A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mármint, szívesen.
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Orsoly! Kép
Gratulálok!!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra, de ne idegeskedj, pihizz sokat! Kérd meg kedvesed, hogy most duplán ápoljon: babó és a lábad miatt is Kép

Panka!Kép
Jó lenne, ha a Norcoluttal sikerült helyrerázni "odabennt" a dolgokat. KépKép

Bea! Kép
Okés, javítottalak! Sajnálom, hogy nem hozott szerencsét a táblába való bekerülés.

Tidet! Kép
Szia, üdvözöllek nálunk!

Breki! Kép
Az e-mailt nem kaptam még meg! Lehet, hogy csak nem sikerült átküldeni?

Doris! Kép
Jó-e a csepp, használ-e, amit Timici ajánlott?

Most újszerû a tábla, remélem sikerült:
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

BesztiKép
Köszi, legalább megnyugodhatok, hogy jó volt az idõzítésKép Akkor most jön a reménykedés 2 heteKép Jövõ hét hétfõn UH-ra kell mennem. Ha akkor vesznek hormonszint miatt vért, abból szerinted kiderülhetne valami...?
MamacsKép
Drukkolok!
MóniKép
Tudom, hogy nagyon rossz lehet Neked de ne haragudj hogy ezt mondom ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretnék rosszúl lenni...KépKép

Puszi: Doris
doris

Vanda!

Szerintem szupi a táblázat! Kép

Mamacs! Kép
Rettenetesen szoritok érted! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Orsoly!
Na látod hogy összejött.Gratulálok!Kép

Szegény Móni!
Ezek a boldogság hányások kicsit kellemetlenek fõleg közönség elõtt. De nagyon ügyes vagy hogy a zacskóba sikerült.
Amikro elkezdtem szedni a bromocriptint én is rosszul voltam, és tök büszke vagyok magamra hogy nem hánytam össze a kocsit hanem szép sterilen egy zacskóba ment. Mondjuk sokat kanyarogtunk, elõtte megtömtem magam ünnapi ebéddel, és még egy fél szem bromo és ez lett a vége.

Velem semmi különös nincs: ha legközelebb is lesz inszemem esetleg (bár jó lenne már követni Orsolyt, hisz mi olyan közel lakunk hogy jó lenne együtt haladni) akkor kiiratom magam, mert nem tudok kimélõ életmódot folytatni: egyrészt mert mindig találok magamnak valami munkát, másrészt mert a munkahelyemen is pont most kell csúcsra járatnom magam és eléggé stresszes: most is 12-re vezetõi értekezletre kell mennem nekem mazsolának, és a nagyfõnök embert szokott ebédelni.
Egyébként fel van fúvodva a hasam, és én is sokmindent érzek, de lehet hogy csak a hormonkezeléstõl.
Ugye most nem nagyon szabad nyújtózkodni?

Szóval aggódom, hogy az inszem utáni életvitelemmel elszúrtam ill rontottam a pici megfoganásának esélyeit.

Marcsi
Marcsi

VandaKép
Klassz a táblicskúKép Úgy szeretnék már a tetején lenniKép
Mi újság van Veled? Látom már a 9. napnál járszKép Remélem hamarosan pé-ed lesz és akkor újra lehet reménykedniKép Bár tudom, hogy nyár vége lenne szerencsés minden szempontból, de tudod, lehet, hogy pont ezért sikeredik hamarabb...Kép

doris

Köszi csajok! Remélem hogy õ is vár már ránk, mert mi már nagyon várjuk õt! Most hivtak egy cégtöl,hogy nem engem vesznek fölKép Remélem hogy Panka lesz az oka!Kép

Mamacs
mamacs

Noémi!
Kép
Andy

Marcsi
A hasan nekem is fel van egy kicsit fúvódva. Ma reggel nem is tudtam begombolni a nadrágot (eddig is elég passzos volt), így kijjebb kellett varrnom a gombot. Híztam is egy kilót (bár érzetre többet is, de a mérleg egyet mutat - még szerencse), pedig nem eszek többet, mint eddig. Lehet, hogy ezek miatt a gyogyik miatt. Tegnap megmérettem a vérnyomásom, mert szédelegtem össze-vissza. 95/70 volt. Háromszor pumpálták újra, mert nem hitték el, hogy ennyi. Egyébként is nagyon alacsony szokott lenni (100-105/75 körül), de ezt már én is keveslem. Lehet, hogy az Utrogestan miatt? Beszti doki néni? Szerinted?
Lujza
lujza

