A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka!

És azzal az bazi meredek lépcsővel nem lehet valamit tenni? Kicserélni, átalakítani, miazmás? Vagy az nem lenne jó megoldás? Nem akarok okoskodni, biztos Ti is gondoltatok már erre.
Végül is megértem, h "menekülni" akartok onnan...

Kép

Kép
nancsika

Mamacka,
akkor értem. Bár csak értem, meg nem értem őt. De sajnos sokan nagyon bele tudnak zavarni az ember szép terveibe. Én is kívánom, hogy megoldódjon valahogyan a lakásügyetek! Kép

nadine81

Nadin! A cukrod tökéletes! Tényleg 7.8 a max. érték!

KépKép
nicika

26 hetes poci
Kép
Az új pizsi...
Kép
haskötő
KépKép
Szilveszteri fergeteges buli hármasban...
Kép
És végül még egy kép a fácskáról napfényben! Olyan kis aranyos sajnálom leszedni...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Irigyelem a sok diétázóst, sajna nekünk nincs pénzünk ilyesmireKép Jó ha néha futja a narancs, meg a joghurt, de egyszerre? Meg hogy rendszeresen? Azt még nemKép De majdcsak eljön az az idő isKép
Tegnap pl még kenyér se volt itthon, igaz nem pénzhiányból, hanem mert elfelejtettünk venniKép Így tepsiben sült krumplit ettünk sült virslivel. Nem volt rosszKép

Lányok lassan én is el-el fogok maradozni, mivel január 25-el kezdődnek a vizsgáim. 12 vizsgám lesz. Ha túl vagyunk a vizsgaidőszakon, akkor pedig jön a szobaátrendezés, válogatás, (mi menjen fel a padlásra,m i kell mégKép) ruhamosás vasalás, rendezgetésKép

Ma kaptam rucikat Zsófitól, annyira édesekKép Nagyon örültem nekikKép És mind rózsaszínKép Csak azt nem tudom hogy köszönjem meg neki, mert a címét nem írta rá a borítékraKépKépKépKép

Eszti én is barackbefőttmániás vagyok mostKép

Jah és végreKépKépKépKép 30+0KépKépKépKépKépKép

Zsu+Katababa
30+0Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory
Olyan kb 3x5 méter...
Tudom lehetne ennélsokkal rosszabb is... csak elszomorít, hogy megtehetnék, hogy segítsenek de nem érdekli őket csak a saját boldogulásuk... Kép

Nancsika
Nem sajnos mert olyan keskeny a folyosó, hogy akkor nem lehetne a lépcsőtől bemenni két szobába.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika,
akkor jó. Amúgy másik négy eredményem picit eltér, de tényleg csak éppen hogy. Majd a doki és/vagy a védőnő lefordítják nekem, ha valami nagyon fontos.

Az egyszeri anyasági segély/támogatás az mennyi? Jól tudom, hogy kb. 50.000 Ft körül mozog? És ezt az állam adja? Mert itt pl. Hegykőn az önkormányzat ad 30.000,- Ft-ot, hasonló címen. Azt hiszem valami életkezdési támogatás vagy valami hasonló. Nem tudom pontosan. De az tuti, hogy van. Akkor ez nem ugyanaz, mint az anyasági támogatás? Mert azt hiszem nem is ugyanott kell igényelni a kettőt...

nadine81

Zsu,
30!! Kép Gratula!! Kép

nadine81

Nadine nem ugyanaz!
Az önkormányzatok is adnak esetleg külön és az állam is.

Zsuzsófi gratula a betöltött 30 hoz! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Livi - nagyon szépen köszönöm! Nem egészen értek dolgokat benne... mármint logikában, de majd összeszedem őket és felteszem megválaszolandó közkérdéssé Kép

indianyo

Na most látom a képeket Mamacka!

Most akkor nézegettek lakást? Anyós ehhez mit szól? Csak az lenne a legszerencsésebb, ha találnátok valami sajátot, nem? Kép

Itt van rólunk is egy kép, 26. héten.

