A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Úristen Olgo! akkor te itt most hetekig tudnál a mindenféle bolond agyszüleményünkre rémtörténetekkel válaszolni Kép Meg ne próbáld KépKépKép

Nadine, csak 2 napra kerülnél a kezeim közé, úgy megtanulnál mindenféle barkácshókuszpókuszt, hogy csak na! Kép

indianyo

Indianyó,
Kép

nadine81

Vikó,
dehogy! Kép Kép
Régebben tartottam tőle hogyha egyszer babát fogok várni majd végig izgulom a várandósság hónapjait. De most mégse izgulok, szerencsére. Bízom a vizsgálatok eredményeiben és elhiszem, hogy Heni egészséges. Kép

Kép
olgo

Sziasztok Kép
Eszter Kép
Nagyon szépen köszömöm a párnát Kép Csúcsszupi! A lánykám le sem szál róla, már szoptatja a játékbabáját Kép

Nancsika Kép
Sajnálom, hogy ilyen pocskul vagy, de a lényeg Alexka jól van Kép
Pihengess, nehogy valami gond legyen Kép

Ildi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Olivérnek és a párodnak jobbulást Kép
Bécsbe mikor akarsz kimenni?

Angi Kép
Szenzációs a szobácska Kép
Nagyon tetszik a szoba szine, a bordűr és a képek is Kép Most már lassan tényleg minden készen áll arra, hogy Lidike megérkezzen Kép

Vikó Kép
Nagyon aranyosak vagytok a pároddal, olyan összeillőek Kép

Olgo Kép
Ügyes vagy, hogy ilyen nehéz pályán megállod a helyed Kép

Rita Kép
Kegyetlenül ég a gyomrom, de csak este. A gyógyszerész nekem a Talcidot ajánlotta. Meglátjuk segít-e.

Kép

Annácska 26+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok,
lehet, hogy holnap már nem jövök, ezért Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Szülőknek, nagyszülőknek, gyerkőcöknek, nekünk Kép, és természetesen minden Drága Babának sok-sok egészséget! És kellemes, nyugis szilveszterezést!

Puszi: Nadine 24+1 Kép

nadine81

Sziasztok
Annácska már leírt helyettem mindent, én már csak pár szót írok hozzá.

Lányok! Nagyon jó helyen voltunk! Legközelebb itt talcsizunk már ha lesz talcsi!?

Rakom a képet a párnáról és Levente üres szobájáról.

Vikó
Lehet ,hogy nem illik ilyet kérdezni ,nyugodtan íd meg ha bunkó vagyok.Nem muszáj válaszolni.
Fiatalabb a férjed nálad?

Tünde
Szép lettél?

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Az egyik vakuval a másik simán készült, de az igazi szín a kettő között van .Próbáljátok elképzelni.

Kép

Párna

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Annácska
Erről beszéltem, ebből lesznek a kiságyba a dolgok!

Tünde
Íme a konyhatündérem, szegény Laci még most is dolgozik rajta.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mi ma vettünk a kislányunknak, textilpelust, pelenkát, olajoskendőtKép Már nem sok minden hiányzik:
Egy pelenkázó, mellszívó, nekem hálóing, papucs, betét, és kb ennyiKép Olyan furiKép No meg persze vissza kell kérnünk a kiságyat, a babakocsit, biztonságiülést, ezeket kimosni, fertőtleníteni, a babaruhákat kimosni, vasalni, stbKép Meg kitalálni hogy fog elférni a kiságy meg a pelenkázó a szobábanKép Mert úgy néz ki maradunk Szegeden érettségiig!!!! Ennek nagyon örülök, csak így szükölködünk még egy ideig! viszont ami jó hírt még elfelejtettem mondani, hogy anyós ideadja a Tamás lakásrészének az árát, 2 millió ft-ot, így a szocpollal együtt tudunk lakást venniKép Így Pestre már sajátba fogunk költözni remélhetőleg!
Olyan jó lenneKép
Viszont így egy ideig még kimaradok a talikbólKép De vmit vmiértKépKépKépKépKép
Kedden megyek orvoshoz, kíváncsi leszek mit fog mondani! És ha minden igaz jövő héten megyünk 4d UH-ra is!!!! Remélem lesz jövő hétre időpont! Olyan jó lenneKép

Puszika, megyek kirakózniKép (puzzle)

Zsu
29+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

És ha már ennyi képet raktam,nem hagyom ki a karácsonyi vacsit se!
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Angi, olyan gyöngyörű Lidike szobája, annyira barátságos, melegséget árasztKép! Nagyon ügyes vagy, szépek a képek is!

