A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Hát figyu, aza helyzet, hogy még a múltkor beszéltem a Jézuskával, és megígérte, hgoy akinek tud annak hoz karira egy kisbabát. De mondta azt is, hogy lehet hogy egy kicsit késni fog. De a te esetedben ez a késés csak pár nap! Még bőven beleférsz!! Kép

Pusz: Mindent bele, küldöm a drukkot!

Eddig én voltam elveszve, most meg Mátra, na ilyet! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Hali Dina! Gratulálok nektek, csak türelem.
Dido a pocakosodás még odébb vanKép)) majd ha megles hozzá a jelöltemKép)) Mátra mi a helyzetMonyóka biztos vagyok benne, hogy ez az év sok újat hoz majd.
Réka drukk neked isKép))
Mátra mi a helyzet?
Roy: van még egy program amivel mp3-mat tudsz letölteni bcdc a neve.
pancsi20

Dinadin!
Most olvastam el a beírásaidat.Hát ez tényleg a legnagyobb karácsonyi ajándék, amit csak el tudok képzelni.KépNekem január 10-én van a szülinapom, a párom szerint már megvan az ajándék.Kép Úgy legyen!

Kép
Kép
sosi

Ja, és még azt akartam kérdezni, hogy nektek Õ az első baba?

Kép
Kép
sosi

Sosi biztos megvan a szülinapi ajándékodKép) Csak türelemKép))
pancsi20

Babának az első lehet, de terhességnek már a második. 2005. februárjában már volt egy spontán vetélésem. Most ezt a babócát szintén tiszta szívbő várjuk, és mindent megtennénk azért hogy egészséges legyen. De pozitív vagyok és minden rendben lesz! Kép

Veletek mi a helyzet? Van már kislurkó, vagy most készül az első? Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Pancsi20
Köszi a gratulát!Remélem, hogy hamarosan már nagy pocakkal ülhetek itt a gép előtt.
Neked meg szívből remélem, hogy hamarosan megérkezik a herceg a fehér lovon, vagy valami jó ki kocsiban. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!
Lassan megyek haza, holnap ujra jövök de kb. csak délig-egyig, mert a főnököm elengedett.

Addig is jók legyetek! Írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom ha reggel bejövök! Kép

Puszi mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Van egy 17 hónapos lányom.

Kép
Kép
sosi

Köszi Pancsi20.Kép
MÁTRA! Hol vagy? Csináltál tesztet?

Kép
Kép
sosi

Dido
Köszi jól vagyok, egyenlőre elviselhető ez a klimaxos buli Kép Karácsony átlagos, szilveszter áálllaaaaaat jóóóóóó Kép Búfelejtős buli volt, és egy boszi megjósolta, hogy nem kell aggódnom a melóhelyem miatt mert meg fog oldódni, és egészség témában legkésőbb júniusig elérem azt amire vágyom! Sosem hittem ezekben, de ez nagyon misztikus volt...
Dokihoz január 30-án megyek az utolsó szurimért, aztán megint törzsvendég leszek a kórházban Kép UH-val nézzük hoyg mikor indul be a peteérésem és hogy áll helyre a méhnyálkahártyám, stimulálunk is majd. Szóval izgi lesz Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Annyira jó, hogy írtál! Épp ma akartam e-mail-t írni neked! Csak valahogy hosszúra sikerül az első munkanapom, így nem t'om, mikor érek haza a nyugiba, ahol rendes levelet tudnék írni. Kép
Tök jó, hogy már az utolsó szuri sincs olyan messze! Hát megy az idő, nincs mese és így vagy úgy, de nekünk dolgozik!
Úgy érzem, továbbra is meglehetősen pozitívan fogod fel a világot és ez szuper! A türelmemet - amit persze még lehetne növelni - tőled tanultam ám!

Dido!
Mindenkihez van egy-két jó szavad, csak magatokról nem írsz? Jó-jó tudom, semmi érdemleges.. Kép
És jövőhéten még nem kerül a naptárba az inszem időpontom, mert majd az UH alapján derül ki, hogy mikor reped és így is csak valószínűsíthető lesz. Hát majd drukkolunk, hogy jó időpontban történjen. Azt hiszem, hogy ha nagyon bizonytalan, akkor megcsinálják egymás utáni két napon is, de ezt még meg kell kérdeznem, no meg a házaséletet is nagyon ajánlják ilyenkor, persze tudjuk, hogy az nálunk inkább örömöt hoz, mint babát, bár sosem lehet tudni. Kép

Dorka!
Azért jó, hogy benéztél és köszi a tapasztalatokat, meg a drukkodat. Igen, arra emlékeztem, hogy novemberben nem csinálták meg. Talán jó is, hogy kimarad most néhány hónap, így biztosan felépülnek a kiskatonák és februárban is lesz kinek szurkolni.
Még ha máshol is vagy "otthon", azért néha nézz be hozzánk! Kép

Lányok!
Köszönöm a drukkokat, nagyon jól esik. Még tartogassátok egy kicsit. Addig még bőven lesz kinek szurkolni!

Monyó!
Ha így érzed, hát kiveszlek a táblicskuból, bár nem teszem örömmel. Kép
Most egyébként mi újság? Mész dokihoz valamikor? Mensi továbbra sincs sehol? Szerintem meg lehetne fogni a lehetőségét annak, hogy lehet, hogy megvan a probléma gyökere, nem? (a prolaktinra gondolok)
Egy kicsit azért mesélj!

Puszi:
réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Jelentem még mindig nem jött meg!!KépHol vagytok Többiek?

Kép
Kép
sosi

Duddu köszi!
Szeretnélm magam Dina után látni Kép
Nagyon szorííííttook neked.

Ma megint rohanós napom lett. Még jó, hogy a héten elméletileg nem dolgozom és tanulhatnék meg pihenhetnék.
Úgy tervezetm dél körül hazaérek. Kb 1 órája sikerült. A gépet nem javították meg, úgyhogy még mindig kínlódunk.
Istenem de jó lenne egy kis nyugalom
mátra

és persze a lényeg. Nem vettem tesztet. Megálltam. Holnap megveszem Azt már nem fogom tudni megállni.
mátra

Sosi, most nincs erőm visszaolvani, de azt hiszem te írtad, hogy van már egy babám?
Mindegy ki volt, de nekem még nincs baba, ő lenne az első.
mátra

Nahát Mátra! Biztosra vettem, hogy már túl vagy a teszten. Így sokkal izgalmasabb!Én is holnap veszek. És mit érzel? Vannak "gyanujelek"??Kép

Kép
Kép
sosi

Én írtam, de azt Dinának.

Kép
Kép
sosi

Sosi, akkor félreértettem valamit. Nem csoda Kép Kép
Gyanújelek 50-50 % mensi és baba. Nem tudom, hogy mi lesz. De akkor holnap együtt tesztelünk. Kép
A dokim azt mondta hogy ne éljem bele magam.
mátra

Jó éjt mindenkinek
mátra

dudu erdekes,most meg rosszulesett hogy nem lattam magam a a tablaban.na de en kertem,igy erzem jonak.
Nem tudom igazan hogy mit tegyek.egyik percben orvoshoz menbnek masik percben ugy talalom hogy egy kis fogyokura eleg lenne.
ugyanis azota vannak menzis problemaim miota eskuvo ota ujra meghiztam.
A parommal szinte minden naposak az osszezordulesek mert olyan vagyok mint a zombi.
Nem tehetek rola hogy nem vagyok vidam es nem tudok olyan lenni amilyennek szertene,pedig igyekszem.
A helyzet azota ilyen miota rajottem hogy nekem ez a gyerekdolog nem fog konnyen menni.
Nalunk sem inszem sem lombik nem lesz.ha nem jon ossze termeszetesen akkor orokbefogadas.Nem aza bajom hogy mas gyereket kell majd nevelnem hanem az hogy ez nagyon hosszu idot vesz igenybe.Egy csalad 7 ev utan kapott babat,milesz velem addig?Kép
Egyebkent az unnepek szepen teltek.karacsonyi depin kivul minden jo volt.Szilveszterkor meg ugy berugtam hogy 2 napig rosszul voltam utanna.
na de egy jo dolog is.Megvettuk a frigonkat es gyonyoruKép
hat ennyi,irnak en minden nap csak nem akarom rontani a hangulatot,meg nincs is mit(nem ugy nez ki a hsz.bol)Kép

Kép
monyoka

Tündi!
Én sem igazán hiszek ezekben a jóslásokban, de azért sosem lehet tudniKép, meg persze az ember pozitív hozzállása is segíthet saját magába szugerálni a jó dolgokatKép.
Szóval már az utolsó szurira mész, nagyon megy az idő, de ez nagyon jó hír. Remélem nem csak a kórházban leszel majd törzsvendég, hanem hozzánk is gyakrabban fogsz újra járniKép.

Dudu!
Akkor kb. 3 hét múlva derül ki az időpont?
Persze azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud majd a doki az 1. cn-en "megnézni". Azért olyan jó, hogy egy év után végre ilyen közel vagy már a BabócáhozKép.
Köszönöm az érdeklődést, velem tényleg nem sok minden történik, ebben a hónapban már próbálkozhatunkKép!!!! (persze ez nálunk már nagy előre lépésKép), úgyhogy bizakodva várom a ciklus végét. Ma voltam dokinál, és ő is azt mondta, hogy most már "csak" próbálkozni kellKép. Õ a félidő környékén a "mindennapit" javasolta. Ezen ne múljonKép.
Majd meglátod, hogy szeptemberben már a szülés lesz a témánkKép.

Korek!
Jól látom a táblát, vagy csak nem tudtál eddig jelentkezni?!?!?!?! Merre vagy????? Nem hozol nekünk jó hírt?!?!

Sosi, Mátra!
Továbbra is mennek a drukkokKép!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Dudu!

Az előbb el is felejtettem kérdezni, hogy meg van e már a testvéred vizsgálati eredménye?
Lehet, hogy írtad már, csak elsiklottam felett, hogy most egy kicsit nem tudtam jönni minden nap.

dido

dido
dido

Hali mindenkinek! Tündi minő véletlen az én szülinapomon mész szurira?:_OKép) NahátKép) Monyoka de hogy is nem írj ha tudsz s biztos nem vagy zombi legalább is szerintem. Csajok vigyázzatok maatokra Pancsi
pancsi20

Sziasztok!

Rolly!
Apa mondott MP3 letöltős oldalt, de azt is hozzátette, hogy nagy a vírusveszély rajta..., úgyhogy inkább nem írnám le.Majd még érdeklődöm...
Másik orvosi véleményen gondolkozol?

Sosi,Márta!
Tesztelős ügyben pont úgy vagyok, mint Dorka.Tavaly áprilisban vettünk egy Discover tesztet...Na, ez azóta is itt lapul a fiókban.Ez év decemberéig szavatolt, addig csak elhasználom már... Kép Én meg a túl biztosra menős típus vagyok, de még így is láttam (jó régen) egycsíkosat...
Drukk megy duplán Nektek!Kép

Dido!
Köszi a jókívánságot, ari vagy!Ránk fér...
Remélem, hogy ügyik és aktívak voltatok!Kép

Tündi!
Köszi Tacsifül-híreket!
Nagyon rohan az idő!Az éveim száma is...Kép
Ez az év "jó" lesz mindenkinek!Mátra is megmondta, "a 6-os pocakos".
Én sosem mertem jósoltatni, mert mindig az jár az eszemben(akár megtörténne a dolog, akár nem), hogy a történéseket nem a tudatalattim befolyásolta-e?...

Monyóka!
Jól értem, nem lehet se inszem, se lombik?Mi az oka?A férjed...?
Emlékszel, mennyire depiztél az ünnepek elött, aztán, "szépen teltek"(a karácsonyi érthető).
Láthatod, mindig történik vmi jó is, még, ha hűtő formájú is...Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Juuujj, most látom, hogy az újévet szép kerek számú hozzászólással kezdtem...Már felhasználó vagyok!Vehetem "jel"-nek???Kép

Kép
brill

Jó reggelt a Csapatnak!
Még mindig semmi, nem jött meg. 31.nap!Kép Úgy tünik, ma mégsem jutok be Csabára, úgyhogy nem tudok tesztet venni csak holnap, így szerda helyett csak csütörtökön tesztelek.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Legalábbis jobbat mint az enyém volt. Egy kicsit beparáztam reggelről, mert felkeltem, megcsináltam a tesztet, és alig akart elszineződni, kb. 5 perc után mutatta ki az első csíkot(iszonyatosan helványan), és csak később a másik csíkot (nagyon erősen). Na ilyenkor mi van? Tudom, hogy ha 5 perces a teszt, akkor utánna nem lehet eredményt mondani, ezért ma veszek még1et és ha hazamegyek megcsinálom, vagy holnap reggel. Nem tom! Bizonytalan lettem. De a párom is ledöbbent eléggé! Kép Segítsetek!

Tündi
CSak annyit szeretnék hozzáfűzni a boszihoz, hogy nekem egy jó pár éve (talán 1996-ban) egy cigányasszony jósolt, és minden bejött. Kész voltam tőle teljesen: megmondta hogy a köv. évben(akkor régen)meg fog halni valaki aki nagyon közeláll hozzam a családomból. Hát meghalt édesapám. Megfogom találni az igazit. Még abban az évben 96-ban, összejöttem a párommal és az idén összeházasodtunk, és várjuk az első kisbabánkat. Hát röviden ennyi! Én azt mondom, hogy lehet benne valami! Kép

Mátra, Sosi
Drukk nektek a tszthez! Beszámolót kérünk az eredményekről! Kép Ami biztos ++++++++++++++++++++++++++++++++++ lesz mindkettőtöknek!

Pusza mindenkinek Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
Merre vagy? Leszel ma? Mi van veled? Jobb már a gép?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok, szép jó reggelt MindenkinekKép!

Brill!
A 14. napom szilveszterre esett, úgyhogy az kimaradt, de utána azért bepótoltuk KépKépKép
Nektek mikor kell menni a köv. vizsgáltra?
Az éveket pedig én már inkább nem is számolom, de úgy vettem észre, hogy Anyukám is leragadt 3 évvel ezelőtt, mert az ünnepek alatt ahogy beszélgettünk, azt mondta, hogy még fiatal vagyok, hiszen márciusban leszek még csak 26!!!Kép, mondtam is neki, hogy én is kibékülnék ezzelKép.

Dina!
Ne izgulj!!!!!!! 2 teszt is kimutatta a Babádat a pocidban, szerintem ez a teszt hibás volt, hiszen a kontroll csíknak rögtön meg kell jelennie. Az 5 perces teszt pedig nem azt jelenti, hogy 5 perc múlva jelenik meg az eredény, és általában 10 perc után nem szabad már figyelembe venni az eredményt amit akkor mutat. Persze ez rá szokott lenni írva a test papírjára.
A lényeg, hogy ne izgulj, biztos, hogy nincs semmi baj, szerintem is vegyél még egy tesztet és meglátod, hogy minden rendbenKép.

Sosi!
Micsoda izgalomban tartasz minketKép, holnap már ne jöjjön közbe semmi és menjél be CsabáraKép!!!

Mátra?!?!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok, BUÉK mindenkinek! Kép Kép

Most vagyok először netközelben, csak a tegnapot tudtam visszaolvasni, de ami abból kiderült:

Dinadin Kép Gratula!!! Kép Kép Ne izgulj, minden rendben lesz, csak a fránya teszt volt hibás bizonyára!

Dido Kép jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni mostanában, hajrá, szurkolok nagyon, most már sínen vagytok! Kép Kép

Duddu Kép Neked is megy a drukk, persze, ha gondolod, tartogatom még kicsit Kép Kép

Tündi Kép Tök jó, hogy lefogynak a szurik, remélem, minden rendben lesz azután!!! Kép Kép

Újak Kép Üdv!!! Kép Kép

Nekem nincs sok jó hírem, úgy tűnik, ma fog megjönni, Karácsony táján barnáztam kicsit, és elékezdtem szedni magamtól az utrot, hogy nehogy megjöjjön, mert akkor kútba esett volna a HSG, mert a dokim csak tegnaptól van újra. 30-áig szedtem, majd egy negatív tesztet követően abbahagytam, és most fog megjönni, a hőm már szépen lent van, és minden egyéb jel arra mutat(és mellesleg ma is teszteltem egy negatívat). Úgyhogy nekem jövő hét második felében várhatóan HSG, majd ahhoz kérek egy kis drukkot. Kép Igazából annak örülnék a legjobban, ha találnának valamit, amit aztán a folyadék kilökne, és HSG után rögtön jönne a baba, ahogy néha előfordul Kép Kép De azért most kicsit félek, hogy nagyobb a baj, vagy semmit nem találnak és akkor megint nem tudunk semmit. Na mindegy, megpróbálok pozitív lenni Kép Kép

Szép napot és évet mindenkinek:

Réka
korek

Sziasztok!

Tündi, de jó, hogy itt vagy! Örülök, hogy nem visel meg nagyon a kúra, mások jobban ki vannak. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen nálatok. Írj majd ide is!

Duddu! Mesélj ám, hogy mizu veletek, mikor kapod vissza a felspanolt katonákat!

Dido! Sütni szerintem könnybb, mint főzni. Persze a kalácsot gépben sütöttem, ami garantált végeredményt produkálKép Én hónapokig szenvedtem a habarással meg a rántással, mire a nagyanyám elárulta, hogy az a titok, hogy amikor a habarás belemegy, le kell venni a főzeléket a tűzről. Remek túrógyártó időszakom volt előtteKép
Remélem a Szilveszter előttöt sem hagytátok kiKép

Sosi, Mátra!
Drukkolok nagyon, bár tényleg nem jó, ha ennyire felpörgetitek magatokat. Én még vártam volna a teszteléssel annk idején, de üzemorvoshoz kellett mennem, ahol van tüdőszűrő. Na teszt után ezt passzoltam. Arra emlékszem, hogy zűrös hónapom volt erről az eshetőségről nem is nagyon volt szó, így a topikot is megleptem. Mivel akkor már éjjel volt min. 2* 3* pisi, ezért éjjel csináltam meg a tesztet, mert azt hittem, hogy már hajnal van. Kofa meg csak várt majd, mint aki alszik úgy mellesleg megkérdezte, hogy mi van, holott fenn volt és tudta, hogy tesztelek, mert túl sokat szöszöltem. Mondanom sem kell utána már nem nagyon aludtunkKép
Kívánok hasonlóan kalandosatKép

Juca

tjuca

Köszi a drukkot!
Kedves Dina! Ne aggógj! Terhességi tesztnél tök mindegy, hogy mennyire halvány, ha látszik, az biztosan POZITÍV! Ez a teszt nem mennyiségi, hanem minőségi kimutatásra szolgál. Orvoshoz mikor mész? Annak idején én a teszt után másnap megnézettem UH-gal, hogy jó helyen van-e, nehogy méhenkívüli legyen, bár tudom, hogy ilyen korán még csak a petezsák látszik, a baba még nem.

Kép
Kép
sosi

Réka!

Persze, hogy drukkolok, de főleg azért, hogy ne fájjon, és ne kelljen csillagokat látnod. Remélem találnak valami kis bibit, amit pikk-pakk helyrehoznak, aztán már jön is a babaKép

Juca

tjuca

Réka
Hát az élet rendesen tanít türelemre minket, és ennek a gyökerét magunkban kell keresni Kép Jól látod, jelenleg is nagyon pozitív a világ Kép Még ilyen helyzetben is van mit élvezni benne, van mit szépnek látni még a télben is pedig utálom, de boldog vagyok, mert mellettem van a férjem, aki velem együtt reménykedve várja az elkövetkezendő hónapokat! Kell ennél több?????? Kép
Igazad van, megy az idő nagyon, és közeledünk a jutalomhoz! Ez éltessen és tartsa benned a lelket az inszemes izgalmakkor!

Monyóka Kép
Igenis te tehetsz arról hogy nincs jó kedved és nem vagy képes pozitiv irányba változni a babaproject alatt! Még mindig csak sajnálgatod magad ahelyett hogy végre belehúznál és érdemben tennél a célért! Mire vársz? Nem fog a sült galamb a szádba repülni! Õszintén kérdezem, tényleg akarsz gyereket? Mert nekem nem úgy tűnik! Aki akar, annak a számára nincs lehetetlen! Nézz körül a topikban, vannak előtted jó példák, milyen nehézségeken mennek keresztül a lányok, és mennek és mennek, mert az élet nem áll meg! Adja a jó Isten hoyg csak néhány fölös kiló legyen az oka a rendszertelen menzidnek, de akkro miért nem kezdesz fogyózni?????? Hoyg mire áprilisban mindent bele lesz, addigra esélyes is legyen? Térj észre, nőjj fel a feladathoz, de mindenekelőtt döntsd el hoyg mit akarsz! Tudod, segíts magadon és Isten is megsegít. A problémák megoldását nekünk kell kezdeni, és akkor jön hozzá a segítség. Kérlek, gondold át a dolgokat, az életedet, a céljaidat, és mindenekelőtt vedd észre hoyg a férjed veled van, melletted van, és melletted is akar maradni! Ne keserítsd meg az amúgy is nehéz hétköznapokat!
Húúúú............. ne haragudj, de nagyon felhúztam magam a hozzászólásodon! Asszem úgy fogok járni mint Eszti.....

Brill
Én sem mertem és akartam eddig jóslást, és egy fia petákot nem adnék érte, de szilveszter volt, buli volt, és hát akkor poénból mért ne? Csak nem az lett belőle Kép

Dina
Hát én is kezdek hinni benne. Egyébként gratulálok a pocaklakódhoz! Sok boldogságot vele! Nem sokára követlek én is!

Tündi

Mindenkitől elnézést kérek, hogy erős voltam Monyóval, de a régebbi topiklakók talán megértik...
Vendég

Korek!
Pedig tegnap amikor megláttam a táblát, nagyon megörültem Neked.
Nagyon drukkolok a jövőhétre, hogy minden rendben menjen, és ne legyen semmi komoly probléma. Na és persze (a babaneten olvasott tapasztalatok alapján) az utána lévő még esélyesebb ciklushozKép.

Juca!
Így könnyűKép, ha gépesítve sütszKép, persze én még így sem próbáltam. A rántással még én is bajlódom, vagy nagyon keveset csinálok és leves lesz a főzelékből, vagy annyi sikeredik, hogy egy egész iskolának való főzelékhez is elegendő lenne, így rengeteg edény kerül elő, és csupa liszt az egész konyha. De nem adom fel, előbb-utóbb majd csak eltalálom a megfelelő mennyiségetKép.
Szilveszter előtti idő sajna kimaradt, mert az "óriási" lakásunkban nem voltunk egyedül, itt voltak a szülők is. De a closti meghosszabította az előző ciklusom, és az alapján a 16. nap volt a "nagy nap". Majd kiderül, én azért reménykedek egy kicsitKép.

dido

dido
dido

Köszönöm szépen amúgy, jól esik hogy örültök, ha itt vagyok!

Korek Kép
Igen, MINDEN RENDBEN LESZ a szurik után! Máshogy nem is lehet, én ezt érzem, tudom, maximálisan hiszek és bízok benne, mert ezt csak így lehet csinálni! És mellékesen a boszi is megmondta... úgy látom ez lesz a szlogenem Kép

Juca Kép
Köszi neked is! Hát ja még jól bírom, mert én fogok győzni nem a betegség! Szerencsésnek érzem magam, amiért nem gyötör meg annyira ez az egész sem fizikailag sem lelkileg, mint sok más sorstársamat. Iszonyú dolgokat élnek át egyesek.... Van a környezetedben más is endós? Úgy írtál, mintha többet tudnál erről az egészről.

Tündi
Vendég

Szia Tündi!

Nem a közelemben van, csak egy másik fórumon, és mit mondjak kemény csajszi, de amiket kibír, az nem semmi. Nála tényleg dühöngött a klimax + mindez a nyári kánikulában csúcsosodott ki. Anyunak is endója van, és gyanítom, hogy nekem is van volt lesz esélyem rá, de ez hosszú. Anyu most klimaxol, és hát neki sem egyszerű, viszont a dolog jó oldala, hogy ez az esetek többségében nem lesz rosszindulatú elváltozásokat okozó betegség 50 éves kor körül, csak állandóan figyelni kell.

Monyó!
Amit Tündi írt én is írhattam volna, No comment. Én már írtam, hogy te vagy a sorsodért felelős, nem a körülötted élők. Irány az orvos, tudom, hogy ahol laksz bonyibb a dolog, de ezt már annyiszor írtam, a kezdetektől, hogy előbb a ciklusodat rakják rendbe, utána jön minden más. Nekem is helyre kellett pakolni, csak akkor én még gimis voltam, és se pasi nem volt, sem semmi. Ezt alapban is kezelni kellene, tegyük fel egy zárdában élnél, akkor is kezelni kellene, nem a gyerek miatt, hanem mert ez ugyanolyan része az embernek, mint a szíve, mája, pszichéje. Ja és addig is lehet fogyni, az mindenképpen jó, ha másért nem növeli az önbizalmadat!!!
Na msot már elég a fejmosásból, már csak annyit, hogy visszatérve az egyik régi üzenethez ÉLJ, Szeresd a férjed, ne légy önsorsrontó. Tudod egy sündisznó mellett egy ideig el lehet éldegélni, mert olyan ari kis gomb szemecskéi vannak, na meg olyan ari kis gombóc, de egy idő után a másik is egyre inkább sündisznó lesz, és végül keres magának egy másik sündisznócskát, akinek huncut fény csillog a szemében. A mindennapi zsört, ha általánossá válik, az mindkettőtök életét megkeseríti, és akkor vagy vitáitok lesznek, de a férjed szerintem inkább begubózik, majd egyre inkább más emberek társaságát fogja keresni!!!

Juca

tjuca

Mátra! Mi újság?

Kép
Kép
sosi

Dido!

Nem csak gépesítve sütökKép Kalácsot és kenyeret igen, de mást nem! Van pl. tuttó tiramisu recept, amihez nem is kell sütőKép

Csajszik!

Jön majd a Büszkeség és balítélet. Nekem ez alapfilm, mármint a BBC-s. Kofa nem vevő erre a mozira. Van kedve valakinek eljönni velem, majd februárban??? Tudjátok, amikor Mr. Darcy beugrik a tóba, és vizespólós jelenet következik. (Kofa azt mondta, hogy eljött volna velem, ha nem egy pasin van vizespólóKép) Na???

Juca

tjuca

Sziasztok!

Monyó!
Tünditől függetlenül nagyon hasonlóakat szerettem volna írni neked. Ez így biztosan nem megy. Szerintem neked több apró (és nagyobb) problémád van, amin szép sorban kellene végigmenni, egyesével kiirtani és amikor már tényleg nincsen semmi más, csak a baba hiánya, akkor sajnálni kicsit magad, de akkor is csak kicsit.
Engem az zavart az írásodban, hogy azt írtad: neked nem megy könnyen a babaprojekt. Senkinek nem megy könnyen. Látod, nekünk is mennyi "nyavalyánk" van. De legalább igyekszük itt a topikban, vagy máshol is feltöltődni a jóval, még ha csak időlegesen is!
Meg kell próbálnod! És mindenképpen döntéseket kell hoznod! Kép
Remélem, hogy nem értesz félre és Tündit sem! Kép
Tiszta szívből jót akarunk neked, de neked is akarnod kell! Gondold meg a táblát és visszateszlek szívesen bármikor! Kép

Tündi!
Én személy szerint nagyon örülök neked és a pozitivitásodnak! Remélem, jövögetsz máskor is.
A boszi szerintem egyáltalán nem probléma, bár ott lehet gond, ha rosszat mond, mert akkor nem szívesen hiszed el...

Dido!
A "csak próbálkozás" is nagy dolog, bizony! Korábban is 3 hónap alatt összejött, ha jól emlékszem, így nem aggódom értetek és nagyon-nagyon drukkolok!
Tesómnak végre meglett az eredménye, most arra várok, hogy időpontot kapjak a genetikustól. A latin kutykuruttyból (nagyon vicces leírni ezt a szót Kép) amennyit értünk, az alapján nem genetikai eredetű a betegsége. Viszont nagynéném orvosi papírjai közül is előszedettem párat és ott elég valószínű, hogy genetikai dologról van szó annak ellenére, hogy az egész család abban a hitben élt, hogy nem. (pedig elég egyértelmű a "genetikai eredetű Rubinstein-Tayd szindróma" nem?) Szörnyű ez a trehányság. Mindegy, nem aggódom, majd a genetikus megmondja, mi mit jelent.
A korunkra visszatérve. Nagyon vicces. Én mindig 24-nek hiszem magamat Kép Kép - ez komoly - és ha meg kell mondanom a koromat, elsőre azt mondanám és kicsit gondolkodnom kell, no meg hozzáadnom 3-at. Tiszta tudathasadás, nem? Már gondoltam, hogy visszakeresek az emlékeimben, hogy miért ragaszkodom ennyire a 24. életévemhez? Kép

Sosi!
Így viszont biztosabb lesz a teszt eredménye! Továbbra is drukkolok.
Tök érdekes, hogy eleki vagy. Ismerem ott a román néptáncegyüttest. Nagyon jók!

Korek!
Látom, kicsit bizonytalan vagy. Megértem. A HSG-körüli időben én is nagyon zavart voltam. És volt, hogy úgy gondolkodtam, hogy jobb lenne, ha kiderülne valami, de mikor láttam a PCT-kor, hogy hullanak szegény kiskatonák, hát az szörnyű volt. Szóval, ha kiderül valami, akkor amiatt tudsz bizonytalankodni. Így nem mondom, hogy bármelyiket kívánd, csak bízd rá magad kicsit a sorsra és ki fog derülni.
A HSG-nél a legfontosabb, hogy a kanül felhelyezésekor próbáld nagyon ellazítani magad és akkor nem fog fájni! Nagyon drukkolok! Kép Kép

Juca!
A túrógyártásban én is jó vagyok, bár az többször fordult már elő velem, hogy semmit nem ért a habarásom és leves lett a főziből.. Kép
Vendég

Juca!
Én nagyon szívesen elmegyek veled! Zuram sem annyira bírná...
További jelentkezők?? Kép
Vendég

Juca, Réka
Kösz a megerősítést Monyóval kapcsolatban, olyan rosszul éreztem magam miatta Kép De jó hogy nem az én gondolkodásommal van a baj. Szerintem nem lehet mindig csak úgy segíteni valakin hoyg szeretgetjük babusgatjuk és jajj hát majd minden megoldódik. Időnként kell a fejmosás, mert ha magától nem jön rá.... az igazi barátok nem azt mondják amit hallani akar az ember, hanem az őszintét! Jó, hogy ti is így gondoljátok!

Juca
Szegény anyukád Kép Ha nem olyan helyen van az endója, akkor talán nem lesz baj. Meg hát a klimax megoldás a problémára, de jobbulást kívánok neki! Neked meg azt, hoyg SOHA ne találkozz ezzel a betegséggel magadon, magadban, semmilyen szinten!

Korek
HSG-hez persze megy a drukk!

Tündi
Vendég

Juca!

Köszi nagyanyád titkos receptjét. A habarás nekem is mindig gondot okoz. Kipróbálom ezt a módszert.
Én targikus helyzetben mindig botmixerhez nyúlok és pépesítem az egészet katyvaszt. Ezzel tuti eltűnnek a csomók (többek között). Kép

Tündi, Juca!
Kemények voltatok Monyóval nagyon. Nem vagyok benne biztos, hogy ez segít. Én is hajlamos vagyok depresszióra, és egy ilyentől aztán végképp befordulnék. Az igaz,hogy én hamar és magamtól ki is lábalok belőle.

Azt azonban én sem értem, Monyó, mi akadályoz meg abban, hogy tegyél valamit, így csak még mélyebben leszel.
Én durván másfél éve nem esek teherbe. Szerinted?
Pedig elméletileg minden rendben velünk. Ez talán még aggasztóbb, mintha van valami gubanc ami helyrerakható. És vannak még rajtam kívül jó páran nagyobb problémával.
Persze lehet a te bajod nem ebben gyökeredzik, csak ez a baba dolog még rátesz egy lapáttal.

Tündi!
Gyere gyakrabban. Jó olvasni.
j.
Vendég

Juca, Dudu!

ÉnisénisénisKép mennék VeletekKép. A múlt héten csüt.-ön elkezdtek vetíteni ua. címmel a tv-ben egy 6 részes sorozatot, ez a sorozat ua., mint a film csak itt részletekbenKép? Mindenesetre nagyon tetszik a sorozat, úgyhogy biztos a film is tetszeni fog. A filmben ki játsza Mr. Darcy-t?

Dudu!
De jó, hogy meg van az eredmény, emlékszem mennyire szeretted volna már, ha kiderül mi a probléma a tesódnál. Majd ha a genetikus lefordítja emberi nyelvre a diagnózist, azért mindenképpen írd.
Köszi a drukkotKép, jól emlékszel, tényleg 3 hónap volt, jó lenne ha most sem kellen hozzá több idő, de majd úgyis úgy jön, ahogy jönnie kellKép.

dido

dido
dido

Tündi!

A billentyűzetemből vetted ki a még leírni szánt mondatom. Kép
Azt akartam írni, hogy az is igaz, hogy nem azt kell írni, amit az ember hallani akar.
Volt egy nagyon kemény beszégetésem a hétvégén anyukámmal. ÉS az majdnem úgy csattant szegényen mint a te szavaid Monyón.
Úgyhogy lényegében egyetértek, csak...hát na, kemény volt. És mivel nem ismerjük egymást nem lehet tudni mit vált ki a másikból.

Monyó, bízom a józanságodban, hogy tudod a hozzászólások építő jellegűek.

j.
Vendég

Tündi!

Valószínűleg nála is enyhébb lefolyású, vagy később jött ki, mivel 3 szülése volt ebből ketten élünk, tehát teherbe tudott esni. Viszont, amikor a családunk női tagjai megemlítik, hogy nálunk milyen piros (azért gimiben rosszabb volt), akkor mások csak néznek. Szóval finoman bő, hosszú, darabos, és görcsös. Gimiben nálam is nézték, de akkor még szűz voltam, a hasamon keresztül meg nem lehetett annyi mindent látni uh-val. Aztán most jött kétszer is a baba, most nem bántottak, de még ha pirinyó, de megvan a valószínűsége, hogy később összefutunk. Az bíztat, hogy nem a legdurvább verzió, de azért mégse hagy senkit az a tudat nyugodni, hogy a vére nem távozik, hanem itt-ott letapad a hasüregben. Bízom abban, hogy nekem is lesz 2-3 gyerekem, és ezen a téren nem lesz gondKép

Juca

tjuca

Helló Csajok!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, és persze mielőbbi babásodást!!

Dinadin,
szerintem se izgulj ott van az kis Pöttöm hisz lett is csíkod, bizti hogy a teszt volt egy kicsit régi és lehet hogy nem is annyira érzékeny. Gartula a babóhoz.

Tündi,
örülök hogy az utólsó szurinál jársz és tényleg elég gyorsan elment az idő, szuper hogy megint elkezdhettek probálkozni!! Jól esett hogy olvastam a soraidat kicsit én is optimistább lettem.

Monyo,
örülök hogy hallok felőled, bár eléggé elszonytolítanak a soraid, kérlek gondolj ki vmi koncepciót hogy a babaprojekttel kapcsolatban mert tudod hogy így csak toporogsz egy helyben és talán odahaza a feszültség is oldodna.

Majcsi,
mi van veled? Ha esetleg olvasol akkor tudd hogy sokat gondolok rád.

Dido,
örülök hogy újra próbálkozhattok, és hogy az értékeid szuperek. Remélem hogy hamarosan repül a gólya felétek is.

Dudu,
köszönöm a hogy vezeted a táblát és reménykedem hogy hamarosan kapok tőled egy helyes kis zebrát,
de ebbe a hónapban biztos nem mert már van egy negatív tesztem ami tudatosította benne az elmúlt hónap sikertelenségét.

Korek,
sajnálom, én is az utro hatását várom hogy elmúljon. Majd a jövő hónapban úgyesebbek leszünk!! Fel a fejjel!!

Most búcsúzom, páááá....

Kivi

Hé Tesztlők, ne csigázzatok!!
kivi2

Szia Duddu!

Na akkor igennek veszem a mozit, majd, ha eljön az ideje megdumcsizzuk a részleteket. Többiek is csatlakozhattokKép

Juca

tjuca

Hi Csajok! Tündi már többször láttalak más topicokban s értem miért vag /voltál kemény. Monyó csak előre s fel a fejjel..
Mátra mi a helyzet? Korek drukkolok neked één is.
Kivi bizti kapsz Dudutól egy zebrát. Pussz Pancsi Ja Sosi meglesz az a teszt is. Dina nyugi már ott is van a baba én ééérzem
pancsi20

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?