A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gratula a 3. trimeszterhez minden érintettnek!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vok

Milyen a heted? Mikor találkozzunk?

Scullyx
31+0

KépKép
KépKép
scullyx

Vikó, gratula a munkához.
Anita, veled érzek tanulásügyben, kitartás! Kép
Azt hiszem, az elmúlt héten nőtt is a mini, és most ugyanakkora mozgást jobban is érzek. Egészen feljebb jött most a pocim, majd csinálok képet. De tényleg lehet, hogy csak front van, vagy egyszerűen jól érzi magát. És még mindig a jobb csípőcsontomnak támaszkodik a hátával, így jó nagyokat rúg a lábával, meg teker ezerrel a kezével. Legalább is valahogy így tudom elképzelni. Kép Mindenesetre, én örülök, inkább így, mint nem. Kép Holnap megyünk dokibácsihoz, majd meglátjuk, hogy van a picúrka. Kép
Vendég

ANita, minden csodálatom a tiéd! Én már egy egyszerű webes keresésre is alig tudok koncentrálni, nemhogy vizsgák!!! brrr.

Fagyi nekem is mániám, azóta, hogy babó megfogant Kép

Valami tényleg lehet a levegőben, az enyém fijú is dobol sokat, igaz, én sem alszom...

Tudtok-e egy letölthető - nem online - angol-magyar-angol szótárat valahol a neten? esetleg van valakinek cd-n? Nekem ugyan ingyen van az interenetem, és emiatt be is fogom a számat, de sokszor nem működik, most pedig pont nagoyn kéne, mert állandó műszaki fordításhoz bizony kell az a fránya szótár Kép

Na puszikákok!

Eszterem, ne szomorkoggyá, jóvan? Kép MAjd kiderül, hgyo egyszerűen csak valami más jött nekik közbe... vagy valami sokkal apróbb dolog, mint most gondolnád... tényleg ne szomorkodj!

Cory Kép Szomorú a csalódás, főleg egy kipróbált barátságban. De hát ilyen ez az élet tényleg... Van azért valaki más, akire biztosan tudtok számítani?

indianyo

Eszter: teljesen meghatódtam Kép Köszönöm Kép Mostanában egyébként is állandóan bőgök valamin.
Messze laktok, én meg az előzményeket ismerve gyorsan szülök, de köszönöm Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi csajok, jól esikKép

Eszti, holnap doki??? Dejódejódejó!!!!Kép Olyan kíváncsi vagyok, mekkor már Bence baba! Majd gyere, mesélj!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, jó felkészülést!!!!!!
Fagyika????
Én is azt ettem tegnapKép
Jól is esett.Fiúk smartis-osat zabáltak, én meg light-otKép
De az is jó volt.Kép

Szombaton meg megyek uh-ra a Győrffyhez(praxisba). Már tök izgulokKép
Olyan kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a pinduri, meg hogy minden okés-eKép

Ildi
vas

<font color="119911"> Lányok,
most beszéltem a szülésznőmmel és pénteken reggel lesz az első NST/CTG. Kiváncsi leszek, hogy mennyit fogja produkálni magát Lidi, mivel délelőtt 10-ig aludni szokott. Az meg nem jó az NST-n.
Vok,
akkor várlak csütörtökön. Írj majd, hogy mikor jössz és meg megírom a címet. Merről jössz?
Anita,
nagy-nagy drukk a vizsgákhoz! Sok-sok kitartást Neked!
Eszti,
milyen jó lesz Neked holnap!!!</font>
angi79

Ildi, akkor ez 4D lesz? Az nagyon izgi! Kép
Én is várom, bár holnap csak sima UH lesz, de azt is imádom. Este fél 9-re megyünk.

Fagyi? Én az ünnepek alatt állandóan barackbefőttet kívántam, tudtam volna naponta egy egész üveggel megenni. De nem tettem, csak két üveggel fogyott összesen......Kép
Vendég

Sziasztok!

Hú Lányok, a súlyom nagyon durvaKép 12 kg-t híztam 29 hét alatt). Olyan bazi nehéznek érzem magam, a gyomrom tele van az ünnepi zabálásoktól. Úgyhogy mától erőteljes visszafogást szeretnék alkalmazni magamon!
Semmi édesség (csomó sütit ettem karácsony óta), sok zöldség + sali, minimális fehér kenyér.

