A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Manda
kandi72
Budapest III. kerület

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Manda Kép holnapra extra mnyh vastagítót küldök, de szerintem nagyon szép lesz az érték! Drukkolok nagyon! És nem csak új évkor vannak új remények! MINDIG!!!!!!
A szilveszteri műsor csapnivaló volt Kép

VizKrisz Kép gratulálok az esküvőhöz? Dátum van már? ÉS ha pocakkal lesz esküvő? Nem gond? Reméljük Kép

Sackólány Kép nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Szép kis évkezdés lenne a topikban meg nektek is Kép Folytathatnád a zebracsordát!

Szilva Kép remélem az új év Pirikét hozott neked! Meg valakit fog még úgy 3 kg körül Kép

Kandi Kép én is küldök Tündért! Kép

Ella Kép hátha beválik az éjféli kollektív kívánság ... és ami utána jött Kép

Lányok Kép Mindenkinek kívántam egy 3 kiló körüli babócát erre az évre! Remélem eljut minden topiklakóhoz!

Wish Kép neked is! Mizújs veled? Remélem jól vagytok.

Puszika
Noémi
9+3 Kép
Vendég

Jó reggelt!

Már megint dolgozni kellett jönniKép Hogy én hogy utálom ezt!

MandaKép
Nagyon-nagyon szorítok mára!!!! Várjuk a JÓ híreket!

NoéKép
Annyira kiérződik az írásodból, milyen boldog vagy, és ez tök jóKép

LaraKép
Végre jelentkeztél! Nagyon jónak tűnik a görbéd! Szorítok!!

SackólányKép
Neked is mennek a drukkok!! Nem érzel még semmit?
Velem semmi különös. Kihasználtuk Apa itthonlétét, remélem, eredményes voltKép
gtünde

Sziasztok lányok!

Egy hétig sajna nem voltam, otthon nincs net. Kép
Történt azóta valami babásodás ügyben valakinél?
Hogy teltek az ünnepek?

Mindenkinek puszi!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt! Kép

Kiskatonám reggel az Andrológián kezdett (Budai)! Szerdán 3-ra megy vissza az eredményért! Hát meglátjuk....

Kép
mot

Mot, drukk!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek, remélem idén mindenkinek teljesül a vágya.

Mint azt már tudjátok (köszönet érte Szilvának), nem sikerült a lombik, de annak legalább örülök, hogy nem vagyok magam alatt, azt sem bánom, hogy most 6 hétig nem történik semmi, olyan hamar eltelik úgyis. Most amúgyis egy csomó munka lesz.
Egyébként az első lombik senkinek sem sikerült (hárman voltunk elsőre), 7 párból 2-nek sikerült, mindegyik másodszorra volt. Végülis stimmel a 25-30 % esély. Az volt a jó, hogy felkészítettem magam a rossz hírre, és már úgy mentem oda.

Aztán mire hazaértünk Fvárra, meg is jött a mensim, így a szilveszterem görcsök közepette telt. Csak abban bízok, hogy majd mindkét fagyi bébit fel tudják olvasztani.

Köszönöm hogy gondoltatok rám és drukkoltatok értemKép EGYSZER ÚGYIS SIKERÜLNI FOG MINDENKINEK!Kép

Reméltem, hogy ezalatt a két hét alatt vki babás lesz, de úgy látom nem.

MandaKép
Ha jól láttam, ma mész dokihoz. NAGYON DRUKKOLOK!
Remélem legalább 9-10 mm lesz.

NoémiKép
Örülök, hogy ilyen szépen növöget a babócádKép Én annyira irigylem a hányingeredet!!!

BarbiKép, AmicaKép
Gondolom a ti drágáitok és szépen fejlődnekKép Majd kérünk ám képeket!

SzilvaKép
Köszönöm neked, hogy így velem voltál a nagy események alatt is, kívánom, hogy 3 hét múlva már túl is legyél a mensin, és akkor már lehet számolgatni, BMC-be járni, úgy tényleg jobban telik az idő.

Lányok tök furcsa lesz, hogy 6 hétig nem megyek a BMC-be! Esküszöm hiányozni fog!

Sziasztok újak, üdvözöllek titeket is!
Kívánom nektek is, hogy sikeres legyen az új évKép

Na most dolgozok, mert megint káosz van az asztalomon, amint tudok jövök!

