A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vera!

Ez úgy hangzott mintha téged kérhetne fel IndiKépNem is lenne rossz szerintem.

Viccen kívül:egy szobai szökőkút valakinek esetleg,ingyen?
Még párológtatónak is jó,meg Feng-Shui meg ilyenek .nekem csak itt áll és foglalja a helyet
20170114224602

Zsan!
Én akarok majd menni ikeja Kép! Bár nemtom a héten belefér-e, de a közeljövőben mindenképp tervezem! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, szerintem a tüsszentés is ér!Kép
zanza

Bogárka!

Én is akarok,de nem ér ám megvenni mindent előlem!Én mlg várom a GYedemetKép,pedig holnap ráérnék kimenni.Vagy még sem mert olyan kaka idő van.Fúj de utálom!
20170114224602

Moose! lemaradhattam valamiről. MIÉRT SÍRSZ??? nehogy ilyet tégy, téged még nem érhetett el a baby blue!!!

Vera,
Juc:
napi 5x etetek, és 4 óránál hamarabb nem éhezik meg. gondoljátok, hogy egyszer hagyjam tovább alvadni? lehet, hogy 10-ig is nyomná Kép . és akkor az 5 etetés helyett próbáljak 4-et? mert különben az utolsó hajnali 2 tájra esne Kép

ETET KÖZÛLETEK VALAKI NAPI 4X CSAK? mert Lencsi így is csak kisebb adagot akar enni (habár jól fejlődik, úgyhogy nem foglalkozom vele), de nem kevés a napi 4? van valami tanácsotok, hogyan osszam be?
vagy tegyek úgy, mintha mi sem történt volna, ébredés után reggeli és 12-kor akkor is ebéd, ha még csak 2,5 órája evett?

ancsipancsi

ja, juc,
zuram lehet, h szeretné a kutad. Kép
neet
neet

Ancsi!

NE TE oszd be!Majd Õ eldönti,hogy hányszor és mennyit.És nem biztos ám,hogy minden nap percre,mililiterre egyformán szeretne enni.Te sem vagy mindig pont akkor és pont annyira éhes!
Én csajom volt,hogy alig evett,aztán volt,hogy sokszor.nem gépek ezek a kölkök kérem szépen!
Soma meg simán aludt 7-8 órákat evés nélkül.És tessék,szép,nagy babám lett belőle.

Juc
20170114224602

juc,
jaaaaaaaaaaaKépbutagigi nem tudta mert úgy hirdetik hogy állathangos állatkert és abc zoo és nem tudtam hogy az abc-s az állathangos továbbbfejlesztett változata,azt hittem az abc-zni tudKépcsak!de akkor a sok állat nem sokKépcsak nekem sok,de a 2X.hez képest nagyon kevésKépmadár,fóka,oroszlán,jegesmaci,elefánt,majom
és b anyja vette az ebay-en és ancikája meg hazahozta meg kifizetteKép
Vendég

Hát ez az Gigi,sajnos kevéske ez az állat.
És akinek anyucija ilyen ügyes,aranyos annak nagyon jó!B.szereti?

Juc
20170114224602

oké, Juc, de eddig így volt, hogy kábé (!) 4 óránként evett és megadott mennyiséget. (ha hagyott, nem tömtem bele még :D )
megpróbálom majd

csak azt akartam érzékeltetni, hogy így is rosszevő, és ha folyton hagynám alvadni (Karácsonykor egyszer csak 4x evett, de alkalmanként semmivel se többet, mint mikor 5x etetem, így egy etetés kimaradt. )

ancsipancsi

ancsi,
hol a mondat vége? "ha folyton hagynám alvadni..." majd kitértél valamire, de ezt nem fejezted be...
neet
neet

Gig: Én nem kaptam tőled mailt!

