A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Magdi,
megtanicc oroszul?????????? komolyan!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Este nem leszek, csak nagyon későn, mert megyünk 17.00re ügyvédhez lakás szerződést aláírniKép, feltéve, ha nem lesz semmi "gubanc"KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi,
ez relatív, mármint hogy 100 felett nagy... nekem 90 körül van, de férjem szerint ebből 80 a hátam, és sajna van benne valami. Kép

Eszter szája-foga: szóval az úgy van, hogy ha hisztizik, és mondjuk a földön ül vagy térdel, akkor meg akarja harapni a padlót. Ez egyrészt nagyon vicces, másrészt a mai nap szerint veszélyeske is, mert a padló kemény, a szája meg puha a foga meg hegyes cicafog. Hisztit mindenért tud alakítani, pl elfogyott az itókája, nem tépheti a virágot, sem a hajamat, nem aludta ki magát, nem mászhat egyedül az emeletre (tyúklétra rulez), stb. A legviccesebb, amikor terpeszülésben előrehajol harapni, de sajna ma ez nem volt vicces, mert saját szájába harapott, még jó, hogy nem mérgeskígyó. Kép

Votiv,
kedves vagy, de a vizsgaidőszak végéig tuti nem megyek sehá. Majd ha túl leszek rajta, bekéredzkedek Eszti kocsijába, és úriasan fogok utazni. Ebben a fosidőben nem szívesen bkv-znék 2-3 órát egy nap Eszterrel, de nélküle se nagyon. (Innen egy vagy másfél oda meg vissza, attól függ, mi a cél.)

Osváth: ez egy cuki Diósdon, akit érdekel, rendezhet ide talit, ide bármikor, mert 15 perc alatt odasétálunk, hallod Recca? Kép
neet
neet

Juc, kék tégla Kép

Lombi, én úgy sejtem, hogy a magánrendelőből is a Bártfai u-ba küldenek vérvételre meg nst-re (vagy ezzel már a szülőszobára, ha van fogadott szülésznőd)
én XI. kerületi lakos vagyok, és végig az sztk-ba jártam terhesgondozásra, és azon kívül, hogy várni kellett - de ezt magánrendeléseken is lehet ám Kép - nem éreztem különbséget az ellátásban Kép
na és idő közben a renedelőintézetben is bejelentkezőssé tették a rendszert, és az én dokimnál az időponthoz képest -1 percnyire már szólították a nőket

a dokim dr. Faludi Pál, éltesebb-őszesebb, rendes-figyelmes, pontos-gondos, többek szerint érdekes humorú tag Kép én nagyon meg vagyok vele elégedve és tudom ajánlani Kép

votiv 8)
votiv

Zsan, persze!!!Kép,
de ha gyerekkorodban tanúltad, szerintem könnyen fog menniKép
hárásoKép,(kár, hogy nem lehet oroszul írni)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

nekem meg a 60 nem 60, a 90 meg nem 90.
és Green,
mom 10-kor lesz, nem 13-kor. justin caseKép

szal Magdi,
já hácsú....párusszkij...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Magdi,
igen, gyerekként elég jól ment. PL. mindig igy kértem cukrot:
dájmnye pázsálsztá kánfétku!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Magdi,
és azt tudod, h corában van orosz bolt? bár rlég átverés az egész....minden német. cirill betűkkel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Pamleny! mennyi idős a nagyfiad? és őt hol szülted? Bardóczy-Nyulas jó páros Kép nekem Joli volt a szülésznőm, ugyan csak ügyeletes, és nem is végig, mert túlcsúsztam a munkaidején Kép de nagyon szimpi volt! rokonléleknek éreztem, mert én is oda vagyok az aromaterápiáért és jót nevettünk együtt a halálosan bódítóra kevert vajúdó olajomon Kép (még a doki is majdnem felbukott tőle, és villámgyorsan ki kellett szellőztetni Kép)

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok,

valamikor régen jártam már ebben a topikban, csak aztán nem bírtam követni ezt a sok lepcses nőszemélyt KépKépKép De azért olvasgattalak benneteket, így télen kicsit többet (talán a ronda idő teszi), s látom, hogy MOM-ba terveztek találkát. Az nekünk is közel van (a Savoya elég messze esik tőlünk), csatlakozhatunk hozzátok?

