A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Kép
Vok Kép
A holnap déli taliban én is benne vagyok, így kérlek a párnát nekem is hozd el.
Azért küldök sms-t, hogyha mégse néznél már be ilyen késői órán Kép

Babetta Kép
Ki nem hagynám veletek a talit Kép
A lánykámat is viszem Kép

Bori Kép
Nagyon örülök, hogy még egyben vagytok Kép
Azért kicsit pihenj is, ha teheted.
Drukkolok, hogy a kicsik kibírják újévig Kép

Titati Kép
Gyönyörüséges a pocakod Kép Olyan szép formás. Gratula hozzá Kép

Rita Kép
Nagyon szép formás a te pocikád is Kép

István-Mariannka Kép
Köszönjük az infót. Drukkolunk nagyon, hogy mielőbb beállítsák Mariann vérnyomását és haza engedjék. Kitartás nektek Kép

Pipocs Kép
Köszönjük a homeós linket és a pánákat is. Igaz csak holnap kapom meg, de már most is nagyon hálás vagyok érte. Köszömöm mégegyszer Kép

Anita Kép
Örülök, hogy túl vagy a vizsgán Kép
Én is csatlakozom a gyomorégősök táborába Kép Már napok óta majd meg veszek, azt hiszem holnap veszek valamit rá. Állítólag a Rennie-t szabad szedni Kép

Annácska 26+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita Kép
Igaz hogy ez már a második babám, de fogalmam sincs mi számít normális és elegendő mozgásnak.
Azt hiszem ezügyben én is szakértőhöz fordulok Kép

Annácska 26+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Anita Kép
A védőnő nem mondta hogyan kell figyelni a mocorgást?

Annácska 26+4

annácska

Szép havas reggelt mindenkinek!

Hát, teljesen várható volt, hogy pont ma reggel,a mikor én fogok vezetni, el kezd hullani a hó, mintha kéne neki... Jó, tudom tél van, de ezt miért nem tudta megtenni tegnap???? Vagy inkább karácsonykor? Na, mindegy. Kép

Vikó! Nagyon sajnálom! Jövő héten megoldjuk, jó? Kép

Scully! Remélem tudsz jönni. Kép Ha nem, akkor veled is jövő hétre lebeszélünk valamit. Kép

Anna! Vettem, viszem. Kép És várlak. Kép

Babetta! Lemondtam a talimat, így én is tudok egy kicsit maradni kávézni. Kép

Pipocs! Örülök, hogy jártál nálunk! Kép Meséltem a fiadról páromnak. Kép Mondtam, hogy majd a sajátunknál jól oda kell figyelni a szemüvegekre... Kép

István és Mariann! Drukkolok, hogy rendbe jöjjön a vérnyomása! Mond meg neki légyszi, hogy sok puszi és hogy neki is megjött a párnája. Kép Gondolok rátok!

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Jó reggelt!
Anita,
de jó, hogy túl vagy a vizsgán! Nagyon ügyi vagy ám, hogy csak +8 kg jött fel! Vigyázz ám magadra és pihenj nagyon sokat. De ez tényleg fekvés legyen!!! Sajnállak a gyomorégés miatt, remélem javul a helyzet.
Babamozgás: minden nyomkodás, kaparászás, rúgás annak számít. És az a lényeg, hogy amikor mozogni szokott Boti, akkor figyelj, hogy megvan e a 10. Néha alszanak is a babuk, akkor meg nyilván nincs mozgás.
Mariann,
nagyon szorítunk Neked, hogy hamarosan minden oké legyen és otthon lehess!!!
Vok,
vigyázz a vezetéssel!
Annácska,
szedd Te is a Rennie tabit.

Itt is esett a hó! Most még szép a táj. Kép

Puszi.
Angi (35+6)</font>
angi79

Jó reggelt!

Több részletben, de sikerült még aludnom! Most pl. sokkal jobb a gyomrom!

