A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra!

Minden eddiginél jobban szorítok neked.

Tündi!
Nem voltál kemény. Egyáltalán nem bántottál meg, Azért nálam nincs így túldimenzionálva ez az Isten kérdés, a magam módján elfogadom lehetséges létezését és intézkedéseit.
Nem tudom nehéz-komoly dolgokat kezdtünk most itt feszegetni...problémával való szembenézésben lehet valóban nem vagyok túl jó.

Monyónak szóló hozzászólásodat azért tartottam keménynek, mert tudom nincs jó passzban.

j.
Vendég

Lányok!

Eddig csak csendesen olvasgattam, ritkán szóltam hozzá a társalgáshoz, de ezt most nem tudom szó nélkül hagyni, ehhez még az én birkatürelmem is kevésKép

Junkó!

Ne adja a jó Isten , hogy szükséged legyen bármilyen beavatkozásra, csak képzeld el, hogy már évek óta csak vársz a csodára, minden sikertelen hónap után a padló alatt vagy, de újra fel kell állnod, és csak menni előre, mert csak így lehet!!! Na, ezen a ponton szerintem már nincs olyan nő, (aki persze igazán szeretne gyereket), hogy ne tenne meg BÁRMIT azért, hogy neki is gyermeke születhessen, még ha ez a természet megerőszakolásával is jár!!! Arra is gondolj kérlek, hogy az Isten megteremtette annak a lehetőségét, hogy az orvosok segíthessenek nekünk.
Bocs a kifakadásért, de most az én agyam durrant el...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Nem éri ilyeneket írni... Itt bőgök... Tök jó volt olvasni!
Nagyon drukkolok ám én is! Nem semmi, hogy miken mentél keresztül, megérdemelnéd már a visító kis "jutalmadat"!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ha megéled, már le is írhatod. Nem mindig azért történnek a dolgok velünk, hogy mi okuljunk belőle, hanem azért is, hogy másoknak is adj.

Isten pedig milyen jót nevet most rajtunk. Kép
Még jó, hogy adott szabad akaratot...
Egyébként szerintem is, ha Isten nem akarná, nem lenne lombik, meg inszem, meg klónozás. Azt már mi emberek (?) döntjük le, hogy mire használuk. Hitlert klónozzuk, vagy a végtaghiánnyal születt kisbaba karjait pótoljuk. A meghalt gyermekünket akarjuk feltámasztani, vagy a lyukaszívú kisbabát meggyógyítani.
Szóval ezek nagy kérdések.
Nekünk elég ha egy egészéges babát hoz nekünk össze apa, Isten, az orovs, a perticsésze, vagy mindhárom együtt. Nincs igazam?
mátra

Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek!!!
És most végleg elköszönök, mert rájöttem, hogy képtelen vagyok követni titeket így, hogy egyrészt már nem tartozom ide, másrészt pedig vizsgázom ezerrel, és nem sok időm van netezni, főleg bbnetet nézegetni!
Azért innen a háttérből szurkolok ám mindenkinek, szívből kivánom, hogy idén mindenki babásodjon, és az idei karácsonyt már babával együtt tölthessétek, vagy legalábbis hatalmas pocakkal begurulva a karácsonyfa alá! Kép Néha majd benézek, hogy ki hogy áll, de már csak olvasó módban! Kép
Na minden jót midnenkinek! puszi Ördi ( Kép )
Vendég

Évi

Egyébként olyan jól esik a sok drukk. Lehet, hogy ez is sokat fog segíteni. Aztán meg ne bőgj!
Én is úgy vagyok, hogy "Ha az élettől citromot kaptál, készíts belőle limonádét!" ismerős? Kép Kép

Lányok én úgy örülök, hogy ide jöttem!!!!!!!
mátra

Ördi!

Sajnálom, hogy elmész! Sok sikert a vizsgáidhoz, és remélem, hogy ha már akkor jársz erre, ha babán gondolkodsz, akkor csak rövid időt töltesz ebben a topicban.
Légy jó!
mátra

Évi!

