A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Borsókás,
Semmi olyan kaja nincs, szerintem, ami esetleg segíthetné a megtapadást, csakúhgy írtam. Egyél kedvedre, és mindig azt csináld amit a tested kíván! Ha pihenni akar, tedd azt és így tovább! Remélem maradnak mazsolák Alaszkára, és üdvözlik Icsilya, Lara és Farkasok jegesmacijait! Ezúton üzenem nekik, hogy még egy kicsit várjanak, jövőre megyünk értük! Kérlek ne felejtsd el, hogy borozgatni lehet, lehetőleg vörösbort, így legalább az egészségügyi hatás mellett még Neked is könnyebben telik a várakozás!

Renoka,
Édi-bébi!

Fanni,
Izomláz!!! Persze!!! Apától kérj egy kis simit!

Limbi,
Kérlek jelentkezz, nem ám szorongunk!!

Drágáim,
Ezúton kívánok Nektek és uratoknak Békés, Boldog Karácsonyt, Kívánom Mindannyiunknak, hogy valóra válljanak álmaink és kegyes legyen velünk a sors ennyi herce-hurca után. Pocaklakóknak jó bulizást szilveszterkor, az idén születetteknek jó egészséget, cicit és tejet!
puszi
Farkasok J néni és K bácsi

Kép
farkasok

Sziasztok!

Észrevettem magamon, hogy már ritkábban írok, sajnos, így megy ez... de itt lapulok a háttérben, szorgosan olvasgatlak benneteket, és együtt örülök-szomorkodom mindenkivel.

A Praxisról még pár szót, a kismamik kedvéért. Hajdú Krisztát én is ismerem, a méhenkívülit a Szabolcsban ő erősítette meg. Vérbeli profi genetikai UH-s. De szerintem a Praxisban inkább mozizni jár az ember, nem vizsgálódni. Ehhez meg szerintem jobb Győrffy stílusa, nekem jobban bejön. Lehet, hogy nincs olyan "szeme" az eltérésekhez, vagy mittudomén, de sokkal nagyobb beleéléssel, örömmel, türelemmel kapja "lencsevégre" a babát, és ez ott, abban a hangulatban, ahol nem is könnyű jó felvételeket csinálni és együttműködésre késztetni a babát, ez igen fontos. A másik dolog, hogy állítólag a 24-28./30. hét között nem nagyon érdemes menni 4D-re, mert ekkor a legnehezebb jó képeket csinálni a baba viselkedési sajátosságai miatt, az okát nem tudom pontosan. A doki mondta. Tehát még vagy a 24.hét előtt érdemes menni, vagy 30.hét után.

Beléptem a 16.hétbe, 28-án AFP-t leveszik, utána megyünk még ki aznap Ausztriába, én sajnos nem síelhetek... majd feltalálom magam. A vérnyomásom sajnos kicsit magasabb lett, ezen belül a pulzusszámom az, ami kissé aggasztó (85-95 között mozog). Itthon mérnem kell és vezetni, és ha nem megy lejjebb, akkor gyógyszert kell szednem. Nem csodálkozom ezen, a fél család hypertóniás, a terhesség plusz kockázati tényező. A másik, hogy diétáznom is kell(ene), a gyomorbajom is előjött. Igaz az, hogy a terhesség még abból is beteget csinál, akinek előtte kutya baja se volt... Kép
Dehát kívánom, hogy inkább mindenki ilyen problémákkal bíbelődjön mielőbb. Kép Persze, a problémamentes babavárás még jobb. Kép

Renóka, Hanna nagyon szép kislány máris, csodálatos, hogy milyen jól sikerült elkapni ezeket a pillanatokat.

Már nem jövök, talán 27-én még bekukkolok, Borsókásnak küldön drukkjaimat küldöm.

Kívánok mindenkinek áldott Karácsonyt és magzatmozgásban/ babakacagásban gazdag új esztendőt!

