A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Sv Kép én nem hozzá járok, de majd csak előkerül, aki igen (Ada, Dóra, Moose...) Kép drukk a babóhoz!

v

votiv 8)
votiv

Votiv!
8-as lefekvés szerintem is nagyon jó, mert 1. a gyerek ne legyen fent éjszakáig, 2. akkor még utána én is jó vagyok valamire. Korábban úgy aludtunk, hogy mi fönt a galérián, Emma lent a kiságyban. Egy ideje külön szobában alszunk, de az alvásprobléma nem azóta tart (ja, és ha egy szobában aludnánk, mi akkor sem feküdnénk le 8-korKép) Délutáni alvásból meg legkésőbb 4-ig felébred, de amúgy is nagyon keveset alszik napközben, ha itthon vagyunk.

Ilona nekem is tetszik, csak ne Icázzák.
Engem meg a főpolgármester hívott egyszer, és megmagyarázta, hogy nincs is olyan sok kátyú, meg hogy biztos tapasztaltam a sok útfelújítást városszerte. Ha-ha-haKép

Kép
Kép
manoka11

Johi!
9 hónap és 18 kiló??? Már bocsi, hogy ezt kérdezem, de nem lehet, hogy hormonálisan valami nem ok?

Nekünk valszeg Marcink lett volna.

Kép
Kép
manoka11

Johi, az Ezsván neked nem elég régies? Kép a tornáról Pistikén kívül még nem találkoztam fiatalkorú Istvánnal Kép neki meg az összes dédapja az volt Kép
de az Ilonka is a dédpapa egyik testvére volt, csak Loncika, és elvitte a torokgyík Kép
jaj nem is mondok ilyeneket többet

majd kitaláltok fiúneveket is, vagy adjak tippeket? Kép

votiv 8)
votiv

Na megyek, megpróbálok egy kis sütőtökös sárgarépát adni Emmának. Később jövök.

Kép
Kép
manoka11

Nem Juc, nem én találtam ki...KépKép olvass vissza....Kép én ilyet sosem találnék ki!!!nekem a 10 óra az ideális!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, miért tette le? az én nagyanyám meg a Molnár Gyulát szokta úgy lecsapni, hogy csak úgy nyekken Kép én meg mindenkit türelmesen végighallgatok.
csak az volt érdekes, hogy a szöveg végén meg kellett nyomni a gombot, hogy 1-ha támogatom, 2-ha nem és 3-ha nem tudom. vajon ezeket az adatokat hol tárolják?

votiv 8)
votiv

esetleg áttehetnénk 10-re, Fic, mit szólsz?

votiv 8)
votiv

Votiv,
ja, szalad. Amikor fáradt, akkor meg imbolyog, mint egy csacsi... (azaz részeg csacsiKép)
És ha közelítek felé, visítva rohan. Kép IMÁDOM!
Bár ma is volt egy nagyjelenet, a szokásos kitörése, de most pórul járt, mert amikor dühösen lefejelte a padlót, kiharapta a saját száját. Kép
neet
neet

Önző társaság! Ti akkor buliztok, amikor én vizsgázom?? Na, szééép. Boldog péntek 13at nektek! Kép
neet
neet

Johi, ez durva, Husika tényleg 18kg vagy ez csak költői túlzás? Kép

Manóka, mostan jól elgondolkodom Kép meg rohanok mert ebéd még sehol, ajjaj, bár Isti fél 12-kor kezdett neki a de.-i alvásnak

votiv 8)
votiv

ManóGabi, Te meg merre vagy? olyan jó hogy jöttél, nehogy eltűnj megint! Kép és kérünk még képet a drága kis Jombojjól! Kép

votiv 8)
votiv

Neet, neked mikor lenne jó???

Eszti szája Kép és mi ez a nagyjelenet? mit nehezményez a csaj?

votiv 8)
votiv

Zsan!

Sűrű elnézéseket kérek tőled a feltételezésemért.
20170114224602

Köszi Votiv! Remélem a többiek hallottak róla.
svgirl

Svgirl, mik a konkret kerdesek? En mar a masodik babaval jarok hozza. Adj melcimet es irok.

