat!
Tüncsi, nálad már minden gyönyörű lehet!
Gyugyi, már meg is ettétek a milka szalonnát?

Még jövök ám, de mindenkinek boldog karácsonyt és áldott új esztendőt kívánok jó egészségben és sok-sok örömben!!!! Persze gyermekáldássalKép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Nagyon szép a babód, óriási Kép Tényleg szépen kivehető minden, pedig még 4 cm sincs Kép
(Szegény Majcsi Kép )

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép - macskat is lehet..Kép,
igen, ezuttal megrepedt, latta elotte a doki uh-n, de az LH teszt is kimutatta tegnap...koszi az aggodast, aranyos vagy, de en ebben a honapban nem ohajtok a temaval tobbet foglalkozni, mert bulizni es szaunazni,,srb fogok. dE ha nem jon be, akkor igerem, hogy jan.ban mindent beszedek, es parnak kozt fekszem majd otthon Kép - jezus, remelem ezert ( is) fog most sikerulni. Gyerunk, baba, mindent bele !! TE :Szilvacsek, kezdek meghulyulni?? ! KépKép

Elis Kép a tavasz itt van mindjart ! de jooo +++
saci

Szilva Kép - macskat is lehet..Kép,
igen, ezuttal megrepedt, latta elotte a doki uh-n, de az LH teszt is kimutatta tegnap...koszi az aggodast, aranyos vagy, de en ebben a honapban nem ohajtok a temaval tobbet foglalkozni, mert bulizni es szaunazni,,srb fogok. dE ha nem jon be, akkor igerem, hogy jan.ban mindent beszedek, es parnak kozt fekszem majd otthon Kép - jezus, remelem ezert ( is) fog most sikerulni. Gyerunk, baba, mindent bele !! TE :Szilvacsek, kezdek meghulyulni?? ! KépKép

Elis Kép a tavasz itt van mindjart ! de jooo +++
saci

Amica Kép gratulalok, majdnem elsirtam magam. En is ilyet szeretnek !! KépKép+++++
saci

Sackó Kép
Szegény Nyafi (macskánk) nem örülne, ha elkezdeném fürdetni, mosogatni. Szétkarmolán az arcomat biztos Kép
Szóval te tudod! (De az Utrotól még tudsz mindent csinálni) Na de nem erőszakoskodom, csak okoskodom Kép
Lehet, hogy ez a siker titka!
Én minden esetre drukkolok neked!

Kép
Kép
szilva069

Saci, én is nagyon drukkolok neked!
Légy vidám! Nem lehet tudni mikor költöznek be, mindent megtettél amit kell!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Hát sajna nem annyira gyönyörű, amennyire szeretném, mert alig voltunk itthon, így meg nehéz barkácsolni. Nagyon csinos kis babszemed vanKép Megesz a sárga irigység. Én ma csináltam egy babásképes naptárat a húgom lányának. Ha érdekel, átküldöm e-mailben. Meg mindenkinek, aki kéri. Meg van egy 2004. évi cicás is, de át lehet csinálni 2006-osra. Szóval, ha valakinek kell valamelyik, szóljatok!!!

Sackólány
Irigylem a hozzáállásod. Te vagy az optimizmus megtestesítőjeKép Ezért fog most sikerülni!!

Manda
Nagyon köszi a verset, igazán találó! És nem depizni!! Nálam már elmúlt!Kép Úgyhogy lehet, hogy neked is Apa(alias Karcsi)-hiányod van csak.

Eliza
Kívánom, hogy a kineznek igaza legyen!Kép

BanyusKép
Látom, nagy küzdelem volt, de biztosan megérte (a fa)Kép A vödröt meg valami csomagolópapírral szépen be tudod fedni.

Mi nem akartunk fát, de "apósom" meglepett minket egy gyökeressel. Azt még bele kell küzdenünk egy nagy műanyag kaspóba. Szerencsére megvan a 2 évvel ezelőtti. Sajna abból kipusztult a faKép Amúgy nem nagyon szeretem a műanyagot, de erre praktikus.

TizompKép
Jó intézkedést!! Ünnepek között meg tessék benézni! Kellemes Ünnepeket!

Bunyesz
gtünde

TüncsiKép
Jöhet! szalay73@freemail.hu
Köszönöm! Kíváncsi vagyok. Nekem idén nem maradt időm ilyesmire.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
A párom is SzalayKép
gtünde

Lányok!
Elbúcsúzom, lassan megyek haza!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni! Érezzétek magatokat jól, és legyen jó kedvetek!

Kedden jövök újra! (Ez fenyegetés volt Kép )

Puszi

Kép
Kép
szilva069

Ja, még ezt nektek !

Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Neked is Nagyon Boldog Ünnepeket!!!!! Kedden várunkKép
gtünde

Szilcsike
Hú, ez klassz!!!
gtünde

Tüncsibe Kép
Szia!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok

Mindenkinek boldog, békés szeretetben teljes unnepeket kívánok és az új évre pedig súrú babaesot az egész topiknak. Kép)
mili

Békés, boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
IldikóKép
ildikoo5

AmicaKép
Nagyon szép a babód! Mindenkinek ilyet kérünk az új évtől, de legalább hasonlót!Kép

TüncsibeKép
Nekem is jöhet a mail, címem tudod!!!

SackólányKép
Küldök babatapasztót +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De azért pihenj egy kicsit! A szauna biztos jó ötlet?!

Puszi mindenkinek! Karcsi végülis fél kettő felé megjött, már jobb a kedvem!Kép
Bár most még Piri van, de majd lassan odébb áll.Kép

manda

Kép

Tünde/Bunyesz
gtünde

Kép
Vendég

Manda, Tundi , amica , Szilva Kép koszonom a + gondolatokat , sokat segit - komolyan ! - hat ezert vagyok en ilyen jol, mert vagytok nekem KépKép:0

Nyafi - vicces nev !
Manda - a szauna csak egy pelda, hogy ebben a honapban azt fogok csinalni, amit jol esik,..
saci

Gyugyika Kép neked is. de edes a kep !
saci

TündiKép
Én kérhetem a cicásat? Köszi.

Én meg a Szalay dokihoz járok. Kép

SaciKép
Én is nagyon drukkolok neked!

Kép
mofly

Mofly
Juj, van rólad kép!!Kép Szép!!