Norka (15+1)

Kép
s_norka

Drága Lányok !

Ezúton kívánok mindenkinek nagyon kellemes, békés, boldog karácsonyi ünnepeket !

Kívánom, hogy a jövő évben mindannyiunk legszebb álma valóra válhasson !

Puszillak Benneteket !
Niki

mniki

Zsuzsi!
Túltásba nem lehet emelmi a gyógyszeradagot talán másikat fognak adni hátha arra jobban reagál a szervezeted.

Borsókás!
Remélem már túlvagytok a tarnszferen és nagycsaládosként várjátok az idei karácsonyt! Kép

Limbi!
Hány babó lapul a pociban????

Renó!
Még egy kis türelem megvárom amíg Borsókás és Limbi jelentkezik és máris firssítem a táblát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Gyors helyzetjelentés:

Szerintem nem túl rózsás a helyzet, mivel összesen nyolc érett petikéből ICSI-vel hét termékenyült meg. Sajnos csak kettő volt hat-, a többi három-, illetve négysejtes. A két hatost és egy egy négy-hat közötti "margarétát" kértünk vissza, annak ellenére, hogy eredetileg kettőt akartunk(Doki rábeszélt minket). Szerinte őrülhetünk, ha egy megtapad. Mivel ilyen lassan osztódtak, ezért a fagyiba egysem került. Kép
Köszönjük a drukkokat, úgylátszik továbbra is nagy szükség lesz rá!!!

Diktálta: Borsókás

Írta -mivel Borsókás ágynyugalomra van ítélve-: a férj.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Azért ez nem olyan elkeserítő. Tudod hányan vannak akiknek sikerült (lsd. Kriszta) és neki sem jutott a frigóba sőt neki se volt túl rózsás az elején. Kép
Drukk megy ezerrel, te csak pihenj szépen és vigyázz a margarétákra!!!!!!!!!!!!!

Azért remélem ezt nem kinkrétan a doki mondta hogy örülhettek ha egy megmarad, mert ha igen akkor elég bunkó volt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nagyon boldog karácsonyt kívánonk mindenkinek és külön kívánom hogy ami idén nem kerülhetett a faalá az jövőre mindanyiunknál ott legyen.
Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
az, hogy kint a rosszul osztódtak nem jelent semmit. Ki a dokid, aki ilyet mondott... szép.... ez bunkóság volt tőle a javából!
Fel a fejjel, nincs ezzel még semmi gond.
Drukkolok nagyon.

Holnap dél körül megszúrom magam.... csak el ne felejtsem Kép Kép Kép

puszi mindenkinek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi!Kép

A doki, azért pontosan nem azt mondta, hogy örülhetünk, ha egy lesz belőle. Mivel mi nem akartunk először három embriót visszaültetni, ezért ő azzal érvelt, hogy elggé kicsik, nagy esély van arra, hogy csak egy fog megtapadni.
Mi úgy gondoljuk, hogy nagyon korrekt, rendes volt, egyáltalán nem volt bántó amiket mondott. Inkább csak jobb "start helyzetre" számítottunk.

De most már eldöntöttük, hogy ez a három embrió még ha pici is, a MIÉNK és őket kell nevelgetnünk. Ez pedig szomorkodva nem megy igazán.

Mi is boldog karácsonyt kivánunk mindenkinek és azt, hogy jövő ilyenkorra legalább pocakban legyen veletek, akit vártok.

Kép

Borsókásék

Borsi
borsókás

Borsókás!
Na akkor jó, mert azért ez nagyon bunkó beszólás lett volna.
Így igaz szomorkodva nem megy tessék örülni a Ti manocskátok és tudod miből lesz a cserebogár!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás,

ezt még muszáj leírnom. Tegnap egy BMC-s lánynak két babát láttak az ultrahangon. Csak hogy tudd: 3 naposan két 6 sejteset kapott vissza, ez volt a harmadik beültetése. Kép
Úgyhogy nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyire akarnak élni. A mami csak karácsonyozzon egy jót és legyen optimista! Kép

Norka (15+1)
s_norka

Limbi
Nagyon kiváncsiak vagyunk ám, hogy hányan is vagy?