Nevekkel ne bombazzatok. Mar ketszer mondtam, hogy egyik sem tetszik! Sot, tobben is irtatok olyat, amit meg kifejezetten utalok, es en nem is ejtem ki/irom le, meg a kezdobetujet is gyulolom, mert egy rettenetesen romlott, veszelyes noszemely is viseli, aki apa munkahelyen dolgozott, es a hulye apa anno baratkozott vele es ha csak ragondolok aaaaaaaa Kép Kép Kép Kép
moose

Juc,
azért szeretlek, mert tucc bocsánatot kérni!!!KépKép akkor péntek 10 kor ti is jöttök????
És Somának sok sok erőt a gyógyuláshoz!!!!!!!!!

épp queen dvd-t nézek. Hogy ezek milyen fiatalok voltak 20 éve...KépKép

Moose,
érdekes,én is csak azokat a neveket "utálom", amik romlott nőköz kapcsolódnak...Kép 3 ilyen van...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szerencsésen felébredt és annyit evett, mint még soha....ki fog enni a vagyonomból, ha igy folytatja. Majdnem egy teljes üveg bébiétel... hoppáá... eddig szinte semmit nem zabált.

Johi és éhesFanni

Kép
Kép
johanna1975

Zsan!

nem hiszem,hogy megyünk de még alszom rá.Persze ez függ attól is,hogy Soma hogy lesz.Bár már nyoma sincs a láznak.szerintem csak direkt engem meg az apukáját ijesztgetett hajnalban.
20170114224602

Hahó!

Én már annyit, de annyit dolgoztam ma, hogy megérdemlek egy kis pihenést...
Tegnap kicsit rendeződtek a dolgaim is és már nem olyan szürkén látom a világot!

Köszönök nektek mindent!

most visszaolvasok....
manó27

Votiv, Manó: nem túlzás... mikor 3 hónaposan 9 kilósan láttam, már akkor kiakadtam, de ezt a teljesítményét már nem tudja túlszárnyalni.... jaj, de viccesen nézett ki. Nem hormonális, semmi baja, csak ilyen kis dagi. :-)

péntek 10. jobbnak tűnik nekünk is.

Nekem pont az egyik kedvenc nevem apája egyik exe neve volt, hát ilyen az élet, de hát azt már csak nem viselheti.... brrrrrrrr. pedig tényleg régen kitaláltam, hogy az lesz enyém lány neve. De hát ember tervez....

Moose: nem bombázunk többet ígérem....

Neet: Eszti szája nem hangzik jól. Tényleg mit jelenetezik? Én is jelenetezős voltam,kiváncsi vagyok Fanni is ilyen lesz-e...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Moose!

Igazából olyan orvost keresek, aki türelmes és meghallgatja a problémámat amivel felkeresem. Sajnos 3 és fél éve havi rendszerességgel hugyuti problémám van, amire antibiotikumot kell szednem, így a bal vesém gyenge. Nem tudtak rájönni míért fertőződöm újra, mindenki azt mondta, terhesség után elmúlik magától. Mostanra vált aktuálissá a babaprojekt nálunk. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha baj van foglalkozik velem sürgősen? A mail címem: svgirl1979@freemail.hu
svgirl

Szia Csajok!

Na a péntek nekem is jó, de ne 13h legyen, mert Lilla akkor alszik 15-ig. Délelőtt nem jó senkinek?

Indianyo!
Királyság az ing business. Előre is köszönjük!!! Mennyit szoktak ezek kóstálni? Nem emlékszel mikor tetted fel az esküvőis képedet?

Moose! Mi annak idején kivettük a utónév könyvet a könyvtárból, meg letöltöttem 1000 keresztnevet alami német oldalról. Végigmentünk szépen mindegyiken. Végül maradt 16 lánynév, amit aztán csökkentettünk 6-ra. Szerintem lánynevet könnyebb találni mint fiút. A mi kedvenceink a köv. voltak: Lilla, Maja, Kira, Anna.

Macs!
Ne kókadj! Az a legfontosabb, hogy Fülöpke rendben megérkezzen. Ha a beavatkozás szükséges ehhez, akkor nincs mit tenni. Hétfőig még tényleg sok idő vanKép

Ma tök finomat főztem: porés lepényt, a gyere csak úgy falta. Nyami-nyamiKép
beetrix

Johi!

Akkor megnyufodtam, hogy nem csak Domi lett pelenka zabálóKép

Nálunk is megy az 1 üveg. 1szeri evésre. Aztán utána már picit kevesebb de lényeg hogy eszikKép

Macs!

