A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Juca!

Pl. Krumplibogár jelmez? Kép

Ja és köszi a hozzászólást érthető voltál.

Mátra
De jó lenne...

j.
Vendég

Junko!

Még annál is dögisebbre gondoltamKép
Az nem kismami cucc Aboriginalban vettem leértékelve, mert a keze oly hosszú, hogy leérne a térdemig, valszeg senkinek sem kellett, én meg kinyújtottam a hasánál és megvettem. Amúgy lassan kinövöm, annak a darabnak már csak 4-5 hetet adokKép

Juca

tjuca

Mátra!

Csak nem székrekedésed van????
Annyira izgulok. Na ma többet nem vagyok, pussz:

Juca

tjuca

Mátra Kép Nagyon izgulok, szurkolok Kép

Réka
korek

Sziasztok! Menseszelek ezerrel.Kép Most egy órája olyan rosszul érzem magam, ájulásérzés, hányinger, alhasi fájdalom (tompa). Még ez is.
Mátra! Nagyon szorítok neked holnap reggel!

Kép
Kép
sosi

Timika!
Próbáld meg ezen a címen: remedvecki@intrend.hu
Ide biztosan átjön!

Lányok!
Mostanáig dolgoztam, most meg megyek kiszellőztetem az agyam, így csak estefelé jelentkezem.

réka
Vendég

Mátra!
Minden drukkom a Tiéd! Holnap reggelig csuriba vágom magam! Kép
Vendég

Hali csajok! Eddig tanultam, de mostmár szellőztetekKép)
Mátra hajrá biztos jó leszKép)
Juca nem is vagy gombóc artúr én ellátok ám addigKép))
Dudu ügyi vagy s csak így tovább.
Majcsi örülök, hogy visszatértél. Izgulok mindenkiért Pancsi
Timika annyira jó hogy március 18-ra vagy kiírva, akko r van a barátnőm szülinapja.
pancsi20

Nem boldogulok a géppel. Pancsi írigyellek, hogy tanulsz, én szombaton vizsgázom és nem megy a tanulás. Mindenhol jár az agyam csak ott nem.
Köszi az izgullást neked is. Kép
mátra

Mátra szívesen. Nekem hétfőn meg kedden lesz vizsgm, s közben a szakdogámat csinálom. Tehát nem unatkozom. De izgulni van időmKép)
pancsi20

Nekem szombaton. Én is írom (hazudtam) a szakdogámat.
De moooost nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeemmmmmmmmmm essik jóóóóóól.
mátra

Mátra adsz nekem egy emailcímet?Kép) Azért kérem, mert lehet, hogy te tudsz nekem segíteniKép)
pancsi20

Sziasztok!

Íme Timi képe. Felrakom két méretben is.
Kép

Kép

Timi!
Elsőre nem láttam, már majdnem segítséget kértem, de most látom a buksiját! Annyira édes!!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Mátra!
Én is köszönöm neked a történeted!Kép
És szorítok ezerrel!

Majcsi!
Örülök, hogy itt vagy!Kép

Korek!
Szorítok a HSG-hez, de ahogy Duddu írta, lazíts.Na nekem ez nem ment és borzalmas fájdalmaim voltam, már egy idő után a doktornőnek is könnybe lábadt a szeme, hogyha ezt tudja, inkább elaltat, csak nem akarta terhelni a szervezetem! Remélem nem ijesztettelek meg!

Junko, Timi!
Mi Ausztriába megyünk. Ez iskolai sítábor, úgyhogy én tul.képp. nem pihenni megyek, hanem dolgozni/oktatni. Remélem egy gyereknek se lesz semmi baja! Már alig várom, hogy hazaérjünk!
Utána tali!!!!!

