A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Szeretnék én is nagyon boldog,békés ünnepeket kívánni nektek!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Karmen: Nagyon szép kislány OrsiKép És klassz a konyhája isKép A házatok már ilyen jól halad? Mikorra tervezitek a beköltözést? Avagy mikorra igérték az átadást!

Exi: Tényleg nagyon szupi az UH kép!Kép Gyönyörűen látszik a gerincoszlopa,buksija...Kép édes! Mekkora már a pocakod??

Zozo: miért volt szar napod tegnap? Baj van?

Mindenkinek további szép ünnepet kívánok, mi megyünk anyósékhoz nemsokára....

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Mindenkinek Boldog Karácsonyt innen Szabolcsból, ami tényleg hófödte és csak márciusban olvad el, azt már látom Kép Otthon mi a "hóhelyzet"?

Ági,
Szenzációsak a képek, Ádikám teljesen odavolt a "cica a karácsonyfán" című alkotásért Kép

Karmen,
És még miket kapott Orsika? Vagy ez volt a legnagyobb siker, a konyha?

Zozo,
Én is remélem, hogy azóta jobban vagy! Ti most otthon maradtok Vivivel, vagy "kolbászoltok"?

Hajni,
Remélem, Dorka nem lett beteg és a kiütései is jobban vannak. Küldtem mélt még 23-án, megkaptad????
Családnak is ízlett a teás muffin? Kép

Pusszantás Mindenkinek!

Kata és a Fiúk
pankata

Sziasztok!
Enikő, hát látszik egy kicsi poci, de számomra annyira nem feltűnő, mivel voltam már nagyobb darab is. Kép
Kata, örülök, hogy tetszett a kép Ádinak. Mi is jót mosolyogtunk a cicán, aki tegnap majdnem sikeresen fent akadt a fán. De levadásztuk! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Klzsuzsi!
Én is holnap megyek ctg-re! Reggel 8,30-ra.
Te mikor mész? Én már nagyon sokat voltam ctg, de mindig jo volt Kép
Te szültél már? Én már kezdek félni egy iciri-picirit!

Exdeus!
Hát haláli a cicád Kép) Az enyém sem semmi, de ez...Kép

Mindenkinek további szép karácsonyt!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zozo: nem tudom milyen szopis teát próbáltál eddig, de nekem se jöttek be annak idején a kereskedelmi forgalomban kaphatók. A Borbás utcában lévő Pápai Pariz gyógyszertárnak viszont van egy teakeveréke, amitől nekem nagyon beindult, és más ismerőseimnek is bejött, esetleg próbáld ki azt.
pomat

Sziasztok!

Kata megkaptam, köszi. Válaszoltam is, de szerintem ezt te nem kaptad meg megint. Kép Kibújt a 6. fogunk, ezért már nem vagyunk nyűgösek. Viszont a hőemelkedése nem megy le, taknyos is. Kamilla teázom, ill. szívogatom le az orrát. Ha vki megint azt mondja, hogy biztos a fogától van akkor elverem a csúcsdísszel. Kép A süti ízlett! Kép Kiütések múlnak a szigorú diéta miatt. Kop-kop...

Zozo mi a baj a teával? (Lusta vagyok vissza olvasni.)

Karmen, ha esetleg érdekes lehet még: a tescoban lehet külön kapni ilyen műanyag edényeket olcsó pénzért (hogy ne kelljen Orsikának sokat mosogatni Kép). Szépek vagytok. Kép Jó sokat kell majd takarítanod!

Exdeus mi nincs még meg? Kép Kép

További jó beiglizést: Hajni
hajni_

Ja és teljesen berágtunk, mert kis ruhácskában nem lehet gyorsan mászni (lerántani a fenyőt pl.). Kép
hajni_

Pomat!
sz.tem a tejemnek lőttek(jó nagy puskával)Kép
de majd megnézem azt a teát.

Enikő!
inkább nem mesélek.Kép a mai nap volt a csúcs.

HAjni!
nem kakil Vivi, hashajtót kap, de itt filóztam a kamillateával is, azt mondta a védőnő h. allergizál, a hashajtó jobb( nem szívódik fel)
Exivel ezt dumálgattuk ittKép h. mi is a jobb.

Kata!
itthon voltunk, meg rohantunk egy sort.

Karmen!
Orsika nagyon szép , az ajándék is jó.
jó lesz a ház, tető mikor lesz rajta???
szét ne fagyjon.!!!

