A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Manyóka sajna nem. Hátha a többiek segítenek
pancsi20

Pancsi!Köszi az emailt,ideért!Majd én is irok Neked!Sajna fél 5-kor elszáll a netem!Ird majd meg emailben,ha tudod,hogy hogyan lehet wapról elérni ezt az oldalt!Köszike!Manyoka
manyoka

Nekem lassan elszáll a munkahelyi internetem és letilt,de emailt bármikor tudok itt melóhelyen irni is és fogadni is!!Ha akartok tudtok nekem irni a munkahelyemre emailt:potmerleg@mail.nitrogen.hu !Mindenkinek nagyon sok boldog új évet kivánok!Szebbet,boldogabbat és nem utolsó sorban POCAKOSAT!!!!!Puszika mindenkinek! Manyoka
manyoka

Manyóka ha a csajok adnak valami tanácsot jelzem. Búék neked is és vigyázzatok magatokraKép))
pancsi20

Pancsi köszike!Január 1-én dolgozom ugyanigy délután,akkor majd jelentkezek itt!És vigyázok magunkra!Kép Puszi mindenkinek!!!!
manyoka

Sziasztok!
jó sok idő volt, mire végig olvastam a mai nap termését.
Manyóka gratulálok!
Dina ma nem jött, mert nem dolgozott ma kapott a főnökétől egy szabadnapot.
Pancsi mi még nem találkoztunk, szia! Ne aggódj, jönni fog a herceged neked is. Édesanyám is gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak és értelmükben akadályozottak. Én magam pedig tanítom a gyp-t (is) Kép

Manyóka még egyszer nagyon gartula!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye mondtam, hogy Dina beszélt a Jézuskával Kép

Egyébként lányok most már tényleg lassan én is kezdek reménykedni. Kezd az állapotom az első terhességeméhez hasonlítani. (Apát pedig a hátam közepére kívánom :o Kép )
Remélem jó lesz az újév kezdésem.

Én vagyok minden nap, de ha valaki már az idén nem jönne,
Boldog új évet és mindent, amit szeretnétek!!!
mátra

Sziasztok!

Nagyon nem tudok hozzá szólni a levelekhez sok az új és sokat írtatok. Így a teljesség igénye nélkül,

Dina
Gratulálok

Sziszka!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, hajrá január, látod milyen hamar eljött, sok sikert nektek!

Juca!
Hát igen a családi karácsony nálunk sem egyszerű, most puhenem ki a fáradalmakat Kép
De azért nekünk jó, volt, csak nagyon rohangálós.

Ördi!
Ne keseredj el kérlek, fiatal vagy, nem rég óta próbálkoztok, majd összejön. Már későn olvastalak, de tanulság, sajnos a hő az esetek nagy százalékában nem hazudik.

Monyó!
Azt kívánom az új évben találj újra magadra, és legyél sokkal de sokkal boldogabb. Az orvos meg nem biztos hogy rosszat jelent, megtaláljátok a bibi, és minden rendben lesz. Én a kivizsgálás óta nyugodtabb lettem, vagy valami olyasmi. Kép

Újaknak üdvözletem, és Manyónak szintén gratuláció.

Dudu
Neked csak annyi, nagyon-nagyon szurkolok. De ezt úgyis tudod. Remélem.

Ja és itt szegeden eső esik. Kép
junko
Vendég

Szia Mátra! No hogyhogy tanítod a gyp-t is? én most vagyok utsó éves a fősulin, pszichopedagógiai tanár és látássérült terapeuta szakon
pancsi20

Pancsi! Én elméletileg pszichológus lennék, és tanár is. Dolgozom a gyermekvédelemben és egy felnőttoktatással foglalkozó alapítványi iskolánál tanítok. Ott tanítjuk a gyógypedagógiát - igen kezdetleges módon- A cél az, hogy a leendő ped.asszisztens, dajka, vagy gyermekvédelmi felügyelő ne essen kétségbe, ha egy sérült gyermekkel találkozik. Döbbenetes, hogy a 21. században mekkora blődségek uralkoddnak a közfelfogásban a fogyatékkal élő emberekről valamint a fogyaték kialakulásának okairól.
Gondoltam rá, hogy a doktorimat ebből írom, de nem találtam az ELTE-n konzulenst hozzá. Kép
Most az ELTE-re járok pedagógia tanár szakra, és most ahelyett, hogy a didaktika vizsgámra készülődnék netezek. Kép
Közben csinálom a doktorit is és gyártjuk babócát, mert 2 hónapot kaptam, hogy összejöjjön, mert beteg vagyok és műteni kell. Vagyis ha nem jön a baba nincs több türelem és kiapakolnak.
Jó hosszúra sikerült a válasz...
Te miért választottad a pszichopedagógiát? És mikorra tervezed a babát? Tudom, hogy nincs még párod, de vigyázz az idővel is! Látod én is azt hittem - és szerintem itt mindenki-, hogy hipp-hopp kenguru és babóca már rugdolózik is a pociban...
Egyébként - bár még én is új vagyok - nagyon jó itt. A lányok lelket tudnak önteni belém, ha leplattyanok. Mert tudod, a suszternak lyukas a leginkább a cipője. Kép
mátra

