A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Szeretnék tortaötleteket kérni tőletek. A lányom egyéves szülinapjára akarok tortát sütni, de olyat, amiben nincs tojás illetve csoki (kakaó).
Akinek van jó receptje, lécci ossza meg velem itt (vagy priviben).
kissvirag

Sziasztok!
Virág:
Tojás nélkül süthetö piskóta:

15 dkg cukor,
1 csomag vaniliaá cukor,
6 evökanál kakao,
6 evökanál olaj,
3 evökanál ecet (5%-os),
2, 5 dl viz.
Tepsit vékonyan kiolajozzuk, de az oldalára ne kerüljön olaj! Az aljába beleszabjuk a sütöpapirt és a hozzávalókat alaposan összeturmixoljuk. Amikor jó habos hozzáadunk:
25 dkg réteslisztben elkevert sütőport( 1 csomagot),
egy csipet sót és egy mokkáskanál szódabikarbonát.
Ekkor már csak gyengén keverjük.
A masszat beletesszük a tepsibe es az elömelegitett sütöben 200 fokon 30 percig sütjük.

Sztem gesztenyéset csinálj, azt már bőven eheti és abban nincs kakaópor!és fincsiiiiiKépKépKép

Timi: Haskötőt orvosi vényre is lehet iratni és úgy 1300 ft körül van és méretre csináljak csak nekedKép Nekem volt Viola után, sztem jó, csak szülés után 6 hétig NEM SZABAD használni, hogy helyreálljon a bélmozgás!!!! Csak a 6 hetes kontroll után írják fel!!!! Sztem ne vegyél ilyen sok pénzért inkább majd irassál. Egyébként jó! hasznosKép

Pusz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Köszönöm szépen az ultrahanggal kapcsolatos hozzászólásokat!Naívan azt hittem hogy ha ma telefonálok időpontért akkor hamarosan mehetek is,de kiderült hogy csak Jan.4-től dolgoznak.Nem baj..kivárom.
Jégvirág:én örülök előre is ennek a májusi szülésnek,mert gondolom akkor hamar kimehetünk szellőzni és nem kell fél órát az öltözködéssel tölteni.Szeretem a tavaszt!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zita29.

Elvileg szorosan kellene fognia az ülést a biztonsági övnek, mivel önfeszítős a biztonsági öv, ezért feszíteni kell a babaülést az autótámlához.
Elképzelhető, hogy régi az ülés vagy az autó nem mai (mondjuk 18-20 éves)?
Ha ismersz valakit, akiknek szintén van autósülésük, akkor nézd meg, hogy náluk hogyan van bekötve, vagy ahol vettétek az ülést, ott köttessétek be megfelelően.
Nem olyan bonyolult, de egyébként szorosan kell fognia, de minden autóban más-és más a támlakiképzés, így elképzelhető, hogy némelyikben az ülés icipicit (alig mérhetően) lazább.
bebefon

Enikő Kép Köszi szépen! Akkor ha jól értem, a nőgyógyászomat kell majd megkérni, hogy írja ezt fel, de hol csinálják meg?
Szilveszterkor mentek valahova?

KépKép

KépKép
timika

Timi: Igen a nődokid írja fel,és orvosi segédeszközöket gyártó boltban (pl Pacsirta utca) csinálják meg. Méghozzá leadod a vényt kifizeted és másnap mehettek érte!Kép
A nőgyógyászodnak szólj a haskötőről, mert nem szokták tudni a kódját, kérd meg nézzen utána, mert te szeretnél majd ilyet, szülésig nézzen utána..... Ki az orvosod?

