Olyan mint a hörzsöl
Aznap éjszaka volt, hogy fél egykor azt hitte, hogy már reggel van. Jobb a békesség, inkább nem megyünk sehová. Szerintem ma lehet, hogy velünk fog koccintani mert délután háromkor aludt el és még mindig alszik. Puszi
2005.12.31 18:26
Azért hitte éjszaka,hogy reggel van mert Ti vacsizni voltatok?
Moziban is voltatok?Mi sajna nem jutottunk el.
Mit csináltok?Itt dög unalom van.Valahogy most a tv se érdekel,semmi jó nincs benne vagy már láttam egy párszor.Olvastad?Mi vadmálnázunk apussal éjfélkor.
Puszi2005.12.31 19:49
Itt sem tombol valami nagy buli hangulat. A műsor elég tré. 2005.12.31 20:28
A helyzet nálunk is hasonló, punnyadás van a köbön, 5 után értünk haza apóséktól, azóta vacsiztunk, Marci is nemrég nyomta le a vacsit, de olyan mintha bármilyen más este lenne és nem szilveszter. A tv tényleg elég gázos. Nem baj, jó lesz így is
Mi valszeg béliszezünk majd, mert karácsonykor megbontottuk és azóta 1-szer (!) már ittunk is belőle, így nem akarjuk, hogy megromoljon
Nagy ivósak vagyunk ám!!!
Annyira édesek, ahogy örülnek maguknak és az új tudományuknak
Biztos az új komoly frizurája sarkallotta arra, hogy most már igazán elinduljon
Idővel majd a mászást is feladja, Marci mostanában van úgy, hogy már alig mászik, addig a négykézlábat stabilabbnak érezte
Egyébként olvastam, hogy a mászás nagyon jót tesz az agyuk fejlődésének
Bogi, mint tündér
Lilike, mint kékmikulás és a copfja
2005.12.31 22:00
Már bevágtam az éjféli virslit és leöblítettem vadmálnával ezért el is mehetek aludni.
Szerintem is olyan mintha "csak" egy sima 7vége lenne.
Jól vagy?Volt ma rosszullét?Nekem is tetszik a pulcsi már bánom,hogy nem vettem másféle színben is.Puszi2006.01.01 12:12
És a sérója
Azért kibírtam éjfélik, de 3/4 1-kor bevágtam a szunyát, erre Gábor 2-kor vígan tévézett. Nem ismertem rá
2006.01.01 12:42
Érdekes mód az éjféli/nagyobb/durin aludt mint a bunda.
Rosszullét.
Dominak is a rágó/örlő/ fogai jöttek ki csak az övé alul.
Mostál újévkor??Ilyenkor nem szabad!De lehet,hogy Te nem vagy babonás.
Ugye milyen tündéri az új séróval?
Teljesen más az arca.
Na megyek pihizni egy kicsit/Domi alszik/.De Te se dolgozz sokat,irány a pihi!
Puszi.Dia2006.01.01 15:46
Na bevadúltatok a vadmálnától?
2006.01.01 17:26
anyósom csinálta.Tamás gyerekkori kedvence.Ha tudom,hogy így izlik többet is küldtem volna.
Egy évben kb:3x rátudom venni a kedves mamát,hogy süssön ilyet.Nem szereti csinálni mert a lapokat macerás elkészíteni.A krémeset édesanya sütötte a másik kettő félét pedig én.De azok biztos nem olyan finomak.
Puszi2006.01.01 17:37
Tök jó még mindig
Legalábbis remélem
Na én ilyen babonákat nem nagyon tudok, bár gondolkodtam rajta, hogy biztos erre is kitaláltak valamit
Tényleg nem vagyok babonás, de azért a fekete macska, ha átszalad előttem, annak nem örülök
Főzni lehetett? Mert lencsét azért produkáltam, hátha beüt a lottóötös! 2006.01.01 19:11
2006.01.01 19:44