Szia Mátra! Hát igazából nem is tudom miért választottam a pszichopedagógiát de szeretem, csak az a baj vele, hogy az összes teszt látós én meg ugye ezeket nem látom, függetlenül attól, hogy vannak verbális részek is. A babát egy két-három éven belül szeretném remélem lesz pasi is hozzáKép)) Remélem lesz babád, az annyira jó érzés. Én azért vettem a bátorságot s írtam ide tök újként s kilógóként hogy annyira jó ezt a sok dolgot olvasniKép)
pancsi20

Feladat: tessék a teszteket a látássérültek számára is használhatóvá alakítani. Szerintem, ha van hozzá türelmed és jó mentorod akár a fősulin is, nagy falat, de többen dícsérnének érte. Nem gondolkodtál tudományos munkán? Ha gondolod, akkor mail-t is írhatunk. Látom fenn van a profilodban a címed. Szólj, ha van hozzá kedved. Úgy érzem kezdünk elmenni a szakma felé és ez a többieket nem biztos, hogy érdekelné Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Brill!
Te nagyon figyelmes vagy, tényleg nem volt beszámoló! Az ünnepség jól sikerült, nagyon ügyesek voltak a gyerekek!Kép Nekem azonban egész nap 200 volt a vérnyomásom, pörögtem ezerrel, még este sem tudtam aludni, pedig akkor már túl voltam rajta! A vezetőség részéről is pozitív visszajelzés jött, de a részletekről majd januárban biztos többet mondanak.

Réka!
Persze, hogy jövök hozzátok, igyekszem beszámolni nektek.Már nagyon várom a 24-ét, kíváncsi vagyok mit mondanak. Itt Szegeden a helyi lapban bemutattak egy családot, akiknek a szegedi Kaáli intézet segítségével lett babájuk. A cikk pikantériája, hogy hármas ikrek!Kép

Junko!
Mi újság veletek?
Már annyira szeretnék találkozni veletek. Sajna január 7-én elutazom síelni, de utána hozzuk már össze, jó!?

Ha holnap nem jönnék: Kívánok mindenkinek minden jót az új évben és, hogy minden vágyatok/vágyunk teljesüljön!!!!!Kép

Csibe
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Pancsihoz hasonlóan még én is a babátlanok táborába tartozom, viszont már vágyom a babára, ezért szoktam babás oldalakat nézegetni és többek között így találtam erre a topicra is!
2006. május 6-án lesz az esküvőnk, utána mi is szeretnénk rástartolni a baby projektre. Addig pedig jól jön minden infó.
Amúgy féig-meddig már én is elkezdtem a készülédést a baby-re, mivel sosem volt normális 28 napos ciklusom, megcsináltuk a tabletta utáni első ciklus hormonpaneljét, s mivel még ez is messze van a tökéletestől, tovább lettem irányítva egy endokrinológus-nőgyógyászhoz. Úgyhogy remélem, mire hozzákezdünk a ténykedéshez, ez az oldal valamennyire rendeződik ...
Szóval, bízom benne, hogy befogadtok és közösen eljuthatunk a hőn áhított gyerkőcig ...
Ennek reményében kívánok mindannyiótoknak Boldog babás új évet!

kacsa14

Szia Kacsa!

