A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indianyó!

Én császár!Konkrétan mire gondolsz?Mert gyermek neunatológus van ,ezért el tudják látni a babákat.Nálam cukor gynú volt,én inzulinoztam magam terhesség alatt,ezért Pannát is ellenőrizniük kellett rögtön a születésekor.
Kérdezd meg a dokidat,hogy hányadik héttől fogadják a szülőnőt mert van valami hét korlátozás ami előtt valóban pl.a Schöpf Méreibe írányítanak.De ha időre jön császárral a baba akkor nem gáz.

MAcs!

Kedves vagy,de Vodafonos a sim-em.Viszont talán javulás állt be a telomban.De még nem kiabálom el.

Juc
20170114224602

Petergabi: emlékszem, hogy te írtál, csak nem kartam felkavarni semmit benned (hülyeség, hiszen így is magadra ismertél - hiába, az eszem valahol a trópusokon nyaral)

Jucusmamus, csak azért említettem problémás szülést, mert a doktor szólt, hgoy ilyen esetben gyakori a koraszülés, mert a baba teljes súlyával nyomja a lepényt a méhszájra, és ha kinyílik, nincs mit tenni, mert nincs a babócának kiút onnan. Szóval, ha ez lenne a helyzet, akkor ugye nem itt kellene szülni, hanem mondjuk a Baross utcában vagy a Söfiben , de én szülni szeretnék, időben, szépen... Szóval ha nem kell császár, mert felmászik a placenta a helyére, akkor jövök a Szentimrébe szülni mindenképp, csak akartam hallani valakitől biztatást a császárhoz Kép köszi szépen, nem aggódom egyébként a szülés miatt Kép

Annyira gyönyörű babákat lehet ebben a topikban látni, ha nem várnék babát, kedvet akpnék azonnal egyhez Kép

indianyo

Macs, koszi! meg nem probaltam ki, de erthetonek tunikKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

mindenki abbahagyhatja a drukkolást, mert megjött, épp az előbb KépKép

Gabi, Dorka KépKép

votiv 8)
votiv

VotivKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
a természet mindig jobban tudja. Szerintem. Biztos sajnálod is, meg fel is lélegeztél picit. Nem? Majd jön ő, ha jönni akar és meglesznek a körülmények hozzá.
neet
neet

nekem még nem...KépKép viszont, én szoptatok is...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
előfizetésest már kapsz nagyon olcsóért is, javíttatni semmi értelme. Én 3900ért vettem 2 éve,de ha vodamániás vagy, azt tudtommal 70 ft-ért is lehet venni. Bár lehet, h csak átb@szás, és van mögötte kék, apróbetűs, de meg kéne érdeklődni, hátha.
Előfizetéses meg jó, mert nem kell kártya után szaladgálni.
neet
neet

Indianyo!

Ha jól emlékszem Babarózsának volt ilyen gondja, hogy a méhlepény a méhszájon volt és nála feljebb ment a méhlepény! Sajnos Õ már nemigen írogat itt!
Drukkolok, hogy nálad is ilyen szerencsésen alakuljon a helyzet!

Lányok!

Timi kinőtte az autósülést, úgyhogy néznünk kellene neki egy nagyobbat! Tudom, hogy már százszor volt itt téma az autósülés és utána is néztem a régebbi hozzászólásoknak, de mégsem vagyok teljesen tisztába mindennel!

Votiv írt korábban valami Kikás ülésről, amit vissza kellett vinni
és
Zsanci írt egy másikról (Philippo márkájú talán), amit nem lehet dönteni és nem tud aludni benne a gyerek!
Megírnátok lécci még1X nekem, hogy milyen márkájúak voltak ezek? Nehogy ilyet vegyünk! Köszönöm!

De azt is megköszönöm, ha ajánlani tudtok valami kipróbált jó márkát 10 kilótól!

És van valami weboldal, ahol az autósüléseket hasonlítják össze, de nem találom!

Köszönöm a segítséget előre is!
ildi76

Neet baby!

Igen de az előfizetéses az 2 év hűségnyilatkozat és majd csak áprilisban jár le.Szóval akkor lehet újat venni 70 Ft-ért.Ez nem átbaszás,tényleg annyiért adják.
De képzeld,javulgat.

Ildi!

