A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nici! Örülök, hogy ez is tetszik. Kép Kevesebb a keveredés. Kép

Bartika! Kár! Biztos jobb társaságban nyomni, mint otthon a a tv előtt. Nekem is csak a kazi marad, mert itt semmi nincs a környéken...

Vikó! Elmondtam Ildinek, Esztinél meg megvárom a jobb hangulatát. Most depis. El szoktam mondani a bajom. Kép Köszönöm a tanácsot! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Tényleg tetszik a párna! Sőt igazából ez volt az az anyag ami elsőként megtetszett, csak aztán meggondoltam magam. De most egyáltalán nem bánom hogy ez van itt! Kép Már amúgy is szétszedtem! Kiszedtem belőle egy adat polisztirol gyöngyöt, mert nagyon kemény volt. Este fel is fogom avatni alváshoz! Valamikor meg kimosom a huzatát, mert olyan zavaróan új szaga van!

KépKép
nicika

Nici,
nem akarok hülyeséget mondani a Viking áráról, de tuti 50 felett volt. Azt hiszem 55. És egy darab volt belőle.. Azt mondta ez maradt, mert most, ebben a téli időben született babás anyukák nagyon vitték. De csak egy volt egy színben, ami nemtom milyen volt.
A Tomát ugyan meg nem fogtam, de nekem nem tűnt magasnak a tolókar. Nemtom. Meglátjuk.
Mindjárt nézem én is azt az oldalt, amit írtál! Kép

nadine81

Vikó, köszi, ki fogom próbálniKép

Erős-savanyú leves. ImádjukKép csak azt ne kérdezd hogy mi van benneKép

Bencével azért vagyok gondban, mert azt se eszi meg, amit imád. PL csináltam neki csokipudingot, ami édes is meg csokis is meg tejtermék is, és nem ette megKép JOghurtban is hagyott az alján. Pedig régebben a Fél litereset ette meg egyedül. Most meg a 175 g-os nem ment leKép Tudom hogy nem akarnak szándékosan éhenhalni de aggódomKép Meg beteg is, nyilván az is belejátszik. Pont az előbb vettem észre, hogy tiszta véres a szeme, meg piros a szemhéja, tuti elkapta a kötőhártyagyulladástKép HOlnap megyünk ellenőrzésre a dokihoz, majd megnézetem vele.

Zsu
30+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine, apasági nyilatkozat akkor kell, ha nem vagytok összeházasodva - a gyámhatóságnál kell nyilatkozni. Anyakönyvi kivonat másolatot pedig az anyakönyvvezetőnél kell igényelni - elméletileg ez ingeyen van, ha szülésről van szó.

indianyo

Nicika, ne kínozz, húúúúúúú, biztos nagyon fincsi volt a reggeli. Én is megenném most, de lehet, hogy most bármit. Kép
Megyek is, eszem egy almát......Kép
Vendég

Nici! Én is ma mentem el a sajátomért, mert sajna az ott maradt. Ez lesz nekem is az első estém a párnával. még ki se bontottam... Kép Majd megnézem. Kép Tedd el a gyöngyöket, mert később biztos fog kelleni. Kép
Nekem tetszik a macis élőben is. Igaz, imádom a kéket... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Annyit írtok, hogy csak na. Nem írok sokat, mert nem vagyok jó formába. Biztos az idő teszi.

Én most ettem meg 5db fánkot, ennyit a fogyókúráról. Igaz hogy már alig birok felkelni ,de ez van, bár ha fogyóznék a hasam, úgyse lenne kisebb.

Vikó
Szerintem a 20 kiló biztos nincs meg, de ha igen, akkor nem semmi. Legalább nem én leszek a dobogó felsőfokán, jó nekem a második hely. Remélem nem haragszol érte.

Vikó Vok Jobbulást nektek.

Vok
Kutyi túlélte a szilvesztert csak azt hiszi, hogy azóta mindennap szilveszter van, mert ahogy besötétedik, itt hisztizik az ajtó elött,pedig néma csönd van .Nagy franc.
Barátnő: Én gonosz vagyok nálam ilyen esetben vége a dolognak ne csak akkor legyek jó, ha repülni akarok. Én az ilyenért ölni tudok.

Angi
Szívesen mennék helyetted NST-re. Azt hiszem most tényleg mindenki irigyel.