A Norbi módszerrel délelőtt lehet enni szénhidrátot pl. pirítóst, és délután mit lehet??

Holnap megyek a védőnőhöz, utána a dokihoz, remélem mindenzót rendben találnak, egyre többet keményedik a hasam, nektek is?

Rita
29+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Helló!
Rita, én is sokaz keményedek, görcsölök és néha nyilalló érzésem van a méhszájamnál.
Csüt. megyek a SOTEra kiderül mennyire nyílt ki...

A tejem is megjött, de szerencsére csak akkor ha picit megnyomom, magától nem csöpög. Érdekes, a ba mellemben átlátszó, a jobban fehér...

tettem fel képeket az albumomba de nem lehet látni, pedig publikusra állítottam.

katica
29+0 asszem
katicuska

Katicuska
Megint egy napon megyünk UH-ra klinikára. Nem délután jössz véletlenül?

Scullyx
31+0

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok kismamik!

Angi
Nagyon szép formás apocid! Kép

Ha sikerül rávenni magam én is elmegyek a szerdai előadásra... bár igaz pont ezt az egyet már hallottam, de szokásomhoz híven jól elkéstem így az elejéről lemaradtam.

Ildi
Nagyon ügyes vagy kiló ügyileg! Kép

Apa nálunk is dolgozni ment és máris úgy hiányzik... Kép
Már néhány napja hajnalig csak lakáshírdetéseket böngészünk... tegnap este pedig felvetettük anyósnak a szobacsere témát....
Annyira el vagyok keseredve... semiképpen nem akar belemenni...! Csak az a felfoghatatlan számomra, hogy miért nem... nem is ott alszik. A másik szobában meg egyszerűen nem fogunk elférni... Már nagyon feszültté tesz ez az egész jó lenne ha már elkezdhetnénk kialakítani a gyerkőc helyét, de egyszerűen nincs hova. Olyan szomorú vagyok... anyósom a másik fiát sokkal jobban szerette mindig is, mindig több mindent kapott és most is sokkal jobban támogatja. Az ő kedvéért biztos cserélt volna szobát is. Olyan drága ember a férjem nem értem, hogy miért nem szereti úgy ahogy megérdemelné...
Azt mondta három hónap múlva tud adni egy nagyobb pénz segítséget a gyerekeinek,... de addig megszületik Áron. Hova tesszük??? Van egy pici szoba is. Azt javasolta tegyük oda. De én nem akarok a gyerektől külön szobában lenni. ráadásul ez meg apósnak nem tetszene.... nem engedné, hogy kipakoljuk a cuccait.
Annyira nehéz... bízunk abban, hogy a Jóisten a legjobbat készíti számunkra, csak nehéz türelmesnek lenni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti! Már nálunk is volt ilyen 1 napos focimeccs odabent a pociban! Én meg azt birom hogy már annyira kitelleszt hogy minden mozgását érezni és látni kívülről!

Lányok! Azért a diétákkal finoman tessék bánni! Még a végén mindenki vékonyabb lesz szülés után mint én!

Angi! Milyen izgi hogy te már pénteken NST-re mész! Kiváncsi leszek milyen lesz! Majd mesélj!

Katicuska! Érdekes nálad ez az előtej dolog! Én még cseppet sosem láttam, de a melltartóm mindig csupa fehér, de már száradt állapotban. Melltartó betét még felesleges hozzá, csak többet kell mosni!

Szilveszter napján felfedeztem három repedés szerűséget a pocakomon: kettő függőlegeset a köldököm felett, egyet pedig a hasam bal oldalán. Gyorsan bekentem, aztán el is tűnt, úgyhogy mákom van!