Puszi
mary78

Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Manda, drukkolok mára hogy minden rendben legyen, szép vastag nyálkahártyát fog látni az tuti!

Wish merre jársz?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot Kép
Drukk a párodnak a jó eredményhez Kép

Tüncsibe Kép
Szerencsére én nem tudtam kiesni a munkából ez alatt a 2 nap alatt, úgyhogy én nem viselem olyan rosszul a munkakezdést!

Noémi Kép
Nagyon szép a babócád! Köszi az újévi jókívánságot, nagyon kedves volt tőled! Kívánom, hogy enyüljön a hányinger!

Sackólány Kép
Velem semmi, még vagy 3 hétig. Várom azt a büdös k@rvát!

Manda Kép
Remélem használtak a vitaminok, a fehérjék és a többi okosságok, no és főleg a drukkok a mnyh-dnak! Szorítok, hogy legyen transzfer!

Wish Kép
Ugye ma már benézel?

Kép
Kép
szilva069

Kedves Mary Kép!!

Gratulálok a hozzáállásodhoz!! Biztos, hogy sokat fog segíteni a végső siker elérésében!!

Megosztanád velem (velünk) , hogy mikor kezdődött az egész lombik program és milyen lépéseken estél át?
mot

Barbi Kép
Mi van veletek? Hogy vagy? Tessék írni nekünk!

Mary Kép
Klassz csajszi vagy! Csak így tovább. Bízzunk benne, hogy a fagyibabák bejönnek!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Olyan aranyos vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

MotKép

- nov. 23.-án kezdtem a Decapeptyl-t,
- dec. 06.-án kellett visszamennem, akkor kezdődött a stimuláció,
- majd 12.-én mentem, ott kiderült a vérvételből, hogy túl jól reagáltam az injekciókra, ezért nagyon lecsökkentették az adagot, szerdától már nem is kaptam szurit, és azon a héten csüt. kivételével mindennap mentem,
- aztán pénteken (16.-án) punkció (ami kétséges volt, reggel vettek vért, az alapján dőlt el)
- és hétfőn 19.-én beültetés, ami szintén ott derült ki, hogy lesz-e.
- majd 30.-án HCG vérvétel.

Szóval IZGALOMHEGYEK!
mary78

Szilva, aranyos vagy hogy érdeklődsz csak tudom hogy nem mindig jó érzés egy boldog kismami írását olvasni! Ma megyek doki bácsihoz, izgalmas volt a hét sokat sírtamKép sajnos unokaöcsém skarlátos( még csak lappangot benne) lett én még nem voltam így nagyon félek és féltem hogy valami baj lesz, de egyenlőre semmi úgy tünik hogy nem kaptam el( kip-kop).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot
Drukk a párodnak a kiskatonavizsgálathoz!!!
Manda
Pihe -puha, jó vastag nyh-át kívánok mára!!!
Noémi
A lagzink várható időpontja: 060708...azaz 2006.07.08. Mint a mellékelt ábra mutatja, már készülődünk, megvan :a sok pezsgő, kínálós pia, szalvéta, a "házaspár". Az időpontot még a januári lapar módosíthatja...de reméljük nem lesz semmi gond. A lapar után indul a hivatalos szervezés....ha utána gyorsan babás lennék...egy kis pocak még nem akadály. Kép

Kép
vizkriszisback

MaryKép
Hát ez nem semmi! És mikor voltál legelőször a BMC-ben?

Nagyon szurkolok, hogy a következő sikerüljön! Hány petesejetet termékenyítettek meg?

Szilva Kép
Örülök, hogy látlak!!!

Kiskatonám odaért 7 után és már 4-5-en várakoztak és gyorsan megnőtt a sor mögötte is! Viszont mikor kiderült, hogy andrológia -mintaadás- egyből hátraküldték. Szegénykém, mindig (most harmadosz ugye) úgy érzi, hogy nem sikerült rendesen. Szerintem ez csak pszichológia! Úgy sajnálom. A Márta megint kedves volt és mondta, hogy szerdán már 3-ra menjen az andrológiára, mint legutóbb.

