A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Réka
Ezért is írtam, hogy januárban minden extra drukkom a Tietek!!! Tuti sikerülnie kell! Kép
Egyébként köszi az érdeklődést, igen itthon dolgozom még mindig... azt hiszem ennél kényelmesebbet nem is találhatnék Kép Ez egy ilyen kis lusta dögnek mint én vagyok a lehető legjobb megoldás Kép
Amúgy lefotóztuk a Hóembert, csak a fotókat kéne átvarázsolni a gépre Kép

Juca!
Húúú, akkor már szépen növöget Stöpszli Kép Meg a pocakod is biztosan! Kép Kíváncsi lennk ám rá, mekkora már Kép Lustázz csak! Pihenj amennyit csak tudsz, használd ki az alkalmat! Kép

Dina
Bocsi a tudatlanságomért... neked akkor ugye volt már egy zebrás teszted???
És tesztelsz újra? Mikor?
Tök jó, hogy a párod ilyen pozitív Kép Ez olyan aranyos dolog!
Küldök egy kis drukkot az újabb teszthez, bár szerintem az eredmény nem is lehet más, csakiskizárólag pozitív Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka
Igen volt már + teszt, most hétfőn. Kép A köv. holnap reggel vagy pénteken reggel lesz. Ha ma tudok venni tesztet, akkor lehet hogy holnap megcsinálom, de lehet hogy inkább várok még egy pár napot. Nagyon örülünk a kis jövevénynek, de biztosat csak a dokival való találkozó után tudhatunk hiába csinálnék akárhány tesztet is. Bízom benne már nagyon, hogy most sikerülni fog minden, és nem lesz baj az elején!
Legalább lesz mit ünnepelni - csak csendesen mondom - szilveszterkor! Pezsgő nélkül!! Kép Veled mi a helyzet?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Egyébként semmi gond ez nem tudatlanság, bárkivel előfordulhat! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziszka!
Köszönöm! Kép

Juca!
Azt hiszem elfelejtettem válaszolni a kérdésedre.
Szóval januárban megint kaptam egy alkalmi tanításos munkát, ovisokat és elsősöket fogok tanítani 5 héten át. Így ez a dolog folytatódni látszik.
A "nyugdíjas" tempóra ráhibáztál. Mert tavasszal lesz 3 nagyszabású műsor, amiben mindenképpen szerepelni fogok. Van egy szám, amit csak én tudok jelenleg eltáncolni és az még pocakosan is menne. Ha nem lesz babó, akkor mást is vállalok.
Csak az aktív heti 3 próba és mindenféle fellépés mindenféle időpontban lett sok és ezzel felhagyok. Ha pedig már 1-2 éves lesz a babám, nagyon remélem, hogy kapok majd egy csoportot az együttesben és akkor folytatódhat minden.
Végülis várhattam volna a baba megfoganásáig, de azt hiszem január végén úgysem járnék táncolni, meg a műsorokra való felkészülésből is így tudom tiszességesen kihúzni magam, nem lenne szép dolog utsó pillanatban szólni, hogy "ja, babát várok, vegyetek ki mindenből".
Nehéz döntés volt, de azt hiszem sikerült jól és jókor meghoznom.
Azt a rottyantósotokat szívesen meglesném! Kép Egyébként mindegy, mit táncol az ember, csak a párjával legyen meg az összhang!

Puszi:
réka
Vendég

Szia Duddu!

Köszi a választ megnyugodtam. Ez jó, és nem irreverzibilis döntésnek tűnik. Azt meghiszem, hogy meglesnéd a bugaci rottyosunkatKép Lagzikon szoktunk ezzel "menőzni". Mi jól szórakozunk és szórakoztatunk!Kép Mondjuk az is lehet, hogy te meg visítanálKépKépKép

Juca

tjuca

Juca!
Dehogy visítanék! Szerintem sokkal fontosabb az, hogy valaki tud mulatni, mint az, hogy hogyan táncol. Párom is "tagadta" Kép eleinte, hogy szeret táncolni, de mostanság már kezd oldódni. Főleg, mióta megkaptam a táncszőnyegem. Annál nagyobb poén nincs Kép Ajánlom mindnekinek!
Vendég