Üdv a topicban. A legjobb helyen jársz. Itt azán szerezhetsz infokat, ápoljuk egymás lelkét.
Az jó, hogy már előre készülsz, mert így sok minden kiderülhet, amin lehet segíteni.
Szóval gyere minél gyakrabban!
mátra

Sziasztok Lányok !
Most jövök a " Babát szeretnék" topicból, mert ott már egy ideje sehol senki és alig-alig lézeng valaki, biztos az ünnepek miatt. Nekem már van egy 17 hónapos lányom és most dolgozunk a 2. (remélem fiú) projecten. A lányom 10 hónap alatt jött össze, mivel 30-on túli vagyok nagyon izgultam, hogy összejöjjön és persze, most azért ilyen gyorsan a második is, mert nem akarok kifutni az időből. Most a 3. ciklusomat taposom. LH-teszt, páfrányosodás alapján szerintem dec. 19-én ovulalhattam a ciklus 16. napján. A mensesemnek jan.2-án kéne megjönnie, úgyhogy már nagyon izgulok, hogy ne tegye. Semmit nem érzek. A lányommal se volt hányingerem, de a szülés előtt a mensest megelőzően általában feszült a mellem. MOST az sincs, de mióta szültem még egyszer sem feszült.Szóval remélem az új év nagy meglepetést tartogat.

Kép
Kép
sosi

Szia Sosi!
Először is írigyellek a kislányod miatt Kép
Szorítok, hogy babás legyél most is.
Nem lesz kevés az idő a két baba között?
mátra

Sziasztok!

Dido!
Januárban várunk, és hasonló szépeket Neked is!

Niki!
Láttam a hírekbenis, hogy micsoda káosz van felétek...Vigyázzatok Magatokra és inkább "gyártsatok"! Kép
Reggel nálunk Apa is "túrással" indított..Kép

Dudu!
Nagyon fogok figyelni!Kép
Jók az esélyeitek, bízom benne,hogy semmilyen rossz tapasztalat nem ér majd!!!

Manyoka!
Megerősített gratuláció Neked!Problémamentes várandóságot!És hidd csak el!!!

Pancsi,Kacsa!
KépEz "jár"...
Ha aktuális lesz a babásodás, nagy tudáselőnnyel indultok majd! Kép
Jó kis topik ez...

Mátra!
Hányadik nap???
Drukk megy ezerrel!Kép

Junko!
Nálatok nem is volt hó?A múltkori havazásnál is azt írtad, hogy eső esik...
Én is kérdezném, hogy mi Újság Veletek, de Csibe megelőzött...Kép

Csibe!
Látod, tudtuk, hogy minden jól sikerül majd az ünnepségen!És különben is néha kell az embernek egy "kis pörgés".Kép Csak azért, hogy tudjuk, milyen jó a nyugalom...
A síelés szintén a sulival?Vigyázz Magadra is!...Kép

Sosi!
Üdv!Az újévi malacka talán "kitúr" egy pozitív tesztet...Drukkolok!

Katka!
Szilveszterkor mindent bele!KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!Kép

Puszi, Kati
Vendég

Csibe!

Én is január 7-én hagyom el az országot, síelés ürügyén. Csak nem együtt megyünk? Kép. Mi rákövetkező vasárnap érkezünk, utána összehozhatnánk már végre valamit. MNég mielött Timika megszül Kép. Ja egyébként látom te is megjárod a szegedi vérvételek kálváriáját. Ismerős a helyzet.

Brill!

Itt Szegeden nem tudom mennyi hó volt, nem sok az biztos. Még jó hogy az ünnepekből jó pár napot anyukáméknál töltöttük, ahol gyönyörű hóesés volt. Persze aztán az eső azt is elmosta.

Nálunk nem sok minden van, most vagyok a ciklus közepén, úgyhogy iparkodunk, ahogy tudunk. Hőt a hónapban nem is mérek.
15. napon vagyok, még nem érzek semmit. Kép

Jól olvastam, hogy a férjed eredményei nem igen javultak? ÉS most mi lesz a következő lépés? Ne haragudj ha keveredek, de sok toikot most átpörgettem és nem biztos, hogy tökéletesen képben vagyok.

Na sziasztok, tanulnom kell. Kép

Junko
Vendég

Halli mindenkinek% Brill köszi az üdv9zlést s kívánom hogy te is hamarosan babás legyél. Kacsa üdv neked itt. Szép ajándék lesz a 2006-os esztendőKép)))) indenkinek boldog új évet, s vigyázzatok magatokra. holnap talizunk, ma egy buliba vagyok hivatalos Pancsi
pancsi20

Csibe!
Bizony kellenek a pozitív tapasztalatok, azok adnak erőt!
Gratulálok az ünnepséghez! Te is olyan lehetsz, mint én, vagy én vagyok olyan, mint te?? Kép Szóval én is 1000 %-on szoktam ilyenkor égni. De megéri!
Jó pihenést neked, mert jövőre sok változás vár ránk!! Kép

Kacsa, Sosi!
Sziasztok! Jó helyen jártok!
Kívánom, hogy a jövő év (akár a legeleje) nektek is hozza azt, amire a leginkább vártok! Kép

Szia figyelmes Brill!
Nekem már rég nincs energiám mindent végigolvasni!
Neked is csak azt kívánhatom, hogy a topikból kiokosodva tapasztalatokkal telve, hamar megtaláljátok jövőre az utatokat és költözzen be végre a pocakba 1-2 lelkecske! Kép

Kívánom, hogy jövő ilyenkor már a babáink böfijeiről follyon majd az értekezés, no meg a rugdosásikról a pocakban.
NAGYON-NAGYON BOLDOG, BABÁS ÚJÉVET KÍVÁNOK!!

réka
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szívélyes fogadtatást!!!

