A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata!

Sajnálom, nem könnyű ez sohasem. Higgy a következőben!

Lányok!
Mindenkinek nagyon boldok karácsonyt kívánok, jó pihenést s babákban gazdag új évet!

Eszter
Kép
roxal

Kép

Boldog szeretetteli karácsonyt kívánok mindannyiatoknak, és őszintén remélem,
hogy a jövő évben mindenki álma valóra válik.

Kép

Kata,
Nagyon sajnálom Kép

wish

Timi itt a két kép amit igértem.KépMindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt Kivánok mégegyszer!Puszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Remélem, mindenkinek kellemesen telt az ünnep! :-)
Nekünk minden időben a helyére került, nagyon jól sikerült a fenyőfánk (csak sk. mézeskalács van rajta), kivéve a filléres gagyi hófehér égősort, u.is az csak a szentestét bírta ki, de szerencsére nélküle is tetszik és így jót röhögtünk az egészen. Kép
Szuper ajándékokat kaptunk és a család is örült mindennek és még a menü is tetszett nekik. Kép
Szóval szép csendesen, de minden klappolt. Hát kell ennél több?
Remélem, Nektek is hasonlóan jó élményeitek vannak! Kép

Most jön egy nyugisabb időszak, mert a két ünnep között nem dolgozom. Mondtam, hogy le sem vakarhattok majd magatokról...Kép Kép Kép
Ja és ma megyünk Ghymes-koncertre, ez volt a nagy titokzatoskodás.
Judit!
Gondolom, rájöttél, hogy nem mentem Caramel-re. Kép Hú, tök jó lehetett. Legközelebb lehet, hogy veletek tartok. Kép

Dia!
Nagyon jó ez a két fotó! Sorozat lesz belőle? Minden évben megcsináljátok esetleg? Nagyon érdekes lene...
Én már nagyon régóta nyúzom a páromat, hogy csináljuk ezt meg, hát még nem sikerült Kép

Teljesen lemaradtam az írásaitokban, de majd igyeksem felgönyölíteni a történteket!
További szép ünnepet és sok-sok pihenést kívánok mindenkinek!

réka
Vendég

Sziasztok!
Inari, holnap mikor mész Dévaihoz? Én is szeretném meglátogatni, bár tudom hogy ezren leszek, de be kell mennem hozzá.
Kata

Kép
szkatácska

Szia Kata!
Hogy vagy? Van valami változás? Végül hogy döntöttél a gyógyszerekkel kapcsolatban?
réka
Vendég

Réka, végül szedtem tovább a gyógyszereket. Dévaitól várom az ítéletet... de illúzióim abszolút nincsenek, száz százalék hogy nem vagyok terhes, egész hétvégén dőlt belőlem a vér. Szombaton még a János kórházat is megjártuk, mert nagyon szarul éreztem magam. Az ottani doktornő sem merte mondani, hogy hagyjam el a gyógyszereket, de ő is úgy látta, hogy leválik a nyálkahártya. :-(

Kép
szkatácska

Katácska!
Annyira sajnálom. Kép
De legalább abban reménykedem, hogy többször nem fogod ilyen rosszul érezni magad és hogy Dévai mond majd valami bíztatót! Kép
Vendég

KataKép
Nagyon sajnálom, hogy így alakult!
Remélem sikerül elérned Dévait!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

KataKép
Sajnálom. Pedig ennyi ember nem sok lombikosnak szurkol mint mi egymásnak. De legközelebb sikerülni fog. Tudom, hogy félelmetes lehetett ez a vérzés, de legalább tudod, hogy valami történt oda bent. Nekem soha semmi nem volt. Mindig kihúztam a három hetet, az sem felemelő. HÁrom hét reménykedés után koppanni. De látod az eredményt!!! Ez tartsa benned a lelket!

SzaniKép
Merre vagy? Kezdek aggódni érted! Ugye nincs semmi baj? Életjelet kérünk!Kép

Szerettem volna feltenni képeket, de valamiért betojt a kicsinyitő programom. Tudod, hogy már többször volt róla szó, hogy milyen programmal lehet csinálni. De segítenétek újra? Nincs időm visszakeresni!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Mindenki!

Gigi!
Megtaláltam Wish régi írását:
Tényleg használjátok az irfanview-et. Szerintem ez az, amit Vandának is elküldtem.
Ebben megnyitod a képet, majd nyomsz egy kontrol+R -t és erre megjelenik egy ablak:

Az ablakban beállítod, hogy mekkora legyen az új kép.
1. Kiválasztod, hogy "Set new size"
2. Kiválasztod, hogy pixelben akarod beállítani a méretet
3. Bejelölöd, hogy tartsa meg az eredeti méretarányait a kép
4.-5. Beírod, hogy mekkora legyen a kép szélessége. A babanet 500X600 pixelt enged meg. Ehhez beírod a 4-be, hogy 500, ekkor automatikusan átszámolja az 5-be írandó méretet. Ha ott nagyobb szám jelenik, meg mint 600, akkor átírod az 5-öt 600-ra és készen is vagy.