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Én 55 ezer forintról tudok... az nem annyi?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Aranyos a szoknyácskád! ..és csini a pocid! Kép

Azt mondta anyós, hogy három hónap múlva tud egy kis pénzt adni... nemtudom mennyi az a kicsi de talán tudunk valamit kezdeni vele...

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Tünde,
köszi az NST előtti tanácsokat!
Titati,
szerintem jövő héten már Téged is küldeni fog a dokinő NST-re! De az is lehet, hogy már a héten. Egyébként ő is tud csinálni a rendelőjében. Andinak is ő csinálta az egyiket.
Nadine,
szerintem jó az eredményed! Köszi a dícséretet. Én látom azért a változást, de nekem ettől kevesebb plussz nem lett volna lehetséges szerintem. Figyeltem szinte mindig arra, hogy mikor mit eszek.
Bartika,
de jó lesz Nektek! Séta a hóban, aztán még vásárlás a babának!!! Kép Szerintem nem szedtél fel sokat, sőt! Azt gondolom, hogy a pocim már nem fog max 4 centit nőni ebben a hónapban.
Eszti,
bioboltban lehet kapni olyan fűszert, tuti. Aztán már Neked is csak pár hét és mehetsz NST-re! Kép
Borinak vajon mit mondtak ma?</font>
angi79

Az utosó időben már fogyá jelentkezik!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Bartika! Csinik vagytok a képen! Szépen nől a pocak!

Nadin! A Lövői Önkormányzat csak 15000ft-ot ad támogatásként!

KépKép
nicika

Bartika,
az 55e, az 50 körül van? Kép Kép
És nagyon csini vagy, jó az a kép Rólatok! Kép

Mamacka,
látom én is a képeket, szépek vagytok! Mi is ma beszéltünk arról, mikor kéne fát bontani, de én még nem akarom... Kép

Nici,
akkor ez önkormányzatfüggő.. Kinek mennyi van.. Kép

nadine81

Én mindkét gyereknél az utolsó hónapban már csak 1 kilót híztam, előtte viszont...

Zsuzsófi: szerintem nem pénz kérdése, hogy ne egyél csokit délután és este! Tulajdonképpen a mostani diéta lényege, hogy azt eszel, amit megtehetsz csak nem mindegy mikor.
Legtöbb zöldség, gyümölcs, husi, tejtermék mehet egész nap. Igazából szerintem az édesség és a sok szénhidrátra kell vigyázni, ogy azt már este ne együnk.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anyasági támogatás:

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/anyasagitam

összege: 55.575,-
feltétele: orvosi igazolás szülés után, hogy 4-szer megjelentél terhesgondozáson

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

No igen, de nekem pont a zölségekkel van bajom... mert mi a manót lehet enni zöldségből? Párolva utálom. Nyersen a paprika, pari, ubi az egész jó, de abból meg nagymennyiséget nem lehet megenni. Kép
Én is a szénhidráttal állok hadilábon, mert úúúúgy kívánom a kenyeret, kiflit, kalácsot... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Zsu,
lehet joghurtot otthon is előállítani, az csak a tej ára...
Nekem egyáltalán semmi jövedelmem nincs még egy hónapig, tehát képzelheted, mennyit költhetek... Az alma pedig olcsóbb, mint a narancs! A cékla se drága, és gyümölcsnek is elmegy, reszelve ugyanolyan finom, mint az alma vagy a répa. Ráadásul én főzni se tudok itthon, mert anya nem enged Kép de ésszel lehet a dolgokat csinálni - például a főzelékekbe-levesekbe nem kell rántás, hanem egy krumplit szétnyomva is lehet sűríteni - és máris beljebb vagy... és az olajban sütés helyett mindent lehet sütőben - mikróban sütni, akkor is sokkal kevesebb vacak megy a szervezetbe - egyébként is meggyőződésem, hogy a terhességi túlsúly jó része a felgyülemlett salakanyag...

A fogyókúra meg majd jöhet később Kép

indianyo

Rita,
Pestszentlőrincen vagyunk albiban feb. 28-ig, akkor kéne átvennünk az új kéglit Gyömrőn de nem biztos, hogy addig lemegy a hitelelbírálat...