Drukkkk ezerrel! Amit meg Recca írt vedd komolyan! Tényleg beszélj Fülöpkével, mert sokat segít! Simogasd, meg beszéld meg vele hogy már ideje kijönnie. Szorítunk neked Domival 1üttKép
eszti25

Na lassan írtam és látom mindenki inkább a 10-re gyúr, az viszont királyságKép
beetrix

Na ujra.
Fic, Vince rendesen behunyokalt. Kar, hogy csak a homlokat lattam.KépKép
Utanatok mi is lementunk, fel egy ota alszik a lany.

Macska, ne keseregj! Csak a tobbieket tudom ismetelni...

Jol emlekszem, hogy a Szent Imres csotoreskor valaki a Schofiben szult? Nem Ada volt?

Neet, Eszti hogy viseli a fognovesztest?

Svgirl, en is irok U.M.-rol szivesen e-mail cimert cserebe.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!

Neked akartam írni, hogy mivel kataszrófális állapotok vannak a konyhánkban víz és penészügyileg, helyettetek ma egy vízvezeték szerelő bácsival randiztam a lakásunkon. Very romanticoKép
beetrix

Moose akkor békénhagyunk a nevekkelKép
beetrix

Svgirl, visszadobta a freemail a levelet...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocsi, a freemailes cím valamiért nem működik, légyszi az svgirl@citromail.hu -ra írjatok.
svgirl

Hú már megint annyit írtatok!
Maguknak semmi dolguk sincsen??:-)

Votiv!
Itt vagyok és már nem minden másodrangú lett!
Megnéztem a képeket és megállapítottam, hogy Isti ismét nagyon sokat fejlődött!

Ja és annyira sóvárogva néztem, hogy milyen jó volt az a Mayás buli a Savoyába!
manó27

Hello Csajok!

Jaj, má megint annyi mindenkinek akartam írni, annyi mindent, de mire a végére érek...

Nekem sajna nem jó a péntek Kép még esetleg ha 10 óra lenne, de a 13 óra tuti nem...Kép

Engem nem OV hívott, hanem GyF, és akkor el is akartam mesélni, de aztán leállítottam magam, mert ugye megbeszéltük, hogy nem politizálunk Kép
De teljesen felnyomta az agyam, mert szitu a következő volt: egyedül itthon a két gyerekkel, este fél 8. Egyik a mellemen lóg, másiknak a kezét fogom és mesélem neki a Csipkerózsikát...erre csörög a telefon...Gondoltam ki a f.. kereshet minket ilyenkor???? Mikor mindenki tudja, hogy ez a szlípitájm!!! Én fel nem veszem, mondja rá a rögzítőre...erre pár csöngés után a lenti telefonról felharsan GYF hangja...mondanom se kell, Petra a félálomból felül: "Ki beszél?"...szóval egész altatás kezdődhetett előlről Kép

Manóka!
Doni is csinálta mostanában ezt: már iszonyú álmos, elalszik, majd fél-1 óra múlva felkel, és jóesetben visszaalszik egy kis szopival, rossz esetben hatalmas szemekkel néz és vigyorog. Ilyenkor én is tehetetlennek érzem magam...visszatenni nem tudom, mert sír és akkor P felébred, szopizni nem akar, ringatni meg a fene se fogja, olyan nehéz már ő is Kép Szóval megy a fárasztás, aztán ha már nagyon álmos hajlandó rákapcsolódni a cicre, és 2 perc múlva alszik...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Kőszívű banda! 14-én szigorlatozom!Kép De azért nektek jó bulizást!Kép

Nekünk, ha Réka fiú lett volna a Csegő lett volna, de apa neve nem is lehetett volna. Bácskai.Kép Apjuk meg nem akart Balázst, vagy BenedeketKép Ezért lehet, hogy le kellene cserélnem apát?Kép

Beet, képek nagyon jók, kis copfos, csíkos pulóverest mindjárt le is mentettem.Kép

Közérdekű közleményt köszi Jucus.
zanza

Votiv!