Anita
Ne vidd túlzásba a tanulást, inkább feküdjél most az a fontos. Vizsgázni lehet a jövőfélévben is. Ez nem kioktatás akart lenni, remélem nem haragszol meg.

Eszti
Irigyelek, hogy így betartod a kaja dolgokat, én képtelen vagyok rá.

Mamacka
Pont az Esztivel és Annácskával beszéltük hogy milyen gonosz anyósok vannak. Ahelyett hogy ott segítenének, ahol tudnának inkább keresztbe tesznek.. Szerencsére nálunk anyuék is és anyósék is mindenben segítenek. Remélem sikerül megoldani valahogy.

Tünde
Majd kérünk fényképet a konyháról, ha elkészül.

Nadine
Nekem 6.4 volt a cukrom és az orvos megjegyezte, hogy magas bár nem kell csinálnom semmi diétát vagy bármi mást.

Mindenkinek szép a pocija és ti nyugodtan ehetek, mert nem látszik rajtatok semmi plusz.

Hirtelen ennyi. Ahhoz képest, hogy nem vagyok formában jó sokat írtam.

Holnap megyek dolgozni, majd meglátom hogy bírom.

Szerdán megyek dokihoz akkor biztos, jövök a hírekkel. Ezen a héten nagyon sokan megyünk orvoshoz, remélem mindenki jó hírekkel jön majd ,és remélem én is.

Babetta és Levi 31+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mire ezt megírtam már megint betelt az oldal.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

én sem értem ezt az apasági nyilatkozatos dolgot...
Úgy olvastam, hogy 1 évnél régebbi házasság esetén kell az apasági nyilatkozat. De 3 hónap... Végképp nem értem, mert szerintem úgy lenne logikus, hogy ha legalább 9 hónapja házas az ember akkor elhiszik, hogy a férj az apa.
katicuska

Hú, csajok, mire visszolvas ez ember egy fél napi termést, már fél oldalt megint teleírtatokKép

Eszter, ne szomorkodjKép

Bartika, szépen növöget a te pocid is.
Én is rakok fel maiakat.
KépKép
KépKép

Azt hiszem végre nekem is beindult valamiKép
és 98 centis mostKép

Vikó,a 3 hónapnál nem régebbi ház.any.kvi. kivonat másolatot ott kell kérni, ahol az esküvőtök volt.Neked Indiában volt, nem????
Akkor fogalmam sincs, mi a tetendő.
De azt hiszem a szt. imrében egy évnél nem régebbi is jó.Mikor volt az esküvőtök??
Lehet, hogy szerencséd lesz.

Szelivi, biztos jól láttad az árakat?
Én a300 g-os szloncukrot 800-ért láttam, a lisztet is kb 1000-ért, de az csk max. fél kilós lehetett.
Az ásványvíz tényleg durva.Most már abból se mindegy melyiket isszuk????Bár, így tényleg lehet drágábban adni, ha rajt van Norbi atyánk neveKép

Ildik27+3
vas

meg az is hülyesgé, hogy újat kell kérni a házassági akvi kiv.ból. Én spec tuti nem tudok kérni mert hétköznap nem vagyok Putnokon itt meg nem adnak
katicuska

Más nem tud kérni másolatot? Valamelyik családtag? Egy telefont megér... Mondjuk nekem ok, mert itt volt NewPesten.Kép de még a miénk is régebbi lesz, mint 3 hónap. Na segond.

Megyek vissza főzni.Kép

Kép

Kép
nancsika

Vok
Ne szomorkodj. Bár ez tényleg nehéz téma. Nekem nincs is igazán jó barátnőm. Pedig régen volt, csak aztán kimentem több évre külföldre és elmaradoztak. Utána bekerültem az egyetemre, ahol mindenki jó pár évvel fiatalabb volt nálam, így ott sem alakultak ki igazi barátságok. Az az igazság, hogy néha hiányzik, de annyira jó a kapcsolatom a férjemmel, hogy csak ritkán jut eszembe. Pedig néhány dolgot biztos jobb nőkkel megbeszélni. Talán egyetlen lány van, még a gimiből, akivel talán mindent meg tudok beszélni, de vele is csak ritkán talizunk, ő is inkább el van a férjével.
udom, ez nem segít, de itt vagyunk neked, ha beszélgetni szeretnélKép Ez komoly!