Jól van no. Kép Neked nem szabad idegeskedned. Kép Én is több mint másfél éve várok a csodára. Tudom mit beszélek meg is visel rendesen.
A ciklusom szerint élem az életem. 3-20 cn-ig, hiszek a természetben és azt gondolom-valószínű azért mert reménykedem van bent valaki-a természt (Isten mindegy mi) dönti el lesz-e bébi. 21-től az újra kezdődő 2 cn-i, tombolok, kivagyok és úgy érzem mindent meg kell tennem mindegy mit, hogy legyen baba.

Ez lehet a probléma elodázása, de ez van. Higyjétek el-és ezt nem feltétlen akarom bizonygatni-ha úgy alakul mindent meg fogok tenni.
De akkor is azt gondolom a természet mindig mindenkor tudja mit csinál, és az emberi tényező-beavatkozás nem feltétlen jó.
Annak ellenére élek és élni fogok lenne, mert mindig is anya akartam lenni és érzem nekem ez a karierem.

És hogy másfél éve miért nem teszek akkor mégsem semmit? Biztos ennek is oka van. Még nem sírtam a menzi miatt, még nem értem el arra a pontra. Még várok. Még jól vagyok.
j.
Vendég

Mátra!

Igen, ismerős valahonnan...Kép
Mi is örülünk, hogy ide jöttél!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi Kép Épp hiányoltalak már gondolatban, hogy te is régen írtál Kép Ne legyél dühös, inkább mesélj Dóriról Kép

KépKép

KépKép
timika

Junko Kép Csak egy utolsó gondolat: azért, mert vki képes természetes úton teherbe esni, nem jelenti feltétlenül azt, hogy jó anya is lesz - gondolj csak azokra a nőkre, akik szívbaj nélkül örökbe adják a gyereküket (és akkor most durvábbat nem írok). És ez fordítva is igaz szerintem.

KépKép

KépKép
timika

Dina olvasol? Már láttam, hogy vagy Kép
mátra

Timka, hogy milyen igazad van!!!!
mátra

Mátra!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad a történeted!
Szerinted a történeted tündérmese a többiekéhez képest, szerintem pedig erősebb vagy mindannyiunknál és tanulhatunk a gondolkodásmódodból!
Ha a megoldatlan vagy megoldhatatlan problémáid akarnak elnyomni téged, jusson eszedbe, hogy annyival több vagy, mint egy átlagember, hogy rajtad semmi sem foghat ki! Kép
Örülök, hogy ismerhetlek!

réka
Vendég

Évi!
Megnéztem a képeket. Olyan aranyos Dóri, mikor hozzásimul a a pocidhoz Kép
Szép a babakocsi is, de ugye majd teszel fel olyan képeket is, amiben benne lesz?
mátra

Mátra!

Persze, már alig várom, hogy olyan képeket is tehessek fel, amin Dóri már a kocsijában van! Vagy a szobájában. Vagy a kiságyában.Kép
Tud ám már új trükköket is, például ez egyik a tojáshurcolás.Kép Ezt én hívom így, mert néha olyan, mintha lenne nála egy tyúktojás, és hol az egyik oldalon, hol a másikon jól kidugja. Csak úgy dudorodik a hasam, meg hullámzik az akciói nyomán! Ja, és már éreztem csuklani, na, hát az valami tündéri! Meg kell zabálni ezt a kölköt!!! Állítólag a 30. héttől érezhetően kevesebbet mozognak már, de szerintem Dorkám nem olvasta azt a cikket, mert még mindig "örökmozog". De én így vagyok nyugodt, ha sűrűn érzem őt. Na, kellett nektek kérdezni, most aztán regényt írtamKép Így jártatok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu, küldtem mail-t!

Szerintem meg azért verődtünk ide, hogy egymástól tanuljunk. Nagyon jó, hogy van ez a lehetőség.
Remélem egy kicsit ebből is lehet, és akinek kell, tud belőle erőt, energiát meríteni.
mátra

Timika!
Én szívesen lekicsinyítem neked a képet, ha átküldöd mail-en (profilomban a cím)!