Exi!
nagyon cuki a baba az UH-n.Kép
Vendég

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A KÉPESLAPOT!

Exi,nagyon édi az UH- kép!!

Rika,mennyi idő van még hátra???
Félsz, vagy csak izgulsz?

Lányok kinek vannak,fincsi muffin receptjei???
Küldenétek nekem?
bibi26@freemail.hu

Zozo, neked kezdettől fogva nem volt tejcsid???
Nálatok a Vivi hány millit eszik?
Nekem a laktoherb tea segített,meg a klinikán is naponta kb.15 rátettem a mellemre,hogy minél hamarabb beinduljon!
Bár lehet hogy ez neked nem segít,nekem bejött!!!

Karmen,nagyon tuti a lánykád konyhája!

Révi,veletek mi a helyzet??

Enikő, a héten most nem érek rá,de ha gondolod a jövő héten,ok??
Vagy betegek vagytok még???

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Bibi!

jól vagytok?

a klinikán sem szopizott, az első nap inkubátorban volt, 3óránként megnézhettem.
utána éjjel-nappal fény alatt, 3óránként hozták, aludt, visszavitték, kapott tápszert, lefejt tejet és ez így ment.
ciciből nagyon kevesett evett. amíg csak cici volt, nem hízott egy grammot se. volt h. 500 helyett napi 210-eket evett folyamatosan.
a teát én is ittam literszámra.

Zozo
Vendég

Hajni, mit írtam, ami nincs meg???? Kép Én totál zakkant vagyok. Most értünk haza, és sejtelmem sincs, mit beszéltem. Kép
Zozo, hát védőnőfüggő ez a teás dolog. Meg hát ők is sokmindent mondanak. Szerintem ez olyan, hogy a gyógyszeres papírra is ráírják, hogy milyen mellékhatásai lehetnek, mert 1000-ből 1-re az jött rá! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! A házat amikor tudják akkor csinálják, nem a kömüveseken múlik most, hanem az idön. Jövö öszre reméljük be tudunk költözni. A héten kérjük a lakáshitelt, azt mondta a bank, ok, irjuk alá, rendben lesz. Persze ilyenkor mindenkinek ezt mondják, akkor huzzák a szájukat amikor folyositani kell, hogy tényleg hány %-ban van kész a ház és jár-e a köv. részlet.

Orsi nem csak konyhát kapott, de ö mindig ilyen mosolygos, tudjátokKép Föleg ilyen képeink vannak, a bringa is nagy siker volt amugy.

Hajni! köszi, vettem már kiegészitöket, azt még a Mikulás hozta, mert annyira imád fözni, hogy nem akartam várjon karácsonyig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!
Dolgozol?Milyen a bölcsi?
Ha koncert,v. program lesz lécci nekem is szólj!Kép
Szépek az ajándékok,de Orsika még szebb.Kép
Edit

szilde
Szeged

Klzsuzsi!
Mi volt CTG? Volt UH is? Én egy hét mulva ismét 8.30-ra megyek ctg-re.

Velünk minden Ok volt. BPD:89, állitólag 1 mm kisebb mint az átlag, de sebaj Kép Gyönyörű és egészséges. És a doktornő megerősített, hogy fiu néven , ne is gondolkozzunk.

Mától kezdeve sanax és Mg citricum leszoktatón vagyok.
Ha kicsit ingerültebb leszek akkor az a sanax hiány miatt lesz Kép

Bibi!

Még kb 4 hetünk van hátra. És félek és izgulok is sőt nagyon várom a nagy találkozást Kép Kicsit vegyesek az érzéseim.
És irigyellek, hogy tul vagy rajta Kép

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Rika, nekem 11re kellett mennem, jövő héten is kedden megyek fél11re, szóval sajnos nem fogunk találkozni. Nálunk a BPD 92 mm, fronto 110, thorax 90. A dokinéni azt mondta nagyon szép méretek, Déneskével minden oké, és szerencsére mégis megfordult magától, már nem farfekvéses!
Már én is Mg "leszoktatáson vagyok". Kép
Nekem is ez lesz az első szülésem, egyelőre nem félek tőle, pontosabban azon izgulok, ne jöjjön előbb Dini, jó lenne azért betölteni a 36-37. hetet. Pár napja egy erős deréskfájásból erős pocakfájás is lett, elég rosszul voltam, hát emiatt paráztam...
Te jól vagy?
Zsuzsi 35+4