OrsolyKépKépKépKépKépKépKép

Eljen, eljen, eljenKépKépKépKépKépKépKép
Mondtam en, hogy lesz dolga a bokadnak boven az elkovetkezendo 9 honapbanKép

BnemethmKép ZsuzsuKép

Ma volnek a 27. napon. A kocici jelenseg meg nem igazan eszlelheto, amit nem is nagyon ertek, mert legalabb 1 hete be kellett volna mar durranniukKép Masodika ota van egy alapemelygesem, amit persze (Finnorszagban a perse jelentese: fenekKép ) ezer dolog okozhat, a hom pedig 37 es 37.2 kozott ingadozik mar jo regota. Holnap minden kiderulKép Ha csatlakozom Hozzatok, azt se fogom banniKép Egyuttes erovel minden konnyebben sikerulKép Rutinunk a tablazat megmaszasaban, pedig biztosan van marKép, igy ripsz-ropsz fenn leszunk ( es ezuttal maradunk!!!) ismetKép

DorisKép TimiciKép

Bar nagyon lemaradtam, de a nevnapi jokivansagok azert utolag is celt ernek, ugye?
Boldogsagos nevnapot kivanok Nektek KépKépKép

Galuska

KépKép
galuska

Doris!
Voltam most a DM-ben és tényleg volt Maca! Vettem is, meg tökmagolajat, meg ginsenget, (Zsuzsu összeállítása szerint az is jó). Este már adom is a páromnak. Azt hittem, hogy ez a Maca is olyan, mint a többi, hogy írnak róla, hogy milyen jó, közben meg sehol nem lehet kapni. Tévedtem szerencsére. Csak használjon.
Tidet
Vendég

GaluskaKép
Köszi a jókívánságot én pedig "pzitív" eredményt kívánok Nektek holnapraKép
VandaKép
Elfelejtettem az elöbb írni. Most nem szedem Timici készítményét, mert nem merem. Majd két hét múlva újra kezdem ha kell. Egy kicsit még köhögök de elmegy....

doris

Mamacs!

Tünetek?
Állitólag van aki már az elején megérzi... De én ugy gondolom, hogy nagyon sok tünetet lehet pszichésen is produkálni, ill. a terhes és menzeszes tünetek egy része meg is egyezik (pl. mellfeszülés). Ezért nem érdemes rájuk figyelni, csak ha már elmarad a menzesz is.

Doris!

? Nem tudom...

Lujza!

Sajnos szintén: ?. Alacsony vérnyomásban nem vagyok jártass. A súly viszont nem mérvadó, mert az ennyit ingadozhat akár napon belül is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

VandaKép
Klassz nagyon a tábla. De jó lenne benarancssárgázódni!Kép
Attól tartok, én most nem fogok, de sebaj, majd legközelebb.

GaluskaKép
Tessék szépen a tábla tetején maradni! Onnan majd húzhatsz minket!KépNagyon bíztató a hõd és a kõcici elmaradása szerintem.KépSzorítok!

MarcsiKép LujzaKép SienKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítok értetek is!

ZsuzsóKép
A táblázatot valahol az interneten találtam, de sajna már nem tudom hol. Azonban ez mégsem nagy baj, mert lementettem, így aztán ha dobsz egy emil címet, elküldöm Neked.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Vanda,
Szupi a táblázat.

InszemesekKép Nagyon drukkolok ámKép
Aztán mindenki csíkozódjon sorban egymás után!

DorisKép

Mamacs,
Szerintem az, hogy kinél mikor jelentkeznek a tünetek az emberfüggö. Kinél így, kinél úgy, de általában a mensi elmaradásának napjától szoktak jelentkezni, fokozódni, mert addigra általában van már annyi HCG a szervezetben, hogy "panaszokat" okozzon.

A beágyazódás kb a 7. napon történik.
A högörbében a 3. fázisra való emelkedés tapasztalataim szerint (elözö babás görbék) a 12. nap körül történik.

Üdv,
Moni
mj

Beszti!