Hát kiváncsi vagyok. És egy kicsit ideges! De végre ma az enyém lehet, hiszen 4 napig tilos volt...
mot

Barbi Kép
Ne viccelj, szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mi van veled!
Ez nem úgy működik, hogy amíg sikertelenül próbálkozunk addig nagyon izgulunk egymásért, amint pedig összejön valakinek nem érdekel a sorsa!
Szorítok érted, hogy ez a csúnya skarlát elkerüljön benneteket. Hogyan derül ma ki, hogy mi a helyzet?

Kép
Kép
szilva069

KriszKép
Köszi a biztatást, vissza is ugrott a hőm 37-37,2-re. Kép Egy picit még bizakodom. Vasárnap kellene megjönnie. Gratulálok az esküvőtökhöz. Lesz mit szervezni.

MandaKép
Drukkolok neked, hogy jó vastag legyen!

ElizaKép
Szia. Látom mégis benéztél. Kép Említetted hogy néhány hónapig nem jössz.

MaryKép
Jó, hogy jelentkeztél. Az a hat hét gyorsan elrepül!

Kép
mofly

Mot Kép
Vígasztald meg este a párodat Kép
Miért van megint elkeseredve?
Miből gondolja, hogy nem lesz jó az eredmény?

(Lombikban lassan profi leszel Kép )

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép
Helyesbítek: Vasárnap NEM kell megjönnie!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Így van, nem kéne megjönnie, mert nagyon mérges leszek! Kép Menjen csak hozzád Pirike! Én küldöm!

Kép
mofly

Mofly Kép
Rendben, várom a rüfkét, de most már csak 3 hét múlva jöjjön!

Kép
Kép
szilva069

MotKép

Legelőször 2005.03.30.-án voltunk, azért esett ki egy csomó idő, mert nyáron volt a laparom, utána 2 hónapig próbálkoztunk spontán, és csak októberben mentem vissza a BMC-be, akkor meg az államvizsga miatt csúszott egy hónapot.
Az unokanővérem okt végén volt először, egy hónap alatt lezavarták az alapvizsgálatokat, és holnap már indul a stimuja (most Decapeptyl-t nyomat), szóval mehet ez ilyen gyorsan isKép
mary78

boldog új évet lányok
neharagudjatok hogy nem jöttem de hidjétek el az ágy és a wc között mozogtam csak ünnepek alatt is nem néztem meg az i mailokat sem annyira szarul voltam ma még nem hánytam de a gyomrom émelyeg és nehezen viselem a sok hányás után.remélem lassan elmúlik a 10 hétbe léptem minden rendben.mindenkinek sok sikert az új évre baba ügyben puszi
gili
gilingalang

Szilva! Kép

Azt hiszem befejezem már az érdeklődést, kicsit túlzásba estem. Kép

Inkább egy kicsit szomorkás volt a hangja. Bár azt mondta, hogy a körülmények itt voltak a legjobbak!

Hogy telt a szilveszter?
mot

MotKép

Ja és 6 petesejtet szívtak le, ebből aznap még csak 3 volt érett, azt megtermékenyítették, de másnapra csak 2 maradt, őket kaptam vissza, viszont beérett a másik 3 is, de abból is csak 2 maradt, ők vannak a hűtőbenKép
mary78

Barbi, Noémi, Giling és a többi pocaklakós!!! Kép
El ne tűnjetek ebből a topikból!!! Kép Örömmel fogadunk minden infót, képet rólatok és megy a drukk a hátralevő hetekre, hónapokra is!!!
Pusz:Krisz

Kép
vizkriszisback

Szilva ma UH-ra megyek,megnézzük hogy mekkorát nőt és hogy látszik-e a keze, lába stb.. Várom már nagyonKép,skarlát ha nem jeletkezett eddig akor már nem is fog ha minden igaz,elméletileg nem olyan veszélyes mint a bárányhimlő vagy a rubeola, de jobb félni mint megijedni!

Gilingalang, sajnálom hogy ennyire rosszul vagy de lassan itt a 12 hét és könnyebb leszKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Egyébként lányok az a baj, hogy már annyi mindent tudnak a lombiknál befolyásolni, csak pont a megtapadást nem. Milyen jó lenne, ha erre is adnának egy szurit a beültetés után, és tutira megtapadna.