Egyszer régen egy Bogárkáéknál tartott talira el akartunk menni, az nem jött sajnos össze, most ez hátha. Éppen mind a két gyerek egészséges, kop-kop-kop.

LOMBI,
ha magánrendelésre jársz, akkor is az SZTK-ba kell menni vérvételre (éhgyomor, kora reggel, brrrr), az UH-t és a végén az NST-t is a kórházban csinálják.

MACS,
én egyszer hallottam olyat, hogy ha nem akar megfordulni a baba, akkor valami csörgő dolgot kell zsebben hordani, s a kis kíváncsi akkor odafordul. Na ez biztos, hogy nem ilyen egyszerű, meg Fülöpkének csak egy kicsit kellene arrébb fordítani a fejét, de ha esetleg ki akarod próbálni, tudok neked vinni nagyon szépen csilingelő csikung-golyót Kép

Kata
soosoo

Lombi,
Votivnak igaza vanKép Én magánba járok(jártam) F.-hoz és volt, amikor másfél-két órát vártam, mert sokan voltunk kismamákKép. De volt, amikor csak 10 percetKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci ! ja azt hittem 13-án Kép akkor mikoris ? a héten lehet kocsi nélkül leszek Kép

Osváth nekem is jó , bármikor , nagyjából Kép

Kép
Kép
greenolive

SooSoo,
mindenki jöhet!!! free for all...Kép
most pénteken, 10-től!!!!!!!!!
match mellett, semiramis kv-zó.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, mikor lesz már vége vizsgaidőszak?

azt akartam még kérdezni, h esztek-e már darabosat? mert öcsisajt reggel betolta a felkockázott bundáskenyeret, de ebédnél a pici darab tésztát nem volt hajlandó megrágni, csak nyelt nagyokat mint egy óriáskígyó!
pedig még bemutatót is tartottam neki Kép

és ma enyém fiam is csak eszik-alszik, biztos nagy a légnyomottság...

akkor péntek 10h MOM mindenkinek megfelel? részemről mindenki tekintse magát meghívottnak, az is, aki még nem is kérdezte, hogy jöhet-e! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!MOOSE:bocsánatkérés elfogadvaKépEgyébként Dorkám nagyon kékszemű!Kezdjek el félni?KépA névválasztással kapcsolatban szerintem elsőszámú dolog:jó messze legyen a szülinaptól,meg gyerek ill.felnőtt korban egyformán használható legyen.Nálunk ezért nem Dorka hivatalosan,hanem Dorottya.

petergabi

Zsan,
tudom. és Q-rva drága!!!
Németben csomagollák, de oroszországból szállitják, állitólag!!!
Az orosz "Plombir" fagyi nagyon finomKép Itt 200ft(azt hiszem) Otthon meg 45-50re jön kiKép
Tavasszal megyek haza, oszt' telezabálom magamKép
Na meg a füstölt lazac!!!! ki voltam akadva!!!, nálunk negyed annyiba kerűlKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan nagyon vágod az orosztKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MACS:szerintem sétálj nagyokat és lépcsőz is sokat.Tudod a gravitáció.Nálam ez mindig bejött.Egyébként Orsim fejét egész végig fogta BS a kitolásnál,mert annyira nem illeszkedett be.