Csütörtökön megyek ultrahangra, már nagyon be vagyok sózva. Annyira kiváncs vagyok, hogy mennyit fejlődött.

Ezek szerint apasági akkor is kell, ha házas vagy?

Scullyx
31+0

KépKép
KépKép
scullyx

Nadin! Ami nekem nagyon tetszik a www.pekido.hu oldalról:
Zenélő forgó játék kiságy fölé ami világít sötétben és távirányítóval kapcsolható, 3 dallamot tud.
10 db-os sima fehér pelus, mert nagyon olcsó
5 db-os mintás pelus
Merev lapos pelenkázó (de van puha laposban is többféle mintával)
popsitörlő kendők is jó áron vannak
pelenkás vödör
kád fotel
mikrohullámúba való sterilizátor
baba olló+csipesz
Nagyjából ennyi, de most csak fejből írtam! A lényeg hogy a listám végösszege amit innen rendelek 18000ft! Kép

KépKép
nicika

Lányok!

A házassági anyakönyvi kivonatból 300 napnál nem régebbi kell én úgy tudom de mindjárt utána nézek. De mindenképpen kell, különben anyuci nevére anyakönyvezik a babát.

ZSu
30+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Katicuska! Kérdezd meg a kórházban, ahol szülni fogsz, hogy mikorinak kell lennie a házasságinak. Nálunk (Péterfy) 300 napnál nem régebbinek...

Vas! Próbálkozom, de már sokkkkal jobb. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici Kép
Nem semmi a reggelid Kép Nagyon jól hangzik és biztos nagyon ficsi is Kép

Babetta Kép
Hát a fánk tényleg nem a fogyokúrás kaják közé tartozik Kép De ha jól esett, akkor egészségedre Kép
Azért holnap vigyázz magara, nehogy megerőltesd magad Kép

Katicuska Kép
Nem számít, hogy mit hisznek vagy mit nem. Sajnos kell a friss házassági kivonat. Ez egy kis utána járás, de lassan már mindenkinek aktuális lesz.

Vikó Kép
Tényleg neked hogy lesz házassági kivonatod?

Ildi Kép
Nagyon szépen beindult a pocakod Kép Most már le sem tagadhatod, hogy baba van benne Kép Gondolom büszke is vagy rá Kép
A hétvégén meg újra láthatod a lánykádat Kép Tényleg a fiúkat viszitek ilyenkor?

Mi holnap megyünk 4D-re, már alig várom KépKépKép

Annácska 27+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na de minek kell kikérni azt a házassági anyakönyvi kivonatot, ha egyszer ott van nálunk?? Csak mert régebbi, mint 3 hónap?? Ekkora hülyeséget!
És akkor apasági nyilatkozat CSAK AKKOR kell, ha vagyun összeházasodva? Mert abból a szövegből úgy vettem ki, hogy kell a h.a.könyvi kiv. ÉS az ap.nyil. Akkor minek mind a kettő?? Basszus.. Mennyi minden van még, ami menet közben derül ki, hogy nem világos.. Kép

Nici,
mit fogsz rendelni arról az oldalról?

nadine81

Annácska! Aztán majd kérjük ám a beszámolót hogy mi volt a 4D-n! Kép

KépKép
nicika

Ildi,
szépek a pocis képek! Beindult! Tök jó! Kép

nadine81

Nici,
megelőztél azzal a listával! Kép

nadine81

Lyányok: apasági nyilatkozat csak azoknak a pároknak kell, ahol apa és anya nincs összeházasodva!!! A nyilatkozatot személyesen lehet csak megtenni. ( a mi házasságunk még nincs anyakönyvezve itthon, tehát én lányanya vagyok, majd egy hónmap múlva kezdjük, mert 4 papír kell hozzá, oldalanként 20 és 30 ezer! között van a hivatalos fordítás...)

Nem kórházfüggő, jogszabály van rá...

Anyakönyvi kivonat-másolatot nem csak személyesen lehet kérni (te4ssék az önkormányzathoz telefonálni), viszont anélkül nem anyakönyvezik a babát, ill. csak az anya nevére adják ki, aztán majd rohangálni kell, hogy legyen végleges, rendes, igazi is Kép A születési anyakönyvet pedig a kórház szerinti önkormányzat anyakönyvvezetőjél kell igényelni a kórházi igazolás alapján.

