A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Irigykedem, hogy otthon marad még PetiKép Így aztán szép hetetek lesz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti: oké... Kép
titati

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lánykák!

Eszti!
Remek, h minden rendben. És már CTG!.Kép

Nagyon rohan az idő. Pont tegnap beszélgettünk apával, h mennyire örömködtünk, a 20. hétnél, h már megvan a fele, erre megint eltelt 9 hét. Meg tegnap voltunk 1 hónapos házasok. Istenem, észre sem veszem, vesszük, és mehetünk szülni.Kép

Annácska!
Szép nagy a pocikád.Kép Csini vagy nagyon! Kép

Zsu!
Nagyon rendi kis férjecskéd van neked is.Kép Az enyém is egy tündér, csak kár, h nem tud főzni, viszont flottul kezeli a porszívót.Kép

Titati!
Megy a drukk! De aztán kicsit próbálj pihizni is!

Pussz!

Nancsika & Alex 29+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Lányok, annyira édesek vagytok! Itt ülök, és bőgök a meghatottságtól Kép TEgnap valami nagyon gáz nap lehetett, nagyon összecsaptak felettem a rossz érzések. Aztán beszéltem a dokimmal, kaptam canesten kúpot, hátha valósak a tüneteim, mert akkor gombára utalnak. És hát vagy a gombára vagy az agyamra csak hat Kép

Zsu: Én Zsománál a 28. héten kezdtem nyilogatni. Akkor egy ujjbegynyire voltam nyitva, és azt mondta, ez normális. Most meg már ugyanez a helyzet a 20. héttől, és nem romlott a helyzet! Mégcsak feküdnöm sem kell.

cory 29+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok Eszter: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

cory
Budapest

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Cory!
Örülök, h jobb! Kép Látod megy ez, csak akarni kell! Kép

Eszti!
Boldog Szülinapot Neked!Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 29+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!

Ma az ágy vetett ki magából, hanem felettem reggel fél hét óta kopácsolnak meg fúrnak.

Vok!
Sok Boldog Szülinapot!

Cry!
Örülök, hogy ma már jobba kedved!
Az én pici lánykám tegnap este nagyokat mcorgott a pocimban, teljesen látszott kívülről. De mire felkeltettem apát, addigra abbahagyta. Ez jellemző.

Ja és tegnap este kötöttem vastag fonalból bébicipőt, de nagyon pici lett, kisebb mint az 56-os rugi talpa. Úgyhogy ma csinálok másikat.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nono Livi, Cory csak tegnap vor CRY, ma már nem Kép

indianyo

Sziasztok!!!!

Annácska, nagyn helyes a picur, milyen kis formásKépKép
És a pocid is tök cukiKép
Na, de szombaton nekem is lesz ilyen fotómKép

Eszti, tök jó, hgy Bencus is már ilyen nagy, és minden megfelel a normál méreteknekKép

Nancsika, tényleg nőtt a pocid neked is, de a csíkokkla ne is foglalkozz, majd együtt megyünk plasztikáztatniKépKép(bár nekem több van)

Tünde, ja, a családi pótlékon meg meggazdagszunk, ténylegKép
Én is már alig bírom kivárni, hogy a három gyerekre a megemelt 42e-t kapjamKép
Emlékszem, először Levnetével 6 éve 2800 forint volt tök sokáigKép
Ahhoz képest.......
Bár még mindig nem tudom elképzelni, hogy akik ezt kitalálták, hogy tudnának ennyi lóvéból kijönni.Főleg a gyes összege viccesKép

Cory, ma már nem vagy szomorú, ugye???

Eszter, nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Angi, tegnap nem is reagáltam a súlynövekedésedre.Tök jó.
Én is most a 28.-on +7 kilónál tartok, ahogy te is voltálKép
Remélem, nekem is hasonlóképpen alakul, mint neked.

Zsu, gart. a hiper-szuper vezeték nélküli vasalódhoz.Nekem is olyan van, nagyon szeretem, bár a vasalást továbbra is utálomKép
Kép

Na, húzok, mert tök fáradt vagyok, Olivér elég sokat bőgött az éjjelKép

ildi
27+5
vas

Livi, kérek szépen bébicipő kötésmintát! Köszi. Kép

indianyo

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a szülinapi köszöntőket. Kép Valahogy most úúúgy örülök, hogy 28 lettem.... Kép Nekem a 20dik szülinapom volt katasztrófa lelkileg, azóta egyre jobban érzem magam. Kép

Cory!
Biztos te is a frontot érezted meg. Látom, ilyenkor te is inkább elbújsz... Kép Örülök, hogy ma már jobban vagy. Nem hiszem, hogy hármaska korábban akarna jönni. Azt már Zsombi eljátszotta. Lehet, hogy ő inkább lustibb lesz és tovább marad. Kép

Angi!
Szerintem fél 11 fele már ott leszek nálad. De ha holnap véletlen korábban kelek, akkor becsatangolok korábban, de mindenkébb üzenek. Kép

Eszti!
Huhh, már nálad is ctg??? De jó!!!! Kép Annyira izgi! Kép Jó pihit apával a hétre! Kép

Zsuzsó!
Jó fej a párod. Kép Drukkolok, hogy ne nyíljon tovább a méhszájad!!!!!!!