Tündi!
Téged talán épp azért nem gyűr le a gonosz, mert tudod, hogy létezik és résen vagy!
Nagyon szeretem, ha írsz!

Kanci!
Köszi a drukkot! Kép
Örülök a pozitivitásodnak!

Junko!
Tőlem már - mint tudjuk - nem áll annyira távol a mesterséges beavatkozás, de a természetes szelekció gondolatodra azért nem annyira tudnék ellenérveket felhozni. Esetleg azt, hogy működjön a szelekció, csak engem hagyjon ki és mindenkit, akit szeretek Kép
Szerintem ott a lényeg, hogy neked még van türelmed, van bizalmad a természetben és ez így jó. És nem zárod ki, hogy esetleg változik majd a gondolkodásod, de az is lehet, hogy nem. Szóval elfogadom, amiket írtál. Kép
(mintha valami bíró lennék Kép, bocsi, kicsit bénán fogalmaztam)

Ördi!
Remélem, azért találkozunk még errefelé... Kép
Addig és éld és élvezd az életet!

Mátra!
Szólj, ha butaságot kérdezek: inszemmel, vagy lombikkal nem lehetne próbálkoznotok? Kép

Évi!
Jó, hogy írtál Dóriról!
Ez a csuklás nagyon édi! Én is akarok ilyet!! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Réka sajnos nem lehet. A méhszáj állapota miatt nem lehet egyenlőre ilyennel probálkozni. De ha letelik a két hónap és a +1 akkor elmegyek a Kaáli-ba is. Hátha ott mást is tudnak mondani.
mátra

Sziasztok Lányok!

itt vagyok csak ujra visszakellett mennem anyucimmal a dokihoz, de már megjöttem.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

HHali csajok! No akko kezdem is.
Mátra fantasztikus akaraterőd van, s kívánok még egy hatalmas naon belőle.
Évi már drukkoltam neked mikormég olvasóüzemmódban voltam.- S biztos aranyos lesz Dórika.
Dudu annyira jókat írsz Pussz mindenkinek
Ja Ördi csak ügyesen a vizsgákkal s remélem lesz neked is babád
pancsi20

Lányok!

Lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyeneket írtam. Pont itt, pont nektek. Nem véletlen kerültem eddig. Egyébként ebben a témában nem sokan értettek még egyet velem. Ebből is látszik, azért kinek lehet igaza.

A lényeg lányok, hogy azt tudnotok kell, én itt mindenkinek ugyanannyira, mindenféle ellenérzés, irígység nélkül szorítok. Nagyon szeretném ha sikerülne Wishnek (nagyon, és hol vagy? ) Tündinek, Mátrának, Csibének, meg Brillnek, és Lazarusnak egy másik topikból, meg Szilvának, Dudunak és Marcsinak és mindenkinek akiket most nem sorolok fel. Értitek? Nagyon. Minendkinek, mindegy hogyan.

Amit mondtam az csak és kizárólag rám vonatkozik.

Na most már tényleg sok voltam.
j.
Vendég

Mátra!
Nagyon meghatottál, nem szívesen ismerem be, de bizony elpicsogtam magam. Le a kalappal előtted és a mérhetetlen bizalamd és kitartásod előttKép. Teljes szívből kívánok Neked egy tündéri pocaklakótKép.

Eddig nem szólta bele ebbe a "vitába", mert úgy érzem nem az én tisztem, hogy rátukmáljam valakire a "segítségem", vélemény, ha Õ nem kér beblőle, annak ellenére, hogy én bizony teljesen egyetértek Veletek, és nincs az a perc amikor egy kicsit is meginognék, hogy szeretnék-e Babát vagy sem. Most is csak azért írok, mert azt hiszem Mátra megtalálta a segítség nyújtás legjobb módját azzal, hogy iylen szemszögből is leírta a történtét, és nem csak a rideg tényeket összegezte pár mondatban.
Úgy gondolom, hogy az a legnagyobb segítség, ha olyan hatalmas jövőbe vetett hittel bíró emberek történeteit olvashatjuk, és erőt, és tapasztalatot meríthetünk belőle, mint Mátra, Tündi, Csibe, Dudu...de felsorolhatnék itt szinte Mindenkit.
Most már be is fejezem az okoskodásomat.