Nyomsz egy "OK"-t.

Eztán elmented a képet más néven (File menu és azon belül Save as, vagy csak nyomsz egy S-t).
Figyelni kell arra, hogy a fájl kiterjesztése JPG vagy GIF legyen, mert a babaneten csak ezek jelennek meg képként.

Ezután a babanetben a melléklet feltörtését vélasztod és felteszed a kész képet. Kép
Ha a menüpontokat is néznéd, itt keresd: 2005 December 13 kedd - 15h 10

Várom a képeket!

Lányok!
Ki hol jár? Gondolom, még nem dolgoztok, meg ilyenek. Puszi mindenkinek: réka
Vendég

RékaKép

Köszi!! És ilyen programot honnan lehet letölteni?

KépKép
gigi28

Gigi!
Itt találod: http://www.irfanview.com/
Vendég

RékaKép

Húúúúúúúúú ez nekem magas!!!! Pedig nem szoktam ilyen béna lenni. Nem tudom letölteniKép

KépKép
gigi28

Gigi!
Ha rákattintottál a linkre, amit küldtem, akkor ott válaszd a Download-ot. Utána az a sok választható link mind különböző honlapok, ahol megtalálható a progi.
A Tucows az első, azt ismerem, teljesen megbízható. Ha kiválasztottad, akkor a "Download Now" mellet jelöld meg, hogy milyen Windows-t használsz. Aztán kiírja, hogy melyik országokból tudja letölteni, a tetején hozza a hozzánk legközelebb lévő országokat, mert onnan "elvileg" gyorsabb. Nyugodtan válaszd ki Olaszországot például és utána már mennie kell.
Remélem, nem voltam túl bonyolult. Kép

Egyébként hogy vagytok? Mesélj magatokról! Vagy majd a képek mesélnek?

Inari, Kata?
Gondolom, Dévainál csücsültök. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond...

Én - most hogy van időm magamra is - kicsit elkezdtem agyalni, pedig még korai, tudom. Ma úgyis megyek Gurunénihez, remélem kiöli belőlem az összes aggodalmat... Kép
Vendég

Sziasztok!
Én csak informálódnék,hogy milyen hely és rendesek-e meg, hogy drága hely a Dévai intézet? I. Női meddőségién kezelnek igaz hogy nem kell fizetni csak a szurikért de emberileg nagyon nullák. Szinte egy darab húsnak kezelnek kérdezni meg ha lehet ne nagyon mert ugy se válaszolnak! Keresgélek mert ha ez a hónap nem jön össze megyek máshová idegileg készítenek ki és az is befolyásolja. Hogy mennek itt a dolgok? Köszönöm
judger

Szia Judger!
Én még csak kétszer voltam Dévainál és januárban kezdünk nála inszemmel, így nem ismerem annyira, mint itt a lányok.
Az első vizsgálat 10e, a továbbiak 7e, ez vonatkozik az UH-okra is. Az inszem 40e Ft, a szurik árát nem tudom.
Az Intézet nagyon kellemes, a nővérek kedvesek. Dévai nagyon határozott és szereti kicsit árnyékosabban lefesteni a dolgokat, tehát a lehető legrosszabbat hangsúlyozza, hogy aztán annál jobban örülj az eredményeknek. Nekem elsőre túl mogorván határozott volt, de ezt valószínűleg meg lehet szokni, mert másodjára összehasonlíthatatlanul kedvesebbnek láttam. És ott volt a párom is kontrollnak, akit már első alkalommal meggyőzőtt,hogy ő a mi emberünk. Ja és mindig nagyon sokat kell várni!

Nagyjából ennyit tudok mondani, de mindenképpen kérdezd több ember véleményét akármelyik központról is van szó!

Sok sikert!
réka
Vendég

Réka!
köszi azt hiszem nem ez az én helyem. Ahova én járok is sokat kell várni. És ez a hely még nagyon költséges is. I. nőin igaz nem kell fizetni de elég az injekciókat kifizetni nem olcsó!
Azt hiszem informálodok tovább köszi és nekeded is sok sikert!
judger

Sziasztok!
Duddu, én itt vagyok. Inarinak se híre, se... itt sem járt és az intézetben is érdeklődtem, de kettőig nem volt, az biztos.

Szóval mostmár kedvenc doktorunktól is hallhattam, hogy sajnos nem lettem terhes. Februárban újra nekifutunk. Január végén kell újra jelentkezni.

Most volt egy kis ideje a Dévainak és beszélgettünk. Nem tudok most erről írni, mert azt hinnétek, a kudarc beszél belőlem. De a maga tárgyilagosságával világította meg a lombikot, úgy, ahogy mi, lombikozni kényszerülő babavárók nem szeretjük látni... elgondolkodtatott, mint ahogy én már annyiszor elgondolkoztam a lombikon.

Ennek ellenére a februárinak hittel fogunk nekivágni.

Mikor jöttök lányok, dumcsizni? Mindenki telel vhol?

