A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

most nagyon elérzékenyültünk ficcel ezért titeket is bombázlakKépcsak bekukkantottam hogy megnézzem mi a helyzi mielött elteszem magam holnapra és olyan jó volt olvasni titeket meg látni az új képeket és olyan JÓ ÉRZÉS KÖZÉTEK TARTOZNI,KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
olyan jó hogy így gondolunk egymásra meg segítjük és szeretjük egymást....
elő karácsonyra ezt kapjátok tőlem:

"minden gyertyában fellobban egy emlék:ha kibontom igazi ajándék.gyermekkorom karácsonyának még íze volt és dallama.akkor áhitat lengte be a szobát és várakozva néztük az óriási fát.hadd legyen enyém még egyszer az a régi karácsony este,melynek úgy őrizgetem pillanatait mint életem legszebb ajándékait"

Boldog ,békés és szeretetben gazdag ünnepeket kívánunk!!!!!!!!

gigi családKép
Vendég

Juc,
most hogy mondod, tényleeeg igy hivjákKép De akkor mi a fagyöngy?Kép A magyal magyalul fagyöngy?Kép

KépKép
fibi

Ugy latom, elsö vagyok, ez is ritkaKép Belehuzok még ma, mert aztan két hétig nem leszek, hianyozni fogtok...

Gigi,
Te kis érzékeny, TeKépKép

KépKép
fibi

Zanza,
tegnap kérdeztem Töled valamit. Olvass csak vissza szépen, alaposanKép

FibiTantonéni

KépKép
fibi

Sziasztok!Zanza:persze,küldjed csak!Kép

petergabi

Fibi:a fagyöngy fehéres színűKép

petergabi

Bogárka,
elöször mi is ezt a keretet akartuk, csak nem tudtuk beleilleszteni a képet. Hogy nektek mennyire hasonlit a férjeddel az arcberendezésetekKép Azt mondják, nekem is apjukkal tök egyforma a szemünkKép

Hu, ma este nekem már jön a JézuskaKép

Jaaaj, képzeljétek, azt almodtam, hogy apjuk olvassa a babanetet, és mondta, hogy Uristen, ilyeneket leirok én?KépKép

De jol elvagyok itt egymagambanKép

KépKép
fibi

Szép jó reggelt mindenkinek !

Pocak tabló csúcsszuper lett és örülök hogy végül Ti is rákerültetek . Köszönöm , hogy időt energiát fektettél bele megérte , tényleg gyönyőrűséges , férjem szerint is Kép

Bkriszta ! Ákos nagyon ügyi , Áron egy hónappal idősebb , de Õ most gyakorolja a kutyázásból felülést , ami már profin megy neki . Felállni még nem próbál .

Ha esetleg már nem tudnék jönni ,

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDEN BABÁNAK , MAMÁNAK , PAPÁNAK ÉS POCAKLAKÓNAK !!!

Kép
Kép
greenolive

Gabi,
huha, akkor olyat még nem láttamKép

KépKép
fibi

Fibi:pedig alatta kell megcsókolni életed párját?!KépVagy pont ezért nem láttad?Mert nem felfelé néztél?KépKép

petergabi

Szija Mindenki!

Jól megcsináltam a bejglitölteléket, nagyon nyamm lett KépKép

Fibi: a fagyöngy egy élősködő (szaprofita életmódot folytató) növény, a fák szállítószöveteibe sarjadzik bele( nem gyökeres!!) és a fáktól szívja el a kaját. Fehér, vagy sárga bogyói vannak.
A magyal, egy örökzöld cserjeféle, piros bogyókkal Kép

/tudományosmacska/

Néha a Zapa is beleolvas a babanetbe és olykor jót rötyög, olykor elborzad Kép
nem is gyenge férfiembernek való ez.. Kép

Pussz mindenkinek, Áldott Békés és Boldog ünnepet mindenkinek, főleg azoknak, akikkel már nem találkozom addig.Most megyek a H-ba és kiderül, mivel töltöm a karácsonyt Kép
macskanyu

<font color="119911">Macska,
veled vagyunk! Hajrá!</font> Kép

Mindenkinek boldog karácsonyt!
neet
neet

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok. Nem tudom mikor jövök legközelebb, most megyünk vidékre a szüleimhez, mert ott karácsonyozunk. Úgyhogy most kívánok mindenkinek Nagyon Kellemes és Boldog Karácsonyt! Kívánok sok ajándékot, meg minden szépet és jót! Kép Ne egyetek sokat, mert dagik lesztek! (mint mi) Kép Kép

Ruzicsky család

Kép
ruzicsky

huha, itt mar nagyon karacsonyi a hangulatKép
babak gyonyoruek, ti mamak meg nagyon ugyesekKép

es akkor en is mar most kivanok BOLDOG KARACSONYT mindnyajatoknak kis csaladunk nevebenKépKép

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi!