MA MEGJÖTT A SZOPIPÁRNÁM! Köszi Vok a segítséget! Viszont most már nem értem hogy én akkor végülis nem az 5-ös mintát választottam? Csak mert azt mondtad hogy az 5-ös lesz az enyém is! De lehet hogy én vagyok bolond!
Egyébként olyan merev! Azt mondtátok hogy lehet belőle kiszedni gyöngyöt. De ahhoz fel kell bontanom a varrást?
Kép

Csináltunk ma 33 hetes pocifotót is! Túl nagy külömbséget nem látok a múlt hetihez képest! A kilóim sem változtak és a centik sem, úgy látszik nekem csak két hetente ugrik meg mindkét érték!
Kép

Nicika + Szintia 33+0

KépKép
nicika

Mamacka, szülők szörnyűek tudnak lenni Kép imáim mennek értetek is Kép

Katicuska, jó, hogy jöttélKép Akkor most végre pihizel, vagy nyüzsögsz továbbra is? Azért talán a pocakod most nem hagy jönni-menni...

Szóval lányok mikor is van a következő UH-nak ideje? 28-30. hét körül, ugye?

Rita, olyan nagy a pocakod, érthető, hogy ment föl jó sok.... most front van, őgyhogy pocakkeményedés talán ennek is köszönhető...

Azért azt én is bevallom most, hogy kb. 20 kg plusz körül járok Kép Még a levegővétel is másmilyen ennyi plusszal brrr. Szóval itt az ideje letesztelni, Norbi úr mennyire szagembör Kép

Jó sok fincsi pihikét kívánok!

indianyo

Mamacka! Nagyon sajnálom hogy ennyit szomorkodsz a szoba miatt! Én sem bírom felfogni hogy egy szülő hogy tud különbséget tenni a gyerekei között, vagy esetleg az unokái között, ami a mi családunkban sajnos előfordult! Szóval átérzem a helyzetedet!

Akkor már nem is merem mondani hogy elkezdtük a gyerekszoba kifestését! Illetve nem én, hanem apa. Azt mondta hogy nincs beleszólásom! De végülis mindegy! A lényeg hogy Oroszlánkirályos lesz az egész! A fő szín a piros lesz benne! Nagyon szuperul fog kinézni ha készen lesz!

Január közepén végre megvesszük a maradék hiányzó holmikat is a babának, többek között a babakocsit is! Már alíg várom! Kép

KépKép
nicika

Hú Viko! 20 kiló! Akkor tényleg vigyázz a további kilókkal, mert a végére jól bevizesedsz és császár lesz a vége! Nem ilyesztgetni akarlak ám!
Egyébként a köv. UH tényleg a 30. héten esedékes!

KépKép
nicika

Viko! Biztos az a 20 kiló? Szóval mérlegeltél vagy csak tipp? Csak mert múltkor még csak 10 volt! Szerintem valamit elmértél! Kép

KépKép
nicika

Mamacka!
Az én anyósom is pont ilyen. A másik fiának mindent, nekünk semmit. De engem már egyáltalán nem érdekel, rég túlléptem rajta. Az a fő, hogy mi nagyon jól megvagyunk egymással és a hamarosan nagy családosok leszünk!

Tényleg tudja vki, hogy most mennyi lett végül is a családi pótlék?

Nicika!
Szép nagy a pocid, és nem sokára Ti is a "finish"-ez értek!

Katicuska!
Nem is tudtam, hogy eredetileg Putnoki vagy.
Pesten hol laktok,(mármint nem helyileg) van lakásotok?

Vikó!
20 kg??? Az nem semmi. A védőnő nem parázik?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="119911"> Nici,
tényleg nem nőtt most a pocikád. Majd jövő héten! Kép
A párnából vegyél ki. A belsőn is van zipzár és onnan óvatosan ki tudzs venni. Nekem egy teljes zacskónyi golyócskám van. Így jó. Csak vigyázz, mert ezek nagyon tudnak gurulni. Kép
Vikó,
igen kb a 30. hét tájékán van uh. De az én dokimnnál az a lényeg, hogy rendszeresen legyen kb. 5-6 hetente.
Ritaa,
nem látszik rajtad a plussz 12 az tuti. Max az édességekkel kell vigyázni + a sóssal.

Az ünnepek alatt én is ettem néha sütikét. Pedig egyébként nem szoktam. Mérlegre még nem álltam, majd holnap. Haskörfogatom egy centit nőtt, így 92.

Kata,
az esküvős képetek nagyon jó! Vannak pocis képeid is valahol? Pihenj sokat! Holnap uh?
Mamacka,
ne idegesítsd magad. Biztos meglesz a legjobb megoldás! Anyós azért nem semmi!</font>
angi79

Ritaa! Ha jól tudom 11000ft a családi pótlék. Az anyasági segélyt vajon nem emelték?

