Nagyon sok szeretettel: Évi

2005.12.24 20:35
2005.12.24 20:51

Szívből gratulálok!Húha jó sok dolgod lesz két törpével,de mi mind itt leszünk és átsegítünk a nehéz napokon!
Vigasztalunk amikor a hormonok majd bezavarnak.
Bátorítunk amikor aggódsz majd a picuri miatt.
És persze drukkolunk amikor a finisben leszel.
Húúú,most kedvet kaptam én is egy kistesóhoz!
Megyek is lehűtöm magam.
2005.12.25 19:41
2005.12.25 21:23

2005.12.26 09:56
Tegnap bennjártunk a Péterffy ügyeletén, mert előző este óta folyamatosan nyilalt a bal oldalam és megijedtem, hogy méhen kívüli a terhesség. Az ügyeletes ezt kizárta, jó helyen van, viszont "csak" egy üres petezsákot látott
Vissza kell menni UH ismétlésre. De nagyon félek, hogy korán örültünk. 2005.12.26 10:28
2005.12.26 19:33

2005.12.26 22:19

2005.12.27 17:50
Most már jobban vagyok, már nem látom olyan egyoldalúan a dolgokat. Az egyik pillanatban azt mondom, hogy minden oké lesz, viszont a másikban átesek a ló túloldalára. De az már javulás, hogy pozitívan is neki tudok állni. Igazán már nem is a fájdalom zavar (ami időnként, mint most is előjön), mert a méhen kívülit kizárták, csak az a nagyon üres petezsák zavar. Marcinál sem volt elsőre szívműködés, de legalább ott volt a szikhólyag és a pirinyó embrió. Most meg olyan üres és nagy volt. Na nem agyalok. UH-ra jövőre (ez most olyan furán hangzik, pedig 1 hét és tessék!) akarunk menni, addig pedig próbálom növeszteni a kis csírácskámat ott benn a pozitív gondolataimmal!
Úgyhogy ma már egész jól van, de tegnap anyuéknál nagyon gázos volt szegényem. Ma még szerencsére délben is aludt jó 2 órát, ami nagy szám az elmúlt napok 1-1 óráihoz képest, meg ahhoz, hogy Õ 3-4 órához szokott. Éjszaka szerencsére a 11-ig, éjfélig zajló orrszívások után
alszik folyamatosan reggel 8-ig, 9-ig.
Remélem hamar véget ér ez a nyavaja és 1 évig elkerül bennünket. Álmodik a nyomor, mi?! (Mintha feltámadt volna Tolsztoj! Nem érzitek?!
)
Ja és Lili copfja haláli
Sok puszi!
Mikor is jössz vissza? De ha jól belegondolok, csak akkor fogsz erre válaszolni, ha már visszajöttetek
Marci is hasonlóan működött, mint Patrik. Azért rácsapott kettőt az új játékaira, aztán indult bontani a másnak szánt ajándékokat
Ja és előszedte a régi játékokat
Nem gondoltam, hogy ennyire be lehet Titeket palizni! Legközelebb, majd a kastélyunkról küldök fotót, jó?!
2005.12.27 19:47
2005.12.27 21:33
2005.12.28 11:34
Már el is terveztük, hogy Marcit Anyura hagyva, Gáborral estefelé sétálgatunk egy kicsit. Erre tessék
Tényleg nagyon gesztustalan ez a tél!
Pusz!
), aztán az UH-ban is megegyezünk. Addig is nyugalom
A hasam fájdolgált, amit én is pozitívan fogok fel most már, ahogy írtad is
Köszönöm a különböző energiákat!
) születése óta először, mert öklendezett a cicitől. Szerintem a torkán levő trutyi irritálta, amit nem köhögött föl. Viszont utána egy pici felsírás után majdnem 8-ig aludt
Ma már tényleg állíthatom, hogy jobban van (kop-kop), mert az orrában szinte alig gyűlt reggel óta trutyi, viszont a torka és a tüdeje hörög és sajna nem köhögi fel. Ma még az antibiotikumot is bele tudtam úgy tölteni, hogy ne hányjon ki semmit, úgy mint tegnap. 2005.12.28 16:51
Kitartás!
Milyen volt Raulnak a koncert?Biztos nagy élmény volt.
Éééén jól nézek ki?
Hát a Te alakodhoz képest én....nem is írom le mi vagyok.
Ugye jöttök jövőre?

