A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Angi,
én sem vagyok biztos benne, de nem is annyira az időhiány miatt, mert azt megoldom. Csak azt nem tudom, hogy szabad-e. Mert terhesség alatt nem ajánlott, azt tudom. De a szoptatás? A meleg hatások? Az anyatejet csak nem károsítja.. Vagy? Vagy csak a meleg nem jó neki? Vagy most akkor mi van? Vagy mondjuk az úszás is "csak" higiéniai okokból nem jó?

nadine81

Vagy abban a pár percben annyi tej kifolyik, hogy az már kellemetlen??

nadine81

Angi, a Materassoban 15e volt a kókusz, 9e-ért pedig sehol se láttam. Meg kellett volna, hogy kérdezzelek téged, de most már mindegy.
Mindjárt kész a komód is, apa nagyon hajtja. Kép Közben még a mosógépet is szerelik, mert mikor romoljon el a főkapcsolója, ha nem karácsonykor.....
Nem tudom még a mózest, mert kaptunk báránybőrt (bababarát) a kocsiba, ami nagyon klasszul kibéleli a kocsit, és visszahajtható a babára. Szerintem ennél jobb védettség nem kell márciusra.

Szoli ügyben nem tudok semmit.....
Vendég

Sziasztok!

Szoli: úgy tudom, hogy a sugarak miatt nem szabad terhesség alatt, de nem hiszem, hogy a szopi alatt bármit is árthatna a babának.

Nadine: Nekem azt mondták, hogy ha szopi után leszívod/lefejed a maardék tejet, vagy a gyerek issza szinte üresre, akkor nem igen szokott folyni a tejcsi. Bár gondolom ez is alkat függő.
Úszni meg a 6 hét után gond nélkül mehetsz, ha már van rá időd. Kép

Angi: Oksa. Kép Olyan szép a gyerekszobátok. Kép Meg szépeket kapott Lidi karácsonyra. Kép És te mit kaptál?

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter,
köszönöm. Kép Húúú, elképzelem milyen a cici, amikor a Babó majdnem üresre kiszívja.. Kép Jó, gondolom nem tök olyan, mint egy üresre kiszívott valami, de azért én kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogok festeni ciciügyben kb. két év múlva...

nadine81

Sziasztok!

Mariannka: jaj, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!! Jobb, ha figyelnek rád!!!

Viko: ez passz, de ha végig szeded, akkor lényegében borítékolod a császárt, mert a méh nem tud összehúzódni, mert a magnézium izomlazító hatású.

Nadine: attól, hogy nem fáj, még lehet gyulladt a fog. Menj fogorvoshoz!!!!!! Nem éri meg a koraszülést!!!!
Lidocain mehet szopi alatt, de terhesség alatt is. És szerintem lényegesen egyszerűbb még most elmenni, mint egy gyakran szopizó babó mellől.

Viko: ez kórházfüggő. 4 éve a Szent Imrében adtak ruhát, pelust, popsitörlőt meg vinni kell.

cory 28+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszter: Nincs olyan, hogy üresre szívod/szívja a mellet, mert a tej nagy része szopi közben termelődik.
Nekem az első hónapban folyt csak a tejcsi, utána egyáltalán nem, pedig volt elég.

cory
Budapest

Cory, szia Kép

Igen, még most is adank rucit a Szent Imrében. Akkor pelust és egyebeket kell csak vinni. igen, én is csökkenteni szeretném majd, szépen lassan, de már mondjuk a 34. héttől elezdem. 36. héttől meg már egyébként se korababa, úgyhogy nincs veszély, születhet, ha akar Kép Tök jó, hogy neked nem kellett egyszer sem Kép Én egyébként úgy érzem, hogy szinte már csak úgy automatikusan rávágják a doktorok, ha valami ici-pici difi van, hogy szedjen az anya magbebéhatot...