KépKép
nicika

Köszönjük a vígasztalást... elkél.... Kép

Viko
Köszönöm Kép

Nicika
Szerintem látszik, hogy nagyobb...
Más öröme nem keserít el, csak az, hogy nem látom mi a következő lépés.
Elkezdtünk lakásokat nézni de elég elkeserítő a kép. Tegnap Dunakeszin nézegettünk lakásokat... gondolván lehet újépítésűbe érdemesebb lenne belevágni... meg a 11 kerületben használtat, de azok nagyon sötétek...
50 négyzetméter amit még talán tudnánk törleszteni... de arra is eladósodnánk 25 évre... ez annyira leterhelő...
Találtunk egy lakást 5 millióért... találjátok ki, hogy mekkora? 8 négyzetméter!!!! bevan galériázva így 8+8 jó vicc.

Majd én is teszek fel fotót, végre sikerült lefotózni a pizsimet is...

Nici
Sajnos ez a hízás dolog nagyon alkati ám!!! Sógornőm nagyon vigyázott szénhidrát diéta meg miegymás mégis 30 lett a vége! Viszont ami feljött 9 hónap alatt az le is ment annyi idő alatt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Tünde!
Én benne vagyok a diétában! Legalább valaki kitalája, hogy miket ehetek, ugyanis én főzési analfabéta vagyok.
Én ma kereken 80 kb voltam. De nekem muszáj édességet ennem, különben a falnak megyek.

Vikó!
Én felvittem egy táblázatba az összes kódos kaját az első könyvből. Mindjárt átküldöm.

Amúgy ma voltam benn a munkahelyemen. Kiderült, hogy kaptunk karácsonyra plusz 4000 Ft kajacsekket, meg benn van 2004-ről még két havi. Szóval holnap megyek a rendőrpalotába intézkedni.
A kis gombócom tegnap egészen úgy rugdosott, mintha lábbal ki akarna bújni. De rászóltam, és ma már megint oldalt rugdos.

Most megyünk nekem diétás kajákat venni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi! Én nem találtam a belsőn cipzárt, de mindjárt megnézem még egyszer!

KépKép
nicika

Mamacka! A 30 kiló hízás már tényleg nagyon durván hangzik! De ha szülés után eltűnt akkor biztos normális volt!

Angi! Megvan a cipzár! Mindjárt ki is szedek egy kis gyöngyöt! Köszi hogy mondtad!

KépKép
nicika

Mamacka!
www.starthaz.hu

Mi itt veszünk kecót. Szerintem nem drágák.

Kép

Kép
nancsika

Szia Nici!

Sajna összecserélte a párnát a leányzó. Kép Arra kér, hogy add fel neki postán csak a huzatot és ő meg küldi neked a te huzatodat... Nagyon sajnálja... A cím: Szabó László, 1174 Melczer utca 93. Tesz egy 200ast a huztaod mellé, kb ennyi lesz a postáraadás.

Scully! Azért nem írtam, mert kicsit kiborultam tegnap... Szóval holnap megyek Lurdyba, meg talán délelőtt a városba, de még nem szólt a barátnőm, hogy mikor dolgozik. Ha küldök ma délután egy smst, az még jó neked? Kép

Angi! Oksa. Kb tudom hol vagytok. Kép Remélem nem keveredem el. Kép Vikóhoz is majdnem csont nélkül odataláltam. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka, nem tudok okosat mondani, csak drukkolok, hogy minél hamarabb találjatok megoldást. Kép

Én is már plusz 10 kg-nál járok, de én ezzel is eléggé nehézkesnek kezdem magam érezni. Mondjuk szerintem ez inkább a poci miatt van most már. Viszont a mai almanapot már most is érzem, sokkal könnyebbnek érzem magam. Szóval ha valaki bírja a gyümölcsnapot, akkor egy héten egyszer biztosan jót tesz. Én még az alma mellé letoltam egy grapefruitot is. Kép Azért ha lehet, nem szeretnék 12+ fölé menni. Most már a szülésig szerencsére nem lesz se ünnep, se semmi, szóval oda tudok figyelni.

