A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Cicabo írt:

</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Zanza

Istenke éltesse Rékát sokáig szülinapja alkalmából!!KépKépKép

BENI nagyon köszöni MINDENKINEK a köszöntéstKép

Mindjárt teszek képet.

Tegnap azért nem jöttem mert szusszanásnyi időm sem volt. és estére betojt a gépem.
Bekaptam valami hülye vírust ami ki-be nyitogatja a CD tartótKép Ma újra kell telepíteni mindent hátha az segít.

Képet mingyááááá rakokKép

BUÉK minden anyának,gyerkőcnek, babának, pocaklakónak és apának!

Kókusz
kókuszdió

Gratula az Újévi SzentImrés babának és Szüleinek!!!KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

<font color="0000ff">Kókusz!
Próbáld ki előbb valami víruskereső-irtó programmal, hátha nem kell... Mi pl. ezt szoktuk használgatni:

http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm</font>

KépKépKépKép
proone

CICABÓ

Gratulálunk és jó egészséget kívánunkKép
kókuszdió

Hatalmas Gratula Cicaboéknak!Kép

Ugye, Ö is a profnál szült?

Jucus, rendben beírtam a számodat és értesítelek, ha eksön van. Bár most csak nagyon ritkán és keveset keményedek.

Vera, az érdekes humort arra értettem, ha valaki nem érti, akkor még esetleg meg is sértödhet rajtaKép Amúgy rendes pasinak tünik, végülis jobb, ha humorzsákoskodik, mintha fapofával kezelne. Találkoztam rajta kívül még Pallagh-gal (remélem így írják a nevét) ö is szimpi doki volt.

Votiv, a dokim nem jött be tegnap reggel, csak telefonon beszéltem vele. Csak Faludi mondta, hogy a bö egy ujjnyi azt is jelentheti, hogy akár ma, vagy 3 hét múlva is szülhetek.Kép Most már igazából minden benne van a pakliban. Igen, szerencsére megfordult a babám, valamikor a 36. hét elején, azóta szerencsére így is maradt.
Én is kíváncsian várom mi lesz, mert már nagyon tükön ülökKép
Istinek jobbulást!

NA, megyek, mert mindjárt kész a mandarinos muffinKép Nyami

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Juc,
TUDTAM!!! Kép és kórházi kaja emléke nem szépült meg, szóval finomság csak az lesz, amit kintről kapok, ezért előre is kösziii Kép mondanám, hogy viszont, de te egyhamar nem fogsz szülni, úgy érzem Kép

CICABO,
gratulálok a gyors szüléshez és az újévi babához!!!! Kép

v
kisün

Pirus,
akkor bírnám, szeretem a vicces dokikat Kép és tökjó, hogy befordult, azért végig izgalomban tartott a babóca! Kép nekem bő egy ujjnyi volt már 10 nappal szülés előtt, szóval ez tényleg bármit jelenthet Kép

v
kisün

Viktória Annát Isten éltesse sokáig ezen a Földön!

Vera!

Ok,majd addig megtanulok főzniKép

Juc
20170114224602

BUEK!

Cicaboeknak nagy gratula az ujevi babahozKép

Zsanci, akkor fogad papirokat, ha mar atkoltoztek. de ez meg nem tortent meg, es ki tudja mikorKép. en is varom mar...
ilyen kaki a mostani doki?Kép

B ebren unnepelte velunk az ujevbe atlepest, aztan hamarosan elaludt, majd 1/211 korul nyilt ki vegleg a kisszeme.Kép egy kis tunderKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
igen, ennyire kaka...sztem.Kép
És te ne is szólj egy szót se, a fiad egy TündérLala, és ezt mindenki tudja!!!!!!!!!!Kép És tessék gyorsan pozitivvá lenni, ilyen kis tündérkékből sok sok kell itt a Földön!!!

Ancsi,
igen, ez egy freudi elirás volt!Kép mindig csak magamra gondolok...Kép ezért nincs még ebéd...Kép

Cicabo,
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!Kép éljen az első 2006-os baba a topikon!!!!!!!!!!!!

szivem továbbra is tele: SZERETETTEL!!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsani, ari vagyKépKép kosziKép

Coolio
recca

Jucus, velem is okoskoggyá egy kicsit lécci! Meg többi mamik is!