Borsókás
Ne izgulj, ez mind nem számít, mármint ez a sok rossz,csak az, hogy legalább egy babóka ott maradjon 9 hónapig.És ott is fog maradni!Kép

Én is kívánok mindenkinek nagyon boldog,békés és szeretetben gazdag karácsonyt!

Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

Norka

Azért ezt jó hallani, talán mégsem elveszett ez az ügy. Köszi

Orsi
A két kis pasiról biztosan eszedbe jut beadni a tüszőrepit, aztán már csak "lehelgetni kell" az eszkimókat.

Borsókásék

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
olyan jót mosolyogtam ezen a lehelgetés dolgon Kép Kép Kép
Nagyon drukkolok Nektek!!!
(ezek szerint akkor lehet, hogy egyszerre leszünk kismamik??? Kép Kép Kép - én nagyon drukkolok ezért Kép)

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás Kép

Nálunk is ICSI volt,nekünk sem maradt fagyasztani való!

Hát lányok 2 babóca van a pocakomba,ha tudok teszek fel képet Kép
http://www.noklapja.hu/modules/tarskereso/fotomegnez.php?kepuserid=232972&kepid= 409009&kmode=1

http://www.noklapja.hu/modules/tarskereso/fotomegnez.php?kepuserid=232972&kepid= 409008&kmode=1
limbi

Orsi
Legyen igazad, én is nagyon drukkolok Neked, hogy egyszerre legyünk pocakosak.

Kép

Borsókásék

Borsi
borsókás

Limbi
10:00 és 11:00 óra között voltál a Kaáliban, ott készült az UH?

Borsókásék

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!!
Azért jöttem, hogy mindenkinek Boldog Karácsonyt és Szépséges babás Új Esztendót kívánjak!!!KépKépKép
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok,

Borsókás,
3szép margaréta nagyon jó, én 1 x8 és 1x 4 sejteset kaptam vissza, most pedig Máté focizik a hasamban KépKépKépHajrá, hajrá !! Csak tessék örülni és elképzelni amint befészkelik magukat KépKép

Orsi,
Jó szurizást holnapra !

Limbi,
Vigyázz nagyon a két kismanóra és pihenj sokat ! Várjuk az újévi zebrákat !

Norka,
Valószínűleg a dokim a genetika miatt javasolta a csajszit, de nekem mindegy ki lesz... Hát én pont 26 hetes leszek januárban, a telefonban is kérdezték és egy szóval sem említették hogy ne most menjek.... Én meg arra gondoltam, hogy mostmár tényleg emberformája van, viszont a 30. hét után már lehet hogy olyan nagy, hogy még nehezebb kivenni belőle bármit is. Hát majd elmondom milyen volt Kép
Vigyázz a vérnyomásodra, a gyomrod pedig remélem megbirkóznik majd a karácsonyi menükkelKép

Zsebike,
Köszi, már korábban regisztráltam itt a Praxisos kedvezményért Kép

Mindenkinek nagyon Boldog és Békés Karácsonyt, sok szép ajándékot és kellemes családi perceket kívánok !