Junko! Lányok!
Mint látjátok ma vagyok a 28.napon, de ez nem jelent semmit, pár nap és megjön.Kép Mensi előtt kb.7-10 nappal megjelenik nálam a barnás trutyi, ami jelezni szokta, hogy megjön. Na ennek eddig semmi nyoma nem volt, szép tiszta bugyi (bocsánat), mellfeszülés, éjszaka nem aludtam (pedig szünet volt), állandóan éhes voltam (már a párocskám csak rötyögött rajtam) és reggelente nem esett jól felkelni. Na ezek után elkezdtem képzelődni. Talán...
És jókedvem volt!!!Kép
Aztán tegnap dél körül megjelent a barna mumus és teljesen letörtem. Annyira, hogy amikor a tanáriba bejött egy kismama kollégám és mindenki elkezdte dícsérni, hogy milyen szépen nő a pocija és milyen szép kismama stb., nem tudtam bent maradni, ki kellett jönnöm.
És akkor jöttek a nekem miért nincs? gondolatok. Ezt csak azért írtam, mert Junkoval ellentétben elértem azt a szintet, amikor már ott tartok, hogy bárhogyan csak legyen már!
Junko!
A doktornő is azt kérdezte, hogy belenyugodtam e a Kaáliba és mondtam neki, hogy persze, a lényeg, hogy legyen. Hogy hogyan kerül oda, teljesen mindegy.

Bocsánat, hogy hosszú lettem, de most egy kicsit szomorkás a hangulatom és a párocskám sincs itthon, hogy beszélgessünk.
De ti itt vagytok!!!!!Kép

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Mátra!
Köszi, hogy megosztottad a történeted!
Tiszta szívből kívánom, hogy a mensi késésének az előidézője valaki legyen!Megérdemelnétek!Nagyon szorítok reggelre... Kép
Ébredés után ahogy tudok, olvasok!!!

Dido!
Remélem, lesz "eredményetek"!Most Nálatok is a várakozás időszaka van...
Ebben a ciklusban volt peteérésem, és ami a legszebb, minden segítség nélkül!Felírták ugyan a Clostit, de mivel apának "kaki" lett az eredménye, nem szedtem be...Úgyhogy jól meglepődtem!Igaz nagyon kicsi az esélyünk, de most mi is várakozunk.Elég lenne, ha egy életerős gyorsmozgású célba érne...Kép

KorekRéka!
Jövő hétre "előkészítve" a drukkok a HSG-hez...Reméljük megoldás is lesz, aztán, meg baba!Kép

Tündi!
Annyira, de annyira pozitív vagy!És ez olyan jó!
Valóban sokszor kell "helyreigazítás" az embernek, mert hiába más kárán tanul az okos...Szerintem Monyóka is eljut majd egyszer arra a szintre, hogy mindegy, milyen áron, de kell saját gyerek...Most ezt még biztos nem hiszi el (és ezt Neked is írom Monyó), de ha eljön ez az idő, akkor fog "igazat" adni.Ekkor már nem a kemény szavakat fogja látni, hanem a segítő szándékot...

Dina!
Édesanyádnak kevés fájdalmat és gyors gyógyulást!
Rossz volt az a teszt!Megnyugodtál már?Boldogságmámor?

Nárcisz!
A család néha nem egyszerű!Már Õk is biztos nagyon babznának(nem jobban, mint Te), ezért türelmetlenek...Persze ezt többféle módon is az ember tudtára lehet hozni...Ahogy olvasom, Nálatok ez nem sikerült "megértő" formában...Aztán, amikor majd megérkezik a baba, ez mind feledésbe merül! Kép

Sosi!
Sajnálom! Kép

Majcsi!
A lelked úgy látom, már gyógyulgat, a náthához, asztmához jóbulást!
Nálam ez a nátha-asztma dolog pont fordítva volt.Asztmás voltam kicsinek, ezt sikeresem kinőttem...kaptam helyette felnőttkorban allergiát...
Látogass azért minket, mert Mindenkinek hiányzol! Kép

Katka!
Vagyok én, csak éjszaka...KépIlyenkor férek a géphez.Kép
Jó, hogy írtál Magadról, és, hogy nyugisabb vagy!
Rólam feljebb... Kép

Dudu!
Biztos nagyon élvezed a gyerkőcoktatást!
Mostanában nem "szóltam" Hozzád, ne haragúdj érte..., de csak azt tudnám ismételni, hogy szorítok ezerrel! Kép Tudom, nem vagy sértődékeny...Kép

Csibe!
Nem jó olvasni, hogy szomorú vagy!
Már biztosra veszed, hogy nincs esély?
Szerintem sokan ezen a "szinten" állunk...
Te voltál hosszú??? KépKépKép

...és így is van aki kimaradt...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Csibe!