Scullyx, én reggel 8ra megyek UHra.
Még mindig nyüzsgök, de óvatosan, és igyekszek minél többet pihenni.
katicuska

BArtika, saláta finom joghurtos vagy mediterrán öntettel? Nekem az bármikor jöhet, akármekkora méretben... Ráadásul a tzatziki a legjobb ilyenkor, lévén az uborka vízhajtó, a fokhagyma fertőtlenít és immunt erősít, a joghurt pedig az emésztésben segít Kép

Ja, kiakadtam a Norbi-konszernen kicsit... Megvette az Óbudai gyémántot, ami a legolcsóbb finom víz, amit mi is iszunk itthon (nitrátos a vízünk és büdös is, sajnos) - ezentúl Norbi Aqua néven árulják majd, gondolom, nem ugyanazért az árért Kép

A legtöbb zöldséget el lehet rakott krumpli- vagy pörköltszerűen is készíteni, ha a magyaros ízeket kedveled...

indianyo

Megjelent Norbi receptkönyve!!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nici,
akkor elmentek Szombathelyre a babakocsiért? Január közepén? Benéztünk Sopronba a Momába a BabyCenterbe, ott láttam "élőben". Nekem valahogy olyan nagynak tűnt. Olyan robosztusnak. Ez volt a Viking. Sima Mikrus II. nem volt nekik. De az a Viking nekem nagynak tűnt. A Mikrus II. kisebb lehet? Voltak 39.990-ért Toma babakocsik mindenféle hozzávalókkal (mózeskosárral is). Ez most akcióban ennyi. Ma hívtam őket, a csaj nem tudta megmondani, hogy meddig lesz akciós. De ha január végén, február elején még akciós, akkor lehet, hogy nem érdemes Szombathelyig menni. Viszont a kiságyat onnan néztük! Kép Szóval azt akarom kérni, hogy esetleg nézz körül légyszíves, ha mentek, hogy vannak-e más márkájú babakocsik is ott. Mert ha igen, akkor már érdemes menni. Köszönöm. De az is lehet, hogy felhívom majd őket.

nadine81

Bartika, nagyon bájos vagy a pociddal! Kép
Mamacka, ti is!
Én szerencsére nagyon szeretem, és kívánom is a zöldségeket, a párolt zöldségeket pedig nagyon szeretem. Na persze, szívem szerint én is reggelire tolnék kalácsot, kakaóval, de a müzlit is imádom, így ez reggelire jó. Na, azért néha én is vétkezem, sőt, most az ünnepekkor azért bírtunk apával reggelizni Kép, de próbáltam én is arra figyelni, hogy este már ne egyek nagyokat és sütit.
Holnap pedig bespájzolok csirkemellből, és azt fogom minden nap elkészíteni (mindig máshogy), zöldségekkel, vagy kis krumplival. A vas és fehérje miatt próbálok minden nap husit enni, ebben van a legtöbb. Ja, és amit még imádok: tejfölös túró, na ezt paprikával imádom. Kép
Vendég

Sziasztok!

Nici! Maradhat Kép Így legalább nem kell postázgatni. Kép

Mamacka! Fel a fejjel neked is! Minden úg is a legjobban fog alakulni! Kép

Bartika! Az egyiknek 9 hónapos a lánya. Szerintem sajna nem erről volt szó. Kép

Na, leírom, de cask röviden. (Már sokkkal jobban vagyok) Szóval: Szegeden a koleszban együtt laktam 2 barátnőmmel. Az Ildivel 3 évet, az Eszterrel 2. Az én helyemre jött az utcsó évben egy lány, Zsu. Tavaly még együtt ültük a szokásos karácsonyi ajándékos-duma-partynkat, idén még csak nem is szóltak, hogy jönnek Pestre. Eszternek 9 hónapos a lánya és Gödöllőn lakik. Tudom, ez nem épp ide szomszéd (Gyál), de én szívesen átmnetem volna, mint tavaly, de hát ugye nem tudtam róla. Ha az Eszter nem szólja el magát, hogy az Ildiék segítettek, meg ilyenek, akkor meg se tudom, hogy itt voltak. Felhívtam az Ildit és annyit tudott mondani, hogy eszébe se jutott, hogy az nekem rosszul eshet, hogy feljönnek Pestre karácsonyozni és nekem nem szólnak. Mive én "csak" második terhes vagyok, gondolom már nem olyan érdekes az, hogy velem mi van.... Valahogy nem vártam ezt tőlük. Zsu nem fontos, mert nem én laktam velem, de az Eszter és az Ildi közel állnak/tak a szívemhez és azt hittem ez fordítva is így van. Akkor mindig jó vagyok, ha repülnek valahova, mert akkor innen indulnak, vagy ha az Eszternek kell valami...