Igen buliba megyünkKép Ti?Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő Kép Köszi mégegyszer! A Sikóhoz járok Kép Egyelőre úgy néz ki, hogy kettesben leszünk a párommal, szóval csendes szilveszternek nézünk elébe.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Virág:

Muffin (tej és tojás nélkül)

Hozzávalók 1 muffin sütőhöz (12 darab):
- 10 dkg növényi margarin (pl. Liga)
- 12 dkg cukor (eredetileg nádcukrot írtak)
- 1 cs. van. cukor
- 9 gr. rizsliszt
- 20 dkg liszt (az eredeti recept zablisztet ír)
- fél cs. sütőpor
- 10 dkg áfonya (én almával csináltam)
A margarint, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. Hozzákeverjük a rizslisztet, a lisztet, a sütőport, illetve 5-7 evőkanál vizet (piskótasűrűségű legyen). (Én még csempésztem bele egy evőkanál tejfölt, de szerintem ez nem változtat a lényegen.)
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A muffinsütő mélyedéseit vékonyan kikenjük. Az áfonyát megmossuk, kiválogatjuk, leszárazzuk, felitatjuk róla a nedvességet, és óvatosan a tésztához keverjük. (Alma persze kis kockákra vágva.) A tésztát kétharmad magasságig a formába töltjü, és 20-25 percig sütjük, majd hagyjuk a tepsiben kihűlni.

Esetleg ebből valami tortát? Kép
A receptet nem én írtam, úgy találtam nemrég.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita Bebefonnak igaza van az övvel kapcsolatban. Nekünk lassan veteránnak számító autónk van, az autószerelő azt mondta, hogy benzinkutakon lehet kapni övfeszítőt, azzal meg tudjuk csinálni (sajnos még nem kaptunk, mert halottak napja előtt elkapkodták állítólag mindenhol).

Jégvirág Bea számítógép előtt tanulsz, vagy már sikerült a vizsgád(id)? Kép

Exdeus, csak régebben írtam, hogy babonából ne vásárolj még, te pedig azt válaszoltad már csak pár dolog hiányzik, erre volt vicces (nekem viccesKép) utalás.

Üdv mindenkinek: Hajni
hajni_

Enikő,
Milyen buliba? Kép

Hajni,
Hogy van Dorka? Gyógyító puszikat küldök Neki így is Kép

Lányok, Boldog Új Évet Mindenkinek, mert nem ígérem magam már az idénre Kép
Jó bulizást leendő és mostani pocakosoknak és Angyalkásoknak is Kép

Pusz,
Kata
pankata

Hajni, köszike a felvilágosítást! Kép
Egyébként ma is vettem (anyuval vettünk) ezt-azt. És rájöttem, hogy nálunk először vásárolni kellett, hogy jöjjön babóca. Kép
Szvsz a gyerekülést akkor sem lehet totál passzentosra betenni, mivel 2-3 ponton tartja az öv az egészet (kb.). Nálunk ráadásul tutira a hátsó ülésen lesz a helye, mivel nem lehet kikapcsol(tat)ni a légzsákot az anyósülésnél. Sebaj, majd úgyis a férjem vezet, én meg hátra ülök baba mellé. Kép
Kata, nektek is B.U.É.K.

Ági és
KépKép
exdeus

Kata: ó ha Te azt tudnád....Kép Nagy-nagy bulibaKép

Timi: nagyon szivesenKép

Ez az öv sztem autó függő, mert anyuék autójába olyan öv van hátul, ami kihúzható. De pl Bogiapu kocsijába nem, azaz ha bekötöd az ülést (vagy magad) meg kell húzni az övet és a saját, ill ülés méreteire kell igazítani! Míg anyuék kocsijába kihúzod, bekötöd az ülés, és a felesleg öv automatice "visszamegy"! Nemtom érthető volt-e!Kép
Ha meghúzod az övet könnyen kijön, de ha hirtelen megrántod akkor letilt, azaz nem enged tovább, azért a laza öv is -avagy mindkét tipusú öv- biztonságos, mert ütközéskor ugyanolyan elven működnek! Persze csak akkor ha megfeleően van bekötve az ülés és a gyerek! Szvsz!