Olikám csimóta korában olyan rendes volt, hogy még hányingerem sem volt soha.
Pöttöm tuti csaj, azok csinálnak ilyen cirkuszt

Szerintem én is hasonlóan mükődnék. Úgyhogy ki sem próbálom
2006.01.01 20:21
Nagyon ügyi Olika,hogy már a fotelba is felmászik.
Annyira gyorsan tanulnak mindent.Hihetetlen.Ok elkérem a receptet.Viktornak jó utat,vigyázzon magára!Üzenem neki ha már ott lesz a gép nála,fotózzon le egy pár repcsit Tamásnak.
Főleg jumbot.
Most kérdezhetném jöttök e hálásra,de gondolom nem.
Szerintem is tuti lány a pocaklakó.
Én se voltam egyszer se rosszul Domival.
2006.01.01 21:45
Bár most bárkinek örülnék, csak csücsüljön benn valaki.
2006.01.02 09:59
2006.01.02 14:55
Ilyen hóban,jeges úton nem mertek elindulni.Le is voltam törve rendesen(kicsit még most is),a rengetek kaját meg két hétig esszük szerintem.Még beiglit is sütöttem.Mindegy,Ruszlán sokat tesz az ügyben,hogy ne romoljanak meg az ételek.
3-kor feküdtünk le.
Nekem a gyömbér jött be úgy-ahogy.
Szerencsére megtaláltuk,csak kissé viharvert lett.
Mennyi is van most?
Most aztán tényleg semmi nem lesz biztonságban Tőle!
Frizurája nagyon jó lett!Tettél el a hajából emlékbe? 
És az Új Év sem a legjobban indult.

Bogi nagyon hasonlít Rád. 2006.01.02 16:23
Én és a vizeletminta
Kislánykoromban volt egy idő, hogy ápolónő akartam lenni. De amikor felvilágosított nagyapám, hogy ott aztán pisi-kaki minden van, gyorsan szakmát váltottam. Minden elismerésem az egészségügyi dolgozóké!! Főleg az ápolóké! Sajnálom, hogy nem ment a családod! Apukád kritikai érzéke ilyen fejlett vagy miért dobta ki a jogsidat???? Ilyen jól vezetsz??

Örülök ha két órára el tudunk itthonról szabadúlni. Olyan Olivér mint egy házsártos öregember.
2006.01.02 17:10
Tudod hörzsög.

