Pocó
2006.01.02 00:52
2006.01.02 11:25

Ezt betudjuk a pezsgő hatásának

Látom kellőképpen megünnepelte

Vigyázz továbbra is magatokra nagyon!

2006.01.02 13:15
Lánykád továbbra is gyönyörű. 2006.01.02 15:44

A gyomorsavam az egekben - de ezt is a kis miszisznek köszönhetem, mert őrületes ficánkolásaival a nyelőcsövembe juttatja az egészet. De tegnap estétől már nem szenvedek, mert megittam egy vödör szódabikarbónás vizet, és gyomrom lázongása megszűnt

Látod-látod, nem kell ide szike.
vigyázz magadra!!!!!!!!!!
Te is!
)2006.01.02 18:18
(bocs a lopásért, ez nagyon teccik)mellette.
2006.01.02 23:23
2006.01.03 12:58
2006.01.03 13:38
Benyúlni meg nyúljon az, akinek minimum 3 keze van, mert leharapja
2006.01.03 14:04
2006.01.03 16:09
Jó hír, hogy nem nyíltál tovább. Én ma terpeszben guggoltam, miközben Botival játszottam és szó szerint az volt az érzésem, hogy kipotyog belölem a gyerek. Úgyhogy mától nincs guggolászás.

Anitához csatlakozva én is várom a következö kukucskád idöpontját! 2006.01.03 18:44

Az alattunk lakó kis mocsok házibulit rendezett, ami egész éjjel tartott, úgyhogy semmit nem aludtunk. Pedig nagyon jól tudja, hogy fölötte is, alatta is kisgyerekesek laknak
No comment

2006.01.03 21:22
2006.01.04 09:13
Márknak nagy gratula az elinduláshoz.
Csak semmi gugolászás. Nálunk öcsémék költözködése miattt nyílt ki valszeg a méhszáj és Kornél azután 3 nappal szétrúgta a kérót.
Szurkolok ezerrel a pihihez. Nyáron könnnyebb lenne neked segíteni
Ketteske szívdobbanásait mi is várjuk
Milyen volt a mecseki turné? Rengeteget gondoltam rátok ekkora havazásban.
Mennyit változott Eszti! Úgy értem olyan kislány lett és nem baba.
Hát nálunk is elfelejtődött a fele ajándék. De egy tegnap vett utánfutós traktorral azóta is játszik.Hiába, ő valszeg ezt szerette volna Karácsonyra. Berreg mindennek, aminek kereke van, még a bevásárló kocsknak is. Olyan édes, tista nagyfiú,a hogy tolja az autókat.
Lányok hogy vannak?
Édesek a gyerkőcök
Veletek mizujs? Nagyon eltüntél.
Én lekopogom, de nálunk most kezd elmulni a felébredek üvöltök időszak. Magától kezdődött és nem tudom miért múlt el, de örülök. Tünetek ugyanezek voltak. Szerintem érzi rajtad is, hogy feszült vagy Milán miatt és így reagálja le. Amikor majd februás közepén
megszületik Milán szerintem elmúlik.
2006.01.04 10:59
Iszonyatos volt azokat a képeket látni
Így aztán - mivel Hannával sem szerettünk volna kiszúrni - levettük a napirendről ezt a dolgot. 2006.01.04 15:22

Sokkal jobban kijött rajta, mint Dórin, Fanninak az egész teste ( még a kis lábujja is ) tele volt himlővel. Szerencsére nem ment rá semmire sem, "csak" el kellett viselni a folyamatos viszketést. Dórinál nem kellett igénybe venni a cink-oxidos lötyit, de Fannit a második napon már tetőtől talpig le kellett kenni, annyira nem bírta szegény. Most meg már elég a púderezés. Viszont nagyon nyöszis-hisztig; igaz ez már bari előtt is megvolt. Eléggé nehezen bírok vele
2006.01.04 16:21
Ügyik voltatok mindannyian, hogy ilyen hösiesen bírtátok. Pussz érte a csajoknak