Kancellárka, (és Mindenki, aki itt van és babát szeretne)
ma vagyok itt először. Elolvastam a terhességi hányásról szóló cikket. Január 4-én lesz egy éve, hogy 8 hetes terhesen elveszítettem a babát. És tényleg nem - vagy alig volt hányingerem. Most, 1 év után próbálkozunk újra. Hála Istennek van már egy 3 éves kisfiam, és vele 8 hónapon keresztül volt hányingerem, még kórházba is kerültem emiatt. És ő egészséges lett. Sok félelem van bennem egy újabb terhesség előtt, most, hogy újra próbálkozunk, előjött minden 1 évvel ezelőtti rossz emlékem...
rolly

Rolly!
Üdv itt és kívánom, hogy a rossz emlékek ne kísértsenek sokáig és mielőbb kistestvére lehessen a fiadnak.
A cikkben nyilván van igazság, de azt azért ne felejtsük el, hogy nem vagyunk egyformák, teljesen általánosítani nem szabad. Biztos van aki hányinger és egyebek nélkül kihordott egészséges kisbabát, és olyan is sajna aki hányingerrel elveszített már. A cikket azért linkeltem be mert szerintem érdekes és logikus és hátha valakinek segít, hogy másképp fogja fel a terhességgel járó kellemetlenségeket.
Na most viszont mennem kell, jött értem az uram.
Pusszantás.

kancellárka

Szia Rolly!

Vagyunk itt páran, akik átéltek már vetélést. Egyet tudok csak mondani, bármenniyre nehéz is, ne pánikolj!!! Én azt kívántam, hogyha lesz egy babám, akkor legyen róka is, hogy tudjam, hogy él és virul. Na ez bejött. Sajnos Isten útjai kifürkészhetetlenek, de már van egy egészséges kisfiad, a testvére(i) is egészséges lesz! A rossz emlék nem fog elmúlni, egy kicsit halványul, de azt ne engedd, hogy félelemmé alakuljon. Előre nézz és ne hátraKép

Juca

tjuca

Na ma már kiosztottam az észt, megyek bulizni!
Viszem Stöpszlit is, hadd szokjaKép

Pussz:

Juca

tjuca

Sziasztok!
Kancellárka és Tjuca, köszönöm a biztatást! Úgy tűnik, hogy már az első levelemből is kiderült, hogy elég pánikolós vagyok. Az elmúlt hónapokban már nem is néztem hátra, csak előre, de most hogy újra van esély (ha van) a babára, tényleg pánikba estem. Remélem, ez elmúlik.
Tjuca, jó egészséget kívánok Neked és a babucinak!
Puszi: Rolly
(Biztos bugyuta kérdés, de ti hol találtátok ezeket a sárga fejeket, amiket a levelekbe írtok? - ez tényleg bugyután hangzik!)
rolly

Sziasztok!

Még egy kicsit a hányásról. Az első terhességemet végig hánytam és ugyanakkor göröcsöltem. A dokim kedvesen annyit mondott ez az állapot rezüméje. Nem értük el a bűvos 12-t...
Most nem tudom mit kívánjak.
Egyébként van tapasztalatok a kalkulátor pontosságáról?
Mert ha pozitívak a tapasztalatok, akkor lehet, hogy reménykedhetem...
Ha nem, akkor már csak 1 hónap.
Most megint elfogott olyan páni félelem, hogy egy gombostű feje méretűre zsugorodott a gyomrom.
Juca írtad, hogy előre kell nézni, nem hátra. De mit csináljak, ha a hátra néha előreszalad?
14 éves koromtól tanulom a pszichológiát és jó néhány éve magam is tanítom. Nem tudok feleül emelkedni és túllenni a dolgokon, pedig már több éve. Most jött ez a betegség és magamat okolom mindenért.
Ma egy tini lány keresett meg és kért segítséget abortusz ügyben. Még nem töltötte be a 16-ot. Nem tudtam, hogy felpofozzam, vagy egyszerűen csak hagyjam ott.
Aztán a hivatástudat és a gyerek rémült tekintete feledtette velem a saját nyomorom és elindítottam az útján. Ebből az következik egyenesen, hogy ott fogom hagyni a munkám és marad a tanítás.
Nem tudom miért zuhant most ez ki belőlem, de a párom sem volt vevő a mai napomra.
mátra

Rolly!
Üdv. a csapatban!
Hát a pánik semmikor nem jó. Elhiszem, hogy szenvedsz, de talán a pozitív tapasztalatok, mint pl. Jucáé segítenek majd abban, hogy tudd, nagyon sokszor egy baba elvesztése után természetesen és egészségesen jön a következő.