Nekem csak a 2oránkénti vagy sûrûbb pisilés gyanus. Én nem szoktam ilyet!!!! A mellfájdogálás már megszokott, de ez nem. És eszek mint a rozsda!Kép
Na mindegy! Nem kéne feljönnöm a héten, mert pofára fogok esniKép

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Elöször, is gratulálok Orsolynak, meg ha még valaki babás lett mult héten, annak is, még nem volt idöm végigolvasni.

"Nyaralni" voltunk Héviz mellett Dobogómajorban. Jo volt, azt leszámitva, hogy beteg voltam (torokfájás, orrfolyás, hidegrázás)és hogy tanulnom kellett, mert pénteken vizsgáztam. Sajna az idöpont babagyártásra se volt jo, pont elötte jött meg. Nem tudom mikor lesz már vége a pechsorozatnak, ha nyaralni megyünk, tutira akkor jön meg, már 12 éves korom óta. Talán le kéne fujni az összes nyaralási tervet, akkor babás lehetnék.

Eni
Eni

Lányok!
Csak próbálgatom a smile-ket.Kép
Andy

Moni
Az mit jelent, hogy a hõgörbe 3. fázisra való emelkedése a 12. nap körül történik? A mostanihoz képest feljebb kell menni a hõnek? Mennyivel?
Lujza
lujza

Zsuzsu!

Legyszi nekem is kuld el a kinai horoszkopos tablazatot a kamilla25@freemail.hu cimre Kép Koszi!

kamilla
kamilla

OrsolyKépKépKép

GRATULÁLOK!!!!KépKépKépKépKép Annyira örülök nekedKép Kispapának is elismerésem, hogy terv szerint összehozta a januári babát.Kép
Most aztán féllábon is futás Duphastonért!!!

Lányok!

Ha van kedvetek talizni, szívesen látlak titeket Maglódon. (A múltkori talit úgyis lenyúlta elõlem DorisKép)

Edi
Edi

TidetKép
Drukkolok, hogy jó legyen a Párocskád eredménye a "csodaszerektõl"Kép Számolj majd be!
BesztiKép
Köszi, majd meglátjuk.
LányokKép A tali gondolata engem is feldobott. Edi, hát ezért nem jöttél el???KépKép
ZsuzsuKép
A kínai horoszkópos táblázat engem is érdekel, de ezt nem személyre szabottan kell elkészíttetni?
KépzeljétekKép
A büfében ma az egyik lány elkurjantotta magát, hogy azt álmodta, hogy terhes vagyok és jobb, ha tudom, hogy Õ bizony boszorkány.....Kép No comment! Nem tudtam méltóképp reagálni a dologra, mert a kisfõnököm barátnõje és nem akartam pletyit...viszont nem is tíltakoztam a dolog ellenKép Hát bízom benne, hogy most egy igazi javas asszony bújt ki belõle...Kép

doris

Lujza,
Szóval az általában úgy van, hogy (és most kérlek csak az értékeket nézd, és ne azt, hogy mennyi, mert ez mindenkinél változó lehet. Ez csak egy kitalált példa!):

elsö fázis vége és itt ugrik peteéréskor egyet és lesz két fázisú
14. 36,5 - pé.
15. 36,8
16. 37
17. 37,1
18. 37
19. 37,1
20. 37,2
21. 37,1
22. 37,2
23. 37,2
24. 37,1
25. 37,3 - és itt vált a harmadik fázisba át
26. 37,4
27. 37,3
28. 37,3
stb

Persze a 3. fázis csak késöbb lehet diagnosztizálni, mert ha csak egy napra emelkedik meg akkor még nem tuti, de már adhat okot a reménykedésre. Én pl. tudtam, az elözö több havi görbém alapján, ha az életben egyszer is felmegy 37,2-re a görbém akkor ott baba lesz a dologban. Szóval MINDENKI A SAJÁT GÖRBÉJÉHEZ HASONLÍTSON.

Pl. írtam korábban Dorisnak: Dorisnál a mensi elött pár nappal el kezd lefelé görbülni a görbe, vagyis látszik, hogy elkezd esni lefelé. Ha mensi elött 2-3 nappal nem konyulna lefelé a görbéje, hanem maradna fenn akkor reménykedhetne, hogy babás.