Nekem tényleg nagyon fontos lenne, hogy lásson az orvos csütörtökön - mert egy hónapig szabadságon volt és én ugye most veszélyeztett vagyok, meg méhszáj ugye nem nyílhat ki... De hát náthásan nem mehetek be a kórházba, hogy az ott várakozó 50 mamit is megfertőzzem...
Az anyukám karácsony óta beteg, úgyhogy lehet, hgoy nálam is hosszú lesz, bár remélem, hogy a terhesség megvéd ettől. Az orvos (Kocsis Éva) nem fogadott, csak elvállalta a terhesgondozásomat, mert túl van terhelve mácius-áprilisra, akárcsak a többi, általatok ajánlott doki is) én nagyon bízom benne, de mondjuk minden más orvossal is csak "nyilvános helyen" lehetne találkozni... Mit tennétek a helyemben?

Köszhi előre is, ha adtok valami okos tanácsot!

Én is gratulálok az összes ma - és mostanában -született babának és szüleinek!

I.

indianyo

Sziasztok!

Cicabo sok boldogságot Viktória Annához!

Kókusz köszi.

Pirus, hűha, kezd igzi lenni.Kép

Neet, sajnálom.

Tényleg idén melyik kórházban született meg az első 2006-os baba? Tavaly a Szt. Imrében volt.Kép
zanza

Ááá, idén a Margitban született az els&#337; baba.Kép

Istinek jobbulást!
zanza

Indianyo, en megvarnam, amig meggyogyulok. betegen neked sem jo "ugralni", ha meg esetleg fertozo a nyavalyad, akkor masnak sem jo. ugyi. vagy felhivhatod a dokidat is, gondolom. mondja meg o, mit tegyKép
es gyors gyogyulast neked!!!

Coolio
recca

Pirus, hát ez a fordulás nagyon klassz hír! Kép
na és az 1 ujjnyi is izgi Kép most akkor drukkolhatunk, hogy hamarosan kettőben legyél? vagy inkább húznád még? Kép vagy mindegy, jó úgy, ahogy a természet diktálja? Kép

ja és én Faludinál szültem, úgyhogy ábszolúte tudom, miről beszélsz Kép

votiv 8)
votiv

Indi, ha félsz, akkor kérdezd meg a dokit. akkor most az ügyeletesnél fogsz szülni? hány hetes is vagy? nem vállalna el esetleg még vki?
és gyógyulj meg gyorsan, szedj oscillococcinumot, ha vírusos eredetű a baj, és soksok C-vitamint, és igyál rengeteg fincsi teát Kép

votiv 8)
votiv

Cicabónak és Viktória Annának jó egészséget, sok boldogságot, nyugalmat, pihenést és rengeteg tejcit kívánok!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Nini, egy új Viki Kép Gratula hozzá! És a gyors szüléshez is!

Nálunk olyan jól indult az újév, hogy a kicsilány teljes extázisban üvöltött, amíg nem kapott a lencsefőzelékből (passzíroztam). Eddig sem lisztest nem kapott még, sem nagyon fűszerest, sem állati eredetűt (zsírral rántottam be, jó fokhagymás, és egy kis tejföl is van benneKép), de úgy ette, mint aki egész életében éhezett. Amikor elfogyott, teljes volt a balhé, de nem mertem többet adni neki, úgy hogy most itt szurkolunk, hogy ne legyen baj Kép
Ugye megfagytak a mókusok? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc, nem vagyok ám az a dokihoz rohanós fajta Kép ha jól emléxem augusztus óta nem is jártunk rendelőben Kép
Isti nővérkéje is beteg, azért morfondírozom rajta, hogy hátha nem csak a fog. de szegényke olyan kis elesett, az előbb elhúzta a száját, hogy kicsit mosolyogjon, és máris csurgott ki a kis nyála...
nagyon megviselt, és kb 2 óránként megy a hasa is, sárgákat kakil szegényke, szóval ez akár lehet még vírus is, meg akár még mindig a fogzás Kép
mindenesetre mostanra legalább a láza lement a kúpok miatt
de remélem este se jön vissza