Vikó: köszönömKép

Annácska: Akkor a nyavalyával kezet foghatunk(Kép) Kép Nagyon kemény tud így lenni egy-egy éjszaka! Azért köszi a választ a kérdésemreKépMondta a védőnő, hogy figyeljem reggel 9 és este 9 között a mozgását, és egy ilyen nagyobb hullám számít egynek, a kicsik még hozzátartoznak.... Na, mindegy, majd koncentrálok rá!Kép

Angi: Igyekszem minél többet pihenni, de sajnos feküdni sem bírok olyan sokatKép Nem baj, nemsokára vége a nyavalyáknak, és itt lesznek sorban a babókKép Õk mindent megérnek... Köszönöm a segítséget, akkor minden számít: kaparászás és bármi, amikor mocorog... AHAAAA, akkor már okosabb vagyokKép
Nálad mi újság??? Keményedések, jóslók esetleg?

Na, most még van egy kis elintézni valóm, de szigorúan kocsival visz mindenhova apa! Majd délután, este körül leszek!

Szép Napot nektek! Itt nagyon randa az idő, zuhog az eső... (napok óta, így a szép fehér karácsonynak nyoma sincsKép)

Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Anita, örülök, hogy jól sikerült a vizsgád! De még jobban, hogy minden eredményed jó. Ügyi vagy! A pihenést pedig tényleg tartsd be, sokat számíthat Botinak, hogy meddig marad bent. Kép Ikres barátnőmnek azt mondták,m hogy a 32. héttől minden napot ajándéknak fogjon fel, és ha rendesen pihen, talán tovább bent lesznek a babák. Nem könnyen, de betartotta a szigorú pihenést, és a 39. héten szült. Szóval biztos nem kamu ez a pihenés dolog. Kép Kitartás, már csak pár hét.

Nekem is kb. 1 hete beindult a keményedés, furi még, mert eddig nem volt.

Ez a mozgás dolog....nekem nem kell számolni, csak megkérdezte a védőnő, hogy rendszeresen mozog-e, mondtam, hogy igen. Mert így is van. És persze vannak napok, mikor nyugisabb, de szerintem ez is nagyon gyerekfüggő, hogy ki mennyit rugdos, mocorog. Valakinek simán megvan a 10 mozgás, valakinek meg csak lehet, hogy 8, de nem hinném baja lenne ezért a babának. Vagy nem???

Mariannka, és István, drukkolunk nektek továbbra is, hogy minden rendben legyen.

Titati, Rita, olyan szép a pocitok! Kép

Babetta, a sárga falak már egy éve így vannak, szóval nem Bencusnak lettek mázolva, de úgy gondoltam, hogy ez a szín jó lesz neki. Úgyis szeretnénk feldobni a falakat színes képekkel. Kép Szerintem a zöld is gyönyörű lesz Levinek.

Vok, ügyesen vezess, tényleg csúszós egy idő lett.

Bori, mondanom sem kell, hogy nagyon sokat gondolok rád, és ügyes vagy, hogy ilyen kari tatárjárás mellett is még bent vannak a kiscsajok. Kép

Angi, nektek megvan már a komódhoz a kiegészítő??

Itt gyönyörűen esik a hó, a szobából kifejezetten jó nézni, de aki kimegy, nagyon vigyázzon!

Puszi nektek

Eszti
32+1
Vendég

Sziasztok!

Anita: nekem gyomorégésre a Maalox jött be. Esetleg próbáld ki, hátha többet tudsz akkor aludni.
Magzatmozgás passz, nekem nem kellett számolnom.

ITt brutál hóesés van. Az tisztasor, hogy lesz szánkózás, de hogy hogy jutunk el boltba az még nagy kérdés. Egyelőre a házból sem szivesen tenném ki a lábam, akkora szél van.

cory 29+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="119911"> Szia Eszti,
mi csak a komódot vettük meg és majd Feri csinál belőle pelenkázót. Nekem alacsony volt az úgy, ahogy ott volt Vecsésen. Így kicsit meg is magasítjuk egy polccal és arra jön rá ez a lap, amit kivágatunk. Aztán ha már nem kell pelenkázni, leszedjük és marad a komód.

A keményedések ismerősek, készül a méhünk. Már nincs sok hátra. Kép Én szerintem nem fogok januárban szülni. Bár még nem tudom, hogy mennyi a túlhordás, ha minden rendben van. Nem lenne jó, ha indítanák. Az Istvánban a szülésznő Andinak 8 napot mondott, de azt ritkán várják meg. Neked lesz szülésznőd?