Puszi mindnekinek: Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Mi is megjöttünk a család,rokon látogatásokból.
Kata!
Nagyon sajnálom.De meglásd,az új év sokkal jobb lesz!Hajrá,hajrá február!KépSzorítok nagyon.

Judger!
Teljesen egyetértek veled az I-en csak bábuk a betegek.KépMi is ott kezdtünk anno 4 évet pocsékoltam ott el.Aztán ide kerültünk a Dévaihoz és a második beavatkozás sikerült is......

Mindenkinek további szép estét,napokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!

Kata!
Így van, hittel kezdjétek februárban, addig összeszeded magad lelkileg is. Amúgy mindig sok vérzésed szokott lenni, vagy csak most?
Ott voltál Dévainál kettőig? Mert én egyre érkeztem, ki voltál? Rajtam piros felső volt, felette fekete kardigán. Hajam vörös, összefogva. Kép

Na szóval, mi most értünk haza. "Csak" két órát vártunk, hamar megúsztuk, és nem is voltak sokan.
Az a nagy változás, hogy inszemmel megyünk tovább. Kérdezgette milyen gyogyikat szedtem eddig, mondtam, hogy clostyt is szedtem már jó sokat. Erre ő mondta, hogy akkor ugorhatunk inszemre, a papírokat majd ők elintézik. Természetesen igent mondtunk.
Most az a gond, hogy közjegyzőtől kell vinnünk igazolást, hogy együtt élünk, meg szomszédoknak kell igazoolni, stb. Nem tudom elképzelni, hogy ezt harmadikáig lezongorázzunk, de azért próbáljuk. Jól lecseszett, mert önhatalmúlag abbahagytam az egyik gyógyszer szedését. Clostyt kell szedni, meg folsavat, meg még valamit. Ennyit csak.
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi a különbség az ovuláció indukció, és az inszem között. Mert a papíromon az előbbi van írva, de ő inszemet mondott. Meg a kettőnek más az ára is, az ov. i. 60000.

Borzasztó volt az út tegnap is és ma is. Tegnap az autópálya feléig le sem volt takarítva, kb. 10 cm-es hóba "gázoltunk". Be voltam szarva rendesen. Ma meg iszonyat köd, és eső. Kép

Írjatok, írjatok!
vanda978

Katácska!
Azért furcsa, hogy Dévai, aki lombikkal foglalkozik szinte éjjel-nappal, ilyeneket mond. De talán majd egyszer később elmeséled és akkor jobban fogom érteni.

Vanda!
De jó, hogy megint írtál!
Hát akkor most örülünk, ugye?
Az ovuláció indukció az csak a pé. elősegítése, nem? Ezért szerintem az inszemmel együtt: 60.000. Legalábbis nekem ez tűnik logikusnak, de csak találgatok.

Akkor most találkoztatok Katával?
Vendég

Réka!
Most nem tudom találkoztunk-e Katával, volt ott két pár, mikor mi is bementünk. Csak onnan gondolom, hogy ő lehetett, hogy azt írta kettőig ott volt. Én nem tudom megismerni, mert még nem láttam róla képet. Kép

Da akkor most örüljünk, jó? Kép
Az árlistát olvasgattam, amíg vártam, és az inszem után van írva az ovuláció indukció, ezért gondoltam, hogy külön dolog.
Majd teszel fel a mézeskalács fáról képeket? Légyszi!
vanda978

Vanda! Szerintem "beugrottál" most, hogy itt töröm a fejem, kiket is láttunk a rendelőben! Egy ideig ott álldogáltál a pultnál, nem? Mi a Dévai szobájának az ajtajával szemben ültünk, én pici, szöszi és nyűgös fejű, talpig sálban mert mindig megfagyok olyan hideg van az intézetben, ill. apa kopasz, ő jó feltűnő... rémlünk? Ti ott ülhettetek le a műtőbe vezető ajtó előtt, nem? Mert a párodra nem is emlékszem, csak rád (már ha tényleg ez a lány voltál te) hogy fekete ruciban és összefogott vörös hajjal álltál a pultnál... de kár, hogy nem ismertük meg egymást! :-( Na, legközelebb nem vétjük el!
Akkor nálatok is indulás, remélem a papírokkal nem kell sokat vacakolni! A szomszédoktól is kell igazolás? Nem elég hiteles a közjegyző?

A vérzésem nem szokott erős lenni, szerintem tök normális, első két-három nap több, aztán szépen elfogy úgy az ötödikre. De most... nem akarom itt részletezni, de már én is úgy voltam vele, hogy látni sem akartam... és még most is jön a kis hamis. Nyilván azért, mert sosincs máskor két centis nyálkahártyám, most meg ugye felhízott...