Az LH-tesztről és a páfrányosodásról tudnátok írni egy kicsit bővebb infót? Rendszertelen ciklus mellett minden módszer jól jön a peteérés meghatározására! Nem szeretném, hogy pont az esküvőn kapjak váratlan meglepit a szervezetemtől ...

Még egyszer Boldog Babás Új Évet mindenkinek, addig pedig még jó szórakozást estére!

kacsa

kacsa14

Dina, Manyóka!

Nagy-nagy gratula nektek! Ez ám a gyönyörű karácsonyi ajándék!Kép
Amiatt pedig senki ne izguljon, hogy nincs hányingere terhesség alatt, az nem feltétlenül jelent bajt. Nekem se volt sose, még émelygés se. Ennek ellenére Dorkám tuti jól van és egészséges, már a 31. hetet tapossuk, és néha majd kirúgja a ház oldalátKép Már az én maxipocakom se mindig elég nekiKép

Én is üdvözlöm az újonnan csatlakozottakat, érezzétek jól magatokat nálunk!

Duddu!

Neked még külön is szeretnék valamit írni: hidd el, teljesen mindegy, hogy természetes úton, vagy kis beavatkozással kerül a pocakodba a várva-várt baba, a lényeg, hogy ott lesz, és az összes megpróbáltatást elfelejted abban a pillanatban, ahogy meglátod a második csíkodat... Szerintem csodálatos dolog, hogy már szinte minden bajon tudnak segíteni, és olyanoknak is lehet babája, akinek esetleg segítség nélkül nem lehetne, vagy csak nagyon nehezen.
Januárra elcsomagoltam az összes drukkomat Neked (na jó, azért maradt egy kis vésztartalák másnak isKép), aztán szeptember-október táján már a szülés miatt fogsz aggódniKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok, lányok!

Először is üdvözlök mindenkit, aki újként van jelen: Kacsa, Pancsi, Sosi! Mielőbbi babásodást kívánok Nektek (isKép)!

MANYÓKA!!!!!!!

Kép

HATALMAS GRATULA MEGY NEKED TÕLEM!!! Bár én igazából éreztem, hogy igenis, a napokban be kell zebrásodnod (figyelem, csajok: az érzés még nem múlt el! Kép)!
(Lehet, hogy csak túlérzékeny vagyok, de egyébként mióta Mazsola beköltözött, azóta minden terhes nőt meglátok az utcán...Kép)

Duddu kollegina!
Nagyon jó érzés gyerekekkel dolgozni, igaz? Meg aztán az ember egy kicsit előre készül...

Évi!
Most néztem meg az albumodat, és annyira elcsodálkoztam! 7 hetesen Neked már olyan nagy pocid volt! Nekem még most is alig látszik valami (pedig már betöltöttem a 15. hetet)... Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de az én pocakom még most sincs akkora, mint a te 7 hetes Dóriddal. Azért már pici hupli látszik, de nem tűnik fel nagyon...
Ne legyek hülye, igaz? De már nagyon szeretném, ha mozogna, legalább érezném! Neked mikor mozdult meg először?

Junko!
Drukkolok, hogy a hónap sikeres legyen!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagyon boldog, egészségben és szerelemben gazdag új évet kívánok, és azt, hogy legyen mielőbb babás!!!!!

Kép

Kép
Kép
norwell

Ja, elfelejtettem: MÁTRA!!! MEGY A DRUKK!!! Mikor tesztelsz?