Röviden ez történt...

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

1-es kódu kaják, reggel 6tól este 10-ig:
húsleves tészta nélkül, grillezett csirkemell (vagy bármilyen hús) görög salátával, brokkolis rakott csirke mozarellával, tejszínes - gombás hús, paradicsomos húsgombóc (rizs nélkül) stb...

Bartika: a képet elnézve nyugodtan egyél csak kiflit, kalácsot..Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ne is mondjátok a kajálást...Kép Két házi hambit sikerült reggelizenm.Kép Dupla sajtos, dupla husis.KépDe nyami volt nagyon.Kép
Már nem merek a mérlegre állni...

Kép

Kép
nancsika

Köszönöm a pocibókokat. Jól esik... Kép
Meg a tippeket is... a tzatziki jól hangzik, azt szeretem is. Meg a túró, joghurttal. Kép És miben van vas?

Vok! Így már más! És érthetetlen. Jól értettem, hogy ők találkoztak Karácsonykor és neked nem szóltak? Ez tényleg szomorú lenne... Nem próbálsz meg beszélni velük? Csak őgy finoman megkérdezni, hogy ezt hogy gondolták? És megmondani mennyire fáj neked. Kép Lehet, hogy csak simán el voltak magukkal foglalva? Ildiéknek még nincs baba? És miben segítettek Esztiéknek?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Tünde, nem csokira gondoltamKép De nekünk nagyjából kenyér van itthonKép Ritka hogy tudunk főzni vmit. Hús az meg tényleg nagyon ritkán van, karácsonykor mondjuk volt, meg anyóstól is kaptunk pulykamellet, holnap azt szeretném megcsinálni.

De joghurt, gyümi ritkán kerül a kosárba....

Vikó, tudom hogy lehet valahogy, már régóta tervezem, hogy megpróbálkozom veleKép Megszületik Kata, akkor biztos megtanulom, mert neki nem fogom a boltit adni (majd ha kaphat már persze) Friss gyümölcselKép NyamiKép

Jah és mi semmit, de az ég világon semmit nem rántunk be. Maximum habarunk. De a habarás is úgy néz ki hogy egy nagy pohár tejföl, és két evőkanál liszt egy nagy lábos főzelékbe (nagy lábos alatt a 10 l-est értsd) tehát szvsz az nem hízlal. Ma akartam összedobni egy zöldbabfőzeléket, amit imádok, csak én roppant feledékeny lévén nem hoztam tejföltKép Így ma krumplileves lesz vacsira, virslivel. De a párom szólt hogy jön már haza, így ő fog főzni, nem nekem kellKép

De ettől függetlenül mostanában megint eszméletlenül nincs étvágyam, ma is még csak egy szelet kenyeret ettem reggelire és semmi mást. Vacsira egy kis krumplileves oszt annyi. Jah nem mert én késő este is muszáj vagyok enni ( a terhesség ugyee) így estére van joghurtom meg narancsomKép

Vikó, nálunk olcsóbb a narancs mint az alma, és mennyivel jobban szeretemKép De van itthon alma is azt hiszem...

Engem inkább az keserít el, hogy Bence nem eszik semmitKép tegnap három falat bundáskenyeret evett reggel meg egy kakaót ivott. És ennyiKép Ma egy joghurt, fél szelet kenyér, és mást még nem. Most ropizik. Remélem a levesből fog enni, mert igencsak leveses a drágám.