Puszi minenkinek:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok, ma olyan vicces freudi elszólások vannak itt Kép
Eszter: Zsu nem továbbromló méhszája Kép

Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy még ma is tart a fronthatás, bár mára vegyes, ill. melegfront van. Úgyhogy bármi nyavalya van, azt erre nyugodtan lehet fogni Kép

indianyo

Ja, és Zsuzsófi!

Az emböröd tényleg klassz Kép Így szép az ünnep, ilyen szerető családban Kép Látod, szép lassan rendbejönnek a dolgok Kép

Mit jelent a vezeték nélküli vasaló? Elemes vagy akkus? És ugyanakkor gőzölős is? Lehet, hogy veszek az enyém apának egyet? Nálunk ő vasal, ki nem adná a kezéből...

indianyo

Vikó!
A Cory-t csak elgépeltem. Hiába, reggel volt.

Én egyszerűen elkezdtem kötni a talpát 6 szemmel, aztán még az elején felszaporítottam 10-re. A talpát rizzsel kötöttem, és amikor arányosan hosszú lett (kb 24 sor), akkor visszafogyasztottam 6-ra. Aztán az oldalakon felszedtem a szemeket és kötöttem 3 sort simával. Azután elkezdtem az orra szélszemeket összekötni az oldala egy-egy szemével. Amikor mindenhol ugyanannyi szem lett akkor kötöttem pár sort és befejeztem. Ja és a végén én csináltam egy lyuksort is, csak elfelejtettem a ráhajtást mellett összekötést csinálni, és ezért nagyon tátyis a szája.

Kép

De a Fürge Ujjakból mindjárt teszek be leírást, ha érdekel

Kép
szelivi

Vikó! Szerintem nem volt abban semmi gáz, de azért kijavítottam... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter Kép
Livi Kép

Ilyen kialvatlan állapotban nagyon vevő vagyok az ilyenekre Kép Senki ne sértődjön meg, én már csak ilyen vagyok és gyakran csinálok hasonlókat magam is Kép

indianyo

Vikó, ilyen egy vezeték nélküli vasaló például:
bemásolok neked egyet

Ultragliss vezeték nélküli
Nem kell a vezetékkel bajlódni
Függőleges gőz és extra gőz funkció, maximum 60g/perc
Folyamatos gőztermelés maximum 20g/perc
A vasalót könnyű a helyére rakni a döntött felületű alapegységen
Automatikus gőzbeállítás a kiválasztott anyagnak megfelelően
Csepegésmentes funkció
Vezeték nélküli vagy vezetékkel való vasalás
Könnyen tárolható
Asztali rögzítő rendszer
Teljesítmény: 1700W

Ajánlott ár: 22990 Ft
Optimális gőzeloszlás a 81 gőznyílásnak köszönhetően

Kép

Remélem most már mindent tudsz rólaKép

Ildikó
vas

Lányok, üssetek fejbe, ha hülyeségeket beszélek, nyugodtan Kép

Ágiboszi! Akkor holnap ütközünk a kies Tétényi úton? Én a Bártfaiban csücsülök majd 8-tól, első emelet, labor mellett, te meg 9-re jössz a kórházi részlegbe? Vagy?

indianyo

Köszi Ildikó, szép, kismamabarát ára van Kép Akkor apának egyelőre marad az én Philips gőzölősöm, azt is szeretni fogja Kép De ha kőgazdagok leszünk, esküszöm, veszek neki egy ilyen csilivit Kép

indianyo

Vikó, szívesenKép
Nem tudom mennyi pontosan egy havi gyes, de szerintem épphogy csak betakarnáKépKépKép
vas

Cipő
Violetta fonal (014), Milward 3,5-4-es kötőtű.
Először megkötjük a talpát. 14 szemmel, lustakötéssel 9 cm-t kötünk. Körben felszedjük a szemeket és csipkemintával 3 cm-t kötünk. Az orránál 1 minta után 7 szemet simán kötünk. Minden sorban a sima szemek mellett 2 szemet simán összekötünk. A 3 cm csipkeminta után 4 sort simán kötünk. Elöl 5 szemet kötünk tovább lustakötéssel (6 cm). Mellette jobb és bal oldalon lekötjük a szemeket. Hátul 16 szem marad. 4 sort kötünk lustakötéssel, majd az egyk oldalon 20 szemet szaporítunk. 4 sort kötünk lustakötéssel és lekötjük a szemeket. Az elején az 5 szemes csíkot belülre lehajtjuk és levarrjuk. A pántot (a szaporaított 20 szemet) áthúzzuk rajta és a sarkához gomboljuk. Kivarrjuk az elejét. Megkötjük a másik felét is.