Mátra!
Hát érzem, hogy most elég mélyen vagy. Nekem is volt ilyen az elmúlt egy évben nem is egyszer. Úgy éreztem, hogy senki nem ért meg. Először is fontos, hogy ne érezd magad hülyének attól, hogy szenvedsz. Nekem legalábbis ez segített. No meg az, hogy néha a csajok - kicsit szigorúbb szavakkal ugyan, de - gatyába ráztak. Kép
Ami pedig a szakmádat illeti, egyenlőre tényleg lehet, hogy jobb, ha felhagysz vele. Aki nem elég erős lelkileg a saját problémáihoz, hogy lenne az másokéhoz. De talán nem is ez a legfontosabb számodra... Kép Remélem, a tanítás is kielégít majd. Kép
réka
Vendég

Köszi Réka. Jól esett, hogy nem néztek hülyének és jó, hogy nem vagyok egyedül. A párom szokta mondani, hogy mások problémáit pikk-pakk megoldom, de a magaméval nem tudok megküzdeni. Lehet, hogy akkor hiányoztam a suliból. Igaz volt néhány előadás, amit ellógtam... Kép

Rolly téged még nem is üdvözöltelek!

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök.
mátra

Sziasztok!

Jó rég voltam...

Dina!
Hatalmas gratula a "Jézuskás" pozitívhoz!Így kell/ene ezt csinálni! Kép
Azt mondják az okosok, hogy téves pozitív teszt nincs...Én még ugyan soha nem láttam pozitívat, de hiszek Nekik...Kép
A hányással kapcsolatban: a természet tudja a dolgát...Különben mi nők sem vagyunk egyszerűek, ha jön a rókacsalád (bár már látnám), az a baj, ha nem jön akkor meg az...

Niki!
Kicsit elmaradva, de sajnálom a mensit...Kép Főleg a fájdalmaidat, bár ma már biztos könnyebb volt...Látom nem törtél meg!Lesz ennek jutalma, meglátod!Kép

Dudu!
Akár hiszed, akár nem, nálunk is becsődölt aznap a "gagyi" izzósor.Kép Igaz, mi pótoltuk másnap, mert így azért szebb...
Biztos nem volt könnyű meghozni a tánccal kapcsolatos döntést, de Te érzed, hogy mi a jó, és biztos vagyok benne, ha folytatni szeretnéd, akkor kapkodnak majd utánad! Kép
Van már pontos dátum az inszemre, vagy még lesz megbeszélés?

Sziszka!
Bíztam benne, ha indul a januári projekt, jelentkezni fogsz!Szerencsére elöbb tetted meg!Örülök neki!Kép

Ördi!(ez már Rajtad marad Kép)
Osztom a többiek véleményét és szerintem is korai volt a teszt...Azért drukk megy, hogy baba legyen!Kép

Juca!
Örömmel olvasom, hogy már sokkal jobban vagy!És Stöpszli is renesen gyarapszik...Kép
Te aztán tudnál meséni a hányós időszakról!...Kép

Rolly!
Kép
Itt mindig fogsz olyan embert találni, aki megnyugtat, ha pánikba esnél!Látogass minket gyakran! Kép
Jelek:
Kép ---kettőspont és )
Kép ---kettőspont és nagy O
Kép ---kettőspont és (
Ez is "bugyuta" magyarázat volt...Kép

Mátra!
Nehéz lehet tudni, hogy már csak 1 hónap...Különben ez már egészen biztos???Persze az egészséged is nagyon fontos...
Ne törj meg, vhogy mindig van...Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!
Sajnos a teszt nem volt téves...ma reggelre meg is jött. Kép Na mind1, ennek valószínűleg oka van, és így kellett lennie.
Most a babaproject is leáll, ma kb 8 órát beszélgettünk, átrágtuk a dolgainkat, és így lesz jó most.
Majd évek múlva visszajövök, remélem addigra senki nem lesz itt! Kép Sok szerencsét mindenkinek, őszintén drukkolok, h mindenki pocakjába minél hamarabb bepottyanjon egy bébi!!!
Nem tűnök még el, de sztem ezután már nem leszek igazi topiktag. Kép
Pusza mindenkinek!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Én nagyon új vagyok itt! Tegnap olvasgattam az üzijeiteket!Én szenteste csináltam tesztet és halvány bár de megjelent a 2.csik is.Szerintetek örüljek vagy még nem szabad mert nem jelent semmit mert nagyon korán van még.Holnap lenne egy hete,h késik!Hasam picit fájdolgál,és kemény.Fel vagyok kicsit puffadva.A cicik érzékenyek,és a gyomrom sem a régi.Viszont nem nagyon van hányingerem és cask kicsit vagyok aluszékony! Segitsetek,mert oylan ideges vagyok,h mi lehet!
manyoka