Babetta, Levikének is nagyon szép lesz a szobája! Nagyon tetszik ez a szín! Klassz a párnátok, nekünk ugyanez az egyik huzat, a másik meg egy macisKép

Nancsika, jobbulást neked!

Olgo, elismerésem neked is! Tényleg egyre nehezebb felkészülni egy-egy vizsgára... És főleg azért, mert a gondolataim egész máshol járnak! Nekem is kellesz még baba mellett tanulni, még lesz kemény félévem... de ez sem számítKép

Mesi, reggel el is felejtettem írni, hogy köszönöm mégegyszer a segítségetKép

Rita, én mikrós sterilizálóban gondolkodom, de még nem végleges a döntés! Hátha kiokosítanak a többiekKép

A keményedés észre fogjátok venni, összetéveszthetetlen... Megfeszül, megkeményedik az egész poci szinte görcsösen, aztán szépen lassan kienged... Ahogy Eszti írja, hasonlóak lesznek azok a bizonyos összehúzódások, csak még "jobbak"Kép Cáfoljatok meg, ha nem jól írtam!

Ildi: gratula a 3. trimeszterhez!Kép És jobbulást a családnak!

Nadine: Nektek is nagyon Boldog Új Évet!!! (De milyen is lehetne egy babóval? Kép)

Köszi a vizsgagratulációkat, igazság szerint, nem vagyok benne biztos,hogy jól sikerült, de reményeim szerint meggörbül. Eddig mindig foglalkoztatott az átlag a fősulin is, meg most az egyetemen is, de ebben a félévben csak a túlélés (túllevés) a célKép És még mindig van 3 ebben a félévben, a következő 2 hétreKép De muszáj letudni jan.közepére, főleg, hogy most már igazán komolyan kell vennem a pihenést!

Már annyiszor volt róla szó: hanyadik héttől kell inni a málnalevél-teát (36-37?), és melyik homeos bogyót, mikortól - amelyik a tágulást segíti? Köszike!

Bocsi a hosszúért!Kép

Anita (32+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta!

Semmi bunkóság nincs benne, már különben is beszéltem róla, férj 6 évvel fiatalabb nálam (egyébként mindig fiatalabb pasijaim voltak, legalábbis az utóbbi 10 évben Kép). Hmmm. úgy látszik, a terhesség engem öregít, mert egyébként ezt senki meg nem mondaná rólunk Kép

indianyo

Viko! Én nagyon élvezem a gyöngyvasalásos technikát! Hihetetlen szép dolgokat lehet vele csinálni! Majd lefotózom a műveimet és megmutatom neked!

Nadin! Mindent amit írtam az IKVÁban vettem. Szóval a melltartót és a hálózsákot is! Szerintem nagyon szépek és a melltartó hihetetlen kényelmes! Ja én is zöld takarót vettem az Interspárban, úgyhogy egyforma takarónk lesz! Én is pont ugyanezek miatt választottam zöldet, meg aztán az sem mellékes hogy a zöld a kedvenc színem!

Viko! Nagyon jók a fotók!

Angi! Nagyon szuper ez a bordűr! Irtó szép lesz a gyerekszoba!

Nancsika! Pihizz sokat!

KépKép
nicika

Anita
A szülésznőm azt mondta, hogy a 34. héttől, napi 3x kell inni a málnalevélteát.

Scullyx
30+4

KépKép
KépKép
scullyx

Babetta! Ez a karácsonyi vacsi kép írtó étvágy gerjesztő! Már meg is éheztem, pedig még nincs fél órája hogy befejeztem a vacsorát! Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi, kívánom, hogy teljesüljenek az álmaid! Már a jövő évben Kép

indianyo

Trose: sajnos az a tapasztalat, hogy sokal több esetben ajánlják a bimbóvédőt, mint amennyiben szükséges lenne. És sajnos ez a legnagyobb gond vele. NEm éri elég stimuláció a mellet, ezért elkezd apadni Kép
Szerintem a legnagyobb gond az, hogy nem jut el a megfelelő információ a kismamákhoz. Rengeteg védőnő, gyerekorvos, csecsemős ontja úgy az észt, hogy fogalmuk nincs a dologról és többet ártanak, mint használnak Kép Pedig ma már van hozzáértő szaksegítség.