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Nyugi, a te pociméreted a normális, nekem nőtt meg túl hamar! De már nem nő nekem sem olyan ütemben, mint az elején, már hetek óta 101 cm vagyok.
Dórikám 18 hetes volt, amikor biztos lettem benne, hogy őt érzem, de addigra már kb. két hete éreztem. Neked hol tapad a méhlepény? Mert a barátnőmnek mellső fali a lepénye, és 22 hetesen érezte meg először a mozgásokat. Szóval sok mindentől függ. Hamarosan Te is érzed majd, és szerintem az a világ legjobb dolga!!!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Jó rég írtam...
Üdv az újaknak!!Kép
Dina!
Gratulálok, minden jót kívánok Nektek!
Manyóka!
Neked is nagy gratula!
Majcsi!
Sajnálom, sok erőt kívánok,és ne add fel!
Duddu!
Olyan hamar eljött tényleg a november..., mikor lesz az inszem? Hogy vagy?
Mi jól, bár karácsonykor betegeskedtem, de most már ok vagyok. Ma megyünk apucival mulatniKép

Mindenkinek Boldog új évet, és babásodást kívánok!!
Bogi
dbogica

Duddu!
Nem novemberre gondoltam, "januárra".Kép
Monyóka!
Neked is azt kívánom, fel a fejjel!
Nárcisz?

Bogi
dbogica

Évi!
Igazából fogalmam sincs, hol tapad a méhlepény, mert a legutóbbi uh-ra nem írták rá (kellett volna, hogy ráírják?), de ebből gondolom (remélem), hogy jó helyen.
Az előbb mondtam apának, hogy szerintem már jobban kéne látszania Mazsolának (mutattam neki a te pocis képedet), és erre jól kinevetett, és azt mondta, hogy testképzavarom van Kép, mert igenis már látszik, és lesz még idő, amikor majd azt mondom, hogy hűha, azért ezt nem gondoltam volna!!!

Az uh-képről meg lehet állapítani a méhlepény tapadását avatatlan szemnek is, vagy csak az látja, aki tudja, mit kell nézni?

Már nagyon szeretném érezni, örülnék neki, ha 18 hetesen már megmozdulna, addig már csak 3 hét... Kép

Tudom, nem szabad türelmetlenkedni, de szerintem ez természetes, nem?

Köszi a gyors választ!!!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok.
Norwell, Brill köszi a drukkot. Kedden tesztelek egyet. Bár a mostani idegállapotomban... Kép
Azt hiszem a párom most sokallt be. Kép Kép Nálatok volt ilyen?
Szerintem már nem tud a helyzettel mit kezdeni, ráadásul anyám is "észt osztott" a minek neked gyerek kategóriában.
Szóval áll a bál, én elvonultam, dolgozni fogok egész éjszaka, aztán éjfél után alvás. Minden esetre akár mi is van odabenn, nem tetszik neki. A babának azért kellene a nyugalom, hogy fejlődjön, annak a r..ék "állatkának" pedig azért, hogy ne fejlődjön.
Nem véletlenül mondta a doki, hogy a nyugalom mindennél fontosabb.
Remélem nektek jobban telik majd a szilveszter.
mátra

Norwell!

Teljesen természetes a türelmetlenség, szerintem mindnki nagyon várja, hogy mikor kezdi érezni a picit. Aztán ha már érzed, akkor meg azért fogsz izgulni, hogy miért nem érzed minden nap. Aztán azért, hogy miért mozog ennyit, csak nincs valami baj? Most már mindig izgulni fogunk!!! Ez van, és készKép
Én egyik uh-s képről se tudtam volna megmondani, hogy hol tapad a lepény, nekem rá volt írva a leletemre, és a doki is mondta. De ne izgulj, ha a legkisebb gond is lenne, akkor tuti szóltak volna!
Nemsokára annyit fog rugdosni, hogy el se hiszed!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Sajnálom, de tényleg nyugi, és pozitív gondolatok.
Amikor anyám észt osztott mindig a párom mellett álltam ki, és elég keményen viselkedtem vele. Te döntöttél és a férjeddel éled le az életed nem az anyukáddal ezt neki is el kell(ene) fogadnia.
Hidd el másnál is van kiborul a bili állapot, de nálatok a lehető legrosszabbkor történt mindez. Azért mégis próbáld ma magad jobban érezni, a sírós Szilveszternél nincs rosszabbKép Én próbáltam a síróst is, meg az alvóst is, hát akkor már inkább az utóbbiKép

Juca

tjuca

Nem sírok már, azon túl vagyok Kép Álmosnak álmos vagyok, de szokás szerint a tanulásba és a munkába menekülök. Én úgy érzem nem állok ki a párom mellett és ez neki nagyon rossz.
Szóval ez is oyan nap, mint a többi, de bízunk benne, hogy a holnapi jobbat hoz. Egy egész év nem lehet rossz Kép
Nagyon aranyos vagy és jól esnek a szavaid mindig. Honnan meríted az erőt? Én most olyan magányosnak érzem magam...
mátra

Szia Mátra!