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Amúgy köszi mindenkinek az orrszívós tapasztalatokat.Végülis porszívósat vettünk.Az elemesek úgy tűnik, tényleg kisebb gyerekeknek valók.
Szerencsére eddig még nem kellett orrot szívni.Kép

Karmen!Küldenél infót az ebédrendelős cégekről?
Köszi.Kép

E.

szilde
Szeged

Hajrá kismamik!
Szorítok nektek!Kitartás.Már nem sok van hátra!KépKépKép
E.

szilde
Szeged

Edit! ugy volt hogy febr-tól fogok dolgozni, ebböl márc. lett, de most tök bizonytalan az egész, kavarnak nem tudom összejön-e. Mérges vagyok nagyon. Beleéltem már magam, a bölcsit is protekcióval sikerült csak elintézni erre lehet vissza az egészKép
Infot milyen cimre küldjem? 2 cég hozza nekünk, mindkettö bevált.

Zsuzsi, Rika! Mi lesz a baba neve? Bocs ha irtátok már

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Klzsuzsi!

BPD:89,Fronto: 110, Thorax:87, Femur:67
De hát Õ még is csak kislány Kép
(36+2)
Nekem volt egy görcsöm mostanába, ami a combomon át a térdemig sugárzott, de csak egy volt. Ráérünk még a szüléssel Kép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Karmen: Sajnálom, hogy ha nem fog összejönni a munka, elhiszem, hogy mérges vagy és csalódott!!!!De a remény hal meg utoljára tudodKép A házhoz meg nagy drukk (csak halkan jegyzem meg, hogy nem is lenne nagy baj - az építés szempontjából-, hogy ha picit késne az átadás, mert ezek a néhány hét-hó alatt felhúzott házak előbb utóbb felmondják a szolgálatot valamilyen téren, úgyhogy a türelem rózsát terem -és sok ideget, tudomKép-, de hidd el jobb lesz ha az alapokat falakat pihentetik!!!!!!, ezt úgy mondom mint kőmívesfeleség vagy miKépKépKép)

Szilde: Sztem jól döntöttetek az porszívóssalKép

Bibi: Nekünk okés a jövő hét, nem vagyunk betegek, meggyógyultunk!!Kép majd január elején jelentkezem nálad telón vagy mélbe Kép

Zozo: Jobban vagy már?????

Kata: Küldhetnél ide felénk is egy kis havatKép! Karácsonykor beszéltünk dédimamával (Szabolcsban lakik), 30 centis hó volt aszonta! Itt meg semmi bakker! Vagy ha esik is egy kicsi abból 5 perc múlva latyak lesz! Hiába jó hely az a Szabolcs én mondtamKép Én szó nélkül odaköltöznék, ha lenne munkalehetőség..... engem levett a lábamról a környék. Nagyon klassz neked, hogy onnan származolKép Sárgulok kicsit ha nem baj?
Jól vagytok? Mikor jöttök vissza Szegedre?

Télleg csajok hol Szilvesztereztek?Kép

Dancs, Melinda még egyben???? Rég írtatok....

JóccakaKép Violám még dorbézolKép

Pussz
E

ceniko
Szeged

Karmen!
Sajnálom.Kép
Eddig még én sem láttam munkalehetőséget.Kép
Reménykedem,hátha majd az autópálya miatt egy-két cég idetelepül.Legalább több embernek lenne munkája.
Mél ment neked.
E.

szilde
Szeged

Enikő!
Hannát is alíg bírom lenyomni.Most tettem le.Kép
Mindig húz a rokonság,hogy mi lesz ha oviba kell menni.Hát nemtom.Most még elmegy.Úgyis utálok korán kelni.Kép
Mondjuk apja meg én is éjjeli baglyok vagyunk.Kép
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!Kép

Látom Timi újságolta a nagy hírünketKép! Köszi, Timi!Kép
És köszönjük a gratukat!KépKép

Vasárnap délután hazajöhettünk - hál'istennek - a gyerekágy egy külön történet...
Jól vagyunk mnidketten, kezdünk összeszokniKép - az itthoni környezet megtette áldásos hatását, mert végre a szopi is kezd alakulni!Kép
Kicsit izgultam ez miatt, mert tápszer receptel engedtek minket haza, ui. nem volt mérhető szopink.Kép
De szerencsére nem volt rá szükség, itthon szépen beindulni látszik a tejcsi - igény szerinti szoptatással.(jelenleg 4. órája durmol a fiamKép)

Dobok két képet Botiról, bár a jobbak még a fényképezőben vannak! Remélem, hamarosan azokat ismegtudom mutatni!Kép

Puszi!
Zitus

Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska: Gratulálok még egyszer, sok boldogságot Boti babához. Csodaszép Kép Örülök, hogy a tejcsi is beindult.