Itt is esik.
Anita,
miért nem jó feküdni? Nekem egy óra fekvés is csodákra képes.</font> Kép
angi79

Sziasztok

Többet írtok éjjel, mint nappal ,én is fent voltam 1 órát, szerencsére nem volt bajom, csak nem voltam álmos. Így viszont 9-kor keltem.KépÉs most már tudok háton is aludni ,és a másik oldalamon is.Kép Nem tudom mi történt. Mondtam a Lacinak, hogy szegény lányoknak ég a gyomra éjjel, erre azt mondta, hogy ő is szegény ,mert akkorákat horkolok neki, hogy ő meg tőlem nem tud aludni,de nem kelt fel hogy aludjak. Hát nem édi?

Lassan készülök a talira ha haza jöttem fényképet rakok a párnáról!
Ha estig nem jelentkezem kitörtem a nyakam ,mert nálunk szokás szerint tiszta jég mindem!Kép

Babetta és Levi 30+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Igen, tudom, hogy ti csináljátok rá a kiegészítőt, ezért kérdeztem, hogy megvan-e már. Kép Mi megvettük hozzá, és így tényleg nagy lett a területe.
Nekem nem alacsony, ha rájön még a betét, pont jó. A ruhák a fiókba befértek, a polcokra még nem is tettem semmit. Még szeretnék az oldalára ilyen anyagból varrt kis tartót, az még praktikus lehet (pelust beletenni, ketyeréket, fésűt, ezt-azt).
Persze lesz, van egy szülésznő, akivel szeret dolgozni a dokim, és őt fogjuk megkérni. Mi kedden megyünk UH-ra és dokihoz, akkor fogjuk elkérni a számát, és jövő héten felkérjük. Õ is csinálja majd az NST-ket, és hát tulajdonképpen a kitolásig főként vele leszünk.

És honnan érzed, hogy nem fogsz januárban szülni?

Mi mindjárt megyünk egy kicsit sétálni a hóba. Belegondoltam, hogy jövő ilyenkor szánkóval, és a pici fiúnkkal fogunk menni hancúrozni......Kép Kép El is érzékenyültem. Kép
Vendég

sziasztok!!!!

Megvagyunk mi is, Anita, kösz a hiányolást, csak kicsit zűrösek voltak az elmúlt napjaink.
Olivér 24.-én reggelre lázas lett, aztán másnapra el is múlt neki, és akkor elutaztunk vidékre anyuékhoz, ott az uram lett lázasKép
Olivér meg elkezdett fostizni.aztán kedden vissza is jöttünk, 5 óra alatt értünk a hóesésben haza(220 km-es távolságról), apa betegen végig vezette, kész rémálom volt az út, 70-el lehetett jönni az autópályán.Kamionok elakadva, kocsik összecsúszva, Pesten majden belénk jöttek, szóval nem volt egyszerűKép
Aztán hazaérve Olivér olyan fosásokat produkált, hogy az kifolyt a pelusból.Még szerencse, hogy azóta se kaptam el tőle.Talán most már jobban van, bár állandóan nyöszög.

Anita, gratulálok a vizsgádhoz, ügyi vagyKép
Eszti, nagyon szép lett a szobátokKép
Bori, tök jó, hogy még egybe vagy, húzzátok még egy kicsitKép
Titati, Rita,Nadine, szép a pocitokKép
Livinek nagy grtauláció a kislányhoz, és Mariannak kitartás a kórházban, biztos sikerül helyrehozni azt a fránya vérnyomástKép

Nekem kedd reggel tesóm levette a vércuk. terheléses véreimet, a lötty szörnyű volt, majdnem kihánytam(2-szer is), egész nap émelyegtem tőleKép
De megmértük mindkét alaklommal vércukor mérővel is, 4 valamennyi volt az éhgyomri, a 2 órás cukoros meg 5,8 .Úgyhogy f@szaKép

Itt is zuhog a hó, kinyitottam a tetőablakot, aztán nem tudtam visszacsukni, annyi hó volt alattaKép
Talisok vigyázzatok az úton
Kép

Mindenkinek jó pihit
Ildikó 27+0
(innen számoljuk a harmadik trimesztert?????Kép)
vas

sziijjasztok mamik!
Hűha, nagyon belehúztunk itt a várakozásba, mingyá' vége van Kép