Istenből, Kofából, vagy éppen amiből lehet. Azért ne tanuld magad halálra OK?

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok! Aki bulizik, még egy jó bulit, aki pihen, annak jó pihenést.

Juca Kofa és StöpszliKép

Ja és most hallottam időjárás jelentést, ónoseső veszély van!!!

tjuca

Sziasztok!

Pancsi!
Jó bulizást...

Junko!
Mindent bele!Babára fel! Kép
Velünk kapcsolatban pedig képben vagy...A következő lépést januárban beszéljük meg.

Mátra!
Mindenhol vannak gondok...Ne borulj ki!Te is leírtad, hogy nem jó a sressz!...

Babásoknak, babára váróknak, a régen "látottaknak", a bulizóknak, a szolidan ünneplőknek, nagyon boldog és problémáktól mentes Újesztendőt kívánok!
Egyre inkább aktuális már, úgyhogy:
Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Lányok!

Mindenkinek boldog, egészésgben gazdag új esztendőt és a vágyak teljesülését kívánom!

Kép
mátra

Lányok most jutott eszembe, a 6-os pocakos! Kép

BÚÉK
mátra

Üdv mindenkinek!!! Remélem, még sokan alszotok a szilveszterezés után és csak később olvassátok, hogy
NAGYON BOLDOG, BABÁS ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!Kép Kép Kép
Manyóka, Dina nagy -nagy GRATULAAAAAAAAAAA!!!!Kép
(Más, és csak zárójelben: Nekem iszonyú volt a tegnapi napom - szegény Mátra, nagyon sajnálom a tegnapi évzáró napodatKép Kép - , szóval 11-től 14 óráig bennvoltam a kórházban, mivel borzasztóan fájt a hasam. Megállapították, hogy jobb oldali petefészekcisztám van, zöld diónyi, ami bevérzett, és fáj - ez utóbbit nem kellett megállapítani, mert majd belehaltam a vizsgálatba, annyira fájt. Ez a ciszta persze akadályozza, hogy kisbabám lehessen, és ez is elkeserített. Ennyi lesújtó hír után beülünk a kocsiba, ami persze nem indult. Én ezt már csak hideg közönnyel szemléltem - és hideg volt, meg elkezdett esni a hó, sapkám itthon a folyosón... Férjem teljesen kiakadt. Én már csak ilyen ironikusan tudok írni erről az egészről. A lényeg az, hogy végül a testvérem jött értünk, délután 4-re sikerült is hazaérnünk (pontosabban a szüleimhez, aztán onnan 6 körül haza). Hát, a tegnapi napom borzasztó volt, az estét otthon töltöttük, a kisfiam vidámsága azért feldobott, de semmi szilveszteri hangulatunk nem volt.)
Remélem, ti boldogan zártátok az évet, most én is próbálok jobb kedvre derülni - majd igyekszem.

Most valami egész más jutott az eszembe, ami nem ideillő, de hátha tud valaki segíteni. Nem tudjátok, hogyan lehet internetről letölteni CD-re zenét, esetleg MP3-t csinálni? És honnan? Nekünk pár napja van ADSL, és sajnos fogalmunk sincs sok mindenről. A férjem szeretné ezt nagyon, gondoltam, meglepem őt azzal, hogy kiderítem, hogyan kell letölteni. Szegénykém, most ő is szomorú, nekem a hasam fáj, neki tegnap óta a torka, hát mivel tudnám most felvidítani???
Sok-sok puszi mindenkinek, és még egyszer BUÉK!
Rolly
rolly

Szia Rolly!

Sajnálom a tegnapi napodat és a diganózist. Mit mondott az orvos a ciszta eltvolításával kapcsolatban? És tudja, hogy próbálkoztok babával, illetve ezelőt tudta? Mióta nem jön össze? Lehet írtad, de most nem akarom visszakeresni. Szóval ezek nagyon fontos kérdések. Hidd el én is benne vagyok, nekem komolyabb a dolog és nagyon sok minden orvosfüggő.
Mert ha már bevérzett, akkor az nem most került oda.
A zenét megkérdezem a páromtól, remélem már szóba áll velem.
Írj gyorsan!
mátra

Sziasztok! Kép

Elég régen jártam már erre, így az újak nem ismernek, de azért MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!! Vigyázzatok Magatokra és a párjaitokra, gyermekeitekre, legyetek velük annyi időt, amennyit csak lehettek, adjatok egymásnak annyi szeretetet, amennyit csak tudtok, mert az élet sajnos kiszámíthatatlan, és nem tudhatjuk mennyi időt tölthetünk el velük... (Sajnos ez saját tapasztalat!)