Mi volt a gyerekágyon?

Karmen: A lányotok gyönyörű, miket szokott főzni? Kép A házatokat meg irígylem. Kép
A munka-ügy meg tényleg borzasztó.

Pankata: Itt nem hóhelyzet van, hanem eső- és latyakhelyzet. Ami katasztrófa.

Szilde: Én lányom is éjjeli bagoly. Tegnap előtt hajnal 3/4 1-kor aludt el, tegnap éjfélkor. Ez kivételes volt, egyébként normál körülmények közt 10-11 körül alszik el. Akkor is ha nem aludt délután 2 percet sem.
Este 8-kor fürdetjük.

Finiselő kismamáknak én is drukkolok.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nekünk nagyon klassz volt, kár, hogy hamar eltelt, de az vigasztal, hogy jövő ilyenkor már egyel többen leszünk.Kép
Lottika rendkívül élvezte a készülődést, meg az ajándékbontást.Õ osztotta ki a "Jézuska csomagokat". A legnagyobb sikert neki a "hajfonó" aratta. Be is avattuk azonnal.
Unokaöcsivel eszméletlen aranyosak voltak, Lottika kezdi "kioktatni" az élet rendjéről.Kép

Kicsit felborult a napirendje az ünnepek alatt, ma kezdünk visszaszokni (délutáni alvás, időbeni esti lefekvés).

Pocaklinda tegnap bemutatta, hogy ő is tud ám csuklani.Kép Jól vagyunk, rengeteget mozog, néha azonban már nem épp kellemes a rugása hugicának.Jövő héten uh és első ctg. Kezdődik a vég!KépKép Jujj, de várom már!Kép

Melinda
35

"IndiánLotti"
Kép

Unokaöcsivel
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska! Grat a csodaszép fiadhoz! Annyira cuki!Kép
Gondolom a gyerekágy 3 év alatt semmit nem változott.Kép Megírhatnád mi volt.
Milyen volt az alapítványi szobában?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Zituska!
Nagyon édes a pici fiú. És ezek szerint jó alvó is. Szüléstörténetet is irjál, ha lesz rá időd.

Melinda!
Lottinak nagyon jól áll a fonat. Igazi nagylány. Az unokaöcsi Ruben?? Nagy már Õ is.

Karmen!
Gondolom láttad, hogy a babaszépség versenyt loknis kislány nyerte. Õ tetszett????

Zita
zita_29

Zita! nem, az a kislány nem tetszett annyira. Nekem 2 szöke, nagyon hullámos, dús hajú kislány lett a kedvencem. Sokkal szebb nekem az arcuk és a hajuk is mert nem egyenes.

Zituska! tényleg gyönyörü baba, gratulálok!!

Melinda! Jesszum, ez Rubenik? Milyen nagyfiu lett, nagyon szépek ök is!

Bea! Orsi kávét föz (mert mama issza és ö meg kavarja) és azt játssza hogy ö is issza és tetszik neki hogy rászolok a baba nem ihat kávét. Meg levest szokott késziteniKép

Edit! Megkeresem a 2 tel. számot és megirom.

Enikö! Csak a falazást csinálják, azt ugy tudjuk lehet ilyen idöben, este meg letakarják foliával ne ázzon. A födémet meg ami betonozás azt majd csak jó idöben tényleg, melegebben. Párod szerint falazni sem szabadna? Ugy tudjuk nappal elég neki 2-5 fok és 2 óra alatt megköt. Elég gáz lenne ha a saját unokateso vágna át!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Zituska!
nagyon szép Boti babaKép
MIlyen volt a gyerekágyKép találkoztál a "kedvencemmel"Kép?
kérünk még képet!

Vivi nagyon náthás, annyira fáradt h. alszik orrszívás közbenKép ez rémálom, nem bírom ha betegKépúgy sajnálom szegénykét.

