A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Lányok!

Mindenkinek nagyon békés karácsonyt, fincsi kajákat, meghidttséget, sok sok ajándékot kívánok!

Ha kicsit nyugi lesz felteszem a mayas fényképeket, amiket csináltam!

MInden jókat!

pusz
beetrix

Beet, kepeket hova teszed? Piknikekhez? Mert en nem akarok itt mosolyogni.

Rajottem, hogy tablora viszont rairhattam volna Nyuszi keresztnevet. Ugyis titkos volt es csak Hban van kinn. Mostmar mindegy.

Oxi, anyoshoz reszvetem. Enyem biztos nem ilyen, de en is elegedetlen vagyok vele, megfeleles viszont reg nem erdekel, o se felel meg nekem.
moose

Sziasztok!Az anyosdolog szerencsére nálunk nem mumus téma.Én szeretem az anyósomat!KépIgaz,nekem sem volt könnyű dolgom az elején,tényleg rosszabbak ilyen helyzetben a fiús anyákKép.De ha a pasi partner ebben,akkor kicsit finomíthatók az ellentétek,legalábbis szerintem.Macska:nagyon drukkolok Nektek,hogy minden rendben,gyorsan és meghitten történjen!Amúgy is,most hogy olvastam a végzetségedről/iwiw-en/még közelebb kerültém a szívemhez!KépSzeretett apósom is agrármérnök volt,ezen belűl pedig lótenyésztő.Szegénynek ez volt az élete.És most a szeretet ünnepén annyira fáj...KépBocsi lányok,hogy ilyenekkel bombázom a többieket itt.Inkább kívánok mégegyszer:BOLDOG,BÉKÉS ÜNNEPEKET!

petergabi

Sziasztok Lányok!

Mostanában nagyon el voltam foglalva a kiscsaládommal és a karácsonyi készülődéssel, most van egy kis szussz, de Vince most is itt ül az ölemben, úgyhogy nem is maradok soká.
Csak azt akartam mondani, hogy nagyon szeretlek Titeket, a ténykedéseim közepette soxor eszembe juttok ám! És minden babó és anyci, nomeg apci is nagyon szépséges, ahogy a karácsonyi üdözlőlapok is. Én most gyorsan csak egy ilyet dobok fel:
Kép

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÖRÖMÖKBEN, SIKEREKBEN, EGÉSZSÉGBEN ÉS SZERENCSÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

A két ünnep között megyünk oda, aminek a nevét Zsána főpapnő miatt nem mondjuk ki, ha addig már nem tudnék jönni, akkor jövőre Veletek ugyanitt!

Cupp,
Ficánka
ficánka

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDEN TOPIKLAKÓNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Pirus
36+1

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok,

Én is csatlakoznék az elöttem szólókhoz.Mert nálunk is ma van Kari.... Igy Kellemes Karácsonyt és Boldogságos Új Esztendőt mindenkinek Mamáknak, babáknak, Papáknak és egyáltalán mindenkinek.

Akik pedig név és szülinapot ünnepelnek nekik boldog szülinapot és névnapot kívánunk.

Fic: Vince szép nagy... hihi majd megmutatom Fannit, meglátod milyen pindur hozzá képest. De kádunk egyforma.

Macs: neked ezer drukk.

Pocak: én nem kaptam tablót. brühühűűűűű

Johi

Kép
Kép
johanna1975

SOS

lányok, sajnos elkaptunk a férjemmel valamit, maszkban mászkálunk, isszuk a teát, de félünk, hogy elkapja Lencsi is. porszívós orrszívónk mindjárt lesz (Csöpi v. Pisze), de valamilyen "gyógyszert" vegyünk előre a babának?? tökre fosok, hogy az ünnepek alatt nem tudok majd mihez kezdeni vele, ráadásul holnap reggel elutazunk Kép
vagy lehet, hogy elég az orrszívás majd neki? esetleg kamilla tea?

ha valaki tud most rögvest, lécci segítsen! férjem mindjárt indul az ügyeletes gyógyszertárba

ancsipancsi

Sziasztok!

KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANUNK!!!!!!!!

Kép

Kriszta es Akos

Ui:Mindjart indulunk haza videkre,hetfon leszek legkozelebb,szoval ne irjatok tul sokatKépKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ancsi!