Persze nem mondom azt, hogy ez 100% de ha valaki kitartóan csinál kb. 4-5-6 babamentes görbét akkor tudja mi a csízió és hogy jön meg a görbe alapján. Általában ez egyforma szokott lenni minden ciklusnál.

Mindjárt küldök egy emilt, ha megtalálomKép

Üdv,
Moni
mj

Kamilla, DorisKép

A kínai táblázat nem horoszkópos, egyszerûen csak azt mutatja meg, hogy egy nõnek adott életkorban adott hónapban milyen nemû gyermeke születik.
Inkább érdekesség szempontjából jó használni, hiszen a kétpetéjû, kétnemû ikrek esetében ugyebár becsõdöl.
Én ennek ellenére vagy 10 emberen leelenõriztem és mindenkinél bevált. Most legutóbb a barátnõmnél, akinek mindenki azt mondta, hogy fia lesz a hasformája miatt, csak én mondtam, hogy szerintem meg lány. És lány lett!
Szívesen elküldöm Nektek a táblázatot, azonnal megy.

A tali ötletét én vetettem fel és örülök, hogy jó fogadtatásra talált. Edi, ez nagyon klassz, hogy Nálad lehetne tartani. Én benne vagyok, segítek, amit kell!Kép

DorisKép
Remélem, a fõnököd barátnõje tényleg boszi, talán még seprût is rejteget az irodájában!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!
Már hónapok óta olvaslak benneteket, de csak ritkán szólok közbe. Gon

Vanda!
L.sz. vegyél fel a listába 7c 26cn. 30 év ( Budapest ) ( Hátha így hamarabb sikerül a baby )

Köszi

Nyuszat
nyuszat

ZsuzsuKép
Így igaz, én is reménykedem a bosziságábanKép Hát meglátjuk még csak a 17. napon vagyok és kb a 12.-en volt pé-em...Kép
A talit most is úgy kéne szervezni ahogy azt nálam is csináltuk. Mindenki hozott valamit ezért nem kellett "belegurnyadni" a tennivalókbaKép Én is szívesen segítek ám!

doris

Nyuszat
Légy üdvözölve körünkben!KépÉs ahogy mondani szoktuk : NE MARADJ SOKÁIG!KépKép
lujza

A talira babások is jöhetnek?
Moni
mj

Orsoly,

GRATULALOK Kép Kép Kép Vigyazz nagyon magatokra es remelem minel elobb meggyogyul a bokad ! Most aztan duplan is kimelned kell magad !!!

Regen jartam erre ... latom Breki is ketcsikos lett Kép !
Nagy nagy Gratulacio neki is !!!

Es persze mindenkinek aki idokozben kismama lett !!!!!

Lanyok, varunk am benneteket a "frissben" ...

Galuska,

Nagyon drukkolok neked ! Latom 27.nap , huha ... remelem sikerulni fog ! Tologathatnank a babakocsit szinte egyszerre Helsinkiben Kép
off: valaszoltam privatban a leveledre, bar nagyon megkesve bocs ... azota viszont nem hallottam rolad :-(
A "friss"-t naponta szoktam nezegetni, esetleg ott megtalalsz Kép

Sok sok kitartas es + energia a tobbieknek Kép!
Ki a kovetkezo hetfoi varomanyos ?

udv
kamelia
kamelia

MoniKép

Még szép, hogy jöhetnek! De csak akkor, ha minden fortélyba és praktikába beavatnak minket, hogy aztán követhessük a példájukat!KépKépKép

TidetKép
Klassz, hogy már be is vásároltál, de szerintem, ha szegény férjednek mindent beadsz, egyrészt nem lesz több nyugtod tõle Kép, másrészt minimum hármas ikreid lesznek!!!KépKépKép

Puszillak, remélem javulni fog a férjed eredménye!Kép
Zsuzsu
zsuzsu

Lányok!Kép

Most látom, hogy közvetlenül a babócások alatt vagyok..KépKépKépKép Álom, álom......KépKép

Voltam dokibácsinál, aki összehozott egy genetikussal.KépKép
nagyon szimpi, fiatal doki voltKép

Azt mondta, hogy ha majd teherbe esek, õ fog javasolni egy csomó vizsgálatot, de addig nem kell semmit csinálni, csak dolgozni, hogy minél elõbb összejöjjön a kis lurkó.