Nálunk akkor hó lett!!! Anita, küldök oda nektek is egy kicsit Kép

Ildi, jó, hogy jöttélKép
Akkor már csak Bartikának kell visszajönni a vidékrül, meg Katicuska se nagyon jelentkez mostanság, állandóan jöttök-mentek rontombontom Kép Nekem meg csak az irigykedés marad Kép

Olyan sokat emlegetitek a haskeményedést, milyen érzés az? és mi keményedik olyankor, a méh? És vajon miért? Mármint a fáradtságot értem, de élettanilag mi történik? Nekem puha, mint a friss kenyér - igaz, van rajta jó kis bongyorodó zsírpacni is, úgyhogy lehet, hogy alatta kemény Kép

Beizzítottam a szkennert, mingyá' elküldöm nektek a kedvenc elefántomat, aki bekukkolt a kocsinkba, amikor jöttünk a reptérre. Meg esküvői képet is Kép

Puszikákok, vigyázzatok magatokra és érezzétek nagyon jól magatokat Kép

V.

indianyo

Sziasztok!!

Itt vétek kihagyni egy napot is, annyit írtok! Kép

Eszti,
nagyon szépek lettek a bútorok, nagyon ügyes párod van! Kép

Nicika,
először én is belekeveredtem, hogy akkor most te hol is jártál: IKVA vagy IKEA.. Kép Meglepődtem, mert nem tudtam, hogy van Sopronban IKEA.. Kép De akkor nincs, és minden amit ott vettél az IKVA. Az a szoptatós melltartó és a hálózsák engem is érdelekne.. Ezeket is ott találtad?
Köszönöm a kórházi dolgokról az infokat, jobb, hogy már ilyeneket is tudok! Kép

Anita,
gratulálok én is a vizsgához, örülök, hogy jól sikerült! Kép

Szelivi,
nektek pedig a lánykához hatalmas nagy gratula, olyan jó, hogy már tudjátok! Kép

Rólunk annyit, hogy megvolt tegnap a cukros vérvétel, és nem is volt olyan szörnyű! Kép Egy egész citromot belenyomtam, így elviselhető volt. Azzal mondjuk megleptek korán reggel, hogy vizelet is volt.. Erről nem tudtam. Igaz éhgyomorra voltam így is, de mielőtt elindultunk, otthon voltam WC-n, így elég vicces volt fél óra múlva ott a kórházban valamit is produkálnom. De azért sikerült! Kép
És szerencsére kinyomtattak egy példányt az elkeveredett első vérképemről, szóval ez is megvan. Három érték tért el, de csak éppen hogy.

Aztán voltunk még egy uccsó bevásárláson is így szilveszter előtt.
Nici!
Voltunk az Intersparban is! És mit vettem?? Na mit? Egy takarót.. Kép Neked milyen van? Mert én a zöldet vettem. Kéket vagy rózsaszínt nem akartam, az túl egyértelmű és mi még ugye nem tudjuk.. Kép

Ja, és vettünk két db dvd-t is. Süsü. Kép

Nadine 24+1 Kép

nadine81

Lányok, a Szandi nevű "énekesnő" is ápr. 5-re van kiírva a kisfiával hihihi most mondták az okos tévébe' akkora apocakja, mintha máér most jönne a bab...

no itten jönnek a képek Kép
Kép
Kép
Kép

indianyo

vatera.hu - ez egy aukciós oldal, nagyon jó kis babaruhák vannak! - Nadine: hálózsákok is Kép

indianyo

Indianyó,
nagyon szépek vagytok!! Kép Párod milyen kis vigyori!! Kép
Mindjárt megkukkantom azt az oldalt.

nadine81

Nadine, férjem vigyori - is tud lenni Kép Hallanád csak, amikor mérges KépKépKép De idegeneekkel mindig kedves ám Kép
Mondjuk, itt nagyon boldog volt, mert végre papíron is megkapta a nőt, aki most már nem szaladhat el Kép

indianyo

Indianyó,
azt hiszem te papír nélkül sem szaladnál el... Kép

nadine81

Ó és amikor én vagyok mérges... Akkor ne kerüljön az utamba senki! Kép

nadine81

De szerintem ez így van mindenkinél!