Babetta, nagyon ijesztő az a 20 kiló Kép lehet, hogy nincs annyi, de nem tudom ellenőrizni, ,ert nem tudok elkutyagolni a falu végére a védőnőhöz, ahol már mértük. Kórházban nem mérik. De hát nem is mozgok semmit, pedig ez a lényeg itten kérem!

indianyo

Ildi, szépen nő a pocakod! Kép
Mi nem vagyunk házasok, és már megvan az apasági nyilatkozatunk, az önkormányzatnál szereztük be (ahol én be vagyok jelentve), és 300 napnál nem szabad régebbinek lennie. Nekünk így nem lesz az. És ráírják, hogy közösen milyen nevűre akarjuk anyakönyveztetni a minit. És ezzel a papírral ugyanolyan jogai lesznek a mininek, mintha törvényes házasságban született volna. JUHHHÉÉÉÉ! Kép
Vendég

Sziasztok kismamik!

BÚÉK!!!!

Remélem még nem felejtett el mindenki!
Már nem tudom, mikor írtam utoljára, de azt hiszem, amióta befektettek a kh-ba, nem jelentkeztem. Szóval nov. 16-án kerültem be, és ez a 3. hétvégm itthon. Ez is gyorsan elszállt, nemsokára indulok is vissza.

A hasam 112 cm, a babák 2460 és 2310 gr. Eddig +16 kg, de szerintem most jön csak a másik fele, mintha napról napra dagibb lennék (tudom, ödéma...).

Tehát élvezzétek a várandósságot, amíg van mit élvezni rajta! Kép

Sziasztok!

Eri 34+0

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

NadineKép

A házassági anyakönyvi kivonat 300 napnál nem lehet régebbi, vagyis ha már jó régen házasodott az ember jánya akkor kell kérni egy hiteles másolatot az önkormányzatnál az anyakönyvi osztályon, vagy hogy hivják Kép
Apasági nyilatkozat csak azoknak szükséges, akik nem házasok, ez a nyilatkozat bármikor tehető szülés elött, ott nincs időkorlát, mivel ez egy olyan nyilatkozat amit nem lehet visszavonniKépKép

Nah például Nancsikának tuti nem kell kérnie másolatot, hiszen még csak most kötette be a fejétKépKép ez csak egy szemléltető példa voltKép
Nekem is el kell majd mennem hamarosan apával nyilatkozatot tenni, mint Daninál anno, de majd csak január vége felé teszem, mert akkor lesz szabadságon apája, igy könnyebben elintézzük. Jah az apaságihoz mostmár kérnek a hajadonoktól, hajadonsági nyilatkozatot vagy mi a fenének hivják azt a vackot, nekem hála elég lesz a válási papiromKépKép

MamackaKép
Nagyon meg tudlak érteni titeket, a legdühitőbb a világon, mikor ott a megoldás az orrunk elött és a másik fél inkább becsukja a szemétKépKép Viszont tudom ajánlani, ha hiszel a pozítiv gondolkodás hatalmában, hogy este lefekvéskor szépen gondold át a dolgokat és kérj segitséget ugymond fentről, jöjjenek jobbnál jobb megoldások, hidd el hogy ha mást nem egy tök jó ötletet meghallasz ami kisegit titeket ebből a fránya helyzetből, és az már tök felemelő érzés tud lenni...

BaritkaKép
sebaj torna, ugy gondolták megsporolják neked mára az utazást, és inkább rávesznek hogy otthon mozogj egy kicsitKépKép de még szerencse hogy telcsiztél és nem ott szembesültél a dologgal.

NicikaKép
ez a melegszendvics leirás felért egy népizgatássalKépKép Éhes lettem, de nem tom mit ennék... mostanában folyton igy járok, hogy ugy ennék valamit csak éppen azt nem tom kinyögni hogy mit isKépKép

CoryKép
Nem hangzik tul jól ez a rókakoma dolog, reméljük nem igy fog telni a következő időszak...
Ami meg a bulit illeti, hát nem volt szép dolog...

AnnácskaKép
Nem tudod mikor indul a felkészitő a II. nőin?

Nah megyek keresek valami bogyót a fejemre mert majd szétesik... tuti front van... vagy még se.. .