Concordot vagy Maxi Cosit vagy Römer Kinget érdemes venni.Nekünk Concord Fixmax ill.Trimax C-line van.Ezt most lőttem a Neten,hogy ne kelljen z egyik kocsiból a másikba mindig átkötni.
Az áruk nem kevés.de fő a biztonság!

Hallottátok,hogy karácsonykor meghalt egy kislány mert nem volt bekötve?

Votiv!

Én örülök,hogy megoldodott most ez a talány.Kép

Juc
20170114224602

Juc,
Tegnap is írtam msn-en (nem olvastad?? Kép Kép ), hogy van egy telóm amit szívesen odaadok. Pannonos volt eredetileg, de már rég kiüttettük és T-mobillal használtam. Most, hogy van új telóm, tudom nélkülözni, de csak miattad Kép Kép Kép

Bogárka, ilyenkor megnyugszom, amikor szakképzett szülőként írsz a hisztis, nem evő gyerekedről Kép Kép Kép ezek szerint van remény, de nem úszod meg, hogy szakmai kérdésekkel zaklassalak, majd írok emilt.

Macs, ja azt nem gondoltam, hogy babák között szedj normál tablettát, én csak írtam, hogy a kettő elvileg nem zárja ki egymást.

Votiv, akkor sajna most nem tudok a lelki szemetesládád lenni, de bármikor szívesen Kép Kép

Mozi: Narnia krónikáját néztük meg, nekem nagyon tetszett, gyereknek éreztem magam Kép
zsebi2004

Ildi:pl
http://www.recontra.hu

http://www.interstore.hu/?page=1&uid=kbaeMJ6voH70g19O&menu=010002&stindex=3

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=69_70_124&products_id= 222&zenid=746cdb4d53133ae6af3bd7975fe27970

Van olyan a mi 9-18 kg jó,ill ami 9-36kg.
nekünk az utóbbi van,de Soma most 16 kg és kapott egy újabb kategóriát mert szerintem ez is csak kb.4 éves korig biztonságos utána már csak ülésmagasítóként lehet használni,de én azt nem akarom.Szóval ha 9-36-t választasz az is nagyon jó de csak 18 kg-ig kb.Illetve ez inkább magasságra vonatkozik mert már kilóg belőle Soma,ezért lesz Pannáé.

Na most remélem jól összekevertelek,Ha kell akkor kérdezz!

Jucus
20170114224602

Zsebi!

Most vasalok,tegnap még olvastam de már nem voltál.Hát képzeld javulásnak indult de ha beszarik akkor sikítok.Hol lehet kiüttetni?
gyere Msn.
Juc
20170114224602

Juc, most nem tudok menni msn, csak este.
Kiüttetést majd ott megbeszéljük Kép Kép

Zsebi
zsebi2004

Oksa
20170114224602

Ildi,
sztem nem baj, ha nem dönthető. Én nem is tudom, a miénk dönthető-e, mert mindig egy pózban van (Zsan, ti döntöttétek?) de Eszter olyanokat horkol benne, mint a legkényelmesebb ágyban. Kép
Vagy csak nekem van szerencsém ezzel a kölökkel, vagy egyszerűen jó alvókája van, bármikor, bárhol. Már ha álmos. Ha nem az, tehetem vattacukor közé is. Kép
neet
neet

Ja és mégegy: honnan tudni, hogy a gyerek kinőtte az ülést? Mert pl a lába lelóg róla, de a feje nem éri el a tetejét, az akkor jó?
neet
neet

Neet!

Igen a feje a lényeg és azért ne nagyon üljön benne bénánKép
És a mienk dönthető de sosem bajlódtam vele mert enyén kölök is jól alszik benne.Nem is értem,hogy sokan miért görcsölnek a dönthetőség miatt.
Minden indulás előtt vajon állítgatja meg útközben megáll ha elaludt a ded és megdönti?
Az tiszta macera szerintem.pedig enyém kölök sokat alszik kocsiban,lehet hogy majd ki pszichoanalízálják egyszer belőle,hogy ezért dilis,mert nem döntöttem neki az ülést?!Szegény hátrányos helyzetű!
Juc
20170114224602

Olyanhülékvagytok Kép Kép
Mi ülésünk dönthető és mindíg döntött helyzetben van (szerintem alig van különbség a normál és a döntött helyzet között), Brúnónak viszont rendszeresen lóg a feje ha nagyon mélyen alszik.

Brúnó mostani szórakozása: popsitörlőkendőbe fújom az orrom

Kép

Juc, ismerős valami a képen???
zsebi2004

Zsebi!

nem is vagyunk hülékKépcsak kicsit.

csíkos,azt imádtam.

