Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
(mi még egyben)
2005.12.26 21:41

tündériek a fiúk, emlékszem ám a tavalyi képre is
, egyre édesebbek, és már mekkorák?
.
nagyon ügyes vagy a fiúkkal, és hogy megy az idő! Már 25. hét???
nagyon drukkolok, hogy 28-ig megszülessen Domi, persze csak, ha nem akarsz másnál szülni. De lehet, hogy mégis újévi baba lesz?
csodás ez a fiúcska! Remélem a sebek hamar meggyógyulnak!
nem is írtad, mi volt az UH-on? Mi holnap megyünk megint
mizújs veletek? Remélem a babócával minden rendben van.

2005.12.26 22:02
!
! Képzeld, éppen bent feküdtem a klinikán 20-21-én (amniocentézis), mikor látom ám szerdán 1/4 2 tájban, hogy Sikó berobog a szülészetre. Gondoltam is magamban, lehet, hogy Zituska szül? Így jönne be a lottó ötösöm (nem jött
, így jövőre is mehetek dolgozni). Ha lesz időd-erőd, várjuk a születés-sztorit. Volt fogadott szülésznőd? Sikóval meg voltál elégedve?
!
. Ráadásul jól megfáztam, és az állandó köhögés sem tett jót, de szerencsére megnyugtat, hogy most is érzem mocorogni a bébit. Akiről az UH-t csináló dokim határozottan állitotta, hogy kisfiú
! Párom majd kiugrott a bőréből örömében, mikor meghallotta a hírt
. A doki még nekem is megmutatta a monitoron, hogy amit ott látok - egy kis kiemelkedésféle - az a fütyikéje
. Remélem, a genetika nem hoz másféle eredményt... Teszek fel egy képet Kisprücsökről, ez még a 12. heti genetikai UH-n készült, mostanra már 4 cm-es a BPD-je, sajna pont a CRL-t nem mérte meg a dokibácsi. De jan. 9-én megyek újra, a 20. heti gen. UH-ra, meg akkorra van időpontom a magzati szív-Uh-ra, a gyerekklinikára.
, hogy legyen mit olvasnom... 
2005.12.27 09:00
!
!
2005.12.27 13:40
Vigyázzatok magatokra az utazásnál, és kérünk bejelentkezést érkezéskor!
2005.12.27 16:17

:

2005.12.27 17:36
)
2005.12.27 20:35
!
! Szerencséd van a gátsebbel, az enyém se volt nagy vágás (3 öltéssel rakta össze), de valamiért beödémásodott, és megváltás volt a 4. napon varratszedés
. Sikóval én is nagyon elégedett vagyok, láttam a szegedi topikban, hogy más csajoknak is ő az orvosa. Megkérdezhetem, hogy ki volt a szülésznő? A bizonytalanságod pedig teljesen természetes, ezzel szerintem mindenki így van, de kitartás, gyorsan belejöttök
a dolgokba!
!
! Kitartás! (mondom én, aki 8 nappal túlhordta kicsi lányát, és már majd meghaltam a klinikai bennfekvéstől)
és elmúlnak a rosszullétek... Én a 12-13. hétig "húztam" az állandó émelygést, esti gyomorliftezést
, megyek Sárkányszív-et nézni, úgy szeretem azt a filmet... 2005.12.27 20:35
annyira nem lomboz le de azért kicsit igen. Igaz ez volt az első igazi próbálkozásunk és azért elsőre mégiscsak csoda lett volna ...de Balázscsoda után már minden csodában bízok
HOgy beleférek-e a sírucimba az kétséges
és mondja, hogy "tánkó". Ja meg a karácsonyfát bűvöli állandóan. Nem tettünk rá szaloncukrot "taatutoj", mert mindet lezabálná. 

2005.12.27 20:36
Jól van, lógnak ki belőle a diszkótáskák, mert 2 órásra sikeredett a császármetszése, mivel olyan rossz állapotba került a miómája, hogy ki kellett szedni, úgy spinális érzéstelenítésben. A baba jól van, 10/10-es Apgarral született, nagyon édes, van haja, és Virág szerint igazi kis csöndes, nyugodt baba.(azt még nem tudják, hogy ez a szülők beetetése
) Holnap átköltözhet a saját kórtermébe, addig az intenzíven van. A műtétet Arni csinálta, bement a szabijáról.
2005.12.27 21:24
, de en szomi is voltam miatta, ugy elkepzeltem a becsomagolt tesztet Apanak a fa ala...
Es nekunk nem is elso probalkozos honap. Majd szolj amugy, ha terhes leszel, hatha megint egy napon....
Szaloncukorrol meg tudtunk egyezni eddig...
nagy gratula!!! 2005.12.28 09:01
- lemaradtam a a nagy hírről:
Óriási gratula Ádi babához!!!!!