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Akkor most még egyser, nyomatékosan: házastársaknak házassági anyakönyvi kivonat másolata, együttélőknek pedig apasági nyilatkozat kell. Friss, meleg. Különben a baba csak az anya családi nevét kaphatja, apa pedig ismeretlenként szerepel. Lésőbb lehet változtatni rajta, de macerás, meg utálatos, és a papírokat mindenképpen kell vinni hozzá később is!
Másolat azért kell, mert csatolni kell a papírokhoz, az eredetit ugye nem hagyhatjuk ott...

indianyo

Nadin! Bőveben a lista:
*Playshoes zenélő, világító forgóka távirányítóval, 3 dallammal 3763ft

*Nivea Soft-Creme törlőkendő (dobozos, sima, sensitive, utazócsomag)dobozos: 826ft, utántöltő:739ft, utazócsomag: 336ft

*Nivea babasampon és fürdető 400ml 979ft

*Nivea védőkrém pelenkakiütés ellen 442ft

*Fürdő fotel fürdőkádba 1142ft

*Baba körömápoló készlet (olló+csipesz) 682ft

*Lockweiler pelenka vödör 1795ft

*Mintás textilpelenka 5db 1229ft

*Sima textilpelenka 10db 1334ft

*Sima textilpelenka 5db 749ft

*Merev ékes pelenkázólap 3312ft

*EURET mikrohullámú sterilizátor 2112ft

Ennyi! 15179ft + 1490ft a csom. és száll ktg = 16669Ft (Nem is 18ezer, rosszul emlékeztem! Kép)

KépKép
nicika

Ági, nekem nem kértek hajadonsági nyilatkozatot. Csak mindkettőnknek a személyijét, és ennyi.
Ja, Ági, emlékszem, neked volt klassz élmény az előző apasági.....amikor felhívták rá a figyelmed, hogy nem vonható vissza......Kép
Nekünk normális volt a nő, és érdeklődött a baba felől, nomeg sok boldogságot kívánt. Tisztára, mint egy gyors esküvő.....Kép

Na, mindegy, úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére, mert nem szeretném, ha a kisbabánkat valami véletlen folytán rosszul anyakönyveznék....
Vendég

Hú, csajok, lehetetlen reagálni mindenkinek és mindenre...

Angi: én irigykedem az NST miatt (persze nem komolyan)! Szuper,hogy már itt jártok! Aztán tényleg tessék ám mesélni!

Eszti: elismerésem az almanapért, le a kalappal! Nálam ez teljesen kizárt! Ha nem eszek, ég a gyomromKép Jó kifogás mi? ... de most komolyan!

Babetta: Ti is mentek dokihoz? Tök kíváncsi vagyok Levike méreteire isKép Nem sértődöm meg, tudom, hogy nem kioktatás! Igazság szerint néha önzőnek is érzem magam, hogy a tanulást helyezem előtérbe, de ezt a manóért is csinálom! És már csak 2 hétről van szó, sőt, ha minden jól megy, már annyiról sem! Pont azért akarom ennyire lefele tudni jan.közepére, nem kitolni febr. elejéig, hogy utána már csak a kisfiamra koncentrálhassak, hogy együtt készüljünk fel a nagy eseményreKép

Titati: szerintem is kezded te is 1 héten belül az NST-ket! Annyira jóKép

Tünde: fincsi lakásfelújítás...Kép Kitartás! Biztos nagyon szépek lesztek, mire a kicsi megérkezik! De apának bizony sietnie kellesz...Kép Ha nem vagyok tolakodó, én is szívesen megnézném majd a képeket a konyhádról, ha szabad!

Ildi: Neked is jól beindult a pocid! Nagyon szépKép Csini vagy!

Mamacka: Hogy csinálod, hogy ruhában tényleg ennyivel nagyobbnak látszik a pocid??? Persze, ha nem takarod el a ruhával, akkor is látszik, de ruhában... nagyon nagynak látszik!

Vok: Sajnálom, ami a "barátnőiddel" történt! Gyarló az ember...Kép, legalább kiderült számodra,hogy hányadán is álltok... csak ők nem tudják,hogy ilyenkor még érzékenyebb az ember... de ez alapvetően inkorrekt eljárás volt! (Bocsi,hogy így beleszóltam!)