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zituska, Melinda! Nagyon szépek a gyerkőcök! KépKép

Rika, ez a térdig fájó görcs borzalmasan hangzik Kép, nekem csak egyszer volt hasonló, de az is régebben, kisebb pocaknál! Nekem most megint a derekam fáj, hát ez már úgyis normálisnak számít... Kép

Karmen, a kisfiamnak Dénes lesz a neve.

Kinga, a 4Dvel kapcsolatban én is Kecskemétre szavazok, nagyon megbízható a doki és nagyon alapos!

Mindenkinek köszi a drukkokat így a vége felé! KépKép

KépMindenkinek boldog új évet kívánok!Kép
Zsuzsi 36

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hajni: Nem számítógép előtt tanulok, de gyakran van vele dolgom Kép
Még van 2 vizsgám. Kép
Jan végéig csak megcsinálom. Bár jó lenne minél előbb túl lenni rajtuk, mert úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom.
Te hogy állsz?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pankata,köszi a választ!!!

Ma hideg front van ,és nagyon nyűgi a Barni!!

Zsuzsi,gondolom már nagyon izgulsz,én ilyenkor már tűkőn ültem!!!

tegnap mértük a Barnit és 1030gr hízott a születési súlyához képest!!!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kiívánunk!!!!
találkozunk jövőre!!!!
puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Zsuzsi! Szép neve lesz. Nekem a divatnevek nem tetszenek, ami mostanság elég sokféle van, ámulok hogy valaki hogy adja azt a nevet ami minden héten születik 4-5db. Nekem nem tetszik az ilyen.

Edit! Megirtam.

Munka nem mondtam hogy nem lesz, csak hogy sok volt a gond vele, mondtam oldják meg, igy nem megy, szoval szeretnék ha mennék.

Bibi! Grat. nem semmi tempoban hiztok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő, Bea! Köszi szépen!
kissvirag

Karmen!
Kösz az infót.Kép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Boldog új évet mindenkinek!
Hétfőn költözünk Pécsre Kép de azért még néha benézek. Réka kistesója már 1cm és dobog a szivecskéje Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Gira: Na wao, miért pont Pécsre?
Kistesó szívdobogásához gratula Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!Sajna a pezsgőzésből kimaradunk,de attól még jó bulizást!!
Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Mi is szeretnénk nagyon boldog, egészségben, szerencsében gazdag új esztendőt kívánni mindenkinek!

Melinda
35+3

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre! Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Dancsival mi van? Nem jeletkezik, egyben van még?????Kép

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Boldog uj évet kivánok én is mindenkinek, és mindent amit szeretnétekKép

Karmen: A mi lányunk Zsófi lesz, de ha fiu lesz még is akkor, nekünk is Dénes lesz ugy mint Klzsuzsinál Kép. Persze ez teljesen véletlen, nálunk a nagypapa után jött ez az ötlet a férjem családjában. Még nem is voltam terhes , mikor a Dénes név már fix volt.

Klszuszi!
Nekem tegnap voltak fájásaim, de utána elaludtam, sőt hányingerem van megint. Túl sok a front mostanában.

Rika (36+6)

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Mi is nagyon boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek, aki meg szokott itt fordulni!!!
Ági (17+6)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog újévet kívánunk minden kedves topiklakónak!

Timi+Kristóf (29+2)

KépKép

KépKép
timika

Rika! A Zsófi nekem is nagyon tetszik, akartam másodiknak, csak a közeli ismeretségben már több is van, mi meg direkt olyan nevet keresünk ami a rokonságban/barátoknál nincs, de azért szép magyaros, nem tul ritka, cifra név.

Gira! Hü, nem is tudtam költözni fogtok! Tényleg miért?

Edit! Szivesen. Remélem nektek is beválik.

BUÉK mindenkinek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi
tfildiko

B.U.É.K. mindenkinek!!!
Egyetek holnap sok lencsét!

Megyek tovább röfögni Dorkának. Úgy látszik ez a legjobb lázcsillapító. Kép

Hajni(ék)
hajni_

BUÉK!KépKép
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok lányok,
hazaértünk, azért itt a legjobb Kép
jó hosszú volt az út...
Nálatok hogy bírják a Fiatalok az autózást?