Sziasztok új topicosok! Rolly és Manyoka Kép
Rolly
A hányásról csak én is azt tudom mondani, hogy embere válogatja. Nekem is volt majd egy éve egy 7 hetes vetélésem, hányinger hányás sehol. De most úgy néz ki (halkan mondom)hogy beköltözött a pocakomba egy picurka .... !!! Kép Fáradtság, hányinger van, de hányás nincs - egyelőre. De engem nem érdekel, az a lényeg, hogy ne legyen semmi gond a terhességem alatt és ki tudjam hordani egészségesen a Pöttömöt. Kép (már nevet is adtunk neki: Pöttöm!!!) A másik pedig tudom hogy nagyon rossz volt átélni a vetélést, de mivel már van egy gyönyörű 3 éves kisfiad, ő azért tud egy picit kárpótolni mindenért nem? Na de mindegy mielőbbi babásodást kívánok neked!!! Kép

Manyoka
Csak halkan mondom neked hogy GRATULA!!!! Kép Én 26-án csináltam meg a tesztet, hasonló eredményekkel. Tünetek: has néha nagyon fáj, hányinger csak reggelről van, cicik eléggé érzékenyek, és szinte mindig aludnék. A puffadásról meg ne is beszéljek. Kép Tehát így összességében elég jól haladsz a 9 hónap vége felé!!!Kép Remélem, hogy minden sikerülni fog úgy ahogy eltervezted! Ne nagyon aggódj, még most korai, mondom én!!! Kép Szerintem hívd fel az orvosod és kérj időpontot hogy mikor tudna megnézni, és ha ő is vagyis az UH is mutatja a babócát akkor minden OK!!! Kép Csak mindig előre!!!

Brill
Nagyon köszi a gratulát, holnap a biztoság kedvéért csinálok még egy tesztet, és ha az is + akkor jövőhéten felhívom a dokim, hogy mikor tudnánk talizni. Tökre fog örülni neki! Kép

Mátra
Szomorúan olvastam az üzidet. Kép Remélem, hogy mihamarabb túllépsz ezen az um. "depis" időszakon. Kép
Azt meg el tudom képzelni, hogy milyen rossz lehetett tanácsot adni, egy kis "csitrinek" abortus ügyben. Emlékszem rá idén februárban én a kicsimért küzdöttem, egy nélam jóval fiatalabb lányka pedig az abortuszért könyörgött. Hát mit mondjak nincs igazság!!!! De hidd el minden meg fog változni, mindennek meg van az oka, hogy mi miért történik.

Ördi
Nagyon sajnálom hogy most abbahagyjátok. Kép De elhiszem hgoy kell egy kis pihi. De remélem hgoy nemsokára azért visszajössz. Kép Fel a fejjel!!! Kép

Na hirtelen ennyit! Majd jövök még! Ha valakit kihagytam 1000 bocsi!

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt!

Manyoka! Üdv itt, bár ha jól sejtem inkább egyel lejjebb leszel többet Kép
A múltkor pont azon röhögtem, hogy már a teszt használati utasítására is rá van írva, hogy halvány csík is csík, ha meg már egy hete késik és halvány a csík akkor tessék neki örülni, én meg gyorsan gratulálok és sok egészséget kívánok!

Niki

kancellárka

Mátra!
Ne add fel, még semmi sem biztos, és még mindig van egy hónap, az is elég tud lenni hidd el! Tudom nem könnyű, de próbáld mindnenke a pozitív oldalát nézni, hidd el mindennek megvan a maga oka.

Brill!
Szia, jó látni néha. Nem törtem le, mert még igen gyerekcipőben jár a projekt nálunk, igazából még csak most kezdődik, mivel épp most telt le a három hónap a bogyó abbahagyása után és tisztában voltunk azzal, hogy így jóval kisebb az esély, de hát a remény hal meg utoljára.