Esetleg Baby Luuf balzsam jól jöhet! 3 hós kortól használható! Meg vigyetek kamilla, csipkebógyó teát, az is jó a babának! És valami orrspray sem árt, de ha az nincs, akkor orrcseppentővel anyatej vagy kamilla tea is jó a nóziba! És a lényeg a lázcsillapító, legyen nálatok!
De lehet, hogy nem kapja meg Lencsi! Ne izgulj előre! Timi 3 hós volt, amikor gégegyulladásom volt, plusz nátha és neki semmi baja nem volt (biztos az anyatejci segített)! Ráadásul a maszkot sem mindig használtam! Ilyenkor fontosabb a gyakori kézmosos!
Jobbulást nektek!Kép

ILdi
ildi76

Ancsi!

Most látom, hogy már későn írtam valószínűleg!
A kamilla tea, orrszívó és lázcsillapító (szükség esetén) is elég lesz szirintem!
ildi76

még nem késő. most indul a férjem. én is ezeket találtam ki, de megnyugtattál! köszi!

Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!

ancsipancsi

ja, és mindig kezet mosok, mert folyton mosogatok Kép))))))))

ancsipancsi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, és már megyek is.

Nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! Dominik, Tibi, Eszter

Oxi!

Viknek Boldog névnapot!

Puszi lányok!
eszti25

Ancsi,
jobbulást!!! Csipkebogyó tea (kamilla-teával NAGY mennyiségben vigyázni, azt hiszem, irritálja a gyomornyálkahártyát), C-vitamin (CeTeBe cseppek már ilynekor is adhatók, Dóci kezdettől fogva kapott napi egy cseppet a D-vitamin mellé), lázcsillapító, ahogy a többiek is mondták. És ne félj, egyáltalán nem biztos, hogy Lencsi elkapja! Kép

v
kisün

Sziasztok!
Fic,
nem miattam nem mondjuk ki annak a helynek a nevét!!! Hanem a Kismama1 miatt!!!!KépKép
Most épp szusszanok, de rohanok is vissza a sodrófa mellé, legyetek jók, egyetek sokat!
Juc,
Pannának NAGY NAGY GRATULA, remélem ezért a teljesitményéért külön is megajándékozza Jézuska/Angyalka/Télapó/Mikulás/Anyu+Apu...Kép

Szóval boldogságos ünnepeket kivánok, holnap én ITT leszek. Nem utazunk semmilyen családhoz, mert nekünk itt van a család!!!Kép

És én is, mint Fic, nagyon szeretlek benneteket, még ha nem is mindig látszik!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDANNYIÓTOKNAK!!!

A MANÓKA-CSALÁD

Kép
Kép
manoka11

Vera! Lencsi a kamillától fosik Kép . Férjem C vitamin cseppeket vett, sajna ne, tudtam, h a babáknak is van Cetebe. Köszi a biztatást. elhúzunk vidíííkre Kép

ancsipancsi

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK

BARTUS CSALÁD
zsebi2004

Mi is Kellemes Ünnepeket kívánunk! Zanzapa, Réka, Zanza

Fic, nagyon aranyos Vince!
zanza

<center><font size="+1"><font color="ff0000">Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Szilvi, Klári, Vilmos

Kép</font></font></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Kellemes kajálásokat, beigli- és káposztatúlkapástól menteset. Kép
neet
neet

Sziasztok!
A kajálások mellett nagy pihenéseket!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telik a kari. Itt minden szuper, csak a fehér hiányzik a karácsonyból. A kajálásról meg csak annyit, hogy tegnap renivel bírtam elaludni. Kép

Oxi: nagyon soxor eszembe jutottál tegnap, remélem sznobanyós ellenére is jól érzitek magatokat!

Johi: karácsonyra Vince kapott egy nagyobb kádat (is) Kép

Ancsi: remélem, jobban vagytok!

Mindenkit szeretek, és sok cupppppp,
fic.
ficánka

Fic! á, fenét! tegnap éjjel bészartunk, mert Lencsi 9-től hajnal 3-ig nem aludt, csak sokat sírt,és nyeldekelt. aszittük fáj a torka, felhívtuk az ügyeletet, azt mondták vigyük be. kiderült, hogy csak váladék volt benne, a doki szerint sok, úgyhogy szívjuk le. a torka enyhén piros. hazajöttünk, leszívtuk, és csodálkoztam, mert nekem nem tűnt soknak. többen azt mondtátok, hogy nagy mennyiség szokott kijönni. akkor aludt, de 1-2 óránként mindig felébredt sírva, szörcsögve, leszívtuk, majd újra aludt. alig aludtunk Kép. anyatejet is kapott a nózijába. csak 2-3 mp-ig kell az orrlukában tartani a szívót, ugye? legutóbb már eléggé sírt, meg köhögött közben.
ja, és nem utaztunk emiatt haza Kép

ancsipancsi

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek.