Hajni,
Ez nagyon aktuális, mármint a malacba való átmenés Kép hogy van a nagylány?

Enikő,
remélem, jót buliztatok Kép Pároddal voltatok kettecskén?

Bibi,
Szép ez a gyarapodás, csak így tovább Kép Ezek szerint jó és elég a tejcsid. Éjszakák hogy alakulnak? Hányszor ébred Barni?

Mindenkinek Kép
Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon Rátok a szerencse Kép

Pussz,
Kata
pankata

Sziasztok!
Kata szuper voltKép

Csajok nem tudjátok véletlenül, hogy a Műjégpályán mekkora avagy hanyas méretű korikat lehet kölcsönözni??? Elvinném holnap a Bogit, de nem tudom van-e 24,25-ös korcsolyájuk! Szerintetek????

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Enikő,
hívd fel őket!
Vendég

Zituska,
Küldtem mélt Kép
pankata

Sziasztok!

Dancsi: Felhívtam őket reggel, a hölgy nem tudta megmondani, hogy mekkora mérettől vannak korik. Azt mondja menjünk el és kérdezzük meg a bérlőstől!!!

Úgyhogy úgy mentünk el a Bogival, hogy vagy sikerül vagy nem! Azaz vagy kapunk a lábára méretet vagy sem!
Kaptunk, igaz 25-östől felfele vannak, de ráadtam a lábára a harisnyára még egy zoknit is, így pont passzentos volt a kori!Kép

Szóval elmentünk, hát mit mondjak, asszem ebben a szezonba többet nem megyünk!
3000 ftomba volt (villamosjegy oda-vissza, belépő a korcsolya bérlése...és a büfé) és 3 óra hosszámba (amiből 1 óra volt az út egyirányba), ráadául hisztizett, hogy csúszik, meg hogy fogjam mindkét kezét, mert elcsúszik, viszont nekem is kellett kapaszkodnom, mert különben taknyoltam volna vele....ha valakit meglátott, hogy eszik, akkor ő is éhes, ha meglátott, hogy iszik akkor ő is szomjas szóval olyan volt, mint egy 3,5 éves gyerekKépKépKép Aztán a nagy melák kamaszok száguldoztak ezerrel, tekintet nélkül a kicsikre vagy a kezdőkre..... Semmi kapaszkodási lehetőség, se egy kötél kihúzva (ahova én jártam gyerekkoromba korizni, ott volt kezdő és haladó pálya, meg kihúzott kötél, meg oktatók) , itt semmi, csak a palánk ami ugye magas így B nem érte elKép Olyan vak vezet világtalant szinten volt a dolog, mert rajtam is kb 15 éve volt utoljára kori, úgyhogy rohadtul kijöttem a gyakorlatból!!!!

Azt mondta a Bogi inkább úszni menjünkKép, úgyhogy ha felébred a délutáni alvásból úszni megyünkKép Holnaptól már dolgozik a párom, ma tud Violára vigyázni, kihasználjuk még ezt a lehetőséget! De megpróbálom megszervezni valahogy, hogy minden héten legalább 1x el tudjunk menni úszni, mert totál kivan a derekamKép és Bogaramnak is jót tenne. Az oviba csak középső vagy "kisnagy" csoporttól van úszás, de én már most szeretném ha Bogi úszna!

Szilveszteri élménybeszámolót írtok??? Ki merre volt???? Mi házibuli+utcabál+étterem és reggel 6kor értünk hazaKépKép És szuperjó volt!

Szép napotKép
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő, régebben úgy volt a pályán, hogy amikor kicsit voltak kint, akkor kitették a bólyákat, így a törpéket megkímélték a melák kamaszoktól. Mondjuk ez szervezett csoport volt anno...