indianyo

Viko: a múltamat tekintve inkább legyen valami tünete a koraszülésnek, mert az sok esetben megelőzhető, vagy legalább húzható az idő. Pl keményedéskor. Zsománál semmi előjel nem volt, és a mostani koromhoz képest 5 héttel megszületett.
De a koraszülés határ betöltött 37. hét ám Kép

cory
Budapest

Cory: Nem úgy értettem, hogy tök üres, csak már nincsen benne több. Ilyet már hallottam. Kép De akkor lehet, hogy rosszul emlékszem. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: szoktak ilyet mondani, de ilyen nincs. Idővel újabb tejleadó refelexet lehet kiváltani, és akkor újra jön tej. A babák is úgy szopiznak, hgoy először szívnak, aztán elkezdenek nyelni-nyelni, majd megint szívnak. Az időszakok hossza változó. Van, akinél 1-2 perc, van akinél akár több is. NEkem pl fejéssel sosem sikerült kiváltanom tejleadó reflexet. Azaz fejni nem tudtam csak néhány cseppet (akkor is, ha fél óráig pumpáltam), de a gyerkőc simán szívott belőle azonnal tejet.

cory
Budapest

Jaja, Cory, értem én, és nem is úgy gondoltam Kép nem 36??? Jéééé.... hát jó, akkor legyen 37 Kép csak húzzuk ki odáig ügyesen Kép és mi volt az uccsó vizsgálaton, tényleg? nem emlékszem, hogy meséltél-e róla, de mintha nem...

indianyo

Sziasztok!
Már 3-kor hazaértem Sopronból, de csak most volt erőm leülni a gép elé! Vettem pár dolgot magamnak és párat a babának is! Majd nemsokára megmutatom hogy miket!

Vok!
Feladtam a pénzt! Mikor lesz postázva a párna?

KépKép
nicika

Viko: minden rendben volt Kép

cory
Budapest

Sziasztok,

na, apa megfeszített munkával készre csinálta a bútorokat, így már kezd hasonlítani egy gyerekszobára. Kép Csak viccelek, szerintem nagyon szép lett, és olyan boldogok vagyunk. A falra még szeretnék képeket, meg egy lámpát. A komódra pedig majd holnap tesszük fel a plusz háttámla részt, amivel nagyobb lesz, de nagyjából ilyen lesz a gyerekszoba. A szekrényekben egyelőre a mi cuccaink vannak (ez amúgy már megvolt, és a többi része a mi szobánkban van ruháknak), Bencus ruhácskái a komódban bőven elférnek. Kép

Na pussz

Eszti
32+0

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Cory! Jó tudni. Kép Akkor már ezzel is okosabb lettem. Kép Akkor miért kell fejni szopi után????

Nici! Befizetted a számlára? Nálam még nem jelent meg. Majd talán holnap.
Holnap este megyek és viszem a nőnek a pénzt és szerintem pénteken adja majd postára. 2-3 nap mire odaér. A címedet a biztonság kedvéért még egyszer küld nekem át emilen, jó? Kép

Eszti: Nagyon csini lett a szoba és tutik a bútorok is. Kép Ügyes a párod. Kép

SZOPIPÁRNÁSOK: PÉNTEKEN 9.30-KOR A BLAHÁN KINEK JÓ?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Komolyan befizettem, kb. 1 óra után valamivel! Kép Szóval holnap tuti megkapod!

KépKép
nicika

Eszter: ha engem kérdezel, semmiért Kép Max az elején akkor, ha feszül a melled, és csak annyit, hogy ez elmúljon. Beáll a kereslet-kínálat és akkor okés a dolog. A lényeg az igény szerinti szopi, és ha valami gond van, azonnali segítségkérés hozzáértőtől!

cory
Budapest

indianyo

Nici! Elhiszem én. Kép OTP már csak ilyen. Kép Holnapra tuti megjön. Kép Remélem jövő hét közepére már nálad is ott lesz a párnád. Kép Eddig mindig itt volt 10 percen belül. Na, mindegy. Ennyit a gyorsaságról.... Nem akarom magam felidegesíteni az OTPn. Kép Holnap este már többet tudok mondani a párnákról. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Nicika, nem szívesen zaklatnám az orvosomat, mert szabin van. És nem fáj. Mert ha fájna a keményedés, akkor tuti spuriznék, de nem. Csak kemény. Lehet az a fekvés nem tetszik neki, ami nekem tetszikKép Vagy csak a betegségKép Voltam ma tüdőgyógyásznál, kaptam antibigyót meg egy rakat beszívós gyógyitKép De remélem legalább hamar jobban leszekKép