Biztos láttál már fagyöngyöt virágosnál,kis csokorba kötve árulják.ÉS a magas fákon(MACS nem tudom melyiken ált.)élősködik,olyan gömb alakban helyezkedik el jó magasan.
De nem is ez a lényeg,hanem hogy tök jó az a bogyós keret,nekem is nagyon tetszik!Kép

Enyém ZApa meg nem olvas Babanyetet.De én nem is beszélem kiKép

Juc
20170114224602

Zanza, igen ez nem rossz otletKép ponin mar gondolkodtam, de csacsi talan meg jobb lenne. csak ne legyen tul makacsKép

Moose, jaja. foleg ha a jeg is elolvadna addigra. jeges lejtore nem konnyu felfutniKépKép

Macs, azert ne toltsd a karacsonyt a H-ban, de legalabbis ne az egeszet. az nem frankoKép
hat en nem "engedem" apat beleolvasgatni. ram se ismerneKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok!
Mindenkinek Boldogságos Karácsonyt kivánok!!!
Ma nem tom mikor leszek, most el Lindiékhez, utána karifáért, utána meg....nem tom.

De azért majd benézek!!!

Moose,
Tetszett az álmod!!!!!És én sokkal jobban fogok fosni 15 év múlva, amikor részegen jönnek haza a fiaim éjjel, és örülhetek ha hazajönnek, és nem vhol az utcán alszanak...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
A segítségeteket nagyon köszönöm. Remélem akad majd valaki, akihez mehetek!
HA sikerült elintéznem, majd jelentkezem! És megosztom veletek, hogy kinél szülök.
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!

Kép
renee

Gabi,
igen, biztos ezértKép

Macs,
köszönöm a tudományos tájékoztatást, nagyon profi vagyKép És szoritunk!!!!!Kép

Juc,
kezd derengeni, hogy hogy néz kiKép KösziKép

Recca,
én sem engedem zapát beleolvasni (ezt csak álmodtam)!, ö sem ismerne rámKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Én nem tudok képet felrakni, meg azt sem tudom, hogy mivel csináljátok ezeket a klassz kereteketKép, de azért BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK mindenkinek!KépKépKép

Macs!

NST-re mikor mész? Vagy már ott vagy? Írj majd, ha visszajöttél! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt NST-n, meg hogy a tablót hogy fogadták!Kép

Oxiról tudtok valamit? Még mindig rossz a gépük? Valami ilyesmit írt!

Ildi
ildi76

Ildi!

Oxi meg van,gépét újra építi.
nagyon sok tennivalja van,süt-főz.

Juc
20170114224602

Helyzetjelentés: Kép

A H-ban kevés doki volt bent az ünnepek miatt, de mikor átadtam a TABLÓ-t valahogy mindenki előkerült és azon versenyeztek, hogy ki talál több kismamát-babát, a "sajátjai" közül. A Babák osztatlan sikert arattak és nagyon tetszett mindenkinek a TABLÓ, olyannyira, hogy rögvest elszalasztották az egyik nővért (?) rajzszögért, meg celluxért. Mikor eljöttem, már azon vitatkozott a folyosó, hogy hova lenne a legjobb kitenni Kép így utólag, kár, hogy nem volt nálam fotógép.
Jah, és kérdezték, hogy ugye jövőre is kapnak ilyet Kép

Mivel épp Nektek írok, így érzékelhető, hogy nem fogtak bent, viszont 26.-án újra nst..
Háát Fülöpke nem nagyon akar megszületni...

Zsána: ajcsidat nem tudtam személyesen átadni, mert Gabi nem volt bent, de az Ica kezeskedett róla, hogy megkapja Kép

Drukkot köszönöm mindenkinek, ha lesz "valami", mindenképp beírok legalább egy sornyit Kép

Pussz mindenkinek

hordóhasúdagimacsek
macskanyu

Macska!!!
Köszi szépen a HELYZETJELENTÉST!Kép

Örülök, hogy örültek odabent a H-baKép

Biztos ,hogy Fülöpke úgy gondolja odabent a pocódba, hogy ezt a kárácsonyt emlékezetessé teszi neked azzal, hogy alig férsz hozzá az ünnepi asztalhoz miattaKépKépKép Meg még falatozik a köldökzsinóron keresztűl a jó kis ünnepi vacsorából KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,
köszönjük a közremüködést!KépKépKép
Hidd el, nem baj, ha csak jövö héten (vagy utána) bújik elö Fülöpke, neki addig joKép
Igy utolag visszagondolva, már nem bánom, hogy karácsony után született csak Bálint, igy nyugodtan tudtunk ünnepelni, és most meg már lassan egy éves, és tökjóóóóKépKép

KépKép
fibi

Ja, és szeretnék elbúcsúzni Töletek, ma már nem netezek, mert este kiscsaláddal ünnepelünk. Holnap reggel meg elhúzúnk Bajára.