petergabi

Megyek, majd jövök

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szmagdi,

a u menja diplom v russzkom jezike Kép

Füstölt lazaccal lehet nálad üzletelni? Kép
soosoo

Magdi,
nnéném azt mondta, h izre sem olyan. pl. sziljotkát vett karira, és hát nem volt olyan...
majd kérhetek tőled ezt-azt??????????csak pici és óccsó dógokat...Kép
és neked hol van az "otthon"???? enyim család moszkvai...régen voltam már arra. Pontosan 15 éve...Kép
ÉS BOCS MINDENKITÕL, H ENNYIRE OFF VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pázsálsztá...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

akkor Soosoo, te is tanithatsz nekem oroszkát! Kell a középfokú nyelvvizsga. Anélkül nincs diploma. A latint meg nem tudtam összecsalni.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Greenolive, és merre lax?

Soosoo, de jó, hogy felbukkantál! Kép gyertek, perszepersze!
és most pedig meséld el, mi történt veletek az elmúlt hónapokban, amíg nem írtál Kép
gonosz vagyok?

votiv 8)
votiv

ManóGabi, lógsz nekem még egy férjelcsábító máfin-recepttel Kép el akarom csábítani a pasimat, aki még mindig nem a(zén) férjem KépKép

Moose, ezer medve, nem akartalak én semmiféle undokcsupaszcsiga romlott nőkre emlékeztetni! megbocsátasz?
és csatlakozom Bogárkához, szerintem is jó lenne az ikerpár másik tagjának neve!

votiv 8)
votiv

Bogárka, ezexerint négyig meg se álltok? hűha Kép de ha valaki, akkor Te szuper négygyerekes anyuka lehetnélKép és akkor ahhoz most végülis hány kerék jár? Kép
egyébként meg politika meg az összes többi telefonbetyár száx, és botrány, hogy miért épp altatáskor hívnak!!!

votiv 8)
votiv

Zsan?
Mindenki mehet?Akkor anyámat küldöm de álruhában és meg fog figyelni benneteket és majd jól beszámol nekem.Mindig akkor megy Matchba vásárolniKép

Juc
20170114224602

Akkor sajna valszeg nem tudok menni , majd legközelebb !

Votiv ! Érden .

És én vagyok az egyetlen aki még mindig nem tudja nyuszi valódi nevét ? Még így sem , melyik rajzfilm ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Illetlenkedő telefonokra tuti módszerem van : mondom hogy most született pici babánk , gratulálnak és már le is teszik . Igaz már nem olyan pici , de akkor is beválik Kép

Kép
Kép
greenolive

Soosoo,
elvileg egykorúak a dedjeink?
Votiv,
már régóta eszünk darabosat, pl sajt, felvágott, a főzeléket meg ha nagyon puhára főzöm, nem mixelem, rizst sem, kenyeret sem, a sütikről már nem is beszélve. De az változó, h mennyire rágja meg, találtam már érdekes dolgokat a pelusban. Kép (Na, ne ijedj meg, csak mondjuk mazsolát, amit én ki nem állhatok, ezért kipiszkálom a beigliből, ő meg imádja), vagy lencsét, répadarabot...)

Telefonbetyárokkal nagyon kibabráltam: este 8ig le van némítva a phone. Kép Aztán ha hívnak, lebunkózom őket, mit zargatna éjnek évadján? Nincs annál bosszantóbb, amikor ded alszik, stréber neet tanulna, erre becsörren a csöndbe egy ügynök, ded felébred, neet bukik a vizsgán... de egy van: ha babanetezés közben szakítanak félbe. Kép (Aki akar, elér neten-mobilon)
neet
neet

Zsancikant,
Hát társalogni még talán tudok, a nyelvtant nekem is fel kellene eleveníteni. Jó régen nem használtam ezt a nyelvet, igazából öt évvel ezelőtt ment jól, amikos sokat vodkaztám orosz haverokkal Kép De az időben is meg térben is jó messze volt már...