Tényleg! Nem tud vki eredeti kínai recepteket??? Olyat amit már főzött is szóval tuti jó. Főleg az erős-savanyú leves érdekelne. Mert ara nagyon rá vagyunk kattanva a férjemmelKép Akárhányszor tescóba megyünk, mindig muszáj enni...Kép

Jaj azt akartam még mesélni, hogy Tamás mondta a főnökének, hogy kapott egy állásajánlatot, ahol adnak munkaruhát, meg fizetik az utiköltségét, ráadásul egy 10-essel többet keresne. Erre a főnöke megemelte az órabérét, fizetni az utiköltséget, meg a munkaruhát isKép Így marad a régi helyénKép Mondtam is neki hogy hamarabb is megilyeszthette volna a főnökét azzal hogy felmondKép Így jelenlegi 85e helyett 97-et kap (ha egyszer se megy be segíteni a szabadnapján) plusz egy 10-est az utiköltségre. Magyarul 22e-el emelték a fizetésétKép Szóval most jókedvem vanKép

Köszönöm a gratulákat a 30-hozKép Igaz ez úgy hangzik mintha 30 éves lennékKépKépKépKépKép

Pedig csak a 21-et töltöm 11 nap múlvaKép

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bartika! Beszéltem Ildivel, és nem tudta megmondani miért nem szóltak, lehet, hogy csak nem akarta. Eszter belázasodott másnap reggelre és a gyereknél segítettek. Persze, amikor megbeszélték, hogy feljönnek Eszterhez, akkor még nem volt semmi baja.... Esztert most nem kérdeztem meg, mert épp anyasági válságban van. Gondoltam nem ez a legmegfelelőbb pillanat, de Ildinél nincsen ilyen gond... Ildi persze bocsánatot kért, de ez most nem sokat javított a helyzeten. Sajnos.

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok Eszti, nem is tudtam hogy Szegeden tanultálKép Hol és mit? És melyik koleszban? Sajnálom egyébként amit csináltak veled, nem kellemes ha elfelejteik az embertKép Mondjuk én már megszoktam. Az én barátnőim közül (11 emberről volt szó) 2 jött el az esküvőmre és csak egyikük a lagziraKép Pedig mind azt mondták hogy jönnek. És képesek voltak előtte való nap, meg aznap!!!! lemondaniKép Merthogy aznapra volt szabadtéri jegyükKép Nekem azért haltak el a baráti kapcsolataim, mert az én korosztályom még nemigen azzal van elfoglalva amivel én és nincs közös témánk...De ebből a szempontból ők a normálisak, és én vagyok a fanatikusKép

Nekem egy igazán jó barátnőm van őt is a babaneten ismertem meg. Õ a fiam keresztanyja...

Zsu akinek ma szájmenése van. BocsiKép

30+0Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsó!
JATE (SZTE) BTK német szakot végezetm és az Öthalmi koleszban laktam. Imádtam Szegedet. Kép Azért is mondtam, hogy lesz kivel levitetni a párnákat. :D Nem tudom, nehéz. A tini barátságokat még megértem, hogy nem olyan komoly, de itt azt hittem, hogy többet jelent az, hogy valaki mellett álltam. Tévedtem. Előfrodul. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsu,
de pimaszul fiatalka vagy!! Kép És második babával!! Ez olyan jó!! Kép

nadine81

Vikó!
Hozzá szeretném tenni, hogy én egy percig se norbiztam! A négynapos diétát csináltam kb 8 napig, de utána kiderült, hogy terhes vagyok és rögtön abbahagytam.
Ja és én láttam norbis szaloncukrot, egyes kódút 250 grammos, 1800 Ft és egykilós norbi liszt 4500 Ft-ért. (Nem írtam el a nullát!)

Mamacka!
Mi 27 nm-en fogunk lakni a babával amíg 3,5 éves nem lesz, kivéve, ha addig ránk szakad a nemzeti bank és veszünk lakást.

Vok/Eszti!
Ha ez vigasztal, nekem sose volt olyan igazi barátnőm. Most az aktuálisak éppen az iskolatársaim, elég vegyes korosztály, de megértik a nyűgjeimet, mert mindegyiknek van egy-két-három gyereke.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jah és még mindig énKép

Nicika! A hasam 124! kérlek írd átKép

És miután hiába próbálok neked e-mailt küldeni, ezért leírom ide a telefonszámomat:

70/77-403-04

Zsu
30+0Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Livi! Ha nem azok lettek volna 5 évig, nem is zavarna, hogy ilyenek...