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

NyuszatKép
Légy üdvözölve a körünkbe de ne maradj ám sokáit...Kép Mit szabad Rólad tudnunk?
KaméliaKép
Rendi vagy, hogy idõnként benézel ideKép A várományosaink a jövõ hétre Lujza, Marcsi, Sien, Mamacs és reméljük még sokan....Kép
MóniKép
Hogy kérdezhetsz ekkora butaságot???? Látom a rosszullétek már az agyacskádat is megtámadták....irgum-burgum!!!

doris

Hello Lanyok,
Ma voltam hv.vizsgalaton es szerdan lesz a HSG!
Kicsit felek. A vizsgalattol is es az eredmenytol is.
Edi,
Ezek szerint egyszerre fogunk tulesni a dolgon Kép
Most megyek elolvasom amit irtatok.
Puszi
Bella
Bella

Zsuzsu,
az email címem: barkanyi@hotmail.com
Köszi a horoszkópot,
Zsuzsó
zsuzsó

Moni
Mail megérkezettKépKöszi!Kép
Lujza
lujza

ZsuzsuKép
Köszi, megkaptamKép
BellaKép
Ne félj, legalább elõrébb kerültök egy nagy lépésselKép
IldiKép
Genetikusra miért van szükségetek?

doris

Zsuzsu!
Hát én azt sem bánnám, ha egyszerre három baba jönne, csak már jönnének!! Amúgy is van esélyem, illetve lenne esélyem ikrekre, mert anyai és apai ágon is vannak a családban.
Meg hát ugye a hormongyógyszereknek is van ilyen klassz kis "mellékhatása".
Tidet
Vendég

Doris!

Mert én fejlõdési rendellenességgel születtem ( hiányoznak a lábujjaim), ill. a párom 55 éves. Hát ezért.
Reméljük nem lesz gond a kis babócával, de ma a doki megnyugtatott, hogy ezt nem örökölheti a csemeteKépKép Ennek nagyon örülök, örültem, de azért még nem vagyok 100% nyugodt.

Ildi
hercegné

IldiKép
Értem már és bocsi, hogy így rákérdeztem. Én kétoldali csípõvicammal születtem és ez egyértelmûen örökletes. Azért nagyon bízom benne, hogy a gyermekünk egészségesen születik majd...KépTényleg, ha már ennyire a babócások alatt vagy a táblicskuban nincs valami bíztató "tüneted"...?

doris

DorisKép

Semmi gondKép

Tünetem? Szerintem inkább csak pszichés...Szúrkál a hasam, örökké éhes vagyok, rossz íz a szájban meg émelygés...Viszont még mensi sehol, pedig a hõm már leszállt 36,8-raKépKépKép

Szóval ez van..Most megpróbálok nem erre koncentrálni, csak nagyon nehéz.Emlékszem 16 évesen azon imádkoztam, hogy megjöjjön, most meg azért, hogy ne jöjjön..KépKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

Moni!

Hát persze, hogy jöhetnek a babások is talira, különben kiknek simiznénk a pociját, hogy szerencsét hozzon.KépKépKép

Van ötletetek, hogy mikorra tegyük a talit?

Bella!

Gondolatban majd fogjuk egymás kezét szerdán, jó?!Kép
Neked hol lesz a HSG? Én is izgulok nagyon, szeretnék már túllenni rajta.

Marcsikám!Kép

Nyugi!!! Ne stresszeld magad! Milyen következõ inszemrõl beszélsz? Már a kistesót tervezgeted? Kép Szombatig már csak 5-öt kell aludni!!!! Az emberevõvel meg ne törõdj, már úgyse sokáig dolgozolKépKépKép

Edi
edi

Edi,
A pocimat simizhetitek, remélem megnö addigraKép

Szerintem kb. 3 hét szükséges úgy általában, hogy mindenkinek jó legyen az idöpont. Viszont nekem csak egyetlen hétvégém foglalt, az pedig pont 3 hét múlva május 24-25-26.

Maglódon viszont még sohasem voltamKép

Üdv,
Moni
mj

Hello,

Orsoly,
Szivbol gratulalok en is Neked!