Az az oldal amúgy jó lenne, de ugye nem tuti találok olyat, aki a közelben lenne, és én meg nem utaznék annyit pár ruháért. Inkább körülnézek itt Sopronban, meg kapunk is cuccokat. Kép De köszönöm. Kép

nadine81

Hááát, Nadine, apának nagyon sokat kellett pedálozni, míg igent mondtam... még az esküvő napján is voltak kétségeim... Bár a baba abszolút tervezett volt, a kapcsolat zötyögött. Mentségére szolgáljon, hogy akkor már a második hónapban voltam, teljesen felborult hormonokkal, létbizonytalansággal és dührohamokkal - mert apa először kijelent, majd később elgondolkodik, hgoy mit is mondott, ill. akart mondani Kép
Na jó, most már nem szaladok el Kép

indianyo

De Nadine, miért kéne utaznod? Házhozszállítanak postán. Pont ez az ilyen oldalak lényege. És sose lehet tudni Kép Én láttam ott egy olyan, de olyan macis rugit!!! Kép Mondjuk én is a személyes vásárlás híve vagyok, de néha ki lehet fog ni gyémántot is, meg mi van, ha nem tudsz hosszan járkálni...

indianyo

Sziasztok!
Végre sikerült gépközelbe kerülni, egyenlőre a mai oldalt sikerült csak visszaolvasni.
Remélem mindenkinek szép karácsonya volt!
Bár babóval a pocakban nem is lehet más. Kép

Anita,
Nagy gratula a vizsgához. Én dec 15-én vizsgáztam, előtte kb egy hétig fájt a hasam, nem görcsölt de kemény volt, szúrt és feszített,fekve tanultam végig.Kép Bármennyire azt éreztem nem izgulok a vizsga miatt azért csak van az emberben ilyenkor drukk. Azóta meg semmi,de semmi bajom, szerencsére!!! Kép Kép

Vikó,
klasszak a képek, hol ismerted meg a férjed?
Indiában vagy itt Magyarországon?

Pusz mindenkinek
Olgo + Heni 28

Kép
olgo

Vok
Irtam mail-t.

Scullyx
30+4

KépKép
KépKép
scullyx

Postaköltség... Meg ez valami licites oldal?? Igazából úgy érné meg, hogy jól licitálok, és egy valakitől több cuccot rendelek és akkor az egy csomagban megjön. De ez nehézkes. Talán április elejéig (akkorra már szeretném ha meglenne mindenünk) még tudok mászkálni. És én is inkább olyan tapizós vagyok, meg akarom fogni, mielőtt megveszem.. Kép

nadine81

Olgo, akkor msot már teljesen vége a vizsgáknak?
Uracskát Indiában ismertem meg. Össze vagyunk mi baserálva, ahogy jiddisül mondanák Kép

Nadine, a licit meg online vásárlás nem bonyolult, hidd el! De hát vásárolni mégiscsak jobb Kép

indianyo

Vikó,
Nem még juniusig 2 havonta lesz egy-egy vizsgám, amelyekre norm esetben egy hét felkészülési idő elég lenne.Most meg általában tanulok egy hónapot. Babóval a pociban nehezebb a tanulásra koncentrálni, pláne ha majd megszületik. De menni fog szerintem, ha mégse hát halasztok egy évet. Kép

Kép
olgo

Sziasztok!

Csak azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az éjszakai keményedés ilyenkor 18-19. hét körül normális? Nappal sosem szokott, de éjszaka többször is, és fáj is olyankor. Előre is köszi!

Hello (18+3)
hello

<font color="119911"> Hello,
ez nem normális a 18. héten. Tessék szépen felhívni a dokid. Majd kapsz Magne b6-ot szerintem.
Vikó,
tutik a képek! Az elefáni is.
Vas,
gratula a 3. trimeszterhez! Örülök, hogy jó lett a cukrod. Sajnálom a betegeket. Te és Levente nem kaptátok el? Jobbulást!
Eszti,
még nem vágattuk ki a lapot, mert nem volt nyitva az üzlet a 2 ünnep között. A pelenkázó oldalára tehető tartó király ötlet! Akkor nem sokára mentek dokihoz? Nem tudom miért, de érzem, hogy nem januári baba lesz Lidi. Aztán meg ha az lesz, legyen!!! Jó sétát Nektek! Én is pont erre gondoltam reggel, hogy jövő ilyenkor mi is szánkózunk majd hármasban! Kép Kép
Vikó,
nehéz megmondani, hogy milyen a méhösszehúzódás. Köldök alatt érzem, hogy összehúzódik aztán vissza. De a 32. hét után Te is megtudod! Kép
Puszi.</font>
angi79