Votiv,
Nagyon gonosz vagy Kép De leginkább az történt, hohy mindkét srác idősebb lett pár hónappal, s mort már egymást viszik a nagyobbnál-nagyobb kópéságokba. Ma pl. amíg mosogattam, a nagyobbik a felfordított ruháskosáron állva rángatta a girlandokat a karácsonyfán (egy asztalon van a fa), a kisebbik pedig merőkanállal püfölte a gömböket, s közben jókat kacarásztak. Na erre néztem be a nappaliba, hogy mi történik itt....

Most mind a ketten kidőltek, Zsombor a kanapén, Bendegúz a szőnyegen aludt el, szerencsére nem ébredt fel, amíg ráraktam egy szivacsra, hogy ne fázzon fel.
soosoo

Na visszaolvastam Kép Kép

m.anyós hazakalauzolva, mostan itten ülök én a gép előtt,mellettem a Fic-féle bábamix és győzködöm magam, hogy a lime-színű gyümilé tetején úszkáló ricínusolaj, ami erőteljes cefre szagot áraszt mellesleg a pálesztól, a világ legfinomabb koktélja Kép szerintetek nem kéne mellé néhány szem koktélcseresznye, meg egy napernyő?? Kép

És mégegyszer köszi az összes bíztatást, teljesen meghatódtam Kép

soosoo,
Fülöp teljesen fejjel lefelé van, csak a homlokával támaszkodik a csonton.. ehhez befelé kéne csörögni, de hogy ? Kép

Lombi,
ha kell dokicím, a Szőnyi doki paramétereit szívesen megadom.

Indianyó,
80 cici, nagyon jól hangzik a téglakék, de bármilyen barátságos szín megfelel,minél kevesebb díszítéssel. Nem baj ha jóó hosszú, én úgyis 176 cm vok. Sajna msn az nincs, de majd megpróbálom elképzelni Kép

Magdi,
én ukrajnában ettem, februárban tök finom morozsenoet, a hresatnyikon, papírdobozból árulták és közben zuhogott a hó Kép két féle volt, fehér és puncsszínű, de sztem csak a fehér volt ehető, de az legalább tényleg finom Kép És a kínaipiacos kőmosott farmeromat ( '92-ben volt) cseréltem az obsezsítyében, a zsenysinával 4 üveg moszkovszkoera. Azok voltak a szép idők.. Kép Kép

Ha nem lesz semmi különös, akkor lehet, becsatlakozom a pénteki MOM-os partira, legalább bulizom még egyet Kép

és Juc,
nem másztam a villanysütőbe Kép

BRRrrrrooááá...pfúúj, ez a koktél

Kép
macskanyu

Neet,
igen, Bendegúz november 26-i. És már egy éves kora előtt elkezdett járni, pépeset meg talán augusztusban evett két hétig, utálta, azóta csak darabosat (ő nyolc hónapig volt hajlandó szopizni, aztán nem érdekelte). Karácsonykor a töltött káposzta nagyon ízlett neki Kép
soosoo

Zsanci,
nem mondod, hogy te is latinos voltál? Kép Én is Kép, nbár a diplomámhoz elég volt a franciát összecsalni Kép

Greenolive,
én sem tudom, sem Nyuszi nevét, sem a rajzfilmet Kép nem vagy egyedül Kép
macskanyu

Green, Nyuszi nevet en sem tudom.
Mar legalabb ketten vagyunk.Kép

Magdi, ilyen hamar belevagtok a tesoprojektba? Nem semmi! Mi legalabb Katka 2 eves koraig varunk. Remelem dokineni visszafogad szulesre, mert akkorra mar Kmeten leszunk...