BUÉK! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Mátra!
Remélem, a párod már boldogabb újévi hangulatban van, és szebb lesz az idei évetek, mint a tavalyi volt!
Az orvos azt mondta, hogy lehet, hogy a köv. vérzéssel elmúlik magától, de az is lehet, hogy emiatt nem fog megjönni, akkor 4 hét múlva kontroll. Ha elviselhetetlenül fáj, azonnal menjek vissza. Ez most ügyeletes doki volt, de mondtam, hogy szeretnénk babát. A kisfiam , aki most 3 éves, 4 évi próbálkozás után sikerült, most már több mint 2 éve nem szedek semmit, de voltak betegeskedős hónapok, amikor nem próbálkoztunk. Igazán most decembertől próbálkozunk, figyelve a peteérés jeleire, de az egy évvel ezelőtti vetélés után tartottunk 3 hónap szünetet. Egyébként már 15 évesen volt egy műtétem, ciszta+vakbéleltávolítás, aztán az esküvőm előtt 2 hónappal cisztaleszívás. Szerinted mennyi időnként kellene ellenőrzésre járnom??? Szeptemberben voltam dokinál, akkor nem volt cisztám. Most se gondoltam erre, csak iszonyúan fájt a hasam, meg még most sem az igazi, de már nem szünet nélkül fáj, csak időnként belenyilall. Ja, és tavalyelőtt egyszer kifakadt egy éjjel egy cisztám, majd megőrültem a fájdalomtól. Pár nap alatt aztán minden rendbejött. Neked milyen problémád van? Azt olvastam, hogy nem sok időt hagytak a próbálkozásra. És minden ilyesmi biztosan megviseli a kapcsolatot. Teljes szívemből drukkolok Nektek, hogy sikerüljön.
Most el kell mennem, apukámnak ma van a szülinapja, de ma még biztosan visszajövök!
Sok puszi: Rolly
rolly

Rolly ez nem játék. Szerintem mindenképpen laparoscopiás vizsgálattal kellene az orvosnak a végére járni a dolognak. Nem magamtól vagyok ilyen "okos" hanem a tapasztalat mondatja velem. Általában az orvosok későn kapnak észbe. Most, hogy benn voltam a kórházban sok ilyen asszonnyal találkoztam. Ugyanazokkal a problémákkal, mint a tiéd. Évekig kínlódtak, mire valakinek eszébe jutott a laparoscopia. Van olyan kismama benn, aki utána rögtön teherbe esett. Remélem azóta már meg is szült. Nekem az orvosom úgy magyarázta, hogy azoknál a nőknél, akiknél a petefészken, petevezetékben semmi elváltozást nem láttak a beavatkozás során, és mégsem estek teherebe addig, az estek 75%-ban a következő ciklusban teherbe esnek. Vannak olyan apró sejt összeérések, amelyek nem láthatók még ezzel a vizsgálattal sem, ám e során ezek is eltűnnek. Igaz, hogy nem lehet minden ciszta keletkezésekor a műtétet elvégezni, de biztos van ott valami, ami miatt kialakulnak. Ezt ügyesen el tudják távolítani. Nem tudom volt-e már ilyen tapasztalatod, vagy végeztek-e nálad hasonlót, ha érdekel leírom, nekem még elég frissek az élményeim.
Most csinálták alig 1 hónapja.
Nekem a méhnyakon van elváltozás ami sajnos már a P3-4-5 értékek között sétálgat. Most az utolsó kettő 3 volt, ezért kaptam az ajándék 2 hónapot.
Nem tudom merre élsz az országban, de biztos találsz olyan orvost, aki tudja mi a helyes. Én az 5.nél álltam meg. kb. 60 km-re az otthonomtól, másik megyében. De benne bízom. És ha kedden a teszt zebrás lesz, akkor a nyakába ugrom majd örömömben. Szóval most jól rádöntöttem a dolgokat, ez az én véleményem.
Minden esetre egy orvos nem orvos.
Remélem jól sikerült a szülinap Kép Isten éltesse apukádat, és kívánom, hogy a következőn már az új unokáját tartsa a karjaiban.
mátra

Szisztok! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Mátra!
Sikerült kibékiteni a párod?Szóba áll már veled?
Az én párom is kiborult a sok próbálkozástól és egy ideig nagyon rossz volt a házasságunk,de aztán szépen rendbe jött minden!Most meg madarat lehet vele fogatni az örömtöl!!
Kitartás!
Puszi! Manyoka
manyoka