Melinda!
Lottika nagyon szép.
Vendég

Karmen: Párom diktál: Fagyállós malterral -5 fokig lehet falazni, de ha el van ázva a tégla akkor nem szabad, mert nem fog tudni ebben az időben normálisan kiszáradni és bepenészedik...... Szal csak akkor falazzanak ha szárazak a téglák!
A tégla belül lukas, esik az eső beleesik, megfagy és szétnyomja a téglát, de a kép alapján le van fóliával takarva. Erre figyeljetek! Ha felhúzzák a fő és válaszfalakat utána nagyon gyorsan tegyék fel a födémet, hogy ne ázzon ez lenne a legfontosabb! Ennyi! Úgy nagyjából!Kép

Melinda: Nagyon szépek a gyerekek Kép

Zitus: Édeeeeeeeeeeeees a kisfiad, az alvós képen picit emlékeztet Violának egyik ilyen képéreKép Istenem Violám is csak nemrég született, pedig olyan, mintha már tök rég lett volnaKép Mégeccer gratula Botihoz!!!Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!
írtam

ÉN útálom a havat, inkább eső legyen.
Vendég

Lányok!
Akinek van autós gyerekülése, attól kérdezném, hogy ti az ülést, teljesen stabilan be tudtátok kötni a biztonsági övvel? Mert a leirás szerint az autó biztonsági övével kell a gyerek ülést bekötni, a gyereket meg az üléshez tartozó övvel. De nekünk nem fogja szorosan az autó biztonsági övje a gyerekülést. Nálatok, hogy van??????
Attól tartok, egy nagy fékezés, és elszáll az ülés.
Zita.
zita_29

Zozo: VálaszoltamKép

Zita: Nekünk (anyuék kocsijába) szorosan fogja!

Én meg autósülést keresek a Violámnak, eladót, ha esetleg valakinek van felesleg, olyan ami dönthető és 1 éves kortól való..... Köszike!Kép

E

ceniko
Szeged

Zita!
nekünk hordozó van, de nem stabil, ha fékezek elmozdul , állandóan igazgatni kell, merem remélni a többit normálisan lehet bekötni.
nem tudom h. a hordozó miatt van-e, már azon gondolkoztam h. hosszú a bizt.őv az autóban, de sz.tem az normális méret.
Vendég

Sziasztok!
(Helló Zozo)
Szeretném megkérdezni hogy hol voltatok 4D UH-on és mi volt róla a véleményetek?Mi most tervezzük hogy megyünk és azt hallottam hogy nem mindegy hova...
Köszi!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Enikő, Bea, és "hóimádók" Kép
Havat már csak latyakkal együtt tudok küldeni Kép, mert éjszaka óta esik rendesen, de még az udvaron tartja magát a fehérség Kép
Csak jövőre megyünk haza, szilveszterezni Debrecenben fogunk (én egyébként odavalósi vagyok Kép), talán hétfőn hazacsámborgunk.

Zita,
Nekünk is jól fogja az öv, igaz nekünk a hordozó talpát kell bekötni és az stabilan áll. Ádikám pedig már ülésmagasítón ül csak Kép

Zituska,
Boti is hason szeret szundizni? Nagggyon édes Kép Gratula hozzá. Tényleg mi volt az a külön sztori???

Szszkinga,
Nekem a 2. kórházban csinálta a saját dokim, így elég alapos volt és mi is jót moziztunkKép Hány hetes vagy? Fiú vagy lány? (Bocs, ha már írtad volna...Kép)

Melinda,
Ez olyan hajfonó, amit a TV-ben is hirdetnek? Nagyon szép a Lány amúgy Kép

Szilde,
Ádika is szeret fent lenni, főleg itt, a Nagyiéknál, ahol ugye mindent szabad Kép Te mikor szeretnél visszamenni dolgozni? Vagy ez a lehetőségtől függ?

Zozo,
gyógyuljatok ! Szilvesztert otthon töltitek?

