A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ágiboszi!
Köszi! Januárban van mindkettőnknek a szülinapja. Jan 1 és jan 4. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

JAh azt el is felejtetettem irni , hogy drága anyósomnak is ma van a szülinapjaKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

VokKép

Belefér az előre 8 napba a dologKép KépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ja, nem is idén, hanem jövőre Kép
Ági: köszi Kép Barátnőm szerint az utolsó, ami ünnepelendő, az a 30. Kép
Ja, és mi már januáriak vagyunk Eszterrel Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Örülök, hogy Mindenkinek szépen telt a Karácsony!
Nálunk is minden szép és jó volt, a gyerekek is nagyon élezték a nagy nyüzsgést és persze az ajándékokat.

Szépek a karácsonyi képek és aranyosak a pocakképek is!!

Mariannka: drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly és hogy hamar otthon lehess!!!

Mamacka: férjem pont akkor nézett a gépre, amikor a Ti képeiteket néztem, jót röhögött! Viccesek vagytok!

Szelivi: Gratulálok a KISLÁNYhoz! Engem kiskoromban Tündérkének hívtakKép

Titati: hogy csinálod, hogy ilyen nagy pocak mellett olyan vékony maradtál?)?)

Echinacea: nálunk Patrícia kiskorában asztmás volt (dohos albérletKép ) és 3 hetente beteg. 6 éves korában kezdtük neki adni az Echinacea bogyókat, azóta (4,5év) 2-szer volt 2 napig beteg!!

Szopi-cumi: nekem cumizavaros volt Patrícia és úgy is maradtKép Már a kórházban bimbóvédőt adtak nekünk, mert sebes lett a cicim, aztán, hogy "pihenjen" a cici ajánlották, hogy kezdetben etethetem cumisüvegből a fejt tejet. Soha többé nem kapta be a cicit, csak ordított.
Aztán mivel fejéssel nem lehet teljesen jól kiüríteni a cicit, így egyre kevesebb lett, 2 hónapos korában már csak tápszert kapottKép

Dorinánál szintén kisebesedett a cicim, de csak szoptattam és csodák csodája kb. 1 hét után teljesen begyógyultak a sebek és 17 hónapig szopizott, 7 hónapig csak cicit kapott (még nyáron is!)

Ettől függetlenül mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, de én tuti nem kockáztatok!
Lehet tényleg valakinek cumis + szopis babájaKép

Nicika: tök jó, hogy így összeszedted, hogy mi kell még a kisbabádnak!Kép
Különben mi az a hidegfertőtlenítő a kiságyhoz?

Mindenkinek nagyon szép napot!!

Tünde 34+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Most csak gyors bekukk este jövök.

Vok
Nekem az Árkád 12.10 jobb lenne.

Babetta és Levi 30+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Feljegyeztem. Kép Várlak. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ott leszekKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: akkor holnap találkozunk, mert én is oda megyek!

t.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Örülök, hogy sikerült jókedvet derítenünk... az én férjem elsápadt, hogy miket teszek fel a világhálóra! Kép csak ökörködtünk barátaink gyerekének jelmezeivel... A szatyros állós a legjobb... még szügyem is van! Kép

Titati
Szép nagy a pocid! ...nem semmi!

Ágiboszi
Az az igazság, hogy sosemvolt valami csodaszép! De már nem is érdekel. A férjem szereti és remélem eredeti (szopi) rendeltetésének is megfog felelni ha már egyszer ekkorára nőtt!!! Kép Kép KépKép Kép Kép

Bori
Jó, hogy jelentkeztél!
Sok kismama gondol rád mostanában! Kép nem csuklasz túl gyakran??? Kép Kép KépKép

Mi lakásügyileg megint bepánikoltunk... nemtudom mi lesz, elkezdtünk megint hírdetéseket vadászni... itt úgy néz ki, hogy nem maradhatunk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Miért kell mennetek???

Eszter
Kép
Kép
vok

Mert nemúgy áll a dolog, hogy belemennének bármilyen kompromisszumba, szobacserébe, hogy a babával is elférjünk...
Ráadásul kb öt perce hívtak, hogy ami eddig relatív állandó munkám volt a magazinoknál is megszűnik.