Brúnónak nagyon tetszik a fa, és nem nyúl hozzá (hallod Moose Kép Kép, biztos Nyuszi se veszélyeztette volna a fa épségét, na meg a sajátjáét sem), először meg akarta fogni a lelógó dolgokat, de mondtuk, hogy nem szabad azóta csak nézi tátott szájjal.

Zapa tegnap és ma is dolgozik (Ildi, látod vannak rosszabb helyzetű családok Kép Kép), úgyhogy most épp csend van, Brúnó alszik, Zapa pedig elment a dolgozóba.

Jelentem semmilyen mese nem vetekedhet a hülekockásfülűnyúllal, a kisvakondot valamennyire nézhetőnek ítélte, de még mindíg soknak találjuk a kockásfülű zenéje által okozott fájdalmat Kép Kép

Brúnó minden kaját megkóstolt tegnap este, jókat mulattunk rajta.

Fic, nem emlékszem mit írtál, itthon vagytok két ünnep között? Ha igen akkor megoldhatnánk a bizniszünket.

Betegeknek pedig jobbulást.
zsebi2004

sziasztok!
minket pedig megbombáztak az angyalkák "kockafülű nyúllal" és remélem nem fogok kirohanni a világból...
Ma voltunk a Normafán szánkózni, irtó jó volt!!!
Csak Igi beteg kutyául, nem tudjuk mi a baja, dokihoz meg nem igazán van erőn elmenni, azt sem tudjuk hova menjünk...ő is tele van trutyival, néha szivjuk (SOKÁIG!!!) de éjszaka nem tud aludni csak úgy, ha apa ülve alszik, ő meg rajta...igy talán lefolyik vmennyire a trutyi...szóval hócipő tele, Igi sirdogál egész nap, remélem nem lesz tüdőgyuszi, mert már semmi ötletem nincs, mit adjak neki. Stodal szirup, lándzsás útifű megvolt, és megvolt a sambucus nigra, echinacea is, sőt chamomilla is, mert azt hittem eleinte a foga miatt trutyis, és hát kakukkfüves, kamillás, sós, jegesmedvecseppes, levendulás, citrom olajos párologtatás is...Most találtam bronchicum szirupot, azt fogom adni este...És elromlott a hidegpárásitón, persze pont ilyenkor...Kép

Egyébként az ünnep csudajó volt, mindenki örül, nálunk sem dőlt a fa (de mi a biztonság kedvéért kikötöttük, tehát esélytelen...Kép)
no, lépek is, mert folytatjuk a mega zaba partit...

Remélem holnap már azt is elmesélhetem, h Igi jobban van...

sziasztok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Lencsi most beteg először, látom szegény Igit is elkapta a kórság Kép. Figyi! meddig kell az orrát szívni? fújtam bele Sterimart (1-2 fújás/orrluk),kicsit mérges volt, de végül gondolom leszívta. aztán porszívó bekapcs (férjem nem akarja nagy fokozatra), és az orrszívó részt 2-3 mp-re az egyes orrlikaihoz nyomjuk, felváltva, amíg még látszik, hogy jön belőle valami. persze utálja. de hallom, hogy utána is szörcsög, és nekem nem tűnik nagynak a kiszívott mennyiség. tegnap éjjel ő is sírt hajnalig, úgyhogy bevittük a II. Bolyai út 5-7-be, ahol most a gyerekügyelet van. kalciumot írtak fel neki, meg ha nagyon köhögni kezd, Fenistil cseppeket. ezen kívül C vit. cseppet kap, meg tejet néha az orrába. ja, és nem lázas!

még egy fontos: neten olvstam, hogy nem szabad sokat szívni az orrukat, mert az is ártalmas lehet. doki azt mondta ez hülyeség, ahogy akarja a baba, már szívni is kell. szerinted is szabad?

ancsipancsi

Ancsi!