Indi, utolagosan megneztem a 30-ai napot. Tenyleg nagyon szepek a ruhak! Dunaharasztin laksz? Gyerekkorom nyarait ott toltottem.Kép

En mar az az evfolyam voltam, akiknek mar nem kell oroszul tanulniuk... pedig lett volna segitsegem, apukam a Szu-ban tanult.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

HAJRÁ MACS!!!!

votiv 8)
votiv

De baromi lassan irok!Kép

Ja igen, Macs, lattam a te szepseges rajzaidat! Mopszot is tudsz?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs,
övtáskában a keresztcsontra fordítva Kép Akkor hátul csörögne KépKép
soosoo

HAJRÁ FÜLÖPKE!!!

votiv 8)
votiv

Na megyek, felébredtek.. és rögtön kezdik egymás hülyítését Kép
soosoo

Csajok!
Nem rajzfilm ám...hanem regény!!! Kép
De nem árulok el többet, mert Moose leharapja a fejem! Kép

Soosoo!
De jó, hogy itt! Kép
Emlékszem mikor akartatok jönni a talira! Kép Vártalak is, aztán eltűntél...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs, van valami indiai pókfoci-állás vagy mérlegállás (hááát, nem esküszöm meg rá, hgoy tényleg Indiából származik, de így hívják), ami állítólag megfordítja a babákat mert nagyon kényelmetlen nekik azanya testtartása. Valahol itt olvastam a babaneten... Majd mindgyá' rákeresek. Ricinus az lesz olyan jó, mint a keserűsó...

Dora! Hogy mit tudtál te itt csinálni? Ez egy porfészek Kép Bár a gyerekek mindenhol jól érzik magukat Kép Viszont az tuti, hgoy gyerekkorunk óúta se változott is semmi,c sak lett néhány gyár a falu szélin - bocs, már városnak híjják Kép

Majd megpróbálom összeszedni az ingkéréseket, mert elvesztem a ciciméretek tengerében Kép

indianyo

Dorka,
készül a mopszod Kép

Votív,
csak azért nem rajzollak le, go-go pomponokkal a kezedben, mert félek, hogy kiátkozol Kép Kép végtére feketemágiás boszi vagy Kép

Indianyo,
köszi, de nem fejjel lefelé kell fordítani, hanem meggyőzni, hogy a buciját vigye 3 cm-vel beljebb, hogy becsússzon a medencébe Kép
bár én már mindent hajlandó vok kipróbálni Kép Kép
macskanyu

Indi, panelgyereknek maga volt a gyonyoruseg!Kép Kutya, macska, a paradicsomot csak leteptem es mar haraptam is, mint masok az almat szoktak - azota is igy eszem.Kép
Bicikliztunk, kijartunk a soderosra - akkor meg ingyen volt, aztan mikor fizetos lett az uthoz kozelebbi kis tavakhoz mentunk. Ja es estenkent a Gergely cukraszdaba mentunk fagyizni.
Vadkerti nev ismeros?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macska,varom!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs,
beagle is megy? Kép
Aztán nehogy szüljél, amíg nem csinálsz egy kis Marcit nekem. Kép Ha beindulna, akkor is fejezd be a rajzot! (Egyébként amikor nagyon nem akarod, BIZTOS akkor fog elindulni, pl kedvenc filmed közepén, stb)
neet
neet

Macs ! kekszet nem javasolták ? Hátha segítene Kép

ja és nekem is rajzolsz vmi szépet , ha szépen megkérlek Kép

Kép
Kép
greenolive

Olyan okos a lányom, hogy az nem igaz! Midnen testrészét meg tudja mutatni, pocak, csikimikitalpinkó, okosfej, stb. Értelmeske neveket adtunk a részeinek, de most már mindegy. Kép
Csak kíváncsiságból végigkérdeztem mindet (ha már nekem vizsgaidőszak van ő se szabadul Kép) és midnent tudott! Ötös! Kép
neet, az elfogulatlan Kép
neet

neet,
Baegle is megy Kép de lehet, hogy csak holnap lesz belőle vmi Kép

green,
és mit szeretnél? Kép
macskanyu

Dorka,
itt a kuty Kép

Kép
macskanyu

Mindegy ami eszedbe jut , és ha még belefér az idődbe Kép