Azért én még szorítok nagyon, hátha...
Akkor kitartást a sítúrához.

KorekRéka!
Neked is természetesen, egyébként ezt a HSGt sztem én sem fogom elkerülni sajnos.

j.
Vendég

Mátra?
Vendég

Sziasztok!

Mátra??????????????????
DRUKK-DRUKK-DRUKK........DRUKK!!!!!!!!!!!!!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt Mindenkinek!
Mátra nagyon izgulok és szorííítoook!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Teljesen elvesztettem a fonalat, de délelőtt jövök még és felgöngyölítem. Kép
Mátra!
Ne csigázz minket sokáig!
réka
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Timi!
Kristóf tündériKép. Annyira jól látszik a kis buksijaKép.

Csibe!
Érthető, hogy nem túl jó a kedved, de azért nem szabad teljesen letörniKép. Én azért még drukkolok Neked erre a hónapra is , hátha...
A Bababneten olvasottak szerint pedig a Kaáliban értik a dolgukat, hidd el Neked is lesz egy(-két) tündéri manócskádKép.

Brill!
Ez jó hírKép. Hétfőn pontosan ugyanezt mondta a dokim, hogy végülis csak egyetlen egy életerős kiskatonának kell eljutnia a célba, a többi nem érdekesKép. Úgyhogy nagyon drukkolok NekedKép!!!!!

Mátra?!?!?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ditta

dido
dido

Manyoka

Te is eltűntél mi van veled?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok! Jó reggelt,még kicsit álmos vagyok ugyan de sebaj.

Én nem tudtam kivenni semmit az uh képből, olyan béna vagyok!

Brill! Ez jó hír! Akkor hajrá annak az egynek! Én drukkolok neki. Kép

Mátrát meg türelmetlenül várom...

Niki

kancellárka

Brill!

Bocs, gyorsan visszaolvastam és látom átugrottam a lényegen. De jó lenne ha tényleg összejönne nektek. Nagyon drukkolok.

j.
Vendég

Juca Kép
Csíkos kengurut köszi Kép Egyéb-ben érthető voltál, és igazad is van, hogy mindenkinek szive joga eldönteni hogy mit tesz és tehet meg a cél érdekében. Én csak azt szerettem volna elmondani, hogy vallási dolgokat belekeverve ne fogadjuk el hogy spontán nem lehet, mert más erők is vannak, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Szóval csak más szempontra akartam rávilágítani, hátha több esélyt ad magának valaki... Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

katka30

Sziasztok, lányok!

MÁTRA!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jaj, nagyon szorítok!!!!

Csibike!
Azért még van remény, míg meg nem jön, ugye?

Sosi!
Kép Anno nekem is volt néhány olyan vérzésem, amikor nem is tudtam suliba menni... Jól megkínzott, ezzel szemben volt egy barátnőm, aki sokszor csak a tisztaságin vette észre, ha megjött neki. Cataflam (lórúgás) jött be nekem, azt szedtem és segített.

Brill!!!
Neked is megy a drukk!! Mikor (nem) kellene megjönnie?
Egyébként hogy a fenébe tudsz fent lenni hajnali 3-kor??? Nálam egy emberkínzással érne fel! Kép A babanetért bármit, igaz?

Katka!
Melyik dokihoz szoktál járni?
Jujj, ez a videó nagyon durva! Először nevettem rajta, de mikor végigment, már sírni lett volna kedvem. Amúgy tényleg így működik, sajnos, szomorú, de a nagy cégek itt is tönkretették a kis magánmezőgazdaságokat. Erről jut eszembe: tegnap voltunk a Tesco-ban, és tojást is akartunk venni, de a pultnál olyan hófehér(!!!) héjúak voltak csak, amire azt mondtam, hogy na, ezt talán mégse... Szó szerint hófehér volt!!! Mennyi lehetett benne a természetesség?!

Monyó!
Ha olvasol, várunk Téged! Remélem, jobban vagy!

Rólunk: tegnap voltunk doktorbácsinál, és mindent rendben talált. Méhszáj zárva, méret (tapintás alapján Kép) a kornak megfelelő. Január 25-én kell mennünk genetikai uh-ra, már nagyon várom!!! Ja, és jövő hétre kis drukkot szeretnék kérni, mert ha minden jól megy, meglesz az AFP eredménye! Köszike!

