A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tidet!

Petevezeték átfújásra nincs szükségem, mert átajárhatóak voltak. A hormonokat szintén rendben találták. Lehet, hogy nekem is a méhnyak termel ellenanyagot, de hát ezt csak én gondolom. A doki szerint 5 adag Clostit kell szednem, aztán ha addig sem jön össze, akkor folytathatjuk a vizsgálatokat. Nagyon türelmetlen vagyok ám! Nem tudok nem gondolni a babára.

Nyuszat
nyuszat

Azért gondoltam június 1-re, mert

május 11. (most szombat) nagyon közel van, nem tudjuk megszervezni (vagy igen?)

május 18. három napos ünnep, ilyenkor sokat elutaznak

május 25. Moni kilõtte és én szeretném, ha jönne.

Így a június 1. a legközelebbi jónak tûnõ idõpont, bár tényleg kicsit messze van.

Persze nem ragaszkodom a szombathoz és ünnepek alatt se készülünk sehova, ha arra szavaztok.

Nos?

Edi
edi

Egy kicsit lemaradtam a tali idõpont ötlettel, Edi már megelõzött, de legalább egyre gondoltunk.Kép Júni 1-re!Kép

NyuszatKép
Ne szomorkodj, ha mindent ilyen jól betartasz, elõbb-utóbb beköltözik Hozzád is a kisbaba.Kép
Szerintem, ha ennyire stresszel a hõmérõzés, ne csináld egy darabig. Gondolom, van már néhány görbéd, így nagyjából úgyis tudod, hogy mikor van péd. A 2 naponkénti akció mellett meg amúgy is mindegy.Kép
A hõmérõzés engem is stresszel egy kicsit, fõleg középidõben, amikor azt lesem, hogy mikor ugrik már fel a hõm, hát eddig leshettem, nem ugrott. 1 órával korábban azonban felkeltem magamtól az izgalomtól. Ezentúl lazábban fogom kezelni a témát. Próbáld meg Te is!

A férjed matyiját már vizsgálták, nem akarlak ijesztgetni, de talán jó lenne megnézetni. Az én férjem ezen a héten megy. Az én dokim azt mondta, hogy addig nem töm feleslegesen gyógyival, amíg nem biztos, hogy a férjem eredménye jó.
Aztán van még egy csomó dolog, amire egy férfinek ügyelni kell - ne fürödjön forró vízben, ne hordjon szûk alsót, stb. Bár gondolom, ezeket Ti is tudjátok.

Remélem, hamarosan sikerül Nektek!KépKépKép

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Fúúúú de szívesen elmennék én is egy ilyen talira, de mi Máltán leszünk máj.29-tõl jún. 10-ig..

Na majd legközelebb...

Ildi
hercegné

Bella!
Miért nem a saját dokid csinálja a HSG-t?

Edi!
Neked mikor lesz a HSG?
Én is gondolni fogok rátok.Kép

Nyuszat!
Ne keseredj el!Ezt a kérdést én is sokszor feltettem hogy miért nem jön már a baba? Nekem legalább kiderült miért.
Neked a doki most mit javasolt?

Andy
Andy

Lányok!

Köszi a bíztatást, most jobb egy kicsit.

Zsuzsu!
A páromnak 20 ( mértékegységet nem tudom ) millió volt a spermaszáma. A doki szerint ez a normál érték alsó határa. E- és C-vitamint írt fel 3 hónapja, most lenne esedékes az újbóli vizsgálat. Lakásfelújítás miatt, most 1-2 héttel ezt el kell halasztanunk.

Nyuszat
nyuszat

IldiKép
Hát Málta sem lesz rossz....Kép
SienKép
Igen lehet már drukkolniKép Végül is a Ti inszemetek és az én pé-em közt mindössze 5 nap telt elKép Jó közel lehetnénk egymáshoz a babásodásbanKép
EdiKép
Nekem továbbra is jó a júni 1. Szívesen viszek salit vagy sütit, vagy pogit vagy bármitKép
CipómamaKép
Nem tudnál egy pár szóra bejelentkezni hozzánk? Mi van Veled? Jól vagytok?