Évi!
Izgalmas lehet a pocakhullámzás és csuklás isKép. Általában azért nem mozognak a vége felé annyit állítólag, mert már nincs helyük ficánkolni, de Dóri erről még az elején gondoskodott, hogy Vele ilyen ne fordulhasson előKép.

dido

dido
dido

Junko még egy gondolat. Én is ezen az álláponton voltam évekig. A barátnőm is, akinek 8 évre lett egy gyönyörű kisfia. Elmentek orvoshoz és mindekttőjükkel minden rendben volt. Kivárták.
De amikor majd már nem bírsz terhes nőt látni. Meg kisbabát toló anyukát. Meg elkellett cserélni az órát, hogy ne én beszéljek a méhen belüli fejlődésről és az újszülött korról. Akkor majd lehet, hogy te is másként látod majd.

Tisztelem a véleményed, hiszen sokáig az enyém is ez volt. Aztán én revidiáltam az álláspontomat. Saját tapasztalatból.

Mi pedig neked szorítunk. Kép
mátra

SziasztokKép
Muszáj volt beírnom, a másik topicban vagyok, de szoktalak benneteket is olvasni!

MátraKép
Nem semmi, amit leírtál, amin végig mentél! Gratulálok, hogy ennyi akaraterőd van!!! Mielőbbi babásodást kívánok neked és a többi topicosnak!

Manda a megint megjöttből

manda

Sziasztok!

Először is BÚÉK mindenkinek! Kívánom, hogy ez az év meghozza mindenkinek a várva-várt babócát! Kinek a pocakba, kinek már a karjaiba! Hihetetlen, hogy én már az utóbbiba tartozom, néha el sem hiszem!Kép

Látom, nagyon sok az új arc. Remélem hamar babásodtok!

Dudu!
Sokat jutottál mostanában az eszembe, hiszen nemsokára itt a Te időd! Nagyon drukkolok!!Kép

Narco!
Sajnos a rokonság már csak ilyen. Nálam is sokáig folyton az volt a téma anyósomnál, hogy mikor szülök már gyereket a kisfiának! Akkoriban nagyon rosszul esett. Nyugi. Törődj magatokkal és a cicussal, ez a Ti életetek, senkinek semmi beleszólása!Kép

Tündi!
Örülök, hogy ilyen jókedvű és optimista vagy, és osztod az okosságokat! No nem rossz értelemben, de bizony kell néha valaki aki megmondja a frankót!Kép

Monyóka!
Én is csak azt tudom mondani amit a többiek, hogy menj el végre az orvoshoz! És egy kis pozitivitás sem ártana...Kép

Évi!
Dórika egy vagány kiscsaj lesz, ha már mostilyen kis örökmozgó! Hű, már alig van hátra nektek! Kezd izgalmassá válni a dolog! Teljen nyugisan ez a kis idő ami még hátra van!Kép

Mátra!
Mi nem ismerjük egymást. De így ismeretlenül is szeretnék hozzászólni. Csodálom az életszemléleted és a kitartásod! Csak így tovább!Kép

Rólam csak annyi, hogy Levike nagyon aktív mostanság, néha bukfencezik, vagy szaladgál odabent. A pocakom egyre nagyobb, a hapsikám igyekszik nagy teret kialakítani magának! Az albumomba raktam fel néhány képet.

Mostanában több időm van olvasgatni Titeket, talán írok is majd sűrűbben!

Puszi mindenkinek!
Adri+Levi
25

Kép

Kép
adriana

SZiasztok! Kép

Bocs, hogy idepofátlankodom, de beleolvasgattam a topicba. Én a "babát szeretnékbe" meg a hőmérősbe szoktam írni.