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsu:
tejföl helyett tejjel is keverheted a lisztet....olcsóbb is...Ja és pl a krumplifőzelék tényleg filléres, és mégis főtt étel.

Nézzétek mit találtam Kép szépen össze van foglalva benne, hogy mi kell a kórházban Kép
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/534

Titati 35+4
titati

Zsu:
veszel egy liter tejet és felforralod, kicsit tovább, mint rendesen. Hagyod kézmelegre hűlni majd belekeversz egy teaáskanál natúr joghurtot. Betakarod pulóverrel, kabáttal, bármi egyébbel, ami melegen tartja, hogy csak nagyon lassan hűljön ki. Egy éjszaka alatt elkészül, ha meleg helyen van. Ezt később használhatod a következő jobhurt elkészítéséhez. Nagyon finom, garantáltan nincs benne E-vitamin Kép simán, citrommal is nagyon finom, de bárhogyan, sósan, édesen, higítva meginni is... én a habarást is joghurttal csinálom, tejföl ugyan fincsi, de zsírbomba...
Majd nézek neked a kínai szakácskönyvben receptet. Erős-savanyú vagy édes-savanyú?
Akkor jó, ha olcsóbb a narancs, abban jó sok a vas Kép

Olyan még nem fordult elő a történelemben, hogy egy kisgyerek éhenhalt volna szándékosan... szóval hidd el, hogy az a gyerök annyit eszik, amennyire szüksége van! Lehet, hogy az étel milyenségén változtatni kéne, mert nem ízlik neki? A ropiban mondjuk nincs konkrétan felhasználható tápanyag Kép )
Gyerekeknél az is növelheti az evőkedvet, ha trükkösen tálalod az ételt. Például az egyik gyerkőc csak úgy eszi meg a sóskát, ha a tányér közepén van körbe a szélén krumpliból cikkeket vágva napocskát formázunk, a rizst hóember alakúra stb. formázva adjuk neki... ezeket a gyerkőcök nagyon szeretik - én nem pénzkérdés...

Bartika Kép vasforrás: narancs, lencse, husika, zöldlevelű zöldségek és vörös bogyós gyömülcsök, cékla. Fontos: vas csak hús és c-vitamin jelenlétében szívódik fel!

indianyo

Eszter: egyetlen dolgot tehetsz, de az nagyon fontos magad miatt megtenned: mondd el nekik, hogy téged ez a dolog bánt, azt is, hogy miért bánt és hogy te mit szeretnél és mit tudsz adni., de aztán bízd rájuk, hogy ezzel mit kezdenek. A problémákat tisztázni minden kapcsolatban fontos. De! Az emberek különbözőek... szóval ugyanazt várni másoktól, amit te adnál, csak neked okoz fájdalmat.. mert hát nem egyformán működünk. (Ha ez nem megy neked, akkor kapsz még ebből a fajtából sok pofont, hgoy megtanuld, és most saját tapasztalatból beszélek és nem ijesztgetésből. Szerintem minenki átmegy ezen az elvárás-csalódás dolgon...)

indianyo

Vok! Sajnálom... Kép Ehhez már nem tudok mit szólni. Elkeserítőek tudnak lenni az emberek, de neked most csak a babóra szabad gondolni! Meg ránk... Kép Mi itt vagyunk neked! Csekélyebb vigasz tudom, de valami... Kép
Na én lassan indulok, most hogy már szabin vagyok, nincs mentségem a kihagyott tornára, szóval átugrok az Uzsokiba kismama tornára. Még nem voltam, remélem jó lesz. Kép
Utána még beugrok hozzátok,most hogy ennyi időm van, Istenem de élvezem! Kép

Puszi:
Barti
27+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok Kép
Hát ti aztán belehúztatok az írásba Kép
Látom sokan tettetek újévi fogadalmat Kép
Csatlakozom én is, bár nem fogyni szeretnék, de azért az ünnepek alatt rengeteget sütiztem.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, most már nagyon rohan az idő Kép
Ma még itthon voltunk a lányommal, mert neki csak holnap kezdődik a suli.