Most belegondoltam nekem milyen vagyonom van.Mondjuk a szőlőföld.Azzal én hogyan ugranék le egy asztalról?.
Sajnálom,hogy anyukádék nem tudtak menni.
Nem szóltak időben,hogy ne készüljél?Vagy ők is utolsó pillanatig reménykedtek,hogy eltudnak menni?Ügyi vagy,hogy még bejglit is tudsz sütni.
Tettem el a hajából egy borítékba.
Képek is azért készültek róla mert a babanaplóba lesz beragasztva.
Fiúk meddig voltak fel?Tetszett nekik a tüzijáték?
Rendes szomszédaitok vannak.Mi is elkészítettük a szomszédasszonynak a poharat,hogy majd átjön koccintani.Elsején kiderült,hogy ő meg minket várt.
Szóval vártuk egymást.
Mondjuk én próbáltam hívni éjfél után de nagyon terheltek voltak a vonalak.Annyi eszem pedig nem volt,hogy becsöngessek.
Most,hogy felébredt egy fokkal jobb.Nem tom mi volt vele de mind a kettőnket kiborított rendesen.
Mindenkinek puszi!Dia2006.01.02 20:01
Délelőtt még csak-csak, Õ rohangált a szobában kezében a játékaival, én pedig a szőnyegen feküdtem mint a nagyalföld és néha felpillantottam nem tett-e kárt magában. Ezt még túléltük. Aztán jött a felszabadító alvás, hát engem biztos felszabadított az a 2 óra. Szerintem születése óta nem csináltam ilyet, hogy csak megebédeltem, aztán punnyadtam a tv előtt a videóra felvett sorozataimmal (Ally McBeal, Vészhelyzet, Szex és NY). Aztán ennek az álomnak is vége szakadt, aztán jött az "anyaénutálomafőztödet" műsor. Egyszerűen nem eszi meg, amit én produkálok Neki, illetve magunknak, pedig jól főzök
Most ez hülyén hangzik, de tényleg!!! Miután belekóstolt a lencsémbe, köszönte szépen, de a gyári kaját már a szájába sem volt hajlandó venni. Gondoltam, akkor most 2 órát koplalsz kisfiam, Õ pedig koplalt mint a kisangyal, egy rossz szava sem volt. Aztán a fél 10-es tízóraija és a déli minimális szopi után 5-kor hajlandó volt valamit enni. Gábor jó későn ért haza, mert a belvíz miatt lezárták a 6-os utat, úgyhogy fél 7-re szusszanhattam egy pindurit. Ezt most jól leírtam, nem mintha kérdezte volna bárki is, de kijött
Domi biztos ezt a zizis időt érzi meg. Egyébként megnyugtatlak Marci, ha nem zizis, akkor is dobálja a játékait, kis durva tud lenni, hogy csak lesünk.
)szabad a pálya, jöhettek.
Néha még akkor is csinálja, amikor rászólok, hogy NEM, bár én nem emelem fel az ujjamat, de Õ rögtön előkapja a sajátját és ingat
Miket fog ez a kis prücsök nekünk még művelni... 2006.01.02 21:46
Írjál csak, minden érdekel. Egy gyerkőccel még akkor is nehéz ha az ember jól érzi magát. Viktor jövőhét csütörtökön jön haza, este
De elég kalandosra sikerült az elindulás. Kivittem őket (a kollégájával aki még nem repült soha)egyre a reptérre. Elvileg háromkor indúlt volna a gép. Erre hív délután, hogy még mindig itthon mert a beszállás elött derült ki, hogy nincs foglalva nekik hely a gépen!!! Én ezt nem is értem. Volt repülőjegyük, de foglalásuk nem. Frankfurtból mentek volna Sanghaiba és onnan még tovább kocsival. De mivel nem volt hely a német gépen, így a kínai gépet sem érhették el. Végül pár óra múlva megjelent az utazási irodából egy ember és közölte, hogy vegyék meg mégegyszer a jegyeket!!!Leordították a haját és mondták neki, hogy akkor most felhívják az ügyvédet. Na erre egy-két óra múlva megszervezték, hogy kiviszik őket Bécsbe egy propelleres géppel (lehet, hogy még csirkék is voltak a fedélzeten