Réka, megpróbálhatom elmesélni, mit mondott Dévai. A lényeg igazán az volt, hogy teljesen tárgyilagosan világította meg a tényeket. Hogy a lombik sikerrátája kb. 25 %, akárhogy szépítjük, százből huszonöt nő terhes lesz és hetvenöt pedig nem! És ezt ő sem tudja átlépni. Tehát nekünk (vagy aki erre vállalkozik), ha beleesünk a 25%-ba, akkor lesz gyerekünk, ha nem, akkor pedig nem lesz. Õ ilyen fajta, nem szépíti a dolgokat és szerintem ez nem is baj, csak ezek a száraz tények lelombozóan hatnak, ugyanakkor nem baj, hogy az ember nem ringtja magát illúziókban. A beszélgetés után mindenféle gondolatom elindult, ami már ezelőtt is motoszkált, és bizony nem volt mind szívderítő. Hát talán ennyit tudok összefoglalni a beszélgetésből, a gondolataimmal meg itt bírkózom.

Inari, hová lettél? Csak nem kaptál vmi frankó utazást apától és most vhol a hegyekben bújkálsz, ahelyett hogy néhány órát ücsörögtél volna Dévainál? Dévai mondta is, hogy azért vannak kevesen, mert sokan nem jöttek el.
Vanda, hallod, kevesen? Mikor fejenként két órát vártunk...

Kép
szkatácska

Sziasztok lányok!
Én is itt vagyok bekukkantottam hogy mi van veletek?
Sajnos én már dolgozom és most értem haza nem rég.
Hogy vagytok és kinek hogy telt a Karácsony,Jézuska mindenkinél járt?

Kata
nagyon sajnálom hogy nem sikerült,most probáld meg összeszedni magad és nem agyalni azon amit a Dévai dokink mondott hanem ujjult erővel és pozitivan nekiugrani a következönek februárban.

Vanda
az ovuláció indukcionál a gyogyszerekért meg az uh-ért kell fizetni,az inszem kerül még plusz pénzben ha nem emelt akkor 40000 ezer.Ja és nekünk elfogadta ugy a pappirt hogy a párom szépen megirta a gépen kinyomtattuk és 4 tanuval aláiradtam és igy nem kellett közjegyzö.Probáljátok meg ha nem jön össze a közjegyző amig mennetek kell.

Judger
ha már lombiknál tartasz akkor itt sem kerül pénzben csak a szurik.

Kép
póci

SziasztokKép

KataKép
Ne légy lelombozódva, mert nem jól értelmezted amit a Dévai mondott. Nem úgy kell kalkulálni, hogy 100 nőből mennyi lesz terhes. Hanem, hogy egy nőnél átlagosan négy lombik kell a sikerhez!!! Na ugye azért ez már mindjárt más!!! A nőknek kb. 98%-nak lehet így gyereke. Ez volt a múltkori Fókusz Pluszban. De ha mindkét fél egészséges akkor sem nagyon az esély 25%-nál!! Légyszi ne lombozódj le!!!

JudgerKép
A lombiknál tényleg csak az első vizsgálatot kell fizetni. Olyan hely meg szerintem nincs ahol nem kell várni. Sajna ezt bele kell kalkulálni.

RékaKép
Köszi a tanácsokat. Nem jött össze, de közben kipattant az isteni szikra, hogy az apunak is ilyen fényképezője van, úgyhogy elkértem tőle a telepítő cd-t.

Úgyhogy jöjjön pár kép:
Olivér és Kevin együtt örült a fának.
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Gigi!
Úgy látom Oli tényleg örült a fának, nem borult még fel? Kép

Kata!
Na akkor te vagy a "kis vörös". Bevallom, nem így képzeltelek, hanem olyan sötét hajúnak, mag minden. Kép De igazán nem is figyeltelek meg, apát meg végképp nem, nam szoktam bámulni. És én voltam a pultnál váró nagy darab asszonyság.
Szerintem ezen a százalékos dolgon sokat agyalhatnánk, de Amúgy én még ezeket csak Dévainál hallottam. Õ meg aztán nem szépít. Az én százalékos esélyeim: 10. Most, hogy inszem lesz. Mert amúgy csak 5 volt.
Na jó, két óra is rengeteg, de hát máskor is...

Póci!
Most aztán végképp nem értem... Bocsi. Nem tudom összerakni mi mennyibe kerül. 60+40+UH+gyógyszer?

Nekünk csak a közjegyzős dolgot mondta, azért kell a szomszéd (két különböző), hogy hiteles legyen. Mert a közjegyző honnan tudná? Nektek ez mikor volt? Bíztam a törvénymódosításban, de még nem jött össze. Meg akarják változtatni ezt.
vanda978

jaj, most látom, hogy a közjegyzőst Kata kérdezte. Bocsi.
vanda978

Azt nem is írtam, hogy most már sorszám szerint megyünk be Pityeszhez. Kép

Meg azt sem, hogy Hédi kutyuskámnak egyik oldalán két nagy foltban kihullott (vagyis egyik reggelre eltűnt) a szőre. Most már nagyon izgalmas sétálni vinni, eddig is megnézték, de most állandóan a "szebbik" felére fordítgatom az utcán. Szegény állat! Kép
vanda978

Sziasztok lányok,

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és kezditek kiheverni a nagy ünnepi lakomákat.Kép
Boccs, hogy így eltüntem, de a sok rokonlátogatástól nem nagyon tudtam géphez jönni, néha beleolvastam, de írni már nem volt erőm.