És a képek

A cipő így néz ki:
Kép
Szabásminta:
Kép
Szabásminta magyarázat:
Üres kocka: sima
Fejjel lefelé U: ráhajtás
Háromszög balra heggyel: 2 szemet simán összekötünk
Háromszög jobbra heggyel: 1 szemet leemelünk, 1 sima és a leemelt szemen áthúzzuk.
Pont: fordított

Kép
szelivi

VikóKép

Holnap én ugy fél kilenc*-háromnegyed kilenc magasságában leszek a Bártfaiban szintén, csak a földszinten. Ha feltették a gépet a nem éppen izomtól dagadóKépKép karomra, akkor fölkuszom az elsőre hozzád, persze ha még akkor is ott csücsülszKép

Jah amugy a vezeték nélküliség azt jelenti alapból hogy van hozzá egy talp rész, amit persze áram alá kell helyezni és abba lehet visszarakni hogy melegedjen a talp, de lehet zsinorral is alkalmazni, mármint az én ezeréves philipsem olyan hogy anno lehetett használni mind két módon, persze azóta drága pici fiam kicsit megszervizelte, igy mostmár csak drótos változatban müxik. Jah és van azért ennél barátibb árú gépecske is, ami szintén drót nélküli...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Istvános Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok-e véletlenül, hogy a tornára be kell jelentkezni, vagy elég, ha én csak oda beesek? Esetleg hogyé pízé tartanak egy órát?
Bár az a nagy helyzet, hogy a délelőtti alváshiányom nagyon kiütközik rajtam, úgyhogy lehet, hogy torna helyett aludnom kéne.

Kép
szelivi

Ági, milyen részleg az, ahol te leszel? Hátha én végzek előbb... Tesónak meg megmondom, hogy 10 előtt vissza ne jöjjön értem, így mindenkivel tudok talizni Kép És szeretem az automatás kappuccsínót, úgyhogy ott jól el tudok majd üldögélni alkalmasint Kép bár ez csak vicc.... ha látsz a folyosón fel-alá csatangoló pocakot, az én leszek Kép

indianyo

VikóKép

Ha bemész a bejáraton, a porta után jobbra fordul az emberjánya akkor annak a folyósonak pont bal végén leszek, üvegajtós, az van kiirva hogy diabetológia vagy mi ha jól emlékszemKépKép

Szerintem a földszinten képtelenség lesz eltévesztenünk egymástKépKép
Ott lent nagyon kevés kismami fordul elő, inkább idősebbek üldögélnek dokira várva, multkor egy csapat fogadást kötött mikor ott voltam hogy csak szimplán dagadt vagyok, vagy terhes, azt hittem hátas dobok tőlük, amikor az egyik rákérdezett és diadalittasan közölte a többivel hogy ő nyertKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nem kell fozetni és bejelentkezni, elég ha beesel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Oksa, Ági, majd kinézem a táblából a mobilszámodat, ha nem látnálak valami különös oknál fogva Kép ha nem kell UH-ra mennem, akkor én fogok előbb végezni, szerintem.

indianyo

Máma nyilall a méhem mindenfélől, akkor ez most biztos 1. front miatt 2. növögetés miatt van, ugye? Nem kellemetlen, olyan, mint az első 3 hónapban, innen-onnan szurkál.

Cory, msot te ne figyelj ide:
Front: tegnap 15 baba született a Tétényiben! Lányok mesélték, hogy még a nőgyógyászaton is feküdtek gyerekágyas anyókák, és szabad szülőszoba se volt még ma reggel sem...

indianyo

<font color="119911"> Vas,
szerintem nagyon ügyin haladsz Te is a kilókkal. Kép
Vok,
gyere bármikor. Egy a lényeg, hogy el kell mennem kb. 3-kor itthonról. Tehát úgy gyere, hogy tudjunk dumálni.
Livi,
aranyosak ezek a cipőcskék.