Csajok, a biovegetában van só? Én sómenteset szeretnék, van olyan? Bioboltban lehet kapni?

Nicika, a pocid nagyon alakul már neked is!!! Kép

Angi, totál kész, hogy már NST pénteken! Jujjjjjj, de jó! Kép
Vendég

Vok
Foglalkozz most magaddal, ráér még a párna. Ennyire nem sürgös. Szólj, ha jössz a városba, én pedig megpróbálom megoldani. De tényleg ráér Kép
És ne idegesítsd magad, csak magaddal törődj!

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Vok! Nekem nem gond ha ez a huzat marad! Végülis ez volt a másik amelyik tetszett nekem! Szóval én benne lennék hogy ez maradjon nálam! Meg aztán ilyen időben nincs is nagyon kedvem kimozdulni! Szerinted maradhat?

KépKép
nicika

Vok! Nagyon jó lenne ha maradhatna!

KépKép
nicika

Nancsika
Köszi... elmentettem a férjemnek!
Munka után megnézi.

Épp most ment vissza dolgozni, hazaugrott ebédelni. Tegnap anyukámtól kaptunk egy csomó főtt ételt, nagyon finomakat... erre most, hogy melegíteni akarok a férjemnek látom tegnap após megdézsmálta persze a legfinomabb husikákat... alig lettem morcos.... olyan mint egy gyerek...

Eszti
Reméljük nem várat sokat magára az a megoldás! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, após jófej..... Kép
Vendég

Mamacka, após jófej.....
Vendég

...

Kép
Kép
Kép
mamacka

26 hetes poci...
Kép
Az új pizsi...
Kép
haskötő
Kép Kép
Szilveszteri fergeteges buli hármasban... Kép
Kép
És végül még egy kép a fácskáról napfényben! Olyan kis aranyos sajnálom leszedni... Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

26 hetes poci...

Az új pizsi...

haskötő

Szilveszteri fergeteges buli hármasban... Kép

És végül még egy kép a fácskáról napfényben! Olyan kis aranyos sajnálom leszedni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello Lányok!
De jó, hogy végre itthon lehetek! Bár nálunk Apa ma még nem ment dolgozni, mert nekik holnap kezdődik a munkanap. Kép

Angi! Nagyon szép már a pocakod! Nem tűnik olyannak, mint aki egy hónap múlva szül... Kép Szerintetek az utolsó hónapban is olyan sokat nő még majd a pocak?

Vikó! Örülök, hogy jobban vagy! Ami meg a férjecskéket illeti, mindegyiknek nehéz lehet, én pont a minap gondoltam bele, hogy mennyivel könnyebb nekünk átérezni a dolgot, hiszen ismerjük minden mozdulatát, hangulatát a babánknak. De Raynak még nehezebb lehet, mert nem teheti oda a kezét a pocakodra, szóval le a kalappal előtte, hogy így próbálkozik! Kép

Vok Eszti! Ne hagyd magad elszomorodni nagyon. Sajnos tudom miről beszélsz, mert mi is elveszítettünk pár közeli barátot, mert nem tudtak valahogy azonosulni a mi helyzetünkkel, ők még nem babázhatnak, más az életritmusuk és ez ilyenkor barátságok közé állhat. De mi hiszünk abban, hogy ha utolérnek minket, akkor megint helyrebillen a rend. Meg kell tudni bocsátani majd akkor, ha rájönnek hibáztak. Ennyi...

Ami a diétát illeti, hát kicsit nekem is oda kéne figyelni, túl sok édességet zabáltam mostanában. Én most vagyok +6,5 kg-nál, 59kg vagyok, de ha belegondolok, hogy most jön a java a kilóknak és a pocakom is rohamosabban nő... Kicsit a sok savam miatt vagyok elkeseredve, mert kínoz rendesen és szerintem táplálkozással oda lehetne figyelni, lúgosítókat enni, de nehéz. Kép Kicsit rémiszt, hogy nem kell semmit szednem (mondjuk a vérképem totál rendben), de amit Eszti is írt, oda kéne figyelni a kalcium, magnézium, fehérje bevitelre. Ti erre, hogy figyeltek?