, Szöszi
, Orsi
Andi
)2005.12.28 09:14
2005.12.28 15:52
2005.12.28 18:50

2005.12.28 21:31
Olyna édes Balázsom van, naponta megzabbantom a csülkeit, ahogy mondja a magáét szaladgál tesz-vesz, mégis olyan hirtelen tört rám hatalmas erővel ez a kistesót akarok érzés...
Türelmetlen vagyok igen tudom. Remélem nem hozzuk létre a ma megint megjött kistesóprojekt topikot 
2005.12.28 21:43
), kicsi korkulombseget akartunk...az mar nem jott ossze. Eddig azt hiszem 5 v 6 mensim volt, bealltam 38 napos ciklusokra, ki tudja miert ilyen hosszu, de legalabb szabalyosan ennyi. 2005.12.29 14:40
, Krissi
Várjuk a híreket!
Csak nyugi, ne stresszeld magad! Sikerülni fog, tessék pozitívan gondolkozni. Persze könnyen nagy a szám, így babával a pocakban, de hát nekem sem jutott eszembe álmomban sem, hogy másodszorra így sikerül.

2005.12.29 14:58
jo kis babaeso lett itt karacsonyra
Gyonyoruek a picik
2005.12.29 19:43

Nem tudom, hogy mi a titka, de irigylendő.
2005.12.29 20:05
Még a könnyem is kicsordult, olyan megható volt nézni a képeket.Olyan sokat szenvedtek ezért a kis csodáért, de ilyenkor elfelejt az ember minden kálváriát, szenvedést, mert az eredmény mindenért kárpótol. 2005.12.29 20:48
hátha felzárkózhatunk kicsit
2005.12.30 10:22
2005.12.30 20:18
annyira csodaszép Ádi, hogy alig bírok betelni vele. Szívből gratulálok nektek és mielőbbi felépülést kívánok neked!
nagyon szép a kisfiad! ÉS a kérdésekre is hamar kapsz majd választ, genetikailag be van kódolva állítólag. 

Olyan hihetetlen, hogy egy topikba írunk még, nagyon örülök neki, milyen sokat segítettél nekem, míg ideértünk
. Remélem most már nem kell sokat várnotok Domi-ra, a nagyján már biztosan túl vagytok! 

De már lassan 4 kiló? Ideje lenne kibújni lassan
tényleg, hogy megy az idő! Már a 26. hét? Mi pedig a 10.
. Nagyon vártam már ezt a napot, a tavaszi manócskánk 8+7 lett angyalka. Egy pici kő leesett a szívemről.
nagyon köszönöm a bíztatást, azt hiszem még rám fér egy kicsit, nemsokára túl leszünk a 10. héten is. A babóca óriási mértékben növekszik, de hát ez a dolga
Fiúnak hogy tetszett a Karácsony?
1000%-ban meg tudlak érteni a kistesóval kapcsolatban. Néha én is azon gondolkodom, vajon a mi kistesóink hogyan fognak megfoganni. Mi erre a babára kerek 3 évet vártunk, és az 5. inszem sikerült. (A többi sikertelen próbálkozás volt
) Sajnos már nem emlékszem, hogy nektek mennyi idő alatt jöttek az ikrek, de remélem az idő töredéke alatt fog majd most sikerülni!
nem nyugtattál meg, hogy még mindig tart a hányingered. Lányok, ez meddig fog tartani? Remélem hamar vége szakad, mert néha úgy érzem magam, mint egy tömőliba, csak azért eszem, hogy ne haljak éhen
.
hozzá vezet majd.

2005.12.31 09:55

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a 16. hétig volt hányingerem, és enni az egész terhesség alatt csak muszájból ettem. Persze ez nem mérvadó, van akinek a 12. héten elvágják a rosszullétet. Én rosszul álltam sorba.

2005.12.31 12:44
Virág
Zitus
: 2005.12.31 13:04
Remélem legalábbis. Hétfőn már elvileg lesz.

2005.12.31 17:48
2005.12.31 19:25
(Aki esetleg nem tudná, Bakony szélén lakunk.) De imádjuk a havat, holnap délelőttre már be is terveztünk egy jó kis szánkózást!
És az úthenger nyomait nem látom rajtad, akármennyire keresem.
2006.01.01 22:54
még egyben? Nem jelentkeztél ma! Remélem valaki majd tudósít rólatok! Most már 2006-ban születik Domi-baba, szép születésélményt kívánok nektek!
biztosan nagyon élvezték a fiúk a mászkálást, nálunk is voltak gyerkőcök, mindent imádnak ami új.
Főleg ami törékeny
De ettünk végül
.
én sem látom az úthengert, viszont gyönyörű Ádibaba!
nektek hogy' telt az első szilveszter? 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|