Juc
20170114224602

Votiv:KépKép

petergabi

Juc,
17:04es hsz-od sokak tetszését biztos nem nyeri el, de sztem aranyba kéne vésetni. Kép És hülék vagyunk, de ez van vazzeg. Kép És akkor még nem beszéltem a kókuszmatracról, szoptatós párnáról, és mindarról, ami nélkül TUTI analizálni kell majd gyermekeinket. Én már most kérek időpontot, asszem... Kép
neet, többszörösen hátrányos ded anyja
neet

Jucus, Neet!

Köszi szépen a segítséget meg a linkeket!
Jucus!
Közben eszembe jutott, hogy a fogy.véd. honlapján volt az az összehasonlítás az ülések között és mintha azt is Te ajánlottad volna! Csak már nem tudom, hogy találtam ott meg, mit írtam a kereséshez? Nem emlékszel véletlenül? Aztán már nem nyaggatlak autósülés ügyben!Kép

Bogárka!

Neked is köszi a megnyugtatást alvás ügyben, bár inkább felzaklattál, hogy ez már így marad!Kép Á, nem csak vicc!Kép

Votiv!

Gondolkoztam mit írjak neked most, de én is csak eddig jutottam: KépKép Úgy látszik mi már így fél szavakból is értjük egymást itt a topicban!Kép

Lányok!
Született feleségeket mikor folytatják már??? És mi lesz az új időpont?
ildi76

Húúú akkor én is előjegyeztetem a gyereket, mert lehet, hogy benne meg az állandóan döntött ülés fog nyomot hagyni Kép Kép
zsebi2004

Istinek folyton döntve van az ülése, és még csak nem is állítgatjuk
azt nem mondom, hogy nem tudna ülve aludni, mert a babakocsiban is előfordul, de valahogy azt gondolom, így azért csak jobban alszik - egy kicsivel Kép
de persze nem ezért vettük az ülést, mert dönthető, hanem mert ez biztonságos (meg ez épp kuponakciós volt a brendonban és egy 10essel olcsóbb), szemben az általam rosszul kiválasztott kikással

ez concorde trimax, de nem nagyon emléxem a kikás márkájára, vmi philippo-izé

votiv 8)
votiv

Neet, Juc, sztem normál esetben nem azért vesz az anya a gyerekeknek minden szarságot, mert trendi akar lenni, hanem mert
1. több termék egyértelműen jó és azért találták ki, hogy nagyobb biztonságban, kevesebb bajjal, fáradsággal stb. működjön az élet
2. mert a szülők érzelmileg kissé zsarolhatók és ennek megfelelően zsarolják is őket rendesen, hogy adjanak meg mindent a gyereküknek, hogy jó szülők legyenek

én hiszek abban, hogy egyes dolgok kifejezetten jók, és még ha csak 1 időre is, de érdemes volt beruházni, aztán majd kiárusítom vagy továbbajándékozom a családban ezeket
pl nekem a mikrós sterilizáló is ilyen volt
mikor 1x hallottam róla, röhögőgörcsöt kaptam Kép
aztán mikor napi 3-4 fejés után folyamatosan fertőtlenítgetnem kellett abban a konyhának nem nevezhető izében egy kempingrezsón, úgy h a fürdőből kellett odahordani a vizet stb. és már a törpöm is tele volt, szinte rimánkodtam egy mikrós sterilizálóért. és tényleg "forradalmasította" az életemet, rengeteg időm lett és 99%-al kevesebbszer sikerült leforráznom magamat Kép
aztán ha majd már biztos, hogy nem lesz rá szükségem, túladok rajta Kép

viszont, hogy végre némi önkritikát is halljatok már, babakocsi meg babaülés ügyben többször is bedőltem már a szerintük legjobbnak, és meg is fizettem a tanulópénzt, mire rájöttem, milyen kell nekünk.

de pl. a szoptatóspárnát is nagyon bebuktam Kép
azt hittem, hogy majd ülve fogok szoptatni, és milyen jó lesz hozzá a párna, ehhez képest csak akkor nem szoptattam fekve, ha nem volt a közelben ágy Kép
és most is minden nap elmondja apafej, mikor bedől az ágyba tévézni, hogy "add ide azt a jó kis szoptatóspárnát a hátam mögé, hihi" KépKép

egyébként meg sztem az itteni bandából senkit nem fenyeget vészesen, hogy saját lelkiisemertét nyugtatandó avagy szupcsi-trendiségét bizonyítandó, a fél brendont felvásárolja a gyermekének Kép
sztem itt tök normális nők vannak. komolyan. többé-kevésbé Kép

votiv 8)
votiv

Ildi!