Hello,
nem tudom milyen, amikor keményedik a has, mert nekem még nem volt ilyen, vagy legalább is nem járt fájdalommal és ezért nem tudok róla... De Anginak igaza van, keresd fel a dokidat, ő tuti megmondja mi a helyzet és miért fordulhatott elő ez most.
Szerintem a többiek is ezt fogják javasolni, meglásd, beindul majd itt a tanács-áradat! Kép
Többieknek üzenem, hogy ezt természetesen csupa jóindulatból írom, hisz én is kaptam már innen sok-sok segítséget és féltő-óvó tanácsot! Kép

nadine81

Angi, akkor a "keményedik a hasam" a méhösszehúzódást jelenti? azt ismerem már én is Kép

indianyo

Indianyó,
téged csak én szólítalak Indianyónak??

nadine81

Kép
Kép

Kész a bordűr és 3 kép is fent van, a többi majd a polc megérkezése után kerül fel!
angi79

Sziasztok!

Anita, Olgi!
Gratula a vizsgáitokhoz.
A nagyobbakkal való terhesség, szoptatás alatt én is fősulira jártam, elég húzós volt... Most olyan jó, hogy már nincs ilyen gondom. Kitartás neketek is.

Gyomorégés: Nekem is ég mint az állat , főleg eténként. Nekem a Rennie bejött, de amíg bírom nem veszek be, mert mégis csak term.ellenes anyag. Nálam a csapvíz és a háztartási keksz jött be.

Annácska!
A Te gyomrod is ég?

Vikó!
Nagyon jól néztek ki a képeken! Apa jön utánatok?

Nadine!
Reméljük nem is fog keményedni a hasad, egész a szülésig!

Ildi!
Jó, hogy jelentkeztél, most már jól van a család?

Ki hol szilveszterezik?
A sterilizálókról mit hallottatok? Mikros vagy elektromos? Vagy marad a régi jó kifőzés?

Rita
28+5

Angi!
Szupi lett a bordűr és a képek!

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vok!
Köszike még 1x, h intézted a párnákat. Nagyon tutis! Apa már le is nyúlta, és nem hajlandó a sárkábol sem adni egy kicsit.Kép

Többiek: Bocsi, h nem mentünk veletek kávézni, miazmásolni, de tényleg nem vagyok a topon.Kép Úgy fáj a hasam, h majd besz@rok. Dokim külföldön, úgyhogy csak hétfőn tudok hozzá menni. Szerda éjszaka már be is mentünk a korházba, mert nagyon fájtam, és ráadásul Alexet sem éreztem, h rugizna. Kissé megrémültünk. Kép De hála az égen Alexnek semmi baja, és mikor vizsgált az ügyeletes doki, akkor rúgott két akkorát, h majdnem felsírtam.Kép Azóta érzem minden nap. Szal Õ jól van. Elvileg azért fáj a hasam ennyire, mert a kis Tökimnek ott van a feje lent, és szanaszéjjel nyomja a mindenemet. Nem toom mennyit fog még forgolódni, de most fejvégű, vagy koponyavégű a kis drágám. A méhszájam teljesen zárt, viszont azt mondta a doki, h kicsit rövidebb, de nem lényegesen. Azt írt az ambuláns lapomra, h 36 mm-es. Ez most mit jelent? Kapkodom a MagneB6-ot ezerrel, + kalciumos Plusz Forte-t is vettem hamar, hátha többet használ.
Nah, futok vissza az ágyikóba, és megharcolok a párnáért apával.Kép

Csók nektek!