) és onnan mennek Kínába. De nem Sanghaiba, hanem máshová, úgyhogy még onnan is repülniük kell tovább. Aztán újra hívott, hogy még nem jött meg a bécsi gép mert kint hófúvás van, úgyhogy lehet, hogy nem fogják elérni a csatlakozást. Akkor meg visszerepülnek Pestre és hazajön, holnap meg újra próbálkozik. De végül elérték a kínai gépet, igaz tíz percük volt a felszállásig. Ahogy itt ülök van bennem irigység
Jó Olikámmal lenni de azért irigylem, hogy változatos az élete, ilyen kalandjai vannak stb... Persze mindig mondaja, hogy menjek vele, de nem hagynom itt ezt a kismajmot.
Tényleg nagyon gyorsan fejlődnek.
2006.01.02 22:03
Reméljük az ottléte unalmas lesz, legalábbis az elinduláshoz képest.
), kiveszi egyenként a ruhát, kicsit megszívja, gondolom érzi, hogy vizes, majd mint aki jól végezte dolgát, levágja a földre
Nesze Anya, teregess!
2006.01.02 22:14
Milyen front volt ma???
Jó sokáig távol lesz megint.
De amilyen tüneteket produkálsz...
Már el is felejtetted,ugye,milyen nyomott tud lenni az ember lánya az elején?
Másnap kettőig aludt utána.Nagyon boldog volt,hogy bevettük a "buliba"Élvezte minden percét.
Retenetes!
2006.01.02 23:39
Ez azért van mert Domi még csak most aludt el.
Csak pörög,pörög,pörög ezerrel.Nem tudom mi a fene van.De legalább ma az apja is megtapasztalta milyen "áldott jó gyerek"a fia.
Láttam rajta,hogy legszivesebben lelépet volna itthonról.
Jó éjt mindenkinek!Puszi.D2006.01.03 09:26
2006.01.03 11:07
De jobb keson, mint soha
)
Bar meg nem olyan hosszu tavokat, csak akkor, ha elbambul (pl. nezi kozben a TV-t
), akkor atsetalja az egesz szobat
Furcsa is a csend
Viszont a reggelek huzosak amiota Zolcsi is 7 utanig alszik, nem tudunk idoben (8ra) beerni az oviba.
Pihenj, amikor csak tudsz, ez viszont ismeros szitu
Mikor is lesz UH?
Hol nem alszik...
Csak figyelnem kellett, mert mindenaron egy kek pulcsit akart a feher ruhak koze csempeszni
Kepzeld, Anyukameknal neztem a SZF ismetleses reszeit, es megtetszett, ugyhogy szerintem nezni fogom enis (vegre TVzem...).
Meg sokaig az lesz, hogy ha kulon leszel a lurkodtol, akkor is rajta jar az eszed. En mar csak tudom
Vilagjaro nagyfiammal
Radfer

2006.01.03 13:24
) Na akarsz még tesót????
Én is sokszor elrettentem azon, hogy életem végéig aggódni fogok. Ilyenkor nem repesek az örömtől. Példáúl most sem, hogy egy óra alvás után már magyaráz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mindjárt a kedves apukája után küldöm. 2006.01.03 13:42

2006.01.03 16:57
2006.01.03 17:00
De ma bevallotta,hogy tegnap nagyon sok volt neki is és elismerése,hogy én ezt nap mint nap végig csinálom.
Deeesajna már csak holnap van itthon utóljára.
Ajaj mi lesz velünk két napig!?
El se tudom képzelni mit csinálhattatok éjfélkor apával!
Ugye milyen jó kis film az SZF?
Akkor most már érted miért kérdeztem,hogy szedsz e hiperaktivisra való bogyót?Mert mindig annyi energiád van.
Viktor megérkezett már???
Dia2006.01.03 17:08
Először is azt kellene eldönteni melyik kórházban akarsz szülni.Én az Istvánban szültem és nyugodtan ajálom a dokim Bínó Brúnó.Pénz:Nos kérdezd meg a dokit akit választasz,hogy mi mennyi.Ha nem mond árat a szülésre akkor annyit adsz amennyit tudsz,gondolsz.De én úgy tudom annyit szoktak adni minimum amennyi az éppen aktuális egyszeri anyasági támogatás.További jó pocakosodást,rosszullét mentes napokat!
Dia