Puszi: Doris
doris

IldiKép

Azért Neked se lesz rossz júni 1-én!KépSzerintem az ilyen tengerparti helyek a legjobbak teherbeesés szempontjából!
Tenger, napfény, szerelem ... Kép
Ha addig nem leszel babás, ott tuti!Kép
A taliról meg majd gondolunk Rád is!Kép

NyuszatKép
Szerintem most biztos sokkal jobb lesz a férjed eredménye!Kép
A C és E vitaminok nagyon jók erre a dologra!Kép

A gynevac-ról már hallottál? Én nagyon gondolkodom rajta, hogy felíratom a háziorvossal. Ártani nem árt és sokan a kúra után néhány hónappal babásodtak be. Pl: MoniKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris!Kép Igen, az nagyon jó lenne, ha együtt babásodnánk be! Drukkolok mindkettõnknek!Kép
Zsuzsu!Kép A Gynevac szerintem is jó ötlet, ne gondolkozz rajta sokáig, mert ártani tényleg nem árt!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Tali!KépKépKépKép

Én is???

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztikeKép
Ha még egyben leszel akkor mindenképp gyertekKép Bár számításaim szerint még bent lesz a manócskaKép
SienKép
Jó lenne...(óhajtó jel, de akkora, hogy be sem férne ebbe a kockábaKép )

doris

Aranyosak vagytok lányok!Kép)))

Hazajöttem és teszteltem, mert már tiszta ideg vagyok...persze negatív lett, de sebaj, majd akciózunk apával a tengerparton.KépKépKép

Na rohanok, mert milliónyi a házimunkaKépKépKép

Pussz Mindenkinek! Ildi
hercegné

Beszti!Kép Micsoda kérdés! Hát nem emlékeztek, hogy az elõzõ talin is szerencsét hoztatok Pucúrral? Azóta már Klári, Móni sõt Orsoly is bebabásodott!Kép Tessék csak jönni szerencsehozónak és persze bölcs, tapasztalt tanácsadónak!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Beszti,
IgenKépKépKép Te is plíííííííz.

Úgy látom részben miattam teszitek a talit május végéröl át jún 1-re. Most nagyon meg vagyok hatvaKép

NyuszatKép
Kitartás. Van még pár clostis hónapod. Az már nem sok. Türelem. Ha nem jön össze a babóca akkor legalább az orvos kivizsgál, tovább keresi a problémát.
Mindenesetre, hogy ne érezd feleslegesnek ezt az idöt, mert szerintem egyátalán nem felesleges, beadadhatnád magadnak a Gynevacot. Az úgyis eltart egy darabig, de mellette nyugodtan lehetsz babás is.

Aztán ha valóban nem sikerül, akkor az elsö legyen az ellenanyagvizsgálat, utána pedig laparoszkópia, hogy megnézzenek belülröl (endo,v. valami hasonlo).

Ki jelentkezik még a talira? Orsoly is bizti jönKép

Üdv,
Moni
mj

Moni, Sien, Doris!

KépKépKép
Én még nagyon szeretnék akkor egyben lenni, mert az mostanhoz képest csak négy hét, még korai lenne minden!
Szóval jövünk!!!Kép
(Az elözö tali óta tanultam sütireceptet, amit a családon már kipróbáltam!Kép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

OrsolyKép
De örülök nektek, nagy gratula!KépKép

ZsuzsuKép
Az én férjem is ezen a héten megy vizsgálatra, ha még aktuális szívesen elküldöm neked a címet, állítólag hamar megvan az eredmény.
Én még várom a hormon eredményeimet, jövõ héten derül ki.

Szívesen mennék én is a talira (bár én nem vagyok rajta a listán), de jún.1-én valószínûleg dolgoznom kellKép

Sziasztok,
Mati
mati

Kismamáinknak gratulálok!
Kamilla, Zsuzso, és végül de nem utolso sorban Orsoly!

Egyre fogyunk Kép
Én az inszemes lányok között vagyok, remélem szerencsét hoznak nekem.

Rita!
Macával kapcsolatban nemkem már bevált,röviditett a cikluson és a barna trutyit is eltüntette/ legalábbis a honap közepi négy napot/.A többit egy hét mulva.

Sok boldog névnapot utolag minden Timeának!
khjutka

Hello Lanyok,
Annyira aranyosak vagytok, tenyleg nagyon jol esik, hogy szurkoltok!
Doris, Zsuzsu,
Koszi a drukkot, remelem, nem okozok majd csalodast!
Sien,
Neked is koszonom, a meggyes muffin pedig igazan jol hangzik Kép
Andy,
Sajnos nem tudom pontosan, csak valahogy az az erzesem, hogy masik dokinak fog "atpasszolni". Az izgatottsagtol teljesen kiment a fejembol, hogy rakerdezzek. Majd kiderul.
Ildi,
Biztosan isteni lesz a maltai utazas! Kép
Nyuszat,
Igazan nincs ok az elkeseredesre! Mar sok vizsgalaton tul vagytok, ez is nagy eredmeny. Kicsit lazits, a stressz csak fokozza a sikertelenseget.
Puszi
Bella
Bella

Andy,
Koszi a kis szarnyacskakat! Kép
Bella

Csak nem????KépKép

Egy picit nem tudlak elolvasni benneteket és teli jó hírrel?