Babetta: hol voltatok?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én ugyan nem megyek még sehová, de mindenkinek, aki már nem tud jönni, kívánom, hogy az új év csupa szépet hozzon, hogy a kisbabák további sok örömet okozzanak (és mi is nekik Kép) és mindenki kényelmesen és panaszmentesen töltse a hátralévő várakozási időt!

Szeretettel
Vikó

indianyo

Viko!

Na itt volnának a gyöngyvasalós műveim! Illetve egy részük! Kép
Kép

KépKép
nicika

Itt pedig a másik része!
Kép
Ezek közül a méhecske és a rózsaszín párduc teljes egészében apa műve, a házasat ketten csináltuk, a többit pedig én! Ja és mind saját fantáziánk és nem sablon alapján készült! Kép

KépKép
nicika

Nici! Ez tényleg vasalás akkor? Bevallom, azt hittem, ez csak valami vicces név... De így már értem a dolgot Kép Gyerekek is biztosan nagyon szeretnek ilyet játszani. De mi lesz az elkészült művekkel? Nem esnek szét?

indianyo

Babetta, ez a zöld szín nekem nagyon kedves Kép És most látom csak, hogy a te párnádon milyen szép a huzat! Hogy én miért nem ilyet kértem??? Talán, mert nem tudtam, hogy van...

Az a párolt káposzta meg jöjjön ide a tányéromba izibe'

indianyo

Cory
Árkádba voltunk ,de itt volt a legkényelmesebb ,és az árak is olcsók mondjuk kaja nincs sok, de az megoldható máshol.

Most négyen voltunk, de megbeszéltük, hogy még biztos megyünk ide. Persze ha a Tünde nem szül addig.Lehet majd csatlakozni!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó
Nálunk apukám fiatalabb,lehet hogy azért tűnik felKép
A káposzta isteni volt, most én is megenném megint.

Nicika
Nem büdös amikor ezt vasalni kell, mert gondolom úgy kell, de akkor a sok méreganyagot szívod be nem?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó
A nyolcas volt a kacsás, ha megnézed a szopipána.hu
Ott volt bizony!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Viko! Teljesen stabil! Nem esik szét! Sőt én mindkét oldalát megvasaltam, mert a 6 négyzetből kockát szeretnék összeállítani!

Babetta! Egyáltalán nem büdös! Hisz a műanyag nem ég el, csak összeolvad!

KépKép
nicika

Babetta, hiába, eszem megszűnt dolgozni - remélhetőleg csak átmenetileg Kép
Ha már az újévi mindenféléknél tartunk: megígérem, hogy a jövőben körültekintőbben járok el a hozzám érkezett levelekkel Kép De legalábbis ne haragudjon meg senki, aki ír oda nekem és nem kap választ jó sokáig lécciléccilécciiii! Már nem tudok hova lenni a bűntudattól Kép

indianyo

Nicika Kép
mi is szoktunk a lánykámmal gyönyvasalni Kép Most is kapott karira egy nagy adag gyöngyöt Kép
tényleg csodás dolgokat lehet vele alkotni. Ügyi vagy Kép

Babetta Kép
Tényleg nagyon szupi ez az anyag Kép Jól fog mutatni Levi szobácskájában Kép
egyébként egyátalán nem büdös a gyöngy. Ez szerintem valami spéci anyag Kép

Annácska 26+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska! Nálunk is unokahugi kapott ilyet karácsonyra és én is kedvet kaptam hozzá! Meg aztán tök jól fog kinézni a gyerekszobában! Kép

KépKép
nicika

Babetta Kép
A lányom most látta meg a karácsonyi vacsiképet és a következőt reagálta: Hűűű, de gyönyörű! Nyám! Kép
Tényleg nagyon klasszul néz ki Kép

Nici Kép
Ha nem vasalod meg mindkét oldalát, akkor még szebb Kép

Annácska 26+4

annácska

Nici Kép
Tuti klassz lesz a szoba Kép

Annácska 26+4

annácska

Anna! A sima képeknél én sem vasaltam meg a másik oldalt! Bár igazság szerint nekem a "lapított" fele tetszik jobban! Viszont mivel kockává akarom összállítani, így stabilabb, hogyha mindkét oldalát megvasalom!

KépKép
nicika

Nici Kép
Hogy akarod összeilleszteni a kockát?
Még sosem próbáltam ilyet, mindig csak sima képet gyártottunk Kép

Annácska

annácska

Annácska
Puszantom a lányodat.
Szerintem is jó az anyag a nővéremmel néztük ki ,de nem jön holnap varrni sajnos az utak miatt.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Közönöm az aggódásokat, de imádok hóban vezetni, szóval éppségben megérkeztem a városba és vissza. Kép Jó volt látni a csajokat.