Baritka, Mamacka Kép
Nagyon csini a pocitok, szépen növekszik már Kép

Eszter Kép
Sajnálom, hogy így bántak veled, de nem szabad a szívedre venni. Ne sirdogálj, inkább simizd meg a pociat, aztán játsz egyet a "játék kutyusoddal" Kép

Angi Kép
Olyan szép pocid van Kép És még mindig nem hiszem el, hogy már csak egy hónap van hátra Kép

Titati Kép
Köszi a tippet, tényleg nagyon jó Kép

Annácska 27+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati,
jó az a lista, most nézem. De! Hogy értik azt, hogy 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat?? Hisz régebbi annál. És apasági nyilatkozat nem csak akkor kell, ha az apa nem házastárs? És hol kell ilyen nyilatkozatot kérni vagy kitölteni vagy igényelni? Vagy hogy megy ez egyáltalán?

nadine81

Bartika, a vas legjobban úgy tudom, a husikban van, és ide lehet érteni a vörös húsokat is. Na nem a szalonnáról beszélek, de a sovány disznó, marha, ha szereted, nyomhatod. És ha valaki megteheti, és szereti, a vadhús nagyon értékes. És abban nagyon kevés zsír van.
Nekem szerencsére nincs húsundorom, kívánom, úgyhogy próbálom variálgatni. Meg hát mázlisták is vagyunk, mert anyóséktól kapunk sok-sok házicsirkét, sovány disznóhúst, ők nevelik. Párom pedig vadász, így vadhús is van mindig itthon. Tudom, így könnyű.

Vikó, én régebben sok joghurtot csináltam itthon, ennek egyetlen feltétele van: igazi tejet kell hozzá venni, mert a boltiban alig van tej, és nem lesz belőle még aludt tej sem....Kép És bizony a piaci házi tej már drágább kategória.....Kép

Nancsi, egészségedre!!!! Kép Ahogy olvastam, azért szívesen letoltam volna így 5 alma, mandarin és grépfrút után.....Kép
Vendég

Nadin! A Mikrus Viking a MOMÁban mennyiért volt? Több színben is volt? Csak mert ha esetleg itt Sopronban is meg tudnám venni az nem lenne rossz! De valószínűleg ugyis felmegyünk Szombathelyre!
Most nézegettem a www.pekido.hu oldalt is. Onnan fogok megrendelni egy csomó mindent!
A Toma babakocsira visszatérve: az nekem is tetszett a MOMÁban, csak az az egy bajom volt vele, hogy nem lehet állítani a tolókar magasságát és nekem úgy simán az nagyon magas volt, kényelmetlen volt tolni!

KépKép
nicika

Vok! Jaj de jó! Úgy örülök neki hogy maradhat a párna!

KépKép
nicika

Titati: http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/babamama.html

Én az előbb még láttam Mamacka képeit!! Szerintem már megint a babanet szórakozik

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na ennyit az én szerencsémről... most telefonáltam az Uzsokiba, hogy mit kell esetleg vinni tornára, mire közölték, hogy elmarad... Kép
Na nem baj, akkor marad a kazi, meg Kállai Ildikó. Kép
Eszti! No igen, így könnyű... Kép Vadhúshoz nem könnyű itthon hozzájutni! De husit én is nyomok, nekem a zöldség hiányzik totál a repertoárből, de majd most javítok rajta. Kép
Akkor ma jü vagyok eddig, mert lencse volt ebédre, fasírttal. Kép
Most meg épp az uzsit nyomom, banán, eper egy doboz joghurtabn összeturmixolva... hmmm. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Elmondom hogy én mit reggeliztem! Szóval nem mondhatjátok hogy fogyókúrás kaja! Melegszendvicskrémet csináltam: tejföl+parizer kockák+trappista sajt+mustár+ketchup+bors+paprika. Ezt rákentem két szelet kenyérre, megszórtam sajttal aztán megsütöttem! Saját recept és az egész család imádja! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?