Ancsi: Hagyd a lányod, hogy annyit egyen, amennyit akar. Így ugyan a "fogyasztása" ingadozó lesz, de a növekedése kiegyensúlyozott, ha hónapra nézed. Lehet, hogy nem annyira kényelmes. És szerintem ő is kiegyensúlyozottabb lesz, mint ha mindig megmondod neki, mikor legyen éhes. Az, hogy egy nap kimaradt egy etetés semmit nem jelent. Ha egy hétig kevesebb, akkor már figyelni lehet, de szerintem a következő héten biztos behozza. Akkor meg azon akadnál ki, hogy 2 óránként éhes?
Jah, én etettem napi 4*, amíg csak szopizott. És volt olyan nap, hogy 7*. Sosem csináltam ebből gondot.

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi: És valszeg ezért is rosszevő, nem? Én még nem hallottam olyan babáról, aki nem annyit eszik, amennyire szüksége van, ha hagyják eldönteni neki, mikor és mennyit kér.
De én is csak egy elsőgyerekes anya vagyok...

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi,
juccal egyetértek. Egyszer-egyszer szerintem abszolút nem baj, ha egy evés kimarad, a következőnél esetleg kínálj többet! Rossz evő: ez attól is függ, hogy gyarapszik-e "eleget" (bár Dóci heti 80-100g gyarapodását úgysem tudjátok nagyon alulmúlni Kép, és az is tökéletesen egészséges gyereket produkált), nem csak a megevett mennyiségtől.
És Lencsi nemsokára elég idős lesz, hogy elkezdd a gyümölcsöket, ha pl. egy étkezés csúszik, lehet majd helyette egy kis almát kínálni, azzal ellesz a következőig Kép
kisün

sziasztok!

Juc,
igen, én is épp akartam kérdezni,h igy műtét előtt még van e bátorságod bulizni??? Sebaj, majd utána...!
Bogárka,
Ikeja bármikor!!!!

na, milyen 2006????Kép
És mi van Maccsal?????????????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én megértem, hogy Ancsi próbál rendszert vinni az evésbe, én is próbálkozom, mert Isti is keveset és ritkán enne, és azt is megválogatná, ha nem lennék egy picit erőszakos ebben Kép

a legjobb hatással általában az van rá, ha odaültetem az asztalhoz, és elkezdek előtte enni Kép
egyébként lehet, hogy csak azért nem tudja alulmúlni Dóci legendás hízási paramétereit, mert 2 hós kora óta soha nem mértük Kép
ill néha ráültetem a fürdőszobai mérlegre, és kb 8,5 kiló most, csaknem 13 hósan Kép

de a Suttogóban nemrég azt olvastam, h a legtöbb gyerek legendásan rossz evő, és az a kivétel, aki többnyire szépen és nagy étvággyal eszik Kép

na és állítólag még ez is tök jól fedezi a biol. szükségleteiket

azóta én is kicsit kevesebbet aggódom

Istinek köszi a jókívánságokat, du. már nem volt lázas, és az egyik alsónak már érzem a kis hegyét is, szóval lassan legyőzzük a fogmanókat Kép

de sajna hiszti volt bőven, bár a hasmenés ideiglenesen abbamaradt (az is lehet, h a kúp is bejátszott) és nem volt szélgörcse se, hanem vidáman pukkantgatott sokat (utána mindig vihog Kép), de azért a Normaflore mindentől függetlenül jó ötlet Kép

nekem viszont még mindig szétreped a fejem
és mintha vmi bújkálna bennem...
húzok is aludni
jó éjt mindenkinek

votiv 8)
votiv

Ancsi!
A csajok már minden okosat leírtak, és teljesen egyetértek velük, csak annyit akartam hozzátenni, hogy Petra is épp 4-5 hós kora között csinálta ezt a napi 4x-i evést...és él és virul Kép

apropó ikeja: nem tudja valaki, hogy lehet-e ott kapni valami gyerekes falvédőt, amin zsebek is vannak???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Lányok!
Klári úgy nő, mint a gomba! Kép Már 56 cm-nek mértük ma, kezdi kinőni lassacskán a hálózsákját... Szeretnénk venni neki ágyneműt. Tudtok segíteni, hogy hol lehet kapni gyermek gyapjúágyneműt? Neten legalábbis nem találok semmit.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, esetleg itt próbáld meg:
Ágy, ágyneműk
Bio-Kókusz gyermek- és felnőttmatrac, bioágynemu, hálózsákok, bundazsákok, kézi festésű ágyneműgarnitúrák
Novatex Biomatrac 1091 Budapest, Üllői út 81.
Tel: 216-0139 Fax: 216-4535
www.biomatrac.hu