Kata,

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakultKép. Giginek teljesen igaza van, nem 25 százalék az esély arra, hogy terhes légy, hanem 1 próbálkozásnál. Ezért mondják azt, hogy aki végigküzdi az 5 lombikot, annak azért tényleg 90% fölött van az esélye babára.Kép Drága Dévaink csak jól beijesztett, hogy februárban annál jobban tudj örülni a pozitív tesztnekKép

Vanda,
Üdv az inszemes táborban. Na szóval, nálam is úgy mennek a dolgok, hogy ovuláció indukcióval kezdünk, ez a gyógyszeres, szurizós, UH-s szakasz, majd a végén 14. cn. táján inszem. Az árak pedig UH-ként 7 ezer (összesen ált 4-5= 28-35 ezer forint, gyógyszer: merionál, closty 8 ezer, inszem 40 ezer), tehát összesen kb. 70-80 ezer. Ettől több még sose volt, csak kevesebb, ha nem kell annyi gyógyszer.

Tegnap nekem sajna nem kellett mennem Dévainkhoz. Csak akkor kellett volna, ha nem jön meg, vagy pozítiv a teszt, vagy valami gondom van, mint Katának. De pontos kis menstrim és a negatív teszt miatt, csak jővőre látom az intézetet. Nekünk most jan. elején újra kell intézni az összes orvosi papírt, mert 1 éves minden leletünk.Aztán a következő menstrikor kezdjük az 5. inszemet. Ez kb. jan 21.

Gigi,
Oli nagyon édes Kevinnel a fa alatt. Remélem jővőre már mi is eggyel-kettővel többen leszünk Karácsonykor.

Judger,
Ha van igazolásod 6 inszemről, akkor Dévainál tényleg kezdhetsz lombikkal, ami ugyanannyiba kerül, mint máshol, csak a gyógyszerekért kell fizetni. Nálatok mi a gond és hol tartotok egyébként?

KépKép
inari

Vanda,
Hédiről kérünk képetKép

KépKép
inari

SziasztokKép

VandaKép
Mi nem vittünk közjegyzős papírt. Csak írtunk egy nyilatkozatot, hogy együtt élünk és aláírattuk a szomszédokkal. Szerintem hívd fel Dévaid, hogy midenképpen kell-e közjegyzős papír nem elég-e ha a szomszédok tanusítják. Annál is inkább, mert tudtommal a közjegyzőshöz meg a szomszédok nem kellenek, hiszen a közjegyző pont azt igazolja, hogy ti ott elötte felvállaltátok az együttélést és ő ezt tanusítja.

KataKép
Fel a fejjel lányka. Arra gondolj, hogy a 25% viszont bármikor bejöhet, akár a következőnél is (sőt reméjük így lesz). Sőt még arra is van esélyetek, hogy spontán sikerül a két lombik között Kép
Zsebi mesélte egyszer, hogy találkozott a Kaáliban egy lánnyal, akinek az első sikerült és aztán meg cak az ötödik. Szóval nem lehet tudni mikor osztják nekünk a lapokat, de erősen kell bízni benne, hogy majd most Kép

DiaKép
Jó nagyot nőtt Dominik egy év alatt. Arra azért kívácsi leszek, hogy 18 év múlva ki kinek az ölében fog ülni ezen a fényképen Kép

GigiKép
Nagyon jó a kép Oliról és Kevinről Kép

Réka Kép
Nem ettétek le a díszeket a fáról? Kép Nálunk biztos elfogyna róla, ha csak ehető díszek lennének.

Wish

wish

VandaKép

Mindig olyan jókat röhögök amikor Hédiről írszKépKépKép Esetleg adhatnál rá valami gúnyát az még melegítí is. Meg szépítné is. Bár szépsége már így is határtalanKép

Csajok! Jövőre már mindenkinek sokadalom lesz a karácsonyfája alattKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajszik Kép

PóciKép
És te csak kérdezel és magatokról nem írsz? Kép

GigiKép
Annyira helyes a kis Superman a kutyival!
Ilyen fotóból jöhet még bármikor.

VandaKép
Küldök majd én is (po)fafotót Kép, csak most nincs időm szemezgetni. Egyébként én - a nagy fotós - nem tudtam megoldani, hogy élethűnek látszon. Kb. fele annyinak néz ki, mint amennyi valóban rajta van.
Szegény Hédi. Egyébként csak sima vedlés az oka? Vagy van egyéb is? Szólj, ha feleslegesen aggódom, de nem kellene elvinni dokihoz?