Puszi2006.01.03 17:23
2006.01.03 18:33

Bar van benne neha olyan jelenet, hogy nem birom nezni, mert annyira "fajdalmasan" dilisek
Ha szednek, akkor ulnek vegre nyugisan a fenekmen
Liliana nagy szemei nagyon megragadtak
Nameg a nagyfiam is egybol megkerdezte, hogy "Anya, ok kicsodak?"
Pedig a lanyokkal meg nem nagyon torodik.. mondjuk csak egyel, ovistarsaval, Petraval
Mondjuk ennek ara is van, meg nincs itthon parom, es nem foglalja elolem a gepet..
2006.01.03 21:07
) 2006.01.03 22:38
Elég gázos lehet a helyzet mert tényleg hosszú ááá-d van.De látom mindenki ide jár sikítani.
Jó ki találtam.
Bevallom neked tegnap a csúcs zizinapon elgondolkodtam,hogy tényleg kell nekem még egy poronty.
Vagyis kell csak inkább később,úgy 2 év múlva.....
Hisz olyan sok erőd,energiád van 2 gyerkőc mellett.
Nyugi nem lesz semmi gond!Mi itt mind nagyon szorítunk és drukkolunk neked!
Útviszonyok.
Nem is gondoltam,hogy felétek ennyire gázos a közlekedés.
2006.01.03 22:51
2006.01.04 12:44
Szerintem elozo eletemben vmi urino voltam, es nem csinaltam semmit, ezert most e porgos sors
Mondjuk en nem banom, amig van mit csinalnom, pozitiv az elethez valo hozzaallasom
Egyenlore nem talalom, most hirdetek nev nelkul a helyi ujsagban, hogy keresem, hatha.. ha nem, akkor ugyjartam, nesze neked porgos elet
Amugy a helyedbe nem adnek a fiatalembernem mar semmit ejszaka, max. izesites nelkuli teat, parom igy szokott le gyerekkoraban a felkelesrol
2006.01.04 13:18

Nem irigyellek a tegnapi koncert miatt. Milyen muzikális a családod
És nincs pótkulcsod? Nekem legalább három van. Ha gondolod adok egyet

) de az agyam nekem is szita szerű. Pedig még csak nem is növesztgetek senkit ott bent.
Ez annyira jó!! De aztán lehet, hogy ez csak a beetetés mert utána kipakolta az összes ruháját a szekrényből, kiöntötte az asztalra az innivalóját stb...
És mindezekhez teli szájjal röhög.

2006.01.04 13:57
Hanem a teljes kulcscsomomat, lakaskulcs (minden ajtohoz+postalada), Anyosomekhoz kulcsok, munkahelyi kulcs... szoval a full keszlet oda..
2006.01.04 21:05
Már fölegyenesedett...tudjátok, mint az evolúcióban.
Egyébként az utóbbi négy napban förtelmesen zizi volt, ezért nem is írtam, mert tiszta hulla voltam tőle. Apjával felváltva volt rajtunk a világgá megyek hangulat...szerencséjére soha nem egyszerre.
Ma viszont tündér volt. Egy darab hiszti nem volt, és vigyorgott egész nap. Most este, a szopi alatt is csomót bohóckodtunk. Szóval ez a mai nap szupi volt!!!!!
Gratulálok!
Ezért lehet, hogy kislány, mert még szégyenlős is.
Azért a drukk megy tovább, és írjál, ha van valami!
Patrik miért hányt? Beteg...ne haragudj, lehet, hogy írtad, csak kicsit szita vagyok mostanság.
A fürdőkádas kép nagyon tetszik!!!!
volna a nyolcadikról! 2006.01.04 21:28

Viktor tavaly háromszor volt Kínában. Mire hazajön ki is tehetem az elmegyógyintézet táblát
De nem panaszkodom mert Olikám ma is egy szó nélkül elaludt. Rendes gyerek ez!! A bándzsi dzsamping az én esetembe nem jön be. Bár fel is mászhatnék a háztetőre

Már megint eltüntél!! 2006.01.04 21:54
Ha Marci ébren van, akkor teljes embert igényel, így akkor no gép. Ha viszont alszik, akkor mostantól én is bevezettem a pihenést, mert a vérnyomásom 0 közeli és a nap bármelyik pillanatában rámjön a hányinger. Ma is alukáltam félórát és annyira jó volt. Ja és eldöntöttem, hogy hétköznap csak főzök és mosok, a takarítást a hétvégére hagyom. Elegem lett
Jól esett!
2006.01.04 22:21
Holnapra megy a drukk!
Én is eltudnék aludni a nap nappali szakában,viszont éjjel nem mindig.
Hiányoztál!

Jobb nem jutott eszembe.
Nagynénéd akkor lenne ha anyud vagy apud lánytestvére lenne.No.
Én is benne vagyok a taliban csak ne legyen nagyon távol tőlünk.Mondjuk Budára nem cipelem az uraságot.
2006.01.04 22:58
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|