Azért tette le anyám OV-t amiért GYF-t isKép Politikamentes és egyébként is hülyeségnek tartja ezt a telefonozást.
20170114224602

szóval ismét tali lesz...hmmm nem tudom most nagyon nagy költségcsökkentésünk van, de majd kihúzok valamit apából....

az a helyzet, hogy olvasgatlak titeket és felmerül bennem,hogy valamit rosszul csinálok mert az én Zsombim még mindig 90%-ba szopik.
Megeszi az almát , körtét, banánt, meggyet, barit de a főzelék nem jön be neki.
Már azon is gondolkodtam,hogy mi lesz ha falni fogja akkor mit csinálok a cicimmel??
manó27

Moose!
Tudom, hagyjon békén mindenki a nevekkel Kép, de mi lenne, ha a híres regénybeli Nyuszi-nevű lány testvérének a nevét kapná a Kisnyuszi? Igaz az úgy nincs benne az utónévkönyvben, de van neki magyar változata...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Bogárka!
Minket is hívott már OV és GYF is többször... Legelső alkalommal én is éppen ringattam a lányom, és rohantam felvenni, mert anyám folyton azt terjeszti rólam, hogy én nem veszem fel a telefonoket, szóval meg akarom cáfolni, mert elegem van belőle, erre nekem is elkezd magyarázni, asszem GYF volt először... Én is kissé pipa lettem.
Anyut meg mindig keresik velemi hülye dolgoggal, hol biztosítás, hol nyaralás... Úgyhogy amúgy is utálom a telefont, sosem engem keresnek, akkor mindek vegyem fel, ha nincs itthon más..? Kép
Asszem abbahagyom. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Manó!
Nyugi Doni is! Kép A kanalazás még amolyan hobbi, és van olyan nap, hogy néhány kanálnál többet nem is eszik...nyugi!

ja, és nevek, én úgy gondoltam, hogy nekünk még egy Emma és egy Bernát lesz (Petra-Donát-Emma-Bernát...ez így jól hangzik, nem?), de most perpillanat azt mondtam Apának, hogy Doni 2. szülinapjáig szóba se merje előttem hozni a 3. gyerek kérdést...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beet, dec. 30. péntek, 10.31 körül vannak fenn a képek, bár az enyém ing nem látszik teljesen jól, apáé már jobban.
Majd próbálok még Zsancinak hímzett-tükrös nőit mutatni, meg Jucnak a téglaszín-kék vegyeset is, de nekem nincs digitális fényképezőm, csak webkamerám, majd azért próbálkozom.

Azt kéne akkor csinálnunk, hogy nagyjából elmondanátok a mellbőség-csípőbőség méreteket, milyen színűeket szerettek, milyen anaygból legyen (kézzel szőtt, selyemféle, vászon etc.) inkább férfifazonú legyen, vagy nőcisebb...
Akkor én csinálok egy táblát az összesített adatokkal Kép Egy díszesebb ing szerintem 3000-ből kijön. A sima fehér 2500 körül.

Ja, és ha valaki tud anyóseltüntető praktikát, ossza meg velem... Agatha Christie a porrátört villanykörte levesbe keverését ajánlja.. de azt innen nehéz lenne kivitelezni Kép Kígyóbőre, békahája esetlegKép

indianyo

Honnan a fenéből szedik ezek a számokat... felháborító. engem ne hívjon se OV se GYF... brrrr. miért nem lehet nyugta az embernek. De engem is állandóan megtalálnak mindenféle nyaralás és egyéb ügyben a tököm elszállllll.....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mindenkinek köszönöm a gyors válaszokat. A kettes számú kisfiunk fberuár közepén születik, ha ő is úgy gondolja. Az első babát egy másik kórházban szültem, azért kértem sagítséget, mert mindenhol más a gyakorlat. Orvosom, szülésznőm van (Bardóczy dr. - Nyulas J.), de más, ha az ember a saját bőrén tapasztal vmit (ld. huzatos folyosó). Köszi még 1x.
pamleny

Sziasztok !

Tali , 13 MOM ? Én talán mennék , ha mehetek Kép
és Osváthbanis szokott lenni tali ,mert az még közel is lenne Kép