WishKép
De jó, hogy jelentkeztél! Már épp keresni akartalak.
Nem ettük le a fáról, mert annyit sütöttem, hogy volt még egy egész tállal. Egyébként meg pillanatok alatt ételmérgezést kaptunk, így már nem hiányzott a mézeskalács Kép

Délután még jövök! Puszi
Vendég

Majd ha itthon lesz apa, csinálok Hédiről fotót, de gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. Én épp étkeztem a konyhában, amikor észrevettem (üveg ajtónk van), hát... nem ettem inkább utána. A rózsaszínes-pirosas bőre nem valami szép látvány. Eddig azt hittük - nem tudom milyen alapon Kép , hogy ledörzsölte vagy leégette valami neki, de most láttam pont, hogy a másik oldalán is képződik. Szóval menni kell doki bácsihoz, ha rendel, remélem.

Most így visszaolvasva, nem is értem mit gondoltunk, hogy jött a szomszéd perzselővel, vagy mi? Kép

Inari!
Jó, hogy írtál, én is így voltam ünnep alatt, olvastam, de nem írtam. Vendégül láttam a két családot, alig vártam utána, hogy vízszintesbe helyezkedjek este. Babagyártásra nem volt energiánk. Kép
Most már értem az inszemes magyarázatot, eredetileg én is így gondoltam, csak aztán kis sötét agyammal mindenfélét bamagyarázok magamnak. De ezt már tudjátok. Igen hatásosan meggyőzöm magam a hülyeségekkel. Kép

Szia Drága Wish! Kép
Végre te is meggyöttél!
Megpróbálom először felhívni a közjegyzőt, akkor remélem nem kell szomszéd. Mert az olyan gáz szerintem, majd azt mondják: Na ezeknek meg kell a pulya, oszt még nem is házasok. De ez is csak olyan beképzelgés volt. Kép
Végül is jóljöhet még egy olyan élettársi papírka, már csak két és fél év, és felezünk!!!! Kép
Hogy érzed, használtak a Dévais kutymutyok a gomba ellen?

Réka!
A mi fánkról tuti biztos nem fogytak volna el a mézesek, mert olyat sütöttem, hogy ha azzal valakit megdobnék, biztos betörne a feje. Kép
vanda978

SziasztokKép

WishKép
Az elveszett lányka megérkezett!!! Már nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet veled!!! Én azt hittem, hogy ti házasok vagytok a Lacival. Na aztán kiderült, hogy vad házasságban éltek!! FújjjjjjjKép Na meg ez a Vanda csaj is!!!!!!!

VandaKép
Egyszer én is próbáltam mézeskalácsot sütni...... De nekem olyan amorfok lettek. Azóta inkább nem próbálkozom. Szegény HédiKép Biztos rendel állatorvos ilyenkor is. Sima munkanap van, elvileg. Ja külömben én is olyan vagyok, hogy minden baromságot bemesélek magamnak. Olyan okosnak hiszem magam, hogy látni vélem mások gondolatait. Amiben általában negatív véleménnyel vannak rólamKépKép Szóval sok hülyeség kavarog a fejemben. Na ezt jól megaszontam.

Képet majd még teszek fel. És a superman ruci csak délután volt rajta, mire jött a Jézuska felöltöztünk rendesen.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Sebaj, aszongyák nagy ésszel nagyot lehet tévedni! Kép Kép Kép

Megyek keresek Hédire valami göncöt, mert még megfagy nekem.
vanda978

Képek:
Hédinek küldenénk egy kis szőrt, nálunk úgyis mindig tele van vele a padló. (csak át ne jöjjön a szomszéd a pörzsölővelKép)
Kép
Segített csomagot bontani
Kép
Kicsit álfáradt a játékban
Kép
Imádott nagypapájával
Kép

Elég volt belőlünk. Puszi

KépKép
gigi28

Wish,
De jó, hogy végre itt vagyKép Eléggé pangtunk itt nélküled. Rendbe jöttél már? Ejnye-benye mi az, hogy mindent leennétek a fáról, mit szólna ehhez Istvánunk, ha hallanáKép Te most akkor ugye szintén jan. végén kezdesz?

Vanda,
na mit mondott a doki szegény Hédi kopaszodásáról? Remélem semmi komoly.
Milyen gyogyikat is kaptál az 1. inszemre? Már szeded?

Puszi

KépKép
inari

Sziasztok!
Látom lassan mindenki előkerül a Kaarácsonyozásbol.

Wish tényleg szokatlanul sokat voltál távol,ez nem jellemzö rád de örülök hogy elökerültél és minden rendben.

Duddu
igazábol nincs mit mesélnem jo volt,gyorsan eltelt a Karácsony kicsit másképp mint szokott.Azért másképp mert általában 23-án dolgozom utoljára 24-én kettesben vagyunk a párommal együtt fözünk meg fát diszitünk,becsempésszük az ajándékokat a fa alá mintha komolyan Jézuska hozná,szépen megterittek ünnepi diszben öltözünk megvacsizunk és utánna kibontogatjuk a kis meglepiket.Aztán 25-én a párom családjához megyünk 26-án meg a növéremék szoktak soron lenni.Most azért volt más mert jöttek az anyukámék (mivel én Erdélyi vagyok és ők még ott élnek)igy 24-én mentünk a tesomékhoz Veresegyházára hogy együtt legyünk,25-én a sogornömékhez és 26-án voltunk kettesben.Aztán 27-én meg már mentem melózni.Na igy utolog jol kimeséltem magam jo hosszura is sikeredtem:-)