már nekem is olyan a fejem, mintha abroncsba szorítanák
ha nem ringatom, ordít mint a fába szorult féreg
aztán kb 1 óra alatt elalszik rajtam, nem bírom már tartani, és mikor leteszem, újra visít Kép

most úgy néz ki elaludt, de akárhányszor leírtam ezt, még mindig szinte azonnal elkezdett vernyákolni Kép
hjaaaj, gyorsan pihenek én is, míg még lehet

votiv 8)
votiv

Votiv,
Igen, ügyeletesnél lesz a szülés, úgy gondolom. Mindenkiben megbízom ebben a kórházban - legfőképpen a babában és magamban Kép Próbálkoztam doktorokkal ott a kórházban, de mindenki el van havazva... sebaj! 27 hetes vagyok, úgyhogy még leglább 10 hetet ki kell húznunk valahogy. Echinacea nem jó erre? és az oscillo izéből milyen dózis?

Tényleg csak attól félek, hogy átadom a bacit a többi kismamónak... Anyukám is karira kapta a drágát Kép

indianyo

Köszi Recca Kép

indianyo

Oxi, ne izgulj, sztem nem lesz gond, legfeljebb Jerry Lee-re fogjátok (nemrég újra adták a filmet, és abban a kutya irtó nagyokat pukizott, és azóta itthon ez a szöveg megy, h "Jerry Lee volt az!")

és ezt csak megerősíteni tudom, h mi a csudát fáradozunk annyit a sok bébipapival, mikor nekik sokkal jobban ízlik amit mi is szeretünk Kép Isti 7 hósan úgy falta a nagyija szalonnás sztrapacskáját, amit persze az apja adott neki, hogy ezzel akár bizonyítani lehetne a reinkarnációt is Kép

votiv 8)
votiv

Indi, de, az Echinacea is jó! bár az inkább megelőző, meg immunerősítő, meg a meghűlésre hatásosabb, szóval én inkább vmi durvábbat ajánlok Kép az oscillo komplex homeós szer, és nagyon gyorsan hat, jó kis vírusirtó Kép
napi egy adagot kell beszlopálni utasítás szerint
de azért addig is szedd az Echinaceát is, ha van otthon, nehogy elhatalmasodjon rajtad a kórság Kép

votiv 8)
votiv

Indi, van abban is jó, ha az ügyeletesnél szülsz, mert az nem kerül sokba Kép
egyébként meg biztos lehetsz benne, hogy jó kezekbe kerülsz

bár... a Szánthó is vezethet szülést???!!!

votiv 8)
votiv

Votiv, majd viszek Szánthó-elűző fokhagymát - az még a vámpíroknál is beválik Kép Szülésnél úgyis a szülésznő a lényeg, nemdebár? Meg mi Kép

Szegény kisfiad... nem tudtam, hogy a fogzás ennyire megvisel egy babát.. azt hittem, csak fogfájás, de hogy ez a többi izé is pluszban! Azért a gyerekek mennyi mindenen mennek keresztül, szörnyűKép Jobbulást!

Juc, férj megvétózta az ülésvásárlást - legalábbis márciusig Kép Köszönöm azért mindenképpen, remélem, sikerül gazdára találnia gyorsan! Kép

indianyo

ennyi volt, megint rí Kép

votiv 8)
votiv

Mindenkinek boldog uj evet meg mindenfelet! Cicaboeknak meg nagy-nagy gratula, erot, egeszseget stb. Kép Proone, kepet tudsz majd szerezni?

Betegeknek jobbulast. Fogzas most itt is van, vegre rajottem, mivel a gyerek allandoan az egesz kezet harapdalja, hogy talan attol is olyan hisztisnemalvo. Bekentem neki dentinox-al es hagyta, sot utana meg egy csomot kovetelt volna, pedig elozo napokban nem engedte, mikor probalkoztam.