Ugyhogy mégegyszer: Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

És 2006-ban találkozunkKép

pusziiiiii

KépKép
fibi

Macs,
hát ez óriási!!!!!!!!!!!!!KépKépKép Úgy örülök!!!! Olyan jó ezt hallani!!!KépKép
És külön köszönet neked és Icának a partizán akció végrehajtásával, amivel megbiztalak!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macska, ez tokjo Kép Kép tenyleg kar, hogy nem vittel fotogepet Kép a pocakod meg egyaltalan nem hordoalaku. Az a kismama, aki tegnap a C&Aban elottem fizetett, na annak kb ketszer akkora pocakja volt, mint a tied, de szerintem az sem hordo alaku volt, inkabb holegballonnak mondanam Kép elore is engedtek, mert nem birtak nezni. szerintem hazhozszallitast is kerhetett volna, na nem a pulcsik miatt, amit vett, vagy inkabb korhazbaszallitast... es szerintemis szuljel inkabb jovo heten, hogy meg meg tudd nezni a teveben a jo filmeket Kép persze ha megis inkabb most szulsz, akkor meg nem kell az anyosodnal ebedelned karacsonykor. hat, megfontolando Kép

Juc, drukkolok 10en! Neetnek ugysem kell, beviszi majd Et magaval, aki teljesen lekoti a vizsgaztatot es igy o siman ossze tud puskazni minden kerdest Kép

Nem akarok unnepronto lenni, ugyhogy majd jovore bosszankodom azon, hogy miert kell ez a karacsonyi ajandekozas es miert nem vesz mindenki csak maganak egyvalamit. Na jo, meg persze a gyereknek, aki meg nem tud maganak. Es kesz. Es apaval nem megyek tobbe vasarolni, olyan hisztis. Pedig csak kajat vettunk es abbol sem mindent.
moose

Ugyhogy engem iden nem is erdekel ez az egesz karacsony (hogy ki mit ker, kap, gondol, sut, foz, nez, diszit, kihez jon, megy, kit var, hiv stb.), csak a picibabam, akivel szerdan megyunk dokihoz, aki majd azt mondja, hogy minden rendben es nem kell aggodni es nagyon szuper ez a picibaba meg minden Kép

moose (20)
moose

MOose!

MÁR 20?HOGY rohan az idő.

Pocak,MAcs!

Azt szeretném kérdezni,hogy akkor Panna a véglege tablón is rajta volt-e?Nem akarok akadékoskódni, de volt egy kérésem tudjátok.

Juc
20170114224602

Macs,
egyszerűen nagyszerű vagy!!!! KépKép Annyira jól esett olvasni, hogy örültek bent a tablónak!!! KépKép És soksok drukk!

vera
kisün

Vera!

Dócinak micsoda frizurája van már most!Én attól félek,hogy nem lesz ürelmem frizurálkodni a csajomat és ezért vagy rövid lesz a haja vagy max copfja lesz.

Juc
20170114224602

Moose!

És mi az,hogy drukkolsz 10-én?Addig még csak pofázkodunk még ittKép
20170114224602

Kép

Íme a termés, Bogárka receptje szerint, és Jucus infói alapjánKép

Proone, Pocak

Még 1X nagyon köszi, köszi Kép

Mindenkinek baráti ölelést küldünk és áldott karácsonyt kívánunk

Kókuszdió, Beni, Bogi, Elina és Kókusz apa Kép
kókuszdió

Juc, persze, hogy szovegelunk, de most annyian elutazzak magukat, hogy mar nem tudom kovetni ki maradt Kép

Es Vikkanak boldog nevenapot. Meg mindenkinek, akinek mostanaban lesz, mert en sosem figyelem a naptarat, de ezt tudtam fejbol Kép

es azert meg holnap is vasarolok apaval, de listat irok elotte es ahhoz tartom magam, hogy ne akadjon ki Kép

es nem er mindenfele sutiket felrakni! en semmilyet se sutottem es szerintem mar nem is fogok, ugyhogy ez nem igazsag...
moose

Vikkának boldog névnapot!!!!!!
és ha Isti és Juc Zapa az ünnepek alatt ünnepel, akkor nekik is!!!!!!Igye előre....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Köszi Zapa nevében!

És tegnap amit emilben kaptam tablót az az egész mert pl.Esztit sem találom rajta.

Juc
20170114224602

én is akarok tablót!!!!!!!!oké,szeretnékKép
vki küldeje át a jucaakukacfreemailponthu-ra hátha az fogadja........

vikkának boldogságosatKép
Vendég

Sziasztok!

köszönjük a névnapi gratulációkat, átadtam!