Diéta: nagy elismerésem hozzá! Én is sokszor akarom csinálni, de én túl gyenge vagyok hozzá! (Szerintem lehet nem is akarom úgy istenigazábólKép) Mondjuk én nem is vagyok nagy sütis, viszont egy-két hete a fagyi...(de ezt már írtam reggel)!

Szopipárna: én is imádom! Mióta megvan, szinte már csak azt használom alváshoz! Nagyon jól kitámaszt, mikor pl. a gyomrom ég, vagy nagyon sajog a derekam!

Bocsi, most "csak" ennyire voltam képes! Elkeseredek,hogy lemaradok a topic-életből... Nem baj, már tényleg nincs sok (csak rohadt nehezek...) Közben, amíg itt ültem, már majd leszakad a hasam...

Majd még jövök!

Pussszkó:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, akkor akinek 300 napnál nem régebbi a házassági akkor azt elfogadják, ha jól értem...
De ez tényleg gázos főleg ha a férj külföldön van, vagy kint házasodtak az érintettek....

Eri,
hogy bírod?
Én már alig várnám a szülést. amúgyis ikrekkel a 34. héttől már gyakran megindul, nem?
katicuska

Eszti Kép
Ügyi vagy, hogy már beszereztétek a papírt Kép

Vikó Kép
Nem semmi, hogy kihasználják az embert Kép

Ági Kép
Jövő héten kedden indul a tanfolyam és elvileg lesz is torna. Holnap beugrom, ha tudok és megnézem Kép

Annácska 27+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Igen, Ágiboszi, úgy van Kép lassú a net, jól keresztbe igazoltuk egymást Kép
Azért a lánysági nyilatkozat elég viccesen hangzik...

Látod, Eszter, ránk számíthatsz mindig KépKépKép

indianyo

Indianyó, Ágiboszi
köszönöm! Kép Lőjjetek le, de van még egy kérdésem ezzel kapcsolatban.. Kép Mi 2004. júliusában házasodtunk. Amit ki fog adni az önk., természetesen azon is ez lesz Kép és az csak annyival lesz jobb, hogy friss lesz rajt a kiállítási dátum?

nadine81

Bartika: persze a te pocid is nagyon helyes, illetve nagyon édesek vagytok így együttKép

Cory: sajnállak a rókakoma miatt... az hittem, hátha az újévben már nem lesz.. Kitartás!

Annácska: drukk a 4D-hez, várjuk majd a képeket!

Szia Eri! Emlékszünk rád persze, csak nem tudtuk, miért tűntél úgy el! Gratula a babókhoz, szép nagyokKép Minden rendben amúgy velük?

Boriékkal vajon mi lehet?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na jóvan, én már totál elveszítettem a fonalat... Kép Apasági, meg anyakönyvi kivonat, meg házassági... na most melyik mikor kell? Vagy mindegyik? A házasságit azt vágom, én is úgy tudom, hogy 300 napnál nem régebbi kell. De születési anyakönyvi kivonat minek? Hát nem tutti, hogy én vagyok az anyja??? Kép

Annácska! HOva mentek 4Dre?
Scullyx! Ez most a 30. héten esedékes UH? De jó nektek, hogy már láthatjátok a babát! Mi most várhatunk újabb egy hónapot. Kép

Vas! Nagyon lehagytál! Pedig mi egy súlycsoportban mozogtunk! Az én pocakom még csak 97 cm. Kép De a pocakformánk nagyon egyforma! Kép
Nekem most folyamatosan fent feszül a bőröm, szóval valszeg ott nő most. Kép

Babetta! Fánkot nekem is!!!!!!!!!!!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nici,
és ezeket a dolgokat annyival drágábban tudjuk megkapni itt Sopronban, hogy érdemes rendelni? Jó, gondolom akkor már több mindent innen, de attól még annyival olcsóbb lenne?

nadine81

Szia Erika! Örülök hogy jelentkeztél! Én már egy csomót nyomoztam hogy merre lehetsz! Örülök hogy jól vagytok! Kitartást a hátralevő hetekhez, hisz nem sokára a karjaidban tarthatok a piciket! Kép

KépKép
nicika

Születési anyakönyvi kivonat????? Akkor én is lemaradtam valamiről..

