A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
az azért lett ám hórház, mert itt mindenki H-nak röviditi, és én is azt akartam ,de eszembe jutott,h mi van, ha te nem ismered igy, igy lett...hórház...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca, Kép Kép

Zsanci,
tudom ám, hogy szőke vok Kép
macskanyu

Macs: jabizony!
ficánka

Macs,
én az vok, ugyi tudod??? és mél ment, tehát várom a rajzom, én is félig orosz vagyok, de matrioskát már Mása lestoppolta, igy nekem marad egy usánkás katona...Kép (mi az az usánka???)

Ja, és Ada üzeni, h ma NEM VOLT TORNA!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Na ahogy ígértem feltöltöttem a babnetre a a majás képeket az új albumok között megtalálható café maya néven, akit érdekel.Kép

Elgondolkoztam azon, hogy én is megsértődjek, mert hiába jelentkeztem be senki se örült nekem, pedig lassan 2 hete nem voltam. Na jó csak vicceltemKép
De arra kérdésemre, hogy lesz -e újévi maya senki sem reagált.

Képzeljétek Lillának kijött a 9. foga egy rágó fog. Olyan nagynak tűnik az első fogakhoz képestKép

Na legyetek jók, majd jövök még ha tudok!
beetrix

Beetrix!

Elkezdtem nézni az albumot és közben szépen elmúlt.vagyis kiírta,hogy üres.
Most mi van?

Juc
20170114224602

Beet, tok jok a kepekKép es jo, h itt vagyKép

Juc, nyomd a frissitestKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc,
nekem a saját albumomat "törölte", de remélem, csak átmeneti, kül.ben sikítok.

Beet,
bocsi, én örülök, ha nyomon követem a (folyton) ittlevőket, ha valaki eltűnik, az sajnálatos, de mint mondtam, örülök, ha az itteniekre reagálok, nemhogy még azt is nézegessem, ki nincs... egyébként örülök, hogy vagy, de ha sértődgetsz, rád is sikítok. Kép Gratula Lilla 9. fogához, mi most az.5.6.7-kel vagyunk elfoglalva, így egyszerre. És tényleg baromi nagynak tűnnek a hátsók, de azokkal legalább nem tud megharapni engem a ded. Kép
Majáról meg fogalmam sincs, sose voltam, és ha így haladoik, nem is leszek egyhamar... de ha egyszer beüt a nyár, és suli closes... Kép
neet
neet

Megnéztem!De jók a képek!
ÉS az a kis cipofos csíkos csaj,meg Igi boy meg Nyúszi meg Fanni!(Johi hallod?!)Meg Emma meg Bendi meg Benke meg Domi meg LHbogyó meg Isti és Macs? ugye és még kit hagytam ki?Olyan jól néztek ki,komolyan!

Juc
20170114224602

Ja és ZSebi sem kutyaKép
De ki az akit nem ismerek fel szégyenszemre?Manó mellett babócával.

Szégyenlem nagyon magam
20170114224602

Beet, jok lettek a kepek!Kép
Meglestelek benneteket, csak egy-ket embert nem tudtam beazonositani. Egyszer mi is csak eljutunk!

Fic, nekunk a delelottok jok, mert 11-tol megy a nyugizes, es van hogy fel 1-kor bealszik a lanyzo. Szigetelokkel talalkoztunk, vartuk a liftet, de hiaba.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus, na teged nem sikerult beazonositani teljesen.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e segíteni nekem:
Az édesanyám 65 éves és tüdőgyulladása volt vagy már 1 hónapja is és még mindig nagyon nagyon köhög annyira, hogy rossz hallgatni ..
Visszament a dokihoz meg a tüdőszüröre is és azt mondták minden rendbe .
Dehát ez nem normális?!
Ti hova vinnétek el?

nagyon köszönöm válaszotokat előre is ugyanis ötletem sincs...
manó27

Zsána kedves,
itt van az usankád Kép

Kép
macskanyu

Juc,
te asszem Pocakot nem ismered fel!!! Ugye???
Manó,
sajnos nincs ötletem. Fluimucil por esetleg, vagy homeopátiás hurut oldó?????????? Hurutosan köhög??
Macs,
köszönöm!!!Kép a többi kommunista elvtárs nevében is!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És valaki nekem is mondja meg, hogy hol van a galéria Kép

ügyetlenmacska
macskanyu

Dora!

Mert én nem voltam ottKép

MAcs!

Nagyon kemény ez az usankás kiscsávó!Somának most ez a kedvenc szóhasználata Pannára.