No, bedugulok, jók legyetek, délután még benézek!

Pusszantás

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Köszi Norvell a tanácsot, de hál Istennek nem tartott sokáig.Már jól vagyok. Minden tekintetben. Megpróbálok nem görcsölni a projecten. Amikor a lányommal próbálkoztuk, nagyon görcsöltem. Nem is csoda! Körülöttem hirtelen mindenki terhes lett. A húgom, munkatársak, kolléganők, a legjobb barátnőm. Még nyaralás közben is olyan ingerek értek!!?? Jordániában voltunk, mondván más éghajlat, másik ország, környezetváltozás, az majd segít! Egy ismerős pár is velünk nyaralt. Pár nappal a megérkezésünk után a lány bizalmasan közölte velem, hogy neki óraműpontosságú a mensese és most már egy hete késik, hányingere van, szerintem lehetséges, hogy terhes?? Aztán persze az volt. Mintha csak engem üldöztek volna a terhes nők. A legjobb barátnőm meg úgy lett terhes, hogy csak 2 hónapja ismerte a barátját és csak egyszer nem védekeztek és még ráadásul a méhe is hátrahajló volt. Na ehhez mit szóltok? Aztán ideköltöztünk Elekre. Teljesen lefoglalt a lakberendezés, a gyerekszobát berendeztük ebédlőnek. Egy kellemes vacsora, kis borocska után(ami a fejembe szállt) végre nem az járt a fejemben, hogy hol tarthat a ciklusom, hanem csak jól éreztem magam. És megtörtént a csoda!! Tapasztalatból tudom, hogy nekem nem szabad nagyon akarnom.

Kép
Kép
sosi

Mátra, mi van veled????

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Először is nagyon boldog új évet nektek!
Kép

Látom zajlik az élet erre felé még akkor is, ha nem mindig volt időm erre járni. Kicsit megnyugtat az, hogy mások is éreznek hozzám hasonlóan, már úgy éreztem beteges a gondolkodásmódom. Csak arról van szó, amit mostanában írtatok egy páran, hogy kismama láttán összeszorul a szívetek és nehezen viselitek, hogy a környezetetekben mindenki pikk pakk teherbe esik.
Hát én például ezért nem vagyok most hajlandó egy hétvégi progammra elmenni, mert találkoztunk volna egy régi ismerőssel, akinek kiderült a barátnője terhes...asszem most nem esne jól nézni és hallgatni, ahogy mások lelkendeznek...azt hittem írigy vagyok, de azt hiszem ez nem erről szól.

Mi is megtettük az első lépéseket a komolyabb kivizsgálások felé, a férjem jövő héten megy andrológiai vizsgálatra. Nyugodtabb az ember, ha rájön ott a bibi vagy nincs bibi és lehet folytatni persze a vizsgálódást és az egymás szeretgetését is egyszerre....KépAsszem nem vagyok hajalndó 2 évet várni, ha nem muszály arra, hogy lehet, hogy nincs bajom, de lehet, hogy van csak az orvosok nem hajlandóak veled foglalkozni, mert mind pasi és mindegyik azt mondja 1-2 év az nem sok. Mit tudnak ők erről...nem is az a sok, hanem a 2 évig tartó folyamatos várakozás az, ami igazán idegörlő..most megjön vagy nem jön...na de pont nektek írom ezt.

És néha még úgy érzem nekem nem is szabadna panaszkodnom, mert ez még mindig semmi ahhoz képest, amin itt egyesek keresztül mennek....

Ja Dinadin gartulálok és Mátra neked nagyon szorítok. És Monyó szerintem is gyorsan kabd össze magad, mert az önsajnáélat nagyon leépítő...tudom mennyire nehéz pozitívan gondolkozni szerintem ITT MINDENKI tudja ezt és mindenki hasonló érzéseken megy keresztül. Én mindig azon küzdök, hogy minden egyes összeroppanás után mihamarabb talpra álljak és próbáljam a dolgok jó oldalát nézni...KépNagyon nagyon igyekszem.