Mano27 ! Áron idősebb is , de mi csak gyüm9nél tartunk , azaz próbálok én zöldséget adni , de összeszorítja a száját és nem eszik inkább . Ami esetleg lecsúszik : répa, sütőtök , cékla egyszer . Krumpli, cukkini , spenót és egy pár bébiétel amit próbáltunk abszolút kilőve ....kb . 70-80% ban Õ is szopizik .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok, köszi mindent. Van touch pad a gépen, meg új is, úgyhogy biztos bénázom. Ráadásul nem is vagyok ehhez hozzászokva... Azt sem tudom, hogy a magánrendelések most mennyibe kerülnek. És ha olyanba megy az ember, akkor nem kell külön mindenféle vizsgálatra, vérvételre máshová járni? Vagy mi az előnye? A külföld az Németo. meg Svájc volt, a fele-fele meg úgy jött össze, hogy egy nőhöz akartam járni gondozásra meg szülni is nála akartam, mert ajánlották. Ezt mindenféle biztostási dolgok miatt nem lehetett, és muszáj volt a profhoz járni, aki viszont aztán a szülésnél érdekes módon csak a legeslegvégén ért rá )még csak nem is ő varrt), és pont az a nő jött be, akit akartam volna eredetileg, csakhát így nem ismertem... Persze a számlát a prof állította ki. Ez No-ban volt, 3 éve. MOst mgyünk az oviba a két "nagyért".
lombi67

Ancsi,
Igen, majdnem egy idősök a babócáinkKép Ti 08.15, mi meg 09.01. És Doráék 08.25, a kicsi Pocak meg 08.29Kép Orsi megkapta az oltásokat(mindkét lábába szuri, meg valami sz.rt le kellet nyelnieKép)Én a 22ker. ben lakom és teljesen kultúrált a redelőKép nincs lépcsőzés és be lehet vinni a babakocsit is az előtérbeKép És időpontra mentünk, így 10 perc alatt letudtukKép Nálatok miért ilyen macerás(nem lehet otthagyni a babakocsitKép?) Ilyet?!

LÁNYNEVEK: találkoztatok már Kandida lánynévvel, mert én már láttam, hogy van ilyen név is. Ja, és a fiú meg KandidKép Ezt a barmot, aki kitalálta. Ezt a nevet Gomba vezetéknévhez találták ki?????

MACCS,
Ne legyél szomorúúúúúKép legkésőbb hétfőn veled lessz a várva -várt kis FülöpkeKép. Ez a lényegKép
Úgy fogsz neki örülniKép, De az is lehet, hogy nem akar hétfőig bent maradni, mert kíváncsi a nagy világraKépDRUKK DRUKK DRUKKKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indianyó!

A téglaszínkék az két szín?Idáig azt hittem,hogy valami számomra ismeretlen színről beszélsz(tégla+kék),de most látom,hogy talán ez két szín kombinációja lehet.
Én fehéret szeretnék,kb 85-90-s cicire.és nekemis van webkamerám,mutathatnád ott a szépségeket.
MSN-n pl.megtalálsz Jucus álnévenKépÉS ZSanci és Beetrix is müködik ott.
Jól rád kaptunk mi?nem elég,hogy terhes vagy de még macerálunk is,vagyis a többiekKép

MAcs!

Ugye nem a villanysütőben fekszelKép?Gyere,mesélj valami szépről!
20170114224602

Ancsi,
és az én lányom sem egy kiváló evő, de fejlődik Kép, ez a lényeg! Szül súlya2850gr., most 5940Kép. Az a lényeg, hogy jókedvű és egészségesKépRégebben én is paráztam, de most leszoktam rólaKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

na de Juc! 85-90-es cici az abszolút szupermodellméret (90-60-90), nagy ciciról itt nem beszélhetünk az 100 felett kezdődik sokkal Kép
Igen, ez két szín egybesodorva, kéziszövésű, nagyon kényelmes.
Sebaj, ha rám kaptatok, most innen könnyen jár a szám, ha meg kint leszek, ez is egy kapcsolat legalább az itthonnal Kép

MSN nálam is be van izzítva ezerrel, de a webkamerám szabotázsipari kémtermék, csak yahoo-n üzemel Kép vikofulop@yahoo.com mindenhol a fedőnevem.

indianyo

Indi!

CSak az a 60 nem 60Kép
Felvettelek.
20170114224602

Lombi,
Amikor eldöntöd ki lessz az orvosod, akkor érdemes tarifákról beszélni, ha magánba fogsz menniKép De akár sztk., akár magán, a vizsgálatokat el kell végezni!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Már meg akartam kérdezni tőletek, hogy mit csináljak a +16 kg-val, ami rajtam maradt szülés után. 1dkg hem ment le Kép Nem szeretnék így teherbe esni a következővel, akit tavasz-nyár környékén szeretnénk öszehozniKép Fogyókúra csak úgy megy, ha minimálisat eszem. De szopi mellet ezt nem igazán tudom megcsinálni, mert kevesebb lesz a tejcsiKép, szerintem

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?