Indi, ha nem sikerul dokit talalnod, akkor ugyeletesnel szulhetsz a Hban, mert Kocsis doktorno paciense vagy, ugye? Mert egy csomo tokjo doki ugyel am (Balint, Barna, Bardoczy stb.), szoval szerintem ne aggodj egy cseppet sem. Ja, es szulesznod van? Vagy abbol is ugyeletes lesz? Mert lehet, hogy azt meg sikerult felkerned. Es apa meg mit szol bele, hogy mit veszel, mikor a vilag masik felen van? En allati pipa lennek, ha a pasim nem ulne mindig mellettem, nemhogy honapokig kulfoldon, mikor agyban fekszem, grrrr. Akarod, hogy megverjem? Kép Vagy azert vetozott, mert nincs kocsitok es igy tenyleg felesleges beruhazas.

Szerintem Kisunhoz nincs is kozel a Frakno utca. Sot.

Agyugyben gozom sincs, de mostmar nem is erdekel semmi, ez az ev eddig rettenetes rossz, uuuuutalom, ha elall az eso, el is kotozok, addig meg sirok...
moose

sziasztok!

majd rakok fel képet, Igi hogyan eszik főzeléket. Elég sajátságos...és mire rájöttem, h igy hajlandő enni...
grrrr....
Mindenki jól van?????????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!Isten éltesse az újévi babát és mamát!KépSzegény kis beteg csöppségekKépVotiv:szerintem ezek a tünetek már kicsit erősebbek,mint amit a fogzás tud produkálni?!Mennyire megy a hasa szegénynek?Dorkámnak volt nem olyan rég egy szörnyű,gyomorra húzódó vírusa.Nagyon magas és makacs láza volt.Olyan igazi folyós volt a széklete,szinte óránként.Kaptunk rá gyomorfertőtlenítő cuccot,meg cataflamot./megkeresem,hogy mi a neve/Így is 2 napig szörnyűséges volt,annyira elesett volt a láztól.Persze enni sem akart,csak inni.Dokink azt mondta,hogy sós csipegetni való legyen elől,az a fontos ilyenkor.Pláne,hogy arra jó sokat is isznak.Nagyon együttérzek veled és persze a többi beteg baba mamájával!

petergabi

Votiv:az a neve,hogy:Normaflore.Lehet,hogy ismered.Napi 1 fiolát kell csak belőle adni,nem igazán van íze,még Dorka is megitta teába.Gyomorferőzés/baktérium ill.vírus okozta/ kapcsán fellépő hasmenésnél javasolt.

petergabi

Moose,
10 perc séta ide a Fraknó u., hozzád képest a szomszédság Kép egyébként szerintem Dóci is fogzik, már 3 könyvet rágott meg, ilyet egyébként nem szokott csinálni Kép

Votiv,
Dócinak a 4 őrlőnél volt 2 napig híg széklete, másképp büdös, és napi 4-5. Mivel más tünet nem volt, a 2. nap végén kijött 3 foga, és a hasmenés is abbamaradt, ezért másra nem tudtam gondolni... de ha magas láz is van, és nem marad abba, akkor ez más is lehet, fogzás alatt úgyis gyengébb az immunrendszerük!!! Kép

Indi,
akkor drukk, hogy normális ügyeletest fogj ki, ill. hogy egytől megkíméljenek a felsőbb hatalmak Kép

Oxi,
a mókusok biztos téli álmot alszanak. KépKép Bár ha jól tudom, náluk ez csak amolyan szundikálás, gyakran felkelnek enni...

v
kisün

Hahó,
Boldog Új Kis Életet, Cicabó! Kép

Azért az RTL-t néztük, mert mindenhol vészesen sz...r műsorok mentek, így összevissza kapcsolgattunk, aztán kikötöttünk a Rendőrakadémia mellett. (Sas borzadály volt, egyest asszem épp nem néztük, több csatornánk meg nincs). A R.akadémia meg tök izgi volt, mert a mi óránkon már csak 1 perc volt, így tartottunk egy saját éjfélt. Kép Aztán jött a Himnusz és már nem kapcsolgattuk a TV-t. Aztán jött a döbbenet, ahogy az utolsó taktust már szinte levágta egy reklám....mikor átkapcsoltunk a Dunánál ment az egyesen, de úgy le voltunk döbbenve a hülye reklámbevágás miatt, hogy kikapcsoltuk a midnent és mentünk aludni, Eszter úgyis korán ébred/ébreszt.
Remélem, mindenkinek megvilágosodott eme negatív élményünk előélete. Kép
Eszter egyébként átlag 5x kel per éj, de nincs sok baja, csak vissza kell adni a cummancsot, meg néha sír álmában (fogak rulnak) de az egész nem tart 10 mp-nél tovább. Ettől függetlenül nem vittük ottalvós hábébe, amiért néhány barátunk értetlenkedett is egy sort, de majd megértik, elvégre a csajszi ott 28 hetes pocakos. Kép

Tényleg lázasodnak a babák a fogaktól??? Miért?
neet
neet

Kisunnek meg mindig csak egy sor van a neve mellett a tablaban!! Kisun?? Proone??