Azért írok most ilyeneket, mert eddig 200% on pörögtem a munkámmal és most több időm van ilyeneken gondolkozniKép hogy ez jó vagy nem???

Na eldugolok legyetek jók most már azt hiszem gyakrabban járok erreKép
Virag2

Sziasztok Lányok!

Mátra!
Hát jól megváratsz minket! Így még mindig csuriban van mindenem! Kép

Adri!
De jó, hogy végre több időd lesz! Levi is mocorog és mekkora a pocid! Pedig nem is olyan rég volt, mikor az IKEÁ-ban épp hogy csak látszott a hasad. Kép És köszi a drukkot! Kép

Majcsi!
Jó, hogy benéztél, most nem is írhattál volna jobbakat! Ha még egy kicsit ritkábban is, azért nézz be, mi mindig örülünk neked. Az asztmának nem örülök, remélem, kigyógyulsz belőle. Vagy csak tünetmentessé lehet tenni? Kép Mindegy, csak csupa minden jót kívánok Nektek!

Dina!
Azért ne vidd túlzásba a házimunkát. A legfontosabbakon kívüliek maradjanak későbbre, vagy a párodra.. Kép

Juca!
A fagyizós-dumcsizós előprogram nekem is bejön! Kép

Sosi!
Épp kérdezni akartam, hogy jobban vagy-e már.
Hát a jövőre nézve megvan már a tapasztalatod, hogy hogy is kezeld a dolgokat, így csak drukkolni tudok hozzá.

Csibe!
Mindenkinek vannak ilyen rossz gondolatai és jó, hogy kiadtad magadból. Ettől függetlenül a saját békédet ne engedd, hogy ilyesmi befolyásolja. Hiszen elindultatok az úton, megtesztek mindent és ha lassúnak is tűnik az idő múlása, meglátod, milyen hamar jönnek az események majd Kép

Brill!
Az nagyon jó, hogy volt pé-d. A múltkor lehet, hogy pont kifogtátok azt az 1-2 hónapot az évben, amikor nincs. Ilyen minden nőnél van!
Ha kicsik is az esélyek, akkor is vannak! Csak ne éld bele magad, de tegyetek meg mindent!
Mindig eszembe jut, hogy egy helyen volt az esküvőnk, mintha sorstársak lennék emiatt egy kicsit. Persze hány millió párnak volt még ott az esküvője, igaz? De a miénknek örültünk a legjobban Kép Kép

Kanci!
Kristóf vízszintesen van a képen. Jobb oldalon van a buksija és felfelé néz. Ha nózit megtalálod, látni fogod! Kép Nagyon édes, mint aki az igazak álmát alussza...

Virág!
De jó sokat írtál! Persze, hogy néha összeroppanunk. De szerintem fontos, hogy mivel túléltük, fel tudunk állni, ezért utólag értékelhetjük úgy is, hogy nem is volt akkora összeroppanás. Nekem ez erőt adott, hogy ez nem akkora baj. És így talán könyebb egynél több ciklust is átvészelni. Kép

Puszi mindenkinek, mostmár dolgoznom is kell egy kicsit!
réka
Vendég

Duddu!
Már látom köszönöm!
Ez nekem kb olyan mint azok a képek amiket ha sokáig nézel 3d-s valami kép jön ki belőle, azt is mindig órákig szoktam bűvölni mire meglátom.
N

kancellárka

Mátra!!Elromlott a géped???Kép

Kép
Kép
sosi

Lányok!
Csibének is és Virágnak is valami olyasmit akartam írni, hogy marha nehéz ilyen sokat várni, meg a vizsgálatok is körülményesek és hosszadalmasak.
De meg kell próbálnunk ezt az időt is a magunk javára fordítani. Rá kell jönnünk, hogy szellemileg mennyit tudunk fejlődni, készülni a csöppség nevelésére, előkészíteni mindent - legalább gondolatban - az érkezésére, tisztába rakni olyan problémákat, amikre nem lesz időnk a baba mellett... stb.
Nekem ez segített és segít most is. Járok egy egészségfilozófushoz (elsőre nyilván kicsit furcsán hangzik), akivel sok problémámat sikerült felismerni és megoldani. És most pl. elkezdek jógázni is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Ma délután megyek először. Kép
Nem az a lényeg, hogy milyen formában fejlődsz, hogy konkrétan mit csinálsz, hanem az, hogy meglátod a jót a nehézségben! Én azt hiszem, ezektől a dolgoktól érzem jobban magam, mint 4-5 hónapja, pedig még most is tele vagyok kétellyel, hogy mikor lesz már végre gyermekünk.
Na a szentfazék mostmár tényleg befejezte és húz dolgozni. Kép
Csak Mátra írna már...
Puszi:
réka
Vendég