Fogyasztóvédelmis Moose volt Kép

Votiv!

nekünk is dönthetős üléseink vannak csak én nem döntögetem és nem bántásiból írtam,hanem ironikusan.Önironikusan is mert mondom,nekünk is az van.Konkrétan Concord Fixmax és Most már egy trimax isKép
De én pont ezt mondom,hogy fixen beállítod akár,függülegesen,akár döntve aztán úgy marad.nem döntögedet.Szóval nincs kihasználva a több fokozatba dönthető funkciója amit annyira előnyben részesítenek sokan.
Szoptatóspárnát én varrtam magamnak,és használtam is.És mikros sterilizálót is használtam.Szóval azért én is sok minden trendit megveszek.

Juc
20170114224602

Votiv!

Köszi! Akkor Concord Trimaxnak már két szavazat van! Kép
A mostani ülésünk Maxi Cosi, ami nagyon bevált! Esetleg még ez a márka érdekelne a 9-18-ig kategóriában! Van valakinek ilyen?
Concordot hol lehet kapni? Mert a Minimanó weblapján nincs ez a márka! Tudtok olyan helyet, ahol vannak Concord kifutó darabok? Hátha úgy olcsóbban hozzájutunk!
ildi76

Juc!

Akkor bocsi!Kép
ildi76

mienk ülés is állandóan döntött pozicióban leledzik...meg is van az eredménye!!!!

én is bedőltem már csomó mindennek, én is a babakocsival szivtam a legtöbbet, de főleg azért, mert nem volt elég pénzünk egy tényleg jóra...pl. peg perego-ra, vagy quinnyre...na, sebaj, majd a harmadiknál!!!KépKépKép

Ildi,
sztem még a brevi babaülések is jók, és nem olyan drágák. mi 20 ezerért vettük, és elég jó. kényelmes, nagy és elég biztonságosnak tűnik!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is csatlakozom a "bepalizott" szülők közé!KépTeljesen feleslegesnek tűnt a járóka,az állványos szobahinta,a "30" fajta készségfejlesztő játék/1 év alatti babáknak/,stb...Még szerencse hogy van a tesz-vesz,ahol szinte mindenen túl adtamKépAz is igaz,hogy nem lehet előre tudni,hogy melyik babának mi jön be?!Na erre van a" beválalós "szülőKép

petergabi

Ja, és én igy jártam az etetőszékkel!! Mindenképpen dönthető legyen a szék, met akkor a gyerek tud benne aludni, blablabla...meg legyen kereke, meg 100 pontos biztonsági öv, stb...
és hát mienk gyerek evésen kivül SEMMIRE nem használta a széket, sosem tologattuk, sosem csuktuk össze, és sosem ALUDT benne, igy a dönthető pozició is felesleges volt...bad luck...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:ha megnyugtat,a drága is lehet sz@rKépA mi csoda 3kerekűnk/70E./ egy hetesen már szervízben volt,mert folyton leengedett a kereke,a kézifékje pedig már gyárilag nem működött!Ildi:nekünk brevink van és Dorkám nagyon szereti,mondjuk akkora mint egy fotelKép,de épp ezért nagyon stram is.Nekünk bejött!

petergabi

Nekünk is Concord van 9-36 kg, szeretem, mert elfér benne Brúnó akkor is ha teljes téli menetfelszerés van rajta. Ja és ami a lényeg Brúnó is szereti és jelenleg még mi is pakolgatjuk. Juc, nem is tudtam, hogy vettél végül ülést. Kérem az infókat.

Szerintetek van olyan szülő aki elmondhatja magáról, hogy soha semmilyen felesleges cuccot nem vett???
zsebi2004

Zsanci!