Dina! Vigyázz magadra és Pöttömkére!

kancellárka

A növérem azt mondta,hogy még nem biztos,hogy babát várok ha csak halvány volt a csik.Viszont piszkosul megkinlodok a haspuffadással!!Meg picit görcsölget a hasam!Ja és tudtátok,hogy piszok büdös tud lenni egy-két ember szája?:-)Én pár napja jöttem rá,mert mindent szagot megérzek!
manyoka

Anyukám is azt mondta,h ne éljem nagyon bele magam!Már 4 éve próbálkozunk a párommal és annyiszor volt a teszt negatív,hogy el se merem hinni,h most pozitiv lehet!Söt egyszer 6 hetesen egy spontán vetélésem volt amiről csak utólag tudtam meg,h babát vártam,amikor a doki közölte a vizsgálat után!! Öntsetek belém egy kis pozitiv hozzá állást lányok,mert nem merek örülni!Dokihoz még korai lenne elmenni,ugye?
manyoka

Manyoka
Most minden drukkot küldök feléd, remélem hogy segíteni fog. Szerintem ha gondolod, akkor csinálj egy másik tesztet is és azt már reggelről, ha szintén+ akkor köv. héten felhívhatod a dokid egy időpontért. En legalább is ezt fogom csinálni. Holnap uj teszt, jövőhéten doki. Szerintem ha vannak ilyen tüneteid, akkor biztosan ott van az a baba is. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt sziasztok.

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat Kép Jó hogy idetaláltam hozzátok.
Aludtam egy hatalmasat, (most ébredtem Kép) álmodtam akkora ökörségeket, és most kicsit jobban vagyok. Nem fáj, és talán kevésbé félek.
Manyóka szia!
Jó hogy itt vagy. Én sem régen jöttem, de jó hasonló problémával küzdőkkel meosztani a gondodat. Jó, hogy vannak babások is, mert ez ad reményt sokunknak. Egyébként te még nem tudod, de Dina beszélt a Jézuskával és mindenkinek kérrt babát. Úgyhogy haláványan de örülj annak a zebrás tesztnek, mert az idegeskedés nem sok jót tesz.
És most jó pap módjára bort iszok. Elmegyek Egerbe, mert valamelyik barom otthagyta a vizsgaértékelő lapokat. A főnök Máltán, valakinek az irodában is lenni kell, én hülye meg bevállalatm. Remélem az erdőben nincs jég az utakon.

Dina!
Ha hazaértem írok mail-t is, ha ma nem mész el, már délben haza.
Vigyázz el ne aludj!
Sziasztok, dél körül újra benézek
mátra

Akkor holnap csinálok egy új tesztet!Olyan izgatott vagyok!Körülöttem minden nöismerösöm már babás és úgy vágyok én is egy picurra!Már gondolatban elneveztem Pocaklakónak!A barátnöm például november 19-én szült, és én leszek a pici keresztmamája!
manyoka

Sziasztok lányok!
Először is utólag..remélem mindenkinek nagyon boldog volt a karácsonya.

Csupa új arc Kép Lehet, hogy ennek örülni kell, mert ez azt jelenti, hogy a régiek mind babások Kép.

Dinandin gratulálok a szép karácsonyi ajándékhoz Kép

Duddu nagyon szorítok neked. Tudható melyik lesz a nagy nap, hogy jobban szoríthassak?

Örülök, hogy a kismamik jól vannak..

Mindenkinek, aki nem babás-hangsúlyoznám még-nagyon nagy kitartást és erőt kívánok. (Beleértve magamat isKép).

Csak remélem, hogy nem orroltok rám, amiért ritkán járok erre mostanság..már nem tudom meddig tart ez az időszak, mert a munkám (egy nagy projekten dolgozom) elhúzódik kissé..a hulla fáradtság szerintem nem elég jó szó arra, amit éreztem(zek), de talán megérte..igaz volt egy két rossz hetem, amikor az idegességtől hánytam és nekem kellett a doki bácsimat győzködni, hogy nem baba az oka..vicces volt..de úgy néz ki kapok fizu emelést, meg egy előléptetést is mellé és most csupa diadalmenet van a munkahelyemen. Ami a babaprojektet illeti, csupa hullávölgy és csúcs, amit mostanság megélek. Egyszer borzasztó nagy vágyat érzek, hogy azonnal kismami legyek, egyszer meg türelemre intem magam, hogy ráérek még úgyis most lesz új munkám és talán jobb is így, de azért összességében szerintem jól viselem a dolgokat és jól tartom magam.
Gondolom ez az időszak nem tesz túl jót..feszített tempó meg miegymás a férjem szokott azzal viccelődni, hogy ahhoz szeretkezni is kellene Kép
Jajj most a sok hülyeség miatt lehet azt hiszitek szomorú vagyok pedig nemKép
Inkább még felébredek és kicsit később visszanézek és írok valami értelmeset is Kép.