Mi itthon szilvesztereztünk anyuékkal. Én voltam itthon a bagoly, mert mindenki bealudt. Kép Éjfélre lementünk a ház elé tűzijátékozni, voltak rajtunk kívül még egy páran, akik hasonlóan tettek, és még a városi is látszódott... Kép Aztán feljöttünk, ettünk virslit, és eltettük magunkat aznapra. Kép

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zituska Boti gyönyörű!!! Kép Remélem jól érzitek magatokat, és hamar beleszokik a nagy világba a csöppség!

Zozo nálatok minden ok? Sikerült átvészelni az első kemény időszakot (takarítást főzést megoldattad vkivel, vagy te?)?

Melinda nagyon irígyellek, hogy már ilyen szép "nagy" a lánykád. Nem dolgozol már ugye? Gondolom nem sok mindent kellett venni a kicsinek? Startra kész vagy? Kép

Dancsi ti is már lassan négyen lesztek! Kisfiad emlegeti már a tesót?

Jégvirág Bea nekem is még kettő van. Ma hajnalban leadtam a diplomácia dogámat, ha elfogadja a tanárnő már csak a szigorlat marad. Félek tőle, de majd csak lesz vmi... Dorka miatt tanulok első sorban, ez segít amikor le kell ülnöm tanulni. Fogacskákkal hogy álltok? Hozzátáplálás? Lassan rakhatnál fel képet a "pufók anyatejes" babádról. Kép

Kata örülök, hogy megjöttetek! Borzalmas idő van Szeged kivételével mindenhol!!! Nálunk változó hogy bírjuk az utat, de már szerencsére nincs gond (ezt is meg kellett tanítanunk vele). A nyár bajosabb volt, amikor sokat kellett autózni a lakásvásárlás miatt, mindig megfőztem szegénykémet, az nagyon rossz volt. Nálatok fogacskák? Ha jól számolom már eszitek lassan ti is az első falatokat (erre utaltál a malackodással?). Mi remélem lassan meggyógyulunk, a pozitív energia jól jött!!!

Enikő nagyon jó fej vagy, hogy elvitted korcsolyázni Bogit!! Kép Azért egy-két esést megnéztem volna. Kép Majd írj az úszásról is! A Széchenyi téren buliztatok? Ha hallottatok fergeteges dobszólót éjfél után, azt egy közeli ismerősöm művelte. Kép

Zita ha esetleg kerestek/találtok övfeszítőt szólsz nekem? Én is szólo majd... Ti jól vagytok? Mi jövő héten megyünk méretkezni, de félek rá gondolni is a sok hasmenés, nem evés után. A fejünk még mindig kerek. Kép

Exdeus remélem halk tüzijátékotok volt! Kép Én nagyon utáltam, hogy mindenki itt durrogtatott, Dorka meg csak forgolódott szegénykém. A babádnak is jó volt az "első" szilvesztere, legalább jól bevirslizett. Kép

Kinga téged ismerlek? Nem emlékszem rád a topikból. Új vagy, vagy én vagyok béna, feledékeny?

Szilveszter jó volt: nyugodt és sokat evős. Sajnos Apánkkal csak telefonon beszéltem éjfélkor, de így is jó volt (próbált 4-kor felébreszteni, de hiába Kép).

Na jó hosszú lett, de úgyis ritkán jövök... Most láttam a profilomban, hogy az életkoromat elfelejtettem módosítani november végén, azt hiszem 1-2 évig marad is így. Kép

Hajni
hajni_

Sziasztok!Kép

Utólag boldog új évet kívánok mindenkinek!!!KépKép

Jelentem meg vagyunk mi is, csak a Kisfiam mellett már sajnálom az időt a netezésre!Kép
Pedig időm lenne, mert Boti egy angyal!KépKép
Szinte csak eszik-alszik, sírdogálni csak akkor szokott, ha fáj a pocak, vagy éhes, vagy öltözünk(férfiKép)

Csajok, én rögtön kérdeznék:
Mennyit kell gyarapodnia hetente egy ekkora babának?
Mennyit kell szopiznia naponta egy ekkora babának?

