Gabek
Nem riogatás képpen irom, de a MOM értéked enyhén emelkedett, igy tuti hogy a felső uhára fognak küldeni a genetikai vizsgálatra (18. héten szokták uhán nézni a babát az AFP eredmény alapján). Viszont ez az érték sem mérvadó semmire, lehet hogy nem jó időben vették le és semmi de semmi baj nincsen, sőt nyugaton már ezt a vizsgálatot nem is csinálják, mert rájöttek fölösleges parát okoz a legtöbb kismamának. Ne izgulj, beszélj a dokiddal és ő úgy is meg fog téged nyugtatni.
Viszont a lehető legszebb ajándékot kaptad pocaklakódtól a mozgással

Olyan jó mikor már igazán érezzük őket. Joe
Tulhordásnál a mi érdekünkben szoktak egyre sürübben ctgre küldeni, alap rutin hogy ha minden rendben van akkor elég a heti egy.
Indigó
Kifurja az oldalam a kiváncsiság hogy hogy sikerült a nagy meglepi. Gyere és mesélj légyszi, ellenkező esetben neked kell bestoppolnod az oldalam

Márti
Még nem is olyan biztos hogy nem döl e fel játék közben majd a szönyegen a lányod
Daninál is előfordult, pedig róla aztán csak azt tudom elmondani hogy dupla duracell elemet raktak bele születéskor

Jah és a ránciga is ismerős, a végén sikerült neki az egészet magára rántani, mikor már annyira elérte a zenélő forgót
Mi jól vagyunk, túl éltük a karácsonyi kajálást, tuti hogy egy dekát sem hiztam, mert egy csep étvágyam se volt, sőt valamiért a haltól rosszul is lettem, tuti nem tetszett az epémnek, igy mondjuk könnyű volt nem tele zabbantani magam

Dani nagyon örült minden ajándékának, nem gyözött játszani velük, hála most mindegyik célbatalált.
Pirus
Nem semmi azért hogy ennyire lazára veszik a figurát az ügyeleten

Egyre többen panaszkodnak a környezetemben az éjszakai ügyeletre, hogy mennyire nem veszik az ember baját komolyan, sőt volt rá példa hogy a szivinfarktust hisztinek állitották be... szép mi... ez már totál eus hozzáállás az egészségügyben
Mesa
Neked is jó tanács hogy érdemes ctg elött fél órával valami jó kis édeset leküldeni hogy legyen kedve ficánkolni babónak és ne paráztassanak fölöslegesen. Amugy a ctgés néni tényleg nagyon rendi és sokszor segit keltegetni a babót
Ági
29+6

) Konkrétan mire lennél kíváncsi.