Mi már azzal viccelődtünk az eredményre várva a többiekkel, hogy ha szépen fejlődik kint a táptalajban az a kis embrió, miért nem hagyják ott, ha kell mindennap megnéznénk, jól van-e, aztán 9 hónap múlva adják oda nekünk, hogy hazavigyük.Kép
mary78

Mary Kép - hihihi, jo otlet..en is gondoltam mar erre !!!

Barbi Kép - gyere a jo hirekkel, keppel

Krisz Kép - de jo a datum ! sok sikert a szervezeshez

Szilva Kép meg fog jonni, ne felj !! csinalj sok felulest, meg meleg furdot..

Manda :Kép - megy a drukkkkkk +++++++++ KépKépKép

Tundi Kép - mikor kezded a lombikot??

Mot Kép szioka....

Babcsi Kép tanulsz ? vagy hazazol? Kép
saci

Mot Kép
Csakk viccből írtam! Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolunk! Nekünk nyugdíjas szilveszterünk volt. Otthon voltunk családi körben. Jókat ettünk ittunk, és tv-ztünk.

Barbi Kép
Akkor megnyugodtam! Sok sikert az UH-hoz!

Sackó Kép
Gyogyit kaptam rá, hogy megjöjjön, de az csak 3 hét múlva esedékes.

Mary Kép
Képzeld, mi is 2005. márciusban voltunk először a BMC-ben! Mi azóta "gyerekgyártunk", de ugyanott tartunk mint ti!

Gili Kép
Jobbulást!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Hű jó sokat írtatok reggel óta!Kép
Még ma itthon vagyok (tart a téli szünet), de változatlanul nem unatkozomKép Tudjátok, csak a szokásosat művelem.... Egy kis tanulás, más semmi, a vágyam csak ennyi...KépKépKép
Mary!Kép Nagyon pozitív a hozzáállásod!Kép Tényleg nem szabad csüggedni.Kép
KriszKép Sok sikert az előkészületekhez... Izgalmas és szép évben lesz részed , az tuti!Kép
Kedves kismamák!Kép Tessék nyugodtan részletesen beszámolni magatokról! Mi is osztozunk a boldogságotokban! Örömteli babavárást kívánok mindannyiotoknak!Kép
banyanya

Szilva Kép akkor meg plane megfog jonni..csak, tudom,,a varakozas...Kép

Banyanya Kép elvezd a szunetet.en mar dolgozom, de a fonokom meg szabin,,szoval nyugodtabb a hangulat. MEddig tart a teli szunet?
saci

Sackólány Kép
Kapizsgálod Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Igenis tessék bejelentkezni, mert nagyon várjuk a híreket és minden érdekel minket!! Ha nem jelentkezel, mindig azt hiszem, valami baj van.
És tessék telerakni a hozzászólásodat vigyorgó arcokkal, hogy tudjuk, mennyire boldog vagy!

VKrisz
Jó időpontKép Jó készülődést!!

Szilcsike
Sajna az a baj, hogy én sosem szeretek dolgozni jönniKép

GilingKép
Remélem, rókakomáék nemsokára továbbállnak. Addig is vigyázz magadra!

BanyusKép
Jó tanulást!

Sackó
Már válaszoltam a kérdésedre pár napja, lécci nézd megKép

Mary
Irigylésre méltó a hozzáállásod! Csak így tovább!!
Lehet, hogy a hóban elakadt a szerelvény, amit küldtem?!Kép

MoflyKép
Ne jöjjön meg!! Kell már egy új babás!

MotKép
Mondd meg Apának, hogy ügyes volt, és pótoljátok be az elvesztegetett napokat!

Eliza
SziaKép

Wish
Merre jársz?? Nagyon régen voltál itt. Mi hír??

Csajok, nálatok is esik ez a hülye eső?Kép
gtünde

Itt is esik az eső! Kép

Drágaságom már leszokott a kádban történő fürdésről is. Pedig imádott ott olvasgatni !

Remélem jót hoz ez az év!

Utálom, hogy nincs információnk, a bizonytalanság készíti ki legjobban az embert.

Hajrá csajok!!!! Kép
mot

Itt is esik az eső! Kép

Drágaságom már leszokott a kádban történő fürdésről is. Pedig imádott ott olvasgatni !