Mindenkinek nagyon szívesen a párnát. Kép Szerintem is szupik. Kép

Náncsi: Pihizz sokat! Küldök sok-sok energiát! Kép

Anna! Édes ám a lányod! Kép Kis eleven. Kép

A kimaradt párnák leszállítását meg jövő héten megbeszéljük. Szinte minden nap jönnöm kell majd a városba, szóval leszek. Kép Valamelyik nap meg úgy is jó lesz. Kép Ha már kialakult egy konkrét menettervem, akkor szólok. ez legkésőbb vasárnap estére várható. Kép

Angi!
Küldöm az emil következő részét is, csak még nem volt hozzá érkezésem.... Lehet, hogy csak holnap, de leírok mindent. A lényeg: nem császárral szült. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszterem!
Sajnos az én elhatározásaim azok is maradnak és nem követi tett őket Kép Sajnos egyre kevésbé valószínű, hgoy én egyedül beutazzak a városba, hiába a nagy lelekesedés Kép

Ajánlatom tehát: csütörtökön öcsike bevisz a kórházba reggel, aztán meg valahogy valamikor haza is hoz - feltehetőpleg Kép Jó lenne, ha aznap éppen a városban járnál...

Éppen hívni akartalak már, hogy hol a manóban vagy ilyen időben... de a telcsimet is elkutyultam, szerencsére te meg előkerültél.

Irigykedem a párnák miatt mindenkire, aki már kényelmesen támasztja a derekát Kép

Pusz, ügyeske és vigyázz magatokra!

V.

indianyo

Vikó!

Megoldjuk, ne aggódj. A csütörtök teljesen lehetséges. Sajnálom, hogy nem megy az utazás. Kép Nem túl jó. Melyik kórházba mész? Illetve az hol van, inkább az a fontos, mert a nevek alapján nem mindig tudom... Kép
Édes a férjed. Kép Hasonlít egy színészre, aki a robotos filben játszott, amikor életre kel egy édes robot. (rövidzárlat vol azt hiszem magyarul a címe)

Azért értünk csak ilyen későn haza, mert megvártam Ádit, felvettem a Borároson, meg elmentünk tankolni, nasit venni holnapra, Ádi még bedobott egy hambit, aztán eszembe jutott, hogy nem vettem lencsét. Szóval kicsit kitoltuk a hazaérkezést. Kép

Jajjj, nem is mondtam: Megjött a vérképem a terheléses cukorral együtt. Jelentem egészséges vagyok. Egyedül a fehérvérsejtem volt 0,9el magasabb a megengedettnél. Jó a vas, az éhgyomri és a terheléses cukor is. Kép Szóval még mindig makk egészséges vagyok, csak bedurrant a torkom. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde!
A kutyámnak csak megmutattam a macit és beleszerett. Azóta ott ül a szekrény előtt és azt kéri. Tudtam,hogy szereti a plüss dolgokat, de hogy ennyire???? Megmutattam neki, hogy beraktam a fiókba, így eltűnt, azóta a fiók előtt ül és próbálja elérni.... Édes. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok

Édes a kutyi. Nem tudsz képet rakni az állatokról? Ha már annyit beszéltünk róluk.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vok
Gratula a jó vércukor eredményhez.
Várom a jövő heti menettervedet! Kép

Scullyx
30+4

KépKép
KépKép
scullyx

Babetta: de, de van a www.kep.tar.hu/vok on egy csomó. Kép

Õ Bigyó:
Kép

Scully!
Köszi! Kép Oksa. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Itt meg már felnőtt. KépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó éjszakát mindenkinek. Lépek alukálni. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

VOK, helyes, jó kis nap volt ez akkor Kép
Szent Imre nevűbe megyek, ami a Tétényi úton van, az meg a Kosztolányinál. LEhet, hogy uh is lesz, de én már azoknak a kórházi uh orvosoknal alig hiszek Kép

Tényleg, ugye azt mondtátok, hogy a 28. hét körül esedékes a kövi uh? Jövő héten még csak 27...

Tsókok!

indianyo

Ígértem képeket! Kép Visszaolvasni most nem fogok tudni... talán holnap... bár igaz az is most lesz már... Kép

Esküvő...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

...és a pocakképek...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, az az érdekes, hogy ruhában sokkal nagyobbnak látszik a pocakod, mint anélkül... (bár nekem is Kép)

Szép lehetett a hóban, este, kivilágításnál... Kép

indianyo

Jó estét Mindenkinek!