Én úgy gondolom, hogy okés minden, de azért bizonytalan vagyok!

200 gr-ot veszített a szül. súlyából a Klinikán. Tegnap mértük pucéran, és aszerint 260 gr-ot hízott egy hét alatt! Ez nekem jónak tűnik! Szerintetek?

Szopizni 3,5-4 óránként szokott 90-120 g között, de ma délelőtt pl. csak 80-at szopizott, de aludt utána mint a bunda majdnem 5 órát!
Váltott mellből szopizunk, és ki szoktam fejni azt a cicit, amiből éppen evett. Max 10-20g-okat tudok kifejni, de van hogy semmit. Ez nem gáz?

Bocs a bugyuta kérdésekért, de még kissé bizonytalan vagyok!Kép

Pusszancs!
Zitus + BotiKép

Kép
Kép
zituska28

KataKép

Válaszoltam!KépKép

Kép
Kép
zituska28

Üdv!
Hajni, hát a miénk nem volt hangos. Kép De szemben van egy kiskocsma, ott idén is rendeztek egy tűzijátékot tíz körül, na annak volt hangja. Igaz, én nem láttam, mivel a férjem melójával voltam elfoglalva...
A férjemtől idénre kétszer akkorát kértem! A baba egyébként is edzett, mert pl. az autópálya átadásakor szinte a fellövés helyszínén álltunk, amikor volt a tűzijáték. Kép Szoktatjuk...

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,
Én úgy tuom, van ovis-nap vagy időszak a koripályán?! Persze ezt tavaly mondták, lehet, azóta már megszűnt, de megpróbálok utánakérdezni, ha érdekel. ja és akkor úgy volt, hogy külön oktató foglalkozott a kicsikkel.
Az úszás sztem is szupi ötlet!

A szilveszter igazi családias volt, Anyuékkal, Húgommal. Játszottunk, kártyáztunk, fondue-t ettünk (az jó hosszú idő és mindenki körülüli az asztalt, tök jó Kép), koccintottunk, Ádika megitta a kölyökpezsgőjét, Mininek sok puszit adtunk álmában és aztán lefeküdtünk. reggel 9-kor ébredtünk, Mini is Kép

Zituska,
Jó így olvasni a nevedet, hogy a számok helyére Boti baba került Kép Úgy tudom, 150 gramm a heti gyarapodási átlag és két hetes korra érik el általában a születési súlyukat. Az adagok nekem "szimpik" Kép mi is hasonlókat szopiztunk anno. Éjszakák hogy telnek?

Hajni,
Hááát, hogy Enikő szavaival éljek, "több fülünk mint fogunk" és még kettővel Kép De nem panaszkodhatom, mert abszolút nem nyűgös, most is másfél órája, mióta meguzsizott, játszik mellettem a játszószőnyegen nagy nyugisan Kép És mi már túl vagyunk az első falatokon, Minikém úgy tűnik, "mindenevő" Kép Piszok szerencsés vagyok Kép Ti hogy álltok a kajcsival? A paramétereket majd írd meg, kíváncsi vagyok! Néha egyébkén akkor híznak a legtöbbet, mikor nem is várjuk Kép

Pusz,
Kata
pankata

Hajni,
Küldtem mélt, megkaptad? Kép

Zituska,
Még nem kaptam meg Kép, de tuti az én rendszeremben van a hiba, egyszerűen katasztrófa!
Most töröltem egy kazal dolgot, remélem ez segít rajta!
pankata

Hajni,
Még 3 hét van hátra. Jozsó nem emlegeti, mert még csak 1,5 éves, fel sem fogja. Persze mondogatom neki, de fogalma nincs miről beszélek.

Enikő,
Sztem Bogi még pici a korizáshoz.