Remélem jót hoz ez az év!

Utálom, hogy nincs információnk, a bizonytalanság készíti ki legjobban az embert.

Hajrá csajok!!!! Kép
mot

tundi Kép - bocs,,nem lattam,,de most megnezem Kép
saci

SaciKép Már csak a mai nap élvezhetem a szünetet...Kép Gondolom, mindenki örül, hogy főnök nékül vagytok.Kép Legalább nem kell magatokat az év első munkanapján túlhajtanotok...Kép
Egy kicsit azért már várom, hogy holnap dolgozhassak és láthassam az osztályomat... Már kezdenek a rosszcsontok hiányozni... Kép Szerintetek ez normális?Kép
banyanya

Tüncsibaba Kép
Már tegnap óta esik egyfolytában.
Eltűnt a csodaszép hó Kép
Szeretni én sem szeretek dolgozni jönni. Csak muszájból teszem. Jobb lenne ha már mással lennénk elfoglalva Kép
Mikor mégy dokihoz?

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Már nem kell sokat várni!

Kép
Kép
szilva069

Babnya Kép azt jelenti, hogy jo tanar vagy ! - szoval normalis vagy KépKép . Remelem az en gyerekimnek is ilyen tanarnojuk lesz. Ja,,csak hol vannak a gyerekeim ??Kép

Tundi Kép nem talalom ! Kép de majd ha kov.re mas is kerdezi, akkor odafigyelek duplan..Kép

Okr Kép koszi a prolaktinrol szolo oldalt,,most neztem meg,,nagyon erdekes..kicsit beparaztatott engem,,de jobb szembenezni a tenyekkel.
saci

Banya- es nem babnya KépKép Sacko kezdi a 2006 os elirasokat....hiihi
saci

Szilva

Te hogy vagy? Kép
mot

SziasztokKép
Hát itthon vagyok ideiglenesen, mert megyek babázni Sárkeresztesre a keresztgyerekeimhez.
Na, szóval ennek a ciklusnak fuss!!! Kimarad most a transzfer, mert nincs tüszőérésem és a mnyh. is csak 6-os. Jövő ciklusban, ha lesz hozzá kedvem(ezt csak én írom, nem a doki mondta) akkor a 2cn-on kell mennem és majd kapok egy kis stimut Puregonnal.
Köszönöm mindenkinek az izgulást és a drukkokat! Nagyon aranyosak voltatok!!!!!

BarbiKép
Igenis, tessék jelentkezni, azzal, hogy neked sikerült, minket abszolút nem bántasz meg, mi is folytatjunk a babaprojekteinket, te meg fel készülsz egy kis jövevény fogadására. Kiváncsiak vagyunk, tessék írni IRGUM-BURGUM!!!!!!!!!!!Kép

MaryKép
Kicsim, örülök, hogy ilyen jól bírod, bár az elsőnél én se kenődtem el nagyon, inkább a másodiknál. Csak így tovább az optimizmussal!
(de azért sajnálom)

Puszi Mindenkinek!!!

manda

Manda Kép - KépKép pedig nagyon drukkoltunk...
saci

Manda Kép

Sajnálom, hogy elmarad a transzfer Kép
A mnyh vastagításra nem mondott semmit?
Jó babázást!

Kép
Kép
szilva069

Sackólány, bemásoltam ide - dec.29. 19 óra 22perckor ezt írtam Neked:
SackóKép
Egyelőre még itthon próbálkozunk, spontánKép Úgyhogy még annyira nem készülök. Különben is, ha megjönne, akkor még kivizsgálások, és február előtt szerintem nem lesz belőle semmi. De akkor legalább Szilcsivel kezdhetjük együtt.
gtünde

MandaKép
Annyira sajnálomKép Eddig miért nem adtak rá valamit? Múltkor is ez volt a gond, nem?

Szilcsike
Még nem megyek. Egyelőre várom, hogy NE jöjjön megKép
gtünde

Igen, beigazolódott, amit az itteni orvosom mondott, hogy nincs peteérésem. És a kettőnek együtt kell meglenni, ezt mondta a Sz.doki. Na, most megyek csajok, talán nem bánom annyira, majd meglátom, mi lesz, függ a mhelytől is és a kedvemtől is.

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?