Mátra,
elolvastam a történetedet...
tudnál nekem adni egy e-mailcímet, hogy kicsit "beszélhessünk"?
Vagy ha gondolod itt az enyém: angel.37@freemail.hu

Köszönöm!Kép

Lányok, Asszonyok,
nektek minden jót kívánok Kép Kép Kép Akinek még nincs, annak szép zebracsíkokat, és gyönyörű, egészséges kisbabát Mindenkinek!

angel37

Manda, Adriana sziasztok.

Köszönöm, hogy szorítotok, nagyon jól eseik.

Lassan elindulok és megveszem a tesztet.
De még vagyok egy kicsit.
mátra

Adri!

Jó olvasni Rólatok, nagyon szép pocakos Kismami vagyKép. A Dupázós fotó pedig nagyon jól sikerült, tetszik nagyonKép.

dido

dido
dido

Manda, Adriana sziasztok.

Köszönöm, hogy szorítotok, nagyon jól eseik.

Lassan elindulok és megveszem a tesztet.
De még vagyok egy kicsit.
mátra

BUÉK mindenkinek!

Kép

Azért nem tudok teljesen elszakadni tőletek. Kép
Már a kórházban azon törtem a fejemet, hogy mikortól lehet megint próbálkozni. Szóval rugdosnám rendesen az időt. A karácsony és a szilveszter meglepően jól telt. Annyi felé voltunk és annyi volt a nyüzsgés, hogy nem igazán volt időm arra, hogy magamat sajnáljam. Ez azért nem jelenti azt, hogy néha nem kap el a szomorúság és a pityereghetnék. Dokihoz a jövő héten megyek és igyekszem jól kifaggatni, mert több vetélést nem szeretnék.
Sajna az egészet sikerült tetőzni egy jó kis náthás nyavalyával, ami természetesen a tüdőmbe szánkázott tovább és végeredményként kiderült, hogy én abba a 30%-ba tartozom, aki az allergiája miatt asztmás lesz. Kép Így most kaptam egy rakás gyógyszert, amit legalább nyugodtan beszedhetek és nem kell amiatt keseregnem, hogy emiatt nem próbálkozhatunk mert azt amúgy se lehet. (Mindennek van előnye. Kép )
Remélem a tavasz aztán már csupa jót hoz, és már nincs is olyan messze, addig meg mehetek sielni, és egyszer úgyis lesz gyerekünk. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Bocsiiiiii 2x-er ment Kép
mátra

Szia Majcsi!
De jó olvasni, hogy nem törtél le és a tavaszt várod Kép
Vigyázz az asztmával, szedd a gyógyszereket. Mikor mentek síelni?
mátra

Na sikerült elolvasni benneteket! Kép Jó sokat írtatok, ez mindig jót jelent! Kép

Mátra
Már ne csigázz bennünket olyan sokáig! Tessék menni a gyógyszertárba és venni egy tesztet!!! És pozitívat csinálni! Kép

Én a tegnap reggeli tesztelés után kiborultam és vettem egy újat, amit ma megcsináltam. Szinte azonnal kijött hogy terhes vagyok, nem telt bele 2-3 mp se! Kép Most már teljesen meg vagyok nyugodva! Sőt éjjel azt álmodtam hogy kislányunk lesz, mert láttam az UH-on! Milyen jó is lenne!

Anyukámmal kapcsolatban köszi az írásokat, az aggodalmat. Már jobban van, de sajnos a jobb csuklója, és jobb kezes is. 9-én kell visszajönni még1x akkor meg röntgenezik ujra és kiderül, hogy kell-e műteni vagy sem! Szegény ki vagy akadva hogy pont most kellett ennek történni, és minden rám fog hárulni a háztartásban. De ez akkor is így lenne, ha különélnénk, nem? De hát nagyon félt már hogy nehogy megint úgy járjak! De NEM FOGOK!!!!!!!!!!!! Kép Tele önbizalommal!!!!!

Majcsi
Örülök neked hogy már jobban vagy, és elhiszem, hogy azért még eszedbe jut a picur, de ez természetes, nekem még mai napig van néha sírhatnékom utánna. De kell is! Szerintem jobb! Kép Fel a fejjel és tavasszal minden más lesz!