Annnyira jó volt otthon lenni!!!!Domi az utat oda-vissza végig ordította.
Teljesen kiborított a hisztijével.De hiába,nincs hozzászokva az autóhoz.
Úgy néz ki beálltunk az egyszeri alváshoz.Dél-fél 1-től 3-ig. 

2005.12.28 21:47
Gyere Tolsztojkodni! 2005.12.28 23:01
Nekem meg egyáltalán nincs alakom,kb.annyi,mint egy ropinak.
Már nagyon régóta komoly rajongója,ezek után pedig...
2005.12.29 10:07
Még jó, hogy tudtatok szánkózni, mert az eső aztán elvitt gondolom ott is mindent.
Sok ajándék
Autózás
Én amennyire féltem tőle, hogy milyen kevés lesz, én annál jobban szeretem ezt az egyszerit, mint a 2-szeri, 3-szorit. Te hogy vagy vele?
).
Egyébként totál jól vagyok, most abszolúte nem fáj a hasam. Most már azon agyalok, hogy vajon miért nem
Normáááááááááááááááááááááális vagyok???????!!!!!!!!!! 

Ugye egyéb kérdésed nem volt?
Ja és a tegnapi déli alvása után simán elfogadta, meg most reggel is. Majd most déli altatásnál elválik, hogy kell-e a cici...
2005.12.29 10:30
) "miatt" a tejecske szinte totál eltűnt.

2005.12.29 10:39

2005.12.29 10:43

Most, hogy mondod feltétlenűl beszerzünk egy fakutyát, hogy tudjunk csúszkálni a befagyott pocsolyán. Csak elötte be kéne fagynia!! Ja én inkább lennék ropi mint krinolin!!
Szt. Martin buli jó lehetett!!
2005.12.29 11:45
lehet,hogy ezt érzi.Hm???Én Dominak Humana Baby fitt 2 tápszert adok/banános ízesítésű/.Ezt már DM,Cora stb...helyen is lehet venni recept nélkül.Persze én még receptre veszem mert így olcsóbb.
Domi is kapott az FP-től Nestle béby tejet,de még nem adtam neki,ott csücsül a hűtőben.
Majd meg is nézem már a szavatosságát.
Örülök az egyszeri alvásnak,mert így már van rendszer az életünkben.
Meg az se utolsó,hogy így nem 6-kor kel reggel hanem 8-kor.
Marcika javulgat?Táncizik még a fenékriszálós barátom?
Domi most is MC haver mellett játszik.
Képzeld már elfogyott a 3 havi gyógyszerem,ma meg is jött.Na de nem is ez a lényeg.Hanem,hogy Tamás azt mondta már ne is írassak következő adagot........
Az nagyon jó ha már Marcika külön akar enni!Legalább akar enni.Ugye?
Domi újabban úgy hajlandó enni,hogy közben a konyhafiókból pakol kifelé és mindent meg kell mondani,hogy az mire való.
Nagyon édes lehet.
De én még krinolinnak is kövér vagyok.
Nappali nem alvás.
Én sajnos júliusban voltam otthon utoljára,na és most.Tavaszig nem is reménykedek,hogy haza jutunk.
Domi is úgy van a kocsiban,hogy annyira hergeli magát,hogy már azt várom mikor hány össze mindent.
Annyira szar ilyenkor!Ideig-óráig elvan úgy,hogy énekelek neki,tapsizunk vagy a kukit tömi magába
.De aztán jön ez a hergelés.....Várlak nagyon Titeket!
Ez az unokabratyóméknál készült egy hinta motoron ül Domi.A motor miatt mutatom meg,mert nekem nagyon tetszik ez a moci.
Puszi.Mindenkinek szép napot!Dia 
2005.12.29 20:07
Valameddig még húzom a cicit, aztán jön az eltett fagyitej, utána nincs mese jön a hozzászoktatás és a nagyságának megfelelő tápi megtalálása. Aztán lehet, hogy csak én parázok, aztán vígan elfogja fogadni az első felkínált lehetőséget
Nálunk is Gábor "rágta" inkább a fülemet a kistesó miatt, én meg beadtam a derekam
Apropó, az oké, hogy Tamás azt mondta jöjjön a következő babó, de Te hogy gondolod? Belevágnál? Nektek van esélye a spontán babának vagy ismét inszemeznétek? Én mindenképp drukkolok Nektek!
A táncoskedvét még a mélypontján sem vesztette el, rázza a seggét rendületlenül
MC Haver
Hülyeség, de jobban esett mint bármikor, mert most már jobban becsülöm minden szopinkat. Az viszont beigazolódni látszik, hogy az iskolába nem kell bemennem szoptatni