Juc

Juc
20170114224602

Juc Kép Kép Kép
macskanyu

ZSána!

Köszi és POCAKTÓL elnézést kívánok,de nem találkoztunk még élőbenKép

MAnóka!

Csak nem te nyertél novemberben az Anita játékon?

Juc
20170114224602

Megtaláltam közben..Kép
macskanyu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szolgálati közlemény:febr.6-ig féláron csinálnak képeket a Rossmannban.
20170114224602

Beetrix,
képek cool Kép és nehogymá' aszt hidd, hogy nem örülünk neked Kép
foghoz gratula Kép
macskanyu

Sziasztok!NA VÉGRE MEGVAGYTOK!KépA beteg babáknak még mindig gyors gyógyulást kívánok!A névnaposokat az én istenem éltesseKépVOTIV:javultok már?Nálunk 5/!/ nap alatt jött ki 4/!/ rágófog!Iszonyatos nyálfolyás közepette.Érdekes módon hetekóta nagyon nyűgi volt,de most pedig,a finisben semmiKépNEET:nekem is elszokott tünni a fotóalbumom néha,de aztán vissza is jön magától!MACS:nagyon drukkolok Nektek!Mikor én voltam a vajudóban 2 naponta járt be 1 csajszi nst-re,41.héten.Végül benttartották és 3-4 alkalommal próbálták megindítani a szülést,nem sok sikerrel.Szegényt "megfenyegették" a császárral is.Másnap du. kezdődtek nálam a fájások,este 9-kor még mindig csak kinlódtam a rózsaszín szobába,erre Õ 5 perces fájásokkal kezdett vajudni a kékbe.Természetesen be is előzött a végére,annyira félt a császártólKépSzóval tényleg bármi lehet...

petergabi

SZiasztok!

Februárban születik a babám a Tétényiben. Elsősorban a frissen szülteket szeretném kérdezni, illetve másokat is, akik emlékeznek, hogy mit kell vinni a kórházba? Magammal kb. tisztában vagyok, inkább a babára gondolok (pelus, popsitörlő, ruha, Köldökápoláshoz cucc ...)?

Köszönöm, ha segítetek.
pamleny

Pamleny,
Üdv nálunk Kép
majdnem mindent adnak a kórházban, pelust néhány darabot érdemes vinni, de babának valót mást nem, a szobában van minden egyéb szükséges. Ha van választott szülésznőd, Õt nyugodtan megkérdezheted, nekem is ő mondta. Ruhára is csak akkor lesz szükség, amikor viszitek haza a bébit.
macskanyu

Pamleny,
pelus, popsitörlő kell. Ruhát, krémet, köldökápoláshoz cuccot ők adnak. Én is februárban szültem tavaly, akkor jó volt, egy pamut kissapka is, ami a folyosón volt a fején, mikor jöttek megnézni, mert elég huzatos...és szokták mondani a kiszoknit, amit a kezére raksz, ha hosszú a körme, h ne karmolja magát össze...asszem ennyi. Más???
Mikorra vagy kiirva???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hali,
tegnap elvonási tüneteim voltak mert nem találtam az oldalt pedig ráértem volna ma meg megvan és nem tudok jönniKép((((((sztem nincs igazság a földönKép

manó,
Képtudjuk hogy te tudod a te problémáidat megoldani de azért ha ki szeretnéd beszélni magadból meghallgatunkKép

fic,
jövö héten mennénk vmikor,nektek mikor jó????nagyon le kell szerveznünk mert eladtuk a másik kocsitKépés most csak egy van és nagyon szenvedek tőleKépde jobb így mert már tökre sz@r volt és szenvedjen más veleKépcsak hát amíg nem találunk másikat.....áááááááááááááááááááááááá

bogárka,
igaz hogy nem nekem ajánlottad de én is hívhatlakKép?na jó,csak vicceltem még nincs világ vége!