gyapjú ágynemű, természetes matrac, gyermekjáték
Demko-Feder Kft
4024 Debrecen, Kossuth u. 29.
Központi Iroda: tel/fax: 52/ 530-623
Mintabolt: 52/415-545

indianyo

Ja, Proone, a pesti címek itt: http://www.demko.hu/budapest.htm

indianyo

Szép jó reggelt Mindenkinek És Boldogságos, Vidám Új Esztendőt a hátralévő 364 napra Kép

Tegnap nem jöttem, mert olyan összebújós napot tartottunk a Zapával Kép Mi még egyben, ma nst, de sztem semmi különös nem leszKép Fülöp biztos úgy gondolja, itt bent van kaja-pia-légkondi, ki a fene akar ebbe az ónos nyálingerbe kijönni Kép

Zsanci,
mél nem jött meg, ha lesz mél, lesz rajz Kép

Az alábbi helyen, tök olcsón (babaáruházakhoz képest mindenképp) lehet venni elég sok mindent, nézzetek szét. Egy csomó cuccost itt szereztem be én is.
http://www.ipage.hu/babaholmiolcson/index.php

Proone,
itt találsz rengeteg gyapjúágyneműs címet. De a Pólusban is van egy merinós bolt, ahol babacuccot is lehet kapni. Klári még mindig gyönyörű Kép
http://www.internettudakozo.hu/tesztbank/teszt.php?pagid=IT0100000000113D877D#bo x3_5

Majd még jól benézek hozzátok, úgy köll nektek Kép Kép
és vigyázzatok magatokra ezen a csúszós taknyón, ha kimentek

pussz: MacsésigenlustakisFülöpke
macskanyu

Sziasztok!

Macs, jól látom a táblában, hogy dec. 20-ra voltál kiírva??? Ahhoz képest jól bírod, legalábbis cérnávalKép Én meg már 18 nappal a kiírás elött nem bírok magammal.

Képzeljétek, a csecsemös osztályon láttam a karácsonyi tablót kifüggesztveKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Na és következzék a restancia:

Ezt Ruzicskynak:

Kép
macskanyu

Ezt, Szmagdinak:

Kép
macskanyu

Ezt, Szmagdinak:
macskanyu

Ezt, Szmagdinak:

Kép
macskanyu

Ezt meg Zanzának Kép

bocsi, de ez jutott eszembe... Kép

Kép
macskanyu

Zanza,
nemám megsértődni, ez nem Rólad, hanem csak a nickedről jutott eszembe, különben Violát is rajzolhattam volna Kép Kép

Pirus,
hidd el én már szívesen szülnék, de Fülöp csak jobban trudja, mikor kellene (legalább is remélem..)

na én el most nst, aztán bekukk Kép

pussz

Macs
macskanyu

Vajjon a Magdis HSZ mi a bánatér' ment háromszor???...
macskanyu

Macs,
az összebújást vedd szó szerint, az tuti beindítja a lustálkodót. Kép
neet
neet

ja és www.ikea.hu itt mindent megtaláltok
neet
neet

Sziasztok!

A látszattal ellentétben nem tűntünk el, csak az ünnepek alatt végig itthon volt a férjem, és örültünk, hogy végre hármasban lehettünk, így a gépet nem is nagyon kapcsoltuk be.
Emma nagyon élvezte a Karácsonyt, örült a fának, az ajándékoknak, nagyon kis cuki voltKép A kötelező programokat szerencsére elég gyorsan letudtuk, utána meg sok-sok pihenés következett.
Remélem itt nem maradtam le semmirőlKép Azért megpróbálom legalább ezt az oldalt visszaolvasni.

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, enyem gyerek mar kethosan csak negyszer evett. A vedono teljesen ki is akadt rajta, de a gyerekdoki aszonta, ha egyebkent jol van, meg jol mukodik, akkor minden oke. Ugyhogy en nem aggodtam miatta. Ja, es minden honapban felszedte az egy kilojat akkoriban, szoval szerintem nyugodtan bizd a gyerekre.