Nancsika & Alex 28+4</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi, nagyon szupcsin alakul a szobácska. Jók ezek a képek. Azt még nekem is be kell szereznem. Kép
Szeretnék Vukosat is, mert nagyon szeretem azt a mesét (párom is fújja kívülről), de ilyet nem nagyon láttam még. Lehet, hogy majd valami képesfüzetet kell vennem, kivágnom, és keretbe tennem. Kép Mehetünk majd hármasban is szánkózni, az egyen babakocsinkkal és hordozónkkal. Kép
Akkor van azért még Ferinek tennivalója, de ahogy látom, neki sem okoznak ezek a dolgok gondot. Jó a narancssárga takaró is! Kép

Hello, nekem egy barátnőmnek már az 5. hónaptól voltak keményedései, amik meglehetős fájdalommal jártak, és ő is felkereste a dokiját. Magne B6-ot szedett végig, és kímélnie kellett magát, de ezen kívül más gond nem volt. Szóval szerintem keresd meg a dokidat, hogy kizárjanak bármi mást. És további jó babázást. Kép

Gratulálok annak, aki most vizsgázik, le a kalappal. Babával pedig pláne! Kép

Rita, mi itthon szilveszterezünk, csendesen, pihenősen. Majd nevetünk nagyokat az idétlen, gagyi szilveszteri műsorokon. Kép

Ildi, jó, hogy újra itt. Sok jobbulást nektek, ahogy olvasom, rátok fér. Meggyógyult már mindenki?

Vikó, igen, enyhe méhösszehúzódást, illetve feszülést. Asszem tudnád, ha keméyedne, mert akkor hirtelen nagyon keménnyé válik a pocid, szinte ráfeszül a babácskára. Aztán pár perc, és oldódik. Ilyenek lesznek majd a méhösszehúzódások, csak sokkal durvábbak, legalábbis aszongyák....Kép
Vendég

Angi,
nagyon szép a szoba!! Kép Olyan vidám, színes! Kép

Rita,
én nem sokat hallottam a sterilizálókról, így nemtok segíteni.. Annyi, hogy van már valamilyen sterilizáló folyadékom, amit vízben kell feloldani és akkor lesz belőle egy sterilizáló lemosó folyadék.

Szilveszter
Mi otthon töltjük, egy baráti házaspárt várunk. Nagy kajával nem készülök, vendéglátó suli ide vagy oda, nem vagyok egy nagy szakács.. Kép Szóval csak egyszerű hideg kaja lesz. Fasírt, majonézes krumpli, franciasaláta kaszinótojással és sonkatekercssel. Éjfélkor virsli! Kép

nadine81

Nancsika,
de akkor most már jobb is valamivel, vagy annyi, hogy érzed Alexet mozogni, de még mindig fáj?
És akkor egy idevágó kérdés. Akkor gondolom van fogadott dokid, ha úgy fogalmaztál. És egy ilyen esetben, amikor úgy érzed menned kell, mert fáj, akkor a fogadott dokit keresed fel a magánrendelőben, vagy bemész a kórházba és őt keresed, vagy aki éppen van?

Eszti,
ahogy én is végigfutottam a szilveszteri műsort... Hááát... Tényleg elég siralmas...Kép

nadine81

Sziasztok!

Teljesen bepörgettetek vásárlásügyben. De megfogadtam, hgoy február 1-jéig nem veszek semmit. Akkor is csak 10 textilpelust meg egy sapit akarok Kép, de már teljesen be vagyok indulva Kép MOndjuk addig még előttünk van egy szekrénysor csináltatás a gyerekszobába, de végre van rá keret, úgyhogy szerintem 2-3 héten belül meglesz Kép

Olgo: mit tanulsz?

Hello: én is azt mondom, hogy hívd fel a dokit, az a tuti.

Viko: nagyon helyes a férjed Kép

Ritaa: mi itthon egy baráti párral. Sterilizálót nem veszünk semmilyet, és remélhetőleg nem is lesz szükség kifőzésre sem, eddig nem volt. A fejőt főztem ki amíg fejtem, de az csak néhány nap volt.

cory

cory
Budapest

Rita,
Én este fél héttől már nem eszem így nem terhelem meg a gyomrom. Viszont ha érzem, hogy kezd égni akkor kakaót iszom vagy gyümit eszek vagy cerbonát vagy sajtit. Akkár éjszaka vagy hajnalban is. Így se nem üres, se nem telt a gyomrom. Nekem ez bevállt. Kép

Mi egy barát házaspárnál leszünk szilveszterkor, ők 10 nap különbséggel várják az első babájukat.