fontos:apával kibékültünk és kaptam tőle csokitKépmeg virágot meg sok puszit és szeretKép.....és én is őt és már teccik a 2006-os év isKépna jó,még barátkozom mert megtámadtak minket a megrendelők és be vagyok havazvaKép

igyekszem még jönni
gigi
Vendég

Pamleny,
én vittem gyerek-plédet is, ami jól jött, mert fázott a kis Mazsim. A kesztyűt meg levetette a baba kezéről egy cscsemősKép, bekente a kis arcát meg a kezét bepantennel és azt mondta, hogy én sem örülnék, ha kesztyűben kellene megérintenem a babámat. Hát ennyiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pamleny,
Eszembe jutott, hogy én vittem be Garmastan krémet(bimbóápoló). Nekem szükségem volt rá, mert érzékeny a mellem Kép. Ha gondolod, vigyél azt is, de később is beszerezhetedKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan,
Hát te is félig ruszkij vagyKép? Akkor már ketten vagyunkKép Orosz nyelv megy?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pamleny,
a leírtakon kívül vigyél bubimentes üditőt (vizet), mert q meleg lesz bent és egyébként is jól esik (meg kell is) szülés után (közben) inni. Vigyél sok WC papírt, extra puhát, meg betéteket. Ja, a babának ruha nem kell, mert azt a H ad, csak a hazavitel napján kell behozatni saját ruhácskákat.
neet
neet

Pamleny,
és vigyél 1-2 textilpelust is, szopihoz meg úgy általában.
neet
neet

Magdi,
igen én is félig...KépKép
és köszönöm kérdésed: nem, nem beszélek orosz...majd eccer...régen igen, picit, most nem...csak keveset. Te? fogadjunk, h te meg igen!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc: köszi....

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok csajok!

[color=#ff0000] ja és mindehez 6és fél hós, ezért picit nem is örülök, de örülök isKép

Amúgy mindenkinek, köszi a bókokat, és dicséreteeket, Domcsi nevében is!

Vmiért 2 napja nem tudtam feljönniKép d eJucusnak hála ma már legalább visszatudtam olvasni, és már tudok írni is!

Megyek mert Domi csüng rajtam, de még este jövök. Puszi
eszti25

Neet,
szegény kutyának nálatok már dunyhára meg derékaljra se fussa, és a kemény padlón kell aludnia? KépKép

Ruz,
nem tudom, két fiú cica megfér-e, hozzánk csak lányok tévednek Kép

Macs,
az lenne az igazi üzlet, valami szer kandúroknak, ami rózsaillatúvá varázsolja a jelölést... Kép és rajzok még mindig tökjók! És szerintem rajzolj valami eszméletlen jót fülöpkének, és ne mondd meg neki, hgoy mi az, és akkor hátha kijön megnézni Kép

13./0. havi GYED????? Ha igazatok lenne, mindenkit meghívok egy sportszeletre... mert arra még a gyedből is fussa Kép

Panka,
szerintem nálunk nem szült senki Holbánál! Vagy mégis? Lányok?

Manó,
képek nagyon jók!!!! Kép

Beetrix,
én sem örvendeztem? Pedig akartam!!! Kép Dócinak már 4 rágója van, de szerintem most növeszti a következőket, mert éjszaka szegény sokat nyüszög álmában Kép
ÉS képek szuperek!!!!! Kép kedvencem a „szöknek a babák,” de látom, Zanza résen volt Kép

Pamleny,
üdv!!! Kép van dokid? Innivaló szerintem is fontos, mert nem lesz időd leszaladni a büfébe venni. Garmastan nekem is nagyon bevált, kezdettől kentem a mellbimbóm, és nem sebesedett ki Kép

Eszti,
gratula! Kép

Azért jó is van abban, hogy nem műxik a bnet, ma pl. nem kellett 100 oldalt visszaolvasnom Kép

vera (14+1)
kisün

Beet, megallapitom, hogy tokjo, hogy megint itt vagy es tokjok a kepek es hogy en gyerekkel fotogenebb vagyok, mint nelkule, ugyhogy legkozelebb erre legyel tekintettel kerlek Kép Kép

Panka, sajnos en sem tudom. De ha korhazat felhivod, ott talan meg tudjak mondani, nem? Vagy mar probaltad? Mert pl szulesznok telefonszamat is meg lehet kerdezni igy.

Pamleny, szerintem meg olyasmit is vigyel meg, ami neked hasznal szekrekedesre. Pl szilvabefott/le/lekvar vagy aszalt vagy mittomen. Van valami specko hashajtos lekvar is. Mert addig nem engednek haza, amig nem produkaltal Kép es kapsz tisasen bogyot (ami sz.rt sem er, szo szerint Kép ), meg glicerines kupot meg ilyesmi.