Ez az ev tokszar, a gyerek meg kevesebbet eszik meg alszik, mint eddig, es mostmar nemcsak a nappali, hanem az esti elalvassal is gond van, napok ota ejfel elott nem lehet leloni, pedig nyolckor szokott, aaaa, es apa is undok, meg a macska is es mindjart megszokom vagy felmondok.
moose

Szia Manóka! én már hiányoltalak, és Manógabit is, aki jól eltűnt!! ha vki kapcsolatban áll vele, akkor szóljon neki, hogy már túl sok az igazolatlan hiányzása Kép
Manókáét meg igazoltnak minősítem Kép

Macs, tök jók a rajzok Kép Ha Zanza ilyen lett, vajon Votivra mi ugrik be? Kép
egyébként én nov. 27-re voltam kiírva, és dec 10-én szültem... ekkor mondta a dokim, hogy egy nőnél kb 100 terhesség hosszát kéne tudni ahhoz, hogy megállapíthassuk, h az a nő ÁTLAGOSAN mennyi ideig terhes KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Remélem Isti már jobban van!

Moose!
Még csak másodika van, ne mond már, hogy szar ez az év! És különben is, ott van a pocakodban egy baba, szóval az már nem lehet rossz! Tényleg, tudjátok már, hogy fiú vagy lány?

Kép
Kép
manoka11

Proone, mi az egyik déditől kaptunk gyapjúágyneműt, és Isti gyűlöli (mármint a takarót, mert jelenleg még nem ajánlott a párna). túl meleg neki, meg nehéz, és folyton lerúgdossa, úgyhogy nálunk végül maradt a hálózsákolás, csak nagyobb méretekben Kép
egyébként én se bírok gyapjúban aludni, szóval lehet, h tőlem örökölte?
és az is lehet, hogy amint néhány hét múlva Klárid elkezd majd az ágyban motoszkálni, többet nem marad meg rajta semmilyen takaró Kép

votiv 8)
votiv

Manóka, köszi, úgy néz ki Isti jól van, már nem lázas és ma még csak 1x kakilt Kép de azért még mindig nyáladzik és bizti fáj a foga is
most is vernyog, úgyhogy megyek is...

votiv 8)
votiv

Neet, mert fejés közben netezem és máshol jár az eszem Kép . a lényeg, hogy akkor sem jelzi már, hogy éhes, ha hosszú ideje nem evett. csak néha rí a kajáért.

Oxi,
Vera,
Votiv,
Bogárka:
volt 1-2 hét, hogy ráhagytam, de akkor csak fél kilót meg 800 g-ot hízott, és ideges voltam. elejében nálam is 8x evett, és mikor a doki azt mondta, hogy 5x etessem, még akkor is 6x kapott (v. 7x, ha kért), de ezután egyszer csak megunta a kaját. persze teljesen jól fejlődik, sőt, folyton megjegyzik, hogy elég nagy (én ilyenkor jól besértődöm, mert abszolút nem kövér, bodykból most tettem el az 56-62-eseket, csak a rugikat növi ki hamarabb, mert hosszú lány), node az a parám, hogy oké, eddig jól fejlődött, de ha most nem hízik eleget/hó, akkor biztos beteg. ilyen marha vagyok. Kép

nálunk annyiból más a helyzet, mint többségeteknél, hogy konkrétan tudom mennyit eszik, míg a szopis babánál csak unalmas mérésekkel lehet ezt tudni. na és mivel múltkor a Söfiben is azt szajkózták, hogy testsúly kg-onként 150 ml legyen a kaja/nap, hiába mondtam, hogy ennyit nem akar enni, mégis bogarat ültetnek az ember fülébe. pedig már 6,7 kg, megduplázta szül. súlyát és csak most lesz 5 hós.
LEGÚJABB SZOKÁSA: "rágózik a cumin". ma reggel hagytam aludni, 9 után kelt, először csak játszot a cumival, majd mikor elvettem, a kezével visszatolta a kezem Kép . nagy huncut.
almát már kapott, és próbáltam zöldséges bébiételt, de fintorgott Kép. almát már felet is megeszik! Kép (de ekkor mindig előbb a tejet kapja) inni továbbra se akar, illetve a kamilla teát nem akarja inni, mikor kemény a kaki. úgyhogy trükköznöm kell. egyéb esetben már nem is itatom, úgy látszik elég még neki az a napi max. 2 dl anyatej.