Kriszta
23+6

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Lányok,

Kívánunk mindenkinek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Babás, Boldog Új Évet! Kép

Puszi

Unique és az örökmozgó kicsi Laura
26+2

KépKép
unique

Limbi Kép
gratulálok Nektek! gyönyörűek a képek!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Limbi!
Gratulálok!
Vigyázz magatokra, azt hiszem ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is lehetett volna kitalálni! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Limbi Kép
Jó pihenést, a babócáknak pedig egészséges további fejlődést kívánok!
Nagyon vigyázz magatokra! Nem nagy sütés-főzést, család kiszolgálást rendezni, hanem hagyni, hogy most mindenki Téged kényeztessen!
Sok boldogságot kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Kívánjuk ,hogy minden elképzelésetek és vágyatok váljon valóra a következő esztendőben!Sok türelmet,és jó egészséget kívánunk mindenkinek a következő évben ránk váró kihívásokhoz!
Zsuzsa és Sanyi
kavicska

Sziasztok Lányok Kép

Borsókás Kép
De igen 10 órára mentem,honnan tudod?Te is ott voltál? Kép

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókivánságait,nagyon kedvesek vagytok Kép
Boldog, Békés Karácsonyt és Babás, Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórumtársamnak Kép
limbi

Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldogúj évet kívánok mindenkinek.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Mi is szeretnénk nagyon boldog karit és babás új évet kívánni mindenkinek!

http://kepeslap.monddel.hu/pickup.php?id=051224111659y1hzuWtJOzSP

Lara femili

Lara

KépKép
lara77

LimbiKép
Kint várakoztunk a transzferre, mikor kimentetek anyukáddal. A nővérek pedig gratuláltak az ikrekhez. Tudtam, hogy Limbi aznap megy, tehát összeraktam, hogy nagy valószínűséggel te lehetsz!Anyukád pedig azon a kersztnéven szólított, ami a felrakott UH-képek fölött áll. Tehát nem kellett nagy Scherlock-nak lennem hozzá.
Nagyon gratulálunk a két kis porontyhoz.

Lányok!
Köszönöm a bíztató szavakat.Nincs más dolgom, csak reménykedni!!! Ezt teszem.
Szép ünnepeket mindenkinek!
Kép

Borsókás(most már írnok nélkül)

Borsi
borsókás

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép

Tényleg anyukámmal voltam!Te mikor jöttél?Miben voltál?Most már kíváncsivá tettél,ez így nem igazságos Kép

Ugye pihengetsz sokat?

Képzeljétek tiszta rosszul vagyok,na nem a szó szoros értelembe,a keresztfiamnál volt a barátnője és a kislányon kijött a bárányhimlő,így bizti a keresztfiam is megfertőződött,szóval nem találkozhatom most velük,pedig éppen most együtt ünnepelnék KépJól kibőgtem már magam.Szóval azért a jóban is van valami rossz!!
limbi

Limbi!

Gratulálok a két pocaklakóhoz.

Timi
latimi

Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek.

Wish

wish

Kellemes Ünepeket!
lazarus

Limbi!

Hurrá!!!!!!!!!
Jó egészséget Nektek! Gratulálunk!!!!
Kép

Borsókás

Küldjük a margarétácskáknak a tapasztó energiátKép
Kép

Jó éjt
Süni
süni_renóca

Sünike!
Köszönjük a tapasztó energiát! Remélem, még van ki(ke)t odaragasztani.

LimbiKép
Valóban nem igazságos, hogy csak én tudom ki vagy, te nem. De nem hiszem, hogy te láttál volna engem. Fél 10 tájban értünk oda. A bejárattól balra ültünk, a karácsonyfa takarásában. Én fekete kötött pulcsiban, barna nadrágban voltam. Feltűnő ismertetőjelem egy viszonylag magas, 198 cm-es férj.

Nem szomorkodj azért, mert nem láthattad a keresztfiad. Idén én sem látogathattam végig a rokongyerekeket (3 unokaöccs + 3 keresztgyerek). Te legalább már tudod, hogy van miért vigyáznod magadra. Én még nem lehetek biztos benne, hogy a pihenésre fordított idő kifizetődő lesz-e.Kép
Kép

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Drukkolok nagyon a margarétáknak!!!
De jó, hogy megint van kiért izgulni!!!

OrsiKép
Szuri megvolt? Remélem épségben hazaértetek erről a hosszú útról!
Sok sikert a "lehelgetéshez"!