Orrszívót sokáig tartani,nem csak néhány másodpercig a gyerek orrában!Illetve bedug,megkeres hogy hol jön a trutyi,szív,pihentet,megint vissza.Nem sajnálatból nem szívni mert az sokkal rosszabb!

Zsan!

Stodal szirupot én Somának vettem egyszer de aztán nem adtam mert az van ráírva,hogy 5 éveskortól adható.

ÉS nem okoskodásból de azért érdemes lenne bevinni ügyeletre Igi boyt,nézzék meg legalább.XI.kernek a Budai Gyerek Kórházban van az ügyelet és nagyon rendesek!II.k.Bolyai u.5-7.
tel.:219-5979

ÉS MOOSE!

Panna sem nyúl a fához és Soma semKép.

Juc
20170114224602

Jucus! de ezt csak oda lehet nyomni az orrához, mélyre dugni nem. vagy így is jó? Pisze a márkája (ez volt). ezek szerint a másik orrlukán addig kap levegőt, ugye?

köszi a gyors választ.

ancsipancsi

Mi az,hogy oda nyomni?nekem is Pisze van is,használom is ha az elemes nem elég a sűrű trugyihoz, és beledugom orrnyillásba és már nagyjából érzem,hogy hol van az az üreg ahonnan jön a váladék.

Levegőt meg kap mert ugye azért ennyit kibír még levegővétel nélkül is.ÉS én többször,rövid ideig dugom be neki.Addig amig hallom,hogy szörcsög.
Viszont ha Sterimar nem elég akkor nyugodtan cseppents csecsemő NAsivint.

Juc
20170114224602

Ancsi!

A belenyomást ne úgy értsd,hogy fel az orrnyergéig,hanem túl az orrnyilláson de annyira pici az orrocskájuk,hogy ott már kezdődik is az a z orrjárat ahonnan a váladékot kell leszívni.
Ha csak oda érinted a bejárathoz akkor csak azt tudod kiszívni amit egyébként zsepivel is kitudnál törölni belőle.Szóval bátran de finoman!
Én egyedül csinálom és nagyon érdekes amikor ráülök a gyerekre,hogy lefogjam és tuszkolom ezt a0z izémicsodát az orrába aminek a végén a porszívó vanKépElég brtálul néz ki a dolog,de hidd el,hogy csak jót teszünk vele nekik.

Juc
20170114224602

Ancsi,
Figyuzz, mert Jucus tudja a megoldást Kép Kép
Így én már nem írok semmit, főleg hogy Brúnó mostanában önkiszolgáló orrszívás terén. Szerintetek ez normális dolog? És pelenkát miért nem cserél magának, pedig azt sűrűbben csináljuk, már igazán megtanulhatta volna Kép Kép
zsebi2004

Zsebi!Kép

Szia!

Juc
20170114224602

meg kell mutatnom:
Kép
20170114224602

Panna mennyire szép!ÉS MÁR ÁLL??? iszonyat édes a babájával. és ez a ruha!!! Lencsét is beöltöztettük tegnap Kép

már 1 percre megijedtem, hogy nem jót dugok az orrába, de már értem. így fokog tenni

ancsipancsi

na itt van. de Lencsi olyan nagyfejűnek látszik mostanában a képeken Kép, pedig nem is az

KépKép

ancsipancsi

Pannára majdnem rá sem ismertem! Kép De ki az, aki tolja a kocsiban? Kép

Minden babának jobbulást, mamáknak és papáknak meg szintúgy! Mi szerencsésen megúsztuk (Eddig)a karácsonyt, csak nagyon elfáradtunk a látogatásokban, ezért ma egész nap csak eszünk, alszunk, eszünk, alszunk... by the way, milyen mennyiséget ehet meg egy egyéves skac mézessütiből? És szaloncukorból? Na és töltöttkáposztából???

Moose,
fa áll, biztonságban, de a mienk gyökeres, és nagy cserépben áll, bazi nehéz felborítani. Eszter pedig lopkodja a szaloncukrokat róla...

Ancsi,
fejből nem vágom, mi a márkája az orrszívó porszívónknak, de valami endékás kisgyerek vigyorog rajta, kék a doboza. Csak odaillesszük a nózihoz és már szíjja is.
neet
neet

Lencsilány pedig gyönyörű, ki mondja, h nagy a feje? Sztem pont tökéletes!
neet
neet

Jucus! olyan képetek nincsen, ahol állnak Somáék a fa alatt és nézik az ajándékokat? olyan édik lehetnek! tegyél be!