Orsoly, jól látom dokinéni kezelésének + akcióknak megvan az eredménye? Hurrráááá!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Én is akarok talira menni!

Remélem még egyben leszünk! Legalább megnézem Beszti pocakját!

Szerintem Lotti is szívesen jön talira, ha MJ Móni vagy Beszti informál a dolgok állásáról, akkor én tudok neki szólni.

Persze a többi kismamának is sok-sok gratuláció, csak hát a "régiek" ismerõsök.

Doriszka, Sien, Marcsi!KépKép

Ti hogyan álltok? Sajna nem tudlak minden nap elolvasni benneteket, de ha röviden tájékoztatnátok megköszönném!

Puszi mindenkinek: Pucúr

És köszönöm a vizesedésre a teát, már meg is vettem hozzá mindent!
Pucúr

Lányok!

Akkor június 1-én tali!!!!!KépKépKépKépKép

Szóltam a páromnak is, hogy rinya-invázió várható. Már menekülõre fogta és szervezi a programját.Kép

Kinek van még kedve jönni? Írom a listát: Zsuzsu, Moni, Doris, Sien, Beszti... Többiek?

Edi
edi

Haliho Lanyok!

Mindenkinek nagyon koszonom a gratut, olyan kedvesek vagytokKép Egyebkent nem tudom miert, de olyan biztos voltam benne hogy baba van, es most olyan nyugodt vagyok, tudom hogy nem lehet semmi baj, a dokineni ir fel progigyogyot, es januarban baba leszKép Egyebkent a tesztcsik meg erosebb volt mint a kontrollcsikKép

Nana, hogy en is akarok talira menni, junius 1. nekem is okKép Csak kerhetek taxit?Kép Marcsi, esetleg?Kép Remelem jossz, mar te is babasanKép

Zsuzsu: jaja, ketnaponkenti akciok nagyon bejottek. Milyen az a borufix borogatas? Bar a gipszen keresztul most nem menne, de hatha holnap leveszik....(bar ezt ketlem sajnos, meg mindig nem igazan tudok raallniKép) Na de nem baj, legalabb pihenek a babovalKép

Breki: koszi a megnyugtatast, jo volt olvasni hogy semmi bajt nem okozhatott a rontgenKép

Pussssz lanyok, holnap este megint jovok olvasniKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Zsuzsu!
Azt a spermaszám növelõ összeállítást nekem is elküldenéd?

Vanda!
Szupi az új tábla.

Üdv, Panka

panka

Sziasztok!

Már jó régen írtam nektek, de minden nap olvasgatok. Gratulálok minden kismamának! Kitartás a többieknek, nemsokára itt az a gólya! Kép

Remélem mindenki jól érzi magát! Nem igazán van mit írnom mostanában, szinte írni sincs kedvem, de majd lesz... Nincs valami ötletetek hangulatnövelõnek? Elég pocsék a kedvem mostanában, pedig mindent megpróbálok, hogy felejtsek, de nem igazán megy... Ma már dolgozni is visszamentem, hátha jobb lesz. Néha csak ülök, és bámulok ki a fejembõl...

Bocs, senki kedvét nem akarom elvenni, de le kellett írnom, nagyon nehéz...

Vigyázzatok magatokra, és mielöbbi babásodást kívánok!