Most ennyit, pusza mindenkinek, akit kihagytam, vagytok egy páran, majd leközelebb!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
most már leszek, de egy kicsit zűrös volt a reggelem. Köszi az aggódást! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Majcsi!
Örülök hogy jobban vagy és remélem leszel még jobban is, újra pocakosan 9 hónapon át. És remélem leszel velünk is.
Niki

kancellárka

Majcsi!
Jó olvasni, hogy jobban vagy, és nem tűnt el a bizodalmad. Gyere minnél többet, nekem segített, hogy nem vagyok egyedülKép. A tavasz pedig már mindjárt itt vanKép. Addig is ne hagyd Magad, próbálj meg minnél több vizsgálatot kicsikarni a dokitól, és mindenképpen írd meg Nekünk, hogy mit mond majd a doki a jövőhéten.

Dina!
Anyukád akkor nem is kapot gipszet? Miért csak a jövőhéten derül ki, hogy kell-e műteni? Remélem azért nem lesz rá szükség.
Ugye, hogy ott van az a két csíkKép. A házimunka pedig megvárKép, igazából csak a megerőltetéstől és a nehéz dolgok emelésétől kell óvakodni, de nem lesz semmi bajKép.

dido

dido
dido

Sziasztok LÁnyok!

Nagy a termés mostanában, igyekszem lépést tartani, de bocs, hogy megint nem tudok mindenkinek írni Kép

Mátra Kép Nagyon köszönjük a történetedet, azt hiszem én is, hogy mindnyájunknak erőt ad a folytatáshoz, amíg nem lesz mindnyájunknak babája,és lesz, mert nagyon szeretnénk, és megteszünk mindent Kép Kép Szóval kösz! Kép

Dóri, Timika, Adri! Kép Jó, hogy újra jelentkeztetek kismamák, Ti vagytok nekünk a pozitív példa! Kép Szépen gömölyödtök! Kép

Majcsi Kép Üdv újra köztünk, örülök, hogy jobban vagy Kép

Sosi, sajnálom Kép De majd a következő a mi hónapunk lesz! Sokunké Kép

Kivi Kép Sajnálom a Te negatív tesztedet is Kép, de hátha(?) Neked is olyan jól hat a progipótlás, mint nekem? Egy csomóan azt mondják 3*2 utro mellett is simán megjön a vérzésük, én ha a lehető legkisebb, 2*1-es napi dózist szedem, akkor is megakadályozza. Érdekes...

Narco Kép hát én is tudom, hogy nem könnyű a rokonokkal, nálunk jó nagy a család, és mindenki mindig célozgat, fel sem merül bennük, hogy lehet, hogy nekünk nem jön össze olyan egyszerűen, lévén nálunk a családban eddig még mindenki könnyedén babásodott. Úgy tűnik, ez nem jelent semmi... Kitartást továbbra is! Kép

Mindenkinek köszönöm, aki küldi a drukkokat a HSG-hez, holnap megyek vérvételre, és akkor kiderülk, jövő héten melyik nap lesz a dolog. Aztán a hétvégén belehúzunk Kép

Duddu Kép Légyszi javíts ki 2. cn-ra, és a koromat is 29-re, mert sajnos már a 30.-ba léptem Kép Na, azért nem olyan súlyos Kép Köszi!! Kép

Szép napot:

Réka
korek

katka30

Dido
De kapott gipszet, csak még nem a véglegeset, hanem valami olyat ami csak félig van rajta, hétfőn csinálnak egy ujabb röntgent, mert most iszonyatosan be volt dagadva a keze, és nem lehetett mindent tisztán látni. Majd a röntgen után derül ki hogy kell-e műteni vagy sem. Hát én is nagyon remélem, hogy nem kell. Szegénykém már így is teljesen bele van betegedve, hgoy semmit sem tud csinálni egyedül. szinte még a bugyiját sem tudja felhúzni, csak kínlódik, rángatja egyedül. Annyira sajnálom. De hát remélem hogy ez a pár hét gyorsan eltelik, és ügyesen rendbe fog jönni a keze.