és ahogy Neetnek írtam, már nem kér enni, nem jelzi, ha éhes, de ha jön az idő és nem szól, adok neki, és néha mohón falja. babánk az első 3 hónapban lesírta a magáét, most már sokkal ritkábban csinálja, úgyhogy a kaját sem így kéri.
(Oxi, van néha, hogy nem akar enni, csak fél adagot, akkor persze 2 óra múlva éhes, de ne félj, nem éheztetem Kép , adok neki természetesen, sőt, várom is, hogy mikor szólal meg. ekkor általában jelzi is, hogy üres a gyomra.)

NA BOCS, HA HOSSZÚ VOLTAM.

Proone! van ám nagy hálózsák is! mi a Demkoból kaptunk gyapjú paplant, akciós volt. a MOM Park aljában is van.

A Bocskay utcai új bababoltban is tök jó cuccok vannak.

ancsipancsi

Sziasztok.
Töbször próbálkoztam már írni, az elmúlt napokban, de állandóan megszakadt a kapcsolat Brrrrr Most talán sikerül KépKép

Minden beteg babócának, anyukának, apukának jobbulást Kép

Sokáig éljenek a szülinaposokKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv! A Demkos paplan meglepően könnyű. (meg az én gyapjúm is) A nehéz paplanokat én se nagyon bírom, habár ha fázom (inkább a fáradtság, mint a hideg miatt), akkor 2-3 takarót is magamra veszek. Kép

Proone! Lencsi első perctől lerúgja a takarót, úgyhogy Dr. Néni megmutatta, hogy csavarjuk bele, amíg nagy rá a hálózsák. de mivel újabban bebújik a takaró alá, aztán sír, hogy szabadítsuk ki, inkább zsákban altatom. (A Demkoban is van egy hálózsák, de nagyon nagy!)

ancsipancsi

Sziasztok!

Csajok: mennyit szokás adni a gyerekdokinak, ha kihívom???
Úgylátszik nem ússzuk meg, Balu tegnap óta köhög és hajnalra belázasodottKépKépKép Attól tartok elkapta MarcitólKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kép

hihi

ancsipancsi

Pocak!

Jó kérdés,még sosem hívtam ki ,sajnos nem tudok neked segíteni.

Juc
20170114224602

SZIASZTOK LÁNYOK!

Gyors, és rövid leszek, mert Debrecenben maradtunk és egy amolyan káféból írok Kép
SZóval:

HOLNAP NEM LESZ TORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Légyszi terjesszétek....mármint néha írjátok be, hogy aki nem olvas vissza, azis tudjon róla.
Puszilok mindenkit és

BUÉÉÉK!!!! (Jövő héten jövök.)

Ada

u.i.: remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, babák, mamák és papák jól vannak, nem betegek, vidámság, móka kacagás, stb.
ada007

NEM LESZ TORNA HOLNAP!

Ada üzeniKép
20170114224602

Pocak!
Én 2000-et adtam, de szerencsére régóta nem járt nálunk a doki. Szerintem ez bőven elég.

Kép
Kép
manoka11

Gyógypuszik Balunak és Marcinak!

Kép
Kép
manoka11

Sikerűlt Kép és nem szakadt meg ....Kép

Ancsi,
Az én Orsim is keveset eszik, súlyához képest, de már nem foglalkozom veleKép Ezt az 1kg = 150ml, el lehet felejteni, szerintem. A babák nem tudományos alapok után esznek, hanem ösztönösenKép
Egy ismerősöm fia is kicsiket evett, aztan most 16,5 hó-san, majdnem olyan, mint egy 2évesKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsiiii, a lanyod nem is úgy néz ki, mint aki keveset eszikKép ÉÉÉÉÉÉÉÉÉDIKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

még 1×

NEM LESZ TORNA!!!!!!!

pusszancs
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?