Szilveszter: mi itthon voltunk, a baráti körben mindenhol pár hetes baba van, vagy pocakosok. Tényleg, mindenki, egytől egyig. Szal idén nem volt buli.
Vendég

Enikü! Orsit én is akartam vinni korizni, lehet hogy ö is végignyüglödi? Meggondolom még hogy tényleg elmenjek-e vele, lehet várunk 1 évet még.
De máskor láttam már 2-3 éves gyerekeket akik nagyon élvezték hogy huzták öket! Én azt gondoltam mielöbb jobb elkezdeni. Mennyi a gyerekbelépö pontosan? hány éves kortol kell nekik fizetni? 3 alatt is?

Szilvesztert mi is itthon töltöttük, anyuékkal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kata, Barni esténként van hogy 5-6 óránként eszik,de nappal néha örülök ha kihúzzúk a 2 órát........
Olyankor kiviszem sétálni,és úgy bírja!!
Igazi kis éhenkórász,úgyhogy naponta még 10-12 eszik!!!
Szerintetek ez nem baj???
Volt olyan nap mikor 720 gr evett!

Enikő,ez igen akkor tuti volt a szilveszteretek!!!

Hát lányok ahogy olvasom,jövőre bérletet vált hozzánk a gólya,annyi mindenkinek lesz pici babája!!!
Éljen!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

off/
Nem tudtok véletlen olyan céget, aki kijön házhoz szőnyeget pucolni? Két szőnyegem lenne. Anyukám gépe bekrepált, meg amúgy sem szívesen esnék már magam neki.

Másik off: hová költözött a Praktika bolt, nem tudja valaki?

on/
Vendég

Dancsi: Boginál sokkal kisebb csemeték is voltak a koripályán. Legalább 10 kisebb gyerek+szülő volt!Kb 3 éves kortól ajánlják. Van jégsuli is, oda is 3 éves kortól lehet beiratni a gyereket!
Ez egyáltalán nem korai még!

Karmen: 4 éves kor alatt nem kell belépő. Egyébként egész délután áradozott a korcsolyázásról. Sztem csak hirtelen felindulásból nem csípte eleinte! De így utólag ódákat zeng róla. Igazából sztem az volt a gond (amit mondott is) hogy fellökik a nagyok, de ma volt a téli szünet utolsó napja, így sztem holnaptól nem lesz olyan zsúfolt a jégpálya! Meg szilveszterkor mamáéknál volt és hajnal 1ig buliztak és ezt még nem pihente ki, úgyhogy azért is nyűgös lehetett!
Fürdeni is voltunk az AnnábaKép. Nagyon élvezte a csajomKép és én isKép! A nagy úszómedencét élvezte a legjobban, oda és vissza úszott (karúszókkal) és nem engedte, hogy tartsamKép Nagggyon örülök, hogy nem fél a víztőlKép

Bibi: Sztem nem gond, hogy ennyiszer eszik Barni! Ha szépen gyarapszik az kevésbé baj, mintha nem gyarapodna (szvsz)Kép

Zituska: Örülök, hogy jól vagytok, és hogy Boti ilyen jó baba, csak így továbbKép

Hajni:Kép Esni nem estem, mert roggyantott lábakkal a jégpálya mellett kapaszkodtam 5 körmömet belevályba a palánkba!KépKép Amúgy estem keltem volna, csak a Bogimeg a tömeg miatt nem mertem szabadjára engedni a lábaimatKépKép

Kata: A Fondüről bővebb infókat kérnék szépenKép

Dancsi: Nem tudok ilyen céget, de nekem is van szőnyegtisztító gépem, ha a fuvar megoldható és vihetem a csimotát (kicsitKép), akkor pl szerda vagy csüt. délelőtt elmegyek és szivesen megcsinálom neked, ingyé bérmentve természetesenKép!

Pusszancs!
Enikő

ceniko
Szeged

Dancsi, régebbi hirdetőújságokban (pl. Szuperinfo) én mintha láttam volna olyan cégeket, akik vállalnak szőnyegtisztítást.
De Enikő is jó lehet benne! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!
Én tudok egyet.Megírom az elérhetőséget.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?