LimbiKépKép
Újabb ikres a topikon!!!
Gratulálok!!!!!
Micsoda hír lehetett ez nektek karácsony előtt egy nappal!!!!
Elhiszem, hogy szomorú vagy amiatt, hogy nem talizhatsz a keresztfiaddal, de most már másra is gondolnod kell és egy lappangó bárányhimlősnél rosszabb társaságba nem is keveredheznél!!!
Vigyázz magatokra és még egyszer gratula!!!
Stella

Kép
stella9

Zseboroszlán én is felkerülhetnék a babás listára? Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Az is én vagyok, meg ez is. Kép
kiscsillag28

Zseboroszlán jól emléxel rám. Igen igen én vagyok az. Sajnos édesanyám elment és nemsokkal utánna (2 hónap) édesapám is. Kép Kép Kép Kép Kép
Rettenetesen megviseltek a dolgok. Még a mai napig járok emiatt pszichiátrehez és sajnos gyógyszert is kell szednem. Ezt nemlehet kiheverni!!!! Kép Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Stella Kép
szuri megvolt... de vagy az én emlékeim szépültek meg, vagy vastag volt a tű... de marhára fájt! Kép Kép
no, mind1 Kép holnap után reggel 10kor telefon, hogy felébredtek-e Kép
bébiszittyót sikerült beizzítani addigra, mert apa épp projektel, így nem tud itthon lenni.
(nem tudom, mikor lesz egyszer nyugodt karácsonyunk és szilveszterünk... valószínűleg ebben az iparágban sosem Kép )

de egyébként minden OK Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KiscsillagKép
Néha nem értem, isten hogy rendezheti ilyen kegyetlenül egyes emberek életét.Sokan azt mondják, hogy a rossz történések is értelmet nyernek egy idő után. Ezt én nem hiszem. Legfeljebb hozzá lehet szokni a gondolathoz, hogy nincsenek többé, de feldolgozni ezt biztos, hogy nem lehet.
Te viszont jó úton jársz már, ha készültök a Kaáliba.Nagyon szorítok érted!!!Kép

StellaKép
Köszönöm a drukkokat, igyekszem hasznosítani őket.

OrsiKép
Legutóbb egy hosszú szuri-sorozat lezárásaként jött a tüszőrepi, ezért nem érezted túl fájdalmasnak. Legalábbis nálam így volt.
Holnapra nagyon mennek a drukkok, innen is lehelgetünk abba az irányba. Biztos fel fognak ébredbi a téli álmukból.
Most jut eszembe. Mennyi babócát szeretnétek visszakérni? Könnyen összejöhet az újabb ikerpár, nem?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
a mennyi az jó kérdés. Szerintem csak ott fog eldőlni. Első körben azt mondom, hogy 2-t. De ha kicsit lassabban osztódnak a fagyi után, vagy nem annyira jónak ítéli meg őket a biológus, akkor lehet, hogy többet akár.
Szóval ha felébrednek, akkor min.2-t ha lesz annyi. No, meg ha csak 1 maradna utána (tehát 3 lesz életképes) akkor valószínűleg azt az 1-t már nem hagynánk ott Kép

Amikor mi lombikoztunk, akkor a repesztő szuri még izomba adandó volt, nem is subcutan, mint a mostani. De szerintem ennek vastagabb volt a tűje, mint amivel én szúrtam anno magam.
De lehet, hogy csak épp érzékeny pillanatomban voltam Kép Kép Kép