Most nem vagyok. Majd leszek, ha visszanőttek a lábaim, mondjuk 26-a magasságában talán.

Sznobanyósos szenteste lesz, és persze nekem kell mindenre készülni, 3féle süti, 2féle leves, a 2. 3 féle körettel, savanyúság, saláta, asztal diplomáciai terítése (még jó, hogy protokollt is tanultam). Sz'al nem unatkozom.

Sznobanyósmentes szép ünnepeket kívánok mindenkinek!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

VIkinek boldog névnapot!

PAnna kettőt lép,többször,nem véletlenül.Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett a tabló mindenkinekKépKépKép

Juc: az emilben küldött képen volt csak rajta PannádKép És melyik Eszti? mert Neet Esztije a Te Pannád mellett van, de Eszti Domija a másik lapon vanKépKépKép

Gigi: akkor küldömKép

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!!!

Kép

Puszi: Pocakcsalád

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!

Köszönöm és Neet Esztijére gondoltam.Mert a javított változatban csak azt küldted amit javítottál és azon pont nincs se P.Se E.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Vki el tudná küldeni nekem a tablót, mert bénáztam egyet és kitöröltem, msn meg automatikusan törölte.
Előre is köszi.

mabénazanza
zanza

Oxi!
sznobanyóshoz menni jó, ha ő készül Kép)))

A GÉPEM NEM BÍRKÓZIK MEG A TABLÓVAL Kép, freemailről nem tudom megnyitni Kép. pedig olyan kíváncsi vagyok, nem is tudtam, hogy a kórházba fog kerülni Kép

ancsipancsi

Pocak!

Elküldenéd nekem is a javított tablót? Köszönöm!Kép

Macs!

De jó, hogy örültek neki, olyan jó volt olvasni!Kép

Kókusz!

Szépek a sütik!

Nekem jó dolgom van, nagynéném sütött nekünk 1000 féle finomságot!Kép Viszont holnap nyakamba szakad az egész főzés meg fadíszítés meg minden! Aztán várjuk majd apjukat haza!

Ma volt hónapok óta a legjobb délutánom! Elmentünk hárman Auchanba, párom, Timi, én! Mayában ettünk tortillát! Jól el is fáradtunk, de olyan jó volt végre elmenni együtt valahova!Kép

Most még takarítok kicsit, meg egyebek, aztán elteszem magam!

ILdi
ildi76

Macs!

olyan érdekes a tabló. először egy 3 megás levél jött, majd nem jött vele melléklet, majd harmadszorra, "javított" címen egy majdnem 2 megás, de egyiket sem tudom megnyitni Kép((. brühühü! járt már így valaki??

ancsipancsi

sikerült megnyitnom, trükkel Kép

ezek szerint kettő tabló készült? mert az egyiken megtaláltam Lenkét Kép))). csak a másik változott?

milyen formában nyomasztottátok ki? olyan klassz az egész!!! én is már gondoltam, hogy a faliújságra teszek képet Lencsiről, de így még jobb!

ancsipancsi

Ancsi: De ő jön hozzánk szentestére. Úgy hogy én készülök, nem ő.

Asszem picoanalitikushoz fogok menni evvel az anyósfóbiával. Én vagyok a hülye, hogy mindenben meg akarok felelni neki.

ZombiOxi

KépKép
oxigen
Györköny

ILdi, Zanza: elküldtemKép

Ancsi: úgy néz ki, hogy két A/4-es oldalra fértünk el, hogy látható is legyenKép A kinyomtatott változatok pedig fel lettek ragasztva egy kartonra és úgy vitte be MacsKép És azért ment ennyi mél, mert amit először küldtem, kiderült hogy az enyém gyerkőcöket elfelejtettem rátenniKépKép de utána sikerült megoldani Bogárka és Macs gyors közreműködésével, hogy mi is rajtalegyünk a nyomtatott változaton is, én meg küldtem a javított oldalt, a másikat nem, mert így is sok voltKép

Éljen Zsanci, a Főtitkosító!!!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi, értem én a problémádat, én is megőrülnék. csak leírtam, hogy új milyen frankó, mint nálunk, amikor mi megyünk sznob anyóshoz. érted? Kép ő meg készül ezer félével, meg így meg úgy terít. sajna én is vagyok ilyen megfelelési kényszerrel, néhány ember iránt. Kép

Pocak, már értek mindent! kár, hogy nem volt senkinek A/3-as nyomtatója. régi melóhelyemen volt Kép

ancsipancsi

Pocak, hova küldted?
Ha ma nem jön át, elküldenéd holnap? Ezen a napomon átok ül.Kép
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?