A vasalás csak "öröm" lehet ezzel a szupi vasalóval. Én még nem kezdtem neki.</font>
angi79

Mielőtt visszaolvasnám a mai termést:

Ma voltam védőnőnél, és hallgattunk szívhangot is. Õ szerinte is fejvégű a baba! Kép Amúgy minden más rendben. A védőnő szerint 67.5 kg vagyok, tehát összesen 4.5 kg-ot híztam! Kép

KépKép
nicika

Zsu Kép
Nagyon kedves a férjed Kép Remélem megbecsülöd Kép
Köszi neked is a dicséretet.
Fogadd meg a doki tanácsát és tényleg pihengess Kép

EsztiKép
Azért még várj azzal az élőben látással Kép
Hizlald még a minifiad egy kicsit Kép

Angi Kép
Karácsony előtt vettem két felsőt a 2in1-ban. Igaz nem olcsók, de nagyon tetszenek Kép A nadrágot meg az Árkádban vettem, Lulu a márkája Kép

Vok Kép
Nagyon boldog szülinapot neked Kép

Anita Kép
bizony beindult a pocakom Kép
Szerintem mindeni kiegyezne egy 3,5 kilós babával Kép Én is, nem szertnék oriás bébit Kép

Titati Kép
Drukkolok a dokihoz Kép

Cory Kép
Örülök, hogy ma más jobb a kedved Kép Csak íígy tovább Kép

Livi Kép
Nálunk is általában ez a helyzet, amint szólok apának, hogy na most tegye a kezét a pocimra, már nem is mocorog Kép
Nagyon édesek ezek a cipik Kép

Ildi Kép
Még én is emlékszem a gyér csp-re, meg a gyes-re. Ahhozképest most tényleg sokat kapunk Kép
Nagy élmény lesz neked is szombaton az uh Kép Kiváncsi vagyok mekkora már Natasa Kép
Klassz a vasalaló, egy havi gyes Kép

Nicika Kép
Örülök, hogy minden rendben van Szintivel Kép

Voltam reggel dokinál. A méhszáj még mindig teljesen zárt, a laborjaim rendben vannak, avasm extra sok Kép A következő vizsgálat 16-án lesz előtte meg uh. Nagyon kiváncsi vagyok mennyit fog nőni a picifiam két hét alatt Kép
Sajna a dokim idén megnyitotta a magánrendelőjét és mostantól engem is ott fogad.

Annácska 27+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Viko: akkor nem véletlen, hogy ennyire bekattantam tegnap.

cory
Budapest

Lehet, hogy az én babám is ettől mocorgott már két napja olyan kitartóan? Nehogy már most frontérzékeny legyen! Én sose érzem ha jön az időváltozás vagy a front.
De nem biztos, hogy front miatt van ennyi baba. Amikor én feküdtem a kórházban, akkor ott 12 baba volt egy éjszaka. Szóval lehet, hogy csak véletlen.

Nicika!
Küldtem neked tegnapelőtt emilt. Megkaptad?

Kép
szelivi

Cory: Bizony nem. És még nincs vége... érzem én, úgyhogy ne keseredj el a változó gondolatok miatt. Azt hiszem, hétvégére jobb lesz. Kép

indianyo

Cory! Én is szeretnélek megvígasztalni. Tudod hogy én is milyen parás vagyok! De ma például a védőnő megnyugtatott egy csomó kérdéssel kapcsolatban! Hidd el mindannyiunknak egészséges életerős kisbabája lesz!

Nancsika! Tényleg erősödtek a csíkjaid, de szerintem a pocid is nagyot nőtt! Még mindig bírja a pier-cing, vagy már kivetted?

Esztipeszti! Nagyon örülök hogy minden oké babóval! És tök jó hogy már ilyen nagy! És hát a CTG nem semmi! Holnap kiderül nálam is hogy mikor lesz az első! Egyébként ma én sem aludtam túl sokat, márt nálam is rumlizott a pociban a kiscsaj! Szóval kicsit fáradt is vagyok!

Anna! Hú de nagyot nőtt a pocid! Már nagyon alakulsz te is! Hogy szalad az idő&#8230;

Zsófi! A méhszáj miatt ne aggódj szerintem! 2110 a 31. héten többedik szülésnél nem olyan gáz! A lényeg hogy kíméld magad, ne emelj nagyot és ne erőltesd meg magad! Egyébként az én hasam is jobbra húz! Ott van a háta és balra vannak a végtagjai, ja és fejjel lefele van úgy néz ki! Juhé! A férjed meg nem semmi, az enyém ilyet csinálna tuti elájulnék a meglepetéstől. De hát ettől nem félek, ugyanis még egy rántottát sem tud megcsinálni!