Pusszantás,
Kata
pankata

Kata!
Kép

Igazándiból februártól jó lenne,mert hát a gyes siralmas.
E.

szilde
Szeged

Helló !
Pankata!
Én most vagyok 19+5 és úgy tervezzük hogy Jan.közepén megyünk el a 4D-re.Akkor még biztosan belefér.Ma voltam a gen UH-on és szerencsére minden rendben van,de sajna annyira összeszorította a térdeit hogy nem láttuk mit takargat.Jó lett volna ha kiderül,de hát türelmesen várhatunk...
Azt gondoltam hogy a hordozó tökéletes,mert akkor nem kell a babust kivenni a gyerekülésből és neki is kellemesebb így,de úgy látom ez nem feltétlenül így van.Kár hogy megvétel előtt nem lehet elvinni a hordozót egy körre..
Ciao

szszkinga

Karmen, Zita! Igen, ő Ruben. Szép nagyfiú már.Kép Hiába, 5-én lesz 10 hónapos a drága.Kép

Kata! Igen, ez olyan hajfonó, amit a tv-ben látott meg a lány, és azóta is sikongatott ha meglátta.Kép

Kinga! A szegedi 4d-ken nem voltam, nem tudok nyilatkozni róla, csak a kecskemétiről. Az szuper!
Mi 2002-ben és most is ott voltunk, és nem olyan leletet kapsz, hogy pl. "gerinc épnek látszó"!
Ha érdekel az elérhetőség, megírom szívesen.
Mikorra várod a babót? Első baba? Kinél szülsz?

Melinda
35

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Gyerekülés: szerintem egyiket sem lehet úgy bekötni, hogy teljesen stabil legyen. Ennek oka az, hogy a biztonsági öv mozog. Tehát max. akkor lesz "jól" a helyén, ha odabetonozzák. Kép
Ma hazahoztam a DVD-t. Olyan jó nézni babócát.
Kiírtam az összes adatot. Szóval:
BPD/OFD: 4,46/5,60 cm
HC: 16,41 cm
AC: 11,46 cm
CRL: 10,78 cm
FL: 2,57 cm
súly: 211 gr.

Na átköltözök hozzám.

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo,
Válaszoltam, megkaptad? Mert mostanában sokszor nem mennek át a leveleim.
Vendég

SZia KInga!Kép
sz.tem KecskemétKép hogy vagytok?

DAncsi!
mindjárt megnézem.

Kata!
itthon leszünk.
Vendég

Melinda!
Megköszönném a kecskeméti elérhetőséget ha leírnád.Az első babám lesz és Május 20-ra vagyok kiírva.Addig még van időm!Lehet hogy Jan első hetében el is megyünk az UH-ra ha kapok időpontot.Ha jól tudom DVD-re írják.Azt vinni kell vagy adják hozzá?
Zozo!
Mi jól vagyunk.Ma már ülve is éreztem hogy lötyög a babóca a hasamban.Remélem Vivi hamarosan meggyógyul!!!
Ciao

szszkinga

Nekünk is kicsit mozog az ülés, ahogy Melinda leirta ugy van.

Melinda! Nem gondoltam hogy már 10 hónapos!! Hihetetlen gyorsan elszaladt az idö.

Enikö! Köszi, megmondom a férjemnek

Edit! tel. számokat holnap tudok irni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kinga!
elfelejtettem mondani minimum 1hónap v. több mire időpontot kaptok, ezt elfelejtettem.Kép
valószínű csak február lesz belőle.
Vendég

Kinga! dr Nemes András a doki, a 30/383-2176 -on kell hozzá bejelentkezni, vagy a 76/509-443-on. Cím: 6000 Kecskemét, Fráter György u. 17.
Egyéb infók: wwww.sono4d.hu

Melinda
35

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kinga!
elfelejtettem mondani minimum 1hónap v. több mire időpontot kaptok, ezt elfelejtettem.Kép
valószínű csak február lesz belőle.
Vendég

Szszkinga: Én lányom idén május 20-án született Kép 24-re voltam kiírva Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok lányok!

Vagyunk mi is, csak elég mozgalmasra sikerült ez a karácsonyunk. Szüleim voltak nálunk, aztán mi mentünk fel Pestre hozzájuk, közben a tesómékkal is karácsonyoztunk, szóval nem teltek egyhangúan a napok Kép Képzeljétek, ez az utolsó napom a munkahelyemen, holnap szabin vagyok, 2-tól pedig táppénzen. Olyan furcsa Kép

Melinda Kép Nagyon édi Lotti befont hajjal Kép

Zozo Kép Hogy van Vivike? Jobbulást neki!

Lányok, lenne egy kérdésem is: szerintetek érdemes szülés utánra haskötőt vagy hasleszorítót venni (nem tudom, mi a rendes neve)? Eddig csak a Brendonban néztem meg és ott több mint 8000 Ft-ba kerül, szóval nem olcsó...

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?