nadine81

Nici! Ne hari, hogy beleszólok, de barátnőim szerit a Nivea fürdető, törlőkendő és krám nem igazán jó. A gyógyszertári kevert sokkal jobbat tesz nekik. A törlőkendő meg állítólag csíp. (barátnőm magán próbálta) Mondom, én is csak hallottam. Kép
A többiek biztos okosabban ebben. :D

Az a forgóka viszont nagyon jól hangzik. Kép

Anita! Nem szóltál bele. Kép Publikus volt. Kép Én is így érzem. Kép Jobb előbb, mint később. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici Kép
Szép kis lista Kép
Szinti úgy látom semmiben nem fog hiányt szenvedni Kép

Anita Kép
Hozom holnap a képeket, de szerintem csak este Kép

Bartika Kép
A Kárpát utcába megyünk délre Kép

Annácska 27+0

annácska

Nadin! Szerintem olcsóbb! A pelenkázó lapot például meg sem mutatják 4500ft alatt! A Níveás popsitörlők és más cuccok is jóval drágábbak, még a Tescoban is! Pl a dobozos Nívea popsitörlő 1100ft körül van a Tescoban és az utántöltő sem sokkal olcsóbb ennél! Sopronban a textilpelenkából a legolcsóbb amit tudok 229ft darabja és az sima fehér! Itt ugyanazért a pénzért kétszer annyit kapsz! Sterilizátort nem is láttam Sopronban! És pelenka vödört sem találtam! A körömvágó cuccok 900-1000ft-ba kerülnek Sopronban! A forgó zenélö holmikból pedig a sima műanyag 3000, a plüss 4000ft és azok csak 1-1 dallamot tudnak, amitől egy pár nap után feláll a szőr a hátadon! Kép Na elég meggyőző voltam? De ha te valamelyiket láttad olcsóbban Sopronban akkor feltétlenül szólj ám! Kép

KépKép
nicika

A születési anyakönyvi kivonat azért kell, hogy igazold önmagad Kép
Azt azért csak elhiszik, hogy te vagy az anyja Kép

Annácska 27+0

annácska

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy megvígasztaltatok! Nagyon jól esik! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Én nem bánom hogy megosztottad velem a véleményed! Sőt! Köszike! Kép Mindíg jó ilyeneket tudni, de amíg nem próbálom ki úgysem fogom elhinni! Az az igazság hogy én pl a Johnsonosokról hallottam rosszat, azt hogy szárítanak! A pamperses pampers pelussal jó! A Fixies nem a legjobb minőség! Szóval gondolkodtam és végül e-mellett döntöttem! Már csak azért is mert én nálam nagyon beváltak a Nívea termékek! Aztán majd meglátjuk! Azt meg hogy csíp a Nívea törlőkendő olyan furán hangzik! Popsikrémnek én is a doki által felírtat fogom használni, de úgy gondoltam hogy nem árt ha van itthon valami más is! Fürdetővel dettó!

KépKép
nicika

Én is használom a Nivea törlőkendőt, nekem nagyon bejöttKép Eddig Johnsonst használtam, de pont kíváncsiságból vettem most Niveát, hogy leteszteljem magamonKép Nem tudom, nem vagyunk egyformák, de nekem jó!

Annácska: akkor holnap este midenképpen benézekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vok! Egyébként te melyik fajtát fogod használni!

És ti lányok hogy vélekedtek a popsitörlő témával kapcsolatban? Milyent érdemes venni?

KépKép
nicika

Anita! Magadon tesztelted? Szabad tudni hogyan? Intim célokra? Kép

KépKép
nicika

Anita Kép
Oké Kép
Olyan kiváncsi vagyok hogyan fekszik és persze most már az arcocskáját is lehet majd látni Kép

Annácska

annácska

Eszti
Köszi hogy leírtad ezt az apaságit, mert mostanába mi is el akarjuk intézni. Akkor nem lesz bonyodalmas.

Annácska
Kicsit sok fánkot sikerült csinálnom ,és már megint azon jár az eszem. Nyisd az ablakot, küldök fénypostával, hogy fogyón és ne én egyem meg.

Ha holnap is ennyit írtok az életbe nem olvasom el, ma nagyon beindult mindenki.

Ildi
Most már tényleg sokat nőt a pocid. Levente írta rá a számokat?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?