Anita! A 3.5 kg és 53cm-es baba szép nagy! Na nekem kisebb is jó lesz! Én mondjuk 2.8-3 kilósra tippelek és 48-50 centisre! Majd kiváncsi vagyok hogy bejön-e a tippem!

KépKép
nicika

Szelivi! Mi volt a mailban? Nem emlékszem!

KépKép
nicika

Adatok a táblához, mert mindenki olyan szépen küldözgeti, csak én vagyok ilyen lusta, hogy nem mérem magam. Meg telefonszámot is írtam bele. Elküldöm megint, ha azóta nem töröltem ki.

Kép
szelivi

Oké akkor küldd el léccike még egyszer!

KépKép
nicika

Sziasztok

Doktor bácsinál jártunk, 2000g-os Leventét találtunk.Kép Tovább is van, mondjam még?Kép Mondom!.Kép Zárt a méhszáj 3100. Norm magzatvíz. És fejvégű,Kép mondjuk már a 26 héten is az volt gondoltam, hogy nem fordult meg, mert nem csinált semmi extra mozgást. Remélem már nem is fog megfordulni.
Kicsit bepánikoltam, mert nincs a kórházban EDA,csak császárnál.Kép Én meg k-ra nem bírom a fájdalmat. Nem tudom, hogy fogom kibírni
Nem akartam kérni de a tudat, hogy kérhetek sokat segített volna. Hát ez most ugrott.Kép
Apa elnevezte Leventét Lefetykének,most így hívjuk, szerintem édes!Kép

Azt mondta a doki, hogy most már ne hízzak ,Kép ezért én is kérem a recepteket, beszállok a diétázásba. Mert ha tovább hízok biztos nagy baba lesz Levi.

Lányok
Hogy lehet hogy eddig 3000 volt a méhszáj most meg 3100 ez normális?

Anita
Nálatok mennyi volt Boti BPD-je ?
Mert szerintem Lefetykének kicsit nagy a feje.Kép

Cory
Örülök hogy ma már jó a kedved.Kép
Szerintem Eszternek igaza van és tovább lesz bent a kiscsaj.

Vok
Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Majd jövök még

Babetta és Levi31+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Front: én nemigen éreztem belőle semmit, max annyit, hogy többször találta meg a kislurkó a méhszájamat, mint szokta. Jah meg egyszer bekeményedett a hasam 5 mp-re a TEcsóban, de ennyi volt.

Nicika különösebben én sem aggódok, azt tudom hogy Bencével a 35. héten (34 hetesen és két naposan)
3111 volt a méhszájam. És azon se aggódtunkKép Sőt most jut eszembe, akkor még a páromat se kényszerítettem óvszerbe, meg magamat se tusolásra.... az usziban feltettem egy tampont és ennyi volt. Vmiért most sokkal jobban vigyázok...

Jah azért a páromról tudni kell, hogy szakácsKép Így nálunk ő lepődik meg ha én várom ilyesmivelKép no azért nekem is nagyon jólesett, főleg azután hogy az évfordulónkat elfelejtetteKép Annyira szita agya van, még du-án is küldtem neki sms-t, célzással, hogy ne felejtse el, de mire hazaért mégiscsak kiment a fejébőlKép

Vikó az én vasalóm csak 3200 Ft voltKép Úgy voltunk vele, hogy egy év gari erre is van, annál többet meg nem muszáj kibírnia ennyi pénzértKép Meg hát én nem fogom agyonhasználni, csak a két pasi ingjeit, és a pici baba pelenkáit, body-jait vasalom.

Zsu
30+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta! A 32. héten a 3100 teljesen normális! Már nyílik a méhszáj! Közeledik a szülés! Kép

KépKép
nicika

Ha nyílik a mészáj,akkor miért mondja,hogy zárt?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, a 3100 azt jelenti, hogy a külső méhszájad egy ujjbegynyire nyitva van. Ez "ebben a korban" teljesen normálisKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta azért mert a két belső méhszáj még zárva van, épp a külső kezdett egy icipicit megnyílni. De lényegében ez még igencsak a zárt kategória...

Zsu
30+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Az 1 nem ujjbegynyi, hanem ujjnyi, de végülis mindegy.

cory
Budapest

Tehát akkor nem kell feküdnöm, mindent csinálhatok továbbra is?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én is tudok ám parázni,nekem ez az ujjnyi nem hangzik jól.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: ha a doki nem mondott semmit, akkor no para!!!!

cory
Budapest

Azt mondta minden oké! 1 hónap múlva megyek vizsgálatra.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: akkor ne pánikolj! Õ látott már sok-sok kismamát, ő tudja, mi mit jelent!

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?