Vok: örülök, hogy a kutyának is tetszett, az nagy elismerésKépKép

Hello: nekem az előző terhességnél a 15. héttől keményedett és ettől kicsit kinyílt a méhszáj. Nem akarlak ijesztgetni!! Sokat kellett feküdnöm és végül a kiírt időpontban szültemKép

Vikó: tényleg nagyon összeilletek így kép alapján, de gondolom amúgy is, ha összekötöttétek többszörösen is az életetekKép

Angi: gyönyörű a babaszoba, biztos Lidinek is nagyon fog tetszeniKép Sokáig el tudnak ám nézegetni ilyen mintákatKép

Babetta: szép lettemKép Levágattam, befestettem, melíroztattam a hajam, nehogy megijedjen a gyerek majd egy torzonborz anyátólKép

Annácska: cuki a lányod és olyan őszinte, gratula hozzá!!

Nicika: ezeket sima gyöngyökkel is lehet, vagy kimondottan ehhez a technikához valóval??

Trose: az első babánál én is azt hittem, hogy mindent megtettem és nincs tejem, azóta tudom, hogy sajnos félre voltam informálva.
Ettől függetlenül még véletlenül sem ítélhető az, akinek nem megy, bármi oka is legyen!
Mindenesetre jól utána kell nézni a szoptatásnak és akkor az esetek nagy részében minden sikerülni fog!!

Anita: én is drukkolok, hogy ez és a hátralévő vizsgáid is jól sikerüljenek. Pont ma beszélgettünk a férjemmel, hogy én is terveztem magamnak egy fősulit még Dorina mellett, de már nem lenne erőm végigcsinálni. A munkahelyem is visszavár majd, onnan megyek majd nyugdíjba, úgyhogy nem is kell erőltetnem a tanulást.

Olgo: Neked is hasonló jókat a vizsgáidhoz!

Ildi: sajnálom, hogy családod egy része betegeskedett, jobbulást Nektek!

Mi ma eladtuk a konyhánkat (Nancsi: ez nem lett volna nektek jó!), a lakás romokban hever, most nem tudok főzni sem. Remélem párom hamar összedob egy másikat.
Ismerős kérdezte, hogy minden kész-e a baba fogadására. Nincs kiságy, konyha, ülőgarnitúra...
Remélem még legalább egy hónapig bent marad babóca!Kép

Most még pakolunk egy kicsit ily korai órában, aztán megyünk aludni.

Tünde 34+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911">Jó reggelt!
Tünde,
köszi, remélem is, hogy tetszetni fog a kisasszonynak a szoba. Bence baba tegnap kipróbálta az ágyát és jót aludt benne + a bordűr is tetszett neki. Kép Milyen konyhát szeretnétek? És mit akartál tanulni Dorina mellett?
Mamacka,
hatalmas a pocid a ruhában! Nagyon helyes!
Nici,
tök jókat alkottál/alkottatok!
Babetta,
tök jó lesz Levi szobája. A miénk is ferde falu, de gondolom nálatok ez a padlás. A szopipárna bejött? A mosogatógép pedig egy nagyon jó találmány, én imádom! Kép
Anita,
én már vettem málnalevél teát, de meg akarom kérdezni a szülésznőmet az első NST-n, hogy szerinte mennyit igyak. Én is a 34. héttől hallottam, arról meg már lekéstem. Kép
Puszi.
Angi 36+0</font>

Kép
angi79

Húúúú, Angi, gratula a betöltött 36. héthez. Ez most már tényleg visszaszámlálásra érdemes. Kép
Titati szintúgy. Kép
Nem tudom, de engem úgy megnyugtat, hogy a nagyja gyerekcucc megvan. Kép

Tünde, és akkor hol lesz főzve az újévi lencse? Kép Kép

Én beizzítottam mára egy szilveszteri programot, kisétálunk majd apával a Nyugatihoz, és megnézzük 8-kor a Caramel koncertet. Tök jó, olyan régen voltam ilyen "kulturális" eseményen. Kicsit tartok a petárdáktól, de remélem nem lesz semmi gond. Kép

Ha valakinek még van kedve, jöjjön! Kép

Ti főztök valamit? Párom lencsefőzeléket rendelt, úgyhogy már fő is, füstölt főtt tarjával.

Puszi

Eszti
32+3
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?