Jó kilátások! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamcka! Elsőre egy csúnya káromkodás hagyta el a számat, ezt nem ismételném meg. Sajnálom! Milyen fajta munkád volt a magazinoknál? Hátha hallok valami hasonlót!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Ne haragudjatok, karácsony előtt nagyon el voltam havazva, azért nem írtam (de kész lettem az ajándékokkal, majd küldöm a képeket, meg ha szeretnétek, a szöveget is e-mailben Kép). 25-én meg elvonultunk a nagycsaláddal a Mátrába, most értünk haza, azért gondoltam, hogy adok magamról életjelet Kép Remélem, szép karácsonyotok volt nektek is - idén még jelentkezem Kép

GyeZsu
gyezsu

Illusztrációs, a Babamagazinnál Anyáklapjánál... sajnálom mert ezt tudtam volna csinálni a baba mellett is... Kép
Remélem előbb utóbb mi is egyenesbe jövünk vagy legalább meglátjuk az alagút végét.

Szia Gyezsu!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vok!
Én Árkádoznék holnap. Picit közelebb lenne.Kép

Köszike!
Pusz!

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Szia Nancs! Kép

Oké, akkor téged is beírlak. Lesz, aki egyáltalán a Balhára jön? Kép

SZOPIPÁRNÁSOK! AKI SZERETNE ÉS TUD, JÖHET KORÁBBAN IS AZ ÖRSRE, MERT NAGYON ÚGY NÉZ KI, HOGY A BLAHÁN NEM TALIZOK SENKIVEL. (IGAZ SCULLY MÉG NEM ÍRT) SZERINTEM MÁR 9.30-RA OTT TUDOK LENNI ÉS CSAK 10-TÕL LESZ ÓRÁM. Kép
AKI OTT AKAR LENNI KORÁBBAN, AZ KÜLDJÖN EGY ÜZIT, AKÁR REGGEL A 20/5275312-ES SZÁMRA. Kép
EGYÉBKÉNT AKKOR 12.05-ÉS 12.10 KÖZÖTT TALIZZUNK AZ ÁRKÁD BEJÁRATÁNÁL. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka!
Ha hallok valmit, mindenképp szólok. Kép Nem irigyellek! Kép Kitartás!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde! Hidegfertőtlenítő: Chicco hidegfertőtlenítő folyadékot szeretnék venni, ez 1 literes kiszereltségű, és ha jól tudom ezzel kell átkenni a fertőtlenítendő felületet! Kb. 1000 ft

KépKép
nicika

Nem tudja valaki véletlenül hogy mi a gyöngyvasalás idegen neve?

KépKép
nicika

Vok
Aranyos vagy!Kép köszönöm

Tulajdonképpen bármilyen grafikai munka jó lenne.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Magyaros dolgokban mennyire vagy otthon? (tarsolylemez, aranyszarvas, etc... a barátnőm nagy társaságában gyakran akad ilyen illusztrációs munka - szkíta naptár meg ősmagyar izék... bocs, én nem kifejezetten ezt a vonalat képviselem, de ha esetleg közel érzed a dolgot magadhoz, és nem idegesítenek a kemény fejű férfiak, akkor szeretettel beajánlak Dorkának... ez persze nem jelent biztos munkát, de sose lehet tudni, honnan érkezik a segítség Kép

Tudom, hgoy most nagyon nehéz Nektek, és talán a vigasztaló mondatok sem érnek célt (megérteném, ha így lenne) de egy dolgot ne feledj: A vég mindig egy új dolog kezdete Kép

Szeretettel

Vikó

indianyo

Sziasztok!

Megvannak a párnák és naaagyon szépek. Külön csomizva, szóval védve van midnentől. Nem olyan nagy, belefér majd zsacsiba. Akiknek holnap tuti viszem a párnát, mert jelentkeztek:
Babetta, Náncsika, Tünde és Vikó.
A többiekkel meg majd egyszercsak beszélünk. Kép

Nici!
Holnap adja postára a párnádat a lány.

Tök ari volt a leányzó és az én dokimnál szült. Kép Annyira jó! Kép

Ági: 6990 lesz a tied, elszámolat magam. Mivel 4000 a kendő és 2990 a párna. Kép Szóval csak kicsit vagyok szétszort, mert már 2 számot se tudok gond nélkül összeadni... Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok

Nekem a Blaha lenne a jobb, de ha nagy gond, akkor el tudok menni az Örsre. Mi legyen?

Scullyx

KépKép
KépKép
scullyx

Nicika, mi a manó az a gyöngyvasalás? Olyasmi, mint a tojáspatkolás?