CSema! Drukkolok majd, hogy kész legyen időben Szofi szobája. És, hogy elég legyen befeküdni februárban. Kép

Eszti, képzeld a mi Pöttyünk is olyan focimeccset folytatott tegnap este, hogy nem győztem járkálni vele, meg ringattam a seggét, aztán nagy nehezen Apa simogató kezei segítettek és megnyugodott fél egy körül, amikor is sikerült elaludnom végre... Szóval lehet, hogy front volt??? Kép

Titati! Ki volt ez a doki az Uzsokiban? Kép Elég szomorú... ÉS most mi alapján választottál dokit az Istvánban?

Vas! Neked is gratula a 27. héthez! Én majd akkor érzem megint a "hűha mindjárt szülünk" érzés szelét, ha átlépem a bűvös 30-at... Kép
Mi most fogunk jövő héten kimenni Ausztriába. Síelni megyünk, vagyis a család, én meg a férjecském (aki a válla miatt elintézte ezt a szezont) majd csak sétálunk,olvasunk, stb...És hazafelé beugrunk a SCS-be, és mindent meg akarunk venni a bútorokon kívül...

Drága Mamacka! Nagyon sajnállak, hogy anyós így megnehezíti az utolsó hónapjaidat. Hátha addig megenyhül. Nem teljesen értem, hogy most hogy van akkor, ki hol alszik, hogy lenne jobb...Leírod?

Puszi:

Barti+Pötty

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!! Kép

Angi,
nagyon szép a pocakod, és tényleg nagyon vékony maradtál! Olyan jó neked! Kép Mindenki bele akar kezdeni a fogyóba, te meg olyan csini vagy! Kép Tök jó!

Csema,
akkor pihengess sokat!

Annácska, Bartika, Indianyó
gratula a 27. héthez! Repül ám az idő! Meg még milyen gyorsan fog! Kép

Anita,
drukkolok én is a majdani vizsgákhoz! Kép

Mamacka,
sajnálom, hogy ilyen az anyós... Kép Van már unokája? Vagy Áron lesz az első? És akkor most ti velük éltek egy lakásban? És ha jól értem van egy szabad üres szoba, amit ők nem használnak és azt nem akarja elcserélni? De miért? Megindokolta?

nadine81

Érdekes ez a szopipárna dolog.. ezek szerint nem egyforma adag gyöngyöket raknak bele? Mert az enyém pont jó.. Kép
Jaj de rémes a babanet megint, olyan lassú, hogy mire sikerül elküldeni az üzim, már rég elavul, amit benne írtam... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Angi:
hú, már NST? Nem semmi... Akkor nagyon közeleg a vége. Olyan hihetetlen Kép
Köszi az infót a szülséről... Akkor a barátnőd rendesen megdolgozott a babájáért...Le a kalappal előtte!

mamacka:
Nem semmi anyósod van Kép És hogy még az ünnepek s epuhították meg a szívét...nem semmi. De fel a fejjel, valóban az a legfontosabb, hogy a pároddal jól megvagytok!

Nicika:
szerintem nagyon látszik a képeken a különbség. Szerintem ezen a héten is sokat nőtt!

Cory:
asszem Te linkeltél múltkor egy oldalt, ahol össze van szedve, hogy mit kell vinni a kórházba, meg mi kell a babának hazajövetelkor. Ezt meg tudnád adni újra? Köszi!

Bartika:
Batiz Á. volt a doki...
Hogy mi alapján választottunk újat? Mivel 33. hétben jártam, így az volt a lényeg, hogy valaki ajánlja, és elvállaljon. A 3. dokit sikerült "elcsípnem". Párom kolleganőjének a barátnője Kép A kórház mellékes volt, csak egy dokit akartam találni. Majd szerdán lesz az első találkozónk, nagyon kíváncsi vagyok rá!

Titati
titati

Mamacka,
én nem látom a képeket. Többiek? Látjátok?

nadine81

Nemlátszanak a képek... ti sem látjátok?