Vanda
Mi sem a szomszédokkal irattuk alá hanem a kolléganöimet kértem meg mivel ök tudnak róla hogy mivel küzdünk.Nekem is a szomszédokat mondta anno a Dévai,vagy a közjegyzös variációt.Szerintem akárkivel aláirathatod ugy sem kérdi meg hogy ezek valóban a szomszédaid.
Képzeld a mi cicánknak is csunyán kihulott foltokban a szöre voltunk vele dokinál kedden megkapargatta neki elküldte laborban a mintát és kiderült hogy valamilyen gombát összeszedett ma visszük szurira meg kap valami sampont.Remélem a kutyus nem kapja el töle meg azt mondta hogy mi is vigyázzunk mert emberre is fertözö.Jol mossunk kezet ha simizzük.

Gigi nagyon jok a képek és a kis Oli hogy örült a kutyussal a fának.Nagyon aranyos!

Kép
póci

Andi!Kép
Örülök,hogy előkerültél.KépMiért tűntél el?Farkasék,Enigmáék jól vannak?Örült Laci a társasnak?KépTe mit kaptál?Na,most jó sok kérdést tettem fel.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Inari
Még az elején tartunk velem van a gond nincs peteérésem és menstruálási zavarok, hál istennek a férjem eredménye kiváló igy azt mondta a doki otthoni próbálkozással megjöhet az eredmény csak injekciókkal stimulálnak most volt az első hónap 3 tüsző is megérett most azon izgulunk hogy sikerüljön meg azon is, hogy 3. sok volna! Csak az I. női valami borzalom idegileg kikészitő ott a helyzet meg a kedvesség halvány szikrája sincs a dokiban meg senkiben! Azért puhatolózom más fele mert nem akarok sok időt fecsérelni itt ha nem sikerül!
judger

Judger,

Sajnos Dévainál tényleg drága az irányított és az inszem. pár hozzászólással feljebb leírtam Vandának, hogy az inszemek eddig nekem mennyibe kerültek. Átlag 60-70 ezer forint. Az irányított viszont gyógyszerekkel 30-40-ből meg volt.
Az intézetről: szerintem mindenki nagyon profi, a nővérek kedvesek és nagyon segítőkészek. Dévai tényleg az egyik legjobb specialista az országban. Az igaz, hogy néha kicsit morgós és a lehető legrosszabbra készít fel, de nagyon odafigyel a betegeire és tud nagyon kedves is lenni.
Sok sikert!

KépKép
inari

Inari!
De jó neked,hogy ennyiből megúsztad az inszemet!Te mennyi szurit kaptál egy inszem alatt?Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Nagyon helyesek vagytok a képeken. Szőrt inkább ne küldj, mert talán feltűnőbb lenne mint így. Bár legalább nem fázna, úgyhogy mégiscsak küldj.
Nemrég értünk haza, doki nincs, nem tudtam elvinni. Viszont kihullott a másik oldalon is, ezért nem valószínű, hogy megint a perzselős szomszéd volt. Kép Majd remélem holnap okosabbak leszünk, Hédi pedig szőrösebb.
Póci, az esetedből látva lehet, hogy itt is valami gomba a gonosz. Azért jó, hogy írtad, nem is nagyon simizem inkább.

Inari!
December elejétől szedek Bromocriptin nevű gyogyit, azt nem tudom mire. Most Folsavat mondot csak, és 31.-től Clostilbegyt, napi kettőt. Azt mondta ezt vigyem magammal 3.-án, és akkor mondja kell-e még. Csak ennyi, magam is csodálkoztam. Régebben mondta, hogy a progesteronom nagyon alacsony, úgy emlékszem 0,20 körül volt. De erre sem adott pótlást. Meg injekciót sem. De biztos ő tudja...

Holnap megpróbálom felhívni, remélem bentlesz, és megkérdezem nem lesz-e elég egy tanú-s papír. Mert közjegyző csak 4.-én lesz legközelebb, az meg ugye késő már. Házasodni is egy hónap minimum, de nem is akarunk. Vadházasok vagyunk, fújjjjj! Kép
Egyébként valaki megy 3.-án Dévaihoz?

Kata!
Azt mindig elfelejtem kérdezni, hogy elmúlt-e már a zsírszövet kitüremkedésed?

Roxal!
Keményen tanulósba vagy még mindig? Mennyi van még hátra?
vanda978

Lavy, Enigma, Szani, Stella, Timi, Hajnesz, Farkasok, Anna!!!! TESSÉK SZÉPEN JELENTKEZNI, HÍRT ADNI MAGATOKRÓL.
vanda978

SziasztokKép
Ja, hát jó oka volt a távolmaradásnak, de asszem túl vagyok rajta nagyjából.
Farkasok vidéken karácsonyoznak, Enigmáék pár napja jöttek meg vidékről és nem volt ideje még visszolvasni sem. De kikérdezett mindenkiről és sajnálja ő is nagyon, hogy nem sikerült túl jól az évzárás.
Gondolom a többiek is még a karácsonyi utórezgéseket töltik netmentes helyen.