Eszter, akkor én fél 8-kor nekiindulok a nagyvárosnak Kép Várom a további utasításokat Kép

indianyo

NicikaKép

Ezen az oldalon vannak készletek amin látszik az idegen neve is a gyöngyvasalásnak:

http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=265_271

Vok Kép
Szerintem multkor is ennyit irtálKép Vagy legalábbis én ennyire emlékeztem.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Scully! Épp most hoztam fel a te párnádat... Na, mindegy. Akkor leviszem. Kép Lehetne akkor inkább az Örs? Mert akkor nem a körúton meg a keletinél kéne mennem. Kép Ha megoldható neked az Örs is, jobban örülnék neki. Kép 9.30 jó neked?

Vikó! Oksa. Kép Amint indulunk, hívlak. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Scully! Épp most hoztam fel a te párnádat... Na, mindegy. Akkor leviszem. Kép Lehetne akkor inkább az Örs? Mert akkor nem a körúton meg a keletinél kéne mennem. Kép Ha megoldható neked az Örs is, jobban örülnék neki. Kép 9.30 jó neked?

Vikó! Oksa. Kép Amint indulunk, hívlak. Kép Még zsacsi se kell hozzá, mert jó a fogása a műanyagnak, amibe belerakták. És nem nehéz. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ági: Oké, akkor jó. Én már magamnak 6690 írtam... Kép Sebaj. Kép
A hétfő meg egyre jobban tetszik, mint tali. Remélem neked is. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Oké, akkor 9.30-ra megpróbálok ott lenni. Hol találkozunk pontosan?

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok

Eszti
Szép nagyon Bence szobája, látom mindenkinél a sárga hódit! Nálunk zöld a szoba ezért mi kilógunk a sorból.

Vok
Én maradok a 12.10-nél Árkád előtt a villamos megálló körül! Aki akkor jön és van kedve kicsit, beülhetünk valahová !
Akinek nincs párnája ,de szeretne jönni, csatlakozhat nyugodtan.

Tünde te is délben jössz? Nancsi? Annácska?

Bori
Akkor most drukkolunk, hogy a lányok kibírják ezt a három napot, hogy az újévben szülessenek.

Anita
Sikerült a vizsga?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó! Gyönygből kiraksz egy mintát és vasalóval levasalod. Legalábbis ilyenre emlékszem. Nagyon szépen összeáll és gyönyörű képeket lehet így vele csinálni.
Ugye Nici és Ági? Kép

Scully: Árkád előtt a villamos megállóban. Kép Ha késel az se gáz, mert csak 10től van órám. Szóval ha szeretnéd, akkor 10-ig jó vagyok. Kép

Babetta: oksa. Kép Sajna nekem rohanno kell tovább, de lélekben veletek leszek ám. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Oké, köszi. Szerintem odaérek. Ha valami őrült hóesés van és véletlenül nem tudok menni, akkor küldök sms-t.
Köszi, hogy intézed nekünk a párnákat! Kép

Scullyx/Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Már megint annyi mindent írtatok, hogy mire a végére értem elfelejtettem, hogy mikre akartam reagálni.

Akinek megvan ill. meg lesz a szopipárna, tegyetek már fel róla képet. Én nem tudom jó lenne-e. Így neten keresztül nem igazán tudom megállapítani az anyag minőségét, puhaságát, a párna tömöttségét.

Az én fiam szopott 7 hónapig és cumizott is nuk játszócumival 1 éves koráig, sőt cumisüvegből is ivott és semmi zavara, gondja nem volt.
A lányom öklendezett a cumitól, nagyon rövid ideig (pár hónap az ujját szopta)
Én próbáltam pohárból itatni őket fél éves koruk előtt, de az szerintem kész bohóckodás, egy picibaba nem tud pohárból inni, ez szerintem csak mai hülyeség (régen sem így itatták a babákat)
Az én fiam nem teázott, csak cicit kapott inni is.
Szóval, úgy néz ki ez is mint oly sok mindent egyénenként változik. Nincs két egyforma baba!

Nicika!
Én a nagyobb gyerkőcöknél Neomagnol fertőtlenítő tablettát használtam, amit vízben feloldva, szintén folyadékot kapsz.
Nem tudom van-e még ilyen, de gondolom. Nem volt egy "ökör ára" és gyógyszertárbe lehettett kapni.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nagyon szívesen. Kép Akkor holnap reggel talizunk és reméljük, hogy nem lesz egetverő hóesés, mert akkor én se érek oda.... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Scullyx

Neked nem jó a 12 óra?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem túl jó, mert újévi ebédre kell bevásárolnom és nem biztos, hogy végzek addig. Miért?