Ha sikerül, teszek fel pár képet, hogy miket szereztem ma KatánakKép

Ha nem mennek fel a képek, akkor elmondomKép Egy "csicsi" plédet (Bencének is olyan van, a képen odadobtam azt is hogy lássátokKép) két cumisüveget, két pótcumival (ez olyan ami nem zavarja meg a babát) egy kissapit, meg magamnak (és Katának) két szopis melltartótKép

ZSu
29+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: NINCS olyan cumi, ami nem zavarja meg a babát! Ez csak kamu reklámduma!

cory
Budapest

Illetve van olyan baba, akit nem zavar meg semmi, de van, akit meg bármi.

cory
Budapest

Zsu, Cory : miben zavaja meg a babát micsoda? Acumisüveg cumija a szopizásban? Az logikus lenne, de nem vagyok biztos, hogy erről beszéltek Kép

indianyo

Viko: a cumisüveg cumija, a játszócumi és a bimbóvédő a babát a szopizásban, mert egész más technikával kell szopizni ezeket, mint a mellet.
http://www.lll.hu/node/183

cory
Budapest

Cory, akkor pontosítokKép A környezetemben, pontosan 12 babának van ilyen cumisüvege, mind szopizik (szopizott) és egyiket se zavarta megKép Így ok?

Vikó bocsi hogy értetlen voltamKép

Egyébként próbálom feltölteni a képeket, de nem akar felmenniKép Pedig gagyi telefonos képek, nincs 100 Kb egyik se, és mégseKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép

Zsu
29+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok kismamik!
Rengeteget termeltek! Kép
Mi most értünk haza a keresztelőről és barátlátogatásról.

Mariannka gondolunk rád!

Anita
Köszi rá szánom magam és kenegetni fogom csak az a baj, hogy anyuéknál van! Eddig is kentem egy másikkal de szerintem tök mindegy! Már eddig is voltak rajta fogyás csíkok!

Ágiboszi
Annyira nem vagyok ám elkeseredve miatta sosem voltam rájuk valami nagyon büszke inkább csak idegesít a viszketés meg a szúró fájdalom.
A pocim még nem reped!

Indianyó és Zsuzsófi
Algopirint a harmadik harmadban nem szabad szedni mert bezavar a gyerek keringésébe. Nekem a doki pont a paracetamolt mondta, hogy azt nyugodtan lehet elejétől végéig szedni! Szerintem a Panadollal kevered azt valóban tilos.

Eszti
Nagyon szép lett a szobácska! Kép

Angi
Ti hol vettétek a kókuszmatracot 9000-ért?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na én is mutatok képeket! Először is azokat amiket tegnap barátnőmtől kapott Szintike karácsonyra:

Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vok!
Nekem jó a péntek!

Pusza!

Nancsika & Alex 29+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsófi: mázlisták. Nekem volt már cumizavaros babám, senkinek sem kívánom. Én tuti nem kockáztatnék.

cory
Budapest

hű már három felmentKép Nem semmiKép

Cory, tényleg nem tudálékoskodni akartamKép Remélem nem hangzott úgyKép Nekünk is volt már ilyen cumisüvegünk, nekem bevált. Igaz anno 2000 Ft felett vettem, most meg 500-értKép

Kép
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: nem tűnt tudálékosnak, csak nem igaz, amit írtál, és gondoltam, fontos, hogy ez elhangozzon itt. Ennyi. Vannak mázlista babák, akiknek nagyjából mindegy, és vannak, ahol nagy kavart okozhat egyetlen cumisüvegezés is. Nekem ennél fontosabb a szoptatás, így én még véletlenül sem fogok kockáztatni, ez tuti.

cory
Budapest

Na és ezeket vettem ma magamnak:

Kép
Ez ugyan nem pamut bugyi, de egyet mégis vettem, mert annyira jól nyúlik és hihetetlen kényelmes. Ahhoz képest viszont elég drága volt! 410ft

Nadin! Az Ikeaban egy normális bugyit sem találtam ezen kívül! Még olyanok sem voltak, amilyeneket te vettél múltkor!