Puszi nektek
Virag2

Sziasztok!

Manyoka!
Biztatásképp írnám, hogy nekem is először nagyon halvány volt a második csík (délután csináltam), és a barátnőm, akinek már van egy négyéves kisfia, rálegyintett: ááá, ez még semmi! Nem is vagy babás!
Öt nap múlva ismételtem meg reggel, és előbb jelent meg a terhességet jelző csík, mint a tesztcsík! Kép (Ma pont 15 hetes Mazsola a pocakomban...Kép) (A topikos lányok már baromira unhatják, mert vagy ezerszer leírtam ezt annak, aki kétségbeesve kérdezi, hogy a halvány csík is csík-e!!! Kép)

Úgyhogy szerintem még egy teszt, aztán irány a doki! Szép kilenc hónapot kívánok Neked!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Köszi Norvell!
Annyira vártam már ezt a babát,h bele se merek gondolni még!
manyoka

Manyoka
Hidd el hogy ez most sikerül! Sikerülnie kell!!! Kép Én is nagyon vágytam a babócára, Pöttömkére, és lám itt van, és bízom benne hogy itt is marad, még 8 hónpaig, aztán már a karjainkban lehet! Az lesz már az igazi boldogság! Kép A halvány csíkkal meg ne foglalkozz, betudható annak hogy esete csináltad, vagy túl sok folyadékot ittál aznap! HA ott van a két csík, az valami biztosat jelenthet!!!! KépKépKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra!
Látod, meglátom a rosszban a jót is:
a humorérzéked nem hagyott el! És ez nagyon fontos! Kép

Brill!
De jó, hogy itt vagy!

Virág!
Nagyon köszi.

Brill, Virág!
Áááá nincs fix időpont és talán utsó napig nem is lesz. Mensi első napján kell jelentkeznem, onnantól ad gyogyikat (remélem, nem túl sokat) és aztán 2 naponta UH és az alapján derül ki, hogy hány tüsző és mikor akar megrepedni. Tüszőrepesztőt ez a doki nem ad, de ezt egyenlőre nem is bánom. Azért nehéz elfogadni a dolog mesterséges részét.. Kép

Ördi!
Sajnálom, hogy megjött. Kép Viszont jó döntésnek érzem a babaprojekt átmeneti felfüggesztését. Hidd el, a jó időben fog érkezni az a csöppség. Kép

Manyoka!
Képzeld, van egy Monyókánk is! Kép
Szerintem is csinálj egy újabb tesztet, hiszen már 4 nap eltelt az előző óta. Szinte biztos, hogy pozitív lesz. Utána pedig szerintem ne teketóriázz sokat a dokihoz menetellel, mert ha már volt egy elvesztett babád, azért jobb, ha odafigyel Rád a dokid. Kép
Juca nevében mondom, hogy nézesd meg a progeszteron szinted, nehogy túl alacsony legyen!
És nyugalmat kívánok NEked, aztán pedig boldog 9 hónapot!

Norwell!
Dehogy nyírunk ki. A teszt-story-dra speciel emlékeztem, de mostanában nem bánom, ha valaki ismétli a történeteit, mert karácsony előtt nagyon lemaradtam és nem mindenkivel tudom, hogy mi van. Csak nincs pofám kérdezni, csak ilyen: Kép Kép Kép

Délután jövök:
réka
Vendég

Aranyos vagy nagyon Dina!
Szerintem majd csak akkor fogom elhinni ha meglesz az UH a Pocaklakóról!
manyoka

És egy gyors tábla:

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

Kicsit eltűntem. De aki egy picit is benne van a vendéglátásban, az tudja miről beszélek.Kép

Semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy valahogy elteljen még az a 2 hét a 12 hétig.

Még két nap meló vár rám, mert január első két hetében nem dolgozunk, ami nekem nagyon jól jön.

Kellenek ám a drukkjaitok, továbbra is.KépKépKép

Üdvözlöm az újakat, gratulálok a halvány, de kétcsíkosoknak!

Puszi, KatiKép
Vendég

Kati76
Nagyon köszi a gratulációt! Küldöm a drukkot a két hétre! Kép Nekem kb. több hétre kell az a drukk,mivel nem tudom pontosan hogy mennyi idős vagyok! Kb. 4 hét 5 nap, talán. Istenem ez már nagy haladás!!!