KépKép
KépKép
scullyx

VokKép
Igen kb igy néz ki a dolog, azért van neki egy két segédeszköze is, mint a papír stbKép a Lényeg a lényeg hogy szépet lehet belőle készíteniKépKép

A holnapi párnásoknak sok sikert, enyhén irigy hogy még idén élvezhetitek, de bibibibi hétfőn én is megkapomKépKépKépKép

Megprobálom magam elrakni holnapra, de picurnak valahogy nincs kedve aludni mert rendesen döngeti a babaház oldalát és feszíti, ez már kellemetlenebb, lehet hogy leküldök egy kis calciumot neki.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Scullyx
Hát beülni valahova!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Én István vagyok, Marianna férje. A feleségemet bennt tartották a kórházban, mivel az ottani méréskor 190/100-as vérnyomása volt. A gyorsteszt szerint nem volt fehérje a vizeletében, ezért nem küldték át másik kórházba. Gyógyszert kezdtek szedetni vele, de ma délutánra mindezek ellenére újra emelkedni kezdett a vérnyomása és vizesedett is és a laboratóriumi leletben a fehérje egy keresztes volt. Valószínű emelni kell az adagot. Babó jól van, mind a tegnapi vizsgálatok, mind a mai ultrahang szerint. Valószínű, hogy a szilvesztert bennt kell töltenie. Nagyon szépen a köszönjük a sok bíztatást és mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Mariann, Babó-Istvánka és István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ágiboszi
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz? Hétfőig teszteljük, és ha nem jó, akkor te még visszaküldheted. Vicc voltKép
Hogy kell olyan mosolyt csinálni, ami csak mosolyog? Mert én csak vihogóst tudok.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Istán!

Köszi az infokat. Kitartás Mariannak! Reméljük hamar leviszik a vérnyomását és hazaengedik!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

István-Mariann: nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Minden kismamit szeretettel üdvözlök.

Én volnék a "szopipárnás leányzó"

Egyébként a nick nevem Pipocska, röviden csak Pipocs.
Eszti- Vok nagyon aranyos volt, kiderítettük azt is, hogy közös az orvosunk, és mindketten nagyon odavagyunk érte, mint orvosért.

Vokkal megbeszéltem, hogy beszúrok nektek egy ismertetőt a homeos bogyikról.
/Amint rájövök, hogy anno hogyan csináltam, azonnal meg is teszem. Kicsit elszoktam már ettől a felülelettől/
Először egy általánosat, aztán ha még kérdés van akár tejszaporítással, vagy bármi mással kapcsolatban megpróbálok segíteni, ha szeretnétek.
Ha valakinek sürgős válasz kell, akkor a Családineten valószínűleg hamarabb megtaláltok, mert mi tavaly innen a babanetről átköltöztünk a sok rendszer leállás miatt.
/Családinet fórum>>> Bababvárók>>>2005. nyári babák/

A párnákkal kapcsolatban is szívesen válaszolok vagy segítek.
Ha soknak érzitek a golyókat, akkor érdemes egy keveset kiszedni belőle. A belső pamutászon huzaton is zippzár van, direkt emiatt, de a golyókat tegyétek el, mert egy idő után valamennyit töpörödnek, és akkor jól fog jönni a maradék visszapótolni.

Jó pocakosodást mindenkinek és ha ma, meg holnap már nem tudnék jönni, akkor Boldog Újévet.
Kép

Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Itt van a dokumentum amit ígértem.
<!--attachment: Homeop_tia-323309.doc*mime_msword.gif*application/msword*147.5**Homeop%e1tia%2edoc --><center><pre>
Kép
Homeopátia.doc (147.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Angi, Eszti, Babetta! Köszönöm a drukkokat, nagyon rámfért....Kép Eddig ez volt a leghúzosabb vizsga, de úgy érzem, sikerrel vettem... Hétfő-kedd körül lesz eredmény!

