Sziasztok!!
Bevallom, hiányoztatok!! Mindenki! Pedig én csak hetente 1-2x tudok írni, de akkor is..tök jó újra olvasni titeket, tényleg olyan mintha egy nagy család lennénk!
Nálunk jól telt a karácsony, de levontam most már egy biztos következtetést: Boti annál jobban érzi magát,minél több ember van körülötte.3 napig nem voltunk itthon, ezalatt rengeteg ember gyömöszölte, állandó zajban volt, de olyan tündér jó fiú volt, hogy nagyokat kacagott dumált és észre sem vettük, mikor elaludt.Ahogy tegnap este hazaértünk, azóta ugyanúgy megy a hiszti elalvás előtt, meg a nyafi.Férjem a pakolástól kicsit besokallt, azt mondta jövőre mindenki hozzánk jön, szegény 3 napig pakolt autóból be és ki.
Megann,
bennem is van néha ilyen féltékenység, de csak akkor, ha Boti sír.Olyankor anyósom és sógornőm rohan oda hozzám és mindenáron ki akarja venni a kezemből Botit, mintha biztosak lennének benne, hogy náluk fog megnyugodni a baba..én meg sosem engedem és mérges is vagyok-csak nem adok neki hangot, megbántani azért nem akarom őket. Amúgy nálunk pont a gyerek miatt maradtak el a családi perpatvarok, amik ilyenkor szokásosak, mert mindenki vele foglalkozott, nem egymással..Persze újra végighallgattam, hogy miért nem eszik már Boti gyümit, zöldséget, miért nem teáztatom,,stb.de ezt már megszoktam..morgolódunk egymással 2 percet, aztán annyi..
Rokica,
Boti is fogzik szerintem, ugyanazok a "tünetei". Az éjszakai alvókánk nekünk tegnap este (ahogy hazaköltöztönk) romlott el..Boti 2 ÓRÁNKÉNT ébredt és nem tudtam simivel, meg teával megnyugtatni.A cicit követelte és csak akkor nyugodott meg, ha meg is kapta

naná , hogy megkapta.Mióta igény szerint szopizik, iszonyú, hogy milyen dagi. Az elmúlt héten a mérleg szerint 27 dekát hízott..nem tudok zoknit adni rá, mert mindegyik teljesen elszorítja a hurkáit

Zsuzsa nagyon édes, olvastam, hogy nagyon jót tesz a babáknak, ha néha együttfürcsiznek az anyukákkal. Én még nem mertem kipróbálni, félek, hogy nem tudom , hogy megtámasztani.