Norwell! Én Pápára járok, mert itt Győrben először voltam a Nagy Györgynél a Cardirexbe, aztán mentem a Balogh Ildikóhoz, s mivel egyikőjük sem csinált semmit az akkori 2és fél év sikertelenségemmel, így elmentem anyu dokijához. (megboldogult lánykoromban pápai voltam, 5 éve élek Győrben)

Délben küldtem egy édi fotót, persze magamról Kép a férjemnek a melóhelyére, s már hazafelé tart...

Kora este jövök, addig is pusszanás mindenkinek!
katka30

Sziasztok.

kicsit doglodik a gepunk.Tegnap este leirtam mert szeretnekorokbefogadni egy babat,de hosszu lett igy nem szurtam ide be.
a lenyeg hogy voltam egy arvahazban es akkor ugy gondoltam hogy sajat gyermek melle orokbefogadok egy
gyerkocot.Mostmar latom hogy nem allunk olyan anyagi helyzetben hogy ezt megtehessuk.
A pszichiaterem javasolta hogy mindig tuzzek ki valami celt ha valami nem sikerul.Amolyan veszterv.Ezert van az hogy ha rosz paszban vagyok akkor allandoan azzal jovok hogy oerokbefogadok egy bebit de akkor is lesz gyerekem.vedekezo mehanizmus.
kICSIT FELRE LETT ERTEVE EZ A LOMBIKOS UGY.Hivo ember vagyok de nem ebbol az okbol nem szeretnek lombikot.Sot tisztelem es becsulom azt aki vallakozik ra.
Az orvosokrol meg csak annyi hogy a csaladomat eleg jol megkinoztak mar.Anyukamat megalaztak apukamat felrekezeltek es levagtak a labat holott volt mas megoldas csak elfelejtettek neki szolni.Anyosom allandoan orvoshoz jart de senki nem vette komolyan csak mar akkor mikor osszeesett
es valami gorcsfeleje lett.akkor allapitottak meg hogy agydaganata van es masnap mar mar meg is mutotek.
en meg elmentem nogyihez(szeptember)ahhoz az emberhez akitol a segitseget vartam es mit kaptam.Gyogyszert es azt a magyarazatot hogy pschihesen kesik.Megis hogy bizhatnak a dokikban?Az akiben valamenyira biztam az sem foglalkozott velem.
hat ennyi.

Kép
monyoka

Hát nekem már kilukadt az oldalam. Mátra hol vagy???

kancellárka

matra megindito a torteneted es nagyon becsullek a kitartasodert.Remelem hogy mar pozitiv a teszted es jo hirrel josz kozenk.Kép

majcsi jo hogy jelentkeztel.Tudom hulye kerdes de mikortol tudtok ujra probalkozni?

norwel.Nem hiszem hogy konnyen feladnam a dolgot es nem is adtam fel.azt pedig nem ertem hogy miert van ellenszenv az orokbefogadas ellen.

csibe akkor mar nincs esely?vagy barnazas mellet azert meg lehet baba?Remeny hal meg utoljara.

virag sok sikert a vizsgalatokhozKép

junko nem vagy egyedul.En is neha azt erzem hogy talan jobb lenne ha nem lenne mostbaba a pocimban.
Nalam ez igy mukodik de 5 ev mulva is ugyanilyen lennek.

bocsi akinek nem irtam de jocskan le vagyok maradva.