Hello,
Ha szúrogatást éreznél az még magyarázható a méhszalagok feszülésével. A keményedés miatt viszont pihenj sokat és MagneB6-ot kell szedni ilyenkor. A dokidnak említsd meg.

Angi,
nagyon-nagyon szép a Lidi szoba. Kép A képeket te csináltad?
Én nagyon kacérkodom a gondolattal,hogy készítek képet Heninek. De még soha életemben nem kreatívkodtam. Kép

Kép
olgo

Cory,
most nincs nálam a tábla linkje (mondjuk nem hosszú, igazán megjegyezhetném.. Kép) ezért nem tudom, hogy te hányadik hétben vagy? Csak mert nem akarsz februárig vásárolni. Én ápr. 20-ra vagyok kiírva (eddig még nem változtattak rajt semmit Kép), de én is tűkön ülök már, hogy nekiinduljak. De az én dátumom az január! Kép Közepe-vége.. Kép

nadine81

<font color="119911"> Köszi a dícséreteket! Nekem is nagyon tetszik a szoba.
Olgo,
igen, a képeket én csináltam szalvétatechnikával. Nem olyan ördöngös. A szomszéd csajt is megtanítottam, így együtt alkottuk a képeket.
Eszti,
lehet, hogy találsz esetleg vukkos szalvétát és akkor Te is tudnál csinálni képet. Bár még nem láttam ilyet. Egyébként a vukk nagyon jó. Kép
Nancsi,
pihizz! Jó párnacsatát!

Most megyek, mert ma megint jönnek barátok kajcsira. Meg persze hozzák Bencét is a kis vőlegényünket.
Puszi. Szép délutánt! Jó szánkózást, sétálást, pihenést!</font>
angi79

Nadine: 29+1 vagyok ma Kép Március 16-ra vagyok kiírva. Február 1-jén leszek 33+6. Ennyire született anno Zsoma. Valahogy ez egy olyan határ nekem, amit szeretnék megvárni.

cory
Budapest

Olgo,
én sem vagyok valami kreatív! Karácsonyra nyomtattam ki karácsonyi mintákat a netről (télapó, karácsonyfa, szarvas, hóember), vízfestékkel kifestettem, és fóliázógéppel lefóliáztam. Ablakban vannak. Nekem eddig ennyi volt a max, amit kihoztam magamból.. Kép
És most valamelyik szúrt be ide egy linket valaki egy oldalról, amin kifestős minták vannak. Na, onnan is nyomtattam ki. Ezeket szerintem nem fogom kifesteni semmivel, mert csak elrontanám. Belerakom egy képkeretbe és kész. Persze majd még meglátom megvalósítom-e egyáltalán.. Utcáról egy fenti ablakban lévő télapó nem baj, ha nem a legszebb, viszont gyerekszobába nem akarok akármit kitenni. Kaptam már egy képet, ami olyan szalvétás és gipszből van a keret, és vettem is egy Hupikék Törpikéset is, de szeretnék valami "sajátot" is.. Kép

nadine81

Cory,
akkor megértelek! Kitartás! Kép Csak bírd egészségileg addig is és persze tovább!

nadine81

Nadine: maga a vásárlás nem vészes, mert itt van mellettünk a Savoya Park, ahol van Kenguru Gold, szóval csak odamegyek majd. Meg hát nekünk a nagy dolgok megvannak.

cory
Budapest

Cory,
Az orvosin vagyok utolsó éves.
Az egyetem előtt pedig nővérkedtem és ott "szerettem meg" a betegségeket, többet akartam tudni róluk így jelentkeztem az egyetemre. Kép

Kép
olgo

Olgo: és mi szeretnél lenni, ha végzel?

cory
Budapest

Cory,
Szívem szerint szülész-nőgyógyász, három éve foglalkozom a fejlődési rendellenességek diagnosztikájával. De még nem látom át,hogy lehet ezt a szakmát összeegyeztetni a magánélettel. A gyerekgyógyászatot is szeretem nagyon, az egyetem alatt félállásban a gyerekklinikán dolgoztam szakápolóként. Októberig kell döntést hoznom.

Kép
olgo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?