Kiscsillag Kép
Fogadd őszinte részvétünket a szüleid elvesztése miatt. Sok-sok erőt küldök Neked, hogy sikerüljön talpra állnod. És kívánok Nektek nagyon nagy boldogságot a következő évre.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Borókás és Icsilya! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Nagyon jólesik tényleg! A férjemen kívűl (akit nagyon, de nagyon szeretek) az égvilágon senkim sem maradt! :=( :=(
Minden reményem a babában van, talán ő segíti egy kicsit enyhíteni a fájdalmakat... Ha sikerül... Kép
Bár még nagyon bizakodó vagyok! Majd megírom mi volt a kaáliban, már nagyon izgulok!!! Nektek is minden jót, sok sok ++++++++++ Kép
Borókás, ilyet ne mondj, hogy fájt, mert én nagyon félős vagyok és a fájdalmat egyátalán nem viselem jól. Kép Kép Most nagyon megijesztettél!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
A babával biztos teljesebb lesz a családotok!
Nem akartalak megijeszteni azzal, amit írtam. A stimu megkezdése előtt én is nagyon féltem a szurizástól. De mikorra elértem odáig, hogy elkezdhettünk szúrni, akkor már ez is örömet okozott. A férjem szúrt mindig, igyekezett minél kisebb fájdalmat okozni. Persze hazugság lenne azt írni, hogy nem fájt. De én mindig arra gondoltam, hogy csak így juthatunk közelebb a célhoz, a saját kisbabánkhoz.
Ja, és az egyik szuri olyan vékony, hogy nem rosszabb egy szúnyogcsípésnél. Szóval nem kell izgulnod!!Kép

Mikor mentek a Kaáliba?

LányokKép
Most számoltam utánna, hogy valószínűleg kevés lesz az utrom. JAn. 06-án kéne tesztelnem, de már 3 nappal előtte el fog fogyni. Nem baj ez? Nálatok is így volt?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borókás van egy oldalam nézd meg a címe:
www.kisbaba.freeblog.hu
mindennap igyexem frissíteni. Kép
Január 17-ére kaptunk időpontot! KépKépKép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Hát ez nagyon nagyon szomorúan hangzik, ennyi rossz után tényleg jöhetne már a babó!!!!!!!! A fádalom valamilyen szinten együtt jár ezzel a porcedúrával, de egyáltalán ne féljél mert ezeket a nemes cél érdekében bírjuk és tényleg nem vészes elviselhető. Kép

Beteszlek szívesen a táblába feltétel rendszeresen kell jelentkezni Kép, és írd is meg az adataidat hozzá! Kép

Borsókás!
De baj!!!!! Azt végig kell dugdosni amíg ki nem derül, hogy mi a helyzet. Illetve ha sikerül akkor egészen 12. hétig. Mindenképpen szerezzél be!!! Bárki felírhatja nem kell hozzá a Kaáliba felmenni!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó, milyen adatok kellenek? Kép
És hol lehet ezt a táblát megnézni? Vagy csak akkor látható ha te beszúrod ide?
Igyexem jó kislány lenni, minden tőlem telhetőt megteszek!! Kép
Csak ne rettegnék annyira!!! Kép Kép

Itt szakad a hó és meg is marad rendesen!!

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás Kép
ha elmondod, mi a bajod ált. adnak a gyógyszertárban recept nélkül is. Nagyon fontos, mert a tüszők leszívása miatt nincs, ami progeszteront termeljen, ezért kell pótolni. ha lecsökken a hormonszint az vetélést indít be így az elején.

Kiscsillag Kép Borsókás Kép
fájadalomról az jut eszembe, hogy ez a szurizás semmi a szüléshez képest. Kép

Kiscsillag Kép
ne rettegj! Drukkolunk nagyon.

Itt is szakad Kép végre Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZSebi, OrsiKépKép
Köszönöm, én is így gondoltam. Szerintetek a háziorvos is felírhatja, ha a gyógyszertárban nem adnak recept nélkül? Kicsit macerás lenne most bejutnom a nődokimhoz.

OrsiKép
Én olyan mazohista vagyok, hogy nem panaszkodnék, ha szülés okozna végre fájdalmat.

Na megyek, feldugom a "nasit" a margarétáinak.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?