Mátra
Na megvetted már a tesztet? Már nagyon izgulunk!!! KépKép Igaz csajok? Kép De remélem, hgy a vigyor és boldogság fog az arcodra kiülni neked is mint nekem és a páromnak. Tényleg a párod tudja hgoy késik? Örül neki? Hát persze hogy örül! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Katka
Nagyon jó az a lap amit küldtél, már láttam én is de angolul. sajnos nem értettem mindent akkor de most hogy visszanéztem magyarul, már jobb volt. Nagyon tetszik! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Majcsi Kép Örülök, hogy jelentkeztél és nem tűntél el végleg Kép Amikor kivetetted magad a táblából, azt hittem, nem fogsz többet jelentkezni Kép

Korek Kép Köszi! Kép

Duddu Kép Előre is köszi, mindjárt küldök mailt. Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Dina! Örülök, hogy tetszikKépElőször nevettem,azt hittem valami jó poen,aztán összeszorult a szívem...

Mátra! Nagyon szép sorokat írtál! Köszönjük!
katka30

Duddu Kép Biztos, hogy jó a profilodban levő emil cím? Vmiért nem fogadja el a gép és nem küldi át a mailt Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Tündi!
Csíkos kenguru, megteszek, mindent az ügy érdekébenKép

Monyó!
Nem hagy el a férjed persze, de nem mindegy, hogy éltek egymás mellett, mint mirr-murr vagy mint két egészséges életvidám emberke. Tudod Kép be happy!
Én nem rohannék előre az inszemmel, meg a beavatkozásokkal, előbb doki, akiben bízol. Én tökéletesen értem amit írsz, és meg is értem, azzal nincs baj. Itt van szervi gond, azon kell machinálni, mint mondtam minden szándék nélkül. Ki tudja ez a menzi késés, meg prolaktinsokaság mit okoz benned. A többi a ti döntésetek, én őszintén tisztelem azokat, akik örökbe fogadnak gyereketKép
De előtte még kölyök vagy, irány a doki, hogy rendbehozzon, irány a karcsúság, attól lesz önbizalmad, mert valljuk be egy cukrásznak leadni 10 kilót, nekem nagyon nagy teljesítménynek tűnik. Aztán Élj, tudod az apró dolgok, amit már mondtam, csak semmi kötelező együttlét és társai, szeretgesd a férjed és magad is! Innen jöhet és meglátod jön is majd minden más!
Ehhez nagyon sok erőt kívánok szükséged lesz rá, és ne hagyj itt minket.

Narco!

Család már csak ilyen, mi is ilyenek leszünk. Tudod mi még később leszünk nagyszülők, és ott fog lapulni a félelem, hogy egyáltalán megérjük-e! Én mindig elhatározom, hogy normális anya, anyós stb. leszek, de sztem ezzel így voltak a szüleink is. Aztán vagy sikerül vagy nem.
A kérdésre ne adj fanyar választ, mert óhatatlanul is csak bántod vele őket, és magadat is. Persze, hogy lesz macsek, meg tesója is, csak én ebből arra következtetnék, hogy mit piszkállak én titeket, mint anya, ráér az még. Mi mindig azt válaszoltuk, hogy mi mindent megteszünk, a többi a Jóistenen múlik, hogy mikor ajándékoz meg minket. Ahol a válasz nem volt megnyugtató, ott azt mondtuk, hogy orvosi segítségre van szükségem, de reméljük nem várat sokáig magára a baba. Általában ennyiben maradt, és megnyugodtak a kedélyek. A családunkban van egy pár már nagyon régóta vannak együtt, és még nincs gyerekük. A szüleik szentül meg vannak győződve arról, hogy a karrier áll a gyerek útjában, pedig mi tudjuk, hogy nem egészen. Csak mindig kitérő választ adtak, hogy fiatalok még, hova kapkodni, még előbb élni akarnak. Ez egy nehéz téma, és Dido példájára köpni nyelni nem tudtam, de azért egy picit mindig belegondoltam a szüleim helyzetébe is.

Mátra!