Eszti! Nagyon klassz lett Bencus szobája! Nagyon ügyes volt Peti, hogy megoldotta a nehézségeket is! Szuper,hogy örömöt tudtatok szerezni az kari ajándékokkalKép

Angi! Tök jó,hogy Ferinél is sikert aratott a koncertjegy! Nagyon szépen megnőtt a pocid, és még mindig nagyon csini vagyKép Sokat gondolok rátok, már veletek izgulok!

Babetta! Hát nálatok is elhiszem,hogy milyen kényelmes lehet Levikének! Jó nagy pocid vanKép Sima mosolygó smiley: kettőspont, zárójel bezárv szóköz nélkül /így : ) /

Mariann, István! Én is nagyon drukkolok Nektek! Rendben lesz minden, meglátjátok! Boldog Új Évet Nektek is!

Rita! A te pocid is nagyon helyes, olyan formásKép És, hát eléggé terjeszkedik, úgy látom!

Titati! A te "babaházad" (id.Angitól) meg valami óriásiKép A képen nem látszik a vizesedés, nem semmi milyen vékony vagy!

Bori! Drukkolok továbbra is, hogy még ezt a 2-3 napot kihúzzák a lányok! Eddig is olyan kis ügyesek voltakKép

Cory! Egyelőre nagyon szép nevet választottatok a lánykátoknak, még ha változhat isKép

Bocsi, másnak nem tudom,mit akartam írni! Nehéz így követni az eseményeket!

Köv. hozzászólásban folytatom magunkkal!

Anita (32+0 - már 44 perceKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szóval kukorékolásomnak oka, hogy már megint elviselhetetlenül ég a gyomromKép Pedig lefeküdtem aludni már fél 8-kor, annyira hulla voltam a vizsga miatt (meg mert szerdán alig aludtam 3 órát)... milyen jól kipihentem volna magam ...így meg! Eddig kerültem mindent, illetve karácsonykor kipróbáltam a Rennie-t, akkor az jó volt! Most is vettem be belőre,de most egyelőre semmi változás... Pedig annyira igyekszem kerülni a savfelnyomós kajákat!

Ráadásul az elmúlt egy hétben nagyon sokat keményedek, és fájdogál is a pocim! Azóta az is kiderült,hogy picit megnyílt a belső méhszáj! Próbálok még többet pihenni, mint eddig, de gyakorlatilag ezt teszem hetek óta!

Voltam védőnőnél is: kivételesen megdícsért, hogy milyen kis szép vagyok, meg csinos,hogy megfogtam a súlynövekedést (ennek ellenére +8-nál járok...) Vérnyomi, vizelet, szívhang rendben, múltkori vérkép tökéletesKép (HOgy írjak valami jót is) Haskörfogat:106 cm!

Karácsony tehát nálunk is szépen, szipogósan telt! Mindenhol elérzékenyültem a köszöntésnélKép... csak belegondoltam,hogy mekkor ajándékunk van nekünk, meg jövőre már Botival ünneplünk (mondjuk már így is vele is ünnepeltünk)Kép Karácsonykor is 2 éjszakát a babaszobában töltöttem: a szopis fotelben üldögéltem, illetve aludtam 20-30 perceket! Szegény apa jól meg is ijedt első este,hogy hova tűntemKép

Amúgy a kellemetlenségeket leszámítva jól érzem magam, jó a hangulatom, happy vagyokKép És egyre jobban várom a kisfiúnkat! (Gondolom, nem vagyok egyedülKép)

Na, lépek, megpróbálok kezdeni magammal vmit!

Puszi: Anita

Ildi (Vas)! Merre jártok??? Rég nem jelentkeztél? Minden okés? Voltatok Bécsben? Írj majd, ha olvasol!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, hogy jól ellevelezgessek magammal, eszembe jutott még valami!Kép

Mától el kell kezdenem a magzatmozgásokat számolni! Máshol is így van? Tud nekem segíteni, hogy mi számít pontosan egy nagy mozgásnak? Mert van,hogy egy óra alatt simán teljesíti a kissrácom, de előfordul,hogy esetleg napközben alig mozog (vagy nem érzem úgy), de éjszaka akkor pótolKép Szóval nem biztos,hogy este 9-ig összejön mindig a 10 nagy mozgás...SEGÍTSÉG!!!

Köszike!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, kitartást a nyavalyák elviseléséhez! Asszem többségünk ilyen dolgokkal küzd, úgyhogy nagy-nagy megértésre számíthatsz itt Kép
Pusz.
V.

indianyo

Mesiii KépKépKép jobban vagy?

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?