Doris,
En is ezzel nyugtatom magam. Es persze orulok neki, hogy ezen is tul leszek. Minden kis apro lepessel elorebb a kisbaba fele. Remelem, mar nem sokaig kell varnia, hogy odaerjek Kép

Edi,
OK! Majd arra koncentralok, hogy fogjam a kezed (gondolatban), hacsak nem leszek tulsagosan bodult. En Debrecenben elek, igy itt fogjak csinalni a Klinikan.
Sikerult kitalalni, hogy mennyit adj az orvosnak? En is ezen gondolkodom, ugyanis nem a sajat dokim fogja csinalni.
Majd attol fugg, hogy milyen hatast tesz ram Kép

Puszi
Bella
Bella

Mit szóltok június 1-hez? Nagyobb lelkesedést kérek!

Moni!Kép
Már alig várom, hogy simizhessem.Kép Addig csak növesztgesd jó nagyra!

Edi
Edi

EdiKép
Jobb, hogy Te mondod az idõpontot aztán majd mindenki jelzi, hogy jó-e. Nekem tökéletesKép
BellaKép
DrukkolokKép

doris

Doris
Köszi az érdeklõdést, talán ti nyújhattok egy kis vigaszt.
Magamról: 7 ciklus óta próbálkozunk eredménytelnül. Már túl vagyok egy HSG-n, beszedtem 3 adag Clostit, most megint meg fog jönni, mert tegnap óta ismét barnásozok. Hát egy kicsit depi vagyok. Miért nem sikerül, pedig minden jó ötletet betartok ( 2 naponkénti aktion, kispárna a fenék alá, nem felkelni, stb. ) Rendesen hõmérõzöm, de szerintem ez nálam csak fokozza a stresszt. ( Hajnal 3-tól szinte soha nem alszom, mert attól félek, hogy elszalasztom az 5 órai hõmérõzést. Tudom, hogy nem kellene ennyit ezen rágódni, de ha már egyszer eldöntöttük, hogy jöhet a babóca, akkor miért nem jön már?!!!

Puszi

Nyuszat
nyuszat

Csajok!

A tali lehetne júni 1-én, bár kicsit még soká van, de legalább így mindenkinek megoldható, hogy ne ütközzön más programmal.

Mit szóltok? Edi?

BellaKép EdiKép
Gondolok Rátok hsg alatt és szorítok, hogy hamar túllegyetek rajta és hogy jó eredmény szülessen.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Nyuszat!
Tényleg ne keseredj el! Azt mondják az okosok, hogy ha egészséges egy pár, akkor 1 éven belül kell összejönnie a babának. Tehát nektek még van idõtök. De ha mégsem, akkor is lehet, hogy elég egy kis hormon, vagy petevezeték átfújás.
tidet
Vendég

NyuszatKép
Ugye tudod, hogy 7 hónap még nem a világ? Nézted már a táblicskunkat? Kis türelem azért mindenképp szükségeltetik bár maximálisan átérzem a helyzetedet. A hõmérõzést nem fogod átaludni, ha felhúzod a vekkeredet. Ha már több órával a hõmérõzés elött felébredsz és stresszeled Magad, akkor a mért érték sem megbízható. Elsõ, hogy kipihent légy! Ha stresszel a hõmérõzés akkor tessék letenni azt a hõmérõt egy-két hónapra és nem foglalkozni vele. Szabályosak a ciklusaid, szoktad érezni a pé-edet? Ha igen akkor teljesen felesleges ez a mizéria. Fel a fejjel, leszel Te is boldog kismama mint itt mindannyianKép Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel és próbálj megnyugodniKép

doris

Látom tali szervezõdik!Kép Edi!Kép Azt hiszem nekem is jó a június 1. Ki mit visz? A legutóbbi tali óta megtanultam nagyon finom meggyes muffint készíteni, úgyhogy én azt szívesen bevállalom!Kép
Andy!Kép Nekem még van bõ egy hetem a tesztelésig. Addigra már remélem lesz elõttem két pozitív minta!Kép
Doris!Kép Akkor értetek is lehet indítani a drukkot?Kép
Nyuszat!Kép Nem elkeseredni ám! Próbálj egy kicsit tényleg kevesebbet foglalkozni a dologgal, és meglátod rögtön kopogtatni fog a babóca!Kép
Bella!Kép Tényleg ne izgulj a HSG miatt, kibírható és jobb ezen elõbb túl lenni!Kép Drukkolok, hogy mindent rendben találjanak!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?