Duddu
Olyan furi látni magam a narancsszínű táblában!KépDe nagyon jó érzés!!! Kép Remélem hogy rövid időn belül a te neved is ott lesz majd!!!Kép

Manyoka
Nagyon szívesen. AZ Uh-val én is így vagyok, az a biztos, aztán meg amikor majd megmozdul!!!KépKépKép

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Olyan émelygésem van!Már legszivesebben mennék haza!!!Nagyon le vagyok lassulva!Pedig még van több mint 2 órám a munkaidömböl!
manyoka

Nme vagy egyedül, én du 4-ig vagyok, de már most minden bajom van. Legszívesebben aludnék. Szerintem fogok is csak érjek egyszer haza. Tegnap is szundiztam este olyan jó volt, igaz utánna éjfél körül aludtunk el a párommal, de az már nem volt gond. a lényeg amikor akartam szundizhattam. Kép

Egyébként a többi babára várónak, nem tudom emlékszetek-e amikor megkérdeztem, hgoy hogy a jobb két naponta, vagy mindennap? Úgy látszik nálunk bejött a mindennapi szeretgetés...!!Kép Ajánlom próbáljátok ki ti is!!!Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Nálunkúgy látszik a 2 naponta jött be!De,hogy öszinte legyek most a hátam közepére se kivánom a szeretkezést csak az összebújást,azt viszont nagyon!És Te?
manyoka

Valahogy így vagyok vele én is! De hát a férfiaknak parancsolni ilyen téren...! Kép De tudja a párom, ha nem akarom, akkor nem nyaggat, hagyja hogy inkább én kezdeményezzek, igaz csak az utóbbi időben! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

A párom viszont attól fél,hogy ha szeretkezünk akkor elmehet a baba,ezért nem is erölteti!Holnap reggel megcsinálom a tesztet és majd meglátjuk,hogy mi lesz.Olyan izgatott vagyok!
manyoka

Sziasztok!

Üdv az újaknak!Kép

A zebrásoknak pedig gratulálok!Kép

Nálunk nincs semmi különös, tegnap voltam 21. napi vérvételen is, amit majd vinni kell a Káalia, de sajnos a 2. napi véreredményeim hiányosak lettek, mert rosszul vettek tőlem vért, ezért haemolizált lett a szérum és így nem tudtak vele dolgozni, ezért a köv. ciklusban újra mehetek vérvételre.Kép

Réka!(Kolléga)Kép
Olvastam, hogy tanítani fogsz kicsiket! Hidd el, ők nagyon tünemények tudnak lenni!Biztos élvezni fogod!Kép Sok sikert hozzá!

Később még jövök hozzátok!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Mi van veletek? Ennyire érezni hogy jön a hét vlóége és vele együtt az év vége is? Kép

Mindenki le van lassulva vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Kép Annyira nincs most kedvem itt benn lenni a munkahelyemen, már mennék haza, de jön értem elvileg a párom, és rendezünk még egy év végi kis bevásárlást.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
Merre vagy? Már dél elvan!!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Csibe!

Ez borzasztó, és nem a te eseted az első. Lassan egy szakképzett vámpírt kell felbérelni.

Dina!

Szerelmeskedés témában kérdezz rá a dokidnál, vetélés után az én dokim ágynyugalmat javasolt az első 12! hétben és kreativitást. Az is igaz, hogy nem volt nehéz betartani.

Manyoka!

Üdv itt. Igen a vesszőparipám a kevés progi, köszi Duddu, a másik, hogy a halvány csík=csík, tehát itt a zebrád:
Kép

Mátra!

Ez borzalmas lehet. Nekem az volt iszonyatos, amikor a műszeres befejezésnél két abortuszos mellé fektettek. Minden idegszálammal azon voltam, hogy megértsem őket de nem ment. Ehhez azt kell tudni, hogy hívő vagyok, és nálam ebben a kérdében nincs pardon, meg besikerült. Ez a 21. században mellébeszélés. Lehet, hogy kegyetlen, de már annyit rágódtam ezen. Még ma is csak meg kell nézni a számokat. Amúgy ott sem a kor, sem az anyagi helyzet nem volt mostoha. Amikor megkérdeztem, hogy látta-e az uh-t, akkor azt mondta, hogy elfordította a fejét, hogy ne lássa a baba szívét. Biztosan azért történt minden így, hogy ebből is tanuljak, bizonyára majd egyszer. Az biztos, hogy nagyon nekifeszülnék a fogamzásgátlás népszerűsítésének, és szigorítanék a törvényen, mert biztos vagyok benne, hogy ezekben a lányokban életük végéig marad seb.
Nem tudom, hogy mi a munkád, de megértelek. Ilyenkor az ember nem tud józan maradni.
Nem lehet abban az egy hónapban valahogy rásegíteni, uh-petefigyelés vagy valami?
Annyira izgulok érted, hogy sikerüljön! Csak egy kis plusz, nem jöhet szóba????