2005.12.29 20:51
Tudom milyen érzés.Az enyém egyszer 100 ezret hagyott el a vonaton.
A Tiéd valahol ott felejtette a táskáját?Vagy ellopták tőle?Jaj elég lesz újra beszerezni minden iratot.
Sok erőt kivánok hozzá!Puszi.Dia2005.12.29 22:56
Együtt töltjük a Szilvesztert.A minket ért tragédia miatt még jobban igyekszünk összetartani,és örülök,ha Anyuval kicsit feledtetni tudom a történteket. 

2005.12.30 10:39
Pici pihenoidom volt, Anyukameknal 3 nap, aztan tegnap ota megint melo. Tegnap meg a nagyfiamat elvittem Szolnokra, mert az unokatesojaval akart lenni, igy vasarnapig csak Zolikam van. O tegnap delutan-este-ejszaka extranyugos volt, ugyhogy hullabb vagyok, mint 2 gyerkoccel
Melo is van, szoval eljenek a szokasos hetkoznapok
Zolcsi nagyon elvezte, el is aludt utana itthon
2005.12.30 10:52
2005.12.30 16:02
Tök jól viselte,csak az út volt rossz.Mert nem igazán volt jó bolygókerekes kocsival menni a hóban,plusz olyan szél fújt,hogy rendesen kapaszkodtam a kocsiba.Na,megyek is tovább kotyvasztani a konyhába és aztán vár egy halom vasalatlan ruha.
Puszi.Dia 

2005.12.31 11:21
Jó kis család mi?!
Tök jó, hogy jól bírta! A pulcsija is nagyon klassz
2005.12.31 11:50
2005.12.31 13:31
Mikor mentek bulizni?Ha Ti nem jöttök,akkor küldök Viktorral sütit.
Marcikának is van ne talán?
Mert Ti nagy Corásak vagytok.
Megjegyzem én is szeretném csak ne lenne ilyen messze tőlünk.Mosott rongy,hányinger.
Csak nem leányzó csücsül ott bent?
Azt mondják a lányos anyák szoktak rosszul lenni.....Sajnálom Marcikát,hogy még mindig beteg.De az a lényeg,hogy a kedve jó!
Domi is így volt,hogy engem jobban megviselt,hogy beteg mint őt.
Én úgy vagyok,hogy időnként veszek pénztárcát,táskát,de nem dobom ki hanem halmozom.
Mert ugye már unalmas de mégsincs szivem megválni tőle.De a meguntakban mindig hagyok valamit,100 ft,cukorka,rágó,toll stb...Aztán amikor átforgatom őket mert mondjuk keresem a szájfényem stb..tökre örülök a talált kincseknek.
Noormális vagyok?????
Nagyon szépek,édesek a csajok.Az utolsó előtti képen tényleg tiszta királylányos Bogi.
Liliána cofja pedig szívdöglesztő.
Domikám egyre többet megy egyedül!
Még ő is örül ilyenkor a tudományának.Haláli.Imádom!
Úgy is jön ha hívjuk egyikünk a másikától.De van,hogy elfeledkezik magáról és elindul egyedül.Ilyenkor félúton megáll elkezd nevetni és vagy leül vagy gyorsan oda megy a legközelebbi dologhoz amibe tud kapaszkodni.
De azért négykézlább még mindig jobb közlekednie.
Puszi.Dia 
2005.12.31 17:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint