A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus,
most akkor nem felismerhető a gyertya, vagy csak én látom a feltöltött képet a saját gépemen? Kép Kép
Te hogy találtál ide?
Gondolom Soma nem volt nagyon szomorú az ovi hiánya miatt Kép
macskanyu

Vazzeg elszállt
20170114224602

Újra:
Gyertya felismerhető.Ez jutott eszedbe VOtiv nevéről?

És Oxi adott egy linket amin ide találtam,mert az én kedvenceim közötti linken nem látszik a topikunk.
20170114224602

Próbálkozom 2 képpel:

Így szeretem a Marcit...
Kép

Így alszik egy cseppet sem elkényeztett kutya...
Kép
neet
neet

Sziasztok!

Nekem is csak keresöböl érhetetö el a topikKép

Macs, az éjszakát én is nagyon éberen töltöttem, Szabolcs annyira fészkelödött a pocakban, hogy nem tudtam töle aludni. Meg vártam is valami jelre, de semmi nem történt. Jósolgatni továbbra is jósolgatok, meg görcsölget a pocakom, de rendszerességnek még csak nyoma sincsen. Ezek szerint holnap nagy eséllyel futhatunk össze.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Juc,

Az én ismeretem szerint a "votiv" szó azt jelenti, hogy fogadalom, fogadalmi. Általában a votív-képek szóösszetételből ismerhető, de a fogadalmi tárgyak közül a népművészetben a gyertya a leggyakoribb ilyen tárgy, amit sokszor a küszöb alá ástak be, amolyan védelmező amulett gyanánt. Innét a gyertya. A virágminta meg azért került rá, mert Votiv-ról, mint személyről, egy nagyon finom szirmú, törékeny kinézetű virág jut eszembe, de olyat painttel nem tudnék rajzolni, viszont jelzés értékkel rárajzoltam a gyertyára dísznek Kép
macskanyu

Neet,
nem csak a bébicsek, hanem Marci is jó fej Kép

Pirus,
Akkor holnap Kép
macskanyu

MAcs!

Köszönöm a kimerítő,néprajzi mélységekbe menő válaszodatKépgyertya ügyben.

Juc
20170114224602

Juc,

Kép Kép Kép
macskanyu

én már régen lementettem a kedvencek közé úgy ezt a topicot, hogy jobb egér/tulajdonságok/cím ---> végig kijelölni, CTR+C, egy másik üres Explorer ablakba bemásolni (CTR+V) és akkor ezzel a címmel szerepel felül: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/983.html?1121151614

és így betenni a kedvencek közé

viszont nekem sem látszanak az archívok. remélem megjavul a dolog, mert jó volt köztük keresni.

Votiv!
én most kóstoltattam Lencsivel Milka szívdesszeretet. Kép Kép Kép persze anyatejen keresztül. mert sajna tegnap este megettem vagy ötöt belőle, a ma reggeli tejben biztos volt belőle. Kép

körtét majd mikortól lehet adni?

ancsipancsi

Neet! Eszti milyen szép lány! És már nagy! Jöhet a kistesó! Kép (tudom, suli után)

Macskaanyu, te irtó szépen rajzolsz. Egyszer nekem is rajzolhatnál egy malacot Kép

ancsipancsi

Sziasztok !

Ancsi ! Örök hála Kép Épp elaludt úgyhogy van pár percem ( szó szerint ) Körtét 7 hós kortól , én hippes vilmoskörtét szoktam adni Áron , nagyon szereti .

Mindenkinek nagyon boldog új évet !!!!

Macskaanyu ! Ezueket te rajzolod ? Szenzációs !!!

Neet ! Édesek együtt !

Kép
Kép
greenolive

Köszi csajok, szerintem is tündériek együtt (na meg néha ördögiek, de ez a képeken nem látszikKép) ezért is tettem fel őket. Meg azért, mert hátha valaki valahol félti a dedeket az állatoktól, ím az ellenpélda. Kép

Ancsi,
ja, első a munka... Kép Ez úgy hangzott, h menjek suliba és ha hazajöttem... Kép
neet
neet

.
neet

3as dilemma:
most egyek, főzzek, vagy tanuljak??? (Mert alszanak a kisördögök)
neet, aki nem tudja
neet

Ancsi,
itt a malacka Kép szólj, ha másmilyet szeretnél Kép

Kép
macskanyu

aludjál, Neet!

Green! akkor én még várok a körtével.Kép

ancsipancsi

Green, örülök, hogy tetszik Kép

Neet, főzés közben tanulni? Kép hmm..? Kép
macskanyu

sziasztok!
köszi Ancsi! Már nagyon kivoltam!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Helló!

Neet, de ismerős nekem ez a dilemma. Kép Én a tanulást választottam, de inkább az alvást kellett volna..., ezért is most inkább benéztem hozzátok, de főzni is kéne...kezdek éhes lenni. Amúgy nagyon helyesek a képen Eszti meg Marci. Egyetértek azzal is, hogy gyerek+állatok abszolút nem gond, mondjuk nálunk nincs állat, csak anyósom macskája odalent, de szeretnék egy cicát, csak a férjem nem rajong az ötletért, meg lány cicát nem akarok és félek, hogy a fiú cica, meg összeverekedne a lenti fiú cicával, szerintetek? Két fiú cica megfér egy házban?

Macs

Köszi a rózsákat. Kép Ez a malac is nagyon tetszik. Kép Állati jól rajzolsz. Kép

ruz
ruzicsky

Ruzi,

Abszolút megférnek egy házban, de ha kandúrfit szeretnél, akkor javaslom a "kigolyózást", mert egy ivarérett, területét jelölő macskaúr nem igazán illatos rózsa kategóriás.. Kép
Rózsákat meg szívesen Kép
macskanyu

Sziasztok!

Vegre megvagytok! Tegnap este teljesen elkeseredtem, mert nekem sem latszodott a topic, de meg ma reggel sem!
Pedig valamelyik ejszaka almomban babaneteztem!Kép Ez mar fugges?Kép

Macska, te meg itt?Kép

Fic, beazas duuurva!Kép Vincet uldozzuk sulyban, tegnap mertuk a lanyt 7,08kg.Kép Probal felulni, allandoan huzza fel magat.Kép

Neet, gyermekeid tovabbra is KépKépKép

Ancsi, Lencsi versenyuszo lesz?Kép

folyt.kov.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi,
mellesleg nekem nincs "kedvencek", ahová betegyem, mert nem is explorerrel netezem Kép de azér' idetalálok Kép ( úgy kell nektek Kép )
macskanyu

Votiv

Én munkaügyi változásokról annyit tudok, hogy nem gyed alatt, hanem gyes alatt lehet dolgozni és akár 8 órát is, meg ha már egy évesnél nagyobb a gyerkőc.

Azt viszont nem tudja valaki, hogy ha én közalkalmazott vagyok, akkor kapok 13. havi gyedet? Mert én azt hittem, hogy igen, de a sote-s körlevél szerint (mert ott vagyok közalkalmazott), meg nem. De miért nem? Főleg, hogy a körlevél szerint ha 2004-ben mentem volna gyed-re akkor kapnék. De mivel 2005-ben így nem, hogy van ez?? Kép

ruz
ruzicsky

Ruz,
én úgy tudom (munkaügyes csajtól) hogy most 0. havinak hívják, és igen, kapunk, valamikor jan. közepéig. Én már nagyon izgulok. Kép
neet
neet

Macs,
nem rossz az 5let, viszem a jegyzeteket a konyhába, pá!
neet
neet

Neet

Legyen igazad, de nekem nem ezt írja a körlevelem. Kép

ruz
ruzicsky

Mindenkinek Boldog Új Évet!

Én miért nem tudok képet feltölteni?
Nektek müködik a melléklet feltöltése gomb?
manó27

sziasztok!
én úgy tudom, gyed alatt is lehet dolgozni, 1 éves kora után, előtte meg ki kell váltani vmi kiskönyvet, és otthon 8 órát, máshol 4 órát dolgozhatsz gyed mellett!!!!!!!!!!!!
hoppá
legokosabb, ha apát küldöm gyedre márciustól, mert akkor már 1 éves lesz a picur, és apa több gyedet kap, mint én.!!!!!!!

Hogy vagytok?????????????
Macs, még nem irtam mélt, de én ilyen vagyok!!! Semmi jóra ne számits tőlem!!!!!KépKép Viszont szivesen látogatok a hórházban!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Benkének és Beninek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
majd nem számítok Kép legfeljebb mástól veszek lakást Kép Ha meg Hórházba kerülök, jöhecc Kép

Manó,nekem eddig működött..
macskanyu

Kép

na végre sikerült!

ezt még akartam küldeni neketek!
manó27

Kép
Szóval most van egy kis időm mert a törpe alszik...
Sajna bevallom nincs energiám visszaolvasni 680 évet mert kb. ennyi ideig voltam hűtlen hozzátok..
Inkább most csak dumcsizni akarok, mert a béka segge alatt vagyok jelen pillanatban lelkileg...
manó27

Sziasztok!

Barátnőmnek keresem dr. Holba Sándor rendelőjének a címét, tel.számát, rendelési idéjét. Tudja valaki esetleg? Légyszi e-mailben válaszoljatok: mvj@chello.hu

Köszi előre is, Panka

panka

Manó, beszélgessünk!!!! És nem kell visszaolvasnod!!Kép
Mi a baj?????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!

Akarsz beszélni rólaKép?

Juc
20170114224602

Manó!
Én is itt vagyok! Mi a gond?
Hívj fel ha gondolod! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó! most nem is tudsz vissza olvasni Kép

Macs! köszi a malacot! Képés gondolom az előzményekből, vagy a cookiekból is meg lehet találni a topict, de azért terjesszétek a címet.
rajtunk nem fog ki holmi kavircolás.

Dóra!
utál hason, ezért küzd Kép . ("úszik")
hatalmasakat kacag, mindent rángat és bekap (ha engedem), és hisztizik néha Kép . tiétek?

ancsipancsi

Na ,már megy a régi úton is a babanyet.Egyébként ez az egész azért volt mert én megálmodtam.Vagyis két napja azt álmodtam,hogy berágtak ránk a H-ban és kipellengéreztek minket valami újságbaPersze sokkal részletesebben álmodtam,de nem tudom leírni.Aztán tessék,itt a "leállás".Akkor most ez mi ha nem mágia?KépOlyan vagyok mint a RT...Klub .

Jucakinemhisz a boszorkányságban
20170114224602

Tényleg Lányok!
Mi van a tablóval?
Végül bekerült a H-ba?

Nagyon Kedvesek vagytok, de én inkább veletek dumcsiznék, mert a problémákat sajna ugyis nekem kell megoldani:-(
manó27

Sziasztok!

Ma küldtünk ügyvéd által írt faxot, hát nem most csuktam be az ajtót a szigetelő és az intézőember után?! Ma csinálják a tetőt, aztán jön a festő. Kép

Dorka: gyertek fel!!!!!!!!!! látni akarom a nagy 7kilós csajodat!

Ancsi: a körtével óvatosan lehet 6hótól, csak picit, mert hasfájást okozhat, mert puffaszthat

Próbálok visszaolvasni, de "vicceskedik" az oldal.

fic.
ficánka

Manó: igen, bekerült a H-ba Macsnak hála Kép vagy Fülöpkének Kép meg Bogárkának is Kép Én most sajna nem tudok dumcsizni Veled, mert V engem óhajt. De nagyon szeretlek!!!!!!!

Lencsi és Eszti csodás a képeken, nomeg Marcipán is Kép

Balunak további jó bulást!!!!!!!! Kép

Menjünk majázni!!!!!!!!!!! Kép
fic.
ficánka

Sziasztok!

S.O.S. segítségre lenne szükségem. Vidéken vagyok és Bálintnak egyfolytában folyik az orra.Nyúlós, sárgás, tapadós váladék. Folyton bedugul az orra és nem kap levegőt és még egy kicsit rekedt is.
Votiv, Zsanai, légyszi írjátok le a homeos gyógyszer nevét, ami jó ilyenkor!
Egyszer írta valaki Lehnart Orsolya telefonszámát, sajna nem találomKép Megírná valaki még egyszer?
Köszönet

KépKép
fibi

Manó: V itt ül az ölemben, úgyhogy csak gyorsan - a képek csodásak, szép a családod! Kép remélem, nem nagy a gond!
ficánka

Recca

Boldog névnapot Benjáminotoknak!!! Kép
Mi is most tartjuk, de én a József napot is megtartom neki mert ilyenkorra már mindenki kifogy az ajándék ötletekből. Meg amúgy is szegénynek össze van torlódva az összes ünnep.

Pusz
Kókusz
kókuszdió

Fibi: a szám 06 20 920 4357
Homeó: Alium cepa (könnyezés, orrfolyás, ha a gyermek jobban érzi magát friss levegőn) Kalium bichromicum (sűrű, sárgás, nehezen ürülő váladékozás) Pulsatilla (gyermek sírós, szabad levegőre vágyik, sűrű, sárgás-zöldes a váladék) egy adag c12 v. c30 3 óránként, 3-5 alkalommal

jó bulást!!!!
ficánka

Zsanci, tenyleg, ma B-nap van!!Kép kosziKép

Kokusz, koszonjukKép Beninek is boldogot!!Kép tenyleg neki jol egyrakason van mindenKép. a 2. keresztneve Jozsef?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi,
sárgás ragadós burcira a sambucus nigra ch9-ben volt királyságos!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka,
a koktélban a ricínus, az olaj? csak mert mennék a patikába venni..
macskanyu

Macs, miau neve: Guga. most alszik mint a bundaKép a kis budosKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?