Csajszik!

Én teljesen hülye vagyok. Nem is tegnapra voltunk hivatalosak a barátnémhoz, hanem mára. Na volt nagy rémület eleinteKép Utána már oldott volt a hangulat, csak nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy vajon mit zavarhattunk meg. Na mindegy ma már garantáltan nyugis estéjük leszKép
Kész vagyok, ezt már nem kenhetem a hormonjaimra!Kép
Ha hülyeségeket beszélek nyiffantsatok ki!
Köszi:

Juca

tjuca

Juca
Vetélés után nekem 6 hetet javasolt nyugalomba a doki. Hát mit mondjak kreatívak mi is voltunk, de hogy nehéz volt betartani, az fix! Kép A szerelmeskedésről a babaprojekt előtt tényleg rá kell kérdezni, de én a nagy általánosságban beszéltem a 2 ill. mindennapi együttlétről, és hgoy nekünk a mindennapos bejütt! Kép Megkaptuk a Jézuskától a zebrás tesztünket! Kép Annyira örülönk hogy azt el sem lehet hinni! KépKépKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!

Nem voltam elég világos bocsi, én nem erre gondoltamKép
A baba első 12 hetére. Persze, hogy előtte kell szerelmeskedniKép Ezt nem minden orvos ítéli meg egyformán, ezért mondtam, hogy kérdezz rá. Nálunk nem volt ebből gond, mert az általános vitalitásom is egyenlő volt a nullával, plusz sokat hánytam, meg hányingerem volt, ezért nem élvezett prioritást a szerelmeskedés. A kreativitáon meg az orvos az alternatív megoldásokat értette.

Juca

tjuca

Dina!

Egyébként nálunk a vetélés után tényleg hat hét volt , amit ki kellett várni, majd óvintézkedni kellett további hatot, és utána jöhetett a Dolce Vita.
Majd a teszt után a türelem és a lightos megoldások. Na most már nagyon alaposan leírtam mindentKép

Juca

tjuca

Juca
Oké Értem hogy mire akartál utalni az előbb! Kép Ha majd eljutok a dokimhoz, akkor mindent megkérdezek tőle, és remélem, hgoy minden rendben lesz!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok lanyok.

eloszor is gratulalok dinadinnak es manyokanakKép

eltuntem nagyon mert nincs mit mondanom de olvaslak benneteket.
nekem meg mindig nem jott meg mar 8... napja.
nem tudom mit gondoljak,terhes nem vagyok.
kicsit elment az eletkedvem.Nem erzem magam egeszsegesnek,nem ezem magam nonek.
Nagyon elvagyok keseredve,mert nem ertem mert velem tortenik mindez.mostmar a dokit sem uszom meg,meg a vele jaro sok rosszat.
hat nem igazan igy kepzeltem el a babaprojektes idoszakot.
a proklatin tobblet nem tudjatok mitol van?
nekem szivarog a mellembol feher ize,aztmondjak proklatinom magas.

ha kicsit rendbejovok lelkileg akkor tobbet jovok ide is.

Kép
monyoka

Monyoka
Biztos hogy nem lehetsz terhes? Teszteltél már? Köszi a gratulációt! szerintem azért nem ártana tesztelni egyet!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Na unalmas délutáni óráimban ma elkezdtem visszaolvasni a legelejétől ezt a topicot, persze még nem értem utol magam, de érdekes így visszaolvasni, az első pozitívtesztet meg találtam az hamar meglett Kép

Monyoka!
Sajnálom, remélem kiderül hamar hogy mi az ok és nem nagy a baj és helyre áll a lelkiállapotod is, én szorítok nektek is és mindenki másnak.

Juca!
Hogy honnan tudod felhajtani ezt a sok zebrás képet?! Még két egyformát nem láttam.

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?