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKép
Gitt drágaKép
Hidd el nagyon megértem amit most érzel és ez teljesen normális azok után ami Veletek történt.... Nagyon nehéz és ezt csak egy következõ terhesség és babuci tudja majd tompítani. Nem szeretnék közhelyeket írni de biztosan állíthatom, hogy idõvel majd könnyebb lesz, csak hát az még odébb vanKép Kérlek ha úgy érzed, hogy lenne mit kiönteni a lelkedbõl akkor gyere csak bátran és írj nekünk hisz mi itt mindannyian tudjuk, hogy min mész most keresztülKép Ha magánban könnyebb úgy is írhatszKép
OrsolyKép
Légy csak türelemmel és pihenj a babóca miatt is meg a bokád miatt is. Sajna az én Páromnak nyaralás elött egy héttel ment ki úgy a bokája, hogy két hét fekvõgipszet és 4 hét járógipszet kapott. Részleges bokaszalag szakadás volt a diagnózis. A nyaralás elúszott aztán januárban az én fogmûtétem miatt nem tudtunk elutazni. Most már szervezzük a következõt júni közepétõl...Remélem nem történik addig semmi. Andrist hívták a múlt héten focizni. Gyorsan elkezdett számolni és inkább kihagyta mondván, hogy a 6 hetes kritikus idõszakon már belül vagyunk így inkább nem kockáztatKép Bölcs döntés volt a részérõlKép Kitartás és légy nagyon boldog, ezúttal nem lesz semmi bajKépKép
EdiKép
Jó, hogy a Te Párod is megértõKép Szerintem örül is a kikapcsolódásnakKép
PucúrKép
De jó, hogy jöttél csak olyan ritkán hallunk felõletek. Néha azért benézek a Friss....-be de nincs rá túl gyakran idõm. Velem semmi küli nem történt. A tali óta leteltek az "elõírt" sikertelen hónapok és hétfõn megyek UH-ra, majd akkor kiderül, hogy hogyan továbbKép Te mikorra is vagy kiírva? Vigyázz nagyon Magatokra!
BellaKép
Kitartás, meglesz majd az eredményeKép
JutkaKép
Köszönöm a jókívánságotKép
MatiKép
Elküldenéd nekem is a címet? Valószínû hamarosan nekünk is szükségünk lesz rá.
BesztikeKép
Én is úgy gondoltam, hogy egyben lesztek így ott a helyetekKép
VandaKép
Mi van Veled? Minden rendben?
EdelweissKép
Látom még mindíg be vagy havazva...

doris

Sziasztok!

Doris!
Köszi megvagyok, csak amolyan sehogy. Nem tudom miért..

A tali ötlet is klassz, valószínûleg jó az idõpont nekem is Kép

Mai tábla:

Kép

És hivatalos kismamáink:
<pre>
Név Hanyadik ciklusban?
Lora 16 c Várpalota 25 év
Szami 12 c Budapest 30 év
Klari 9 c Budapest 31 év
Melinda 7 c Németorsz. 26 év
Moni 10 c Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c Budapest 26 év
Breki 2 c Budapest
</pre>

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jó reggelt!Kép

Vanda

Légyszike majd dobj le a tábla aljára 2c 2cnKépKép
Köszönöm
Új ciklus, új remények..Igaz csajok?

Rohanok, mert millió a munkaKépKép

Ildi
hercegné

Sziasztok!

Orsoly!

Jól látok???? Jól!!!!! KépKép
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!

Olyan jó lesz újra látni a neved a másik táblázatban... Kép
Igaz lehet, hogy én már nem leszek ott mire Te feliratkozol, de akkor is jó lesz látni!

És persze minden friss kismamának gratulálok!!!!

Kata (és a 37. hetes Dóri babája)

KépKép

KépKép
kata007

IldiKép
Úgy-úgy ahogy mondodKép
VandaKép
Írok Neked magánban csak egy kis idõ szükségeltetikKép

doris

Lanyok,
Segitsetek!
Ugy erzem, at kellene tenni a vizsgalatot csutortokre, mert ma vagyok az 5. napon es bar maskor ez mar a mensi veget jelenti, most ugy latom, hogy holnapra nem fog tokeletesen elmulni (esetleg lesz meg egy kis barnas szmotyi). Teljesen osszezavarodtam, mert nem akarom, hogy ott deruljon ki, hogy ertekelhetetlen az eredmeny. Kép
Szerintetek mit csinaljak?
Bella
Bella

Sziasztok és szép jó reggelt mindenkinek!Kép
Nagyon rosszul vagyok ez abban nyilvánul meg, hogy vagy émelygek és minden egyes szagot külön-külön is érzek, vagy szédelgek és úgy érzem, hogy perceken belül elájulok. Sajna ezek a frontok nagyon megviseltek sokszor fáj a fejem és úgye gyógyszert nem szabad bevenni, úgyhogy maradt a "szenvedés". Igazából nem akarok panaszkodni, de minden reggel attól félek, hogy érek be a munkahelyemreKép

Vanda,
Elküldtem újra a görbét, nézzd meg kérlek, hogy megérkezett-e? A táblázat nagyon klassz, az én életkorom 30 év.
Gitta,
Borzasztóan megértem amit érzel, de hidd el - bár ez közhelynek szám - az idõ begyógyítja ezeket a sebeket. El fog múlni a lelki "fájdalom".
Breki
Breki