(meg mások is tegyenek be, hadd nézzem a babákat)

ancsipancsi

Neet, szerintem én voltam eddig lightos, mert láttam, hogy sír, mikor szívom. de gondolom nem leányálom, túl kell élni, takonnyal a fejében nem maradhat.

csak én mondom, hogy életben jobban néz ki a lányom, nehogy majd Panna ne akarjon vele barátkozni. Kép

ancsipancsi

Neet!
megint hüle vagyKép

Ancsi!

NA olyan kép nincs.Nem állnak és nézik a játékokat hanem játszanak egyből velükKépEzek nem ilyen beállítható kölkök,biztos a rossz neveléstől.
Kép

na megyek mert sülnek a kiflikék.

Juc
20170114224602

sziasztok,
na csak nem bírom nélkületekKépünnepek nálunk is jól telnek,egész nap eszünk,meg lustizunk meg játszunk a sok új játékkalKépés bálint hozzá sem nyúl a fához!!!!!!

és szomorú vagyok mert vannak beteg babók,nekik gyors jobbulástKép

juc,
panna irtó édesKépés hogy tud ő is örülniKép

ancsi,
lencsi is csudiszép és tökre nincs nagy feje ne légy már idétlen mert 20 év múlva beárullak nála hogy miket írtálKépvagy inkább megmondom neki hogy olvasson vissza az archívbaKépés olyan kis csinos ha lesz csajom pályázok erre a szerkóraKépnekünk i vannak tiszta férfias cuccaink,majd businesselünkKép

neet,
b szaloncukorból úgy 10 db-ot eszik meg egyszerreKépaztán fél óra pihi is kezdjük megint.....és fél óra szünetben chpis vanKép

további szép karácsonyt mindenkinek

gigiakimindenkitnagyonszeretKép
Vendég

Neet!

Nálunk nincs szaloncukor,én nem szeretem a fán.Viszont mézeskalácsból szerintem hányásig ehetnek ekkora kölkökKép

Juc
20170114224602

Ancsi,
azt ugye tudod, h a másik orrlukat addig be kell fogni, különben nem sokat ér a porszivózás. Ezt még anno az ügyeleten mondták, amikor a 8 hónapos B-t bevittük éjjel, mert náthás lett...Kép
ha nem fogod be az orrlukat, a másikba átmegy egy csomó, amiből épp nem szivod. Ja, és én anno kipróbáltam mindkét féleképp magamon, az az igazi hardcore, ha befogod az orrát. Ha nem, az olyan, mint egy lányregény.Kép

És jelentem, leszivtuk, és megtaláltam azt a pontot, ahonnan jött, és ipari mennyiséget szivattyúztam ki!!!Kép És most megint fogok...ha már belejöttem...KépKépKép

Juc,
tied lány elképesztő!!!Nemcsak csinos hölgy, hanem belevaló csaj is!!!!Nehéz elhinni, hogy csak 6 nappal "idősebb" Iginél!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
ez az új játszó asztal??? És az az elefun az mit tud?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
Lencsi is csudaszép!!!!KépKép
én lusta vgyok feltenni képet, és hát persze enyim kölkök sem beállithatóak, igy ált. a hátuk látszik a fényképen...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Elefun marha magasra fújja fel az ormányát és belőle pillangók repülnek ki akiket lepkehálóval kell elkapkodni.Jó kis játék!És igen,ilyen FP játszóasztalkát kapott Panna.
És tessék nem lustálkodni hanem képeket akarunk!

Jucakiunatkozik mert P.alszik a fiúk még nem értek haza a koriból
20170114224602

Jucus, így a helyes! látom bejött nekik az asztalka.
iránymutatásod szerint eljárva sokkal többet szívtam, úgyhogy kezdek profi lenni. aztán már nem jött semmi, de ő még mindig szörcsögött. Kép

Gigi! majd annakidejé egyeztetünk Kép

ancsipancsi

Juc,
fényképezni is lusta voltam...Kép
és UTÁLOK kicsinyiteni!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Lustácska vagyKép
És egy hölgynek(P)nem illik a korára célzásokat tenniKép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?