Magdi, vitazni kell, mert kulonben azt hiszi, hogy mindent tokjol tud, meg hogy mindent ugy csinalsz, ahogy mondja! DEHOGY!! Es igen, ez a te gyerkocod, es te meg fogod vedeni, ha kell, a nagymamajatol is! Es azert, mert o mar felnevelt x gyereket meg siman lehet, hogy baromsagokat beszel. Sajnos en is egy nyuszi vagyok altalaban, de mar sokat fejlodtem. Ugyhogy szivesen lerugom a te anyosod, ha te meg az enyemet Kép All az alku? Kép

Es boldog BENJAMIN napot!

Es Domi tenyleg allatira hajt, az en lanyom meg ulni is lusta volt ilyen idosen. Es eloszor a "Dominik"ot helyett "dokink"nak olvastam es marhara nem ertettem hogy mi van Kép

Es a bankok ugyintezoi miert nem tudjak rendesen elmagyarazni a dolgokat? Mar tobb banknal is elofordult velem, hogy csak allatira osszezavartak es aztan szivtam, pedig nem vagyok hulye es tobb, mint het evet meloztam mar ugyfelszolgalaton es soha senkit nem sikerult osszezavarnom, sot...
moose

Es Bogarka, tokdurva az italos sztori Kép Kép en maris ugy feltem a lanyaimat... de lehet, hogy olyanok lesznek, mint en, hogy soha semmi kedvuk nem lesz buliba menni, es eszuk agaba se jut kiprobalni egeszsegre artalmas dolgokat? viszont hazahoznak kobor allatokat? inkabb.

Fic, tied beazas is durva, orulok, hogy mar megoldodik.

Mano, nem lehet elerni valami alapos kivizsgalast valahol? Biztos tud valaki egy lelkiismeretes dokit ajanlani, aki elintezi. (En sajnos most csak fogorvosbol ismerek ilyet.)
moose

<font color="0000ff">Sziasztok!
Ma született még egy Szent Imrés baba, de azt hiszen, Sü-ti, a mama nem jár ebbe a topicba... De azért hírt adok, ha már Szent Imrés... Kép
Ákos ma hajnalban született 4050g és 56cm-rel.

Klári pedig tegnap meglátogatta a 82 éves dédnagymamáját. Itt találkozás megörökítése:
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Moose!
A mellettem levő császáros csaj a kórházban sóoldatot kapott hashajtás céljából (2 deci vízben 2 evőkanál só). Hát, egy napig járkál a WC-re tőle. Õ addig nem ehetett szilárdat, amíg nem produkált valamit. Egy napig szűrt gyümileven élt, aztán kapta a sóoldatot.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Végre sikerült nekem is feljönni!
Megpróbálok feltölteni egy képet arról, hogy Vincének melyik karácsonyi ajándék tetszett a legjobban... De a legjobb az volt, hogy végre együtt lehetett a család, ő is nagyon élvezte a sok játékot az apájával... Kép

Kép
blaye

A macit is gyakran megölelgeti
Kép
blaye

Proone!

Na az a sóoldat nem sima só ám,hanem keserű.Ne tudd meg,én is kaptam.
Most mentek el Fabrikáék tőlünk,Manka 1 éves lesz 8-án és megy,beszél,nagyon aranyos.

Zorán és Soma meg annyira belemelegedtek a játékba,hogy PUCÉRRA vetköztek és dobálták a ruháikat.

Juc
20170114224602

Én is az egyik kedvenc karácsonyi ajándékot szeretném megmutatni:Kép

petergabi

Blaye,
nagyfiad milyen édes!!!!!!!!!!Ez a macis kép...Kép
Juc,
ejnye...KépKép el is pirultam!!!
Gabi,
most olvastam,h neked is a Gabi volt a szülésznőd????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Na most képzeld el!És ugráltak a galériaágyon és röhögtek.Kép
20170114224602

Jucus:ez tök érdekes,mármint a keserű só.Én akkor kaptam,mikor az első babánknál el kellett apasztani a tejem,miután tejlázam lettKépAkkor ez olyasmi lehet,mint régen a kalmopirin,mindenre jóKépDe az íze?....

petergabi

Gabi!

nem tom,de én f...tam ám rendesen tőle napokig,pedig nem is ettem.Elhiheted,hogy milyen gáz volt.Te hogy apasztottad a tejedet,nem f...tott meg?Bocs de erre nincs szebb és finomabb kifejezésKép
20170114224602

Zsan:hol olvastad?KépDe valóban Õ volt.Szegény dekkolhatott velem egész este,éjjel és hajnalbaKépHajnal 2 felé már szinte bóbiskolt a széken.Nagyon szimpi volt nekem,próbált mindent bevetni,de én nem igazán voltam vevő semmireKép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?