). Következö rendi 12-én, betöltött 38-cal.
2006.01.05 01:11
Persze, mert ki be rohangásztam az erkély /= átmeneti hűtő/ és a konyha között, és naná, hogy nem öltöztem hozzá föl!
No meg le sem lehet rólam vakarni azóta
Azért nagyon jó volt, hogy legalább pár nap pihi volt
Félúton már majdnem megbántunk, mert a hegyen elég ramatyak voltak az utak, de aztán végül az egyik közeli kiépített szabadidőparkba kötöttünk ki az erdőben, és ott remekül elvoltunk!
. Szégyen és gyalázmatória a fejemre. ..
Szombaton meg vizsgázom!
Egérke társbérlő: azóta fogtam még egyet én is
Macskát ki kéne éheztetni, lehet hogy akkor nem aludna
A nagy pörgéshez meg néha szükséges egy kis punnyadás is
Autópálya sztori
Én nem is hallgattam a híreket, hogy itt ilyen szar volt a helyzet..
Igen a fekete inges a férjem, és a ciprusi kolléganőm, aki nagy Ricky-fan volt szintén állandóan azt mondogatta, hogy tisztára hasonlít. Nekem önmagára hasonlít legjobban!
Képek szuperek!
És milyen szép kis mosolygós.
Sulihoz kitartást, sok energiát kívánok. Ovi hogy vált be NagyGnél?
Köszi a hiányolást, édes vagy hogy gondoltál ránk! Jobbulást töpörtyűdnek! Végül is 3 napos láz volt?
Fehér karácsonyért irigy-irigy
Paráért hogy behavazódtok kevésbé!
Jól berugott? akkor legalább jól aludt!
Elírások!
Azért ki tudja Freud mit mondana erre?!
Neked is most már piánóban mindent, ezt a pár hét már úgy elhussan, hogy csak na!
Ne aggódj kislányod éjszakázásai miatt, éjjeli bageszként is nagyon jól lehet érvényesülni!
Botondról nem is írsz... Irgumburg!
Remélem jól éreztétek magatokat Szegeden. Émelygés miatt szavadat se halljuk!
Édesek a képek!
Azért hadd fogjam pártját az alattad lakóknak egyszer egy évben igenis engedélyezett a dáridó, akár babások laknak akár sem.. Szerintem ez azért belefér.. Szilveszterkor mindig mi is szétrugtuk a házat.
Amíg megtehettük!
Bocs 2006.01.05 09:22
2006.01.05 10:31
2006.01.05 13:42
2006.01.05 13:55
, üdv. újra, és Cedit
, neked is, de rég voltál itt, írj magatokról!
gratula az elinduláshoz! 2006.01.05 14:06
BUÉK mindenkinek!!! Betegeknek jobbulást!!!!
Kibújt a 16. fog is, nagyobb nyűgök nélkül.Beszél ezerrel, a szavak közül most a szivacs (hivacs)
a csavarhúzó, reszelő van a toplistán, és a létrára mászás.Csigabigát és a pont-pontot mutogatja.Reggelire sajtos-sonkás rántottázik, imádja az ikrát (kaviárt) jó hogy kaptunk az ottaniaktól, a mazsoláért is odavan.
) 2006.01.05 14:59
Érzékeny még a füle?