Kép
monyoka

Monyó!
Jó, hogy írtál!
Így már kicsit azért másképp fest a dolog. Korábban sokkal félreérthetőbb voltál.
Egyébként én is gyerekkorom óta foglalkozom a gondolattal, hogy örökbefogadnék kicsiket. Párom is nagyon nyitott az ilyen kérdésekkel kapcsolatban. S mivel úgyis nagy családod szeretnék (min. 3 gyerek) és mint láthatjuk nem potyogtatjuk a gyerekeket, még az is lehet, hogy örökbefogadunk egy picit. Persze ezek csak lehetőségek.
Megértem, hogy nem bízol a dokikban, de próbálj tovább keresni! Csak létezik megbízható is... Kép
Vendég

Monyoka!A babát szeretnék topicban is várnak a csajok.Gyere oda is!

Bocs hogy ide pofátlankodtam,de szoktalak titeket is olvasni.Puszi

Kép
breni

Eddig babonából nem raktam fel a táblát Mátrára várva, de hátha fordítva műxik, úgyhogy íme:

Kép
Kép
Vendég

Orokbefogadas:
Miert?
18 eves voltam mikor a suliban karacsonyi ajandekkent szaloncukrokat keszitettunk egy arvahaznak.7-8 an mehetek atadni,koztuk voltam(bar ne tettem volna)Eloszor beteg gyerekeket neztuk meg,mondvan latunk mar ilyet tv-ben.2 kortermet tudtunk meglatogatni,tobbet nem mert szinte mindenki sirt mar es anoverke jobbnak latta ha nem megyunk tovabb.
Aztan jottek a picik es a nagyobbak.beengedtek kozejuk,eleg sokan voltak a jatszoszababan.
A korulmenyek nem voltak tul jok.Amikor kinyitottuk a szaloncukros dobozt,szinte minden gyerek ugykapkodta ki belole az edeseget mintha soha nem lattak volna ilyet(lehet hogy nem is)
Aztan jatszottunk veluk.a gyerekek csak ugy csungtek rajtunk,autoztunk,kockaztuk meg minden ami volt.akkor meg nem tudtuk mi var rank.
aztan jott a bucsuzas ideje.Azt a par percet soha nem felejtem el.A gyerekek elkezdtek zokogni,ordibalni,szaladtak utannunk.Azt kiabaltk maradjunk ott,jatszunk veluk.
a noverke csak annyit mondott ne nezzunk vissza.
Sokaig zokogtunk egymasba borulva az epulet elott.
Miert kell hogy igy legyen?ezek agyerekek olyan aranyosak,miert nem elhetnek ok is csaladban?miert?
Azota jutnak eszembe minden evben az arvak,es mindig imadkozok ertuk.
akkor ugy gondoltam hogy sajat gyermekem melle orokbe is fogadnek egy ket gyereket.Sajnos az anyagi haterunk nem engedi meg hogy 3-4 gyereket felneveljek.Eddig csak egy kutyust tudtam orokbe fogadni.Akkor anyu azt kerdezte:
nem lenne jobb ha egy pici kutyust kapnak.Akit nevelgethetek es latom felnoni?
elmentunk es hazahoztunk egy ket eves felnot kutyust.Igaz hogy nem en neveltem pici kora ota es nem lattam hogyan fejodik,de nem bantam meg mert pont ugyanugy szertem minta a kolyket akit lattam megszuletni es mara mar nagykutya lett belole.

Az egesz lenyege az,hogy szeretnek nagyon sajat babat,de ha nem adatik meg akkor orokbe fogok fogadni gyereket es ugynugy fogom szeretni mintha en szultem volna.

bocsi lanyok de ez nagyon kikivankozott.

Kép
monyoka

remelem nem gaz hogy ezt leirtam,csak egy kicsit ertsetek meg.

Kép
monyoka

Sziasztok lányok

A mai nap sírós vlt. Együtt sírtunk a párommal. Nem akarta, hogy megcsináljam a tesztet. Nem tudtam mi legyen. Reggel a kollégája azzal váltotta, hogy jön a baba náluk. És persze a klasszikus cseszegetése a másiknak. Azt mondta, ha nem zebrás ő most nem bírja ki. Én meg már teljesen rákészültem. Tiokban meg nem volt pofám. Azt kérte várjunk még egy hetet. Azt meg már én nem bírnám, úgyhogy hétvégében egyeztünk.
Én most sírdogálok, mert nem szívesen hoztam meg ezt a döntést, de megértem őt is. Jól döntöttem?
Viszont csodás délelőttünk volt. Csak ketten (remélem nem Kép ) és jókat beszélgettünk, meg sétáltunk meg...
Most elment iskolába és én nézem a tesztet és erősen az ígéretemre gondolok. Nem akarok neki csalódást okozni.
Mit tegyek?!
Most visszaolvaslak benneteket, mi történt ma eddig.
Azt láttam, hogy mindenki izgult, köszönöm, és sajnálom, hogy kár volt. Ha van még tartsátok hétvégéig.
mátra