Bartika
Mi most az emeleten alszunk ami nagyon jó lenne, a baba is elférne, de a lépcső amin közlekedni lehet életveszélyesen meredek! Gyerekkel nemfogok merni felmenni már így sem szabadna...
Alatta van anyósék régi hálószobája ami vagy öt négyzetméterrel nagyobb mint a mi másik megközelíthető szobánk ami most dolgozóként és teakonyhaként működik. Ezt a kettőt szeretnénk elcserélni, hogy egy szobában lehessünk. Após még mindig a franciaágyon alszik, a mi dolgozónkba meg nem férne el egy duplaágy + babaágy +pelenkázó... fürdetni sem tudom hol fogunk.... Ezenkívül van még egy kicsike szoba pont babaszoba méretű amit após csak úgy ad oda, hogy nem pakol ki belőle... De nekünk is jobb lenne egy szobában lenni, nem akarok a gyerektől külön és nem akarom hallgatni, hogy már három szobát mi bitorolunk.

Röviden ennyi... de már biztos unalmas vagyok... Kép

Vok
Szomorkodását valahogy elkerültem... pedig úgy tűnt mostanában rendesen visszaolvastam...
de a vígasztalásokból következtetve ismerősa helyzet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én sem látom a képeket!

KépKép
nicika

Mamacka: Kép Mekkora a szobátok? Mi egy 28,6nm-es lakásban laktunk Balu születésekor. Már a gyerekcuccok nélkül is bútorraktár volt, de végül belenyomtuk a kiságyat meg a pelenkázót is. Szerencsére 5 hetes korában el tudtunk költözni.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Megvan a véreredményem is, a cukor 6,7 lett. Az jó, nem? Mert azt hiszem 7,8 a határ.

Nadine 24+4

nadine81

Nadine
Áron az ötödik unoka... már nem elég nagy szám...
Abban a szobában após alszik anyós leköltözött mellőle a pincébe, csak a holmijai vannak ott. Az indok az, hogy a bútorok (amiket melleslega vállóper után magával akar vinni) abba a szobába lettek tervezve. Kép

Köszönjük a vígasztaló szavakat...
Tünde
Én rokonaim, szüleim egy kicsi lakótelepi lakásban laknak, ott nem férnénk el még így se...

A képeket megpróbálom még egyszer...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Akkor kismama diéta STARTKép
Titati, Angi: nem akarunk ám lefogyni, csak egy kicsit visszafogjuk magunkat!Kép

Családi pótlék:
1 gyerek: 11.000,-
2 gyerek: 24.000,-
3 gyerek: 42.000,-

Eszti: én Natúr Vegamix-et használok, ebben nincs só, csak a zöldségek összedarálva.

Vok: a konyhák elkészítése függ a mérettől, az ajtó típusától és a munka sokaságától. Így 1 héttől 6 hétig kb.
Magát a konyhát, ha kész az anyag, akkor 1-4 nap alatt szereli teljesen készre.

Mamacka: nem irigyellek párod rokonai miatt, de remélem találtok még időben megfelelő megoldást. Tényleg az lenne a legjobb, ha teljesen külön tudnátok költözni. Te rokonaidál nincs ilyen megoldás?

Ildi: izgi a szombat! Mi már sajnos nem megyünk 4D-re mert eddig soha nem látszott úgy a baba és már csak max. 4-5 hét van hátra a szülésig, majd ott meglátjuk a drágát!

Angi: nekem jövő hét szerdától lesz NST, majd egyél-igyál előtte, hátha akkor aktívabb lesz!

Amita: drukk a vizsgáidhoz, most már nincs sok idő hátra! Mondjuk én könnyen beszélek, de neked biztos sikerül, mint eddig!Kép

Tünde 34+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka,
kettő hozzászólás van, ami a képekhez kapcsolódik, az egyiknél ott van a képek neve, száma is kis keretben egy piros x-el a bal felső sarokban, amásik hozzászólásodban még ezek sem, csak a te írásod, hogy mit kéne látnunk a képeken. Én ezeket látom csak. Szóval kétszer eljött, de nem jól..

nadine81

Eddig nekünk is csak 1 szobánk volt, de anyósék adtak hozzá még kettőt! Így most van egy hatalmas hálószobánk/nappalink amiből nyílik a gyerekszoba egy duplaszéles üveges ajtóval és van egy nagy dolgozószoba a Patriknak! Anyósék pedig egy picike szobában vannak! De mondták hogy az unokájukért bármire hajlandóak! Szóval én jó anyóst és apóst fogtam ki!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?