Ja, es tavaly asszem en voltam az elso hozzaszolo az evben es en lettem az elso pocakos az egyeves babak anyukai kozul. Ugyhogy Zanza... Kép Kép Kép Kép
moose

Illetve Zsanci! Ha a tusszentes is er! Hoppa! Kép Kép Kép Kép

Babyloofos tippeket koszonom.
moose

Indyanyó!

Ok,semmi gond.Van más érdeklödő is ráKép

Jucus
20170114224602

Moose, köszi a biztatást, apának mondtam is, hogy ha rossz lesz, te majd kiosztod Kép

Azért vétózott, mert az ülőke csak akkortól kell, ha már utazunk, azaz nem korábban, mint 3 hónappal a születés után- (vagyis addig még 6 hónap). Addig lesz kölcsönülés, utazás alatt a repcsin majd kell, meg onnantól is, de most inkább költsem a Praxis UH-vizsgálatokra a pénzt, mint olyasmire, ami ráér. Tulajdonképp igaza van.
Szülésznőt még nem, úgy gondolom, ha feljebb megy a lepény, akkor ráérek, és valaki biztosan kerül Kép
Kép

indianyo

Kép
Kép
Kép

Ez volt a Hivatalos szülinapi torta 31.-én.

Puszi
Kókusz
kókuszdió

sziasztok,

mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk és rékának meg beninek boldogságos szülinapot és cicabónak meg nagy gratula és betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

juc,
b pont ilyen állatkertet kapott a jézuskátólKépés irtóra tetszik az anyjánakKépfplp cirkuszotok nincs ?????én olyat szeretnék b névnapjára.....

oxi,
írtam mailt már vagy egy hónapja és nem válaszoltálKépmegkaptad egyáltalán??????????

puszi mindekinek
gigi
Vendég

Kókuszka!

De nagy Beni és a torta is klasz!

Gigi!

Végül is melyiket?A szőnyegeset?És német és hány állat volt hozzá?

Cirkuszunk nincs,mert fiúnak ugye tűzoltóállomást választott anyukája.te is azt válassz!Kép

Juc
20170114224602

Kókusz,
éljen az ünnepelt!!!!!!!!!!!!Kép
és a torta tényleg szép! honnan van?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Mikorra szervezed a következő Mayát?VAgy IKEA-t?

Juc
20170114224602

juc,
nem a szőnyeges hanem az állathangosKépés ahhoz sok állat vanKépés b anyukája unisex játékokat veszKép
Vendég

Gigi!
Te nőci,mindkettő állathangos,csak szőnyeges még ABC-zik is és elvileg 26 állat jár az amerikaihoz,európaihoz meg csak pár db.
De mennyi az a sok és melyik állatok VANNAK nektek?

Anyucikád hozta vagy itthon vette B anyukája?
20170114224602

Juc,
minél hamarabb legyen meeting, mert szeretném visszaadni a formáidat!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kókusz,
ez a hajó marha jó!! Te csináltad?
neet
neet

Zsan!

Azt hiszem én ezen a héten már nem tudok menni,a jövőhéten ugye más elfoglaltságom van.Tul.kép.nem is tudom,hogy miért kérdeztemKép
20170114224602

Neet,
most már minden világos KépKép

Indi,
nem akarlak elkeseríteni, de a szülésznők már lehet, hogy most sem tudnak elvállalni, nagyon be vannak előre táblázva Kép szóval ha fel akarsz kérni, akkor minél előbb! Főleg ha nem lesz veled bent senki... vagy férjed jön? Esetleg barátnő/rokon?

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?