VandaKép
Progeszteron pótlás csak az inszem után kell majd, a progihiány a stimulációt még nem befolyásolja, csak a baba megtartásához kell majd.
Mi egy házaspár szomszéddal irattuk alá az élettársi nyilatkozatot, de nem mondták, hogy nem jó.

InariKép
Hát kövér vagyok és kész, ezen úgysem nem változtat egyik napról a másikra, hogy ha nem eszek a fáról meg semmi finomat (bár a miénken most mág szaloncukor sincs, a kamrában felejtettük őket Kép).
Megsütöttük a mézeskalácsodat és nagyon fincsi lett. Csak még abban nem egyeztünk meg Lacival, hogy ki sütötte meg valójában. Mert szerinte én, szerintem meg ő. Én csak kimértem a hozzávalókat, de minden mást ő csinált. Összegyúrta, kinyújotta, formával kivágta és kisütötte. És olyan büszke vagyok rá emiatt, de nem hagyja, hanem ragaszkodik hozzá, hogy én sütöttem, és ő csak segített egy kicsit. Kis majom Kép

Képzeljétek kivirágzott a leanderem Kép Itt a hálószobában úgy érzi, hogy még nyár van Kép Olyan jó az illata.

Wish

wish

Helló CsajokKép
Én karácsony óta egyfolytában vagyok és olvaslak titeket.
De igazán nem volt mit írnom, de amiket Ti tudtok itt művelni.... az észbontó!
De már az sem érdekel, ha hülyének néznek, amiért magamban röhögök!!!

Mi jól vagyunk. 9-én megyünk 4D-re (ha a hóakadályok is egyetértenek). Fiúk nagyon jófejek, rengeteget mozognak és folyton kitolják magukat és ilyenkor tök jól ki lehet őket tapintani.

Tegnap azon szórakoztunk apával, hogy ültünk és néztük hogyan hullámzik a pocakom. Nagyon jó játék és mindig kéznél van.
Eszméletlen miket tudnak művelni!!!

Januárban végre jön az utódom. Kb. 3-4 mire nagyjából betanítom, aztán húzok haza. Remélem addigra lesz otthon is netünk és tudjuk majd tartani a kapcsolatot!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!

Png?????????????????????????
Hol vagy? Ezer éve, hogy erre jártál Kép!

WishKép
Nem vagy kövér!!! Szerintem a kövérség teljesen már kategória!!!
Stella

Kép
stella9

Wish,

Ezer millió bocsánat. Nem úgy gondoltam, hogy kövér vagy, csak mindig azon panaszkodsz, hogy Dévai zaklat a fogyi miatt. Kérlek ne haragudj, csak viccnek szántam. Egyébként se hiszem, hogy ez olyan döntő lenne a baba dologban, a barátnőm, aki hasonló alkat ,mint Te (azt hiszem ez nálatok adottság) simán 3 gyereket szültKép
Laci nagyon ügyes és szerény, nálunk is mindig ez van. Közösen megcsináljük, aztán meg jön, hogy milyen finomat sütöttem. Na, mindegy pasiból vannak a kis drágák. Remélem a lelked már jobban van. Gondolom ez is az oka a hosszú csendnek. Jó újra a vidám Wisht olvasniKép

Dia,
még az irányítottak alatt kaptam Puregont, de arra nem reagáltam olyan jól, és az volt a drága gyógyi. Most az inszemeknél folsav, closty és ált 4-9 merional. Ez olcsóbb, mert "csak" 1000/injekcióKép Majd a lombiknál belehúzunk.

Vanda,
első körben szerintem látni akarja, hogy hogy reagálsz egyáltalán. Második kör meg nem leszKép Nem tenne jót Hédinek, ha a kopasz foltjait Betadinos vattával áttörölgetnéd? Azt hiszem ártani nem árthat, de legalább fertőtlenít.

Stella,
Hát igen mi dunántúliak most jól el vagyunk havazva. Reggel tényleg ki kellett ásni magunkat a hóból, végül apa is úgy döntött, hogy inkább nem megy be Pestre dolgozni. (Köszi Holle anyóKép) Örülök, hogy a munkahelyeden rendeződnek a dolgok. Lassan tényleg jobb lenne, ha nem lenne a más dolgod csak nekünk írni otthonról biztató hashullámzós történeteket.Kép Vigyázz a fiúkra ebben a cudar időbenKép
Inari

KépKép
inari

Inari!Kép
Az első inszemnél én is csak puregont kaptam mint szuri,de nem volt elég nálam sem.Plusz volt még serophen,folsav,choragon.A másodiknál a puregont még megspékelte Merionállal is.Így lett Domikám 1 doboz serophenből,19 Puregonból,11 Merionálból és 2 Coregonból.KépKépMindez 179500ft volt.KépKépKépDeeee megérte!!KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?