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Jaj de jó, szervezõdik a tali. Már csak azt kell kitalálnom, hogy milyen finomságot vigyek!Kép

SienKép
A gynevacon csak azért gondolkoztam eddig, mert az én házidokim Debrecenben van, de már éppen itt az ideje, hogy keressek egyet Bp-en (bár még csak 1,5 éve lakunk itt, lehet, hogy még korai lenne?Kép)

MatiKép
Nagyon örülnék, ha elküldenéd a matyivizsgáló címét!Kép

OrsolyKép
A burofix egy borogatásra való szer, gyógyszertárban lehet kapni, kétfajta kapszula van a dobozban, össze kell õket keverni, majd belemártani egy ruhát és azzal borogatni a lábad. Tényleg nagyon jó.

PankaKép
Azonnal küldöm az összeállítást.

Ildi
Sajnálom, hogy megjött.Kép
De nem sokáig leszel Te a sereghajtó, mindjárt követlek.

zsuzsu

Lányok,
Én is mehetnék a talira?
Breki
Breki

Zsuzsu! Kép

Mi újság veled??? Van remény???

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Jó reggelt!Kép
Pucúr kedves!Kép Aranyos vagy, hogy érdeklõdsz. Én éppen ma "ünneplem" az egy hetes inszememet, remélem egy hét múlva még jobban fogok örülni.Kép Jó lenne, ha Te is jönnél a talira, már biztosan óriási a pocakod!Kép
Brekike!Kép Hát persze, hogy Te is!!! Sõt, mivel Beszti a "féloldalas" példaképem, Te pedig a magas-prolis példaképem, így mindenképpen jó lenne, ha végre összefognátok és mondjuk kézrátétellel megdelejeznétek!!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Breki!
Miert nem veszel ki egy kis szabadsagot? Kép Aztan, ha rendezodik a kozerzeted visszamesz Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Zsuzsu, DorisKép

Este tudom küldeni a címet, mert ma sajnos elfelejtettem magammal hozni.
Viszont Zsuzsu, az összeállításodat elküldenéd nekem is?Kép

OrsolyKép
A Burofixet én is ajánlom, nagyon beválik!

Pusz
Mati
mati

BnemethmKép

Abban nem reménykedek, hogy ebben a hónapban babás lehettem, mert az orvos megvizsgált és nem volt tüszõérésem.
A hõm is elég szörnyen alakult, mert kb 7 nap alatt érte el a 37-et, aztán összesen 2 napig volt ott, majd lement 36,9-re, tegnap 36,8-ra, ma pedig 36,6, de még nem jött meg. Ma vagyok a 30. napon, remélem ma vagy holnap megjön.
Na ilyet se írtam még le, hogy remélem megjön. De sajna most ez a helyzet.
Egyébként érdekes módon nem vagyok elkeseredve, valahogy éreztem, hogy nincs nálam minden rendben. Most legalább kivizsgálnak, kapok valami gyógyit és babás leszek! Ez a tervem! A dokiban pedig nagyon megbízom.
Mikor mondtam neki, hogy hát doktor úr én most eléggé meg vagyok ijedve, azt válaszolta, semmi okom nincs rá és adjak neki 2 hónapot, mert annyi kell, hogy rendbe hozzon. Nagyon kedves és meggyõzõ volt. Hiszek neki.

Hát ez a helyzet nálam. Szeretném egy kicsit lazábban felfogni a baba-témát, és úgy érzem már sikerült is. Mostmár kb. 2-3 hete egyáltalán nem görcsölök és filózok annyit rajta. Meg aztán más dolgom is van - a diplomamunkámat írom és készülök az állásváltoztatásra.

A talira el tudsz jönni? Annyira jó lenne!

zsuzsu

SziasztokKép

Orsoly,Breki
Hatalmas Gratula nektek,uugy orulok,hogy sikerultKépKépKép
Termeszetesen a tobbieknek is de oket meg `regrol ismerem`
Oriasi puszi mindenkinek

Krisztinka/21+1/
krisztinka

Sziasztok!

Tali-listaKép eddig: Zsuzsu, Moni, Doris, Sien, Beszti, Pucúr, Orsoly, Vanda, Breki

Marcsi, remélem te is jössz. És szóljon valaki Klárinak és Lottinak is! Meg Gabónak és Monchynak! Ancsinak is küldtem SMS-t.