Kedves Mátra!
Köszönöm az infókat! Nálam még nem végeztek ilyen vizsgálatot, de tényleg biztatóan hangzik. Ezzel együtt félek minden beavatkozástól. De valóban utána kellene járni, mitől van nálam ez az állandó cisztaképződés. És szerinted én javasoljam az orvosnak, hogy csináljon ilyen vizsgálatot???
Úgy várom, hogy mi lesz nálad a teszt eredménye!!! Kép Nagyon drukkolok Neked, mindenképpen írj holnap! Most összeszedem magam és kijavítok pár dolgozatot, de ma még benézek. Ha tudsz, írj nekem erről a vizsgálatról, mindent (azt is, hány napot kell vele otthon maradni...stb.) Előre is nagyon köszönöm!!!!
Rolly
A szülinap jó volt, de így szilveszter után nem csinálunk nagy evészetet, mulatozást. Már 2 előtt haza is jöttünk, le kellett fektetnem a kisfiamat. Most alszik, meg a férjem is. Az ünnepek alatt én is gyakran aludtam délután, de ma már le kell győznöm a lustaságomat... Kép
rolly

Manyoka, láttam közben te is megérkeztél!
Olyan jó ilyen boldogságról olvasni!!! Kép
Vigyázz nagyon magadra és élvezd a babavárás minden pillanatát!!! Minden jót kívánok Nektek!!
Rolly
rolly

Rolly!
Még nem nagyon merem beleélni magam!Majd az elsö UH után.Csütörtökön megyek dokihoz!Olyan izgatott vagyok!
manyoka

Hali mindenkinek% Zsu én ismerlek látásbólKép) Lányok fel a fejjel. Brill köszi a buli jó volt. Mátra nyugi nyugi nincs semmi baj, semmi gond tényleg. Persze ogy az ember besokall, de ez néha természetes. Mert csak akkor lesz erőd a folytatásra, amit szívből kívánok.
Roy háát te is "megjártad a hadak útját"
Manyóka átjött a mail, de nem volt benne semmiKép) Azt írta ki hogy hibás fileok vagy valami ilyesmi bár az én számtechtudásommalKép)))
Lányok búúék mindenkinek s baba ezerrel.
Norvell természetes a türelmetlenségedén is be lennék zsongva. Na befejeztem
pancsi20

Roy! Ha jól tudom, van valami ft+ nevű programm azzal lehet mp3-at csinálni vagyis letölteni. De remélem valaki segíKép))
pancsi20

Pancsi20!
Akkor megint szarakodik a telcsim azért nem küldte át amit irtam!!! Majd megnézem,mert lehet,hogy elállitottam!
manyoka

Rolly! Még kollégák is vagyunk ! Kép Hol tanítasz?
Szóval a laparoscopia. Én vasárnap feküdtem be, hétfőn csinálták mélyaltatásban, szerdán hazajöhettem,csütörtökön már tanítottam, pénteken vizsgáztattam, következő szerdán szedték a varratokat. Na most ez nem szigorú orvosi utasítás volt, hogy csütörtökön menjek dolgozni Kép Szerintem varratszedésig maradj otthon. Az kb 1 hét.
Nem mondom, hogy nem fáj. Van egy ismerősöm, akinek megcsinálták, neki nem fájt. Nekem 1 hónapja és még mindig fájogat. A köldöködnél lesz egy vágás és a hasadon, kb a méhed vonalában. Alkati kérdés, én nem vagyok egy topp modell alkat, nekem összesen 8 varratom volt.
mint minden hasi műtét ez is kockázatos, és persze fájdalmas. Előtte borotválás, beöntés és egyebek. Én vasárnap reggel ettem, utána kedden este levest. Szigorúan kórházit. Túl lehet élni.
Tudjuk, mindanyian, hogy egy egészséges gyerekért mindet. Bízz az orvosodban és ne félj.

Manyóka már beszélünk, de nem sok köszönet van benne. Bízom benne, ha zebrás lesz a teszt megváltozik. Nem lehet a csütörtököt előbbre hozni Kép Mondd, hogy a sok izgalom nem tesz jót. Annyira várom már a híreket! Én csak kedden veszek tesztet. Ha holnap nem csábulok el.

Pancsi köszi,az erőm visszatért, ő meg csak főljön a saját levében. Majd megbékél. Kép

Lányok nem tudjátok melyik teszt mutatja ki a legkorábbi terhességet???? Annyi van a patikában.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?