Van ilyen etetőszék is??? Ha én ezt tudtam volna!Kép

Akkor Brevit is felírom a listára! És azt honnan tudom meg vajon, hogy melyik ülés tesztelt?
ildi76

Nekem a babakocsi volt egy nagy melléfogás, meg a kiságy, ma már egyiket sem venném meg. A többinél nem tévedtem (nagyon nagyot Kép Kép )
zsebi2004

hat. mi a kisagyat es az etetoszeket hasznaltan kaptuk: az agyat mar reg nem hasznaljuk, az etetoszek meg meg mindig a nagyinal dekkol, igy szinten nem hasznaljuk. autosulesunk nincs (igaz, kaptunk azt is, de vissza is adtuk, mert nem hasznaltuk). a nemreg vett(!Kép) babakocsit meg meg most teszteljuk, de egyelore meg bevalt. mas nagy tetel nincs, asszem. de hat igy konnyu nem nagyot bukni, ha szegeny gyereknek nincs semmije, es meg azokat is mastol orokolteKépKép

Coolio
recca

Macs, ha meg erdekesKép: Fogamzásgátlás szoptatás idején: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/394 (bar csak azt erositi, ami mar elhangzott ittKép)

Coolio
recca

Juc, nem is bántottál, csak épp kedvem volt leírni, hogy sok hülye vétel között volt néhány kevésbé haszontalan is, de azért volt sok hülyeség is Kép

én is úgy érzem magam, mint Zsebi Kép többnyire sikerült "ésszel" vásározni, avagy sikerült helyrehozni a melléfogást KépKép

és TI tök sokat segítettetek, mindig, mindenben! Kép és így azért sikerült pár buktatót elkerülni is Kép

szóval továbbra is osszuk meg a tapasztalatokat! Kép

azt is jó hallani, hogy akadnak még bepalizott anyák, mert legalább tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Néha még sikerál erre járnomKép
Bepalizott anyák, nagyon jó!! Nekem is van egy- két csúcs dolgom amit nem is használok. Babakocsim már nemtom hanyadik, Apa ha babakocsi ügyben zaklatom csak furcsán nézKép
Autósülés, nekem maxi-cosi van és döntögetem mikor elalszik a csajom. Irtó egyszerű vezetés közben félkézzel 2 másodperec, nem kell megállni!

Fabri
fabrika

Fabrika!

Hiszi a piszi,hogy te ilyen ügyes vagyKép

Juc
20170114224602

Juc, anyos akkor tenyleg gaz. En is mindig azon tunodok, hogy lehet tokgyagyaknak szuper gyerekuk. Es nemcsak apa eseteben, enyemben is Kép vagy Kép

Utolag is boldog Istinapot Kép Votiv, most akkor mi is van veled?? De apanak csak akkor szolj, ha tenyleg, feleslegesen ne idegeskedjen.

Gabi, ha meg nem mentel Ikeaba, talan inkabb jovore menj, mert en tegnap voltam az orson es irto sokan voltak es nem is volt semmi kulonos ez a vasar. Es apa nem hagyta megvenni a kis falra szerelheto asztalkamat a konyhaba, mert nem enged tobb vizszintes feluletet, mert ugyis mindig mindegyik tele van, meg szerinte kulonben sem fer el, olyan pici a konyha es olyan nagy az etetoszek Kép de a kaja jo volt. Ja, most latom, mar voltal.

Juc, asztalt nem tudom, mert meg delelott voltam, es este irtad, de nem is emlekszem am mindenre, mert apaval mindig rohanni kell... de ha telefonozol nekik, biztos megmondjak mennyi.

Neet, nyuszinak is valami hatso fogak vannak, de en ugy olvastam, ez a jo sorrend, szemfogak kesobb jonnek. Es duhbol harapas itt is volt, de nagyjabol elmult. Keteves szofogado meg szerintem is vicces Kép

Kriszta, latom nem sikerult anyospajtast lebeszelni a bebikomprol Kép

Szankozas es hogolyozas meg szerintem veszelyes hulyesegek, utobbi meg tokagressziv dolog is! Kép Bruno nyogeseit pedig nem hallottuk Kép

Es mi az a fogamzasgatlas? Kép Annyit beszeltek rola... Kép
moose

Votiv,
jóisrosszis, de szerintem most inkább jó, nem? Kép
és egyetértek veled, csomó dolog hasznos! Pl. nekem nagyon bejött a babafigyelő, és a légzésfigyelő is megnyugtató volt.