Kép
Ez egy sima egyszerű pamut szoptatós melltartó! Nem márkás meg ilyenek, de szerintem nagyon kényelmes és csak 880ft volt!

Kép
Zoknikat is kellett vennem, ugyanis idehaza megzabálta a zoknijaimat a zoknifaló szörnyeteg! Kép

Kép
2 db kicsi piros törölköző az a kórházba az "alváz" törlésére! Kép 190ft volt darabja!

Nadin! Az árakat főleg a te kedvedért tüntettem fel! Kép Mind Ikeás!

KépKép
nicika

Mamacka, hadd zavarjalak én össze egy kicsitKép

Nekem semmilyen más fájdalomcsillapítót nem lehet bevennem, csak panadolt. A panadol paracetamol, és azt lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is.

Ez tuti, mert amikor bent feküdtem a klinikán ott is ezt adják!

Az extrát nem lehet de azt is a koffeintartalma miatt....

Cory! Én se fogok kockáztatni ha nem muszáj. De ha kell, akkor megpróbálom kiküszöbölni a cumizavart. Annak örülnék a legjobban ha a kicsi nem is látna cumisüvegetKép
De 1200 Ft nekem megérte ahhoz hogy ne kelljen stresszelnem hogy nincs itthon cumisüveg...
De jó lenne ha nem kéne hazsnálni.....
KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én is teszek fel képeket...

...a kis friss keresztényről...
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szinti ma csak két dolgot kapott:

Kép
Plüss hálózsák 1450ft IKVA

Kép
Harisnya 0-6 hónapos korig 490ft IKVA Pamut!

Nadin! Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi: de ezzel nem tudod. De látom, nem akarsz hinni nekem. A gond az, hogy a mellet mélyen be kell szívni, a cumit meg nem. Máshogy kell állnia a nyelvnek... és ezen egy cumialak nem változtat. Amíg nem tápszerezésről van szó, addig én bármi mást bevetnék (kiskanál, pohár, fecskendő, ujjetető, szoptanít...), csak cumit nem!

cory
Budapest

Akkor biztos az extrával kevertem! (bár akkor azt sem értem mert amennyi koffein abban lehet annyit nyugodtan bevehet a kismama)
szerintem az a legokosabb ha mindenki a saját dokijára hallgat! Kép

...néhány kép rólunk...
Kép
Kép
Kép
...a jókedv kedvéért... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

nicika
IKEA????

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Azthiszem lükülök! Kép Nem IKEÁT akartam írni hanem IKVÁT! Kép

KépKép
nicika

Aha... a következőt olvasva gondoltam, hogy elírtad!...és az milyen üzlet? ...én nem ismerem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadin! Pár infó Sopronról:

A babának semmit nem kell bevinni ruhaügyileg, mert mindent adnak! Adnak pelust is, popsitörlőt is állítólag, gézt is meg minden kencét! Viszont azért érdemes textilpelust, pár eldobható pelenkát és popsitörlőt csomagolni, hátha szükség lesz rá!
A szülés napján kórházi hálóinget kap a kismama!
Ha a szülésnél minden rendben folyt és a babával is minden oké, akkor közvetlenül születés után, fürdetés nélkül a mellkasodra helyezik! (Persze azért előtte leszívják a légutaiból a nyálkákat!) Addig téged sem bolygatnak! Ez után elviszik a babát, megtisztítják (állítólag csak letörlik és nem fürdetik), megmérik, stb. Addig téged ellátnak (megszületik a lepény, varrás). Aztán visszakapod a babát és megszoptathatod!
A gátsebet állítólag csak a varratszedés napján ellenőrzik először, addig nem bolygatnak! Lehetsz saját hálóingben vagy pizsiben, vagy melegítőben, szóval ahogy neked a legkényelmesebb! Akár már a szülés másnapjától folyamatosan veled lehet a baba, csak fürdetésre kell visszavinni, meg a szokásos vizitek idejére! Asszem ennyi! Ma kifaggattam a barátnőmet, aki két hete szült! Kép

KépKép
nicika

Hát az IKVA az egy ilyen ős régi bevásárló központ szerűség Sopronban. Az alsó szinten butorok, edények, meg ilyesmi van, a felső szinten pedig egy hatalmas kínai üzlet! Én nagyon szeretek ott vásárolni! És főként nagyon olcsó!