Többiek? Andy? Gitta? Kamilla? Mamacs? Timici? bnemethm? Lujza?

Moni, Sien, Breki!
Nem tudom az emil-címeteket!

Nekem holnap HSG.Kép Gondoljatok majd rám.

Bella!
Nem tudom mit csinálj. Kérdezd meg a dokit. De gondolom jobb lenne minél elõbb túllenni rajta. Ja, és tegnap kérdezted: azt hiszem egy ötezrest fogok adni a dokinak.

Ildi!
SajnálomKép

Edi
edi

Zsuzsu! Kép

Hát ez nem túl jó, de látom te is próbálsz nagyon pozitivan hozzáállni a dolgokhoz.
Szerintem én tudok menni a talira. Annyira be vagyunk táblázva, a házat is lassan folytatni kellene, szóval ne haragudjatok.
De küldök egy képet az emilcimedre magunkról, hogy tudd kivel "állsz szemben", oksi???
Te is tudsz küldeni magatokról?

pusz
bnemethm
bnemethm

Panka, MatiKép

mail ment.

zsuzsu

Edi!Kép
bjom@index.hu
A holnapi HSG-hez: +++++++++++++++++++++++++++ nagyon drukkolok!Kép
Bella!Kép Nem tudod valahogy elérni a dokidat? Én úgy emlékszem, hogy nekem a 10.cn-on csinálták a HSG-t, bár az én ciklusaim akkor még 30-32 naposak voltak. Lehet, hogy tényleg szerencsésebb lenne egy pár napot még várni!

Pusz, Sien.
Sien

EdiKép
Nagyon drukkolok, ügyi légyKép
BrekiKép
Persze, hogy Te is gyere a talira!!! Buta kérdésKép
MarcsiKép
Mi van Veled? Ugye jösz a taliraKép

doris

BnemethmKép

De jó lenne, ha küldenél fotót!KépKépKép
Nekem sajna nincs ilyen digitálás, de megpróbálok valahonnan szerezni és küldeni Neked.

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de megértem.

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

EdiKép

A holnapi Hsg-hez: +++++++++++++++++++++++++++++++

Mati is írta, hogy jönni szeretne a talira, csak lehet, hogy nem tud, mert dolgozik.
Szerintem vegyük fel õt is a listára, ugye Mati?
Hátha sikerül elintézned és vagy nem kell bemenned, vagy hamarabb el tudsz szabadulni, nem?

Egyébként mikor kezdõdik a tali?

zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Edi aranyos vagy, nem evett meg a nagyfõnök ebédre, de sietett ebédelni, én viszont miatta nem tudtam, meg is fájdult a fejem. Jó lenne ha már tényleg nem kéne ide jövõ héttõl bejárnom.

A talira nagyon szívesen megyek. Orsoly téged is szívesen viszlek, én leszek a pilóta, de Te meg a navigátor, jó!? Úgyhogy így fekve is nagyon hasznos vagy: növeszted a picit a hasadban és tanulmányozod a térképet.

Ildi!
Azért sajnálni nem foglak Málta miattKép

Pucúr!
Szombaton kell tesztelnem.

Marcsi
Marcsi

Ja Edi!

A holnapi HSG-hez+++++++++++++. Ne flj még mindannyian túléltük. Mi nagyon erõs nõk vagyunk, mindent kibírunk a baba érdekében.

Marcsi
Marcsi

Lányok a talival kapcsolatban!

Hozzám befér még 4 lány. Hátul elfér 3 leányzó, kicsit szükösen is. Mehetünk majd egyszerre. Csak olyan központi helyen vennék fel mindenkit egyszerre és nem külön-külön, ahol meg tudok állni, parkolni kényelmesen és nem esik ki a Maglódra vezetö útról. Törökbálintról jövök, vagyis Doris pl útba esikKép

Jelentkezöket kérek.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Edi!
Nagyon szorítok holnap. Nyugi gyorsan túlleszel rajta.
Sajnos elõre még nem tudom megmondani, hogy megyek-e a talira. Ha nem jön közbe semmi akkor biztosan el fogok menni. Tudod nálam nem lehet tudni mi lesz, mert ha megjön akkor irány a doki és jön a lapar.
Mennyire van messze Szegedtõl Maglód? Én nem pesti vagyok, nekem utazgatnom kell.

Bella!
Azt nem tudom hogy baj-e, de nekem is a 8-9. napon csinálták. De ott úgy is megkérdezik, hogy hanyadik napon tartasz a ciklusnak.

Puszi

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?