Etetőszékkel én is megjártam, úgy, mint Zsanci, azóta hirdetem az igét az ikejás etetőszék mellett, amit pont arra lehet használni, amire tervezték: eszik benne a gyerek Kép
Babakocsival, mivel 170ezrem nem volt az álomra, vettem egy olyat, ami gurul, az esernyőkocsinál viszont egy drágábbra szavaztam, amit viszont imádok KépKép
ja, és legközelebb én is szeretnék mikrós sterilizálót, mert uncsi főzögetni Kép

Ildi,
nekünk Römer Kingünk van, de az nagyon drága Kép de én römermániás vagyok... ez a gyengém...

Zsanci,
és te miért nem tesztelsz?

v
kisün

Juc!

Pedig deKép

Fabri
fabrika

Fabri!

De neked előre van még bekötve Manka?
Mert enyémek sose nem ültek elől.

ÉS Elefun neked is csinál olyat,hogy várni kell amig hajlandó kifújni a hülye lepkéket?Tök unalom.

Piszi
20170114224602

Moose:igen tegnap voltunk,igaz 2-szer annyi idő alatt értünk oda,mint nem havazós naponKépAnnyian voltak,hogy kaja közelébe sem jutottunk,de legalább teleraktuk a kocsit tuti cuccokkal,sőt még maradt is utalványunk,ergo újra menni kellKép

petergabi

KépKép
Sziasztok!

Itt az elő szülinapi buli képeit nézhetitek. Az előre hozatal oka, hogy a torta ma lett kész és nem akartuk, hogy 31-ig a hűtőben aszalódjon , akkor majd lesz másik.

Ja a Beni melletti kislány a sógorom gyereke. Az enyémek a piros ruhásak, ( csak a pontosság kedvéért).

Fa:
Azért lett ilyen nagy mert a Beni Olyan magasat szretett volna ami kiveri a plafontKép Úgy tarom őket távol a fától, hogy nagy fonott kosarakba rakom az ajándékokat így mire azt kipakolják, már nem is érdekli a lányokat az asok csilli- villi dolog. Ja meg a műanyag díszek kerültek alulra így törésbiztosakKép

Votív
SajnálomKép De az biztos hogy semmi sincs véletlenül, és az anyatermészet olyan bölcs, hogy később százszor boldogabb pillanattal gyógyítja a mostani fájdalmat.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

ZSANCI!

Talán érdekel valakit. Tájékoztatást kértem a forgalmazótól, a Chicco ct 0,5 babakocsival kapcsolatban és ezt válaszolták.

"Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy ez az egyetlen eset Portugáliában történt, az összes többi országban, ahol ezek a kocsik kaphatók, eddig még semmilyen reklamáció nem fordult elő. Ennek az ügynek kapcsán a babakocsit elvittük a KERMI-be bevizsgálás céljából, akik elmondták, hogy ezért az egy esetért ők nem vonhatják be a kocsi forgalmazását, várnunk kell addig, amig folyik a vizsgálat. Igy kérem az Önök türelmét is addig, amig a KERMI válaszára várunk.

Üdvözlettel: Harkainé Judit"
20170114224602

Moose, ezt most nem mondod komolyan, hogy a szánkózás veszélyes hülyeség? A hógolyózásra sem mondanám, hogy veszélyes, és miért aggresszív?? Akkor a párnacsatákat is felejtsük el???? Mit fogsz engedni Nyuszinak? Semmit, mert akkor biciklire se üljön azzal is lehet nagyokat esni és még sorolhatnánk. De most komolyan, hogy is van ez?

etetőszék: soha nem felejtem el, hogy a boltban maga az eladó mondta, hogy az etetőszék evésre való és egy tök egyszerűt ajánlott, teljesen igaza volt. Tényleg nem akar senki se venni, egy nagyon alaptudású etetőszéket??? Kép Kép
zsebi2004

Votiv,

Kérem szépen tőled a remek homeos doktorod elérhetőségét. Kösz Kép
Nekem ugyan van Indiában egy jóféle, de pénzéhes és nem adja ki a kezéből a recepteket meg a szerek nevét, hanem ő adagolja a heti készletet! Úgyhogy alkati szeremet előttem még ma is titokban tartja...
Ja, és az illető doktor (a tiéd) szerinted már egy ici-pici csecsemőnemk is tud alkati szert adni? Hiszen nála még alig vannak kialakult jellemvonások/szokások...

És ha már így lerohantalak, akkor a fordításról is kérdezek, bocs, nem találom a fordítós linkeket, amiket megadtál. Nekem is jó lenne egy ilyen munka ott a messzi bánatos trópusokon...

sok köszi Kép

V.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?