Nadin! A szabadnapos dátumaidat leírtam! Szerintem a 12-e tökéletes lesz tali szempontjából, de azért majd még visszatérünk rá! Esetleg még a 4-e is szóba jöhet! Kép

KépKép
nicika

Mamacka, Zsófi! Akkor én most már nem is okoskodok tovább, ki-ki döntse el, hogy mit szed be.

indianyo

Indianyó
Valószínűleg egyik sem tragédia alkalmanként! Ezért írtam én is, hogy az a legmegnyugtatóbb ha mindenki a saját dokijára hallgat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi! Írtam neked és Nyúlanyónak is, hogy mi lenne, ha postán érkezne a ti párnátok is, mert csak január végén mennek le az uncsitesómég Szegedre?????? Ha nem gáz a január vége, akkor megoldható. Kép
600 Ft a költsége.

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mentem aludni! Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
nicika

Ágiboszi
Votiv (az említett szakértő kismami) ajánlata: , Medic poliklinika, www.medic-poliklinika.hu
V. Városház u 14. Tel: 3176253, a doki Dr. Tóth Péter

Nagyon dicséri, én holnap be is jelentkezem hozzá alkati szer meghatározásra. de állítólag 3 hónapra előre már nincs hely Kép

Tsók, V.

indianyo

SziasztokKép

Nah annyit irtatok napközben, hogy majd egy óra volt mire visszaolvastam, és közben majdnem leesetem a székről, mert már ragadnak le a szemeimKép

VikóKép
Nagyon szépen köszi a lelkes info átadást, megvárnám hogy neked mikorra adott időpontot, és mondjuk az se lenne elhanyagolható szempont, hogy mindezt mennyiért is méri a doki. Kiváncsi lennék rá, hogy igy kismamaként is három hónapot kell e várni, főleg hogy engem igazán most a természetes szülés rásegités érdekelne, mert ha van rá egy csöpp esélyem azt szeretném tovább növelni, hogy ne legyen újra császár.

NicikaKép
Ügyesen vásároltálKép Aranyosak Szinti cuccocskáiKép

AngiKép
Köszi szépen az infot neked isKépKép

MamackaKép
Hát mit ne mondjak, egy jót mosolyogtam a képen amint megláttam a csini álarcodat. Bevallom az első gondolatomban a Rémrendes család egyik jelenete ugrott be, mikor zacsit huztak a feleség fejéreKépKépKépKép
Ne mondjál már ilyet hogy nem vagy rájuk büszke, igenis legyél, mert ők is te vagy, és attól hogy van rajta egy két csik még tökéletesek lehetnekKépKép A viszketést meg szerintem emlitsd meg a dokinak, ha nem csal az emlékezetem ilyenkor valaminek a szedését szokták javasolni, csak nem jut eszembe minek, jó sokat segitettem mi????KépKépKépKép

Vok Kép
Drága Eszter, ugye ez csak merénylet akar lenni számomra hogy te fél tizkor akarsz randizni??? Nekem reménytelen eset oda annyi időre bejutnom...Felhivlak holnap telcsin délután és egyeztetünk egy köztes megoldást hátha neked is jó lesz úgy, jó??