Egy totál szívás volt ez az egész
2006.01.05 15:14
Balázs csak a rumli létrehozásában jeleskedik
Fáj még neki?
2006.01.05 17:05
2006.01.05 21:17
Az igazság az, hogy megértelek, a petárdák és tüzijáték miatt Lili is nyugtalanul aludt, pláne az egész éjjel bömbölő zene
Viszont Maccsal is egyetértek, egyszer van szilveszter egy évben, és néha házibulit is kell csinálni
2006.01.05 21:18
2006.01.05 21:27
Amikor még kisebb volt Balázs , elég sokáig elpüfölgette, rágcsálgatta a játékait. Most meg .... Állandóan a nyomomban van, ha a konyhában vagyok, akkor a konyhaszekrényt rendezi át, a fürdőszobában a ruhákat pakolássza. Gyakorlatilag alig lehet mellette csinálni valamit is, mert közben mindig katasztrófaelhárítás folyik
(a tésztákat dupla zacsiba kötöttem).
2006.01.05 21:37
2006.01.05 22:04
És azóta is rengetegszer. Ez az első tudatos szava, de nekem már Dóri után ( aki 3 éves koráig nem beszélt ), ez akkora öröm
2006.01.06 07:46
jobbulást
ovi: igen, nagyon bejött Nagygének, már haza se akar jönni néha
rengeteg télapós és karácsonyi éneket, mondókát tanult, el is kápráztatott vele mindenkit az ünnepek alatt, felvettük videóra is. azért picit rossz érzés, hogy ezeket már nem tőlem tudja

de azért már dereng nála valami, megmutatja a macikat és tud fogat mosni is (2,5 fogat nem nehéz, körbe is nyalhatja
)a szókincse csicsi, és gyigyi a hintalónak
de nem is baj, mert a nagy meg folyamatosan nyomja a sódert, tiszta apja
2006.01.06 14:00
Mégis kb. mennyit eszik meg a ti kajátokból?
2006.01.06 14:55
2006.01.06 15:04
Ha pl. rántott csirke vagy bajor csirke, akkor végeláthatatlan kajálásnak nézünk elébe.
), a fürdőszobában szennyespakolás, kukázás mindenhol... Én hagyom. Ugyanis nem kipakolja a kukát, csak a tetejét veszi le, visszateszi, meg kidob dolgokat. (Olyanokat, amiket ki kell, ki lehet: újság, papír, szösz stb.) Folyamatosan a nyomában kell lenni, csak úgy tudok főzni, takarítani, ha itthon van a férjem. 2006.01.06 15:11
, jó, hogy Gergő így szereti az ovit. 

Szia!
Sokat emlegettünk már itt, tessék jönni gyakrabban, és írj, hogy mi van veletek! 2006.01.06 15:26

2006.01.06 15:47
Inimma
Emlékszel, mikor itt irigykedtem??
De jó újra látni Téged, nagyon eltűntél!! SZépek vagytok a képen, és Zolika is milyen nagyfiú, irtó helyes a kis nyakkendőjében!!
Valamiben Bazsi is topikelső
Mikor tudja, hogy valami csínyt követett el, hát ránkvillantja a fogsorát, egyszerűen nem lehet rá haragudni
Köszönöm szépen az infót, már iszom ezt a teát, nagyon jó!!
vigyázzatok magatokra, nagy pocakkal nem olyan könnyű ilyen lurkókat hajkurászni!!
az émelygésre tessék büszkének lenni, mire itt a tavasz, már az is elmúlik a téllel együtt
2006.01.06 15:59

2006.01.06 16:26

), Botival nem megy már a kúszás-mászás, kergetözés - ezért várom már, hogy kistesó megérkezzen, és akkor pocakmentesen jól megkergethetem ezt az eleven rosszcsontot.
Majd becsurrantottam a röhögéstöl.
Azért egy kis porcbibi miatt még nem adod bokszolónak, ugye?!
Ellenben az éjszakai bealvásokért igen. Köszti a kérdést, vízzel boldogulok, nem vészes. Csak én látom az ujjaimon, meg este a zokker gumijánál.
de azzal aztán mindent elmond, kiegészítve az általad említett csatakiáltásokkal, hörgésekkel. Ma végre megtanulta utánozni a kismalacok hangját torokból, így mostantól együtt röfög velem

Ennyi foggal már vasszöget is lehet enni
Haj(rá)-haj(rá)!!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|