No comment eddig is tudtam, hogy fantasztikus nő vagy. Én is hatvani vagyok, ott hol tanítasz? jucitel@freemail.hu. Még mindig tartom, hogy most az utolsó hónapokban egy kis plusz, mint uh, hogy biztosra menjeteke nem fér bele? Bár így csupán a távolságok nem semmik, és akkor hol van a többi tortúra. Az ember nagyon sokat elbír, ezt mindenki csak a bajban tudja meg. Kívánom, hogy legyen pozitív a teszted!!!!

Junko! Tündi!

Eygik vallás sem tiltja a mesterséges beavatkozást, a Jehovák nem engedik a vérátömlesztést (amit nem értek, de erről itt ne nyissunk vitát). Az, hogy ki él ezzel, és ki fogad örökbe, az mindenkinek a szuverén joga eldönteni. Én ugyanannyira tisztelem azokat az mebereket, akik idegen gyereket nevelnek sajátjukként. le a kalappal a döntésük előtt . Nem tudhatom, ki mikor jut el erre a döntésre, csak sejtem, hogy mekkora felelősséget vállal. És azokat is tisztelem, akik évekig küzdenek minden elérhető módszerrel, hogy babájuk legyen, még csak nem is sejtem, hogy mi mindent állnak ki lelkileg és fizikailag egyaránt. És olyanok is vannak, akik végigjárják a poklot sikertelenül, és örökbefogadnak, és képesek teljes életet élni. Ezek olyan élethelyzetek, amikbe nem szeretnék kerülni, de biztos, hogy megértem bármi is legyen a döntésük ezeknek a pároknak.
Az Isten próbatétel elé állít sokunkat, de elég erősnek faragott, hogy túl tudjuk élni (Mátra és még sokan mások). Mi bizonyára addig mentünk volna el, ameddig lehet, de tiszteletben tartom más emberek más döntését. Remélem érthető voltam.

Majcsi!

Tisztellek és becsüllek a tartásodért, azt kívánom, hogy mielőbb adasson meg neked egy új csoda, akit már nem veszítesz el!

Mindenkinek szép napot!

Juca

tjuca

Hahóó! Brill, ha Te vagy én nem vagyok, ha én vagyok Te nem vagy...Kép Mi van Veled? Merre jársz?
Kép
katka30

Sziasztok!
Rengeteget írtatok!
Nehéz dolog az, amikor arra gondolsz, segít-e a keményebb hozzászólás a másik embernek vagy sem. Néha szerintem is fel kell az embert rázni az önsajnálatból megfelelő hangon, mert ha már depibe süllyedünk, az sokkal rosszabb. Tapasztalatból mondom, engem anyu szokott "helyretenni". A pozitív gondolatokat pedig igenis növelnie kell az embernek magában, és ezt magamnak is mondom, mert anélkül nem egész az élet. Szóval, mindenkinek ezt kívánom; sok erőt, akaraterőt és kitartást pozitív gondolatokkal!
Mátra!
Nagyon szép a történeted! Tisztellek a kitartásodért!
Juca!
Abba a moziba én is benne lennék, bár mi még személyesen nem találkoztunk.Kép
Bogi
dbogica

Bogi!

OK, akkor majd találkozunkKép Valami fagyiféle is jó lenne, nem? Na jó nekem nem kellene kapkodnom a szénhidrátokért, de ha már kirúgunk a hából miért ne traccsolhatnánk?
És most kiderült, hogy én egy Gombóc Artúr vagyokKép

Juca

tjuca

Bogi!

Most látom csak, te esztergomi vagy, akkor majd hozzád igazodunk. Nagyon helyes a kép, bár nem bizti, hogy megismerlek, ebben rém gyenge vagyok. Majd felveszek valami nagyon kirívó kismamacucot, és akkor el sem lehet téveszteniKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Van teszt, de csak reggel csinálom, ha apa is itthon van. Úgyhogy most még egy fél nap izgalom.
Megettem egy zacskó aszalt szilvát. Soha nem szerettem csak a pulykában. Ez már csak jelent valamit Nem? Kép
Jó nem élem bele magam.
Juca mindjárt megy mail is.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?