CoryKép
Tökéletesen megértelek cumi ügyben, nem egyszerű eset egy cumizavaros babát visszaszoktatni a szopira. Nálunk a doki néni is inkább azt javasolta hogy bármi probléma esetén inkább kiskanállal vagy pohárral segitsünk a babónak és a cumisüveget ha lehet csak kerüljük el....
Azért hozzáteszem, hogy volt itthon eltéve a végső esetre, főleg csak hogy megnyugtassam a lelkem, használni már csak inkább fél éves kora után használtuk, amikor már nem csak anyatejet ivott, hanem más folyadékot is, hála istennek mi is azok közé tartoztunk akiket nem zavart meg egyáltalán a szilikonKépKép sőt egy idő után már csörre is cseréltem amikor már profi módon tudta használni.

ZsúzsófiKép
Édi az a kis sapi, meg a többi szerzemény is nagyon jóKépKép

Jah jut eszembe, a II. nőin korházi rugiban vannak a babók, de ha az anyuka szeretné akkor ráadhatja a saját kis ruháját is, csak akkor mindig szólni kell fürdetésnél hogy az saját. Pelust is adnak, egy napra 5 dbot, popsikenőcs és mellbimbóra való kenőcs is volt eddig kirakva a szobákba, sőt a szülés után kaptunk egy csomó termékmintát, amiben volt popsitörlő és az simán elég volt a bentlétre . Nah ettől függetlenül ha szeretnél bármit bevihetsz, sőt mivel libero pelust adtak jobban járt az ember jánya ha azokat eltette és újszülött méretet használt, mert valahogy a libero a (legalábbis az én 3440 grammos) fiamra kicsit nagy volt.

De érdemes előre érdeklődni a korházban ahol szülni fogtok mert ugye eddig ahányan irtunk annyi féle változat hangzot el, szal nincs két egyforma kórház.

MariannkaKép
Fel a fejjel, beállitják a vérnyomidat és utána hazaengednek, mindkettőtöknek fontos hogy jó legyen, én is gyógyszert szedek rá, mert alapból tul magas lenne. Szoritok nektek hogy gyorsan hazaengedjenek, persze ugy hogy minden rendben van.

Mindenkinek szép álmokat

Ági
29+6 vagyis már 30 ahogy az órát nézemKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Lányok!

Vidéken voltunk karácsonyozni, úgyhogy ezért nem voltam pár napig, és holnap megint megyünk vissza. Lényegében csak István- és János-napra jöttünk fel, meg ugye az aktuáli dokivizitre.

Csak pré szóval szólok hozzá ami hirtelen a fejemben maradt:

algopyrin: én nem merem szedni, mert nekem vérzik tőle az orrom, akkor más nyálkahártyával is történhet hasonló; emiatt nem szedek augmentint se.

szoptatás és cumisüveg: én csak a lll-re támaszkodok, majd keresek ott valami telefonos segítséget, akit merek zaklatni majd a kérdéseimmel. Egyébként egy ismerősöm nagyon kioktatott: ha nem adok a 3 hónapos gyereknek rendes kaját, akkor mitől lesz kövér, mert ő a gyerekének ebben a korban már turmixolt bablevest! adott. Erre én azt mertem mondani, hogy szerintem csak szopizni fog féléves koráig és azután se pont bablevessel kezdem. Erre gúnyosan a képembe vágta: Tudod mit? Te ne is szoptass egyáltalán, nehogy tönkremenjen a szép melled! Ja és ezt egy étteremben fennhangon! Azt hittem átnyúlok az asztalon és megpofozom. Egyrész kioktat, hogy úgyse tudok szoptatni, mert hülye vagyok, ha azt hiszem, hogy az természetes, másrészt meg a képembe vágja, hogy én nem akarom a szoptatást. Ja és az ő gyereke félévesen közölte, hogy nem kell neki cumi, mert kiköpte. Aztán hozzátette, hogy persze mert a cumire direkt nagy lukat vágott.

Na ezek után a mai nap fénypontja:
A dokibácsi végre alá tudott kukkantani a babánknak:

KISLÁNY!!!

Szóval Apának teljesült a szíve titkos vágya és Tündikéje lesz!

És emellett diétára fogott a doki, merthogy vizesedik a bokám (én ezt észre se vettem), meg hát az elmúlt 4 hétben híztam 5 kilót. Szóval se cukor, se kenyér, se nasi, kevés kenyér és kevés folyadék.

Pussz Mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?