Monyóka! Én megértelek. De az is öröm, ha az ember gyereket nevelhet, s sajátot is. De azért ezekről a kicsikről sem szabad lemondani.
Mátra nekem egy emailt írt, de nem írta mi vanKép))))))))
pancsi20

Duddu!

Nagyon szépen írtad!!Én is ilyesfajta dolgokat próbálok tenni. Járok edzésre, nyelvet szeretnék tanulni..meg kitalálok dolgokat..megyek Depeche Mode koncertre pl!!!!Hurrá hurrá!!

Meg azért is fel kell állni, mert van az embernek egy párja, akit nem hagyhat cserben. A férfiak soha nem fogják tudni átérezni, hogy nekünk miért ennyire fontos hogy kisbabánk legyen. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem szeretnének vagy nem szeretnek minket csak nincs az a jellegű biológiai késztetésük, mint nekünk.

Amúgy Duddu a jóga nagyon jó ötlet már én is gondolkoztam rajta csak ahova én járok ott nincs, meg egy kicsit én aerobic függő vagyokKép.

Majcsi nagyon tisztellek, hogy ennyire erős vagy
Nagyon szorítok, hogy mihamarabb ismét sikerüljön.

Monyó nekem sem sok bizodalmam van az orvosokban, ezért kell keresni addig, amíg úgy nem gondolod, hogy találtál egyet, akiben meg tudnál bízni.
És megtalálni vele a közös hangnemet.
Én is így voltam a körzeti orvosokkal míg rá nem találtam a mostanira..és nagyon szeretjük én is meg a párom is, képesek vagyunk vissza járni oda ahol régen laktunk Szigetszentmiklósról.Kép

Pusza
Virag2

Mátra szerintem jól döntöttél. Ha ezt kérte, akkor tiszteletben kell tartani. De hétvégén csinál i ám már én is kíváncsi vagyok, még tanulni sem tudok ígyKép)))) De muszáj
pancsi20

Monyó!

Én is jártam így, a pataki pap vitt el minket, hogy teremtsünk karácsonyi hangulatot. Egy papnak ez is feladata, csak erről megfeledkezünk, hogy őket, meg a kórházakat, meg az időseket látogassa. Én nagyon sokat kaptam főleg a sérült emberektől.
Tudod van olyan intézmény, hogy patronálhatsz valakit, vagy esetleg több embert vagy gyereket. Helyi pap, lelkész lehet, hogy tud segíteni neked. Ez sokféle lehet, kezdve onnan, hogy személyesen bejársz beszélgetni, játszani, vagy, hogy viszel is neki valamit. Ez egy próba is, meg egy ajándék is. Nekem nem volt soha patronáltam, de lehet, hogy lesz majd egyszer. Anyunak volt egy gyermekbénulásban szenvedő férfi, agyilag teljesen ép, programozó. Õ nem volt bentlakásos intézményben, mert hozzá járt valaki ápolásra, viszont sokáig tartották a kapcsolatot. Az elején azt sem tudja az ember, hogyan közelítsen, hogyan épül ki egy ilyen kapcsolat, pedig nagyon természetes, csak a sztereotípiákat kell lebontani. Tudom, hogy a körülmények nem fényesek, de itt az emberi hozzáállás többet jelent.

Juca

tjuca

Mátra!

Légy erős, már sokat késik, szerintem nem fogsz csalódniKép
Kollégád csípése egyik füleden be, másikon ki.
Sosincs hiába a drukk, pl. még nem jött meg, ez is nagyszerű hírKép

Juca

tjuca

Juca, nekem még csak-csak, de a páromnak nem így működik. Szerintem határon volt, hogy megüsse. :o
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?